SACCSIV – blog ortodox

EVREII s-au ocupat cu uriasul comert cu SCLAVI SLAVI in EUROPA in EVUL MEDIU

Posted in Uncategorized by saccsiv on septembrie 28, 2017

Astazi Biserica Ortodoxa face pomenirea Sfantului Mucenic Eustatie de la Lavra Pesterilor din Kiev.

Cateva paragrafe de la http://www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/sinaxar.php?date=1506556800:

 

În 1096 poloveţii au cotropit Kievul, prădînd mănăstirea Peşterilor şi omorînd mulţi călugări. Sf. Eustaţie a fost făcut prizonier şi vândut ca sclav unui evreu din Korsun împreună cu alţi treizeci de vieţuitori ai mănăstirii şi douăzeci de locuitori ai oraşului.

Evreul păgân a încercat să-i facă pe captivi să renunţe la Hristos, ameninţîndu-i cu moartea prin înfometare pe cei care refuzau.

[…]

Împăratul bizantin a dat un decret prin care se expulzau toţi evreii din Korsun, luîndu-li-se proprietăţile şi ucigîndu-i pe bătrânii lor pentru persecuţia creştinilor. Evreul care l-a crucificat pe Sf. Eustaţie a fost spânzurat de un copac, primindu-şi răsplata pentru răutatea sa.

 

Polovetii sau polovtii sau cumanii au fost un soi de neam turcesc ce au ocupat o vreme un vast teritoriu la nordul Marii Negre:

Teritoriul confederației Cumano-Kipceak din anii 1200. Foto: https://ro.wikipedia.org/wiki/Cumani

Au fost infranti de mongoli in batalia de la Kalka (1223), risipindu-se apoi printre alte popoare iar in scurt timp au disparut ca neam.

Pentru a intelege relatarea din Sinaxar despre acel evreu, sclavi si fortarea acestora sa se lepede de Hristos, sa facem o scurta incursiune in istorie:

A existat in Europa evului mediu un cumplit masiv comert cu sclavi slavi de care s-au ocupat evreii. Sclavi care erau vanduti musulmanilor din Spania sau Nordul Africii.

Traficul se facea traversand un continent crestin care interzicea comertul cu sclavi crestini, de aceea evreii ii fortau pe acei nefericiti sa se lepede.

In general erau vandute femei tinere si baietei castrati de medici evrei, ultimii fiind la mare cautare in satanica lume musulmana.

Vizionati va rog si:

 

17 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. sica said, on septembrie 28, 2017 at 10:06 pm

  ”O tara incapabila sa condamne criminalii (de la revolutie, de la mineriade), tradatorii si vanzatorii de tara, dar vrea sa condamne parintii pentru exercitarea drepturilor parintesti legale asupra copiilor, sa puna calus la gura specialistilor si ingradeasca libertatea de exprimare, a deraiat urat de la ce se numeste democratie, liberrtate, stat de drept.
  In spatele acestei stari sunt aceiasi tradatori de tara care au actionat si in 1989, securitatea aservita dictaturii vechi si noi si intereselor ei meschine.” Dr. Cacovean Adrian

  Apreciat de 2 persoane

  • mercurie said, on septembrie 29, 2017 at 9:52 pm

   Nu zice bine in cartea Apostazia și Antihristul după învățăturile Sfinților Părinți ca
   Părintele duhovnicesc al Fericitului Teofan al Poltavei a fost Sfântul Teofan Zăvorâtul, cel care spre sfârşitul veacului al XIX-lea dădea această mărturie despre vre­murile pe care le trăim azi: „Când autoritatea monarhică va cădea şi poporul îşi va instala pretutindeni autogu­vernarea (republici, democraţii), acolo Antihristul îşi va găsi mediul prielnic pentru activitatea sa. Pentru Satana nu va constitui o dificultate să pregătească voci în favoarea renunţării la Hristos, după cum a arătat experienţa Re­voluţiei franceze. Atunci nu va fi nimeni care să opună un veto autoritar. Aşadar, când astfel de regimuri, gata să se conformeze aspiraţiilor antihristice, vor fi instalate peste tot, atunci se va ivi Antihristul” .

