SACCSIV – blog ortodox

Video: Emisiunea “Jocuri de putere” cu Rares Bogdan despre rapirea copiilor lui Florin Barbu (Anglia) si Cameliei Smicală (Finlanda)

Posted in Uncategorized by saccsiv on Iulie 1, 2016

 

Si nu uitati:

Sa ne rugam pentru FLORIN BARBU. Maine are loc procesul in care se hotaraste daca MERGE LA PUSCARIE

 

 

Anunțuri

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. energein7 said, on Iulie 1, 2016 at 8:32 pm

  Reblogged this on energein7's Blog.

  Apreciază

 2. oxana25 said, on Iulie 3, 2016 at 9:42 am

  Televiziunile au început propaganda împotriva familiei creștine tradiționale și, pe față, în favoarea homosexualilor și a drepturilor de-a înfia copii! Nerușinata fiică a lui Țopescu, a invitat doi gay și un singur om care susținea (!!!) legea normală a Lui Dumnezeu: moștenirea lăsată de El pentru noi ca și lege: FAMILIA!
  Parșivitatea acestei nerușinate a mers chiar mai departe – a introdus prin telefon pe Andreea Bălan! Doar e o voce, nu? Tinerii vor asculta de ea, pe asta mizează nenorociții…. care Andreea Bălan a spus sus și tare că ea e de partea homosexualilor (în vremea în care poartă un copil în pântec, dar de la Dumnezeu!). A mai stat un pic și-a vârât pe un libidinos hâd și tâmp, care a zis că e ambasadorul Angliei și e foarte mare iubitor de gay, iar ca să fie cireașa cât dovleacul, pe tort, a difuzat un filmuleț pro-gay, cu copii(!) cică, din America, și în care copii erau chiar încântați de ideea de homo! Ce să spui despre așa ceva, frați și surori creștini? Cum să-și permite mizerabila asta, doar pentru faptul că are la dispoziție un microfon să inducă ideea că unor copii orfani le este mai bine în familiile de homosexuali decât în căminele de copii, unde sunt violasți de colegi!!! Pesemne că-n familiile de poponari sunt violați mai cu milă! Oricum, așa cum am zis de multe ori în intervențiile mele, mult nu mai este, după toate nenorocirile care se abat zilnic și ceas de ceas asupra noastră! Îmi este imens de milă de cei ce nu caută rugăciunea curată și pe Dumnezeu în vremurile astea groaznice! Dumnezeu să fie cu noi, cu toți, fraților!

  Apreciază

 3. oxana25 said, on Iulie 3, 2016 at 9:45 am

  http://a1.ro/video/antena-3/dincolo-de-stiri/andreea-balan-sustine-minoritatea-gay-eu-promovez-toleranta-id503374.html

  Ca să ne dovedească faptul că e tolerantă, să-și dea plodul spre adopție unui cuplu de poponari!

  Apreciază

 4. CALIN said, on Iulie 4, 2016 at 3:01 pm

  AM AJUNS SA PROMOVAM ANORMALITATEA SI SA LOVIM IN FAMUILIE?? SA DEA COPIII DIN TARA LOR CUPLURILOR GAY / DE CE SA FACA EXPERIMENTE CU ROMANI ?? ASTA E CIVILIZATIA WESTICA?? N ARE NIMIC IN COMUN CU CIVILIZATIA SI BUNUL SIMT ! COPIII AU RUDE IN ROMANIA !

  Apreciază

 5. octoviv said, on Iulie 4, 2016 at 4:13 pm

  Apel pentru revenirea celor doi copii români din Londra la familia lor naturală

  Patriarhia Română a luat act cu îngrijorare de situaţia critică în care se află familia de români Florin Barbu şi Claudia Racolta, stabilită la Londra, ai cărei copii, Diana (8 ani) şi Andy (5 ani), au fost încredinţaţi prin decizia instanţei unui cuplu britanic homosexual.

  Biserica susţine constant familia tradițională ca fiind cadrul natural pentru nașterea, creșterea şi educarea copiilor în spiritul valorilor morale fundamentale. Ca urmare, considerăm că familia de români trebuie susținută pentru a fi respectat dreptul celor doi copii minori de a fi împreună cu părinţii lor naturali.

  În acest sens, soluţia de protecţie aleasă de autorităţile britanice contravine Convenţiei cu privire la drepturile copilului adoptată de Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite la 20 noiembrie 1989 şi ratificată de România prin legea 18/1990. Astfel, potrivit articolului 20, alin. 3: “În alegerea uneia dintre aceste soluţii (de protecţie – n.n.) este necesar să se ţină seama în mod corespunzător de necesitatea unei anumite continuităţi în educarea copilului, precum şi de originea sa etnică, religioasă, culturală şi lingvistică”.

  Patriarhia Română face un apel către Statul român de a solicita autorităţilor britanice reanalizarea cazului şi identificarea unei soluţii care să ţină cont de dreptul fundamental al celor doi copii minori de a fi crescuţi şi educaţi în familia lor naturală.

  BIROUL DE PRESĂ AL PATRIARHIEI ROMÂNE

  Oportunitate sau oportunism???

  Apreciază

 6. […] Video: Emisiunea “Jocuri de putere” cu Rares Bogdan despre rapirea copiilor lui Florin Barbu (An… […]

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: