SACCSIV – blog ortodox

Interzis la tv romanesti: VIDEO cu PROTESTUL ANTI ID CARD si ANTI MOSCHEE din GRECIA

Posted in Uncategorized by saccsiv on iunie 2, 2017

Iata protestul grecilor din 21 mai 2017:

Conform OrtodoxInfo, grecii ortodocsi s-au adunat in fata Parlamentului din Atena, pentru a protesta impotriva satanicelor carduri ID, a celor bancare si a numerelor pentru plata taxelor.

Deasemenea au strigat impotriva construirii primei moschei oficiale pe care guvernul vrea s-o construiasca in Atena:

,,Suntem pregatiti sa ne jertfim vietile, numai sa nu se construiasca moscheea! Grecia este un pamant al Sfintilor si Martirilor, nu un loc pentru moschee!

 

27 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. mihay2016 said, on iunie 2, 2017 at 1:45 pm

    Bv popor grec! Cand vodata va fi asa si la noi!!

    Apreciază

  2. rr said, on iunie 2, 2017 at 2:11 pm

    Pe toate programele care difuzeaza telenovele e invazie de seriale turcesti. Incep sa se faca si telenovele romanesti cu musulmani ? Oare se vor face mai multe si vor incepe sa ruleze mai des astfel de telenovele ?

    Telenovela asta se pare ca a mai rulat prin 2010 si acum iar ruleaza:

    Acum vreo 7 – 8 ani a rulat telenovela “Inima de Tigan”, si efectele pare ca s-au facut vazute:

    “Psihologii sustin ca adolescentele viseaza la o iubire ca intre Irina si Codrut, zis Medalion Influenta. Psihologii vorbesc despre un adevarat fenomen si spun ca fetele sunt vrajite de telenovela „Inima de tigan” si de personajul Medalion Leonard Munteanu

    Telenovela romaneasca „Inima de tigan” face victime in Vrancea. In ultimele saptamani, tot mai multi parinti din aceasta zona au apelat la psihologi pentru a intelege din ce cauza fetele lor fug de acasa si se marita cu barbati rromi. „Tinerele au luat ca model de viata doua personaje din telenovela „Inima de tigan”. Este vorba despre Irina si Codrut, zis Medalion. Nu este o gluma. Am un caz in care o fata de oameni onorabili din Focsani, liceanca, s-a casatorit in secret cu un rrom. Aceasta chiar i-a spus mamei ei ca barbatul cu care a ales sa-si uneasca destinul seamana leit cu Medalion”, a declarat psihologul Catalina Dascalu. Potrivit psihologilor din Focsani, 20 de vrancence s-au maritat sau au ales sa traiasca in concubinaj cu barbati rromi, de cand a inceput sa fie difuzata telenovela.”

    Sursa: https://newskeeper.ro/articol?id=2DF8AEA9A17BCB5FC6FF2CB62CFAB53D&data=2008-05-17

    Si vor sa continue cu genu asta: http://www.ziarelive.ro/stiri/video-exclusiv-un-nou-proiect-pentru-actorii-din-inima-de-tigan-se-intorc-in-satra.html

    Apreciază

  3. Roxana said, on iunie 2, 2017 at 2:12 pm

    Maine la ora 11 va fi un „protest” (comemorare a victimelor vaccinale) IMPOTRIVA VACCINARII OBLIGATORII in Piata Victoriei. Cine poate sa vina. Doamne ajuta!

    Apreciază

  4. Iones said, on iunie 2, 2017 at 2:24 pm

    Constanta: Conferinta despre „Sinodul din Creta” joi 8 iunie 2017, invitat special fiind Pr. Kyrillos Katerelos, Episcop de Abydos, participant la „Sinod”

    Explicatia ASCOR Constanta: „Din cauza unor controverse apărute pe tema Sinodului din Creta, ne-am gândit să îl invităm pe Preasfințitul Kyrillos (participant în cadrul acestui Sinod, alături de Sanctitatea Sa, Bartolomeu I, Patriarhul Ecumenic al Constantinopolului), care ne poate spune clar și convingător ce s-a discutat și ce decizii s-au luat în acest Sinod. Amintim că Preasfinția Sa merge în mai multe țări ale lumii unde vorbește despre lucrările desfășurate acolo și totodată împărtășește viziunea sa despre acesta.”

    Detalii: https://www.facebook.com/events/214748035701285/

    Apreciază

    • Mihai said, on iunie 2, 2017 at 4:53 pm

      Iones, gargară și prosteala multa cât cuprinde, specifica ereticilor și apostaților, o astfel de conferință a avut loc și intro parohie din Copou/Iași și mediatizata și pe blogul taichii siluan span

      Apreciază

  5. mircea.v said, on iunie 2, 2017 at 2:26 pm

    Mai insist un pic pe tema cnp.

    Am primit cnp fara sa fiu intrebat, fara sa stiu, copil fiind. Acum il urasc. Si, m-am hotarat sa il uit, sa nu il mai folosesc spre a ma identifica. Cine ma intreaba de cnp, nu stiu. Sa caute ei. Eu nu ma identific prin numar.
    Cu ocazia procesului cu moscheea trebuie sa ma identific. Sant 2 variante:

    1. Ma identific cu cnp si nr de telefon ca sa fiu sigur dpdv lumesc ca aia accepta cererea mea.
    2. Nu ma identific prin cnp si nr de telefon si las in mana lui Dumnezeu ca aia sa accepte cererea.

    Eu cred ca foarte putini vor mentiona la motive terorismul ce izvoraste din coran. Eu asta consider esential dpdv al legilor de acum. Ca s-a batut Stefan cel Mare, ca altele asemenea, nu stiu dpdv juridic daca au importanta. Si atunci asta ar fi un motiv ca sa fac compromisul cu identificarea prin cnp si nr telefon, varianta 1, ca sa apara acolo si ceva de terorism.

    Dar, atunci inseamna ca eu ma consider (si) numar, ceea ce e semnul unei mari caderi, o cadere in randul obiectelor. Bucuria diavolilor.

    Si astfel de situatii vor mai fi, si tot mai spre rau, adica sa te identifici peste tot prin cnp, apoi si prin amprenta, adn…

    Se justifica acceptarea unei astfel de caderi pt o cauza nobila?
    Ce e mai nobil, a refuza identificarea prin numar sau un protest individual contra moschee?
    Ce e mai placut pt Dumnezeu?
    Dupa moschee va veni altceva, si daca vrei sa te implici, va trebuie sa faci alt compromis si tot asa, pana la insemnare.
    Cand te opresti?
    Ce e de facut?

    Nu sant intrebari retorice si sant adresate si fratelui Vasile si celorlalti frati si surori si cititori…

    Eu as merge pe varianta 2. Fac ce depinde de mine in asa fel incat sa nu il jignesc pe Dumnezeu, care om m-a creat si nu obiect, si „Faca-se voia Ta!”

    Apreciat de 2 persoane

    • guti flo said, on iunie 2, 2017 at 6:04 pm

      Pt cel care il apasa constiinta..si nu se mai foloseste de cnp deloc …in niciun domeniu….dupa parerea mea, varianta 2 este cea buna..chiar daca e vb de o „cauza nobila”. Iar daca se foloseste de el in celelalte domenii, de ce nu ar face-o si pt o cerere!..ca tot aia e pt el, indiferent de cauza!

      Apreciat de 1 persoană

      • Angela said, on iunie 3, 2017 at 8:08 am

        Absolut corect!

        Daca ai renuntat sa-l mai folosesti atunci fii consecvent cat ti-o ajuta Dumnezeu (bine ar fi pana la capat dar … numai Domnul ne poate intari sa rezistam).

        Iar daca inca il mai utilizezi (in cazuri de forta majora, sa zicem, cu procesele de constiinta de rigoare) este o ipocrizie sa nu o faci si acum.

        Cred ca pentru dilema lui mircea.v ar trebui un articol separat. Problema ridicata de el este esentiala. Ar trebui ca macar sa incepem sa constientizam ca numai varianta 2 este mantuitoare. Iar daca este asa atunci … e atunci …

        Apreciat de 1 persoană

    • NIMENI said, on iunie 2, 2017 at 7:57 pm

      mircea …nici 1 si nici 2 ….!!!
      Daca in scenariu este facerea moscheii se va face, daca nu este in scenariu nu se va face, nu-ti mai amara sufletul degeaba. Uita-te la prostimea din jurul tau si vezi daca merita, mai bine roaga-te sa fii sanatos impreuna cu ai tai …!!!

      Apreciază

    • Ana Maria said, on iunie 2, 2017 at 11:09 pm

      Fratilor, CNP-ul este cea mai mare problema.Nu poti trai in sistem fara el.Mai cred ca toti care mai suntem in sistem si credem ca ne putem feri de el, traim o mare iluzie.Am constientizat acest lucru chiar in seara aceasta, intr-un mod trist.Credeam ca pot sa-mi feresc copilul de sistem. M-am inselat.Dupa ce a implinit 18 ani, ne asteptam sa ii soseasca acasa cardul de sanatate, ca la ceilalti colegi de ai sai de generatie.Dar lui nu-i sosea deloc.Nu ar fi fost problema, oricum nu l-ar fi acceptat.Doar ne mai miram din cand in cand, cum ar putea sa-i scape sistemului asa ceva? Insa, am aflat intamplator de ce nu-i sosea cardul, dupa o vizita la medicul de familie , avand o problema de sanatate.Deoarece copilul a lucrat intr-o vara si i s-a facut contract de munca(contractul de munca joaca un rol ff important), sistemul il vedea ca fiind asigurat si nu ca elev.Deci nu l-a mai vazut ca elev, desi el era.Si nu i-a mai vazut nici varsta de la care pornind?, se emit cardurile. Ne-am bucurat atunci, crezand ca am scapat.A, binenteles, medicul de familie a avut grija sa livreze toate instructiunile cum sa intri in posesia lui.Totul a fost ok, pana in aceasta seara cand am primit prin posta o instiintare de la o societate de asigurari emisa pe numele copilului, cu suma care i-a fost virata in contul de asigurare de pensie, tot datorita acelui CONTRACT DE MUNCA. Informarea continea un COD DE BARE atribuit Numelui Copilului. Codul de bare il emite firma de asigurari fara sa te mai intrebe.
      CRED DECI, CA PRIN ORICE CONTRACT PE CARE IL SEMNAM, ACCEPTAM TOATE IMPLICATIILE CARE DERIVA DE AICI, CHIAR DACA NOI NU LE CONSTIENTIZAM. Poate ca e timpul sa ne rupem de acest sistem, caci nu mai putem sa traim in el si sa scapam si nevatamati.

      Apreciază

    • mircea.v said, on iunie 3, 2017 at 10:13 am

      Multumesc pt raspunsuri!

      Apreciază

  6. Mihai said, on iunie 2, 2017 at 3:09 pm

    Este și firesc că să nu fie publicate astfel de știri, și chiar de ar fi publicate prostimea ar trata cu indiferenta, insa greci au simțit pe pielea lor ce au făcut ,, refugiați” musulmani pe acolo când le-au fost incendiate și devastate biserici și icoane arse pe foc, chiar I.p.s Ambrozie de kalavria tragind un semnal de alarma

    Apreciază

  7. Leuca Razvan said, on iunie 2, 2017 at 7:17 pm

    Biletele de avion ar putea deveni istorie
    http://www.digi24.ro/stiri/sci-tech/lumea-digitala/biletele-de-avion-ar-putea-deveni-istorie-736180

    Apreciază

  8. Spaceman said, on iunie 2, 2017 at 9:43 pm

    Mass-media din întreaga lume nu a acoperit deloc protestul creștinilor ortodocși greci din Atena, ce a avut loc pe data de 21.Mai.2017, unde s-a strigat împotriva cardurilor de identificare biometrică electronică precum și împotriva construirii unei moschei, pentru că mass-media este preocupată să acopere pe larg evenimente tragice și politici folosite pentru implementarea unor măsuri prin care se promite dobândirea păcii, securității și combaterea sărăciei în lume, prezentând ca măsuri cruciale — identificarea biometrică electronică a oamenilor și ecumenismul.

    http://www.gemalto.com/govt/identity/2016-national-id-card-trends

    De exemplu

    Grecia a semnat un acord de securitate cu S.U.A prin care, ca măsură de combatere a terorismului va introduce cardurile de identificare biometrică electronică ce vor înlocui modelul actului de identitate grecesc anterior anului 2009, termen dat de Washington April 2017, altfel cetățenii greci vor risca scoaterea lor din Visa Waiver Program ce le dă dreptul de intrare fără viză în S.U.A.

    http://greece.greekreporter.com/2016/04/29/washington-pushes-for-new-greek-ids-by-2017/

    http://greece.greekreporter.com/2017/01/29/greece-to-issue-new-ids-under-security-and-counter-terrorism-deal-with-us/

    08 Feb 2017 — S.U.A pune presiune pe Grecia să se ocupe de problema cardurilor de identitate biometrică electronică (Biometric ID Cards)

    http://news.gtp.gr/2017/02/08/us-pressure-greece-issue-biometric-id-cards/

    Presiune care a dus la protestul creștinilor ortodocși greci din Atena din 21 Mai 2017.

    Galerie foto aici

    http://www.pacificpressagency.com/galleries/20679/greece-against-biometric-id-cards

    Nu știu dacă Pacific Press Agency are vreo legătură cu Pacific Press Publishing — care este o organizație adventistă.

    http://www.pacificpress.com/

    Apreciază

  9. TEMA GREA | Saccsiv - Weblog said, on iunie 3, 2017 at 10:16 am

    […] Iata cateva dintre comentariile de la Interzis la tv romanesti: VIDEO cu PROTESTUL ANTI ID CARD si ANTI MOSCHEE din GRECIA: […]

    Apreciază

  10. […] Interzis la tv romanesti: VIDEO cu PROTESTUL ANTI ID CARD si ANTI MOSCHEE din GRECIA […]

    Apreciază

  11. […] Interzis la tv romanesti: VIDEO cu PROTESTUL ANTI ID CARD si ANTI MOSCHEE din GRECIA […]

    Apreciază

  12. […] Interzis la tv romanesti: VIDEO cu PROTESTUL ANTI ID CARD si ANTI MOSCHEE din GRECIA […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.