SACCSIV – blog ortodox

9 milioane de romani au legitimat imperiul iar 7,5 milioane de romani au votat la referendum (de 2 ori mai multi decat in toamna). INTREBARI

Posted in Uncategorized by saccsiv on mai 27, 2019

Conform https://prezenta.bec.ro/ la europarlamentare au votat 8.954.959 de romani, adica 49,2% dintr-un total de 18.267.732 inscriși pe liste permanente și speciale”.

Nu cred insa ca numarul celor cu drept de vot este de peste 18 milioane, ci consider ca este cu mult mai mic. Deci si acel procent cred ca sare mult peste 50% in mod real.

Conform bec.ro/referendum la bataia de joc numita referendumul pe justitie au votat 7.541.311, adica 41,28 %. Deci dublu fata de cei 3.778.716 din octombrie. 

Rezultatele parțiale după numărarea a 96,93% din totalul voturilor exprimate în România:

  • PNL – 26.79%
  • PSD – 23.38%
  • USR-PLUS  – 21.42%
  • PRO Romania  – 6.61%
  • PMP –  5.66%
  • UDMR – 5.45%
  • ALDE – 4.24%

Pentru cei ce inca nu stiu ce inseamna Uniunea Europeana:

UNIUNEA EUROPEANA este un PROIECT MASONIC din secolul XIX / FONDATORII UE au fost ANTI CRESTINI / Iar DOCTRINA UE a fost inca de la inceput LUCIFERICA

Intrebari

E posibil un Roexit?

Ce rezultat ar avea un referendum pentru iesirea Romaniei din UE?

Cati se vor buluci sa-l vada pe papa la sfarsitul saptamanii? Cati dintre ei vor striga “Unitate!”?

Ce rezultat ar avea un referendum anticip?

Ce rezultat ar avea un referendum antiavort?

Daca rezultate similare vor avea loc si la alegerile legislative din Romania, cat va mai dura pana ce ne vor obliga sa ne imbracam fii in fustite?

In loc de raspunsuri, eu il citez pe marele duhovnic Adrian Fageteanu: “Scapa cine poate”. Pana la momentul acela insa, cei ce stim ce se petrece in jurul nostru avem o mare datorie: trezirea cat mai multor frati. Ne-a explica alt mare duhovnic, parintele Justin Parvu, in mesajul sau de acum 10 ani, Solutii omenesti nu sunt:

„De aceea, va rog sa nu mai cau­tati solu­tii. Solu­tii omen­esti nu sunt, dragii mei! Solu­tia este moartea pen­tru Hris­tos.”

„Sin­gurele noas­tre arme sunt numai cele duhovnicesti: rugaci­unea, smere­nia, dragostea, dar si mar­tur­isirea. Nu se poate dragoste fara mar­tur­isire. Dragostea este jert­fi­toare, iar noi daca ne temem sa mar­tur­isim ade­varul, ce jertfa mai avem? Sau daca nu ne pasa de aproapele nos­tru care este in nesti­inta si noi nu il infor­mam si il lasam sa cada prada aces­tui sis­tem, ce dragoste mai avem? Cei care se mai lupta astazi sa trezeasca pe fratele lor, care nu au ramas nepasatori fata de viitorul unei natii si al unei Bis­erici, aceia sunt fii ai dragostei lui Dumnezeu, care isi pun viata pen­tru fratii lor.”

„Nu este sufi­cient sa mar­turis­esti un ade­var numai celui de sub epi­trahilul tau, ci tre­buie sa il propo­vaduiesti in auzul tuturor, avem dato­ria sa scoatem ade­varul la lumina. Te mai poti retrage din strate­gie, dar cat dureaza aceasta strate­gie, mai? Sufera poporul asta de atata strate­gie si nu mai facem nimic.”

 

28 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. da said, on mai 27, 2019 at 2:43 pm

    crima organizata in investitii a preluat cu japca Romania si i-a alungat pe romani

    de aceea au castigat alegerile europene pedofilii si le-au pierdut talharii locali care au crezut ca daca se aliaza cu dracu ca sa treaca puntea o vor trece….

    Apreciază

  2. vlad tepes said, on mai 27, 2019 at 5:13 pm

    Cat de curand, tara noastra(de origine doar, caci a noastra nu mai e ) va trebui sa-si schimbe numele in Republica Sorosista Romania, asumandu-si astfel, toata agenda neomarxista si anticrestina ce decurge de aici! Si se intampla acest lucru, nu prin razboaie civile, revolutii(ca in Rusia tarista) sau maidane(ca in Ucraina), care costa f.multi bani, planificari si resurse de toate felurile, ci prin insasi votul democratic al populatiei Romaniei(popor, nu mai suntem demult)! Oare am uitat de eticheta pusa de evreul Brucan, poporului roman: „stupid people”? In 1990, aceasta etichetare ne-a indignat pe toti, dar astazi, populatia Romaniei se pare ca vrea sa o confirme!

