SACCSIV – blog ortodox

Ati observat CE CER MINUNAT a fost zilele acestea? N-au dat cu chemtrails …

Posted in Uncategorized by saccsiv on februarie 13, 2017

45 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. isa said, on februarie 13, 2017 at 5:06 pm

    Innorat, in general …

    Apreciază

  2. Relu said, on februarie 13, 2017 at 6:17 pm

    Nu am mai văzut demult un cer senin…

    Apreciază

  3. nikodim said, on februarie 13, 2017 at 6:56 pm

    Probabil ca nu mai este nevoie de mult chemtrails. Poate ca treaba este deja facuta indeajuns. Oricum cerul, aerul, apa, pamantul cu osemintele inaintasilor, sarea pamantului, painea, istoria, familia…toate acestea ne-au fost acaparate deja iremediabil ca si cea mai mare parte din ceea ce reprezenta Biserica. Multora dintre noi ne-au fost acaparate si sufletele si suntem pierduti deja, chiar daca in orbirea noastra noi nu concepem asta. Poate ca rucsacul de fuga de care se pomenea in alt material va fi folositor unora dintre noi, macar pentru a prelungi aceasta viata pentru scurt timp cu singurul folos posibil, in pocainta spre rapida indreptare si rugaciune in Hristos pentru un strop din Marea Sa Mila Mantuitoare. Multi au rucsacul de fuga pregatit, dar cati se vor indura totusi sa fuga lasand in urma confortabila casa cu frigidere pline, televizoare si ecranele cu facebook si bloguri unde scriu comentarii „mantuitoare”? Multi, cei mai multi vor astepta ca toate aceste „binecuvantari” ale civilizatie sa le fie luate cumva de sistem pe fata, ca doar atunci sa fuga, dar atunci va fi prea tarziu. Multi dintre noi suntem firi deopotriva cu cei care condamna minciuna cretana, dar nu se indura sa se rupa de minciuna, invocand pseudo-iconomia si diverse alte motive de asteptare, de amanare a crudului moment al Adevarului. Deci nimeni nu se va mantui asteptand in fata televizorului momentul cand i se va lua televizorul, nimeni nu se va mantui asteptand deja in uniatie acceptata cu satan momentul „impartasirii din acelasi potir”, nimeni nu va supravietui ducand trai de aveturier echipat dupa ultima moda pentru camping (dar fara Hristos) prin paduri ca in acele filme de pe Discovery mancand iepuri fripti vanati cu arbaleta cu luneta si asteptand mantuirea.
    Oricum, anul acesta nu va mai fi la fel ca anul trecut in multe privinte si multi dintre noi vom simti de acum in plin amarul timpurilor noi care vin mult mai repede decat credeam noi ca vor veni. Cred ca ii vom invidia pe raposati.
    Eu personal prin ceea ce mi se intampla, la serviciu, in spital, in biserica, in viata personala prin relationarea cu cei apropiati dintre care majoritatea aleg sa nu inteleaga toate astea ( aici este durerea cea mai mare, cred), realizez si ma intristez asa cum nu mi s-a intamplat vreodata pana acum. Deja traim intr-o lume sinistra muribunda sufleteste spoita din ecranele mincinoase cu lumina luciferica a unui dezmat generalizat mult prea-perfid de politicieni iude, „bebeluse” despuiate, manelisti indraciti, interlopi si camatari „respectabili”, eurovizoane lgbt, meciuri sportive imbecilizante la nivel de natiune, biserica „ortodoxa” adaptata la cerintele „firesti” ale lumii contemporane cu popi afaceristi, fotbalisti, rockeri, prefacuti botezatori prin picurare si impartasitori cu lingurite de unica folosinta, snagoveni escroci, pohomaci cantareti de inima albastra, neculi imbaiati de eretici, aldei fascinati de „ortodoxia” magica a „stapanui inelelor”, corneni exaltati spiritual de potirele eretice, si multi-multi alti hulitori de Adevar.
    Ce mai reprezinta si niste chemetrails-uri acolo, pe langa toate astea?

    Apreciat de 2 persoane

    • Radu Humor said, on februarie 14, 2017 at 9:46 pm

      Dacă o să te uiţi mai atent în jurul tău, nu doar în sufletul tău, cum bine faci, vei observa că nouă nu ne e dat sp bem încă paharul acesta ! Poate nici urmaşilor noştri. Poate niciodată pentru că prin oameni ca tine se răscumpără păcatele a mulţi !
      Doamne Ajută !

      Apreciază

    • Rozalia said, on februarie 15, 2017 at 9:35 am

      Ce bine ai vorbit @nikodim! Si iti multumesc! Dar ii multumesc lui Dumnezeu in primul rand caci vad ca nu ne lasa, ca nu ma lasa… uite-asa, trimitandu-mi dovezi ca exista oameni ca tine!

      Apreciază

    • Radu said, on februarie 15, 2017 at 5:56 pm

      Dupa cum vorbesti pare ca esti deprimat sau ti-ai pierdut speranta…

      Trebuie sa ne tinem sus
      Sa avem nadejde si incredere in Dumnezeu si daca putem si in noi.

      Niciodata in istorie sa stii nu a fost vreo epoca prea buna sau una numai de pace si liniste

      Ai vrea sa fi trait in timpul primilor crestini?
      Sau pe vremea navalirii popoarelor pagane migratoare in Europa si la noi?

      Acum in timpurile noastre e mai usor decat atunci sa stii…
      Nu stim cand va veni acel sfarsit chiar daca semnele lui par ca sunt foarte aproape.
      Trebuie sa fim pregatiti asta clar dar e posibil sa tot asteptam poate Dumnezeu in mare mila Sa va mai amana si va lungi timpul pentru toti sa se pregateasca si sa cunoasca Sfanta Evanghelie.

      Doamne ajuta si incearca sa vezi si partea plina a paharului si bucura-te de lucrurile simple ale vietii de copii tai daca ai, de familie etc !
      Sa iti faci sange rau nu te ajuta cu nimic si iti aduce mai repede moartea asupra ta daca gandesti si vezi viata in negru.

      Sfintii Parinti si Sfintii contemporani cu noi au fost atat de calmi si fericiti ca ziceai ca traiau deja in rai desi erau printre noi oare cum au putut sa ajunga la acest nivel de pace interioara?

      Apreciat de 1 persoană

    • marinela said, on februarie 15, 2017 at 7:04 pm

      De-acord cu tine ,nikodim!

      Apreciază

      • marinela said, on februarie 15, 2017 at 7:19 pm

        Si aici la noi am observat ,ca nu au mai spreiat in ultimul timp ca pina cum,ci mult mai reduse direle.Si am observat chiar ,dire normale ,care dispareau rapid,ca parca nu-mi venea sa-mi cred ochilor.

        Apreciază

      • tataia said, on februarie 15, 2017 at 11:53 pm

        Avioanele civile moderne nu lasa „dire normale”. Normal este sa nu lase nici o dira. Uite aici:

        Apreciază

      • carla said, on februarie 16, 2017 at 10:10 am

        Totusi, imi aduc aminte cum, si pe vremea lui Ceausescu, ne uitam pe cer dupa „avioanele cu reactie” (cum le spuneam atunci). Era oare vorba despre acelasi lucru?

        Apreciază

      • saccsiv said, on februarie 16, 2017 at 10:42 am

        carla

        Totusi, nu-ti amintesti de nici o diferenta?

        Apreciază

      • tataia said, on februarie 16, 2017 at 1:58 pm

        @ carla Citeste te rog articolul de pe ortodoxinfo.ro referitor la motoarele folosite la aeronave. Ideea este ca aeronavele moderne sint prevazute cu motoare de tip „high bypass turbofan” care NU POT LASA NICI UN FEL DE DIRE. Lumea le zice „cu reactie” dar de fapt ele functioneaza mai degraba ca un motor cu elice decit ca un motor cu reactie adevarat.

        Apreciază

      • carla said, on februarie 17, 2017 at 1:54 am

        Nu-mi dau seama, de aceea am intrebat, daca-si aminteste cineva. Sigur erau mult mai putine si probabil erau altceva.

        Apreciază

      • tataia said, on februarie 17, 2017 at 12:34 pm

        @ Carla Pe vremea lui Ceausescu singurele avioane care lasau dire erau cele de tip militar…de lupta. Noi pe vremea aceea aveam MIG-uri rusesti. Oricum sub nici o forma avioanele civile de pasageri, sau cel putin cele care arata precum avioanele civile de pasageri nu lasau dire. In ziua de azi lasa. Buuuuun lumea crede ca acest lucru se intimpla din cauza faptului ca au inceput si aeronavele civile sa fie dotate cu motoare „cu reactie” dar este o conceptie gresita…intrucit motoarele aeronavelor moderne sint de tip „high bypass turbofan” care nu pot lasa dire….scrie totul in articolul de pe ortodox.info…

        Apreciază

    • geo said, on februarie 15, 2017 at 11:41 pm

      Treaba e ca americanii au cam fost alungati de la Incirlik.

      Apreciază

      • marinela said, on februarie 16, 2017 at 4:20 pm

        Frate Vasile,ai dreptate ca-i maaaare diferenta intre direle alea de atunci si astea de acum,ca alea erau dire din condens ,care dispareau rapid,iar astea sint dire care persista mult si bine ,transformindu-se intr-o ceata vatoasa,care schimba climatul de la o zi la alta.De luat aminte!

        Apreciază

  4. Alexandru TM said, on februarie 13, 2017 at 7:43 pm

    Doamne ajuta,

    Era mai bine in general, insa dimineata de Luni 8:40, deja era stricata, pentru ca pusesera 3 avioane in tandem sa spreieze, deasupra Timisoarei.

    Mantuire

    Apreciat de 1 persoană

    • marinela said, on februarie 15, 2017 at 7:21 pm

      Ne rugam si noi cu drag pt acest binecuvintat parinte ,sa-i ajute Dumnezeu sa tina piept acestor lupi in piei de oaie.Doamne ajuta si min tuire!

      Apreciază

  5. X said, on februarie 13, 2017 at 7:52 pm

    Pe Activenews.ro am vazut un articol care spune ca „se incalzeste vremea si vin ploile”. Adica vremea VA FI LASATA sa se incalzeasca, pentru a veni incet-incet primavara! Lasata = mai putine chemtrails… Bine, poate din cand in cand vor mai „scapa” cate un val de frig si ninsori, artificiale evident (generate prin chemtrails).

    Da, intradevar, cerul este minunat cand nu se da cu chemtrails!… Ar fi si mai minunat de atat daca nu s-ar mai da niciodata cu chemtrails si daca nu ar mai fi obsesia elitelor pentru depopularea lumii (agenda lor de a mentine acel „perfect echilibru intre om si natura si populatia sub 500 de milioane”).

    Apreciază

  6. bogadann said, on februarie 13, 2017 at 8:13 pm

    am gasit o solutie impotriva chemtrails se numeste tower buster si este usor de construit

    Apreciază

    • Cosmin said, on februarie 14, 2017 at 8:59 pm

      @bogadann

      Detaliaza. Cred ca suntem curiosi mai multi.

      Apreciază

  7. Marius said, on februarie 13, 2017 at 8:20 pm

    La Cluj a fost curat si frumos cerul zilele astea.

    Apreciază

  8. paul said, on februarie 13, 2017 at 9:02 pm

    Monahia Meletina Lupascu de la Schitul Itesti scrisoare de instiintare si marturisire catre ierarhul cretan

    http://sinodultalharesc.tk/monahia-meletina-lupascu-de-la-schitul-itesti-scrisoare-de-instiintare-si-marturisire-catre-ierarhul-cretan/

    Apreciază

  9. paul said, on februarie 13, 2017 at 9:19 pm

    Pustnicul Serafim din muntele Rarau: ierarhii ecumenisti ar da toata turma spre pieire decat sa renunte la o semnatura politica

    http://sinodultalharesc.tk/pustnicul-serafim-din-muntele-rarau-ierarhii-ecumenisti-ar-da-toata-turma-spre-pieire-decat-sa-renunte-la-o-semnatura-politica/

    Apreciază

  10. Cristiana said, on februarie 13, 2017 at 10:20 pm

    Doamne ajuta!

    Am trimis un e-mail.

    Apreciază

  11. sica said, on februarie 13, 2017 at 10:31 pm

    La noi in nord a fost cetos si innourat
    http://rense.com/general96/ISRarabsout.htm Ministrul de Razboi al Israelului Avigdor Lieberman, vrea ca tara lui sa fie „fara arabi”, numai cu evrei. Palestinenii sa plece!(Asta nu e rasism, doar au nevoie de spatiu vital!)
    http://heatst.com/culture-wars/black-lives-matter-leader-says-white-people-are-sub-human-and-suffer-from-genetic-defects/ -Unul dintre liderii organizatiei de culoare dn US „Vietile negrilor conteaza” (BLM) Yusra Khogali, spune ca „albii sunt subumani si sufera de defecte genetice”!
    http://patriotupdate.com/blacks-taught-islam-original-religion/ In US afroamericanii sunt invatati ca „islamul e religia lor originara”.
    http://www.zerohedge.com/news/2017-02-10/cash-no-longer-king-europe-accelerates-move-begin-elimination-paper-money -UE vrea sa elimine banii de hartie de pe piata in ritm cat mai accelerat.
    https://www.youtube.com/watch?v=wNHSMXPkgwU -Previziunile pentru luna Februarie a.c. Intre ele se pare evenimentul major al cresteri extreme a radiatiilor emise de la Fukushima iar evenimentul apare a fi „deliberat cauzat care sa para un accident”! Alte eveniente: un incendiu major intr-o mare cladire dar fara prea multe victime sau deloc, un atac cu racheta din avion asupra unei cladiri dintr-un oras „intre dealuri”, revarsarea majora de aa peste un baraj, etc.

    Apreciază

  12. m&v said, on februarie 13, 2017 at 11:09 pm

    câteva zile senine, semn pentru cei drepți. psalmul 32/1 Bucurați-vă drepții întru Domnul; celor drepți se cuvine laudă. /13 Din cer a privit Domnul, văzut-au pe toți fiii oamenilor. psalmul 33/15 Ochii Domnului spre cei drepți, și urechile lui spre rugăciunea lor. dacă din poporul român am avea 10% drepți, Dumnezeu, Ziditorul și Stăpânul vieții noastre, nu ar abate cutremure, viscole, inundații și alte calamități asupra țării, și ar deveni un tărâm Sfânt. însă poporul cu buzele îl slăvește pe Domnul, iar cu inima lucrează fărădelegea.

    Apreciat de 1 persoană

  13. adriandirnescu said, on februarie 13, 2017 at 11:12 pm

    La Sibiu, curat, albastru ca atunci in copilarie… Oricum vor spreia in curand , ca a devenit obisnuinta.

    Apreciază

  14. Constantin C said, on februarie 14, 2017 at 12:10 am

    nici in londra nu au mai dat. dar aici scria in ziar ca s-a ajuns la avertisment negru de poluare. se sufocau copiii in gradinite si scoli. riscau sa constientizeze lumea. plus ca norii si vantul disperseaza dârele.

    Apreciază

  15. sica said, on februarie 14, 2017 at 11:07 am

    Home Politica DESCOPERIRE SOCANTA! Klaus Iohannis si Laura Codruta Kovesi au manipulat oamenii sa iasa in strada!

    DESCOPERIRE SOCANTA! Klaus Iohannis si Laura Codruta Kovesi au manipulat oamenii sa iasa in strada!
    Feb 10, 2017Dragos DanielaPolitica0

    Descoperire socanta! Klaus Iohanni si Laura Codruta Kovesi au manipulat romanii pentru a iesi in strada, relateaza gandeste.org.
    Pentru evitarea abuzurilor în interes politic, Comisia de la Veneţia recomandă un prag şi mai înalt pentru incriminarea “abuzului în serviciu”!

    Astfel, în Comunicatul remis presei după ce a avut o întrevedere cu aşa-zisul „colegiul de conducere al DNA”, Kovesi spune explicit: „Colegiul de conducere al DNA alături de procurorii șefi din structura centrală a instituției s-a întrunit în ședință extraordinară pentru a analiza riscurile și impactul asupra activității DNA…”
    Dar, în structura oficială a DNA nu există acest „Colegiul de conducere al DNA”! Iată care este aceasta, aşa cum apare chiar pe site-ul DNA:
    După această primă manipulare, pentru a crea impresia că acest „colegiul de conducere al DNA” s-ar afla în faţa unei situaţii excepţionale de risc, Kovesi trece la a doua etapă, a „manipulării prin omisiune”, declarînd: „Prin dezincriminare, așa cum este ea reglementată de Ordonanța de Urgență menționată, va fi afectată instrumentarea unui mare număr din cele 2.151 de dosare penale aflate în lucru la DNA având ca obiect infracțiunea respectivă; în unele situații o parte din aceste cauze se vor clasa”!
    În realitate, numărul de 2.151 dosare se referă la toate acuzaţiile privind infracţiunea de „abuz în serviciu”, iar ceea ce omite Kovesi să spună este cîte dintre acestea sînt deschise pentru fapte ce vizează sume mai mici de 200.000 lei, adică acelea care s-ar clasa prin efectul acestei ordonanţe!
    Fiind sigură că nu poate să mintă chiar pe toată lumea, Kovesi şi-a luat o firavă măsură de siguranţă, adăugînd în finalul Comunicatului: „Soluții preliminare: o evaluare a fiecăruia din cele 2.151 de dosare penale aflate în lucru la DNA și a celor care se află deja în curs de judecare pe rolul instanțelor, pentru a constata în ce măsură investigațiile mai pot avea sau nu finalitate, în situația în care intră în vigoare ordonanța de urgență”!
    “Comisia susține că asemenea prevederi penale generale sunt foarte problematice, atât cu privire la cerințele calitative ale articolului 7 al CEDO, cât și la alte cerințe fundamentale conform principiului suveranității legislative, precum previzibilitatea și acuratețea juridică și susține, de asemenea, că acestea sunt în mod special vulnerabile la manevre politice abuzive (conform Liivik v.
    Estonia, 25 iunie 2009) […] 102. Pe această bază, Comisia de la Veneția consideră prevederile penale naționale cu privire la abuzul în serviciu, excesul de autoritate și expresii similare trebuie interpretate în sens îngust și aplicate cu un prag înalt, astfel încât să poată fi invocate numai în cazuri în care fapta este de natură gravă, cum ar fi spre exemplu: infracțiuni grave împotriva proceselor democratice naționale, încălcarea drepturilor fundamentale, subminarea imparțialității administrației publice, șamd.“

    Pe baza acestor observaţii ale Comisiei de la Veneţia, Curtea Constituţională a României (CCR) a declarat neconstituţional art. 297 din Codul Penal, exact în lumina textului de mai sus:
    „Curtea apreciază că, în primul rând, legiuitorului îi revine obligaţia, ca, în actul de legiferare, indiferent de domeniul în care îşi exercită această competenţă constituţională, să dea dovadă de o atenţie sporită în respectarea principiului clarităţii şi previzibilităţii legii”.
    Concluzia CCR este cît se poate de clară: „Curtea constată că sintagma „îndeplineşte în mod defectuos” din cuprinsul dispoziţiilor art. 246 alin. (1) din Codul penal din 1969 şi ale art. 297 alin. (1) din Codul penal nu poate fi interpretată decât în sensul că îndeplinirea atribuţiei de serviciu se realizează „prin încălcarea legii”.
    Aceasta este singura interpretare care poate determina compatibilitatea normelor penale criticate cu dispoziţiile constituţionale referitoare la claritatea şi previzibilitatea legii”, invocîndu-se şi prevederile art.19 din Convenţia Naţiunilor Unite împotriva corupţiei adoptată la New York.
    În aceeaşi decizie a CCR se mai face o precizare importantă: „Curtea constată că incriminarea/dezincriminarea unor fapte ori reconfigurarea elementelor constitutive ale unei infracţiuni, ţin de marja de apreciere a legiuitorului, marjă care nu este absolută, ea fiind limitată de principiile, valorile şi exigenţele constituţionale. În acest sens, Curtea a statuat că legiuitorul trebuie să dozeze folosirea mijloacelor penale în funcţie de valoarea socială ocrotită, Curtea putând cenzura opţiunea legiuitorului numai dacă aceasta contravine principiilor şi exigenţelor constituţionale”.
    Este exact ce conţine această Ordonanţă de Urgenţă a Guvernului! Că modificarea acestui articol putea să se facă printr-o lege dezbătută în Parlament este o cu totul altă discuţie, însă, dacă ne amintim bine, şi Guvernul Cioloş a procedat la fel, Raluca Prună modificînd 40 de articole din Codul Penal tot prin OUG!
    Atunci, nici preşedintele României, nici şefa DNA nu au protestat şi nu au scos lumea în stradă, deşi una dintre modificări prevedea că ofiţerii SRI pot fi organe de anchetă, adică un fel de legiferare a mult discutatei Decizii a CSAT, referitoare la „echipele mixte de anchetă”, formate din procurori şi ofiţeri SRI!
    Toate aceste lucruri demonstrează că instigarea opiniei publice la manifestări de stradă ca mijloace de luptă politică sînt extrem de periculoase tocmai pentru democraţia invocată de cei care protestează. Poate că e bine să le reamintim lui Klaus Iohannis şi Laurei Codruţa Kovesi că Ion Iliescu este trimis acum în judecată pentru exact aceeaşi faptă petrecută în timpul mineriadei din 1990: instigarea la violenţă prin chemarea minerilor în Bucureşti!

    Apreciat de 1 persoană

    • Raluca said, on februarie 15, 2017 at 7:24 pm

      Vai, ce șocată sunt! Nici nu mi-ar fi dat prin cap cine ne manipulează …

      Apreciază

  16. STOP RFID ( Viorel Ghica ) said, on februarie 14, 2017 at 11:22 am

    Apreciază

    • Radu Humor said, on februarie 16, 2017 at 2:48 pm

      Ecran negru peste tot ! Să înţelegem că lucrează în întuneric ? Ştiam !

      Apreciază

  17. Cosmin said, on februarie 14, 2017 at 9:03 pm

    Senin si frumos in Maramures.

    Apreciază

  18. Radu said, on februarie 15, 2017 at 5:58 pm

    Frumoasa vremea in Bucuresti cer senin si temperaturi pozitive.
    Usor usor vine primavara dupa o iarne destul de grea.

    Apreciază

  19. aurelian said, on februarie 17, 2017 at 2:23 pm

    Am observat mai atent saptamana asta ce se intampla la Sb. Luni au fost vre-o 4 la mare altitudine si la distanta de oras 30-50 km. Miercuri au fost 7-8 mai aproape si mai jos si se suprapuneau pe cele de dinainte. Ieri au completat cu inca 3. Numarul este al avioanelor observate in miscare in jurul orei 17.15 in fiecare zi. Astazi vad deasupra orasului o mare tabla de x si 0 dilatata. Ma doare capul si am o stare de agitatie inexplicabila. Cred ca tactica se aplica in toata tara. De urmarit ce se intampla zilele astea prin tara (proteste, crime, incendii).

    Apreciază

  20. lup sur said, on februarie 17, 2017 at 2:41 pm

    Unde pot sa-ti trimit foto? (desigur daca ajuta in ceea ce faci).Ce mi-au vazut azi ochii in 2 ore….SPRAY-ERE MASIVA vazut din BUCURESTI!Toate pe directia NV-SE …SPRAY-ERE MASIVA vazut din BUCURESTI!

    Apreciază

  21. tataia said, on februarie 17, 2017 at 4:46 pm

    Lasa ca si-au scos pirleala azi. Acum 2-3 ore erau vreo 30 de dire deasupra Bucurestilor. Dar la ora asta nu se mai vad deoarece s-au unit deja intr-o picla, intr-un fel de mizga cenusiu movalie…Cel putin in Bucuresti am avut cam o saptamina fara chemtrails…si atit. Nu cred ca am mai vazut zile fara chemtrails de aproximativ un an.

    In ziua de azi asta este situatia…daca avem o saptamina fara chemtrails o data la un an zicem merci…Faptul ca nu vedeti dire pe cer la un anumit moment dat nu inseamna nimic….in ultima vreme dau mai discret…fie noaptea….fie cu dire mai subtiri si care dispar mai repede…astfel incit multi neavizati cred ca acelea sint dire „normale” doar ca in cazul aeronavelor de tip civil moderne din zilele noastre nu exista „dire normale”. Deci nu va luati dupa prezenta/absenta direlor pe cer. Luati-va dupa culoarea cerului. Cerul obisnuia sa aiba pe vremuri o culoare albastru care batea putin chiar in verzui…..nu stiu citi isi mai aduc aminte acea culoare.

    Culoarea normala a cerului este mai degraba cea care apare intr-un clip prezentat de unul din comentatorii nostri si anume acesta:

    Sau mai bine zis aceasta culoare:

    Dar in ziua de azi nu mai vedem decit aceasta culoare:

    Daca cerul are culoarea aceasta nu va lasati pacaliti! Inseamna ca s-a dat cu chemtrails! Proiectul Indigo Skyfold…cautati pe net. Uneori e chiar mai rau….acel mov incepe sa devina cenusiu. Cind se intimpla asta marea majoritate a populatiei acuza ca nu are aer si ca se sufoca…

    Apreciază

  22. tataia said, on februarie 18, 2017 at 8:39 am

    Vad ca prima poza nu a aparut corect. Le mai pun o data:

    Deci avem asa:

    Culoarea cerului pe care o sim cu totii din copilarie. Si mai aveam culoarea pe care o are cerul in ziua de azi. Adica asta:

    Observati diferenta? Chiar daca pe cerul din a doua poza nu se vad dire vizibile, culoarea aceea nu a capatat-o in mod natural sa stiti…culoarea aceea este din cauza ca s-a dat cu chemtrails. Cautati pe internet informatii referitoare la proiectul indigo skyfold…si veti afla mai multe. Din pacate culaorea din poza a doua a devenit noua culoare „normala” a cerului. Eu cel putin asa il vad 360 de zile pe an….daca am 5 zile de cer normal e mare lucru.

    Apreciază

  23. […] Ati observat CE CER MINUNAT a fost zilele acestea? N-au dat cu chemtrails … […]

    Apreciază

  24. ioansor said, on februarie 19, 2017 at 9:41 am

    Pe ce adresă să trimit poze de vineri cu chemtrail din Sibiu?

    Apreciază

  25. […] Ati observat CE CER MINUNAT a fost zilele acestea? N-au dat cu chemtrails … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.