SACCSIV – blog ortodox

PREMIERUL BULGAR REFUZA propunerea lui Klaus Johannis pentru crearea unei FLOTE COMUNE ANTI RUSIA: “Suntem crestini ortodocsi, avem o baza comuna cu rusii in religie, cultura si toate celelalte”

Posted in Uncategorized by saccsiv on Iunie 19, 2016

Marea Neagră

Iata ce putem citi la Bulgarii iau peste picior România după vizita lui Iohannis: Vrem iahturi, nu fregate la Marea Neagră de pe Realitatea:
Gafa diplomatică a administraţiei Iohannis nu rămâne netaxată de bulgari. După ce Bulgaria a refuzat să participe la o flotă comună cu România, Turcia și Ucraina în Marea Neagră, premierul de la Sofia ia peste picior ideea românilor: „Vreau să văd iole, iahturi, turiști, dragoste și pace în stațiunile noastre de la Marea Neagră, nu vreau fregate care să brăzdeze marea”
Prim-ministrul bulgar Boyko Borissov a confirmat, într-o declarație pentru jurnaliști la Sofia, că se opune ideii de creare a unei flote comune a Bulgariei, României, Turciei și Ucrainei, vizând contracararea prezenței navale a Rusiei în Marea Neagră, transmite BTA.

Potrivit cotidianului bulgar „24 Ceasa” („24 de ore”), Borissov a dezaprobat inițiativa președintelui român Klaus Iohannis, prezentată la Sofia, în timp ce șeful statului bulgar, Rosen Plevneliev, a susținut-o. Publicația a mai scris că, în urma reacției lui Borissov, Turcia a suspendat unilateral acordul de readmisie a migranților.

„Susțin NATO și UE, susțin interesele economice ale Bulgariei, dar această linie nu trebuie încălcată. Dacă bulgarii gândesc altfel, mă vor înlocui cu altcineva”, a declarat Boiko Borissov. El a precizat că așteaptă revenirea ministrului de externe, Daniel Mitov, din Bosnia și a ministrului apărării, Nikolai Nencev, de la Bruxelles. „Voi fi foarte nemulțumit dacă ei și-au asumat angajamente. Dacă au dat speranțe zadarnice fără să mă informeze, vor avea o problemă cu mine. Îi voi trimite să lupte pe mare”, a afirmat premierul bulgar.

„Vreau să văd iole, iahturi, turiști, dragoste și pace în stațiunile noastre de la Marea Neagră, nu vreau fregate care să brăzdeze marea. Putem ține exerciții bulgaro-române oricând vrem, dar cealaltă variantă ar fi optarea pentru un conflict militar”, a comentat el.

„Bulgaria este unul din cei mai loiali membri ai UE și NATO. Avem o bază bulgaro-americană, organizăm exerciții și conferințe, antrenamente au loc tot timpul, am făcut tot ceea ce trebuie făcut ca membri NATO. Chiar și în mijlocul aceste crize, ne-am revizuit politica și am majorat cheltuielile militare pentru a liniști forțele armate”, a indicat el. Borisov a făcut referire la proiectul gazoductului South Stream, când Turcia, stat membru NATO, și Rusia și-au schimbat pozițiile peste noapte.

„Nici măcar un singur vecin sau omolog nu a vorbit în apărarea mea atunci când președintele Putin m-a admonestat la Ankara în prezența lui Erdogan, spunând că Bulgaria a pierdut totul. Noi am fost implicați în conflicte grele și, când a trebuit să ne apărăm interesele naționale în proiectele pentru oleoductul Burgas-Alexandroupolis, South Stream și centrala nucleară de la Belene, am fost mai mult decât fermi. Nu mai este nimeni ca noi în Europa”, a mai spus Borissov.

„Am spus întotdeauna că în niciun caz Bulgaria nu va fi atacată de Rusia, ei se implică în alte tipuri de acțiuni, în majoritate economice, pe teritoriul bulgar’, a comentat Borisov.

‘Suntem creștini ortodocși, avem o bază comună în religie, cultură și toate celelalte. (…) Rusia poate fi un pic nervoasă în legătură cu alții, dar va fi foarte marcată dacă Bulgaria va face acest lucru”, a mai spus Borissov. Potrivit Sofia News Agency, premierul bulgar a declarat că atât el, cât și președintele Plevneliev sunt împotriva propunerii României de creare a unei flote comune la Marea Neagră, care să contracareze influența Rusiei.

„Nave NATO ar putea patrula la frontierele noastre maritime doar în cazul unui aflux puternic de refugiați”, a afirmat el, în cadrul unei întâlniri cu președintele Plevneliev și cu ministrul apărării, Nikolai Nencev. Borisov s-a deplasat la sediul președinției pentru o întâlnire de urgență în urma relatărilor conform cărora Turcia a suspendat acordul de readmisie semnat cu Bulgaria în mai, din cauza rezistenței opuse de această țară la propunerea privind flota comună, prezentată de România, dar sprijinită și de Turcia.

Ambasada turcă la Sofia a negat că activitățile stipulate în document au fost suspendate. „Nimeni nu ar trebui să se îndoiască de poziția noastră pro-NATO”, a declarat Borisov în cadrul întâlnirii, citat de „24 Ceasa”, insistând însă că nu este acceptabilă crearea flotei „în felul în care a fost propusă la întâlnirea cu prim-ministrul român și cu președintele român, suntem împotrivă”.

Cotidianul a mai scris că, în timp ce Plevneliev salutase ideea unei flote la Marea Neagră, evocată cu prilejul întrevederii cu omologul său român, Borisov a respins-o în mod vehement. „Președintele și ministrul apărării” sunt și ei împotriva propunerii, au fost cuvintele lui Borissov. La rândul său, Plevneliev a afirmat că subiectul a fost discutat în timpul întrevederilor cu oficiali români, dar că nu a fost luată nicio decizie. „Să punem capăt speculațiilor că vor fi create flote împotriva cuiva”, a declarat el, citat de Focus News Agency, precizând că, la întâlnirea cu Klaus Iohannis, acesta a prezentat posibilitatea unei inițiative regionale în cadrul NATO, care ar implica manevre navale comune. Șeful statului bulgar a menționat că singurul subiect discutat a fost brigada multinațională cu sediul în România, care ar oferi instruire pe baze rotaționale și la care Bulgaria ar putea contribui cu 400 de militari.

El a reiterat că Bulgaria și România urmează să facă o propunere comună la summitul NATO de la Varșovia, dar a exclus că aceasta are legătură cu înființarea de unități militare comune îndreptate împotriva altor state. În ce-l privește, ministrul Nencev a negat că și-ar fi asumat vreun angajament de participare a Bulgariei la unități comune la Marea Neagră, dar a admis că a fost informat de omologul său român Mihnea Motoc despre „inițiativa României și Turciei”. Subiectul trebuie discutat la nivelul Alianței, a mai spus Nencev, conform Agerpres.

 

Reclame

20 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. mihai said, on Iunie 19, 2016 at 10:18 pm

  ce pretentii sa mai avem si de la ciolanis?, vedem destul de bine in ce ape se scalda

  Apreciază

 2. ines said, on Iunie 19, 2016 at 10:48 pm

  „În căutarea lui Dory”. Pentru prima dată, Disney introduce un cuplu gay în desenele animate. Bonus: Un moment transgender: o rândunică de mare devine din „el” o „ea”

  http://www.activenews.ro/externe/In-cautarea-lui-Dory-.-Pentru-prima-data-Disney-introduce-un-cuplu-gay-in-desenele-animate.-Bonus-Un-moment-transgender-o-randunica-de-mare-devine-din-el-o-ea-134195

  Pe Twitter au apărut zeci de comnetarii, în care unii laudă inițiativa companiei Disney, de a aduce pentru prima dată un cuplu gay în filmele sale, în timp ce alții susțin că au de gând să boicoteze filmul de animație.

  Campania lansată recent pe rețelele de socializare, de încurajare a celor de la Disney pentru crearea unor personaje cu înclinații homosexuale, va da rezultate, iar copiii vor fi „stimulați”, așa cum pretind promotorii #GiveElsaAGirlfriend, să își exhibe latura gay.

  Idee pe care o regăsim și în studiul mult mai aprofundat al filmului „Frozen” într-o analiză a dr. Virgiliu Gheorghe, cel mai apreciat bio-etician din România.

  „Chiar dacă majoritatea spectatorilor filmului nu au văzut nimic în spatele poveștii celor două surori, există un substrat simbolic, o parabolă, în care așa-zisa dramă a gay-lor (în cazul acesta, a lesbienelor) este redată și rezolvată simbolic în interiorul filmului. Vă dați seama ce risc presupune lucrul acesta! Un film care are o primă parte urmată de o a doua („Frozen Fever”), și poate o treia etc. (lucru care, în tradiția uriașului angrenaj comercial de la Hollywood, nu e deloc imposibil), îi va face pe copii mai mult decât prietenii personajelor „Frozen” – cu alte cuvinte, le va fi cu neputință să se mai împotrivească emoțional unei ideologii care, probabil, va fi din ce în ce mai transparentă în viitoarele episoade. Dacă adăugăm faptul că micii spectatori nu urmăresc numai o singură dată filmul, vom înțelege de ce arhetipurile comportamentale și stereotipurile mintale prezente acolo se vor înregistra profund în conștiința lor, proporțional cu impactul emoțional pe care narațiunea îl va produce.[…]
  Astfel, trebuie să plecăm, în primul rând, de la puterile magice ale Elsei, care, în viziunea declarată chiar a homosexualilor[1] și lesbienelor[2], sunt o „puternică metaforă a homosexualității”, scrie Virgiliu Gheorghe.

  Apreciază

 3. Cristian said, on Iunie 19, 2016 at 11:13 pm

  UPDATE!!!!!
  THE FULL HIDDEN AGENDA OF THE ORLANDO SHOOTING HOAX DECODED OCCULT SYMBOLOGY!

  Orlando Shooting – No Tears Mom Update – Illuminati Jesuit 777 One World Religion Mk Ultra Exposed

  PROOF ORLANDO SHOOTING IS A SATANIC RITUAL TO INDOCTRINATE WORLD INTO CROWLEY SATANISM https://www.youtube.com/watch?v=Py7n1

  BEST compilation of the common model that Sandyhoax and all the PSYOPS are really based upon. SANDYHOOK: CREATING REALITY https://www.youtube.com/watch?v=oqu5Y

  Please send all relevant screenshots and info to WakeU.S.fromSlumberMovies@gmail.com and thank you for any help in this investigation that you may bring. I will do my best to compile them and bring this evidence forward. TY for your support and prayers . Love you all In Jesus
  …And the TRUTH SHALL MAKE YOU FREE John 8:32 KJV

  Apreciază

 4. valentindortodox said, on Iunie 19, 2016 at 11:59 pm

  jos Johanis !

  demisia !

  ne bagă în război cu rușii !

  altul în locul lui!

  Apreciat de 1 persoană

 5. marian said, on Iunie 20, 2016 at 12:05 am

  Imi doresc sa emigrez fie in Rusia fie oriunde. Am vazut ce tara de gunoaie a ajuns romania. Ca rusii ne vor transforma in teren arabil e ceva ce meritam, pentru lasitate.
  Cretinismul e panendemic inclusiv in fotbal. Avem un antrenor retardat si o pederație coruptă de către jidanii satanici cărora le urez moarte în chinuri neauzite.

  Apreciază

 6. marinela said, on Iunie 20, 2016 at 12:48 am

  Bravo Borisov,bravo Bulgaria,le-a mai ramas un pic de demnitate acestor bulgari,pe cind la noi…romanii incotro?

  Apreciază

 7. Cristian said, on Iunie 20, 2016 at 12:50 am

  Un punct de vedere interesant:

  Calculatorul nu mai este o enigmă
  http://www.activenews.ro/stiri/Calculatorul-nu-mai-este-o-enigma-134276

  Apreciază

 8. Paul222 said, on Iunie 20, 2016 at 1:31 am

  IMPORTANT!
  Absolut rusinos ce seintampla deja la acest sinod… a ajuns sa se asemene cu intalnirile ocultilor Bilderberg!

  CENZURĂ în CRETA după modelul CLUBULUI BILDERBERG: Agenția de știri ortodoxe ROMFEA se retrage de la sinodul panortodox
  http://sinodultalharesc.xyz/2016/06/19/cenzura-in-creta-agentia-de-stiri-ortodoxe-romfea-se-retrage-de-la-sinodul-panortodox/

  Apreciază

 9. Metatron said, on Iunie 20, 2016 at 12:03 pm

  Si uite cum se indeplineste profetie lui Arsenie Boca , care relateaza ca vom fi atacati de 3 tari, intr-o dimineata pe la ora 5 a 2 zi dupa votarea legi homosexualilot in romania, si uite ca cele 3 tari sunt Rusia,Bulgaria si Ungaria, la propriu vom fi dezmembrati.
  Rabdare ca aceestea se vor implini curand dragii mei.

  Apreciază

  • saccsiv said, on Iunie 20, 2016 at 12:49 pm

   Metatron

   A zis-o parintele sau e din cartile cu marturii unde cineva a zis ca a zis-o?

   Apreciază

  • el said, on Iunie 20, 2016 at 1:16 pm

   Metatron

   tu chiar ca esti meta–pe langa Adevar!

   in loc sa te bucuri de atitudinea SANATOASA si CORECTA a vencilor si fratilor intru Hristos bulgari, tu sari repede sa-l citezi pe INDRACITUL tau guru boca- = troaca dracilor!

   asa-i ma meta… e vina bulgarilor ca sunt SANATOSI SUFLETESTE si au hotarat bine duhovniceste, de aceea NU VOR PIERI in macelul care insa VA SPULBERA Ro, iar tu asteapta sa se implineasca profetiile de la draci….

   Apreciază

   • el said, on Iunie 20, 2016 at 2:58 pm

    Metratron

    sau o fi pesemne tot din „vina ” bulgarilor ca romanii SLUGILE vestului si-au semnat singuri condamnarea la moarte SIGURA cu Deveselu si politica lor sinucigasa anti Rusia…. sau te pomenesti ca e taman vina …rusilor ca ling romanii in cur amerlocii si anticristii si ameninta Rusia GRATUIT????

    vezi sa nu sara sa va apere curu´sodomizat amerlocii sau anticristii eurolaci…. CARNE DE TUN!

    Apreciază

 10. bacalion said, on Iunie 20, 2016 at 1:28 pm

  Reblogged this on FĂRÎMITURI.

  Apreciază

 11. tataia said, on Iunie 20, 2016 at 5:26 pm

  Unii inca mai au coloana vertebrala (bulgarii). Noi nu mai avem de mult….si uite asa sintem curvele americanilor.

  Apreciază

 12. templier's blog said, on Iunie 20, 2016 at 9:47 pm

  Contre ruso- americane,in Marea Neagra:
  https://wordpress.com/stats/insights/templierblog.wordpress.com

  Apreciază

 13. templier's blog said, on Iunie 20, 2016 at 9:49 pm

  Scz,aici
  https://templierblog.wordpress.com/2016/06/20/razboiul-marii-negre/

  Apreciază

 14. Nicoleta said, on Iunie 21, 2016 at 1:21 pm

  Браво България !! iohoho…

  Apreciază

 15. safimvigilenti said, on Iunie 22, 2016 at 12:54 am

  desi bulgarii se vaita toti ca politicienii si conducatorii lor sunt corupti , iata ca printre ei mai sunt si oameni cu coloana vertebrala, capabili sa ia decizii in interesul tarii lor, spre deosebire de ai nostri…macar ei au un patriarh si un premier demni de respect

  Apreciază

 16. octavpelin said, on Decembrie 28, 2017 at 11:40 am

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: