SACCSIV – blog ortodox

Familia BODNARIU – URMARITI PENAL … De ce au mai ramas in Norvegia, eu nu pot intelege

Posted in Uncategorized by saccsiv on august 11, 2016

   Dupa cum stiti:

FAMILIA BODNARIU SI-A RECUPERAT COPIII

De ce au mai ramas insa in Norvegia?

   Iata ce putem citi Necazurile nu s-au terminat pentru familia Bodnariu. Părinții, urmăriți penal în Norvegia de pe Antena 3:

Soţii Bodnariu au fost puşi sub urmărire penală de procurorii norvegieni, pentru violenţe asupra copiilor.

Ancheta desfăşurată de Procuratura din Norvegia, independentă de investigaţia realizată de sistemul de Protecţie a Copilului, a stabilit că Marius şi Ruth Bodnariu să fie puşi sub urmărire penală pentru violenţe în creşterea celor cinci copii ai lor.

Televiziunea naţională din Norvegia relatează că „mama şi avocata sunt surprinse că procurorii au decis, în cele din urmă, să-i pună pe părinţi sub acuzare în acest caz”.

Avocatul tatălui confirmă că Marius Bodnariu a fost pus şi el sub urmărire penală.

Copiii soţilor Bodnariu – românul Marius Bodnariu, inginer IT, şi soţia sa norvegiancă Ruth, asistentă medicală -, dintre care cel mai mic are doar câteva luni, au fost luaţi de la părinţi de Serviciul de protecţie a copilului din Norvegia, Barnevernet, în noiembrie 2015, după ce cele două fete, cele mai mari din familie, ar fi spus că primesc corecţii fizice de la părinţi.

Părinții sunt acuzați de abuz și îndoctrinare religioasă, iar autoritățile norvegiene au demarat procedurile de adopție.

 

Tagged with: ,

18 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Ionut said, on august 11, 2016 at 5:39 pm

    De ce au mai ramas in Norvegia?(Suedia,Anglia, Germania, USA, Australia etc. „tari zombii”, din adevarata lume a-3-a!)

    Simplu.Din acelasi motiv pentru care au si plecat.Din acelesi motiv pentru care pleaca toti.
    BANUL.
    Isi iubesc copii mai putin decat banii.
    II auzeai spunand acum 10-15 ani in urma :
    „Plecam ca Romania nu ne ofera posibilitati de realizare profesionala.Muncim pe 300Euro/luna ca profesori .Nu putem trai asa.Acolo ca ca spalator de WC-uri iau 1500Euro/luna dar ca profesor?( spuse cu atata aroganta de parca au uitat deja ca sunt Romani).Cat de civilizati sunt vest-europenii nu arunca nici un gunoi pe strada, matura de 900000000 de ori pe zi trotuarele, au parcuri din cm patrat in cm patrat, au autostrazi si prin cimitire.Nu se merita sa te chinui in Romania !! etc.etc.etc.”

    Si acum ii auzi:
    „Ce ne facem?Ajutati-ne! Va rugam! Facem apel la Romani! Suntem disperati!!! Ne-au luat copii !!! ”
    ” Da nu ziceai omule ca e bine acolo, ca 5000Euro/secunda, ca 100 de miliarde de triliarde de Euro/luna, ca tu esti desteapt, ca altii sunt prosti etc.etc.etc.Cum de apelezi tu la ratati destia care nu au ce manca? ”

    Singurul motiv pentru care sa ii ajutam pe acesti tradatori este pentru ca: „Azi in Norvegia maine in toata lumea”.

    Apreciat de 2 persoane

  2. georgegr said, on august 11, 2016 at 6:07 pm

    presupun ca li s-au impus si au acceptat foarte multe conditii (poate chiar au semnat ceva ca nu vor parasi tara!) ca sa primeasca inapoi copiii. De-aia probabil n-au mai spus aproape nimic dupa ce si-au primit copiii inapoi

    Apreciat de 1 persoană

    • saccsiv said, on august 11, 2016 at 9:51 pm

      georgegr

      Cica au fost in Romania dupa primirea copiilor. Dar doar in vizita …

      Apreciază

      • marinela said, on august 13, 2016 at 2:48 am

        Vasile
        Pai ,sa fie sanatosi atunci,daca si-au ratat ocazia sa iasa de-acolo si n-au facut-o,e fix problema lor.Pai cind vor mai avea sansa asta sa plece cu toti copiii din nou,ce-a fost in mintea lor?Ma doare sufletul pt suferinta lor,dar mi-e si ciuda pe stupizenia lor,de a se-ntoarce in falcile leului-Barnevernet cu buna stiinta si apoi se pling iarasi pe la altii.Cine i-o fi consiliat ,nu i-a consiliat deloc bine.

        Apreciază

  3. Cristian said, on august 11, 2016 at 6:35 pm

    Familia Bodnariu din cate stiu este in Romania, in Suceava, intr-o mica vacanta… Cu domiciliul probabil nu or fi plecat definitiv din Norvegia (inca!!) pentru ca… probabil nu li s-a permis acest lucru de catre autoritatile norvegiene (destul de evident de ce nu li s-a permis, acum ca au inceput din nou atacurile). Evident, daca ar fi plecat definitiv cu tot cu domiciliul in Romania, probabil ca autoritatile norvegiene ar fi considerat lucrul asta un mare abuz (asa cum au obiceiul sa considere orice lucru abuz, mai putin abuzurile lor, pe care le considera …normale).

    Apreciază

  4. Cristian said, on august 11, 2016 at 6:37 pm

    Iata inca o tara „civilizata”, anume Olanda!

    Autentificare notarială: Cinci părinți cu drepturi egale și responsabilități pentru același copil!
    http://newsnetcrestin.blogspot.ro/2016/08/autentificare-notariala-cinci-parinti.html

    Se întâmplă în Olanda! Un cuplu de lesbiene și un cuplu de homosexuali au decis că vor să aibă un copil împreună pe care să-l crească în case separate. Cei 4 oameni se cunosc de 10 ani și în curând una dintre femei va naște copilul.

    Ambele cupluri sunt „căsătorite” dar în cuplul de homosexuali mai există și un al treilea partener din Australia. „Jaco și cu mine suntem căsătoriți de 8 ani. Din păcate nu ne putem căsători și cu Sean dar dacă ar exista posibilitatea am face-o într-o clipă” spune Sjored.

    „Cinci părinți cu drepturi egale și responsabilități, divizați în 2 case – sunt termenii și condițiile pe care le-am semnat și autentificat la notar.” spune Dewi.

    Ioana Picoș-Făgădaru

    Apreciază

    • marinela said, on august 13, 2016 at 2:53 am

      Vaaai,vaaai si iar vaiii de copilul ala saracul,mai bine nu s-ar naste,decit cu asa parinti dezaxacti mintal,ce educatie ar putea primi acest copil de la atitia homalai in grup?!Un alt suflet sortit pierzaniei vesnice,fereasca Dumnezeu de asa monstri.

      Apreciat de 1 persoană

  5. Paul222 said, on august 11, 2016 at 7:18 pm

    Nu se stie daca sunt in Norvegia, cel putin acum cateva zile erau in Suceava la o casa de rugaciune baptista.

    Apreciază

  6. Vali said, on august 11, 2016 at 9:49 pm

    Eu cred ca il s-au inapoiat copiii cu anumite conditii. Tribunalul are dreptul sa ceara interdictia de iesire din teritoriu a copiilor. Ca sa iasa din tara cu copiii, parintii trebuia sa ceara acordul scris al judecatorului care a pus interdictia. Daca ies din tara, chiar si pt o vacanta, se considera rapire internationala si risca sa-si piarda definitiv copiii. Asta ar putea fi explicatia…. De ce nu s-au intors in Romania….

    Apreciază

    • Paul222 said, on august 12, 2016 at 12:59 am

      Ce drepturi poate sa aiba un tribunal condus de pedofili si satanisti? Mai dai la dracu, sincer. Eu zic ca trebuie sa fie nebuni sa se intoarca acolo avand in vedere ca stiu bine cu cine au de-a face.

      Apreciază

      • Vali said, on august 12, 2016 at 10:22 am

        Sunt de acord cu tine. Am scris „tribunalul are dreptul sa ceara interdictia”, ar fi trebuit sa scriu ” tribunalul are PUTEREA sa ceara interdictia de iesire din teritoriu al minorilor” conform legii protectiei copilului care e un mare kk acoperit cu paiete stralucitoare.

        Apreciază

  7. Paul222 said, on august 12, 2016 at 1:13 am

    Rog rectificare in titlu daca se poate, George Alexander a confirmat pe Facebook intr-o postare de acum 8 ore: „Familia Bodnariu se afla în România în acest moment.”

    https://www.facebook.com/profile.php?id=100010972126993&fref=nf

    Apreciază

  8. Paul222 said, on august 12, 2016 at 1:17 am

    Cred ca norvegienii au mirosit ca fam. Bodnariu nu se mai intoarce si au hotarat sa mearga mai departe cu cazul penal probabil pentru a avea motive sa-i urmareasca legal in continuare chiar si in Romania. Parerea mea e ca sunt slabe sanse ca autoritatile din Romania sa faca ceva in sensul asta, mai ales dupa toata agitatia.

    CAZUL BODNARIU, DIN NOU…
    de George Alexander
    Decizia Procuraturii norvegiene de a pune sub urmărire penală soții Bodnariu pentru, citez, “violențe” contra copiilor este o violență prin ea însăşi, delirantă, aberantă, un supliciu adus bunului-simț, care va distruge orice urmă de credibilitate a Norvegiei în fața lumii.
    “Totul este uşor dacă ai bani!”, păream a spune, special despre Norvegia, acum ceva timp. Dar banii, în acest caz, sunt cel mai bun exemplu că ei nu aduc neapărat fericire, ci – mai curând- dizgrație pentru cei care au eşuat şi eşuează în recunoaşterea propriei esențe… A mentalității de semifeudal!
    Printr-un munte tot mai mare de păcate, Norvegia n-a intenționat niciodată să deschidă uşile, să reformeze un sistem – Barnevernet!- din cauza căruia mii de copii şi părinți au ajuns în pragul morții. A implementat numai un plan, un fel de şantaj ordinar, “Vă dăm copiii, dar… fără dizidențe în rândul vostru! Nimeni nu are vreun drept să ne critice!”…
    Nimeni nu are vreun drept, de fapt, să vadă copiii care se sinucid, părinții nevinovați (Alde Avramescu!) care sunt trimişi la închisoare, infernul din casele lor de copii!…
    (Când am vorbit prima dată despre dramele acestea, am fost blamați. Un “prieten” binevoitor, de-al României!, care tocmai făcuse săpături prin istorie, ne-a explicat ca unor ființe josnice că ei nu-şi mai bat nici câinii de pe la o mie opt sute şi ceva… Totul este perfect acolo.)
    Ce mai face Barnevernet, însă, în afară de a zbura?!
    Ce mai face Procuratura norvegiană, în afară de a acuza oameni nevinovați?!
    … Prin interogatorii fără sfârşit, prin intimidări şi amenințări, părinții Bodnariu, Avramescu, etc., etc., din onestitate, au admis că, uneori, o palmă la fund, mai în glumă sau mai în seriozitate, îşi avea efectul ei…
    Bine, dar cine vine să judece un părinte, un Om Normal, care nu este violent, care îşi iubeşte copiii şi care trăieşte pentru ei?! Cine poate condamna o Mamă pentru că este Mamă –oricât de avansați am fi!- şi îşi pregăteşte copiii pentru perioada de inițiere în viață?!
    Nimeni!, vă spun.
    Urmărirea penală a familiei Bodnariu demonstrează clar că sistemul care a inventat pretexte pentru a le lua oamenilor copiii, nu cedează niciun milimetru. Niciodată.
    La presiunea opiniei publice, au fost – provizoriu!- eliberați cei 5 (cinci) copii, dar Caracatița uriaşă nu pierde niciun moment şi nu rămâne niciodată datoare! Mascarada de proces penal este numai un subterfugiu de a-i aresta pe soții Bodnariu şi a le lua iarăşi copiii.
    Sistemul nu se reformează, se perfecționează numai…
    Presimt că vom ieşi iarăşi în stradă să oprim Barbaria asta!… Şi, toate barbariile…

    Apreciază

  9. acelas said, on august 12, 2016 at 2:29 am

    E simplu.
    ca niste „pocaiti” ce sunt, aceasta familie vrea mantuirea si pe cea de Acolo, dar si pe asta „de aici”. Adica vor sa traiasca bine, dar bine-bine. Adica si-n caruta si-n teleguta..

    clasic pt niste stramb credinciosi. (bunastarea materiala se impleteste de minune, nu e antagonica, cu mantuirea)

    .

    Apreciază

  10. acelas said, on august 12, 2016 at 2:35 am

    posedata? sau malefica pur si simplu?

    ca asta e mai mult decat „hilara”.

    Numai buna pt America.

    sau https://www.youtube.com/watch?v=Nil9GF0y6NI&sns=em

    cucuvea pur si simplu.

    .

    Apreciază

  11. Cristian said, on august 13, 2016 at 2:30 pm

    Activenews:
    Familia Bodnariu se mută definitiv în România
    http://www.activenews.ro/stiri-social/Familia-Bodnariu-se-muta-definitiv-in-Romania-135775

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.