SACCSIV – blog ortodox

Video: Ce spun despre FRICA, despre CORONAVIRUS si despre ROMANI Mugur Mihaescu si Paul Hitter

Posted in VIDEO, virus by saccsiv on iulie 1, 2020

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. nenimenea said, on iulie 1, 2020 at 11:16 pm

  perfect de acord cu amandoi! Slugile poarta botnite!

  Apreciat de 1 persoană

 2. R said, on iulie 1, 2020 at 11:23 pm

  Am auzit și eu pe cineva care gândește fix ca mine: Paul Hitter.

  Apreciază

 3. Madalina said, on iulie 2, 2020 at 9:33 am

  Prostia, lasitatea si lepadarea noastra apar si mai mari pe fondul milei Domnului de a nu ingadui ca virusul sa aiba putere asupra oamenilor. Cu toate acestea noi ne-am comportat lamentabil si L-am tradat pe Dumnezeu de cate ori am avut ocazia.

  Frica este sadita de Dumnezeu in om si in celelalte vietuitoare ca un mijloc de aparare. Aceea ne-a salvat de multe ori pielea de-a lungul vietii. Se schimba metabolismul, apar reactii fizico-chimice menite sa rezistam mai bine incercarilor samd.

  Insa frica sadita prin ingurgitarea pe nemestecate a oricaror minciuni datorita nefolosirii mintii cu care ne-a inzestrat Dumnezeu si pe care ne-a ajutat s-o cultivam, este un mare pacat. Da, a te lasa prostit de satana este pacat in fata lui Dumnezeu. Se numeste fatarnicie: „Fatarnicilor, fata cerului stiti s-o judecati, dar semnele vremilor nu puteti!” (Mat. 16,3).

  Auzim dar suntem surzi. Vedem dar suntem orbi. Pacate mari, fratilor. Pacate mari.

  Doamne ai mila de noi pacatosii!

  Apreciază

  • Ion said, on iulie 2, 2020 at 6:08 pm

   @Madalina
   Esti tu sigura ca chiar exista acest covrig? Eu nu

   Apreciază

   • Madalina said, on iulie 2, 2020 at 9:33 pm

    Este ciudat ca inca n-a fost izolat virusul ca atare cu toate ca de peste jumatate de an lumea se tot da cu fundu de pamant din cauza lui. Recunosc. Ceva tot este insa.

    Mie imi place sa cred ca Dumnezeu ne-a ferit de ceva foarte grav. La nivelul la care a ajuns astazi stiinta (sunt sigura ca au in eprubete boli devastatoare care ar putea cel putin decima omenirea) si la cat de mult bine ne doresc dusmanii (reducerea populatiei nu este teoria conspiratiei ci o necesitate a lumii hiper-tehnologizate), cred ca numai Dumnezeu ne-a aparat pana acum. Parerea mea.

    Apreciază

 4. Madalina said, on iulie 2, 2020 at 9:54 am

  @PM

  Apropo de activism si participarea la manifestatii. Uite ce fac rusii. Si fac bine. Cam atat se poate in ceea ce priveste manifestatiile de strada. Numai ceva care are o conotatie duhovniceasca clara si poate fi tinut sub un control strict care sa nu poate duce la derapaje: https://www.justitiarul.ro/credinciosii-ortodocsi-protesteaza-impotriva-drapelelor-lgbt-de-la-ambasadele-sua-si-marii-britanii-de-la-moscova/

  Pe de alta parte este adevarat ca acolo legea si statul este de partea lor ceea ce nu este cazul la noi pentru ca nu ne-am miscat fundu’ la Referendum.

  Apreciază

 5. isa said, on iulie 2, 2020 at 9:57 am

  Acestea s-au întâmplat în mai: https://hertasecurity.com/en/news/herta-awarded-highly-competitive-covid-19-response-seal-excellence-european-commission
  Despre ce anume este vorba?
  Comisia Europeană a acordat marca de excelență unei tehnologii capabile să recunoască fețele oamenilor în timp real și să analizeze comportamentul mulțimilor. Noua tehnologie ar putea fi folosită în cazul unui nou val de COVID19. Programul va permite identificarea cetățenilor chiar când aceștia poartă mască și poate, astfel, să supravegheze densitatea unei mulțimi.
  Verificarea automată a distanțării sociale și identificarea persoanelor la punctele de control, fără ca acestea să își scoată masca, sunt de o importanță capitală pentru a limita propagarea noului coronavirus și constituie obiectivul principal al Herta în lupta contra pandemiei, se afirmă pe site-ul Herta Security.

  Apreciază

 6. florinache said, on iulie 2, 2020 at 10:26 am

  Ap.21

  6 Şi iar mi-a zis: Făcutu-s-a! Eu sunt Alfa şi Omega, începutul şi sfârşitul. Celui ce însetează îi voi da să bea, în dar, din izvorul apei vieţii.†

  7 Cel ce va birui va moşteni acestea şi-i voi fi lui Dumnezeu şi el Îmi va fi Mie fiu†

  8 Iar partea celor FRICOSI şi necredincioşi şi spurcaţi şi ucigaşi şi desfrânaţi şi fermecători şi închinători de idoli şi a tuturor celor mincinoşi este în iezerul care arde, cu foc şi cu pucioasă, care este moartea a doua.†

  Fricosii sunt pe primul loc!

  Apreciază

  • R said, on iulie 2, 2020 at 4:43 pm

   S-ar putea ca frica de care se vorbește în Apocalipsă să se refere la frica de a-L mărturisi pe Dumnezeu, că altfel începutul înțelepciunii e frica de Dumnezeu (Psalmul 110), iar frica de moarte ne amintește de zădărnicia acestei vieți și de judecata lui Dumnezeu …

   Apreciază

 7. acelas said, on iulie 2, 2020 at 10:51 am

  garcea ramane garcea si in realitate.. Habar n-are ce i se intampla. Cica nu guvernu e de vina, au facut-o involuntar, fara sa-si dea seama, sa rugam guvernul…, sa ne lase sa traim, au gresit si ei.. . Pai exista guvern mai obedient posibil la ordinele bruxelles, sau oms sau onu, decat pnl sau usr? ori in general ce avem noi pe aici de „dreapta”? Este convins ca pnl care a guvernat concret, nu e el de vina, a gresit, nu si-au dat seama, in schimb sigur psd, care n-a guvernat, facea varza totu. Asta este sigur. Si mai se intreaba de ce i s-au prabusit toate afacerile… Ce altceva, decat ca-si merita soarta, sa-i zici?

  Hitter? Vorba aia, „loveste” bine ..

  Apreciază

  • Releu said, on iulie 2, 2020 at 3:01 pm

   Tu parca vorbesti despre „alt film”. Am impresia ca te-ai uitat „involuntar” la mesajul lui Mugur Mihaescu, pentru ca n-ai inteles nimic din el. Tu esti cel care „habar nu are ce se intimpla” in aceasta postare. Mai vizioneaza-l de citeva ori, poate o sa intelegi mesajul, pina la urma…

   Apreciază

 8. […] Video: Ce spun despre FRICA, despre CORONAVIRUS si despre ROMANI Mugur Mihaescu si Paul Hitter […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: