SACCSIV – blog ortodox

Deveselu este cea mai importanta baza americana din Europa. Deci, obligatoriu, serviciile americane si romanesti stiu tot ceea ce se petrece in jurul sau. Intelegeti ideea?

Posted in Uncategorized by saccsiv on septembrie 3, 2019

Deveselu este cea mai importanta baza americana din Europa:

ISTORIC DEVESELU: In 2011 ni se spunea ca rachetele ne apara de Iran. Apoi ca sunt un scut impotriva Rusie. Ieri, Hari Bucur-Marcu (Ziare com) aplauda faptul ca rachetele de la sol il pot da jos pe Vladimir Putin…

Si fiind importanta pentru americani, evident ca reprezinta maxim interes pentru dusmanii americanilor: rusi, iranieni, in viitor poate chiar turci, etc.

Iar ca reactie la acest interes al dusmanilor, este absolut obligatoriu ca serviciile americane si romanesti sa stie absolut tot ce misca in jur. Ca s-o poata apara. Astea sunt regulile razboiului de cand e omul pe Pamant, nu s-a descoperit acum apa calda. Sigur, in trecut nu existau baze cu rachete, insa existau cetati si avanposturi, iar aparatorii lor aveau si sarcina de a monitoriza orice suspect din interiorul lor dar si din jur. Pentru ca orice suspect putea fi un spion.

Cu atat mai mult acum, cand razboaiele sunt la nivel macro, o astfel de aparare a unei astfel de baze militare, are o importanta covarsitoare. Ca atare, o zona larga din jurul sau nu poate fi lasata precum un sat fara caini. Altfel, pot veni dusmanii imbracati romaneste, vorbind romaneste, amestecandu-se printre localnici si pregatind migalos si cu rabdare actiuni de sabotare.

Sau spioane in rol de prostituate sau, si mai rau, de fete cuminti de care sa se indragosteasca militarii americani. De aceea, evident, serviciile sunt cu ochii nu doar pe suspectii si suspectele din jur, ci si pe ceea ce fac si cu cine fac proprii militari. Caci, de cand e lumea, cel mai eficient spionaj are loc in pat. Sa ne amintim, de exemplu, de istoria lui Samson cu Dalila. Iar la fel stau lucrurile si in zilele noastre si toate popoarele baga spioane in patul dusmanilor, inclusiv evreii:

RABIN: Agentele Mossad au dezlegare sa faca sex cu teroristii

Evident, nu de evreice trebuie sa se teama Deveselu, ci, de exemplu, de rusoaice. Iar Hollywoodul ne arata in filme precum Vrabia Rosie, ca Rusia ar excela in astfel de actiuni:

In concluzie

Este absolut sigur ca serviciile americane si romanesti stiu tot ceea ce se petrece pe o raza considerabila in jurul bazei. Inclusiv de fetele la care se duc militarii de la Deveselu, deci inclusiv de retele de prostitutie precum cele despre care scrie in articolul:

Minore fortate sa faca sex cu soldati americani si politisti din Caracal isi implorau clientii sa le scape dar acestia … isi faceau treaba si plecau. Cum i-a scăpat DIICOT pe acei militari de la Deveselu

Ca atare, aceste servicii ar putea face multa lumina in cazul Alexandra. Ba mai mult, ar putea oferi informatii suficiente pentru starpirea clanurilor mafiote. O vor face?

 

22 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. ioansperling said, on septembrie 3, 2019 at 7:43 am

    Cum sa o faca cand ei sunt clanurile mafiote?

    Apreciază

  2. Oradean said, on septembrie 3, 2019 at 7:50 am

    ce tot te dai atat de destept ma?
    ideea asta a inteles-o orice om… dar tu simti nevoia sa-ti umilesti cititorii, ca doar tie ti se aprind beculetele…
    las-o balta cu atitudinea asta de guru

    Apreciază

    • saccsiv said, on septembrie 3, 2019 at 8:06 am

      Oradean

      Eu nu umilesc cititorii. Cititorii vechi ai blogului saccsiv sunt extrem de destepti.
      Tu insa esti un individ extrem de suparat.

      Apreciază

      • Oradean said, on septembrie 3, 2019 at 9:31 am

        pai tocmai, ca ideea asta s-a vehiculat inca de la inceput… daca-i crezi destepti, de ce simti nevoia sa-i intrebi daca au prins o idee banala?
        oi fi eu suparat, dar tu esti destul de expirat

        Apreciază

      • saccsiv said, on septembrie 3, 2019 at 9:41 am

        Oradean

        HAI SICTIR!

        Apreciază

  3. Ioan C. said, on septembrie 3, 2019 at 9:01 am

    Totuși, instituțiile statului ăsta de drept (magistrați, polițiști) și serviciile ce au păzit și în 2012?
    Că iată ce s-a întîmplat și atunci: https://evz.ro/bomba-diicot-stia-de-5-ani-despre-traficul-cu-minore-din-caracal-cine-erau-clientii.html

    Din 2012 pare că nimic nu s-a schimbat.
    Dar dacă îndrăznești să critici activitatea, mai bine zis inactivitatea, procurorilor, cică lezezi statul de drept!

    Apreciază

  4. Cosmin said, on septembrie 3, 2019 at 9:04 pm

    Parerea mea e urmatoarea: pentru a avea un control asupra identitatii persoanelor, mai exact al fetelor care ajungeau sau ajung inca la Deveselu, serviciile cu siguranta au oameni in retelele de prostitutie.

    E clar ca acolo se stie tot ce misca, cu atat mai mult ca, localitatile invecinate cu Deveselu, sunt mici. E clar ca in zona respectiva toata telefonia mobila e hiper scanata. Toate urechile si antenele serviciilor sunt ciulite exemplar acolo.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.