SACCSIV – blog ortodox

Incepe actiunea JE SUIS GAY

Posted in Uncategorized by saccsiv on iunie 19, 2016

Va amintiti? Dupa atacul terorist de la redactia ziarului din Paris a inceput actiunea JE SUIS CHARLIE, adica EU SUNT CHARLIE:

photo-2-6

Foto: http://www.voilasydney.com/charlie-hebdo-plusieurs-milliers-de-personnes-reunies-sur-martin-place-a-sydney/

Evident, noi ortodocsii am fost de alta parere:

EU NU SUNT CHARLIE. Bloguri ortodoxe: JE NE SUIS PAS CHARLIE

Ceva similar, un soi de JE SUIS GAY au declansat marionetele SISTEMULUI imediat dupa:

ATAC ARMAT intr-un CLUB GAY din SUA. 50 persoane ucise. Trei teme cheie: ISIS / POSESIA DE ARME / HOMOSEXUALI

Iata cateva exemple:

FOTOGALERIE Liderii din toate colturile lumii isi exprima solidaritatea cu comunitatea LGBT: Europa plange pentru victimele oribilului atac din Orlando. / Traim vremuri in care intoleranta costa vieti de oameni, Hotnews:

Numerosi lideri din intreaga lume si-au exprimat solidaritatea cu comunitatea LGBT si au condamnat masacrul comis in weekend in clubul de noapte din Orlando, soldat cu 50 de morti si 53 de raniti. Papa Francisc, Francois Hollande, David Cameron, Donald Tusk, Martin Schulz,  Vladimir Putin si Federica Mogherini se numara printre liderii care au condamnat atacul. De asemenea, in numeroase orase din intreaga lume, oamenii s-au adunat in strada in semn de omagiu fata de victime si in semn de solidaritate cu comunitatea LGBT, scrie AFP.

La Paris, Madrid, Roma si Guadalajara, oamenii au iesit in strada pentru a tine momente de reculegere, pentru a depune flori si a aprinde lumanari pentru victime, iar monumente din intreaga lume, printre care turnul Eiffel, au fost luminate in culorile curcubeului, simbol al diversitatii in comunitatea LGBT.

Presedintele francez Francois Hollande a condamnat „cu oroare masacrul”, exprimandu-si „toata sustinerea Frantei si a poporului francez fata de autoritatile si poporul american in aceasta incercare”.
Premierul britanic David Cameron a scris, pe contul sau de Twitter, ca se simte „oripilat de crima. Gandurile mele merg catre victime si familiile lor”.

Papa Francisc a reactionat prin purtatorul sau de cuvant, Federico Lombardi, aratand ca „teribinul masacru din Orlando a facut numeroase victime nevinovate. Sentimente profunde de condamnare si de durere fata de aceasta manifestare de nebunie criminala si de o rautate intensa”.
Si presedintele rus Vladimir Putin vorbeste, intr-un comunicat al Kremlinului, despre „crima barbara” si transmite condoleante familiilor victimelor.

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, si-a exprimat solidaritatea cu „comunitatea LGBT si poporul american”, adaugand ca „teroarea si rautatea nu ne vor schimba. Statele membre NATO raman unite in lupta cu terorismul”.
Sefa diplomatiei europene, Federica Mogherini, deplange intr-un comunicat „aceasta tragedie nu doar pentru poporul american, ci pentru lumea intreaga. Ne exprimam solidaritatea cu poporul american si in mod particular cu comunitatea LGBT.”
„Europa plange pentru vicimele oribilului atac”, a scris pe contul sau de Twitter Donald Tusk, presedintele Consiliului European, in timp ce presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, s-a declarat „socat”, adaugand ca „trebuie sa ramanem uniti in lupta impotriva terorismului”.

Premierul spaniol Mariano Rajoy a condamnat „atacul odios”, transmitand ca „Spania este alaturi de Statele Unite. Impreuna, trebuie sa continuam lupta pentru liberatate, impotriva rautatii si a barbariei”.
„Nimic nu poate justifica uciderea civililor”, a afirmat si presedintele afgan Ashraf Ghani, transmitand ca gandurile sale merg catre poporul si guvernul american.

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a transmis, in numele poporului sau, sincere condoleante poporului american „dupa oribilul atac”.
Si premierul belgian Charles Michel s-a declarat „profund intristat de pierderea atator vieti nevinovate.”
La randul sau, presedintele interimar al Braziliei, Michel Temer, si-a exprimat „regretul” pentru masacru si le-a transmis familiilor victimelor ca brazilienii sunt solidari cu ele. „Traim momente terible, o epoca a prejudecatilor si intolerantei care costa vieti de oameni”, a transmis si  Dilma Rousseff, presedintele suspendat al Braziliei, care se afla in curs de destituire din functie.
Keep being yourselves
Keep building safe places
Keep supporting each other
Keep loving
Keep being PROUD#Orlando pic.twitter.com/DFncXtiK6A

— Maryne La Eh? (@MaryneeLahaye) June 13, 2016

Homosexual la 11 ani – Discurs emoţionant al unei mame pentru fiul ei, Feminis:

O mamă şi-a luat inima în dinţi şi i-a vorbit fiului ei despre masacrul din Orlando, ce a avut loc pe 11 iunie. Conversaţia te va impresiona cu siguranţă.

La aflarea veştii legate de masacrul din Orlando, primul gând al Ameliei, mama unui băieţel de 11 ani care se identifică drept homosexual, a fost „Cum îi voi putea explica acest lucru copilului meu?”.

După ce s-a informat atent cu privire la tragicul eveniment, Amelia şi-a luat inima în dinţi şi l-a chemat pe cel mic.

„Vino şi stai la mine în braţe. Ai vorbit cu tata despre ceea ce s-a întâmplat în Orlando? Ţi-a spus şi de ce au murit cei 49 de oameni?”

Soţul Ameliei lăsase această parte a conversaţiei pe umerii ei, nu pentru că nu se putea descurca, ci pentru că mama avea experienţă în ceea ce priveşte discuţiile dificile pe tema sexualităţii fiului ei.

„Fiul meu, deşi are numai 11 ani, se identifică ca fiind gay. A fost aşa încă de când era clasa întâi şi s-a îndrăgostit lulea de un actor, ceea ce a dus la marea dezvăluire a faptului că e homosexual. În viaţa lui sunt mulţi oameni homosexuali, aşa că nu vede ca fiind o problemă faptul că a recunoscut că e homosexual.”

Amelia a discutat cu fiul ei de multe ori, explicându-i de ce unii părinţi se supără când află că au un copil gay, de ce unii politicieni sunt împotriva acestei orientări sexuale şi multe altele.

„Lumea poate fi un loc aspru şi oribil, mult mai teribil pentru un părinte care trebuie să explice asta copilului său. Dar eu vreau să fiu genul de părinte care vorbeşte cu el despre asta. Este viaţa lui şi trebuie să ştie. Aşa că vorbim şi mă uit la copilul meu cum înceacă să înţeleagă lucruri care îi încurcă pe adulţi. Urăsc fiecare clipă când trebuie să fac asta.”

În ciuda faptului că discuţia nu a fost una uşoară, Amelia a încercat să-l ajute pe cel mic aşa cum a ştiut mai bine.

„Omul cu arma s-a dus într-un loc în care ştia că sunt mulţi oameni gay şi i-a atacat pentru că erau homosexuali. Uneori, oamenii fac lucruri absurde, oribile. Ştii că unora pur şi simplu nu le plac oamenii gay? Unora nu le plac pentru că aşa le dictează religia. Alţii o fac pentru că familiile lor le spun că homosexualii sunt răi. Acei oameni se înşală. Ştii că eu cred că fiecare părticică din tine este perfectă.”

După această explicaţie, Amelia i-a propus fiului ei să meargă la o manifestaţie pentru cei ucişi în Orlando. Băiatul a făcut un singur comentariu, legat de solidaritatea celor care susţin comunitatea gay: „Sunt atât de mulţi oameni aici.”

Pentru a fi sigură că fiul ei se simte înţeles şi acceptat, Amelia a simţit nevoia să îi spună încă o dată următoarele:

„Vei fi băiatul meu preferat pentru totdeauna. Chiar şi când vei fi înalt cât tatăl tău, tot fiul meu preferat vei fi. Eşti perfect exact aşa cum eşti. Şi toţi cei de aici cred la fel.”

Cititi va rog si:

LGBT activists blame Christians for Orlando attack

 

39 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. cosminmatiu said, on iunie 19, 2016 at 2:50 pm

    Primul razvratit a fost diavolul, homosexualii sunt fii de-ai lui care se razvratesc impotriva firii.

    Apreciat de 1 persoană

  2. mihai said, on iunie 19, 2016 at 3:12 pm

    da vedem destul de clar ca a inceput o campanie asidua de promovare gay, un exemplu in acest sens este si un membru al familiei regale britanice printul wiliamss ce apare pe coperta unei reviste gay

    Apreciază

  3. mihai said, on iunie 19, 2016 at 3:14 pm

    si mai este si niste ierarhi ce vor scoaterea caoitolului sodoma si gomora din biblie ca cica este o ofensa la adresa acestora

    Apreciază

  4. Claudia said, on iunie 19, 2016 at 3:16 pm

    La sfarsitul lunii mai am avut ocazia de a merge la Tel Aviv. Ajungand acolo am vazut zeci steaguri multicolore atarnate pe stalpi si m-am gandit in mintea mea ca doar nu o avea legatura cu parada gay. Am tacut, am lasat- o moarta…Nu am vrut sa mi se confirme banuiala. Dar iata ca, de cateva zile, aceste steaguri sunt arborate si in Haifa, la mine acasa. De data aceasta am intrebat si mi s-a spus ca ce a fost la Tel Aviv, va fi si in Haifa, pe 24 iunie, fix de sarbatoarea Nasterii Sfantului Ioan Botezatorul. Cireasa de pe tort a fost cand am vazut steagul multicolor atarnat pe cladirea Primariei, cat e ea de mare. Imi vine foarte greu sa pot suporta si steagurile, d-apoi sa-i si vad pe nefericitii aia… Imputesc atmosfera. Sunt sustinuti sa strice legile firii, asa cum ni le-a lasat Dumnezeu. Se vorbeste mult de toleranta si de libertatea de a a-ti alege sa faci ce vrei cu viata ta. De fapt, o falsa libertate. Daca s-ar organiza si aici un Mars al Normalitatii, cu siguranta ca as participa. Dar nu cred ca se va face. Desfraul este unul dintre motivele pentru care a fost ucis Sfantul Ioan Botezatorul. Iata ca, dupa mai bine de doua milenii, omenirea a atins fundul prapastiei prin aceasta uraciune a Pamantului, ignorand indemnul : „Pocaiti-va!”

    Apreciază

    • saccsiv said, on iunie 19, 2016 at 8:36 pm

      In Apocalipsa 11, 8 scrie limpede:

      „Şi trupurile lor vor zăcea pe uliţele cetăţii celei mari, care se cheamă, duhovniceşte, Sodoma şi Egipt, unde a fost răstignit şi Domnul lor. „

      Este vorba de trupurile celor doi mari profeti Ilie si Enoh ce vor veni in vremurile din urma si care vor fi omorati. Unde? In IERUSALIM … Urate nume pentru cea care a fost cetatea sfanta: Sodoma şi Egipt

      VIDEO si FOTO: Israel Suprem Court Building Ierusalim, O CLADIRE PLINA DE SIMBOLURI …

      https://saccsiv.wordpress.com/2010/07/30/video-si-foto-israel-suprem-court-building-ierusalim-o-cladire-plina-de-simboluri/

      Apreciază

    • el said, on iunie 19, 2016 at 8:58 pm

      Claudia

      ai face bine sa te controlezi cand afirmi ca o sluga pe pret mic vanduta la jidani ce esti ca : „aceste steaguri sunt arborate si in Haifa, la mine acasa”… ar trebui sa-i fie RUSINE de razesii lui Stefan cel Mare care stau RUSINATI cu fetele la pamant inaintea Lui Hristos penru urmasii lor NEVREDICI, pentru tine , pentru voi..

      Apreciază

      • Claudia said, on iunie 20, 2016 at 7:33 am

        Cine esti tu, IDIOTULE, sa ma judeci pe mine si pe toti cititorii acestui blog?!? Ca la toti le dai cu fleanca…. Imi spui mie sa ma controlez, tu care nu intelegi ce citesti si improsti cu vorbe fara pic de bun simt! Ma cunosti tu pe mine? Dar pe tine??? Ai scris niste TAMPENII la adresa mea, nu au absolut nici o legatura cu realitatea. Bati campii, omule…Trezeste- te!!!Esti unicul de pe acest blog caruia nu- i citesc comentariile; esti plin de venin asemenea sarpelui care- l scuipa. Nu- mi da tu mie sfaturi pana nu scapi de ura si de parerea de sine. Si nu- mi comenta tu mie opiniile fiindca te tradeaza ca esti cam redus mintal. Daca ai fi intreg la minte, ai putea polimiza decent. Ia exemplu de la saccsiv. Si el mi- a atras atentia cand a considerat ca am gresit, fara sa ma jigneasca cum ti- ai permis tu. Iar Copy Paste stie sa dea toata lumea. Asa cum spui de altii ca sunt intunecati, dar, de fapt, intunericul e- n tine. Va sosi clipa cand iti vei da seama ca m- ai judecat gresit, dar pana atunci inca mai ai timp sa scuipi mult venin… Asupra mea si asupra cititorilor acestui blog. Rusine sa- ti fie! Am si eu ceva sa- ti spun: mai fii in biserica si cu gandul (nu numai fizic), cerceteaza- te pe tine si fii sincer la spovedanie. Si nu mai judeca tu oamenii ca nu esti tu Dumnezeu. Judeci si judecata ta este stramba. Acum astept replica ta veninoasa, dupa cum ti- e caracterul si dupa cum ne- ai obisnuit.

        Apreciat de 1 persoană

      • el said, on iunie 20, 2016 at 11:10 am

        Claudia

        multumim!
        ti-ai aratat singura MAGISTRAL masura….” duhovniceasca”

        Apreciază

      • el said, on iunie 20, 2016 at 11:18 am

        Claudia

        e destul sa stiu cele de tine spuse aici, ca muncesti ca sluga la o batranica evreica si …. ai ajuns sa te crezi in Haifa „la tine acasa”…..ar trebui nu sa urli la mine cu indracita manie ci sa-ti fie RUSINE de tine „ortodoaxo” !

        Apreciază

    • templier's blog said, on iunie 20, 2016 at 8:30 am

      Am scris aici de aceasta parada,Claudia:
      https://templierblog.wordpress.com/2016/06/06/sodoma-s-a-dezlantuit-la-tel-aviv/

      Apreciază

  5. Vali said, on iunie 19, 2016 at 4:49 pm

    Spre marea mea surprindere, se vorbeste tot mai des despre diaspora. Politicienii au mai descoperit « o vaca de muls voturi » iar romanul de rand e satul de cazurile sociale care apar ca ciupercile dupa ploaie. Romanul de acasa, crede ca lui niciodata nu i s-ar fi putut intampla asa ceva, ca in Romania toti parintii sunt perfecti ca doar de aia nici unul nu are probleme cu Protectia Copilului si daca celor din strainatate le e asa de greu, de ce nu se intorc acasa ? Ce simplu pare totul cand esti departe….
    Nu vor sa se implice in lupta lui Florin Barbu, pt ca ei considera ca nu e lupta lor, ca Florin e departe tare, pe alta planeta si ceea ce i se intampla, lor nu se va intampla niciodata !
    Hahahaha
    Cititi Legea Protectiei Copilului ! Cititi-o bine, cu ochii mari deschisi !
    Copiii sunt ai statului, nu ai nostri. Statul ne lasa sa ii crestem, doar daca ne ocupam bine, daca respectam Legea PC, in clipa cand li se pare ca nu ne achitam bine de datoria noastra, statul are DREPTUL sa ne ia copiii ! Scrie asta negru pe alb.
    Legea e facuta bine, dar, ca orice lege, poate fi intoarsa si rastalmacita. Mai ales cand se vorbeste despre abuz, care poate fi fizic, moral, psihic….. SI aici vor incepe adevaratele abuzuri, de la felul cum va fi interpretata si aplicata Legea ! Si mai ales, de CINE va fi aplicata Legea in Romania! de niste lucratori sociali, fara studii universitare in psihologie, nici macar sociologie ! cursuri care stim cum vor fi facute, cati nu au diplôme « universitare » doar pt ca au dat spaga ?
    In Romania, unde mita e la loc de cinste, chiar credeti ca lucratorii socali vor fi perfecti ? Cei de la PC au prime in functie de numarul de copii salvati.
    Copii luati de PC vor fi pusi in orfelinate, sau in familii de plasament (care primesc un salar de la stat, cu toate avantajele sociale aferente =somaj, asistenta sociala si medicala, pensie). Uneori, vor fi dati la adoptie.
    In maxim un an, casatoria cuplurilor de aceelasi sex, va fi aprobata in Romania, la fel cum este in majoritatea tarilor UE. La maxim 3 luni de la legalizarea casatoriilor, vor fi aprobate adoptiile. E normal.

    Asa ca, ceea ce i se intampla azi lui Florin, se va intampla si in Romania.

    Daca romanii s-ar trezi si ar intelege lucrul asta, s-ar implica mai mult, pt ca ar face-o pt viitorul lor! s-ar parea ca ei n-au inteles ce inseamna sa faci parte din UE…. 😦

    Apreciază

  6. nevrednicul said, on iunie 19, 2016 at 5:38 pm

    uitati ce spun cei de pe ,,glasul stramosesc,, ca antihrist va aparea azi la televizor ,internet. o fi adevarat?

    Apreciază

  7. nevrednicul said, on iunie 19, 2016 at 5:38 pm

    .glasulstramosesc.ro/blog/

    Apreciază

  8. Radu-Cristian said, on iunie 19, 2016 at 6:16 pm

    Salut,

    Nush daca e neaparat offtopic…
    Canada a aprobat eutanasia, la oameni evident.

    http://lbhn-1602388572.eu-west-1.elb.amazonaws.com/stire/21090662

    Doamne iarta-ma !

    Apreciază

    • el said, on iunie 19, 2016 at 9:38 pm

      Radu

      Canada e pamant DESERT, BLESTEMAT… va fi SPULBERATA… cine se afla acolo sa FUGA ACUM… BLESTEMAT neamul care uraste pe Hristos si legalizeaza pacate impotriva firii….DEFINITIV va pieri si nici pomenirea sa nu va danui vreodata in veac, e ca si cum NIMCIOTADA NU a fost !!!

      sa bage la cap toti „ortodocsii” RATACITI pe acolo si sa se care ACUM…MAINE va fi PREA traziu….

      Apreciat de 2 persoane

    • mihai said, on iunie 19, 2016 at 9:59 pm

      ai uitat sa treci si zoofilia pt ca si asta a fost legiferata tot in canada

      Apreciat de 1 persoană

  9. Ionut said, on iunie 19, 2016 at 6:48 pm

    Mi se pare ca anumite „atentate” sunt preferate de „comunitatea internationala” pentru a-si exprima regretul.
    In alta ordine de idei, a spune unui copil de 11 ani ca e gay, consider ca e de o imbecilitate dusa la extrem. De fapt, varsta preadolescentei, varsta in care incepe formarea personalitatii (si identitatii sexuale) este preferata de propagandisti pentru a-i dezorienta pe copii.

    Apreciază

  10. Orthodox said, on iunie 19, 2016 at 6:57 pm

    SA NE REAMINTIM DIN NOU !!!

    Apreciază

  11. curelusa said, on iunie 19, 2016 at 7:19 pm

    offtopic pentru descretirea fruntilor: Papa afirmă că ”majoritatea” căsătoriilor catolice nu sunt valabile

    http://www.agerpres.ro/externe/2016/06/18/papa-afirma-ca-majoritatea-casatoriilor-catolice-nu-sunt-valabile-presa–16-07-49

    Apreciat de 1 persoană

  12. mihai said, on iunie 19, 2016 at 7:35 pm

    inseamna ca si zilele sunt numarate, pina va fi exact ca in sodoma si gomora, Mantuitorul este deja tradat si de ierarhi care nu au absolut nimic in comun cu cele sfinte

    Apreciază

  13. templier's blog said, on iunie 19, 2016 at 8:26 pm

    Vorbește lumea pe aici că a murit Atanasie.. Știi ceva?

    Apreciază

  14. Vasile said, on iunie 19, 2016 at 8:30 pm

    O fi adevarat? Intr-un articol publicat in „La Croix” se spune ca Sf Sinod al Bisericii ruse sprijina cererea celor patru biserici care nu participa l;a sinod, de a se amana, in caz contrar anunta ca nu va participa.

    Apreciază

  15. Peter said, on iunie 19, 2016 at 9:29 pm

    Straniu. Acum cateva zile voiam sa imi exprim mirarea, dar mai degraba in registrul ironic, ca acest lucru nu se intampla. Cum, nici o poza de profil de facebook curcubeu, nici un je suis gay…ei bine…ce pot sa mai spun…

    Apreciază

  16. Cristian said, on iunie 19, 2016 at 10:54 pm

    Chiar ma gandeam la cateva zile dupa asa-zisul atentat (a se citi „inscenare”!) ca si-au facut si americanii un „colectiv”, dupa modelul nostru… (copiat tot de la ei) Adica au inscenat o chestie si acum incearca sa dea diferite directii, cu gay… si probabil vor urma si controlul armelor si cine stie cate altele!…

    Apreciază

  17. energein7 said, on iunie 19, 2016 at 11:34 pm

    Reblogged this on energein7's Blog.

    Apreciază

  18. gheorghi said, on iunie 20, 2016 at 1:20 am

    Afirmatia „Vei fi băiatul meu preferat pentru totdeauna” fata de un copil pe care l-a impins spre auto-distrugere arata caderea unei mame bolnave…
    Orie e baiat si va fi barbat, ori este {pregatit de ma-sa sa fie] sodomist si atunci nu va mai fi barbat, va fi sub-fire adica ne-om.

    Apreciază

  19. Mirela said, on septembrie 14, 2016 at 4:25 pm

    Văd că cei care deplâng moartea homosexualilor din Orlando, inclusiv Francisc, insistă că au murit „oameni nevinovaţi”. E plin de oameni nevinovaţi pe lumea asta, de ce să vină vreo apocalipsă, când suntem aşa de nevinovaţi?
    Şi cum să-L iubim pe Dumnezeul care a mistuit cu foc şi pucioasă cinci cetăţi prospere, între care Sodoma şi Gomora, pline şi ele de nevinovaţi???

    Apreciază

  20. MosNae said, on martie 11, 2017 at 9:26 pm

    Este o grava rusine sa te declari pervers. Perversiunea este poarta unui iad, care nu trebuie deschisa niciodata ! Nici „charlie” nu este de fala, ca sa te declari ca esti. Credintele oamenilor trebuiesc respectate. Celor de la revista cu pricina le recomand sa nu se mai lege de lucruri sfinte, caci pacatele atrag toate nenorocirile grave ! Asa cum mozaicilor nu le place sa le fie insultata credinta lor stramoseasca si riposteaza de multe ori nelimitat (este dreptul lor sa riposteze la astfel de abuzuri din partea curentelor extremiste), tot asa tuturor religiosilor din lume nu le este pe plac sa fie agresata credinta lor. Sa fim mai atenti intre noi, atunci cand este vorba de credinte religioase. Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face ! Cine zice, lui isi zice, cine face, lui isi face ! Traim intr-o lume, in care intelepciunea este cerinta principala din partea tuturora.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.