SACCSIV – blog ortodox

Documentar interzis pe youtube. „Caderea unui imperiu Lectia Bizantului”

Posted in Uncategorized by saccsiv on mai 29, 2019

https://mega.nz/#!iVEAWKJJ!ldsWwUI2E-Ehoq-mqUdTz4icAerfBgdHBtYuSILGCVk

Iata si comentariul cititorului Aristide postat la articolul 9 milioane de romani au legitimat imperiul iar 7,5 milioane de romani au votat la referendum (de 2 ori mai multi decat in toamna). INTREBARI:

ATENTIE!!! -1

Astazi 29 mai se comemoreaza caderea Constantinopolului. Cu ceva ani in urma am publicat pe blogul personal un mic articol cu un documentar rusesc exceptional despre imperiul bizantin. Am aflat recent cu stupoare ca youtube a blocat difuzarea in toate tarile invocand drepturile de autor ale unei firme de media rusesti realizatoare a reportajului. Stiind ca reportajul se afla gratuit pe portalul ortodox rusesc am luat legatura cu firma respectiva (nu ii dau numele sa nu implic un scandal) si acestia mi-au trimis raspuns ca reportajul este difuzat gratuit si ca ei n-au avut nici un fel de pretentii de copyright la youtube si nici la altcineva. Ba mai mult incurajeaza traducerea acestuia si difuzarea lui in cat mai multe limbi posibile. Dupa tentative de a lua legatura cu idiotii marxisti de la youtube, neprimind nici un fel de raspuns am incarcat reportajul pe alt sit si l-am pus la decsarcare pentru cine doreste.

Link-ul aici:

http://yo9gjx.blogspot.com/2014/06/bizant.html

 

Reclame

16 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Angela said, on mai 30, 2019 at 12:13 pm

  Astazi pe ordinea de zi a Consiliului General al Municipiului București s-a aflat si: „Proiect de hotarare privind darea in administrare a imobilului situat in Str. Lipscani nr. 18-20, sect.3 catre Institutul National pentru Studierea Holocaustului din Romania „Elie Wiesel” in vederea realizarii Muzeului de Istorie a Evreilor si al Holocaustului din Romania,”

  Este o cladire de patrimoniu vizavi de Banca Nationala. In mod normal Muzeul Holocaustului din Bucuresti ar trebui sa includa OBLIGATORIU si toate actiunile de salvare a evreilor (este adevarat ca unii au murit insa mult mai multi au fost salvati atat prin acte individuale – cand au fost ascunsi de familii de romani cat si de grup cand s-au opus trimiterii in lagarele mortii ori au organizat evacuarea din tara) impreuna cu prezentarea HOLOCAUSTULUI ROSU pentru ca in Romania n-a fost holocaust doar la adresa evreilor ci si la adresa intelectualilor si a celor care s-au opus comunistilor.

  Apreciat de 1 persoană

 2. Angela said, on mai 30, 2019 at 12:29 pm

  Google sustine globalizarea: https://www.dcnews.ro/investitie-google-pentru-imm-urile-din-romania_659367.html

  Apreciază

 3. Xulescu said, on mai 30, 2019 at 3:27 pm

  O incercare de a pune un pic in context anumite detalii:
  – saptamana trecuta, luni, a fost o ploaie puternica cu o scadere de temperatura de 15 grade in cateva ore (deci chemtrails pentru ca asa ceva nu este normal/natural);
  – saptamana asta, cu doar o zi inainte de vizita papei, la 3 noaptea, Bucurestiul a fost „zguduit” de o furtuna extrem de puternica, cu fulgere si tunete de tremurau geamurile si o cantitate uriasa de apa (ne-am trezit si din somn la ora aia);
  – astazi observ dare chimice (chemtrails) pe cerul Bucurestiului; demult m-am obisnuit cu ele, apar aproape zilnic;
  – maine, adica vineri, o zi dupa furtuna asta (daca nu o mai fi si diseara vreo alta furtuna similara) apare papa care de obicei vorbeste despre „Laudato si”, despre INCALZIREA GLOBALA din care rezulta „nevoia” de anticrist si de guvern mondial!
  Curios contextul, nu?