    Apreciat de 1 persoană

  3. geo said, on mai 28, 2019 at 8:26 am

    https://www.hotnews.ro/stiri-international-23168408-reteaua-siriana-pentru-drepturile-omului-snhr-assad-recurs-din-nou-arme-chimice.htm

    Ooooo, da, cum sa nu:

    https://www.globalresearch.ca/newly-revealed-documents-show-syrian-chemical-attacks-staged/5678212

    https://www.lewrockwell.com/2019/05/no_author/us-accuses-syria-of-more-chemical-attacks-just-as-chemical-weapons-narrative-crumbles/

    https://governmentslaves.news/2019/05/22/video-syrian-gas-attack-was-staged-leaked-documents-reveal/

    https://sputniknews.com/middleeast/201905211075208831-terrorists-syria-chemica-attack-provocation/

    https://www.rt.com/news/459939-us-syria-chlorine-accusation/

    https://www.fort-russ.com/2019/05/major-terrorists-in-syria-preparing-chemical-attack-to-blame-russia/

    https://www.rt.com/news/459638-roger-waters-douma-opcw/

    https://www.blacklistednews.com/article/72642/syria–opcw-engineering-assessment-the-douma-chemical-weapon-attack-was.html

    https://alethonews.com/2019/05/13/assessment-by-the-engineering-sub-team-of-the-opcw-fact-finding-mission-investigating-the-alleged-chemical-attack-in-douma-in-april-2018/

    Vezi la Medium.com

    https://www.rt.com/news/460208-us-idlib-chemical-attack-russia/

    https://evolvepolitics.com/theresa-mays-husbands-investment-firm-made-a-financial-killing-from-the-bombing-of-syria/

    https://www.rt.com/news/362559-syria-iraq-mosul-isis/

    https://boingboing.net/2019/05/27/party-like-its-1982-2.html

    https://www.nbcnews.com/tech/video-games/video-game-addiction-mental-health-disorder-world-health-organization-says-n1010441

    https://www.spiked-online.com/2019/05/27/facial-recognition-britain-faces-a-dystopian-future/

    https://www.cryptogon.com/?p=55053

    https://www.cbsnews.com/news/merck-created-hit-list-to-destroy-neutralize-or-discredit-dissenting-doctors/

    http://www.informationliberation.com/?id=60252

    https://www.theorganicprepper.com/darpa-wants-to-create-mind-controlled-weapons-of-war/

    https://www.zerohedge.com/news/2019-05-23/amazon-developing-device-can-recognize-human-emotions

    http://www.madnesshub.com/2019/05/argentinian-doctor-convicted-for.html

    https://governmentslaves.news/2019/05/27/did-a-military-experimental-vaccine-in-1918-kill-50-100-million-people-blamed-as-spanish-flu-2/

    https://governmentslaves.news/2019/05/27/vaccine-pioneer-doctor-hilleman-admits-polio-vaccine-caused-cancer/

    Apreciază

    • Otilia said, on mai 29, 2019 at 12:58 pm

      Daca ai putea pune o propozitie, doua explicative sub fiecare link si limba in care tb citite, poate ar fi tentati mai multi sa citeasca/informeze.
      Asa, sunt douj’de link-uri care descurajeaza prin numarul lor si incertitudinea continutului necunoscut. Daca mai gasesti si nestiutori de engleza, poate deschid o data, dar a doua oara i-ai pierdut si pe aia putini.
      Zi frumoasa.

      Apreciat de 1 persoană

  4. sherlock_holmes said, on mai 28, 2019 at 8:38 am

    Dupa aceste voturi,nu este greu de inteles ca mai toata lumea il va vota pe antihrist ( care va lua chipul binelui si al frumosului la inceput ) si ii vor sfisia pe cei care il vor vorbi de rau.

    Oricum,in razboiul care va veni,multi care nu se pocaiesc si fac raul cu toptanul vor pieri,vor pieri chiar tari intregi si neamuri dupa unele profetii .

    Singura scapare ramine Hristos si Biserica ( triumfatoare si luptatoare ) ,cum spun si duhovnicii nostri,sa fim cit mai putin legati de lumea de jos prin patimi, ca sa ne putem desprinde cu usurinta de ea.

    Am citit unele comentarii mai ciudate,cineva spune ca :

    ” Dumnezeu il judeca pe cel drept dupa faptele lui rele si pe cel rau dupa faptele lui bune.”

    Aceasta ar putea insemna ca cei buni vor merge in iad iar cei rai in Rai,se pare ca inversarile sint la moda.

    Sau sfintii nostri martiri,care sint un exemplu viu pentru marturisirea credintei in zilele de astazi si miine,sint vorbiti de rau cu argumentele ” istoriei „. Oare nu se vede cu usurinta cum se scrie istoria astazi ? Minciuni peste minciuni,pe fata,in ziare,la televiziuni,minciuni colosale…care servesc puternicilor psihopati ai lumii care o conduc din rau inspre mai rau. Dar despre istoria mai veche sau mai noua. Nu tot acelorasi interese servesc ?
    Poate cineva astazi in lume sa afirme ceva care este impotriva naratiunii oficiale a elitelor conducatoare occidentale ? Istoric sau in prezent ? Mai ramine intreg ?

    Or sa schimbe si Scriptura dupa cum le convine,de istorie ce sa mai zicem.
    Eu nu as avea incredere decit in sfintii Bisericii,vietile sfintilor, Sfinta Scriptura…si cit mai putine contacte cu stiintele omenesti,mai ales cele care pot fi falsificate cu usurinta. Televiziuni si ziare la Gunoi ca sa nu bagam gunoaie in noi.

    Despre sfintul Brincoveanu si sfinta lui familie:

    https://doxologia.ro/viata-bisericii/documentar/sfantul-constantin-brancoveanu-puterea-exemplului-pentru-urmasi

    https://www.crestinortodox.ro/sarbatori/sfintii-martiri-brancoveni/sfantul-constantin-brancoveanu-146848.html

    Chiar si fituicile controlate de Mlastina sau Deep State-ul global gen wikipedia ,nu indraznesc inca sa-l vorbeasca de rau,nu stiu de unde au unii idei mai crete ,pacalindu-i si pe altii mai nevinovati care se mai si entuziasmeaza ( sper ca Dumnezeu era ocupat atunci si nu a vazut )

    Apreciază

    • Daniel Focsa said, on mai 29, 2019 at 9:22 pm

      Eu in cartile mele de istorie am scris numai adevarul. Dar cartile mele sunt foarte putin promovate. Majoritatea intelectualilor cedeaza foarte usor in fata raului, probabil fiindca nu sunt invatati cu greutatile si ca sa faci cercetare sau sa ai o cariera universitara depinzi de Sistem. Eu din fericire nu am nicio cariera iar cercetarea istoriografica o fac pe cont propriu asa ca nu ma pot controla.

      Apreciază

      • saccsiv said, on mai 29, 2019 at 10:45 pm

        Daniel Focsa

        Eu ti-am promovat orice mi-ai dat. Si in continuare iti voi promova, inclusiv pe Ortodoxinfo, orice imi vei da.

        Apreciază

      • Daniel Focsa said, on mai 30, 2019 at 2:00 am

        @ Saccsiv

        Iti multumesc.

        Apreciază

      • ovidiu said, on mai 30, 2019 at 4:14 am

        Hristos a inviat! Chiar nu stiu nimic despre dumneavoasta!Ce carti scrieti !

        Apreciază

      • sherlock_holmes said, on mai 31, 2019 at 9:08 am

        Hristos a Inviat!

        Lasa Daniel,mergi cu cartile pe care le-ai scris la judecata,s-ar putea sa-ti fie de mare folos,daca ai scris numai adevarul,le-or citi ingerii si sfintii.

        Numai bine! Doamne ajuta!

        Apreciază

  5. sherlock_holmes said, on mai 28, 2019 at 9:49 am

    In lumea lui antihrist nebunia si-a depasit limitele:

    https://www.paulcraigroberts.org/2019/05/24/whiteness-is-the-new-evil/

    Si ca o gluma,daca ii intrebi astazi pe cei mai rasariti din rasarit cine sint de vina pentru distrugerea omenirii si a lumii ( in afara de noi si pacatele noastre ) se aude raspunsul: neo-bolsevicii. Si cine sint neo-bolsevicii ? Neo-bolsevicii sint neo-marxistii. Dar neo-marxistii ? Neo-bolsevicii.

    Apreciază

  6. vlase said, on mai 28, 2019 at 5:55 pm

    asa se explica cum oamenii de la tara au votat cu usr si pnl , Iisus este liberal si se poarta ca un actor de bodega

    https://www.cotidianul.ro/se-cere-ancheta-pentru-clipul-cu-iisus/

    Apreciază

  7. DaciaMare said, on mai 29, 2019 at 12:17 am

    pentru iesirea Romaniei din UE ar putea vota aia 51% care nu mai merg demult la vot.
    se vor buluci sa-l vada pe papa ecumenistii, fiindca ortodocsii si protestantii nu-l suporta.

    referendum anticip – sunt multi nebisericosi si atei care sunt contra cip, deci cu 80% trece cu brio.
    referendum antiavort – multi s-au obisnuit deja sa traiasca ca-n Vest, deci 50%.

    Apreciază

    • isa said, on mai 29, 2019 at 2:04 pm

      Este pus foarte mult optimism în estimari!

      Apreciază

      • tataia said, on iunie 8, 2019 at 1:00 am

        Cam asa ceva….va spun eu ce estimez eu, si cred, cu voia Lui Dumnezeu ca sint mai aproape de adevar:

        Roexit nu este posibil, nu ar trece sub nici o forma in cazul unui referendum si nici macar eu nu sint de acord acum, in conditiile acuale cu iesirea Romaniei din UE. As fi in schimb de acord cu iesirea din NATO. Ar lua de pe spatele nostru tinta pe care ne-au pus-o americanii pentru a avea rusii pe cine sa isi incerce armele nucleare.

        Nu stiu citi s-au bulucit la papa….eu unul va asigur ca nu. Sint crestin, adica ortodox, nu exista un altfel de crestin dupa cum nu exista un alt fel de orientare sexuala normala decit cea heterosexuala. Degeaba incearca sistemul sa ne impuna cum ca orientarea sexuala heterosexuala e normala si de asemenea si cea homosexuala este tot normala. Fals! Dupa cum si urmatorul rationament: „Ortodocsii sint crestini si de asemenea si catolicii sint tot crestini” este tot fals. Imposibil! exista o singura orientare sexuala normala dupa cum exista un singur fel de crestin. Iar eu sint crestin deci nu catolic, deci papa nu ma intereseaza nu am fost sa imi pierd vremea sa il vad pe NEsfintia sa

        Un referendum anticip nu ar avea sub nici o forma sorti de izbinda, 80% din gloata va lua cipul cu bratele deschise. Subestimezi faptul ca la ora actuala populatia, sau mai bine zis gloata este convinsa de „binefacerile” tehnologiei moderne. Pina si „bisericosii” se impaca cu gindul ca in Sfinta Scriptura scrie doar pe frunte sau pe mina dreapta..nu scrie nimic de acte deci e ok sa il iei. Aici subestimezi mult indobitocirea maselor….gloata vrea cipul.

        Cit despre anti-avort…nu stiu ce sa zic…estimez ca 50-50%. Si asta doar pentru simplul fapt ca eu unul imi imaginez cum ca nu a ajuns atit de indobitocita natia aceasta incit sa fie de acord cu uciderea pruncilor nenascuti. Si aici vorbesc atit despre bisericosi cit si nebisericosi atit despte ahtiatii dupa tehnologie cit si deapre cei care prefera sa evite tehnologia.

        Apreciază

  8. octavpelin said, on mai 29, 2019 at 1:59 pm

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

    Apreciază

  9. Aristide said, on mai 29, 2019 at 10:02 pm

    ATENTIE!!! -1

    Astazi 29 mai se comemoreaza caderea Constantinopolului. Cu ceva ani in urma am publicat pe blogul personal un mic articol cu un documentar rusesc exceptional despre imperiul bizantin. Am aflat recent cu stupoare ca youtube a blocat difuzarea in toate tarile invocand drepturile de autor ale unei firme de media rusesti realizatoare a reportajului. Stiind ca reportajul se afla gratuit pe portalul ortodox rusesc am luat legatura cu firma respectiva (nu ii dau numele sa nu implic un scandal) si acestia mi-au trimis raspuns ca reportajul este difuzat gratuit si ca ei n-au avut nici un fel de pretentii de copyright la youtube si nici la altcineva. Ba mai mult incurajeaza traducerea acestuia si difuzarea lui in cat mai multe limbi posibile. Dupa tentative de a lua legatura cu idiotii marxisti de la youtube, neprimind nici un fel de raspuns am incarcat reportajul pe alt sit si l-am pus la decsarcare pentru cine doreste.

    Link-ul aici:

    http://yo9gjx.blogspot.com/2014/06/bizant.html

    ATENTIE!!! -2

    Reportajul Borderless despre criza emigrantilor al jurnalistei Lauren Southern a fost blocat de acelasi canal dupa 70.000 de vizualizari. Femeia l-a incarcat din nou pe canalul ei si a luat legatura cu aceeasi idioti fara raspuns.
    Deocamdata este in picioare. Sa vedem cat, de preferat sa-l descarcati pentru viitor. Este un reportaj exceptional cum putine am vazut despre fenomenul emigratiei in Europa si implivatiile din spatele lui.

    Link:

    http://yo9gjx.blogspot.com/2019/05/borderless.html

    Si o stire buna:

    http://orthochristian.com/121496.html

    Apreciază

  10. […] Iata si comentariul cititorului Aristide postat la articolul 9 milioane de romani au legitimat imperiul iar 7,5 milioane de romani au votat la referendum (de 2 o…: […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.