SACCSIV – blog ortodox

Studiu: ALUMINIU in creierele AUTISTILOR. Dar cum a ajuns aluminiul acolo?

Posted in autism by saccsiv on decembrie 22, 2017

Iata ce putem citi la Is Autism a side effect of metal toxicity? High aluminum concentrations discovered in brain tissue of autistic children de pe Natural News, traducerea OrtodoxInfo:

Este un fapt bine stabilit că până și o cantitate foarte mică de aluminiu ajunsă în țesuturile cerebrale ale unei persoane poate însemna o problemă uriașă. Există, de asemenea, numeroase studii care indică legături foarte strânse între nivelurile ridicate de aluminiu din creier și bolile neurologice, așa cum este boala Alzheimer. Un nou studiu supune atenției autismul și încearcă să stabilească dacă există o legătură între el și nivelurile ridicate de aluminiu din creier.

Studiul, care a fost publicat prima dată în Journal of Trace Elements in Medicine and Biology, a relevat unele dintre cele mai ridicate niveluri ale aluminiului în țesuturile cerebrale din câte au fost înregistrate vreodată. Datele au fost obținute studiind creierele a zece donatori cu autism. Studiul a fost condus de dr. Christopher Exley de la Universitatea Keele, unul dintre cei mai reputați experți din lume în problemele intoxicării cu aluminiu.

Folosind o metodă atent elaborată și dublu fundamentată, cercetătorii au fost capabili să măsoare și să determine acumulările de aluminiu din țesuturile cerebrale a zece donatori suferind de autism, cea mai mare parte a lor decedați la vârste cuprinse între 10 și 20 de ani. Rezultatele studiului au relevat niveluri ale aluminiului „semnificativ ridicate” atât din punct de vedere cantitativ cât și calitativ și despre care s-a concluzionat că sunt „unele dintre cele mai ridicate niveluri de aluminiu măsurate vreodată în țesuturi sănătoase sau bolnave.”

Descoperirile studiului

Studiul este interesant prin abordarea dublu fundamentată și care se referă la o componentă cantitativă dar și la una calitativă. Prima presupune utilizarea spectrometriei de absorbție atomică  într-un cuptor de grafit (GRAAS) și măsoară cantitatea de aluminiu din mostre de țesut cerebral congelate; cea de-a doua folosește o tehnică numită microscopie fluorescentă și permite vizualizarea acumulărilor de aluminiu din creier. În total, cercetătorii au putut măsura nivelul de aluminiu din 59 de mostre de țesut prelevate din cinci zone diferite ale creierului.

După efectuarea testelor, cercetătorii au descoperit că TOATE MOSTRELE prezentau un nivel „semnificativ patologic” al aluminiului, cu siguranță mai ridicat decât orice ar fi putut fi considerat normal. Creierele de bărbați prezentau în mod special niveluri ridicate de aluminiu, inclusiv cel al unui băiat în vârstă de 15 ani cu autism și care s-a dovedit a avea cea mai ridicată concentrație de aluminiu dintre toți. Cât despre cum a ajuns aluminiul să se acumuleze în aceste creiere, rezultatele studiului sugerează cu tărie că celulele încărcate cu aluminiu care au intrat în organism pe la periferie sunt cauza principală.

O asemenea situație are loc atunci când sunt injectați adjuvanții pe bază de aluminiu din vaccinuri, folosiți de către producătorii de vaccinuri pentru a intensifica răspunsul imun al pacienților. Potrivit cercetătorilor, folosirea vaccinurilor care conțin adjuvanți pe bază de aluminiu „a fost direct corelată cu creșterea prevalenței autismului,” mai ales la adolescenți sau la adulții tineri.

Implicații pe viitor

Cu mai bine de o jumătate de deceniu în urmă, în anul 2011, un studiu separat a arătat că prevalența autismului la copii are cotele cele mai ridicate în țările cu cea mai mare expunere la aluminiul din vaccinuri. Acest lucru merge mână în mână cu descoperirile dr. Exley, care notează că „nu există niveluri «normale» ale aluminiului în creier.” Asta înseamnă că „prezența aluminiului în țesuturile cerebrale, la orice nivel, poate fi considerată anormală.”

Pe baza rezultatelor și a concluziilor studiului, poate a venit vremea să fim mai atenți la modul cum sunt administrate vaccinurile, mai ales că din ce în ce mai mulți copii și adolescenți le primesc zilnic. Nu doar pentru a reduce ratele de autism dar și pentru a preveni alte boli, așa cum este Alzheimer. Desigur, implementarea unor reguli care să schimbe lucrurile în bine este o altă poveste. Doar timpul ne va spune dacă acestea ne vor îmbunătăți viitorul.

Nota OrtodoxInfo:

Citiți, vă rugăm și:

Noi statistici CDC: în Statele Unite 1 copil din 36 este diagnosticat cu autism

Legătura dintre MERCUR și AUTISM este confirmată de un studiu longitudinal. Rata îmbolnăvirii de autism CREȘTE odată cu rata VACCINĂRII

 

Tagged with: ,

10 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. geo said, on decembrie 22, 2017 at 12:59 pm

    Apreciază

  2. mircea.v said, on decembrie 22, 2017 at 9:34 pm

    Sarbatori binecuvantate si mantuire!

    Domnul nostru Iisus Hristos sa ne intelepteasca si sa ne indrume pasii !

    @el, sper ca esti bine

    Apreciat de 2 persoane

  3. Arhanghelul said, on decembrie 22, 2017 at 10:26 pm

    Apreciază

    • abc said, on decembrie 23, 2017 at 2:18 pm

      Tocmai de accea prima oara Biserica se zideste in suflet. Cand se stinge focul din suflet raman doar ziduri ce apoi se vor distruge. Astea-s roadele ereziei, la fel va fi si cu noi romanii. Da Doamne Iisus Hristoase sa nu fie, ci poporul Tau sa se intoarca la Tine.

      Apreciat de 1 persoană

  4. fatm said, on decembrie 22, 2017 at 10:40 pm

    Thumbs down! la toată conservăraia, şi tot ce înseamnă doze, pet-uri, plastic, petrol mutagen-izat, wireless-mania, care alterează fără nici un dubiu STAREA DE FAPT şi TREZVIA creştinească care ar trebui să rămână singura verigă între om şi Duhul Sfânt.

    Se adaugă, din nefericire, la această situaţie conspiraţia vrăjitorească a VacCHINURILOR, acest cal troian care vrea să Mendeleev-nizeze toată suflarea pruncească cu metale grele de tot soiul.

    PRUNCUL tre’ să fie un veritabil cocktail de elemente chimice cancerigene, altfel new world order-iştilor le cade greu la stomac.

    E doar o chestiune de timp, tot ce se întâmplă …şi să mă bucur smerit că Sata-Nache, alias Michi-Duţă, Sarsa-ilă, Luci-conifer, Ser-sea, Cor-nilă, urmează să şi-o ia în barbă definitiv de la Sfântul Arhanghel Mihail.

    NU alimentaţiei kaufland-iene, auchen-iene, carrefour-iene, etc, etc, etc.

    DA alimentaţiei simple, naturale !

    NU vac-CHINURILOR de provenienţă Josef-Mengeliană din occident sau orient!

    DA Sfântului Maslu şi rugăciunii de toată vremea.

    Apreciat de 1 persoană

  5. marinela said, on decembrie 24, 2017 at 1:28 am

    Sarbatori cu pace si sanatate ,bucurii sufletesti cit cuprinde si lumina lina sa coboare peste voi toti,umplindu-va inima de linistea divina!Doamne ajuta si mintuire tuturor!

    Apreciază

  6. Ioana said, on decembrie 24, 2017 at 4:51 am

    Tot ce credem despre școlarizare e greșit! Un interviu cu John Taylor Gatto
    https://bucovinaprofunda.wordpress.com/2017/12/23/tot-ce-credem-despre-scolarizare-e-gresit-un-interviu-cu-john-taylor-gatto/

    Apreciază

  7. octavpelin said, on decembrie 28, 2017 at 10:59 am

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

    Apreciază

  8. […] Studiu: ALUMINIU in creierele AUTISTILOR. Dar cum a ajuns aluminiul acolo? […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.