SACCSIV – blog ortodox

Pentru că rămân ferme pe poziţii, cele 13 maici antiecumeniste din Văratec sunt evacuate în miez de iarnă

Posted in Uncategorized by saccsiv on ianuarie 26, 2017

35 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. gheorghi said, on ianuarie 26, 2017 at 8:05 pm

    … celor 13 maici DREPT-CREDINCIOASE le-au fost luate scofiile si primesc cununile de mucenicie, fara indoiala!
    ––––––––––-
    Ce lucrare diavoleasca colcaie in inimile ierarhilor apostaziati!!!
    Dupa „marturisirea” lepadarii in mod repetat, arata dragoste pentru „aproapele” – inchinatorii papistasi, sectanti, monofiziti inclusiv prin impreuna-rugaciunile de spurcare simultan cu manifestarea de ura fata de aceia si acelea care resping intronarea ereziilor „legiferate” in Creta!

    Apreciază

  2. mihay2016 said, on ianuarie 26, 2017 at 8:45 pm

    Ce suflet trebuie sa ai sa le dai afara in miez de iarna! Alt subiect cred ca e interesant e ca grecia nu vra sai extradeze pe turci si decizia este definitiva! Sa se inciga treaba oare? http://www.mediafax.ro/externe/instanta-suprema-din-grecia-respinge-extradarea-militarilor-turci-cazul-a-prezentat-o-dilema-diplomatica-16126242

    Apreciază

  3. Spaceman said, on ianuarie 26, 2017 at 9:44 pm

    Păi ce credeți, dracii ne vor pe toți în barca ecumenismului, și dacă barca are fisuri atunci ia apă și se scufundă. Drept-măritorii creștini, aceia care se opun ecumenismului și se îngrădesc de erezii, sunt cei care creează fisurile în barca ecumenismului. La ce vă așteptați?

    Apreciază

  4. augustin said, on ianuarie 26, 2017 at 11:15 pm

    NEECUMENISTII STRIGA LA NEECUMENISTI: EXTREMISTILOR!

    Cojocariu Vasile (FACEBOOK)
    Daca spuneti ca parintele Staicu a procedat corect, atunci si sfintia voastra ati intrerupt pomenirea episcopului?

    Eftimie Mitra (FACEBOOK)
    Nu am intrerupt-o

    Cojocariu Vasile
    Inseamna ca nu sunteti de acord cu el intru totul.

    Eftimie Mitra
    Nu fi extremist

    Apreciază

    • Matiu Cosmin said, on ianuarie 27, 2017 at 8:13 am

      Am vazut si eu comentariile astea. Pr Eftimie Mitra, marturiseste verbal si in scris dar practic nu opreste pomenirea. Episcopul lui nu a fost in Creta dar in urma sinodului bor e la fel de vinovat, pentru ca tacerea este forma 3 de ateism

      Apreciat de 1 persoană

  5. augustin said, on ianuarie 27, 2017 at 12:07 am

    Lumea nu ma crede, continua sa ma faca nebun… Dar nu problem! Tot la ceea ce spun Sfintii Parinti pe care-i avem ca exemple, vor ajunge. Neecumenistii, antiecumenistii, sau cum vreti sa le ziceti nu cred nici la ora actuala cu totii ca e apostazie generala. De ce credeti? Tocmai pentru ca vad ca sunt putini. Auziti ce democratic gandesc! Mi-a zis un preot (cunoscut) ca, daca nu mai raman episcopi multi in tabara antiecumenismului Biserica o sa piara! Doamne lumineaza acest preot! Acum am discutat cu un alt preot (cunoscut) care mi-a zis ca desi este antiecumensit, cei ce-au intrerupt pomenirea sunt extremisti si necrezuti de majoritatea slujitorilor si mirenilor. Lumea botezata este intr-o confuzie ce n-a mai fost in aproape ultimul mileniu…

    Eu insa va spun, lucrurile nu se vor indrepta ci vor degenera TOTAL! Rugati-va sa nu se astearna linistea, caci linistea ce se va asterne va fi mormantul nostru al ortodocsilor, al mai tuturor ortodocsilor din tara si din intreaga omenire!

    Va mai spun asa: preotii nepomenitori ramaneti pe pozitii pana dupa soborul ce-l vor face neecumenistii PS Longhin, IPS Serafim, Ierom, Sava, Pr Staicu, Pr. Vulcanescu etc, apoi indreptati-va atentia catre un arhiereu din acestia si faceti cerere de infiere catre unul din ei, caci veti fi luati din pat si daca veti fi gasiti dormind cu patrafirul de gat, faceti cerere de infiere si rugati acel arhiereu (pe care veti incepe sa-l pomeniti) sa va dea o adeverinta, o legitimatie prin care sa se ateste ca sunteti preot si parohie a acelei episcopii, a acelui arhiereu.

    Atat va spun: NU O SA SE IVEASCA ALTA IESIRE SI ALTA SITUATIE!!!

    Apreciat de 3 persoane

    • David said, on ianuarie 27, 2017 at 11:50 am

      augustin

      Foarte adevărate cuvintele tale, dar pentru cine are urechi de auzit să le audă. Căci popii (idolesti) sunt prinși de duhul surzeniei și al muțeniei și nu au cum. Pui de năpârci, roadele comuniștilor!
      Prigoana e acum din interior. Satanele în sutane sunt de o mie de ori mai periculoase decât torționarii comuniști. Barem pe aceștia îi recunoștea lumea.
      Niciodată nu a fost simplă mântuirea. Și puțini sunt preoții care îl slujesc cu adevărat pe Dumnezeu. Din ce în ce mai puțini. Ce să facem? Decât să ne rugăm și să mărturisim Adevărul?
      Mă gândeam la Măicuțele de la Văratec, cum le-am putea ajuta. Acum nu se mai poate sta nici în mănăstiri. Din contră. Domnește pe-acolo o apostazie și un egoism mai rău decât in lume.

      Apreciat de 2 persoane

      • nimeni said, on ianuarie 27, 2017 at 9:14 pm

        Se intampla profetiile din Sarea pamantului unde parintele Hristofor din Tula spunea inca din 1970 ca va avea loc o mare lepadare de adevarul Domnului (si traim momentul), min 11 din film si ca monahii vor fi prigoniti foarte mult iar cei care nu vor avea casa vor muri pe drumuri min 31:10. Si care monahi vor fi progoniti daca nu cei antiecumenisti, antisistem si cei ce nu primesc documente electronice, caci acestia il iubesc pe Hristos.

        La fel si Arhimandritul Tavrion care nu-l pomenea pe Mitropolitul Serghie si nu se impartasea in bisericile sale, din cauza tradarii acestuia in favoarea bolsevismului printr-o declaratie impotriva bisericii si a mai spus parintele Tavrion ca va veni o vreme cand nu va fi credinta sau credinta prea putina, iar cand va veni vremea capitolului 13 din Apocalipsa, clericii vor tacea si-l vor trada pe Dumnezeu si vor trage si poporul dupa ei si se intampla deja dupa sinodul din Creta.

        Si mai spunea ca vom avea noi prigonitori inversunati si vor fi lagare, dar in lagarele care a fost se muncea iar in lagare noi nu se va munci, dar vor fi chinuri ingrozitoare.
        Nu stiu de ce tind sa cred ca toate magazinele mari din orasele tarii vor deveni astfel de lagare la un moment dat. Poate am doar o parere falsa doar ca ma intreb asa, unde inchizi zeci sau sute de mii de nesupusi ca sa bagi frica in ei si sa-i controlezi, ca inchisorile sunt oricum supraaglomerate.

        Filmul cu Arhimandritul Tavrion nu mai este disponibil pe you tube.

        Apreciază

  6. Alexandru TM said, on ianuarie 27, 2017 at 12:44 am

    APEL LA RUGACIUNE
    Pentru dezvrajbire, nimicire a toata lucrarea potrivnica (ecumenista) si mantuirea noastra .
    Cu Binecuvantarea parintelui Ioan pentru urmatoarele 2 saptamani adica pana in 7 februarie . Iar dupa aceasta data ce a vrea Domnul cu noi.

    Nu mai avem mult pana terminam aceasta binecuvantata lucrare.
    Au fost 3 rugaciuni stabilite inainte. Cine poate sa faca cele de mai jos in locul primelor, totul sa fie facut cu dragoste nu din silnicie.

    La ora 23:00 vom face Canonul de Pocainta catre Mantuitorul nostru IIsus Hristos si Acatistul Mantuitorului nostru Iisus Hristos
    Iar vineri ajunare pana la ora 12.
    Atat.
    Mantuire
    Irtatare

    Apreciază

  7. mihay2016 said, on ianuarie 27, 2017 at 12:58 am

    Mai tineti minte ce spunea PARINTELE ELPIDIE:Uniunea Economica isi traieste ultimele zile…; nici nu trebuie sa fii profet ca sa intelegi asta. veti vedea in curand cum se va intoarce ca un bumerang aceasta criza si impotriva Germaniei http://www.activenews.ro/externe/Administratia-Trump-Euro-ar-putea-SA-DISPARA-in-curand-140462

    Apreciază

    • nimeni said, on ianuarie 27, 2017 at 9:24 pm

      Se apropie 2018 si dupa cum ne arata coperta revistei The Economist vor scoate banii lichizi de pe piata.In curand se va trece la moneda unica mondiala care poate f. bine sa fie si electronica.
      Tot parintele Tavrion spunea ca dintr-o data banii vor disparea si va fi totul electronic. Se intampla asa, cum ar fi peste noapte ca in ziua de azi ne putem astepta la orice.

      Apreciază

      • nimeni said, on ianuarie 27, 2017 at 9:27 pm

        The Economist, Rise of the fhoenix by 1018

        Apreciază

  8. onufrie said, on ianuarie 27, 2017 at 6:11 am

    Si este doar inceputul!Cum sa rrenunte satana la puterea din bor?

    Apreciază

  9. Ana said, on ianuarie 27, 2017 at 10:00 am

    Dacă nu i un lucru tocmai bun sa mi dau nr de tel, te rog nu publica mesajul anterior. Mersi

    Apreciază

    • saccsiv said, on ianuarie 27, 2017 at 10:35 am

      Ana

      Cum vrei. Eu nu-l scot de la moderare pana nu te hotarasti.

      Apreciază

      • ana said, on ianuarie 27, 2017 at 10:49 am

        Mai bine publica, poate ma ajuta cineva. Multumesc.

        Apreciază

      • saccsiv said, on ianuarie 27, 2017 at 11:24 am

        ana

        Acest blog este citit si de dusmani. Ia in considerare si acest aspect. Esti sigura ca vrei sa-l scot de la moderare?

        Apreciază

  10. ana said, on ianuarie 27, 2017 at 12:23 pm

    multumesc mult de grija ta!

    daca spui ca nu i bine, sterge l. aveam si eu o indoiala daca i bine.

    o sa sun astazi la mai multi preoti pomenitori de pe aici, poate aflu ceva si poate ma ajuta Maica Domnului altfel.

    deci nu mai posta mesajul cu telefonul.

    multumesc tare mult. faci o treaba minunata! cu ajutorul blogului tau am inteles multe lucruri.

    Apreciază

  11. Ioana said, on ianuarie 27, 2017 at 12:33 pm

    Si parintele Antim ne avertizeaza ca Sfanta Impartasanie nu se da celor care nu respecta Canoanele. La minutul 15 este o intamplare reala in care o doamna a ajuns in coma fiind impartasita cu nevrednicie, ca intelectalii, mai avea unele greseli, si nu i-a dat nici un canon, lasa ca si preoteasa mea tot asa… si a vazut cum e iadul. Iar preotul care o impartasise era in iad…

    incepand cu minutul 15: „ O crestina se spovedea la un parinte de mir…. s-a impartasit cu nevrednicie si apoi a ajuns in coma…Din porunca lui Dumnezeu a ajuns in iadul preotilor… si o gasit pe duhovnicul ei acolo, in iad… Parinte, aici esti ? „DACA NU AM TINUT EU LA IMPARTASANIE SI V-AM DAT DEZLEGARE USOR”, i-a spus parintele. si i-a spsus sa se duca la alt preot cu care sluje si avea o greseala comuna. Mi-a relatat acestea o crestina… Si am intrebat-o? Tu chiar ai fost in iadul preotilor ? Da parinte, am fost…

    Si eu i-am zis Parintelui Arsenie Papacioc, si Parintele Arsenie Papacioc mi-o zis ca a fost lucrare dumnezeiasca, ca tu sa zici acestea si prin aceasta sa lucreze Dumnezeu ca tu sa-L slujesti si sa trezesti si pe altii!

    Si eu am marturisit crestini cu pacate grele care inainte aveau mari probleme. Si eu le-am dat canon zece ani sa nu se impartasesca, si-au facut canonul, s-au pocait si apoi viata lor s-a schimbat si nu au mai avut probleme.

    Iata minuni cele mari, minunile sunt cele ce se face cu tine cand si tu te pocaiest si te straduiesti mult timp, si Dumnezeu se milostoveste spre tine.
    Putini sunt cei care vor cu adevarat sa se mantuiasca!

    Parine ce sa fac ? Ce sa faci, schimba-ti viata! Pocaieste-te si Dumnezeu va face minuni cu tine! DAR ACUMA OAMENII VOR MINUNI SI SA FACA PACATE… SI ALEARGA LA lOURDES, la Medjugorie…. si de pacate nu se pocaiesc …! ”

    Apreciat de 2 persoane

  12. Pąʍvo said, on ianuarie 27, 2017 at 4:19 pm

    Sunt „invitat” la Judecată !

    Pe 2 februarie împlinesc cu Mila Domnului 40 de ani, iar a doua zi pe 3 februarie 2017 arhiepiscopul Varsanufie mă invită să-mi dea un cadou… 🙂

    „Nu am şezut în adunarea deşertăciunii şi cu călcătorii de lege nu voi intra.
    Urât-am adunarea celor ce viclenesc şi cu cei necredincioşi nu voi şedea…
    Căci piciorul meu a stat întru dreptate; întru adunări Te voi binecuvânta, Doamne.”
    (Psalmi 25; 4-12)

    Apreciat de 2 persoane

    • el said, on ianuarie 27, 2017 at 7:22 pm

      Pamvo

      parerea mea: citeste pana atunci in fiecare zi sau cu poti Acatistul Sf Simeon Primitorul de Dumnezeu( rusii il au la mare evlavie) ca are MARE TRECERE la Dumnezeu si o sa-i pregateasca si Sf Simeon pana atunci lui varsanica un „CADOU” …

      Doamne ajuta !

      Apreciat de 2 persoane

    • mircea.v said, on ianuarie 27, 2017 at 7:32 pm

      „Cu Frateasca dragoste santeti invitat sa va taiem capul (zic ei)/ sa va luam boii de la ochelari (zicem noi)”

      La multi ani!

      „10. Fericiţi cei prigoniţi pentru dreptate, că a lor este împărăţia cerurilor.
      11. Fericiţi veţi fi voi când vă vor ocărî şi vă vor prigoni şi vor zice tot cuvântul rău împotriva voastră, minţind din pricina Mea.
      12. Bucuraţi-vă şi vă veseliţi, că plata voastră multă este în ceruri, că aşa au prigonit pe proorocii cei dinainte de voi. ”

      Doamne ajuta!

      Apreciat de 1 persoană

    • Pąʍvo said, on ianuarie 27, 2017 at 8:48 pm

      Nu e prima dată când sunt programat pentru judecată. La sinedriul de anul trecut a fost Irineu de la Craiova și m-au ținut o oră în picioare ca pe un infractor. Cel mai crunt s-a enervat când i-am amintit de evenimentul Hanuka și i-am spus că potrivit canonului 70 apostolic ar trebui să fie caterisit.

      Apreciază

      • marinela said, on ianuarie 27, 2017 at 9:40 pm

        Ce adresare de iuda”cu frateasca dragoste intru Hristos”si apoi zbang cu caramida-n cap,halal „iubire”calugareasca.Curaj frate,ca Dumnezeu e cu tine si nu te va lasa la greul asta. Dumnezeu sa te-ntareasca si sa te ocroteasca!

        Apreciază

      • el said, on ianuarie 28, 2017 at 12:59 am

        Pamvo

        „Acum slobozeşte pe robul Tău, Stăpâne, după cuvântul Tău, în pace, că văzură ochii mei mântuirea Ta, pe care ai gătit-o înaintea feţei tuturor popoarelor; lumină spre descoperirea neamurilor şi slava poporului Tău Israel” (Luca 2, 29-32).”

        Apreciat de 1 persoană

    • Haiduc said, on ianuarie 28, 2017 at 4:00 am

      Invitațiile pot fi refuzate…

      Apreciază

  13. Sluga netrebnica said, on ianuarie 27, 2017 at 8:07 pm

    „In realitate, toate acestea dovedesc si sublineaza nu numai obisnuita lipsa de consistenta, ci si o incapacitate si esec evident pentru a intelege natura ortodoxiei de catre cei care vor impune „Sinodul” lor asupra Bisericilor Ortodoxe.

    Constiinta mea ma obliga inca o data sa ma indrept cu insistenta si cu rugaciune fierbinte catre Sfantul Sinod al Episcopilor Bisericii Sarbe martirizate: Biserica noastra sarba sa se retina sa participe la pregatirile pentru „sinodul ecumenic”, si de buna seama, sa se abtina sa participe la sinod. Caci, Dumnezeu sa nu ingaduiasca ca acest sinod sa vina si sa treaca, ca sa se astepte de la el un singur rezultat: schisme, erezii si pierderea multor suflete.

    Analizand problema din punct de vedere al experientei apostolice si patristice si istorice a Bisericii, un asemenea sinod, in loc de vindecare, va deschide rani noi in trupul Bisericii si va ridica in fata ei probleme noi si nenorociri noi.”

    Sfantul Iustin Popovici

    Integral la sursa: https://invataturilesfintilorparinti.wordpress.com/2017/01/27/sf-iustin-popovici-un-asemenea-sinod-ecumenic-neo-papist-va-ridica-probleme-noi-si-nenorociri-noi/comment-page-1/

    Apreciază

  14. unu said, on ianuarie 27, 2017 at 8:36 pm

    nu va mirati de aceste lucruri cum spunea un sfant parinte biserica a inceput in catacombe pe vremea imperiului roman si tot in catacombe va sfarsi pe vremea imperiului lui antihrist

    Apreciază

    • marinela said, on ianuarie 27, 2017 at 9:44 pm

      Fericiti cei prigoniti,ca plata multa vor avea in ceruri!Doamne ocroteste pe aceste mirese ale tale si le bucura inimile lor intristate !

      Apreciază

  15. drm said, on ianuarie 28, 2017 at 7:01 pm

    Harry Dent: Trump Can’t Stop Global Collapse
    -https://www.youtube.com/watch?v=ooWic_HWQM8

    HD este autorul cartii The Great Depression Ahead.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.