SACCSIV – blog ortodox

Sa ne rugam pentru FLORIN BARBU. Maine are loc procesul in care se hotaraste daca MERGE LA PUSCARIE

Posted in Uncategorized by saccsiv on iunie 30, 2016

Maine are loc procesul in care se va hotara daca Florin Barbu va merge la puscarie pe motiv ca ar fi facut publice detalii despre cazul sau si cuplul de homosexuali care i-au adoptat copiii:

https://m.facebook.com/daryus2uk?ref=bookmarks

Despre aceasta actiune s-a discutat si aseara la Realitatea tv in cadrul emisiunii lui Rares Bogdan. Inregistrarea o puteti vizionala la http://www.realitatea.net/jocurideputere.html, Jocuri de putere, miercuri, 29 iunie 2016, ora 21.

Daca cineva pune inregistrarea pe youtube, rog sa-mi dea un semn.

In aceeasi emisiune o puteti asculta si pe Camelia Smicală despre care am scris la:

Video: FINLANDA – RAPIREA COPIILOR Cameliei Jalaskoski (Smicală), medic din Romania

Sa ne rugam de asemenea pentru toti copiii si parintii lor aflati in asemenea groaznice situatii. De asemenea si pentru cei din:

Lagarele de exterminare ale PROTECTIEI COPILULUI

Si dupa ce ne rugam, sa si facem cate ceva. De preferat, cat mai multe.

Cititi va rog si:

Tu pana unde vei merge cand iti vor rapi copiii? Noi ce vom face pentru cel ajuns intr-o asemenea situatie?

 

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. CALIN said, on iunie 30, 2016 at 6:06 pm

    WHY DON T YOU GIVE BRITS KIDS TO GAY BRITS?? YOU PREFER TO MAKE EXPERIENCES WITH ROMANIAN CHILDREN?? AREN T YOU ASHAMED OF YOURSELF???? LACK OF COMMON SENSE, IGNORANCE AND AN ENDLESS ARROGANCE – THESE ARE THE MAIN FEATURES OF BRITS ! PIECES OF SHIT !

    Apreciat de 1 persoană

    • saccsiv said, on iunie 30, 2016 at 7:43 pm

      Apreciază

    • palcauioan66 said, on iunie 30, 2016 at 8:20 pm

      nope they arent ashamed of theirselves,coz their one step ahead into this chit called nwo…they’re already brainwashed nation…u said pieces of shit…lol…i like to call them fktards…scuze saccsiv!

      Apreciază

    • gabyel1995 said, on iunie 30, 2016 at 9:07 pm

      Ce inseamna , nu stiu engleza .
      M-as bucura foarte mult daca toti romanii si-ar recupera copiii .
      Il sustin pe Florin Barbu si pe ceilalti parinti napastuiti de hotii de copii .
      Doamne Ajuta !

      Apreciat de 1 persoană

  2. marinela said, on iunie 30, 2016 at 9:55 pm

    Rog ,sa traduca cineva acest video,ca e important de stiut ce se intimpla in aceste tari cu copiii altora,dar si ai nostri.

    Apreciat de 1 persoană

  3. Paul222 said, on iulie 1, 2016 at 12:49 am

    Asta e vrajeala pentru intimidare, nu au cum sa-l bage in puscarie decat poate daca se duce in UK unde toata justitia lor e putrezita.

    Apreciat de 1 persoană

    • gabyel1995 said, on iulie 1, 2016 at 1:10 am

      Te asigur ca nu e vrajeala . Daca Florin calca in Anglia imediat i se confisca pasaportul . Apoi urmeaza arestarea pt ca nu si-a sters fotografiile cu copiii de pe facebook asa cum i s-a ordonat de catre baba aia judecatoare alienata .

      Apreciază

  4. gabyel1995 said, on iulie 1, 2016 at 1:06 am

    Duminica am dat mina cu Florin Barbu . Sincer , sint ingrozit ca cei 2 ingerasi ai lui sint dati in adoptie mai ales ca cei care i-au adoptat sint anti crestini . Cei 2 copii nu meritau nici o clipa asa o pedeapsa . Sint 2 ingerasi inocenti , nevinovati . Sint cu tot sufletul alaturi de Florin si cauza lui . Asemeni si de ceilalti parinti carora le-au fost rapiti copiii . Este ceva inuman . Este ceva de gen nazist .
    Nu gasesc cuvinte mai dure sa infierez pe aceste agentii dezumanizate care fura si revind copii . Asta este trafic cu carne vie . Iata unde vom ajunge daca vor mai primi LGBT mai multe drepturi mai ales la casatoriile acelea nefiresti intre 2 poponari .

    Apreciază

  5. […] Sa ne rugam pentru FLORIN BARBU. Maine are loc procesul in care se hotaraste daca MERGE LA PUSCARIE […]

    Apreciat de 1 persoană

  6. […] Sa ne rugam pentru FLORIN BARBU. Maine are loc procesul in care se hotaraste daca MERGE LA PUSCARIE […]

    Apreciază

  7. octoviv said, on iulie 1, 2016 at 4:23 pm

    Senat: Corlățean i-a atras atenția comisarului Muiznieks în legătură cu separarea copiilor de părinții naturali

    Senat: Corlățean i-a atras atenția comisarului Muiznieks în legătură cu separarea copiilor de părinții naturali

    vineri, 1 Iul 2016, 15:46 • Politică
    20 afişări

    Senatorul Titus Corlățean, membru al Delegației române la APCE, a participat în perioada 29 iunie – 1 iulie la Strasbourg la cea de-a 70-a reuniune plenară a Comisiei europene împotriva rasismului și intoleranței (ECRI), unde i-a atras atenția comisarului pentru drepturile omului al Consiliului Europei, Nils Muiznieks, în legătură cu separarea copiilor de părinții lor naturali de către serviciile sociale de protecția copilului din mai multe state membre.

    Potrivit unui comunicat al Senatului transmis, vineri, AGERPRES, la reuniunea ECRI la care Corlățean a fost prezent în calitate de reprezentant permanent al Comisiei pentru afaceri politice și democrație a APCE, au fost adoptate rapoarte de monitorizare privind o serie de state membre ale Consiliului Europei și au fost examinate concluziile intermediare privind implementarea recomandărilor adoptate anterior de ECRI cu privire la alte state membre. Conform regulilor de procedură, conținutul acestor rapoarte este deocamdată confidențial.

    „Această problematică este mult mai răspândită decât se știa inițial și ridică tot mai mult problema unor deficiențe de sistem în statele membre ale Consiliului Europei. Acesta este motivul pentru care APCE, ca urmare a unei moțiuni pentru rezoluție al cărui semnatar a fost și senatorul Titus Corlățean, a aprobat elaborarea unui raport special pe această temă în cadrul comisiei sale pentru afaceri sociale, sănătate și dezvoltare durabilă. Viitorul raport al APCE a fost generat de un caz particular dintr-o țară membră a Consiliului Europei, având în vedere că cei cinci copii au fost îndepărtați cu forța și abuziv de la părinții lor naturali de către instituția națională a țării respective de protecția copilului. (…) Senatorul Corlățean a atras atenția că, din examinarea și a altor cazuri din alte state membre ale Consiliului, rezultă un grad tot mai mare de intoleranță față de familiile de străini locuind în diferite țări europene”, se arată în comunicatul citat.

    Senatorul Corlățean a menționat un alt caz dintr-un alt stat membru al Consiliului Europei, care implică o familie de origine română, atât autoritățile naționale ale statului respectiv, cât și o instanță judecătorească negând dreptul statului român de intervenție în favoarea copiilor preluați de autoritățile naționale ale statului de rezidență, în ciuda faptului că respectivii copii dețineau exclusiv cetățenia română, iar statul român avea atât dreptul, cât și obligația constituțională să intervină în favoarea acestora.

    Corlățean a solicitat o atenție sporită și o intervenție în cadrul activității comisarului european pe această tematică, prezentă de o manieră tot mai extinsă la nivelul statelor europene.

    În răspunsul său, comisarul european a admis că, în numeroase cazuri, intervenția autorităților naționale de protecția copilului este necesară, dar, în același timp, a remarcat că, în practică, unele instituții naționale de protecția copilului recurg prea rapid la măsura preluării copiilor din sânul familiilor, măsură care ar trebui luată doar în ultimă instanță.

    Totodată, el a subliniat că instituțiile fac mult prea puțin, sunt ineficiente în a sprijini și consilia familiile pentru a păstra unitatea și integritatea acestora.

    Oficialul european a menționat că, în activitatea sa anterioară, a ridicat această problemă într-o serie de cazuri naționale specifice și că, pe viitor, intenționează să se concentreze asupra acestui domeniu, subliniind faptul că va urmări cu interes proiectul de raport pe care APCE urmează să îl adopte pe această temă.

    În marja reuniunii ECRI, senatorul Corlățean a avut o scurtă discuție pe această temă cu o serie de elemente specifice concrete, cu comisarul pentru drepturile omului al Consiliului Europei și cu echipa tehnică a acestuia.

    AGERPRES/(AS — autor: Livia Popescu, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Irina Giurgiu)

    Apreciază

  8. Dana said, on iulie 3, 2016 at 4:47 am

    Sa ne rug am pt el si copilasii lui. Daca vor sa infieze copii sa I-a de la orfelinate nu de la parinti natie de anomalitici

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.