SACCSIV – blog ortodox

“Jur ca nu va voi lasa sa mi-l luati, sau daca mi-l luati, voi lua si eu cativa dintre voi.” – Pictorul Paul Hitter, raspuns catre premierul mason Mihai Tudose despre DECADEREA din drepturile PARENTALE si vaccinarea OBLIGATORIE

Posted in Uncategorized by saccsiv on iulie 31, 2017

Comentariu saccsiv:

Pentru cei ce inca nu au aflat de dorinta premierului:

PSD – CIUMA ROȘIE ne atacă la copii: PREMIERUL MASON Tudose vrea ca PĂRINȚII ANTI VACCIN să fie DECAZUȚI DIN DREPTURI

Premier mason:

PREMIERUL Mihai Tudose, MAESTRU al lojei MASONICE Garibaldi

Care indeplineste cu mare graba sarcinile trasate de papusari:

DE UNDE vine ORDINUL de VACCINARE în masă? CINE e în spatele lui TUDOSE? Află cine vrea „binele” României

Cititi va rog si:

Video: CURATATI-VA GUNOAIELE din Ministere, ca SA NU VA CURETE POPORUL / Prof. Florin Colceag despre proiectul anti national al VACCINARII OBLIGATORII si CORUPTIA BIG PHARMA

Declaratia actritei ANI CRETU (al carui copil a fost distrus de vaccinuri) catre premierul MIHAI TUDOSE: “Vă decad EU din funcția de Premier al țării MELE!”

Asadar, acesta este raspunsul pictorului Paul Hitter la intrebarea:

Ultima frontiera: TU CE VEI FACE CAND SISTEMUL ITI VA RAPI COPIII?

Raspunsul tau care este?

 

67 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. NIMENI said, on iulie 31, 2017 at 2:22 pm

    Si cand vor fi stârpiți traficanții de droguri care vând inclusiv la minori? Generațiile de drogați și vaccinați?

    Apreciază

  2. Carstea said, on iulie 31, 2017 at 2:34 pm

    Nu cred ca premierul Tudose este mason. Ce a scris Saccsiv aici este atac la persoana. Banuiesc ca masonii sunt cei care vor sa schimbe PSD -ul. Ma rog….

    Apreciat de 1 persoană

    • saccsiv said, on iulie 31, 2017 at 2:42 pm

      Carstea

      Ce gunoi de comentariu ai postat la o asemenea tema …

      Apreciat de 1 persoană

    • Mihai said, on iulie 31, 2017 at 7:25 pm

      Cârstea bea o țuică și culcate, dormi ,, liniștit” sistemul veghează pt matale

      Apreciază

    • Angela said, on august 1, 2017 at 9:21 am

      @Carstea

      Stii … nici eu nu cred dar daca el a declarat ca este mentionand si organizatia, tot, tot.

      Bai nene asta este chiar noaptea mintii. El spune ca e iar tu ca nu crezi ca e.

      Toate legile converg in acelasi punct (globalism pe toate planurile, inclusiv religios – se numeste elegant ecumenism, restrangerea drepturilor si libertatilor oamenilor printra-o dictatura electronica cu o agenda evident anti-umana etc), totul la vedere cat roata carului si noi spunem ca … nu-i asa. Ei fac iar noi spunem ca nu-i asa.

      Nu intelegeam f bine definitia la noaptea mintii dar tu m-ai lamurit cu comentariul tau.

      Apreciat de 1 persoană

    • didi said, on august 1, 2017 at 8:39 pm

      masoneria distruge Romania. Aproape tot guvernul este mason….
      http://www.comisarul.ro/articol/exclusiv!-tudose-este-mason!-membru-al-lojei-garib_894250.html
      isarescu trilaterala, iliescu grad 33, năstase etc. etc…….

      Apreciază

  3. ilioara said, on iulie 31, 2017 at 3:21 pm

    Vasile, te rog frumos, daca vrei, sa faci tu apel la rugaciune publica ORTODOXA, adica sa se faca cruce si sa se zica Crezul de catre fiecare participant, la microfon, cu cenusa si saci, pentru cine se simte in stare, acum in post si cu rugaciuni fierbinti catre DOMNUL,catre PREASFANTA, PREACURATA SI PREANEVINOVATA noastra STAPANA, si catre totii Sfintii, pentru IERTARE DE PACATE si IZBAVIRE DE vrajmasi, ca daca zicem noi este egal cu zero. Deci 5 oameni daca ne strangem si tot e un inceput.

    Apreciază

  4. ilioara said, on iulie 31, 2017 at 4:54 pm

    si fac apel la binecuvantarea si participarea macar a unui preot nepomenitor

    Apreciază

  5. oarecare said, on iulie 31, 2017 at 5:57 pm

    Cred ca e trasata sarcina la masoni, si Huidu auzisem ca e mason si e si provaccin in ca de pe vremea cand murise Tecuceanu, imi scrisese sa ne vaccinam copii pe mail ca reply la un mai in care imi exprmam neincrederea in vaccinuri…
    http://www.libertatea.ro/stiri/serban-huidu-scandal-cu-ani-cretu-1921959

    Apreciază

  6. tvarheolog said, on iulie 31, 2017 at 8:01 pm

    Off-topic. Primesc zilnic de la Yahoo tot felul de chestii. Nu cunosc bine engleza, dar am senzația că sunt amărâți că o parte din angajați nu doresc implantarea cipului, încă voluntar în unele companii. Sunt trecute în revistă dezavantajele cipurilor implantate. https://finance.yahoo.com/news/biggest-problems-putting-microchips-employees-132325693.html Ar fi interesant să traducă cineva competent întreg articolul.

    Apreciază

    • isa said, on august 1, 2017 at 5:25 pm

      (Compania ) Three Square Market originara din Wisconsin a fost cap de afiș în această săptămână, când a anunțat că în curând va implanta microcipurile RFID în mai mult de jumătate din angajații săi. Compania declară că implanturile, care sunt voluntare, vor permite lucrătorilor să deschidă uși încuiate și să plătească pentru gustări și mâncare în cantina proprie, similar cu cardurile de securitate tradiționale.
      Și Three Square Market, care construiește chioșcuri automate pentru gustări și mâncare, nu este singura organizație interesată de tehnologie.
      „Nu veți crede numărul de companii care ne-au contactat în ultimele două zile, întrebându-ne cum merge și cum să le ofere aceasta angajaților lor”, a declarat pentru Yahoo Finance Tony Danna, vicepreședintele pentru dezvoltare internatională a Three Square Market.
      Dar faptul ca angajatorului să pună un chip in angajatii săi, în mod natural ridică preocupări legate de confidențialitate și securitate și poate să nu fie la fel de convenabil cum pare.

      Un urmaritor care nu poate fi lasat in urma

      Imaginați-vă că întârziați la muncă. Vă strecurați pe ușa laterală pentru a evita întâlnirea cu șeful tău și alunecați liniștit în scaunul. Dar indiferent cât crezi că te-ai ascuns, șeful tău știe deja că ai întârziat. Asta pentru că chipul RFID din mâna ta a înregistrat momentul în care ai ajuns în birou. Iar șeful tău îți răsuflă în ceafă în legătură cu termenele.
      Sigur, ați putea spune același lucru despre cardurile standard de securitate de birou, dar există o diferență între o cartela cu chip care vă raporteaza întârzierea și propria dvs. mână care vă vinde.
      Astfel de implanturi i-ar putea spune șefului dvs. cât timp petreceți în cantină, în baie sau cât de des mergeți în alte părți ale biroului dvs. Din nou, toate acestea pot fi urmărite și pe carte de identitate. Dar aveți întotdeauna posibilitatea de a pune jos un card. Chipsurile implantabile sunt literalmente o parte din tine.
      Este important de reținut faptul că Three Market Square nu colectează niciun fel de date de la angajații săi, iar lucrătorii care se oferă voluntar pentru implanturi vor decide ce informații doreșc asociate cu chip-urile lor.

      RFID nu este GPS

      Pentru a fi clar, chip-urile RFID, care sunt similare cu chips-urile implantate în animalele de companie pentru a le găsi atunci când s-au pierdut, nu sunt aceleași cu chipsurile GPS. Chipsurile RFID trebuie să fie împinse (intr-un) sau ținute aproape de un receptor pentru a face lucruri cum ar fi să vă deblocați ușile. Când deblocați ușa, compania dvs. poate vedea unde ați fost în biroul dvs. Chips-urile GPS, pe de altă parte, vă pot urmări oriunde este disponibil un semnal GPS, care este aproape pretutindeni.
      Danna de la Three Square Market este impresionat de dedicarea companiei sale de a nu utiliza chips-urile RFID pentru a-și urmări angajații.
      „Este mai degraba un punct de vedere comod(aici s-ar putea traduce si punct de vedere avantajos)”, a spus el. Mai mult, vicepreședintele spune că angajații companiei sunt dispuși să obțină implanturile, deoarece organizația este alcătuită din indivizi „bine educați în domeniul tehnologiei”.
      Dar, după cum explică Lorrie Faith Cranor, directorul asociat al departamentului de inginerie și politică a lui Carnegie Mellon, alte companii pot spune inițial că nu planifică colectarea de date despre cipuri, și schimbă această politică pe parcurs.
      „Ce urmeaza sa fac? Il scoateți din mine dacă nu-mi place?” întrebă ea retorică.
      „Este, de asemenea, genul de lucru care are un anume tip de factor de risc”, a spus Cranor. „Nu știu dacă vreau să-mi implantez acest lucru și nu știu dacă vreau ca șeful meu să aibă acea abilitate să mă urmărească”.
      Dacă doriți să vă descotorosiți de chipul RFID, a explicat Danna, este similar cu îndepărtarea unei așchii (schije). Pur și simplu împingeți implantul și trageți-l afară.

      Sunt sigure, dar nu complet

      Tipul de chip-uri RFID care sunt implantate în angajații Three Square Market folosesc în esență aceeași tehnologie ca și smartphone-ul sau … pentru a plăti cardul de credit. Chip-ul transferă semnale criptate cititoarelor RFID pentru a accesa informațiile dvs. Dar, ca orice fel de tehnologie, chips-urile RFID nu sunt complet sigure.
      „Am putut vedea actori răi care încercau mai multe tehnici de a ataca chip-ul propriu-zis sau datele care sunt transmise către și dinspre chip”, a explicat evanghelistul (cred ca sensul este de purtator de cuvant, care face popularitate la ceva) Gary Davis, șeful McAfee pentru securitatea consumatorilor.
      „Cele mai mari riscuri sunt cele care sunt inerente dispozitivelor de comunicații apropiate, cum ar fi interceptarea, coruperea datelor sau atacurile de modificare și interceptare. Aș fi, de asemenea, preocupat de modul în care chipul este autentificat „, a spus Davis.
      Totuși, Danna de la Three Square Market spune că, în timp ce un chip RFID din portofelul dvs. poate fi scanat de un individ particular în timp ce nu vă uitați, aveți mai mult control asupra a ceea ce se apropie de mâna dvs.
      Referindu-se la problemele legate de confidențialitate și securitate, Danna a declarat că este foarte entuziasmat de viitoarea petrecere a companiei, unde toți cei 50 de angajați vor fi chipati.
      „Este distractiv să vedem unde poate ajunge această tehnologie și cred că veți fi surprinși să vedem celelalte companii care ajung langa noi (reach out to us? … companii care ne ajung din urma?)” a adăugat Danna.

      Apreciază

  7. una said, on iulie 31, 2017 at 10:00 pm

    Deja au publicat pe site-ul MS proiectul de lege pentru vaccinarea fortata.Nu arata bine deloc si va intra iin vigoare din ianuarie 2018,daca nu se opune nimeni.Oricum in Romania, majoritatea doarme, nici macar n-au idee ce li se pregateste,se uita la TV unde se spune ca asa e bine, ca trebuie, ca e epidemie de pojar si va fi sfarsitul lumii fara aceste binefacatoare vaccinuri.

    Apreciază

  8. Hilohi Bogdan said, on iulie 31, 2017 at 10:12 pm

    Cine acceptă vaccinul acceptă semnul fiarei.Acesta conține nanoboti care pun stăpânire pe voința ta.E un fel de ,,blestemată spurcată împărtășanie,, După ce l-ai luat nu mai poți să-ti țevi la Adevăr. Ba mai mult…Devi susținător al acestei mârșăvii.

    Apreciază

    • Matiu Cosmin said, on august 1, 2017 at 1:23 pm

      Asa spunea Pr Elpidie ca prin vaccin vor fi introduse nanocipuri care impreuna cu cipul final vor forma o retea care va controla omul.

      Apreciază

  9. miturimoderne said, on iulie 31, 2017 at 11:02 pm

    As face exact la fel. Am mai multi copii; mult success celor ce doresc sa puna mana pe ei, deoarece va fi taiata fara nici o remuscare. Sunt ortodox, dar asta nu ma impiedica sa-mi apar familia, ci chiar mi-o cere.

    Doamne ajuta!

    Daniel

    Apreciază

    • una said, on august 1, 2017 at 12:14 am

      Proiectul de lege pentru injectarea fortata nu este numai pentru copii, ci si pentru adulti.Dar s-ar putea sa o ia pe etape ca sa nu se enerveze prea multi deocamdata,desi in lege este deja prevazut,vedeti citatul din lege referitor la adulti:”Art.70
      Persoanele eligibile pentru vaccinare, care au vârsta de peste 18 ani, au obligația prezentării în
      vederea consilierii pentru vaccinare, în cazul convocării acestora de către furnizorul de servicii
      medicale de vaccinare.”
      Guvernul de asemenea isi rezerva dreptul sa faca motificari prin Hotarare de Guvern,deci….

      Apreciat de 1 persoană

    • Aurora said, on august 1, 2017 at 6:20 pm

      @mituri moderne, Nu te sfatuiesc sa incerci sa omori pe vreunul din vaccinatori. Te vor inchide , iar pe copiii tai ii va lua statul-hingher si tot ii va vaccina. Iar in puscarie te vor vaccina si pe tine sau te vor cipui. Deci nu vei castiga nimic. Noi trebuie sa ne opunem in numar mare, prin mitinguri de protest, iar daca nu vom izbandi, sa ne gandim serios sa parasim orasele, localitatile si sa ne retragem undeva departe de civilizatie.

      Apreciază

  10. Orthodox said, on iulie 31, 2017 at 11:24 pm

    Apreciază

  11. un pacatos said, on iulie 31, 2017 at 11:28 pm

    OFF TOPIC

    Vreau sa va semnalez cum lucreaza „baietii”. Priviti la reclama asta si opriti la momentul 0:03. Veti vedea ce inseamna o fereastra: „o declaratie”… Si ce declaratie! Nu stiu daca agentia care a realizat clipul a pus acel steag intentionat acolo sau daca asa a cerut producatorul ferestrelor. Dar, cum ferestrele Qfort sunt promovate ca fiind foarte bune, asa se va asocia in mintea unora si „mesajul” cu steagul: e ok, e ca ferestrele! Putea fi orice alt steag acolo, de ce l-au pus pe ala? Un raspuns ar putea fi ca ferestrele QFort se vand in mai multe tari occidentale si asa asociaza ferestrele cu vederile „deschise;’ ale Vestului. Dar e putin probabil sa fie acesta motivul… Ar putea fi insa si o declaratie de solidaritate cu „baietii”, un fel de salut secret… Cine stie?

    Reclama am vazut-o la televizor acum ceva timp si nu mi-a venit sa cred ochilor. Am cautat-o pe youtube si e in mai multe variante, intrucat ferestrele QFort se vand in mai multe tari. Reclama in limba romana n-am vazut-o pana de curand postata, desi apare ca fiind publicata din 23 mai.

    Dumenzeu sa ne fereasca de ispite si de rele!

    Apreciat de 1 persoană

    • mda215 said, on august 7, 2017 at 8:31 am

      Cred ca e steagul pacii in reclama https://ro.wikipedia.org/wiki/Drapelul_p%C4%83cii

      Apreciază

      • Un pacatos said, on august 8, 2017 at 10:34 pm

        @mda215

        Inclinam sa-ti dau dreptate 100% dupa ce m-am uitat pe link dar, daca te uiti si tu mai cu atentie la cele doua steaguri (cel din reclama si cel indicat de tine), culorile nu au aceeasi ordine, mai exact dunga bleu deschis e cea mai de sus in steagul din reclama pe cand la steagul „pacii” dunga bleu deschis este a treia de sus in jos. Ce-i drept, in rest ordinea culorilor este precum cea din steagul pacii dar, totusi, nu e steagul de care spui. Dar, daca tot mi-ai dat o sursa de pe wikipedia, tot de acolo iti dau si eu una interesanta: stiai ca pana in 1979 steagul LGBT era exact la fel ca steagul pacii doar ca avea ordinea culorilor inversata, adica incepea cu rosul sus, nu jos? O fi vreo coincidenta…?
        https://ro.wikipedia.org/wiki/Simboluri_LGBT

        In plus, pe pagina indicata de tine vad ca simbol al pacii si crucea intoarsa si franta (aia flower-power), care pentru un crestin e o insulta si o hula grave. Halal simboluri si steaguri!

        Ca sa concluzionez: QFort fiind o marca romaneasca, daca tot s-au jenat sa-l puna pe cel mai firesc dintre toate steagurile, adica pe cel romanesc, puteau, de exemplu, sa puna steagul UE. Putea fi o declaratie (ca asa spune reclama) de… europenitate, ca tot e la moda si tot ar fi fost mai corect decat ce au facut ei acolo. Nu ca eu as fi vreun fan UE, ca sa ne intelegem…! Ei bine, nu, ei l-au pus pe ala! Iti spun eu ca majoritatea care-l vede nu va asocia steagul ala cu pacea. Eu insumi sunt cel mai bun exemplu in sensul asta, habar n-aveam de steagul pacii si cred ca sunt foarte putini cei care stiu despre el pe cand steagul LGBT l-au tot vazut pe net sau la televizor. Pe facebook ai, mai nou, buton special pentru asta! Majoritatea va asocia imaginea cu LGBT. Asta e declaratia care le iese din reclama, chiar daca n-or fi intentionat asa… Eu insa am rezerve serioase ca a fost o scapare…

        Doamne-ajuta!

        Apreciază

  12. Paul222 said, on august 1, 2017 at 12:02 am

    Toata lumea la protest, haideti oameni buni gata cu comentariile pe internet sa trecem la fapte http://m.activenews.ro/stiri/Manifest-impotriva-Vaccinarii-Obligatorii-Protest-in-Piata-Victoriei-pe-13-august-Doar-parintii-isi-pot-asuma-viata-propriilor-copii-Statul-nu-e-parintele-copilului-145091 Dati share va rog

    Apreciat de 1 persoană

    • saccsiv said, on august 1, 2017 at 12:48 am

      Paul222

      De aia nu poti merge la manifestatie, ca comentezi pe net?

      Apreciat de 1 persoană

    • Paul222 said, on august 1, 2017 at 9:05 am

      Ei, nu, ziceam si eu ca acum.ar fi momentul bun sa ne manifestam dezaprobarea la un protest real. I-am tot lăudat pe italieni, sa trecem si noi la acțiune! Altfel vom rămâne vesnic la nivelul comentatorilor internauti.

      Apreciază

      • Paul222 said, on august 1, 2017 at 10:42 am

        Up update important legat de acest protest. Am vorbit cu organizatoarea pe Facebook si deja o suspectez ca e o progresista trimisa cu misiune:

        Eu: Buna, vroiam sa iti zic ca ai tot sprijinul meu in acest protest anti vaccin, eu sunt designer grafic putem crea bannere gratuite pentru participanti, un mic ghid de comportament, flyere, un cover de facebook
        si tot ce mai trebuie

        Ana Maria Ivan: Hey. Mersi mult
        Un cover de facebook cu un balon alb ar ajuta mult
        Pancarte nu vreau. Tot ce am cerut la manifestatie e sa aducem un balon alb
        Ne trebuie o altfel de manifestatir si sa fim inventivi la fiecare evenimemt
        Balonul alb si tinutul de mana, Arata ca suntem impreuna

        Eu: Orice manifestatie are mesaje scrise pe pancarte, alea ajung la TV
        alea sunt cerererile / protestul vizual

        Ana Maria Ivan:Fara de data asta

        Eu: De ce?

        Ana Maria Ivan: Vom face in asa fel incat sa ajunga mesajul unde trebuie
        Sunt agresive! Si nu spun nimic! Ma gandeam sa scriem pe baloane sustin libertatea
        Atat Ai vazut manifestatiile din primavara
        Fara efect
        Sau doar de scurta durata

        Eu: nu poti pune presiune pe guvern cu baloane albe si nici nu poti transmite mai departe mesajul cu baloane, mai ales ca se incalca atatea legi

        Ea: Putem incerca, nu? Daca nu se facem o alta

        Eu: trebuie sa spunem clar si raspicat, ca nu e bine
        ca nu suntem animalele lor de experimentare

        Ea: Daca facem fix aveeasi manifestatie ca celelalte nu ne diferntiem cu nimic
        O luam pas cu pas
        Daca incepem cu agresivitate nu rezolvam
        Ideea e sa scoatem oamenii din casa
        Indiferent ca sunt pro sau anti vaccin

        Eu: important e sa se vada nemultumirea, cine a zis ceva de agresivitate, ideea e sa ne exprimam coerent
        nici o problema, fa tu protestul tau cu balonase albe, nu stiu pe ce lume traiesti sincer
        o sa fac eu protestul meu, cu lozinci si bannere

        Ea: Ok te rog doar sa nu o faci la acest protest

        Eu: imi pare rau dar mi se pare o aberatie sa refuzi oamenilor dreptul de a se exprima la protest iar la protest asa se exprima oamenii prin pancarte bannere, tocmai ca mesajul lor sa ajunga in cat mai multe parti
        nu stiu de unde ti-au venit tie ideile astea „inovatoare”
        important e sa afle si omul de rand vaccinist, ca se incalca legi
        ca vaccinurile nu-s sigur sigure, ca exista studii, informatii. asa din niste baloane albe nu afla nimic
        nu are absolut nici un sens si te rog frumos sa nu interzici nimanui sa se exprime
        altfel nu te diferentiezi cu nimic de cei care vor sa bage pumnul in gura celor antivaccinare
        PROTESTUL trebuie sa fie liber, fiecare sa spuna in ce fel vrea ce nemultumire are
        si sunt foarte multe. ori facem protest in adevaratul sens ori plimbare cu baloane

        Ea: Tu poti face ce doresti unde doresti. Din cauza modului agresiv in care te exprimi nu vei avea nici un efect. De agresivitate este lumea satula si de aia nu iese nimeni… pacat ca nu ai inteles ca lucrurile se pot face altfel. Ai vazut vreun efect la italieni? Sunt tinute ascunse stirile despre ei! Pe cand noi as vrea sa aparem pe cateva posturi media. Cu pancarte si tipete nici o sansa!

        Eu: vrei sa vii cu baloane nu ai decat, dar nu confisca protestul assta pentru ca ai tu niste idei in cap, ideile tale nu-s ale tuturor, nu ai dreptul asta, oameniii au dreptul sa se exprime! si la TV nu vor da nimic pentru ca aia sunt aserviti corporatiilor decat daca chiar o sa vina multa lume dar nici nu conteaza, se va da pe facebook, pe youtube. nu e vorba de agresivitate e vorba de comunicare. oamenii trebuiesc informati
        si noi avem dreptul sa ne exprimam. o pancarta nu inseamna agresivitate cum in mod gresit judeci
        este EXPRIMARE si am libertatea sa fac asta.

        Ana Maria Ivan: Acest protest NU este de informare! Scrie chiar pe prima pagina!
        Mai citeste despre ce este acest protest si pentru ce vine lumea

        Eu: asa si e protestul tau? gata deja ai drept de proprietate?
        PROTESTUL ESTE AL TUTUROR!

        Apreciază

      • saccsiv said, on august 1, 2017 at 11:24 am

        Paul222

        Pune te rog acest comentariu si la:

        http://ortodoxinfo.ro/2017/08/01/protest-anti-vaccin-piata-victoriei-bucuresti-sambata-13-august-la-ora-1600/

        De asemenea pe facebook OrtodoxInfo la acelasi articol.

        Trebuie sa ne dumirim cat mai repede daca e o mare teapa.

        Apreciază

      • Paul222 said, on august 1, 2017 at 12:00 pm

        Informatie de ultima ora:Dupa ce-am protestat vehement pe pagina evenimentului majoritatea oamenilor au fost de acord ca e normal sa venim si cu pancarte si a dat inapoi organizatoarea dar tot are tendinte de a CERE oamenilor sa fie cum vrea ea. Insa, vestea buna e ca Paul Hitter va organiza impreuna cu Olivia Steer un protest:

        Paul Hitter: Am discutat cu doamna Olivia Steer si vom organiza impreuna la sfarsitul lui august inceputul lui septembrie un protest. Tot pasnic bineinteles, dar cu pancarte- la fel de bineinteles. Va tinem la curent, si anuntam in timp util.

        Apreciază

      • Angela said, on august 1, 2017 at 2:51 pm

        Pare o spalata pe creier care vrea sa iasa in fata sau este in misiune, trimisa special sa compromita intregul demers de contestare a vaccinarii obligatorii.

        Propunere: incurajare de participare masiva cu pancarte, cum altfel dar … atentie maxima. Nu popularizati anuntul ei ci parazitati-l ca sa aveti in continuare posibilitatea de mobilizare dupa propriile adrese/profile. Poate ca ar fi bun un grup de initiativa de 20-30 de oameni care sa participe si sa tina intr-un fel lucrurile sub control daca mesajul / actiunile derapeaza intr-o directie periculoasa (ex. mesaj progresist, violenta etc). Sa se intalneasca in prealabil, sa se cunoasca, sa invete sa se recunoasca si sa stabileasca cateva reguli de actiune.

        Pancartele care sa spuna in cateva cuvinte povestea fiecarui copil afectat ar fi de mare impact. Numele mec scris f mare, dedesubt o fotografie, sub ea anul si tipul vaccinarii iar pe ultima linie cu majuscule boala de care sufera.

        De asemenea mesaj cu cerinta de raspundere penala a medicilor care vaccineaza pentru efectele adverse ale vaccinurilor (daca sunt atat de bune si sigure cred ca nimeni nu va avea nimic impotriva sa-si asume raspunderea) iar companiile furnizoare sa constituie un fond urias de despagubie a celor afectati (iarasi nu vad de ce s-ar impotrivi cineva in cazul acestor minunate vaccinuri pe care ni le ofera gratuit).

        Daca se poate, ar fi bine sa se mentioneze ca rujeola este datorita imigrantilor si nu a lipsei de vaccinare. Tulpinile virusului sunt diferite. Atunci ce facem? REVACCINAM INTREAGA POPULATIE cu vaccinul corect sau … oprim imigratia?

        Apreciat de 1 persoană

  13. Orthodox said, on august 1, 2017 at 1:01 am

    Apreciază

  14. Orthodox said, on august 1, 2017 at 1:01 am

    Apreciază

  15. Orthodox said, on august 1, 2017 at 1:11 am

    Apreciază

  16. una said, on august 1, 2017 at 7:32 am

    Stie cineva cum poti sa iesi definitiv de pe lista unui medic de familie, dar fara a te mai inscrie la altul? Ca sa nu te ma caute pentru vaccinari.Pentru adulti,si daca stiti si pentru copii, ar fi bine.

    Apreciat de 1 persoană

  17. saccsiv said, on august 1, 2017 at 10:11 am

    Vasile

    HAI SICTIR!

    Apreciază

    • una said, on august 1, 2017 at 5:15 pm

      De ce mi-ati raspuns in halul acesta? Eu chiar sunt intr-o situatie dificila,chiar am intrebat serios si daca vreti va dau si detalii,nu este vorba doar de vaccin, ci de mult mai mult.Dac am jignit cu ceva imi cer scuze,Dumnezeu sa ne lumineze.

      Apreciază

      • una said, on august 1, 2017 at 5:23 pm

        Si pentru informatia dumneavoastra, am fost deja la casa de asigurari si nu mi s-a dat voie sa scot copilul din lista unui medic fara a-l inscrie la altul.Va rog sa ma credeti, chiar am fost si din pacate sunt inca, intr-o situatie dificila.

        Apreciază

      • saccsiv said, on august 1, 2017 at 6:12 pm

        una

        Nu ti-am raspuns tie, ci unuia Vasile, care e acum la spam.

        Apreciază

      • Nicoleta said, on august 2, 2017 at 1:02 am

        una, nu ai cum ieși din sistem. „Omul” nu mai are voie să pună mâna pe propriul dosar medical. Mai pe românește, „NU ÎȚI APARȚII”. Ești a sistemului.

        Apreciază

  18. kosk said, on august 1, 2017 at 12:02 pm

    din pacate solutii lumesti nu sunt la aceasta problema , domnul in cauza a spus o sub un impuls emotional adica cum „voi lua si eu cativa din voi” in traducerea mea ar fi „omor /rapesc si eu cativa trepadusi veniti dupa copil”..pe urma ce ? imi distrug viata prin puscarii..nici macar nu avem arme ca americanii…eu sincer nu vad o solutie poate doar (cine are bani multi) sa apeleze la vestitele „firme de recuperari de ostatici -de prin Rusia” cum au fost cazuri prin norvegia dar la noi omul simplu ce sa faca ? pai sa protesteze sau sa intre in greva foamei (ca oricum sistemul diabolic nu l baga in seama) chiar nu stiu ce sa zic in cazul asta nadejdea in Dumnezeu sa nu ne lase prada raului.

    Apreciază

  19. geo said, on august 1, 2017 at 12:08 pm

    De-a lungul vremii am upgrade-at calculatorul si cu piesele ramase, la care am mai pus altele, am mai construit altele…asa ca acum am 3 functionale dar doar 2 monitoare crt…este nevoie de vreunul? Ma gandeam initial sa le duc la Valea Screzii dar de fiecare data nu mai aveam loc si pentru ele…

    Apreciază

  20. Stefan said, on august 1, 2017 at 5:39 pm

    Salut,

    Stiu ca nu are legatura cu subiectul insa ma intrebam daca stiti vreun preot (nepomenitor) prin Bucuresti sau apropiere. As vrea sa tin si eu acest post si sa ma spovedesc dupa.

    Multumesc de ajutor
    Doamne ajuta!

    Apreciază

  21. Aurora said, on august 1, 2017 at 6:54 pm

    Stefan, in Bucuresti nu este cunoscut niciun preot care a renuntat la pomenirea ereticilor. Dar si daca ar fi vreunul, nu ar fi oportun sa-l mediatizam aici sau in alta parte pentru ca l-am preda in gura lupului care pandeste la usa. Preotii nepomenitori vor fi vanati pentru a fi aruncati in inchisori, pe motiv de uzurpare de uniforma.E un articol in legislatie pe aceasta tema. Intra pe facebook si vei gasi printre ortodocsii adevarati mai multe informatii care sa te conduca la un preot nepomenitor. Deocamdata poti sa mergi la Parintele Ungureanu sau la Radeni. E cam departe, dar merita !

    Apreciat de 1 persoană

  22. Andrei said, on august 2, 2017 at 10:07 am

    emisiune de stiinta pentru copii pe Netflix(cel mai urmarit TV online global),toate spurcaciunile gender progresiste ca evolutie „normala”:

    Apreciază

  23. George said, on august 2, 2017 at 2:24 pm

    http://m.stirileprotv.ro/lbin/mobile/index.php?article_id=3756726
    Angajații unei companii și-au injectat un cip în mână de bunăvoie

    Apreciază

  24. dd(2d) said, on august 2, 2017 at 3:15 pm

    Chiar inainte de al doilea razboi mondial evreii erau fortati sa poarta banderola alba doar ca erau evrei. Azi esti bagat cu forta in niste comisii de spalat mintea si copii tai sunt inventariati.
    Nazim.

    Apreciază

    • una said, on august 2, 2017 at 6:03 pm

      Dictatura globala incepe sa-si arate coltii din ce in ce mai pe fata.Legea asta cretina cu injectarea obligatorie de ce vor ei vad ca prin unele tari deja s-a implementat si in altele urmeaza,printre care si Romania.Mai e si specificat in lege ca guvernul poate decide ce si cum vrea in privinta injectarii.

      Apreciază

  25. dd(2d) said, on august 2, 2017 at 3:16 pm

    [Edit]Nazism

    Apreciază

  26. acelas said, on august 2, 2017 at 3:37 pm

    al doilea cutremur maricel, putin pana in 5, in ultimele 24 de ore ..

    http://m.digi24.ro/stiri/actualitate/cutremur-de-48-in-aceasta-dimineata-in-judetul-buzau-770951

    .

    Apreciază

  27. acelas said, on august 2, 2017 at 4:30 pm

    cica fiica lui Marius Teicu care a murit de lucemie ar fi murit cica din cauza unui „virus” care ar fi produs boala asta. Gata, avem virusi care produc si cancere, leucemii. Gata, Streinu de tara Cercel intra pe fir, va fi pe sticla la a3, sa zica inca o data natiunii despre mortalitatea de a nu face vaccin, a alta vedeta a murit ar zice el, si despre binefacerile vaccinarii. Streinu asta, „frate” cu premieru ala ..

    Apreciază

  28. acelas said, on august 2, 2017 at 4:37 pm

    avem contactless pe ratb. Vor urma si altele ..

    http://evz.ro/mason-inalta-functie-capitala.html

    Apreciază

  29. Anton said, on august 2, 2017 at 10:26 pm

    Mason sau nemason, acest asa-zis „om” vrea sa ne ne-o faca. Dobitoci suntem daca il lasam! Vreau si eu o manifestatie „spontana” pt. drepturile omului normal. Nu pt caini, homosexuali, etc. Da-ti-o naibii de corectitudine politica! Suntem in buda, ca natie! Si totusi…cu noi este Dumnezeu!

    Apreciază

  30. acelas said, on august 3, 2017 at 6:57 pm

    http://evz.ro/calinescu-scandal-sexual-bor.html

    (in perioada mortii sotiei si a suicidului baiatului il mai vedeam discret pe la Antim. Era daramat. Cauta mangaiere. Cred ca e destul de pus la punct cu realitatile bisericesti, sinoade etc)

    .

    Apreciază

  31. […] “Jur ca nu va voi lasa sa mi-l luati, sau daca mi-l luati, voi lua si eu cativa dintre voi.” –… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.