SACCSIV – blog ortodox

CONFISCAREA ARMELOR DE FOC – promovată furibund de mass-media din SUA ca urmare a ATENTATELOR comandate de ELITE

Posted in Uncategorized by saccsiv on noiembrie 30, 2017

Iata ce putem citi la Mainstream Media Now Promoting „Gun Confiscation Orders” As Solution To Mass Shootings de pe Zero Hedge, traducerea OrtodoxInfo:

Articol scris de Alex Thomas pentru SHTFplan.com.

Noua direcție de control a armelor din partea politică de stânga vine prin intermediul canalului de știri ABC News, care a promovat recent un Ordin de Protecție împotriva Riscurilor Extreme (Extreme Risk Protection Order – ERPO), despre care  mulți cred că nu este altceva decât un subtil plan de confiscare, care ar permite unui judecător să „să emită o decizie ex parte” pentru confiscarea directă a armelor de foc deținute de cetățenii americani.

În mod incredibil, ordinul poate fi emis fără ca proprietarul armelor de foc să fie prezent, care ulterior poate permite poliției să solicite predarea armelor, altfel fiind luate cu forța.

Pe de altă parte Andy Fies de la ABC, dorește ca americanii să vadă ordinele într-un mod mai pozitiv, citând în același timp două grupuri diferite de Control al Armelor de orientare politică de  stânga, ca și experți imparțiali în ceea ce privește violența asociată armelor.

Deocamdată, doar Washington, California, Connecticut și, cel mai recent, Oregon au legi ERPO (în timp ce Indiana și Texas au modificat statutul de mandat de risc). În ultimul an, însă, stimulat de o serie de masacre, începând cu atacul din clubul Pulse Night, în care au fost ucise 49 de persoane în iunie 2016, legislaturile din 19 state și Washington, DC, au preluat 32 de propuneri de legi separate pentru ERPO, potrivit Everytown for Gun Safety, o organizație nonprofit care pledează pentru controlul armelor.

Directorul adjunct al companiei Everytown, William Rosen, a declarat pentru ABC News că lista va crește. „Ne așteptăm să vedem cel puțin același interes în 2018”, a spus el.

„Există un consens în creștere”, a adăugat Lauren Alfred de la grupul de prevenire a violenței asociată armelor Sandy Hook Promise, „că acesta este primul pas pe care trebuie să-l luăm când vorbim despre oameni care sunt expuși riscului de a se răni pe ei înșiși sau pe alții”.

Legile actuale care restricționează proprietatea asupra armelor sunt limitate. În general, o persoană cu o istorie îndelungată de probleme de sănătate mintală poate încă cumpăra sau deține în mod legal arme de foc, cu excepția cazurilor în care au primit o decizie judecătorească pentru o boală psihică sau ordin de restricționare pentru violență domestică. Dar, așa cum a fost cazul ucigașului de la capela din Texas, Devin Kelley, chiar și aceste restricții ar putea să nu funcționeze dacă trecutul tulburat al persoanei nu este înregistrat într-un registru unic.

Cu un ERPO, totuși, în cazul în care membrii familiei sau poliția pot arăta un proprietar de arme ca fiind un pericol iminent pentru ei sau pentru alții, pot forța persoana să-și predea arma (ele).

Rețineți că organizația Controlul Armelor în Fiecare Oraș (Everytown for Gun Safety) este un grup finanțat de Michael Bloomberg, care a fost creat ca parte a unui efort de rebranding al fostei sale organizații Primarii Impotriva Armelor Ilegale (Mayors Against Illegal Guns) care a fost demascată de foști membri că militează pentru confiscarea armelor pe scară largă.

Sistemul de Protecție împotriva Riscurilor Extreme nu pare să fie altceva decât o altă încercare de erodare lentă a dreptului americanilor de a deține arme de foc.

După cum AWR Hawkins a raportat într-un articol din aprilie 2017 cu privire la o lege similară promovată în Oregon,

„Senatorul Brian Boquist promovează un proiect de lege de confiscare, care ar extinde numărul de cumpărători de arme interzise precum și impunerea unor anumite persoane să predea orice arme aflate în posesia lor”.

În acel moment, activistul pentru dreptul la arme și Keely Hopkins, membru al autorității naționale de reglementare, au descris legea drept o încercare de a elimina drepturile din Al Doilea Amendment (Articolul din Constituția Statelor Unite care protejează dreptul poporului de a păstra și de a purta arme) prin folosirea unei terțe părți care ar avea nevoie de mici dovezi pentru a declara ilegală deținerea unei arme de foc. (Imaginați-vă o fostă soție / soț răzbunător)

„Acest proiect de lege permite un ordin care să elimine dreptul constitutional de a deține o armă, nu din cauza unei condamnări penale, ci pe baza unor acuzații ale unor terțe părți care utilizează probe care depășesc ceea ce este în mod normal necesar pentru înlăturarea drepturilor fundamentale”.

De asemenea, este important de menționat că avocații specializați in controlul armelor și Mass-Media folosesc masacrul de la Las Vegas, despre care autoritățile mint în mod deschis (au existat cel puțin 7 trăgători diferiți ) ca pretext pentru a înlătura americanilor dreptul de a purta arme. Acesta este, și a fost întotdeauna, modus operandi al elitei la putere.

NOTĂ OrtodoxINFO:

Lucurile intotdeauna se leaga. Referitor la Michael Bloomberg, acesta se afla pe lista scurta a celor a celor invitati la o foarte importanta intalnire, dar de care se vorbeste mai putin in site-urile anti sistem de la noi, ce a avut loc pe data de 5 mai 2009 la New York, cand la chemarea lui David Rockefeller Jr. (fiul lui David Rockefeller) s-au intrunit la Rockefeller University personalitati si sefi ai mega fundatiilor ce finanteaza principalele programe pentru reducerea populatiei globale: Bill Gates, Warren Buffett, Oprah Winfrey, George Soros, Ted Turner, primarul orasului New York, Michael Bloomberg, Eli si Edythe Broad, John Morgridge, fost CEO la Cisco si sotia sa Tashia, Peter Peterson, Julian Robertson, fondatorul Tiger Management Corp. si  Patty Stonesifer, fost CEO la Bill and Melinda Gates Foundation:

ROCKEFELLER cheama la ordin personalitatile si sefii fundatiilor ce finanteaza principalele programe pentru reducerea populatiei globale

Tagged with:

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. octavpelin said, on decembrie 1, 2017 at 1:22 am

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

  Apreciază

 2. Matiu Cosmin said, on decembrie 1, 2017 at 9:51 am

  Primul restaurant in care se poate manca legal carne de om:

  https://steemit.com/food/@jomano1975/they-open-the-first-restaurant-of-human-meat-in-the-world

  Apreciat de 1 persoană

  • Mihai said, on decembrie 1, 2017 at 2:36 pm

   Cosmin, imagineazati o invazie in Europa din rasa galbena, ăștia cam au in instinct canibalismul

   Apreciază

 3. STOP RFID (Viorel Ghica) said, on decembrie 1, 2017 at 10:48 am

  Apreciază

 4. Nicu said, on decembrie 1, 2017 at 2:40 pm

  Asa o sa instaureze mai usor statul politienesc.

  Apreciat de 1 persoană

 5. xaeus said, on decembrie 8, 2017 at 1:57 pm

  De 4 presedinti incoace se tot chinuie sa le ia armele…si nu reusesc, pentru ca scrie in CONSTITUTIE ca au dreptul la ele. Noi nu mai avem CONSTITUTIE. La noi e prostitutie. Se modifica dupa cum se cotizeaza si se incalca oricand. Constitutia la noi in loc de garantarea drepturilor cetateanului ne vorbeste de UE.

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: