SACCSIV – blog ortodox

Blogul EFEMERIDE – un ghiveci SATANIST ce pregateste mental sclavii pentru NOUA ORDINE MONDIALA

Posted in Uncategorized by saccsiv on mai 18, 2016

Uncharted2_Shambala01 Documente tibetane: În interiorul planetei trăiesc supraviețuitorii din Atlantida și Mu

Un articol al fratelui de la Jurnal Duhovnicesc mi-a amintit sa scriu oleaca despre unul dintre cele mai nocive bloguri in limba romana.

Iata un fragment din STARETUL TADEI DEZVALUIE SECRETELE UNEI VIETI LINISTITE SI SANATOASE: „CUM ITI SUNT GANDURILE, ASA ITI ESTE SI VIATA” de pe Efemeride:

Parintele Tadei:

“Chiar si necrestinii care au trait o viata cinstita si evlavioasa (conforma legiilor firii) vor fi primiti de Dumnezeu dupa moarte. Chiar daca vrea sau nu, omul trebuie sa se roage pentru dusmani, pentru cei care nu ne iubesc. Nu poti sa fi bun daca gandurile tale sunt rele. Din tine iradiaza neincetat o energie a raului. De aceea trebuie sa fim pasnici, linistiti, plini de dragoste si de bunatate. Toate religiile spun acelasi Adevar, dar sub forme diferite.„

Si cateva fragmente din Documente tibetane: În interiorul planetei trăiesc supraviețuitorii din Atlantida și Mu:

[…]

Misterioasa țară se întinde peste tot sub scoarța terestră, dar conform vechilor scrieri, Shambala era mărginită la nord de Siberia, la sud de Tibet și India, la est China și la vest de Hotan, ceea ce înseamnă că este localizată undeva în deșertul Gobi.

Pentru a ajunge în acest regat subteran există patru căi de acces, levat teritoriul Rusiei, alta în India, o a trei în Tibetul oriental și ultima în Borneo.

Shambala este condusă de o ierarhie restrânsă de levat superioare, cunoscute sub numele de Mahatma, în sanscrită, Marile Spirite. Aceste levat cu puteri paranormale, și-au terminat evoluția pe Pământ, dar și-au asumat misiunea de a veghea asupra umanității în scopul facilitării progresului ei spiritual.

Oamenii din Shambala se ivesc din când în când și contactează pe cei mai levate pământeni din punct de vedere spiritual și le dăruiesc obiecte, yante, care le permit acestora rezonanța instantanee cu Shambala.

Cei patru maeștri ai Shambalei corespund celor patru elemente, apă, foc, aer și pământ, iar cel de al cincilea se află în centrul Muntelui Sacru și reprezintă eterul.

Shambala nu este doar centrul budist de înțelepciune ocultă. Ea reprezintă ciclul cosmic al perioadei viitoare.
Tradiția tibetană consideră că Shambala constituie izvorul viu al celor mai înalte inițieri. Regele Lumii nu are genealogie, originea lui fiind non-umană, fiind prototipul omului, făcut fiind asemenea Fiului lui Dumnezeu, întrucât, prin legea pe care o exprimă, este pentru această lume Cuvântul divin.

[…]

Shambala trebuie să fie pentru noi toți un ideal spiritual și un mod exemplar de organizare, de guvernământ și de viață colectivă.

Comentariu saccsiv:

   Asadar in doar trei fragmente din doua articole avem aproape intreg tacamul NOII ORDINI MONDIALE: ecumenism total, new age, “inteleciune tibetana”, draci prezentati ca fiinte minunate, hule la greu, indemnuri spre reala NOM …

 

28 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. salut said, on mai 18, 2016 at 9:33 pm

    la tine toate sint satanice si lovendal si efemeride tot ce=i intereant e contra ta nu este parerea tuturor ce spui tu

    Apreciază

    • saccsiv said, on mai 18, 2016 at 9:50 pm

      salut

      Nu toate, ci doar cele care sunt.

      Apreciază

      • mihai said, on mai 18, 2016 at 10:13 pm

        Frate vasile acest gen de oameni precum cel ce semneaza salut din pacate vor fi majoritari si vor pune botul la tot felul de blestematii precum astfel de baliverne precum shambala

        Apreciază

      • el said, on mai 18, 2016 at 10:24 pm

        saccsiv

        @salut asta e un ratacit toxic care are viziuni si se crede „inspirat”/”cercat” de „dumnezeu”… e cu stilistii si are numai fumuri dracesti in el.
        da-ii skip te rog e dus cu capul …si cu dracii!

        Apreciază

    • unu1 said, on mai 18, 2016 at 10:10 pm

      Pai atat timp cat il scoti din ecuatie pe Iisus, evident ca esti satanist.
      Nu prin „fapte bune” te mantuiesti, ci prin mila si prin harul Domnului Iisus. „Nimeni nu vine la Tatal decat prin mine”
      In plus prin „faptele bune” nu exista, fiindca faptele bune sunt obligatia noastra de sluji netrebnice, nu un merit al nostru.
      „Marcu Ascetul -Ale aceluiasi – Despre cei ce-si inchipuie ca se indreptatesc din fapte, in 226 de capete – Pateric”

      Daca exista tot felul de maestrii si indrumatori,(diavoli) ce rost a mai avut venirea lui Iisus?

      Apreciază

    • Paul222 said, on mai 19, 2016 at 3:02 am

      Dar tu cam cat discernamant ai ca sa stii ce este si ce nu este satanic?

      Apreciază

    • isa said, on mai 19, 2016 at 10:29 am

      @salut
      Saccsiv are dreptate in privinta lor, chiar sunt satanice. Cat despre „fiintele minunate” …
      Imi amintesc o intamplare de acum 20 de ani. Daca sunt cititori din Lugoj, poate isi mai aduc si ei aminte ceva. Era o perioada in care parintii mei aveau probleme, iar eu treceam printr-o … faza (sufletul meu era cazut intr-o asa ticalosie si tulburare, incat cu greu imi vine sa cred ca m-a mai rabdat atunci Dumnezeu).
      Cineva le-a spus alor mei sa mearga la un preot de la Lugoj, care are har si vede cauzele si le „dezleaga” … Sincer, nu stiu cum il chema, nici nu mi-am batut atunci capul sa-i retin numele. Buuun .. Urcat in masina si mers acolo, chiar la dumnealui acasa. Ne-a primit pe toti, intr-o incapere mica, intunecata, ardea doar o lumanare sau o candela, multe icoane … Ne-a spus fiecaruia cate ceva din viata noastra (lucruri care se intamplasera real, cu ceva timp in urma), iar putinele lui cuvinte pe mine m-au facut sa sufar si mai rau decat pana atunci. S-a oprit atunci cand am inceput (in gandul meu) sa ma intreb „cine ii da dreptul? cine ii permite sa se bage in viata mea?”.
      Nu voi putea uita niciodata privirea acelui om. Te astepti in general cand te uiti la ochii unui om sa vezi fie o privire limpede, fie senina, fie absenta, fie ilustrand anumite griji sau simtaminte, dar limpede. Omul era in varsta, dar ochii lui erau foarte intunecati si straluceau ciudat, in acel obscur al camerei aveam impresia ca nu se distinge pupila de iris. Dupa ceva ani am aflat ca, fiind singur acasa (restul familiei era plecata undeva, iar el nu ar fi vrut sa mearga, fiind bolnav), a murit ucis de talhari, care venisera sa fure, stiau ca face bani din „ajutatul” oamenilor si au ce lua.
      Acum stiu ca de fapt preotul respectiv era inselat. Probabil de „fiintele minunate” … Si mai rau era ca ii amagea si pe alti … Oare stia de inselare? Sau el chiar credea ca puterile lui vin de la Dumnezeu?
      Daca asa de simplu pot fi amagiti inclusiv preotii, atunci noi ceilalti pacatosii cu atat mai usor cadem …
      Te rog fii mai atent, incearca sa filtrezi informatiile pe care le consideri „interesante” si mai ales nu uita ca Adevarul este unul singur, Iisus Hristos, iar restul de „fiinte minunate”, zei, extraterestri etc. sunt draci. Care la nevoie iau si chip de ingeri ca sa ii insele pe oameni.

      Apreciază

  2. Alex said, on mai 18, 2016 at 10:55 pm

    Articol din 12 mai 2016

    Moartea Iasminei de la Mănăstirea Agapia. O știre falsă a pus pe jar o întreagă comunitate, autoritățile și presa

    http://www.ziartarguneamt.ro/moartea-iasminei-de-la-manastirea-agapia-o-stire-falsa-a-pus-pe-jar-o-intreaga-comunitate-autoritatile-si-presa

    Apreciază

  3. Gabriel said, on mai 18, 2016 at 11:19 pm

    Inca un articol care demonstreaza caracterul anti-crestin al mizeriei de site efemeride.
    http://www.efemeride.ro/situatie-incredibila-oase-de-oi-si-porci-in-racla-cu-moaste

    Apreciază

  4. Adita said, on mai 19, 2016 at 12:12 am

    Dar care staret Tadei putea spune asa ceva? Citatul din acel staret e real???

    Apreciază

    • el said, on mai 19, 2016 at 6:26 pm

      nu cred…

      Apreciază

    • dasvik said, on mai 20, 2016 at 2:31 pm

      E atat de real incat este invizibil pentru noi, crestinii simpli, probabil trebuie sa fii un guru experimentat ca posesorul acelui blog ca sa vezi cuvintele astea invizibile.

      Am gasit cartea in format pdf aici: http://www.predania.ro/pdf/parinti-duhovnicesti-cum-iti-sant-gandurile.pdf si cautand cuvintele: „necrestini”, „adevar”, „dusmani”, „vrajmasi” n-am gasit absolut nimic nici macar partial asemanator cu ce relateaza habaucul ala. N-am mai incercat cu alte cuvinte, ca nu avea rost.

      Apreciază

    • dasvik said, on mai 20, 2016 at 2:40 pm

      Completare: acum m-am uitat peste tot articolul, ala debiteaza si alte enormitati acolo, gen ca „poti lua legatura in vis cu cei dragi ai tai, trecuti in lumea de dincolo”.

      NIMIC, absolut nici o propozitie nu este preluata integral in cartea mentionata. Poate sunt ceva cuvinte dintr-o propozitie, scoase din contextul original si puse intr-o alta propozitie pe blogul habaucului…

      Apreciază

    • dasvik said, on mai 20, 2016 at 2:42 pm

      Completare: acum m-am uitat peste tot articolul, ala debiteaza si alte enormitati acolo, pe care le atribuie Staretului Tadei, gen ca „poti lua legatura in vis cu cei dragi ai tai, trecuti in lumea de dincolo”.

      NIMIC, absolut nici o propozitie nu este preluata integral in cartea mentionata. Poate sunt ceva cuvinte dintr-o propozitie, scoase din contextul original si puse intr-o alta propozitie pe blogul habaucului…

      Apreciază

  5. Paul222 said, on mai 19, 2016 at 3:46 am

    ALERTA! Iata de ce Romtelecom a fost vandut nemtilor de la T-Mobile! Pentru a instala infrastructura tehnologica a Noii Ordini Mondiale!

    Iata o noua aplicatie din domeniul tehnologic “smart” precum contoarele “inteligente” despre care s-a scris deja pe acest blog. Pe rebuplica.ro apare ca reclama un nou proiect al celor de la Telekom

    http://republica.ro/in-parcul-tineretului-se-programeaza-primul-oras-inteligent-din-romania

    “Imaginați-vă că sunteți într-un oraș aglomerat, dar că grija locului de parcare nu există. Îl găsiți imediat, accesând o aplicațe din telefonul mobil, care vă spune unde să vă lăsați autoturismul. Vă faceți jogging-ul de seară pe aleile din parc, iar stâlpii par să vă citească pașii. Becurile luminează mai intens când vă aflați în apropierea lor. Vă simțiți în siguranță. Vă place orașul în care ați ales să vă stabiliți cu familia, pentru că are grijă de voi, dar și de viitorul copiilor voștri. Ați devenit locuitor într-un Smart City, iar orașul vorbește cu voi. Pentru că dacă aveți idei despre cum să faceți viața mai frumoasă în cetate, puteți să lepropuneți și să le vedeți realizate.
    România- țara care este cunoscută în toată lumea pentru că are cea una din cele mai bune viteze de internet- a intrat, de curând, pe harta statelor în care apar orașele inteligente. Primul proiect pilot integrat de tip Smart City este dezvoltat în Parcul Tineretului din Sectorul 4 al Bucureștiului, mai exact în zona Orășelului Copiilor. Întreg planul a fost realizat de Telekom Romania, cu sprijinul partenerului său de tehnologie, Cisco. În acest ecosistem sunt integrate patru tehnologii de vârf: parcare inteligentă, conexiune la rețea Wi-Fi- oferită gratuit- siguranță publică și sistem de iluminare inteligent.”
    Printre altele acest Smart City va include:
    •ILUMINAT PUBLIC INTELIGENT. Soluţii care asigură reglarea intensităţii luminii în funcţie de nevoi, reducând astfel consumul de energie. Sistemele au alerte în caz de furt, ţin evidenţa în timp real a mentenanţei şi generează rapoarte detaliate pentru optimizarea iluminatului public.
    •VENDING TELEMETRY. Soluţie pentru gestionarea de la distanţă a automatelor care monitorizează stocurile și corelează informaţiile cu sistemul de gestionare a aprovizionării.
    •SUPRAVEGHERE VIDEO. Creşte siguranţa cetăţenilor prin monitorizarea spaţiilor publice (străzi, parcuri, clădiri etc.) cu camere de luat vederi și folosirea aplicaţiilor de analiză avansată a imaginii video pentru detectarea automată a incidentelor și alertarea autorităţilor.
    Insa toate acestea sunt defapt niste amagiri, camuflate intr-o idee “moderna” totul pentru un singur scop: supraveghere pe toate planurile. Video, audio dar si digital. Va rog sa urmariti clipurile de mai jos realizate de un activist american care a semnalat problema iluminarii “inteligente” alertand pentru faptul ca acestea au capacitatea de a colecta datele digitale ale trecatorilor din jur!

    Apreciază

  6. valentin said, on mai 19, 2016 at 7:27 am

    am primit un raspuns la cererea de a nu construi o moschee in Romania, fara o motivatie clara, isi bat joc de noi.

    Stimată doamnă,
    Stimat domn,

    Referitor la cererea de soluţionare a plângerii prealabile formulată de dumneavoastră, prin care solicitați revocarea Hotărârii Guvernului nr. 372/2015 privind trecerea unui imobil-teren din domeniul privat al statului şi administrarea Regiei Autonome „Administrarea Patrimoniului Protocolului de Stat” în domeniul public al statului, administrarea Secretariatului de Stat pentru Culte şi folosinţa gratuită a Muftiatului Cultului Musulman din România, vă comunicăm următoarele:
    Iniţiatorii actului administrativ contestat, analizând temeinicia şi legalitatea acestuia în raport cu aspectele semnalate de dumneavoastră, au apreciat că plângerea prealabilă este neîntemeiată.

    Cu stimă,

    Direcția Relații Publice
    Cancelaria Primului-ministru

    Apreciază

  7. Gabriel said, on mai 19, 2016 at 10:06 am

    „ANTI-ECUMENISTII sunt o secta si trebuie excomunicati din Biserica pentru ca e pacat sa te rogi impreuna cu ei”

    http://www.glasulstramosesc.ro/blog/anti_ecumenistii_sunt_o_secta_si_trebuie_excomunicati_din_biserica/2016-05-19-71

    Apreciază

  8. Gabriel said, on mai 19, 2016 at 11:35 am

    Daca doriti sa deveniti un ecumenist model, o pilda de iubire roz si dragoste interconfesionala nu trebuie sa va duceti la Vatican, Bari sau Chambesy, nu… e suficient sa va uitati la TRINITAS

    Urmariti va rog de la minutul 3:40 cum ereticul Robu (invitat chiar de Patriarhul Daniel) vorbeste din FATA USILOR IMPARATESTI IN CATEDRALA PATRIARHALA despre…despre…da, despre RUGACIUNEA COMUNA pe care au facut-o… asta pentru cei care inca mai cred ca ei se duc acolo ca la teatru, asa, spectatori pe stadion…

    Apreciază

  9. Marian said, on mai 19, 2016 at 12:49 pm

    http://www.dailymail.co.uk/news/article-3596516/Eighty-children-treated-hospital-outbreak-demonic-possession-Peruvian-school-pupils-say-visions-man-black-trying-kill-them.html 80 de copii posedati in masa.. fereasca Domnul milostiv, nu am mai auzit niciodata de asa ceva

    Apreciază

  10. Ionut said, on mai 19, 2016 at 1:15 pm

    Off-topic:

    Cum poti sa faci puscarie (aproape) nevinovat. Nu tu amenda penala, nu tu arest la domiciliu. Direct puscarie cu executare, la fel ca aia care au furat 1-2 mil. de euro.

    http://viatavalcii.ro/index.php/component/content/article/48-prima-pagin/44968-condamnat-pentru-c-a-ofat-fr-permis.html

    La maxima siguranta, dom’le, nu cumva sa faca ravagii…

    Apreciază

  11. YO said, on mai 19, 2016 at 3:03 pm

    Toate religiile spun acelasi Adevar, dar sub forme diferite.„

    CORECT! SI SATANISTII SPUN INSELAREA LOR DAR SUB FORMA DIFERITA!!!

    Apreciază

    • el said, on mai 19, 2016 at 4:17 pm

      ???

      „Toate religiile spun acelasi Adevar, dar sub forme diferite.„”____ asta e scoasa de „baietii” de la propaganda.srl .
      NU e zisa de Parintele Tadei, si chiar de el ( sau de unul ca el) de ar fi fost zisa : e O HULA si NU PRIMIM !

      Apreciază

  12. el said, on mai 19, 2016 at 4:23 pm

    „“Chiar si necrestinii care au trait o viata cinstita si evlavioasa (conforma legiilor firii) vor fi primiti de Dumnezeu dupa moarte”_____ tztztz …. „induiosator” de „umanist” graieste MINICIUNA aici… atunci de ce sa mai vina Hristos daca to aia-i si ajunge „evlavia” omeneasca sa se „mantuiasca” si singuri FARA Hristos ?
    asta zice DRACUL APOCATASTAZEI sub alta palarie….

    Sfantul Ciprian Episcopul Cartaginei ne spune foarte clar : “În afara Bisericii nu există mântuire “ !!!
    sau a ajuns Duhul Sfant sa se contrazica pe Sine?( SA NU FIE!) …. rad si dracii de prostia unora carora li se pare ca „se poate” si cu Hristos si cu diavolul/anticrist !

    Apreciază

  13. Mihaela said, on mai 19, 2016 at 7:05 pm

    Parintele Tadei nu a spus asa ceva, am cartea, am rasfoit-o fila cu fila.NU EXISTA O ASTFEL DE AFIRMATIE!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.