   si

   În această perioadă a lucrării sale, Antihrist nu va întrebuinţa nici o metodă silnică (tiranică), ci se va sârgui să câştige încrederea şi iubirea oamenilor prin amăgire şi printr-o făţarnică si teatrală înfăţişare a virtuţii. El – spune Vladimir Soloviov – „va arunca vălul strălucitor al binelui şi adevărului peste taina fărădelegii”. Sfântul Efrem afirmă că va veni intr-un aşa chip, încât să-i amăgească pe toţi. Va părea smerit, blând, un urător – cum va spune despre sine – al fărădelegii, dispreţuind idolii, dând întâietate cucerniciei, bun, iubitor de săraci, peste măsură de frumos, statornic, îndatoritor-faţă-de toţi şi preţuind în chip osebit neamul evreiesc, pentru că evreii îi vor aştepta venirea. Va întrebuinţa mijloace viclene ca să placă tuturor, astfel încât oamenii să ajungă iute să-l iubească. Nu va primi mită, nu va vorbi cu mânie, nu va avea o înfăţişare posomorâtă, cpprintr-o înfăţişare cuviincioasă va începe înşelarea lumii, până ce va fi întronat.

   În cartea sa Ultimele zile ale vieţuirii pământeşti a lui Iisus Hristos, Arhiepiscopul (Sfântul) Inochontie al Hersonului afirmă că intrarea lui Hristos în Ierusalim a fost „o mărturie obştească pentru toţi evreii că Iisus Hristos este adevăratul Mesia. Propriile Sale cuvinte pe care le-a rostit înaintea porţilor Ierusalimului slujesc drept mărturie de netăgăduit a acestui fapt: «De ai fi cunoscut», grăi El întorcându-se către oameni, «şi tu, măcar în ziua aceasta a ta, cele ce sunt spre pacea ta!» (Luca 19, 42). În ziua aceea, odată cu lepădarea lui Mesia, soarta poporului israelit a fost hotărâtă pentru totdeauna”.

   Apreciază

 2. sica said, on septembrie 28, 2017 at 10:11 pm

  “Nicio lege nu poate anula dreptul persoanei asupra propriului corp!
  Aplicarea oricărei proceduri medicale, inclusiv vaccinarea, presupune mai întâi informarea pacientului/susținătorului legal despre posibilele reacții adverse ale acesteia, urmată de obținerea consimțământului pentru procedura respectivă. Reacțiile adverse ale vaccinurilor și compoziția biologică-chimică a acestora…(adică virușii sunt vii, dar virulența lor a fost redusă?????)…….Având în vedere aceste riscuri, VACCINAREA NU TREBUIE SĂ FIE OBLIGATORIE! Reamintim factorilor decizionali că, într-o țară democratică, nimeni nu are și nu poate avea dreptul de a impune cu forța un tratament unei persoane, sub amenințarea unor represalii și fără a avea mai întâi acordul liber exprimat al respectivei persoane sau al tutorelui său. În loc să ne concentrăm pe ceea ce este cu adevărat important, pe programe eficiente de prevenție și educație, pe termen lung și având un efect care va dura generații întregi, continuăm abordările heirupiste și care nu au niciun efect pozitiv pentru consumatori, dimpotrivă. Statul, prin reprezentanții săi vremelnici, nu poate să încalce Constituția României și să ne impună administrarea unor vaccinuri (medicamente) copiilor noștri sub pretextul prevenirii unor boli demult eradicate, unele dintre ele fiind denumite și boli ale sărăciei. Dacă statul ne va încălca drepturile constituționale, atunci noi ca cetățeni avem dreptul la nesupunere civică” a punctat Conf. univ. dr. Costel Stanciu, președintele APC
  https://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fziarulceahlaul.ro%2Flegea-vaccinarii-intrat-si-vizorul-asociatiei-care-protejeaza-consumatorii%2F&h=ATMu2Fi2FxrsHzSmG8P5mtRfwSUWdCyMrvw-z8pcZhYdhOtSzMOoMoPMLmiU0Y5AfXkpRgrJngDb7W9zlk5qX1bSiZwN1qcI5lrUfqkiJTuqztfs1raUB-T0I4h3fgalaKQTPYiItAFEOQ6z_luAlpOzgR4NLI8OKpddorlKPV3CDck-dqPIoBIv22evFA3MnovZva184sXPYJthlRIU8AVU5irOmE39HiWEhOXFAyMoRjoS__f5J__uxi_z9__bOIT4ubnWLsOPnO9NyLqabaT71Kcusp-IBYgdQXndP5NNyg

  Apreciază

 3. mircea.v said, on septembrie 28, 2017 at 10:30 pm

  off,

  Relateaza dr. Pavel Chirila de la dezbaterea pe tema vaccinarii obligatorii:

  „la afirmația că România are cea mai mare incidență a tuberculozei deși este cea mai vaccinată țară contra turbeculozei, o provaccinalistă înțepată a răspuns textual: vaccinarea nu este împotriva tuberculozei ci împotriva complicațiilor tuberculozei.”

  Rugaminte foarte mare:

  Cine are emailul dl dr Chirila, sau emailul altor medici anti-obligatoriu, sau avocati… implicati serios in povestea asta si care participa la astfel de intalniri, dezbateri, sa le trimita urmatoarele:

  ––––––––––––––––
  1. De intrebat pe cei pro-obligatoriu daca exista studii referitoare la combaterea complicatiilor tuberculozei prin vaccinare BCG, si sa dea exemple, ca sa poata fi studiate de toata lumea.

  2. http://file.scirp.org/pdf/JTR_2016082614050087.pdf

  ––––––––––––––––

  Multumesc

  Apreciază

 4. sica said, on septembrie 28, 2017 at 10:32 pm

  Mihai Robert
  25 septembrie la 13:44 · București ·

  Cum am procedat eu cu vaccinarea fetiței mele

  .
  Cei care ma cunoașteți personal știți ca recent familia mea s-a marit cu un nou membru. Soția mea a nascut zilele trecute, in condiții bune, o fetița perfect sanatoasa (notata cu 10). Deoarece am asistat la naștere și am pastrat o relație apropiata cu medicii, am rugat doctorul neonatolog sa ma inștiințeze personal despre orice demers medical pe care intenționeaza sa il faca cu privire la fetița mea. Nu voi da nume de locuri sau persoane in toata povestea, din rațiuni evidente.
  A doua zi dupa naștere deci, doctorița neonatoloaga m-a inștiințat cu privire la faptul ca trebuie sa ii administreze nou nascutei mele cele doua vaccinuri din programul național de vaccinare obligatorie. Dialogul nostru a sunat cam așa:
  – Știți ca trebuie facuta vaccinarea.
  – Despre ce vaccinuri e vorba ?
  – Sunt doua vaccinuri: INTERVAX BCG-ul și ENGERIX-B.
  – Bun, și sunt sigure ? Pentru ca am citit multe opinii pro și contra pe internet.
  – Sunt vaccinuri aprobate, toți copii le fac. Nu trebuie sa va luați dupa tot felul de opinii pseudo-medicale, pentru ca internetul e plin de tampenii și exagerari.
  – Și totuși, nu sunt și reacții adverse, copii cu probleme dupa vaccinare ?
  – Stați liniștit, eu in cariera mea de medic de 30 de ani, nu am avut nici un fel de probleme cu copii vacinați.
  – Și totuși, am citit pe net ca unele vaccinuri conțin mercur și aluminiu. E ok treaba asta ?
  – Sunt cantitați foarte mici, necesare pentru menținerea stabilitații vaccinului.
  – Bine, dar și ea este foarte mica. Are doar 3 kg.
  – Va repet, nu au fost probleme cu vacinarea.
  – Aveți un prospect al acestor vaccinuri, sa ma uit un pic peste ele ?
  – Sunteți medic ?
  – Nu, sunt avocat, și citesc destul de mult – și in general cam ințeleg ceea ce citesc și din alte domenii !
  – Din pacate, nu avem prospectele. Daca doriți, puteți intra pe net și le gasiți pe site-ul producatorului.
  Așa ca de fața cu doctorița neonatoloaga, am inceput sa caut pe telefon, urmand instrucțiunile ei. Am gasit repede prospectul la primul vaccin, INTERVAX-ul.
  Este produs de o companie canadiana, cu un prospect clar, fara efecte adverse notabile. Substanța de suspensie a bacilului Calmette și Guerin este glutamatul de sodiu, o substanța inofensiva (un fel de soluție salina), fara contraindicații. Chiar și adversarii acestui vaccin recunosc faptul ca probleme de sanatate grave au aparut doar la copii care au repetat de mai multe ori acest vaccin. Deci mi-am dat acordul pentru el. Iar doctorița m-a pus repede, sa semnez ca sunt de acord. Și am semnat.
  Insa la al doilea vaccin, lucrurile stateau diferit. Sunt doar doua companii care aduc in Romania vaccinuri pentru hepatita B: Sanofi Pasteur și Glaxo Smith Kline Biologicalsa (Gsk). Disponibil era doar cel de la Sanofi, importat in Romania prin Kazahstan, avand un prospect dubios, in chirilica.

  Ambele variante de producatori erau infricoșatoare, cand citeai prospectele: spre exemplu, la PENTAXIM, la excipienți conțineau hidroxid de aluminiu, formaldehida (substanța cu care se imbalsameaza morții), 2-fenoxietanol sau, mai grav (cel de la Sanofi – varianta din spital) timerosal, un compus care conține 49% mercur.
  Bașca, procesul de obținere al virusului inactiv la ambele companii era pe baza de “Produs in celule de drojdie Hansenula polymorpha prin tehnologia ADN recombinat”, adica pe inginerie genetica cu mutații despre care nu se știu inca foarte multe lucruri !
  I-am spus doctoriței de aluminiu și timerosal. A zambit cu superioritate și mi-a repetat mantra liniștitoare ca TOATA LUMEA face vaccinul asta și NIMENI nu a pațit nimic, dandu-mi de ințeles ca sunt taliban daca ma opun beneficiilor științei medicale moderne pentru copilul meu, caci iata, sunt destui ultra-religioși care refuza vaccinarea copiilor și s-a ajuns ca boli considerate demult timp eradicate sa reapara, iar copii au avut de suferit din pricina imbecilitații parinților.
  I-am aratat atunci prospectul pentru vaccinul impotriva hepatitei B de pe site-ul eprospect.ro, in special urmatorul pasaj:
  “Antigenii de suprafata din HBVAXPRO sunt produsi printr-o metoda cunoscuta sub denumirea de „tehnologia ADN -ului recombinant”: acestia sunt produsi de o levura care a primit o gena (ADN), devenind astfel capabila de producerea acestor proteine. De asemenea, antigenii de suprafata sunt „adsorbiti”. Acest lucru inseamna ca acestia sunt fixati pe compusi de aluminiu pentru a stimula un raspuns mai bun.
  HBVAXPRO a fost elaborat special dintr-un vaccin care era deja utilizat in Uniunea Europeana (UE), in vederea inlaturarii conservantului numit tiomersal, care contine mercur. Expunerea repetata la mercurul existent in surse cum sunt medicamentele si alimentele, poate conduce la acumularea sa in organe. Aceasta acumulare poate fi periculoasa si reprezinta un motiv de ingrijorare.”
  Și am intrebat-o pe doctorița neonatoloaga: NICI ACUM NU SUNTEȚI INGRIJORATA !!? Pentru ca eu, ca parinte, sunt ! Și nu din cauza ca citesc articole de mana a 3-a scrise de talibani religioși pe internet, ci un prospect oficial !
  ȘI atunci i-a aratat lista de contraindicații, și am rugat-o SA SEMNEZE EA, ca face acel vaccin, PE RASPUNDEREA EI. Iata lista:
  Timerosal (așa cum apare pe wikipedia): “Thiomersal ([DCI]) sau sodiu-etilmercur-tiosalicilat (C9H9HgNaO2S) este un compus organo-mercuric, care conține circa 49% din greutatea sa mercur… In statele Unite, in Uniunea Europeana și in alte țari acest compus este progresiv eliminat din vaccinuri pentru uz pediatric, pentru a reduce o periculoasa supra-expunere la mercur a copiilor.”
  Reactii sistemice: febra (care poate fi doar ocazional mai mare de 40 grade C), iritabilitate, somnolenta, tulburari ale somnului si alimentatiei, diaree, varsaturi, plans persisent inconsolabil.
  Au fost observate foarte rar: urticarie, eruptie cutanata, convulsii cu sau fara febra in 48 ore de la administrarea vaccinului.
  Au fost raportate episoade de hipotonie-hiporeactivitate.
  Au fost raportate reactii edematoase (umflare) a membrelor inferioare, dupa administrarea vaccinurilor care contin componenta Haemophilus influenzae tip b. Aceste reactii sunt cateodata insotite de febra, durere si plans.
  Daca remarcati reactii adverse care nu sunt mentionate in acest prospect, informati medicul dumneavoastra sau farmacistul.
  Raspunsurile imune la vaccin nu au fost studiate in contextul polimorfismului genetic.
  Riscul potential de apnee si necesitatea monitorizarii functiei respiratorii in decurs de 48 pana la 72 ore de la vaccinare trebuie luate in considerare atunci cand se administreaza schema de imunizare primara la sugari nascuti foarte prematur (nascuti ≤ 28 de saptamani de sarcina) si, in special, la cei care au antecedente de imaturitate respiratorie. intrucat beneficiile vaccinarii sunt mari la aceasta grupa de sugari, vaccinarea nu trebuie oprita sau amanata.
  Acest vaccin nu este destinat administrarii la femeile aflate la varsta fertila (probabil pentru ca provoaca infertilitatea !?).
  – Evenimente adverse potentiale (adica evenimente adverse care au fost raportate in cazul utilizarii altor vaccinuri care contin una sau mai multe substante active sau componente similare cu cele ale Hexacima, dar nu in mod direct in cazul vaccinarii cu Hexacima). Tulburari ale sistemului nervos – Nevrita brahiala si sindromul Guillain-Barra au fost raportate dupa administrarea unui vaccin care contine anatoxint tetanica. – Neuropatia periferica (poliradiculonevrita, paralizie faciala), nevrita optica, demielinizarea sistemului nervos central (scleroza multipla) au fost raportate dupa administrarea unui vaccin care contine antigeni ai hepatitei B. – Encefalopatie/encefalita. Tulburari respiratorii, toracice si mediastinale Apnee la sugari nascuti foarte prematur (≤ 28 saptamani de sarcina) (vezi pct. 4.4) Tulburari generale si afectiuni la nivelul locului de administrare Reactiile edematoase care afecteaza unul sau ambele membre inferioare pot surveni ulterior vaccinarii cu vaccinuri care contin Haemophilus influenzae tip b. Daca aceasta reactie survine, se intampla in principal dupa administrarea primelor doze si in decursul primelor ore dupa vaccinare. Simptomele asociate pot include cianoza, eritem, purpura tranzitorie si plans sever. Toate evenimentele se vindeca spontan fara sechele in decurs de 24 de ore. Raportarea reactiilor adverse suspectate. Raportarea reactiilor adverse suspectate dupa autorizarea medicamentului este importanta. Acest lucru permite monitorizarea continua a raportului beneficiu/risc al medicamentului. Profesionistii din domeniul sanatatii sunt rugati sa raporteze orice reactie adverse suspectata prin intermediul sistemului national de raportare, asa cum este mentionat sn Anexa 5.
  In prospectul de pe site-ul de informare european se spune clar ca “Nu s-au efectuat studii farmacocinetice.”
  Pe alt site de specialitate (colegfarm.ro), am gasit urmatoarea mențiune neliniștitoare referitoare la același vaccine impotriva hepatitei B:
  “Apel la raportarea de reactii adverse
  Este important sa raportati aparitia oricaror reactii adverse suspectate, asociate cu administrarea medicamentului Hexaxim catre Agentia Naaionala a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale, Centrul Naaional de Farmacovigilenta, in conformitate cu sistemul national de raportare spontana, prin intermediul „Fisei pentru raportarea spontana a reactiilor adverse la medicamente”, disponibile pe pagina web a Agentiei Nationale a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale (www.anm.ro), la sectiunea Medicamente de uz uman/Raporteaza o reactie adversa utilizand urmatoarele date de contact:
  Agentia Nationala a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale
  Str. Aviator Sanatescu, Nr. 48, Sector 1,
  011478 – Bucuresti
  Tel: + 4 0757 117 259
  Fax: +40 213 163 497
  E-mail: adr@anm.ro

  Acest medicament face obiectul unei monitorizari suplimentare. Acest lucru va permite identificarea rapida de noi informatii referitoare la siguranta. Profesionistii din domeniul sanatatii sunt rugati sa raporteze orice reactii adverse suspectate.
  Detalii suplimentare despre aceasta procedura pot fi gasite pe site-ul Agenția Nationala a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale accesand link-ul de mai jos:
  http://www.anm.ro/anmdm/med_farmaco_monitorizate.html”

  Doctorița, in fața acestei avalanșe de informații, gasite in doar 10 minute de cautare pe google, s-a aparat spunand ca ea nu semneaza pentru siguranța vaccinului, ci doar pentru siguranța actului medical ! Adica pentru corecta administrare a vaccinului (corectitudinea efectuarii injecției, cu alte cuvinte).
  Și atunci am intrebat-o:
  Pai, atunci, de ce cautați sa ma convingeți cu privire la administrarea unui tratament preventiv care imi poate imbolnavi copilul ?!
  Pentru ca este o procedura standard, prevuzuta in Programul Național de Vaccinare Obligatorie.
  Dar dumneavoastra, ca medic, nu aveați datoria de a ma informa cu privire la potențialele pericole ?!!!
  ….
  La momentul asta, s-a blocat efectiv. Și a devenit concilianta:
  Știți, daca doriți, ii putem administra vaccinul adus de dvoastra. Daca gasiți un produs care este ok, il facem pe acela.
  Ceva romanesc nu aveți ? Știu ca de obicei la noi se fac lucruri bune.
  Din pacate, Institutul Cantacuzino nu mai produce de multa vreme vaccinuri. Ale noastre erau alea clasice, fara probleme.
  Și atunci i-am spus ca unul dintre clienții mei este o firma de import și distribuție medicamente, și ca voi intreba acolo și voi reveni cu raspunsul.

  La Big Pharma

  La clienții mei, sa auzit rugamintea mea, șefii au convocat rapid specialiștii lor (oamenii de pe vanzari și niște doctorițe). Au ridicat din umeri, ca și cum era ceva banal, și mi-au spus ca ei periodic merg in Bulgaria și aduc de acolo “varianta OK” a vaccinurilor pentru copii celor ce refuza vaccinurile cu produsele occidentale “nașpa”.
  Ce m-a șocat a fost faptul ca:
  la nivel de industrie/distribuție medicamente, sunt unii care știu ca anumite vaccinuri sunt periculoase;
  pentru ei, familiile lor, cunoscuți și persoane in cunoștiința de cauza (inclusiv medici !), acești oameni procura vaccinuri “sigure” din diverse țari.
  In condițiile astea, i-am intrebat:
  – Bine, dar daca știți ca sunt periculoase, DE CE NU SPUNEȚI PUBLIC ASTA ?!
  – Pentru ca cine suntem noi sa ne luptam cu Sistemul ?! Sunt foarte mulți bani la mijloc, și daca vorbești despre asta, riști sa iți pierzi locul de munca și sa fii stigmatizat.
  Cu acea ocazie, am aflat ca Sanofi Pasteur continua sa aduca via Kazahstan in Romania, vaccinuri cu timerosal, deși la nivelul Uniunii Europene nu s-au mai prelungit licențele cu aceaste substanțe inca din 2015. Și multe alte dedesubturi mizerabile despre afacerea cu vacinuri (ex. creșterea numarului de vaccinuri obligatorii, de la an la an, deși bolile respective au fost eradicate – unele dintre ele de zeci de ani, faptul ca pe nici unul dintre site-urile producatorilor nu o sa gasești prospectele detaliate ale vaccinurilor respective, faptul ca un vaccin precum HEXACIM nu figureaza pe lista Agenției Europene de Medicamente deși se vaccineaza la greu cu acest vaccin in Romania – iar raporturile medicilor sunt folosite de producator pentru autorizarea ulterioara a vaccinului in UE, ca Romania este singura țara din UE unde vaccinul BCG se face de la naștere, deși prezinta grad de risc mare in lipsa unei activitați hepatice bune a nou-nascutului, etc.), care m-au convins ca nu e cazul sa iau de bun nimic din ceea ce se vehiculeaza in presa despre vaccinuri.
  Nu spun mai multe, pentru ca nu vreau sa supun riscurilor acei oameni care mi-au dezvaluit aceste lucruri. Iar ceea ce am oferit aici este suficient pentru cine are ochi sa citeasca și ii pasa de copilul lui.
  Așa ca imi voi lua și eu vaccin din afara Romaniei. Pentru ca imi pasa de viitorul copilului meu. Și am scris acest articol pentru a da o șansa și altor parinți care vor sa se informeze și au curajul sa spuna NU, spiritului de turma.
  Merita sa menționez la final ca am mai gasit cazul a doua colege avocate ale caror copii au suferit regrese majore in urma vaccinarilor copiilor de la varsta de un an.
  Și despre cazul unei specialiste in virusologie, romanca (al carui nume nu il dau, ca sa nu fie atacata de mass-media platita de industria producatoare de vaccinuri), care nu și-a vaccinat DELOC nici unul din cei doi copii (o știi ea mai bine de ce !).

  Soluții ?

  O soluție ar fi ca publicul sa se inflameze și sa se ia masuri pe bune. DNA-ul sa cerceteze șpagile camuflate in participari la sipozioane și cadouri primite de medici, incepand cu maharii de la Centrul de Vaccinare Naționala (nu cunosc exact terminologia). Sa ancheteze și aresteze pe cei ce au pus pe butuci Institutul Cantacuzino care producea vaccinuri sigure, romanești.
  Consiliul Suprem de Aparare al Țarii (CSAT) sa includa problema vaccinarii pe lista chestiunilor cu risc la adresa siguranței naționale, in speța a sanatații romanilor.
  Guvernul sa ia masuri pentru redresarea financiara a Institutului Cantacuzino și relansarea producției de vaccinuri autohtone, produse cu tehnologiile clasice, fara modificari genetice și fara aditivi periculoși.
  Desigur, asta ar insemna paguba de miliarde de euro pentru Big Pharma, puse in balanța cu dreptul la viața și sanatate al copiilor noștri.

  Deci, ce alegem ?

  Apreciază

 5. sica said, on septembrie 28, 2017 at 10:42 pm

  Versurile lui Sandu Cătinean, un poet ardelean din Bonţida, judeţul Cluj, au ajuns virale pe internet. Poezia sa este văzută de unii ca o scânteie care poate să reaprindă speranţa românilor, în timp ce alţii cred că ar trebui citit măcar o dată pe săptămână în Parlament.

  Născut la Braşov, poetul care acum locuieşte în Bonţida, comuna celebră pentru Castelul Banffy şi, mai nou, pentru festivalul Electric Castle, scrie frecvent poezii despre diferite teme, inclusiv politică. Una dintre ele a ajuns însă celebră pe internet.
  „Acuma că ne-ați despuiat și ne-ați vândut către streini
  iar Țara noastră-ați confiscat și ne tratați ca și pe câini
  acuma vreau să spun ce simt când văd că nu vă săturați
  și din stăpâni ai Țării-acestea la Occident suntem argați !

  Ficioarele ne-au fost icoane ce le-nrămam de sărbători
  iar voi ni le-ați făcut cadâne prin case pline de orori ;
  feciorii dragi și nalți ca brazii acum sunt vite de povară
  și robotesc prin lumea largă de parcă nu au loc în Țară ;

  Femeile ne stau ciopor și-s duse în Apus drept sclave
  iar peste câmp scaieții goi hrănesc doar vitele bolnave ;
  iar noi, țărani din tată-n fiu, care hrăneam cândva popoare
  privim la lună uneori, neputincioși, cum Ţara moare…

  Iar voi ?…tot voi veniți la sate, din patru-n patru ani smeriți
  și ne priviți cu milă mare, dar pentru voturi ne mințiți
  și ne promiteți mângâiere și viață plină de huzur
  dar după ce luați puterea, de-ai noști țărani, vă doare-n cur…

  Decât al Țării grâu curat să-l plămădim în pâine caldă
  mai bine adunați arginți, iar Țara poate să și ardă…
  iar hrana ne-o aduc streinii în vase bine ambalate
  şi din avutul nostru dacic, aceștia și-au făcut palate…

  Iar noi răbdăm și ne hrănim, cu guma lor de mestecat
  că se topeau de ciudă toți, când noi mâncam doar grâu curat…
  și ne-nțolesc cu haine scumpe ce stau pe noi ca pe strigoi
  mai bine am muri-n țărână, cum am venit pe lume…goi !…

  Că umiliți suntem acuma de parcă noi suntem streini
  iar Țara asta-I raiul vostru, aleși nemernici și haini…
  Iar voi copii din mame reci și tați ce nu v-au alintat
  voi nu vedeți cum arde Țara, că nu mai e nici de furat ?…

  Că ne-ați furat tot ce-am avut și ce-am muncit de generații
  și din țărani și oameni demni, suntem mai rău decât argații…
  Acum că ne-a ajuns cuțitul, din rărunchi și pân la gât
  Eu, țăran și fiu din țarini, vă voi spune doar atât :

  Dați-ne ”napoi argintul, aurul și ce-ți furat
  și ne-om face noi ”palatul” pe un vârf de deal curat
  dați-ne ”napoi trecutul și țărani ce-ați îngropat
  și ne-om face iarăși viața, chiar de n-om avea ”palat”
  dați-ne iar demnitatea de-a fi cei ce-am fost cândva
  și plecați în lumea largă … că noi nu v-om căuta…”

  Autor : Sandu Cătinean

  Apreciază

 6. marian said, on septembrie 29, 2017 at 7:59 am

  Of Doamne! Inca o blestematie: ‘Primul sfânt gay al Bisericii Catolice? Lobby intens pentru canonizarea unui homosexual american: Acum e momentul!’
  Iarta-ma Doamne caci raul din mine e pe cale sa ma dovedeasca!
  Numai Dumnezeu nu ne pacaleste niciodata. Nu mai pot crede in oameni, nu mai am incredere nici in mine stiind cat de slab si inclinat spre pacat sunt. Placerea simturilor e un pacat caci Dumnezeu pedepseste pe cei care sunt doar trup. Singurul reper ramane Dumnezeu Tatal, Fiul si Sfantul Duh. In rest, totul e iluzie.
  De Iertarea Lui Dumnezeu am nevoie!

  Apreciat de 1 persoană

 7. octavpelin said, on septembrie 29, 2017 at 9:57 am

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

  Apreciază

 8. geo said, on septembrie 29, 2017 at 10:43 am

  Vai, nu se poate. Cumanii au facut asa ceva? Tocmai cei care cred unii ca ar fi fost conducatorii Tarilor romane???

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: