SACCSIV – blog ortodox

FRANTA SATANICA

Posted in Uncategorized by saccsiv on decembrie 15, 2016

Au inceput acum peste 200 de ani:

Documentar: Revolutia Franceza, matrice a viitoarelor genocide – Vendée (1793)

„Cartea neagră a Revoluţiei franceze”. 1789 – INCEPUTUL COMUNISMULUI

Revolutia franceza – motiv de bucurie? „Vom spanzura ultimul rege cu matele ultimului preot”

Si continua. Iata ce putem citi la Corectitudinea Politică UCIDE. La propriu. Închisoare pentru OPINII și SFATURI anti-avort!:

De la 1 decembrie, site-urile care oferă consiliere anti-avort sunt pasibile de pedepse penale grele, potrivit unel legi adoptate de Parlamentul francez.

Popularitatea de care au început să se bucure în ultimul timp, în Franța, site-urile care se opun avorturilor și oferă consiliere și alternative la întreruperile de sarcină, a stârnit furia regimului socialist.

Potrivit unei legi aprobate pe 1 decembrie, astfel de site-uri se fac vinovate de „delictul de împiedicare” a avorturilor, iar proprietarii și colaboratorii lor sunt pasibili de amenzi grele și chiar închisoare.

„Delictul de împiedicare” a fost inventat în 1993, când Legea Neiertz a stabilit pedepse în amenzi și închisoare până la doi ani pentru cei care se opun FIZIC realizării unui avort.

Însă, de la 1 decembrie, partizanii pro-viață nu mai trebuie să se lege cu lanțuri de porțile clinicilor: pentru a cădea sub incidența legii este destul să TE DECLARI un opozant al avorturilor. Mai exact, de a prezenta o sursă de informații pe această temă, care pare să favorizeze alternativele la întreruperea de sarcină.

La originea acestei legi, care reprezintă o lovitură încredibilă la adresa libertății de expresie, a fost ministrul Familiilor, Copiilor (!?) și Drepturilor Femeilor, Laurence Rossignol.

Vicepreședinta Republicanilor, Isabelle Le Calennec, declară:

„Cred că Laurence Rossignol este obsedat de ideea că dacă tastezi IVG (întrerupere voluntată de sarcină, în franceză – n.r.), nu site-ul guvernamental este cel care apare primul. Așa că își dorește să interzică celelalte site-uri.”

Deși guvernul a solicitat motorului de căutare Google să îmbunătățească artificial poziția site-ului său oficial, tot site-ul „disident” IVG.net este primul pe pagină.

Marie Philippe, directoarea editorială a IVG.net declară pentru Valeurs Actuelles:

„Înregistrăm atacuri de mai mulți ani, însă mașinăria s-a înverșunat împotriva noastră atunci când am trecut înaintea site-ului oficial. Acesta este de o sărăcie dezolantă, pe când al nostru propune video-uri, mărturii, link-uri spre alte articole.”

IVG.net mai propune și un serviciu prin care animatori ai site-ului discută cu oamenii, ceea ce pare să displacă profund guvernului.

Marie Philippe spune:

„Ei nu pot tolera faptul că oferim o informație completă. Adevărul este simplu: îți este interzis să emiți o altă părere decât cea a guvernului. Or, eu susțin că 40% dintre femeile care iau legătura cu noi se află sub presiune. Când o fată de 18 ani se trezește însărcinată, toată lumea îi spune să avorteze. Noi îi spunem: nu ești obligată. Ele plâng, ne spun că ar vrea să păstreze sarcina, dar că nu pot. Noi le spunem că pot fi ajutate, pentru că în Franța există asemenea ajutoare.”

Marea problemă este că site-ul oficial al guvernului nici nu pomenește de astfel de ajutoare legale, de parcă o sarcină neprevăzută ar trebui să ducă automat la un avort.

Emile Duport, fondatorul AfterBaiz, un alt site aflat în vizorul autorităților, deoarece este foarte popular printre tineri, spune:

„Niciodată nu se vorbește de copil pe astfel de site-uri (guvernamentale – n.r.). Cuvântul a fost scos cu totul din vocabular.”

Într-adevăr, pentru site-urile oficiale, cuvintele „copil”, „bebeluș”, „făt” nu există pur și simplu.

Magistratul Jean Marie Le Méné, specialist în etică medicală, președintele Fundației Jerôme-Lejeune, aflată și ea în vizorul guvernului pentru pozițiile sale pro-viață, spune că site-urile guvernamentale folosesc pentru a descrie actul avortului eufemisme precum: „aspirarea oului”, „fragmente de sarcină”.

Continuarea pe premium.evz.ro

   Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

FRANTA: Sa obisnuim scolarii cu satanismul

“VREAU O TARA CA AFARA”. Azi, Franta: INTERZISA SCENA Pruncului in iesle de Craciun, caci este „un simbol religios”, INCOMPATIBIL cu „principiul neutralității serviciului public”

Din nou Franta: INTERZISA celebrarea Caii Crucii in public

VIDEO: Franta – PREOTI TARATI de POLITISTI afara dintr-o BISERICA pentru a fi DEMOLATA. In locul ei se va face o … parcare

VIDEO: „Fundamentalisti” arestati la Paris dupa ce au intrerupt o piesa de teatru unde Iisus aparea murdarit cu excremente pe fata

Franta: GIGANTIC FISIER de date biometrice, adrese, e-mailuri, etc, pentru 60 milioane de cetateni (toti francezii de la 12 ani in sus). Adica buletinul, pasaportul si toate informatiile despre fiecare vor fi intr-un singur fisier

Franta: CARTE DE IDENTITATE BIOMETRICA cu doua cipuri   

SCHEMELE VECHI NU DAU NICIODATA RATEURI. Franta: 84% dintre francezi ar ceda din propriile drepturi pentru sporirea securitatii

VIDEO: Stiati ca in FRANTA functioneaza ACORDUL PREZUMAT? Adica daca nu specifici tu in niste formulare ca nu vrei, se cheama ca esti din oficiu DONATOR DE ORGANE in caz ca ai “DECEDAT” / Credeti ca un astfel de “donator” poate suferi un “accident”?

FRANCEZII nu mai VOR VOTA indivizi, ci cate un binom compus OBLIGATORIU dintr-un bărbat și o femeie … Cat mai e pana vor vota un TRINOM care sa includa obligatoriu si un HOMOSEXUAL?

BAIETII IN FUSTE pe 16 mai – o initiativa pentru liceenii din Nantes

OMORATI-L PE LAMBERT. Sau cum SISTEMUL se tot straduie sa ucida un francez (in ciuda opozitiei familiei) prin infometare si insetare. Prin acest PRECEDENT vor putea fi exterminati si cei ce nu sunt in “moarte cerebrala” si nu sunt legati la aparate dar sunt insuficient de lucizi pentru a se opune. CINE URMEAZA PE LISTA?

Franta: VACCINAREA OBLIGATORIE este CONSTITUTIONALA si PUSCARIE pentru parintii care refuza. Disperare in ROMANIA: rata de VACCINARE a scazut la 75% in Capitala la DTP (difterie, tetanos, pertusis) din cauza refuzului parintilor

Franta: METEOROLOG renumit CONCEDIAT de la France 2 deoarece a demonstrat minciuna SCHIMBARII CLIMEI

PARIS: Socialistii vor ca pana in 2020 sa contruiasca “TRIUNGHIUL” – o piramida uriasa de 180 de metri

 

Tagged with: ,

22 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Muritor said, on decembrie 15, 2016 at 3:38 pm

    Off-topic:
    Ereziarhul IIarion Alfeev se roagă cu papistaşii în Bari, Italia. Înregistrare recentă 12.12.2016: https://www.youtube.com/watch?v=BksRBW29SPY

    Cine crede că BORu, neparticipantă la „sinodul” din Creta e scăparea, se înşeală amarnic. Patriarhia Moscovei este nesinceră. BORu pe 2-3 februarie 2016 a adoptat toate proiectele de documente pentru Creta la Soborul Arhieresc UNANIM. Adică la nivel oficial, BORu a adoptat tot ce s-a decis la Creta înainte ca „sinodul” tîlhăresc să se petreacă. Ăsta a fost motivul pentru care PS Longhin Jar a încetat pomenirea ereziarhului Kiril al Moscovei în martie 2016.
    Menţionez încă o dată: Patriarhia Moscovei şi-a schimbat regulamentul în 2013, astfel că Soborul Arhieresc este considerat acum organ suprem deliberativ-decizional în BORu în detrimentul Sinodului Local al BORu (cînd se adună pleroma întreagă a BORu) cum ar trebui să fie în mod normal în Biserica Sobornicească, respectiv Soborul Arhieresc a uzurpat Sobornicitatea Bisericii Ortodoxe Ruse. Ceea ce adoptă din 2013 Soborul Arhieresc al BORu este definitiv şi de necontestat. După Soborul Arhieresc din februarie 2016 ereziarhul Kiril s-a întîlnit cu ereziarhul Francisc în Cuba fără a se consulta nici cu Soborul, nici cu vreun alt organ administrativ, tocmai pentru că deciziile Soborului Arhieresc i-au permis acest lucru. Acum veţi vedea tot mai des împreună-rugăciuni ale ereziarhilor ruşi cu tot felul de eretici şi asta va fi considerată normalitate, căci totul e parafat din februarie.

    Faptul că vedeţi că PM spune că „sinodul” nu a fost panortodox, asta de fapt nu înseamnă nimic, ei toate deciziile „sinodului” le implementează. Ei doar nu au condamnat „sinodul” tîlhăresc din Creta şi nici nu o vor face. Maxim ce ar putea face e să scoată o hotărîre ambiguă cu referire la sinodul tîlhăresc cu scopul de organiza un altul la Moscova şi mai tîlhăresc, dar care să întrunească unanimitatea Bisericilor Locale a Ortodoxiei Mondiale.

    Apreciat de 1 persoană

  2. Iones said, on decembrie 15, 2016 at 3:40 pm

    Off-topic

    EXCLUSIV Trupe de elită vin în România. Digi24 a filmat în SUA pregătirile făcute de militari
    http://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/exclusiv-trupe-de-elita-vin-in-romania-digi24-a-filmat-in-sua-pregatirile-facute-de-militari-632428?utm_source=Sharefb

    Apreciază

    • NIMENI said, on decembrie 15, 2016 at 10:16 pm

      lones,
      In traducere, este vorba de ocupatia estului Europei.

      Apreciază

  3. Muritor said, on decembrie 15, 2016 at 6:43 pm

    http://sinodultalharesc.tk/mare-atentie-patriarhia-moscovei-este-mai-ecumenista-desi-nu-participat-la-sinodul-din-creta/
    O scurtă precizare: în materie de erezie şi inovaţie în învăţătura Bisericii Ortodoxe nu există grade de comparaţie, respectiv nu putem afirma că o Biserică Locală e mai ecumenistă ca alta, mai ales că toate sînt în comuniune între ele. Ecumeniştii sînt eretici şi punct, deci nu putem afirma că unul e mai eretic ca altul.

    Apreciază

  4. energein7 said, on decembrie 15, 2016 at 7:37 pm

    A republicat asta pe energein7's Blog.

    Apreciază

    • mircea.v said, on decembrie 16, 2016 at 12:05 am

      19. Tu crezi că unul este Dumnezeu? Bine faci; dar şi demonii cred şi se cutremură.
      20. Vrei însă să înţelegi, omule nesocotit, că credinţa fără de fapte moartă este?

      21. Nu oricine Îmi zice: Doamne, Doamne, va intra în împărăţia cerurilor, ci cel ce face voia Tatălui Meu Celui din ceruri.
      22. Mulţi Îmi vor zice în ziua aceea: Doamne, Doamne, au nu în numele Tău am proorocit şi nu în numele Tău am scos demoni şi nu în numele Tău minuni multe am făcut?
      23. Şi atunci voi mărturisi lor: Niciodată nu v-am cunoscut pe voi. Depărtaţi-vă de la Mine cei ce lucraţi fărădelegea.

      Apreciază

      • unu1 said, on decembrie 16, 2016 at 10:15 am

        @mircea.v

        E bun citatul asta din Biblie. Ar trebui sa il listam si sa-l avem in fata ochiilor tot timpul, sa ne aducem aminte

        Apreciază

      • mircea.v said, on decembrie 16, 2016 at 2:21 pm

        unu1,

        e pt toata lumea, dar in special pt energein ca e protestant, si ei zic ca daca crezi, gata esti mantuit. Ei sant „mantuiti” inca de aici, de pe pamant, pt ca ei cred, si sant f relaxati :). Ei sant cu „sola scriptura”, da discutand eu asa cu un protestant, mi-am dat seama ca de fapt ei sant „sola Pavel”, si nici macar tot Pavel, ci „sola Pavel ce ne convine noua”.

        N-am mai postat si Matei 25, finalul. Aia il las pe energein sa caute in biblia lui. Daca o avea si partea asta, ca ei cu Pavel. Le zici „uite ce zice Iacov”, ei „nu, ca Pavel…”, le zici uite ce spune Iisus la Matei 7, Matei 25, ei – „nu, ca Pavel…”. Si cel mai tare le zici „uite ce spune Pavel”, ei la fel…
        Seamana dialogul cu un protestant cam cum e acum intre cei pro-sinod si cei contra-sinod.

        Apreciază

      • mircea.v said, on decembrie 16, 2016 at 2:26 pm

        Si de fapt, acum ma gandesc ca ce e la Matei cap 7, e valabil si pt preotii pomenitori de eretici.
        Preotii mai pot avea har, mai pot face minuni, scoate demoni, pot prooroci, dar, pt ca tac pe pr ref la sinod, la cipuri/biometrie vor primi raspunsul acesta:

        „Niciodată nu v-am cunoscut pe voi. Depărtaţi-vă de la Mine cei ce lucraţi fărădelegea.”

        Prin tacere ei lucreaza faradelegea.

        Apreciază

      • Matiu Cosmin said, on decembrie 16, 2016 at 2:58 pm

        Poate ca Dumnezeu nu ii va pierde in vesnicie pe cei care inca mai merg la preotii ce sustin sinodul din Creta dar ii va pierde pe preoti pentru ca au stiut dar de frica nu au facut nimic.

        Avand in vedere ca la sinod s-au opus numai cativa preoti si mireni in curand vor incepe sa modifice si crezul si altele.

        Apreciază

  5. luigilucretiu said, on decembrie 15, 2016 at 9:46 pm

    David Icke – The Illuminati’s Plans For 2017

    Apreciază

    • NIMENI said, on decembrie 15, 2016 at 10:15 pm

      Franta nu sta deloc bine, dar altii se gandesc sa rezolve diferende …

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.