  Apreciază

 4. Radu Humor said, on mai 30, 2019 at 9:29 pm

  Citiţi cu atenţie :
  https://www.cotidianul.ro/restart-romania-sau-cine-si-cum-a-creat-miscarea-rezist/

  Apreciază

 5. Arhanghelul said, on iunie 1, 2019 at 8:55 am

  Youtube … round or flat …

  P.S. Am salvat filmul … ca nu stim ce face … 1984 … Ministerul Cenzuri …

  Apreciază

 6. Arhanghelul said, on iunie 1, 2019 at 9:00 am

  Felicitari … avem doua filme cu acelasi nume … oare de ce …conteaza cine scrie istoria … Discovery Satanael …

  Apreciază

 7. Remus Satală said, on iunie 1, 2019 at 6:48 pm

  Din ce am înțeles eu pare că ideea principală este conflictul dintre supremația legilor și supremația banilor. Banii reprezintă amenințarea sărăciei și legile reprezintă amenințarea războiului. Războiul economic vs. războiul militar. De ce să ne vindem unii pe alții când ne putem vinde și singuri? Este deci un fel de fermă vs. vânătoare. Banii sunt momeala, iar vânzarea e capcana. Cu legile creștem (cultivăm), iar cu banii vânăm (cumpărăm). Și da, un vânător poate vâna numai având simțurile cât mai dezvoltate (individualismul). Cultura însă are nevoie de credință și de supunere. De simțuri avem nevoie când ne îndoim de credință și de supunere. Cu cât există mai multe secrete și mai multă trădare, cu atât există mai multă îndoială. Există deci un război între tradiție și competiție. Tradiția se teme de competiție în loc să îmbrățișeze competiția. Ce șanse poate avea un soldat de lupte împotriva unui campion? Într-adevăr, soldații creează o armată, dar campionii nu. Însă competiția a adus pe lume tehnologia, iar printr-o singură apăsare de buton toți soldații pot fi șterși de pe fața pământului. Prin tehnologie individul devine astfel mai puternic decât armata. Armata are nevoie de soldați credincioși, dar la ce mai folosește credința și sacrificiul soldaților în ziua de azi? Războiul dintre turmă și lup este pierdut de turmă și câștigat de lup prin tehnologie, iar tehnologia nu este rodul credinței ci rodul necredinței. De ce? Pentru că necredința este cea care cere dovezi experimentale. Experimentele au creat tehnologia, iar credința turmei a devenit astfel neputincioasă. Numai că acum mai vine o revoluție, vine revoluția inteligenței artificiale care va desființa nu doar nevoia de brațele oamenilor ci și nevoia de mințile oamenilor. Ne îndreptăm spre o lume care nu mai are nevoie de lume. Oamenii nu pot avea viețile condiționate de afaceri la nesfârșit. De asta viitorul lumii ori va fi un viitor al iubirii, ori nu va mai fi deloc. Ideea de profit își va găsi sfârșitul imediat ce tehnologia va putea înlocui și mințile oamenilor, nu numai brațele. Deci va trebui ori să desființăm ideea de profit, ori să acceptăm că ne vom autodistruge ca civilizație și ca specie.

  Apreciază

 8. geo said, on iunie 1, 2019 at 8:49 pm

  https://europathelastbattle.wordpress.com/watch/ alt film incorect politic sters…

  Apreciază

 9. O said, on iunie 2, 2019 at 2:24 am

  Apreciază

 10. Remus Satală said, on iunie 2, 2019 at 2:22 pm

  Persoanele care vor viză în SUA vor trebui să prezinte și conturile de pe rețele de socializare

  https://www.digi24.ro/stiri/externe/sua/persoanele-care-vor-viza-in-sua-vor-trebui-sa-prezinte-si-conturile-de-pe-retele-de-socializare-1141295

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: