SACCSIV – blog ortodox

Pareri despre ATENTATUL TERORIST din BRUXELLES

Posted in Uncategorized by saccsiv on martie 25, 2016

Burning-2

Foto: http://ddees.com/index.php/2015/09/11/david-dees-art-gallery/

Iata comentariul cititorului petru postat la Video: ATAC TERORIST LA BRUXELLES la aeroport si metrou. Revendicat de ISIS. Zeci de morti:

Dragos Patraru
22 de minute ·
Nu-s eu pe teoria conspirației, dar nu prea înțeleg asta. Așadar, aflăm că trei atentatori de la Bruxelles le erau ”cunoscuți” serviciilor din Belgia și din Franța, fiind urmăriți și pentru implicarea în atentatele de la Paris. Cunoscuți în sensul că erau prietenii lor și aveau încredere în ei sau cum? Mai beau câte o cafea din când în când? Le mai vindeau ofițerilor genți, curele?
Deci, ca să înțeleg mai bine: la câte resurse se alocă luptei împotriva terorismului, la câte drepturi cetățenești sunt încălcate în numele acestei lupte, la câtă presă a trecut de partea instituțiilor statului și se manifestă împotriva cetățenilor, mai există posibilitatea ca trei teroriști monitorizați de autorități să se afle în același timp pe unul dintre cele mai circulate aeroporturi din Europa, într-un oraș aflat în alertă maximă? Serios?
Nici în cele mai proaste filme nu se întâmplă așa ceva!

Iata si ce putem citi la Atentatele din Belgia – evenimante necesare pentru introducerea cipurilor electronice. Cine are interesul sa mai scape cate un atentat. de pe ASTRADROM:

La cateva minute dupa atentatele din Belgia, analistii si formatorii de opinie din massmedia europeana prezinta pe canalele media idea necesitatii introducerii cat mai urgent a indosarierii electronice. Aceasta sub pretextul luptei antiteroriste. Este sistemul de securitate a Belgiei atat de slab incat sa poata avea loc un atentat de asemenea proportii? Sau totul a fost o inscenare ca in SUA cand au intrat cu avionul in turnurile gemene? Cert este ca daca aceste atentate nu ar fi existat, nu exista nici pretextul supravegherii populatiei. Cine si de ce are interesul sa supravegheze populatia?

Sub pretextul apararii de teroristi, Jean-Paul Creusat si Antony S. Halaris propun, in 1995, parlamentului SUA un proiect de lege intitulat “Omnibus Anti-Crime Bill”. Acest proiect a fost votat de catre parlamentul American cu multa usurinta. Despre acest proiect s-a scris si in Romania, dar a trecut neobservat de catre populatie. In anul 2003, jurnalistul  Flavian Dinulescu, a tiparit la Cluj-Napoca brosura “Hristos si puternicii Zilei” in care este descris si aspectul nestiut al proiectului antiterorist american care, treptat, este extins si in alte parti ale lumii:“Sub aspectul unei organizatii antiteroriste, s-a initiat in SUA, la Fort-Meade, un proiect universal si informational de identificare numit L.U.C.I.D. (Logical Universal Comunication Interactive Databank). Aparent acesta se ocupa de depistarea actiunilor teroriste, dar, principiul de baza de functionare consta in eliberarea pentru fiecare individ, inca de la nastere a unei cartel electronice de identitate multifunctional ce va oferi posibilitatea detinerii unui numar foarte mare de informatii (peste 2000 pagini A4) despre viata particulara a individului, date pe care posesorul nu le va putea citi sau modifica, aceasta facandu-se de la centru (retea). Ne putem imagina ce control se poate efectua asupra populatiei, mai ales cu ajutorul satelitilor ce pot detecta senzorii acestei cartele, stabilind cu precizie pozitia fiecarui individ in orice moment, oriunde in lume, iar daca le vom arunca nu vom putea cumpara nimic, nu vom putea intra nicaieri ca si cum ne-am pierde identitatea…” (pag. 12). Detalii despre acest proiect se pot gasi in periodicul “The Narc Officer” din septembrie-octombrie 1995, articolul “LUCID and the Counter-Terorism Act of 1995”.

Cand populatia va afla ce interese se ascund in spatele indosarierii electronice, multi vor “pierde” aceste cartele sau le vor declara furate. Pentru multi dintre cunoscatorii de soft, solutia cartelei nu ofera o adevarata protectie a datelor personale, putandu-se sparge sau extrage informatii, cu multa usurinta, de catre hakeri, din orice computer legat la retea. La inceput, proiectul prevede ca aceste cartele, electronice vor fi asigurate cu protectie a datelor, dar mai apoi, sub pretextul ca se vor putea sparge si falsifica conturile, se vor recurge la alte solutii de “protectie” care consta in implantarea unor cipuri de marimea unui bob de orez in mana dreapta sau la cap. Aceasta coincide foarte mult cu mesajul din Apocalipsa unde se spune ca oamenii vor fi insemnati pe frunte sau pe mana si fara aceste coduri nu vor putea vinde sau cumpara.

Proiectul L.U.C.I.D. prevede si acest lucru. Ofera pentru situatia falsificarii cardurilor solutia implantarii unui biocip in mana sau la cap. Pana in prezent testele facute pe animale, pasari si pesti, au dovedit o fiabilitate si un control remarcabil, astfel incat se putea depista in foarte scurt timp coordonatele pozitiei acestora. Acest microcip contine un cod dinainte programat cu un numar unic de identificare. Specialistii spun ca aceste solutii constituie varianta perfecta pentru stabilirea cu precizie a oricarei finite vii.

Intrebarea care ne-o punem noi planeaza asupra categoriei de persoane asupra carora vor fi implementate aceste cipuri. Ele vor fi aplicate populatiei de rand din continentele unde se urmareste controlul si nicidecum locuitorilor din tarile islamice, de unde provin presupusii autori ai atentatelor. Revenind la ultimele atentate, ne intrebam daca siguranta statului chiar nu a stiut de aceste atentate sau a fost doar un pretext pentru motivarea impunerii supravegherii si controlului populatiei prin indosariere electronica.

Prof. Cristian Marc

Iata si parerea lui Alex Jones:

Cititi va rog si:

11.09.2001 … SI LUMEA S-A SCHIMBAT sau de la ce ni se trage iminentul Big Brother

 

Tagged with: , , ,

23 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. marian said, on martie 25, 2016 at 9:20 am

  Am mai scris intr-un comentariu precedent despre coincidenta cel putin ciudata dintre cartea denumita conspiratie din jocul de carti ILLUMINATI si data de 22 3, cumulata cu specificatia NEBUNIE FANATICA, impreuna cu afisarea pe carte a celor 3 barbati care conspira stand la o masa, respectiv, premierul cu primul procuror belgian si inca un oficial aparuti pe sticla televizoarelor imediat dupa bombardare. Un fel de a spune: NOI AM FACUT-O. Asadar, agenda satanica dupa care se ghideaza evenimentele e prescrisa CEL PUTIN INAINTE DE ANUL 2000. Agenda exista si dupa ea se merge. Cine nu crede, poate verifica sinistrul joc de carti ILLUMINATI.
  Papa ar fi spalat si pupat picioarele refugiatilor musulmani. Ma intreb daca nu i-a ramas vreun cui de grenada intre dinti si ceva trotil pe sub unghii.
  Scapa-ma Doamne de satana!

  Apreciat de 1 persoană

  • Mary said, on martie 25, 2016 at 1:39 pm

   Au trimis scrisori la Vatican in care zicea o doamna musulmanca (sau cine scrisese scrioarea) „Sunt foarte mulțumită, nu există cuvinte pentru a explica fericirea mea. Mâine Papa ne va spăla picioarele și pentru noi va fi un mare eveniment.”

   Un articol cu poza:
   http://www.catholica.ro/2016/03/24/o-liturghie-emotionanta-pentru-migranti-cu-papa-francisc/

   In care vedem pe migrantii cei saraci cu blugi de firma si extenuati de nemancare.
   Eu cred ca Francisc asta e pe droguri, de la el din Argentina, ca e imposibil, un sange spaniol sau italienesc ceva din el, sa se tarsaie fara directie asa.
   Ca sa nu zic ca in background e un tanar emigrant cu barba de ceva zile e drept (dar cam aranjata) si tuns, frezat. In spatele lui este o doamna emigranta cu par roscat vopsit (frumoasa nuanta) si coafat (:P se vede clar ca varfurile sunt ondulate frumos in suvite).

   Daca n-ar fi pe bune si dramatic, as zice ca e din Seinfeld episodul asta.

   Pai si la Hollywood ii machiaza mai bine!

   Apreciază

 2. geo said, on martie 25, 2016 at 9:37 am

  http://www.wakingtimes.com/2016/03/23/4-signs-brussels-terror-attacks-timed-support-nwo-agenda/

  http://www.zengardner.com/322-false-flag-gladio-strikes-brussels-satanic-holiday/

  http://www.fort-russ.com/2016/03/chaotization-of-europe-follow-money.html

  http://investmentwatchblog.com/7-strange-questions-about-the-brussels-terror-attacks-that-the-mainstream-media-is-not-asking/

  http://sputniknews.com/politics/20160320/1036628643/west-exporting-democracy.html

  http://off-guardian.org/2016/03/21/soros-obama-merkel-erdogan-win-control-of-europe/

  http://sputniknews.com/us/20160321/1036638455/endless-war-daesh-cia.html

  http://russia-insider.com/en/politics/isis-twitter-accounts-traced-saudi-arabia-british-government/ri13463#

  http://truthstreammedia.com/2016/03/21/reality-edited-in-real-time-new-tech-shows-why-you-cant-trust-anything-you-see-on-the-news/

  http://www.fort-russ.com/2016/03/shocking-statistic-russias-military-is.html

  http://www.telesurtv.net/english/opinion/UK-Austerity-Save-the-Rich-Cut-the-Disabled-Punish-the-Poor-20160321-0024.html

  http://www.express.co.uk/news/uk/654515/Cracked-manufacturers-egg-drop-easter-chocolate-packaging-Christian

  http://www.naturalnews.com/048888_vaccine_adverse_events_autism_INFANRIX_Hexa.html

  http://yournewswire.com/putin-western-governments-are-enslaving-humanity-through-vaccines/

  http://sputniknews.com/us/20160320/1036605442/pentagon-train-equip-syria.html

  http://russia-insider.com/en/politics/washington-insiders-now-peddle-bosnia-partition-solution-they-fought-balkans/ri13256

  http://clashdaily.com/2016/03/dear-trump-haters-the-more-you-protest-trump-the-stronger-he-becomes/

  http://en.farsnews.com/newstext.aspx?nn=13941226000792

  http://www.zerohedge.com/news/2016-03-16/turkeys-erdogan-goes-full-dictator-designates-journalists-and-teachers-terrorists-ar

  http://www.thenewamerican.com/usnews/politics/item/22760-passports-to-become-national-id-cards

  http://russia-insider.com/en/politics/chomsky-mainstream-media-owned-those-who-would-destroy-civilization-war/ri13334

  https://www.rt.com/news/335596-russia-syria-operation-results/

  https://www.rt.com/usa/335618-syria-anniversary-obama-meddling/

  http://sputniknews.com/middleeast/20160315/1036350346/loud-clear-west-syria.html

  http://rense.com/general96/EUmuslim.html#sthash.1kFIm2fb.dpuf

  http://www.presstv.ir/Detail/2016/03/15/455771/Saudi-Arabia-austerity-measures

  http://sputniknews.com/middleeast/20160314/1036282280/Turkey-Erdogan-Looks-Expand-Terrorist-Definition-Include-Civilians.html

  http://newobserveronline.com/20m-invaders-waiting-macedonia/

  http://sputniknews.com/world/20160314/1036232745/turkey-kurds-curfew.html

  http://dailysignal.com/2016/03/14/why-washingtons-political-class-is-losing-control/

  http://www.thedailysheeple.com/this-election-is-the-biggest-threat-to-the-us-aristocracy-since-at-least-1932_032016

  http://www.motherjones.com/politics/2015/11/world-bank-ifc-fund-luxury-hotels

  http://www.fort-russ.com/2016/03/investigation-reveals-us-funding-of.html

  http://libertyblitzkrieg.com/2016/03/11/the-status-quo-plan-convince-the-american-public-to-accept-serfdom/

  http://www.zerohedge.com/news/2016-03-12/we-have-never-seen-anything-swedes-stunned-unreal-surge-refugee-sex-attacks

  http://sputniknews.com/europe/20160311/1036133160/finnish-parliament-eurozone.html

  http://russia-insider.com/en/russia-weaponizing-budget-defense-cuts/ri13266

  http://www.express.co.uk/news/world/651350/european-union-eu-vladimir-putin-russia-moscow-migrant-crisis

  Turcia a cerut si primit o suma colosala…Rusia de ce sa faca munca benevola???

  Apreciază

 3. Ecaterina said, on martie 25, 2016 at 9:47 am

  CNN a difuzat imagini de la „atacul terorist de marți de la Bruxelles”, numai că…, erau de la atentatul din April 11, 2011 Minsk Metro in Belarus ! Trebuie să fi foarte „inteligent” și bine plătit ca să faci acest lucru.

  http://www.activistpost.com/2016/03/cnn-footage-from-2011-claiming-tuesdays-brussels-attacks.html

  Apreciază

 4. geo said, on martie 25, 2016 at 10:28 am

  http://russia-insider.com/en/did-turkish-secret-service-kill-powerful-russian-spy-chief/ri13211

  http://www.fort-russ.com/2016/03/erdogan-promises-to-help-ukraine-return.html

  http://www.zerohedge.com/news/2016-03-10/china-proposes-unprecedented-nationalization-insolvent-companies-banks-will-equitize

  http://rense.com/general96/gocorp.html

  http://www.topsecretwriters.com/2016/03/documents-show-tsa-cover-up-of-body-scanner-cancer-risk/

  http://sputniknews.com/middleeast/20160229/1035553936/syrian-government-blasts-saudis-undermining-ceasefire.html

  https://www.rt.com/news/334048-saudi-syria-ground-invasion/

  http://sputniknews.com/europe/20160229/1035537331/us-europe-defense-spending.html

  https://www.change.org/p/back-to-basics-mastering-the-fundamentals-of-mathematics/u/15644369?tk=ZRkEPLqdxg9BGgmxydGUiIOzJRcUhisAqXauTeazXEw&utm_source=petition_update&utm_medium=email

  http://www.thedailybeast.com/articles/2016/03/01/how-bomb-blasts-change-soldiers-brains.html

  http://www.alternet.org/economy/los-angeles-cracking-down-tiny-houses-donated-homeless-safe-place-sleep

  http://sorendreier.com/meet-the-people-who-dont-use-the-internet/

  http://www.naturalhealingmagazine.com/drugs-doctors-wouldnt-take-if-your-physician-would-skip-these-medications-maybe-you-should-to/

  http://russia-insider.com/en/one-fact-show-just-how-messed-war-syria-has-become/ri13104

  http://www.independent.co.uk/news/world/europe/incest-and-necrophilia-should-be-legal-youth-swedish-liberal-peoples-party-a6891476.html

  http://russia-insider.com/en/politics/us-planning-color-revolution-russia-putin-ready/ri13090#

  http://www.counterpunch.org/2016/02/23/the-evil-empire-has-the-world-in-a-death-grip/

  http://www.activistpost.com/2016/02/watch-a-rare-moment-of-truth-as-mep-explains-why-the-whole-banking-system-is-a-scam.html

  https://www.rt.com/op-edge/333611-libya-failed-destroyed-state/

  http://www.zerohedge.com/news/2016-02-27/global-run-physical-cash-has-begun-why-it-pays-panic-first

  http://rense.com/general96/zikafrenzy.html

  http://beforeitsnews.com/politics/2016/02/more-on-why-weaponized-cell-phone-towers-are-popping-up-everywhere-video-2782394.html

  http://freedomoutpost.com/doctors-who-discovered-cancer-enzymes-in-vaccines-all-found-murdered/

  https://www.rt.com/news/333567-bomb-supply-chain-isis/

  http://sputniknews.com/middleeast/20160224/1035279780/saudi-water-shortage.html

  https://www.rt.com/news/333506-france-secret-war-libya/

  http://oilprice.com/Energy/Energy-General/US-Unable-To-Halt-ISIS-March-Towards-Libyan-Oil.html

  http://sputniknews.com/business/20160225/1035319099/russia-gazprom-nord-stream.html

  http://sputniknews.com/europe/20160225/1035308790/germans-believe-media-lie.html

  http://sputniknews.com/science/20160225/1035304061/brazil-submarine-cable-to-europe.html

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3459998/The-phoenix-rises-Northern-Lights-form-legendary-bird-Iceland.html

  http://www.wnd.com/2016/02/secret-police-plan-called-unprecedented/

  https://www.rt.com/op-edge/333343-ceasefire-turkey-agreement-syria/

  http://russia-insider.com/en/politics/kerry-says-if-ceasefire-fails-he-may-partition-syria/ri13017

  http://rense.com/general96/obssyrbalkan.html

  https://www.rt.com/op-edge/333344-syria-ceasefire-agreement-truce/

  http://sputniknews.com/europe/20160223/1035221658/daesh-attacks-minorities-christians-genocide.html

  http://sputniknews.com/europe/20160223/1035226409/czech-republic-exit-eu.html

  http://sputniknews.com/europe/20160223/1035223398/europe-crisis-membership-referendum.html

  http://www.vocativ.com/news/288457/to-wipe-out-terror-the-us-is-now-bombing-seven-different-countries/

  http://speisa.com/modules/articles/index.php/item.2527/norwegian-government-we-will-abandon-international-law-if-sweden-collapses.html

  http://sputniknews.com/europe/20160222/1035158698/ttip-negotiations-corporate-courts.html

  http://www.theatlantic.com/international/archive/2016/02/afghanistan-marefat-education/468720/

  http://sputniknews.com/europe/20160222/1035158698/ttip-negotiations-corporate-courts.html

  http://www.zerohedge.com/news/2016-02-21/greek-attempt-force-use-electronic-money-instead-physical-cash-fails

  http://www.zerohedge.com/news/2016-02-21/panic-below-surface-banks-are-selling-energy-loans-cents-dollar-ensure-their-own-sur

  http://russia-insider.com/en/must-read-assad-interview/ri12972

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3456691/How-companies-secretly-tracking-employees-health-private-lives-big-data-save-money-lead-big-problems.html

  http://rense.com/general96/genebrazilroots.html

  http://en.farsnews.com/newstext.aspx?nn=13941128000919

  http://www.rense.com/general63/euth.htm

  http://rense.com/general96/monsantostung.html

  https://www.rt.com/uk/332633-austerity-death-rate-rise/

  http://therealistreport.com/serbian-parliament-gives-jews-1-million-per-year-for-holocaust-restitution/

  http://www.zerohedge.com/news/2016-02-13/central-banks-are-malicious-tools-wholesale-cultural-destruction

  http://newobserveronline.com/muslims-outbreeding-whites-in-sydney/

  http://moneywise411.com/government-attempts-to-ban-cash-whats-most-disturbing-is-why-theyre-doing-it/?ppc=380078&utm_source=taboola&utm_medium=referral

  https://www.techdirt.com/articles/20131119/06503625288/lg-smart-tv-caught-collecting-data-files-stored-connected-usb-drives.shtml

  http://www.naturalblaze.com/2016/02/south-africas-secret-plan-to-sterilize-blacks-through-vaccines.html

  http://sputniknews.com/politics/20160210/1034512741/us-europe-russia-strategy.html

  http://truepublica.org.uk/united-kingdom/bbc-correspondent-confirms-use-of-secret-courts-but-cant-report-it/

  http://rense.com/general96/waroncash.html

  http://www.wakingtimes.com/2016/02/11/study-proves-electromagnetic-fields-from-cell-towers-can-amplify-pain/

  http://www.express.co.uk/news/world/643067/Syria-crisis-Yasser-Abdulrahim-Britain-Aleppo-Bashar-Assad

  https://www.rt.com/uk/331847-un-schools-war-yemen/

  http://sputniknews.com/politics/20160209/1034451116/pope-francis-putin-christians.html

  http://www.silverdoctors.com/gold/gold-news/fund-manager-first-big-bank-collapse-of-financial-crisis-likely-deutsche-bank/

  http://www.theguardian.com/commentisfree/2016/feb/09/internet-of-things-smart-devices-spying-surveillance-us-government

  http://sputniknews.com/art_living/20160209/1034463274/france-crackdown-conspiracy-theories.html

  https://jonrappoport.wordpress.com/2016/02/10/bang-not-zika-brazilianargentine-doctors-say-pesticides/

  https://www.technologyreview.com/s/600774/top-us-intelligence-official-calls-gene-editing-a-wmd-threat/

  http://www.realfarmacy.com/bayer-hiv/

  http://edition.cnn.com/2016/02/09/politics/supreme-court-obama-epa-climate-change/index.html

  http://www.zengardner.com/mean-green-machine-climate-change-propaganda/

  http://www.japantimes.co.jp/news/2016/02/09/national/politics-diplomacy/minister-warns-that-government-can-shut-down-broadcasters-it-feels-are-biased/#.VvT1aTE5Bzn

  http://www.zerohedge.com/news/2016-02-08/france-just-enshrined-its-state-emergency-constitution

  http://russia-insider.com/en/media-criticism/guardian-scary-things-happen-europe-if-putin-takes-aleppo/ri12712

  https://www.rt.com/news/331833-mh17-dutch-probe-ignore/

  http://recombinomics.co/topic/403-ocular-findings-in-zika-infants-with-microcephaly-brazil-jama-ophthalmology/

  http://www.lgcstandards-atcc.org/Products/Cells_and_Microorganisms/Viruses/Animal_Alphanumeric_GenusSpecies/VR-84.aspx?geo_country=ro

  Apreciază

  • Mary said, on martie 25, 2016 at 1:15 pm

   Asta cu creierul dovedeste adanca ignoranta si bezna a celor care l-au studiat. Si ce-au gasit?

   In acelasi timp au spus ca: psihopatii isi folosesc in principal partea frontala si cortexul, ca sunt logici si calculati => crima. Pe urma, tot ei au spus: in adolescenta se activeaza partea dorsala a creierului, asa numitul creier reptilian, care contine instinctele animalice si de aceea adolescentii sunt foarte violenti => crima.
   Deci prin fata => crima
   Prin spate => crima

   Cum o dai si cum o crapi omul poate fi violent. Dar organul sau lobul prin care omul alege daca sa faca tot ce-i trece prin cortex/creier reptilian au gasit? O fi de la tiroida sau poate din stomac? Ca vad ca creierul asta al naibii e de violent. Dar greutatea lui o fi utila pentru balansul corpului in general.
   Omul viitorului va fi: fara creier, cu 1 rinichi (ca zic ca al 2-lea este extra, e „misscreation” adica ratat Domnul cand a facut omul), fara apendice (evident), fara dinti (ca se cariaza si se pot inlocui), fara mana ca sa fie sigur ca nu va fi criminal, si poate si doar 1 picior ca nu mai trebuie sa mearga asa mult ca sta acasa pe calculator, si fiind activat vocal nici nu mai trebuie sa tastam.
   Dar intreb – urechi vom vai avea? Ca macar sa fim ascultatori.

   P.S. poate ne pastreaza lobii laterali ai creierului ca aceia nu s-a dovedit ca-l fac pe om violent.

   P.P.S. sau e posibil sa ne pastram din membre, ca sunt bune totusi si sa se umfle creierul ca inteligenta e totul, nimic artifical.

   Oare extraterestrii suntem noi din viitor venind pe aici? (vezi maretul film „Interstellar) Dar „Lucy” veriga lipsa jumate maimutica?

   Apreciază

  • GabiM. said, on aprilie 4, 2016 at 11:37 pm

   @Geo: Am absoluta convingere ca ai postat niste materiale deosebit de interesante,dar,scuza-ma,cine crezi ca mai are rabdare sa deschida toate acele linkuri in aceasta nebunie care se intampla in fata ochilor nostri?!?Daca tot le-ai vazut,cred ca ar fi cu mult mai eficient sa faci un scurt rezumat al celor vazute/citite,in modul acesta vom castiga cu totii,tu,ca ai fi citit in mod sigur de toti cei care urmaresc in mod obisnuit comentariile,iar noi(maiales noi!) ca putem sa stim despre ce este vorba!Oricum,iti multumesc pentru efortul pe care il faci si te rog sa nu te superi pentru cele ce am spus…Doamne ajuta!

   Apreciază

 5. templier's blog said, on martie 25, 2016 at 10:43 am

  Lumea se află într-un al treilea război mondial
  Ministrul israelian al apărării, Moshe Yaalon, a declarat joi că atentatele de la Bruxelles arată că este în desfășurare un nou război mondial și că Israelul și celelalte țări trebuie să îi facă față împreună.
  https://templierblog.wordpress.com/2016/03/25/lumea-se-afla-intr-un-al-treilea-razboi-mondial/

  Apreciază

 6. Apa trece, pietrele raman said, on martie 25, 2016 at 12:07 pm

  Si eu cred la fel. Aceste atentate fac parte dintr-un program menit sa justifice implantarea cipurilor. Parintele Paisie Aghioritul ne-a avertizat ca asa vor evolua lucrurile.

  Apreciat de 2 persoane

 7. valentindortodox said, on martie 25, 2016 at 12:27 pm

  se vede că va începe să plouă cu bombe şi ăsta e potop apocaliptic nu câteva…

  Apreciază

 8. ozana said, on martie 25, 2016 at 1:05 pm

  Va spuneam ca am citit mult pe tema NOM imediat dupa revolutie.M-au pasionat subiectele legate de societatile oculte , NOM si istorie antica pentru a putea intelege ce se intimpla in realitate cu noi, de cine sintem controlati si cum, cu ce consecinte pentru umanitate. Si cred ca am inteles perfect ce se intimpla.Ai dreptate , frate saccsiv.Prin toate aceste ,,atentate”, instalind haosul si saracia, prin instigare la ura ca urmare a evenimentelor regizate prost , foarte prost, sa poata instaura NOM.Distrugerea economiei tuturor tarilor, promovarea la guvernare (peste tot , nu numai in Romania) a lichelelor criminale si cu trecut cit mai dubios, saracirea peste masura a populatiei, provocarea schimbarilor climatice, a dezastrelor asa zis ,,naturale”, a virusilor si bacteriilor modificate genetic, etc.,toate astea trebuie sa devina atit de insuportabile incit satana insusi , imparatul lumii sa se infatiseze inaintea noastra cu pretentia ca va ,,rezolva” el toate neajunsurile. Acest lucru se pare ca se va intimpla atunci cind reconstruirea templului lui Solomon va fi finalizata .Piatra de temelie a fost deja pusa , toate obiectele de cult realizate , pina si pietrele pentru constructie asteapta frumos slefuite si stivuite un anumit semn pentru a se demara constructia .Crede cineva ca toti ,,pretiosii” astia de-i vedem zilnic , o vor sfirsi bine ? Nicidecum.Cind va veni vremea vor fi spulberati de insasi mina care i-a cocotat acolo. Atita minte au.O diploma te poate face mai destept dar nu si inteligent. Cu asta te nasti.Un om inteligent stie cum sa-si organizaze binisor viata si cu mai putin, de regula are si bun simt , simtul masurii, al ridicolului , intelege din timp cind este amenintat de pericol.Numai oamenii inteligenti sint buni, amabili si iertatori. Numai oamenii inteligenti il pot iubi cu adevarat pe Dumnezeu.De farisei…e lumea plina.Na, dau din una in alta.Vroiam sa va amintesc despre un subiect pe care fratele saccsiv l-a adus in discutie cu ceva vreme in urma si anume acela despre cyborgi si clone. Profesorul universitar dr, Leon Zagrean atrage atentia asupra faptului ca termenul limita pina la care entitatile umane non-biologice vor circula printre noi fara ca macar sa stim este 2027, desi domnia sa sustine ca acest lucru este deja posibil sa se fi intimplat deja.Aceste entitati non-biologice vor imita in totalitate anatomia corpului uman, vor avea singe, doar ca totul va fi sintetic. Chiar daca guvernele sau oamenii de stiinta vor incerca sa impiedice crearea acestor hibrizi, In lume exista laboratoare particulare secrete care dispun de fonduri nelimitate pentru punerea in opera a acestei monstruozitati. De miliooane de ori mai inteligenti decit noi, capabili de autoperfectionare nelimitata, cyborgii nu se inbolnavesc, nu cer salarii , nici pensii, nu au nevoie de casa, nu se inmultesc necontrolat, muncesc fara intrerupere, executa fara comentarii.Asta pina cind vor fi capabili sa aiba pina si emotii , sentimente. Atunci-sustine prof. Zagrean , ne vor percepe ca pe o specie inferioara lor care trebuie sa dispara… ,,Realitatea bate SF-ul”-spune domnia- sa. Iata de ce si noi trebuie sa disparem. Nu mai au nevoie de oameni. Traversam niste vremuri foarte…interesante , dragii mei. Speranta este doar in Creatorul nostru, al OAMENILOR. Sa ne rugam sa vina si sa-si apere creatia. Doamne ajuta.

  Apreciază

  • el said, on martie 25, 2016 at 10:21 pm

   ozana

   „Aceste entitati non-biologice vor imita in totalitate anatomia corpului uman, vor avea singe, doar ca totul va fi sintetic. Chiar daca guvernele sau oamenii de stiinta vor incerca sa impiedice crearea acestor hibrizi, In lume exista laboratoare particulare secrete care dispun de fonduri nelimitate pentru punerea in opera a acestei monstruozitati. De miliooane de ori mai inteligenti decit noi, capabili de autoperfectionare nelimitata, cyborgii nu se inbolnavesc, nu cer salarii , nici pensii, nu au nevoie de casa, nu se inmultesc necontrolat, muncesc fara intrerupere, executa fara comentarii.Asta pina cind vor fi capabili sa aiba pina si emotii , sentimente. „____
   sora draga TOATE ASTEA sunt DELIR PUR ! vino-ti in fire te rog !

   NU e posibil sa faca asa ceva, pot doar anumite JALNICE hibridari viu-masina , absolut INEFICACE( STIU despre ce vorbesc) …. tu crezi ca Hristos lasa pe mana a niste sclemberici ( = SUPER calificativ imprumutat de la fratele @cosminmatiu 🙂 ) de 2 parale Faptura Sa? astia delireaza ce ar vrea dracul cu ochii deschisi si voi inghititi balele lor spurcate FARA nici o critica? CINE e Creator? Dumnezeu care a pus LIMITE /bariere de NETRECUT Lumii Sale sau mascariciul de diavol care se foloseste de omul INDOBITOCIT si sclavagizat de el?

   astia mai mult de o musca cu dungi si aia defecta NU POT sa iscodeasca si inca scalambaind musca normala … 🙂

   insa ai MARE GRIJA ca daca ai ajuns sa crezi asa ceva te afli in INSELARE…si-au atins unul din scopuri cu tine, te-au REEDUCAT sa primesti/fii permabila la (unele din) scenariile lor, ai crezut MINCIUNA asta a lor acum, MAINE vei crede/primi alta/altceva, au deschis un „gate” in tine, te afli DEJA in sfera or de influenta …

   MARE ARE GRIJA …. calea e alunecoasa…

   TOATE cel prezentate de tine mai sus sunt MINCIUNI, iar tu din pacate ai ajuns sa te lasi imbrobodita de science-fiction-ul ieftin cu care isi deoache ei gloatele „pseudo_stiintifice” …..
   Robotica azi( cyborgii sunt UTOPII, cel mult pot face un om cu CIP care sa exacerbeze niste functii NESEMNIFICATIVE___gen da din labele paralizate, aude „voci” in cap fara suport obisnuit,etc___dar , NICIDECUM de genul cognitv/self-control ) e DOMENIUL in care se vede cel mai elocvnet cat de JALNIC „creator” este omul cu toate scrematurile lui si strofocarea de zeci de ani si mii de imbecili inregimentati task-ului….

   nici o grja ca nu cyoborgii or sa fugareasca crestinii in psutie in cativa ani…nici dracoveniile BASHITE DARPA …ci OAMENI exact asa cum i-a fatat pe ei CURVELE din care au iesit cat se poate de animalic….

   Apreciază

   • ozana said, on martie 26, 2016 at 11:27 am

    @ el
    Frate drag, imi face mare placere sa discut cu tine la modul dezbatere si nu in contradictoriu deoarece am remarcat faptul ca , mai pe romaneste spus , esti toba de carte. Pentru inceput, vreau sa clarificam un lucru ; nimeni si nimic nu ma va duce pe mine in ratacire , stai linistit. Am discernamint si pot sa citesc printre rinduri. Dar si tu , ca si mine ,stii din carti tot ceea ce stii. Tot de acolo stiu si eu, mai ales ca anumite subiecte ma pasioneaza foarte tare si ma informez cit pot, de pe unde pot.`Asa cum le spui tu ,,sclemberici” , au ajuns departe cu tehnologia iar motivul pentru care Dumnezeu ingaduie deocamdata toate ororile care se petrec in acest moment, il stie numai El. Poate asa se intimpla marea cernere; vrea sa observe de ce parte alegem sa trecem. Asta cred eu , cu mentiunea ca, spre rusinea mea, nu detin atitea cunostinte ca si tine in domeniul religiei. Si unde nu ma pricep, tac si invat. Mea culpa. Nu am nicio scuza. Dar uite ce descoperim :1000 de oameni de stiinta, multi laureati ai premiului Nobel, experti in robotica , in frunte cu Stephen Hawking, cu patronul de la Tesla Motors, Elon Musk si cu cofondatorul Apple, Steve Wozniak , au lansat o petitie impotriva dezvoltarii inteligentei artificiale in scopuri militare ofensive ,deoarece aceasta este practic incontrolabila si ar duce la sfirsitul civilizatiei umane…Este vorba aici despre armele autonome, care iau singure decizii si nu pot fi controlate de nimeni.Ar putea decide orice, inclusiv ca oamenii trebuie exterminati. Tu crezi ca se agita degeaba?Intr-un numar al revistei publicate de Royal Society of Chemistry se mentioneaza ca deja exista computere al caror hard a fost inlocuit in vederea stocarii si prelucrarii datelor, cu ADN semisintetic. Deja aceste computere pot scoate la imprimanta tesuturi functionale, recunoscind si asimilind substantele sintetice. Pe Discovery au aratat cum se scot la imprimanta taietei numai buni de mincat. Nu are rost sa intram in amanunte , important este faptul ca stiinta si tehnologia a ajuns atit de departe incit ne putem astepta la orice. ,,Sclembericii” au ca termen limita pentru reducerea drastica a populatiei anul 2030 dupa unele surse, dupa altele , 2027. Da-mi te rog voie sa repet ca eu cred in aceste lucruri , fie si pentru simplul fapt ca toate stirile sau zvonurile ,,de rau” s-au cam adeverit. Cele ,,de bine” nu le prea ies. Da-i incolo cu robotii lor cu tot ! La cite chimicale si metale grele avem in noi, eu una ma indoiesc ca voi apuca ziua in care sa ma intilnesc cu ei prin piata. Apropos , cum ti-a reusit maiaua ? O zi buna si Damne ajuta.

    Apreciază

   • el said, on martie 26, 2016 at 2:25 pm

    ozana

    e totdeauna o bucure sa stam de vorba aici.
    Despre „costintintele” mele in doeniu nu vorbesc insa din afara, si nici dinafara domeniuilui teologic caci TREBUIE sa STIM ca Dumnezeu a pus LIMITE in toate iar omul chiar daca este Chiul Sau (CAZUT ) NU le poate trece caci NICIODATA NU va fi dat omului s afie CREATOR de ceva nou. Cyborgii de care te temi cu copilareasca spaima sunt TEORII si MONSTRUOZITATI mai degraba DORITE decat POSBILE efectiv , sunt DELIR DIAVOLESC. Diavolul precu stii care este de multa vreme( de la ARUNCAREA SA RSINOASA din Cer) DOAr un TOLERAT in Creatia Lui Dumnezeu se foloseste de om si mintea lui din fericire CAZUTA sa isi atinga visurile NEBUESTI/HIMERICE/IREALIZABILE de a-l copia pe Dumnezeu, de a se prezenta in lcoul lui DUmnezeu ca un „dumnezeu” OBSESIA si NEBUINIA care l-a aruncat din Cer si pentru care a parasit starea lui MINUNATA de HERUVIM cel mai PERFECT din Creatia lui Dumnezeu de pana atunci si de neajuns in posibilitatea progresului lui SPRE indumnezeire …. ca sa ajunga , prin forte proprii …..un biet SCEMBERICI, o LEPDATAURA jalnica si NEPTUTUCNIOSA care acum isi trage seva existentei lui TOELRATE tocmai din ARASMUL/pacatul/JEGUL oamenilor …oameni care sunt ORBITI si NEPUTINCIOSI ca si el FARA Hristos !!!

    ca anumite „realizari” ale „stintei” au ajuns intrucatva periculoase pentru exisetnta actala a omenirii …e deja ARHICUNOSCUT, chiar dintre aoenii cAZUTI care au slujit ca obtinerea acelor „realizari” au remarcat uneori si au protestat ( INUTIL à posteriori).
    Insa NICI O GROJA MINENI NICIODATA NU va putea face ceva NOU !

    Un cyborg este noua forma de existenta IMPOSBILIA Slava Domnului. Ceea ce povesteti tu ca „üosbil” , temerile tale copilaresti de NIZNAOI si om cu IMAGINATIE NECONTROLATA ( si asta e un pacat , sa ma ierti ca trebuie sa-ti precizez) e de domeniul DELIRULUI.

    ceea ce au facut „toaaarasii” sunt JALNICE MRUNTISURI… desigur periuloase si alea… adica :prin implant de divrese sortimente de ciparaie si nanostructuri un „candidat manciuirian”/”voluntar” va pute sa recupereze niste functii TOTDEAUNA JOSNICE, NICIODATA cognitive ( STII ce inseama cognitiv? daca nu cauta dictionarele duhnesc de defintii!) …. sunt oamenii care pot sa VADA ( CE insa sa NU intrebi) dupa ce si-au pierdut simtul vazului, pot sa „auda” chestii in capul lor FARA suportul obisnuit ( de pilda fara ca altii din jurul lor a auda/preceapa asa ceva) , oameni paralizati care ajung sa-si miste membrele paralizate si SA MEARGA ( desi asta NU s-a aratat inca extensiv GLOATEI , publicului larg; sunt insa EXTENSIV dezvoltate aplicatiile pentru cotexul motor ..cu succes !!!) …

    ca sa fiu scurt ca nu prea am timp acum: TOATE se refa la functii bilogice INFERIOARE : simturi( vaz,auz, pipait,gust;etc) si …miscare*sensibilitate ( functie motoerie si senzitiva) ….adica JEG INFEROR biologic!

    poti sa te te temi de un ins care drogat cu niste chimicale devine rapid si agresiv si efuciet sa zice in a face anume task-uri JOSNICE…acela NICIODATA NU va putea gandi in afara paradigmei permise lui si TOTDEAUNA va fi INFERIOR celui/omului de rand care Nu beneficiaza de asemenea stimulari..

    la fel cu cyoborgii” lor astia NU sunt cyborbi” in stricto semnso ci ALIAJE om/masina JALNICE desi poate perfrmate in a produce anume taskuri MARUNTE!

    NICIODATA nu vor putea inlocui omul.

    nu vreau sa lungesc discutia, gandeste-ze DOAR la SIMPLUL fapt ca OMUL este COROANA Creatiei lui Dumnezeu…. si Chipul Lui Dumnezeu. CE a reusit diavolul ( cel dintai si cel mai iscusit „creator de genul alora de care te temi tu prosteste) sa fac cu el? NIMIC ! Doar un RAZVRATOT si un PACATOS ca si el. Insa din alcatuirea sa ONTOLOGICA NIMIC NU a putt schimba.

    Dumnezeu NU lasa orice DOBTOC sa faca pe „creatorul”….astia in nebunia draceasca si frenezia LIPSEI DE TIMP care le-a mai ramas pana MAINE …. au ajuns sa DELIREZE cu ochii deschsi caci au ajuns „canale directe” ale diavolului in lume ( diavolul ALUNGAT din Creatie revine DOAR prin intremediul omului, alta „intreventie” a lui ii e INTERZISA de Dumnezeu inca de atunci cand a fost cu RUSINE aruncat ca un GUNOI din Cer)

    crede-ma STIU ce vorbesc daca NU AI stiinta necesara sa pricepi ( nanorobotica, matematica, medicina) macar ai SMERENIA sa CREZI Teologia care ne-au lasat-o Sfintii.

    Inca odat te VERTIZEZ SERIOS : te afli in INFRICOSATOARE INSELARE daca persisti sa crezi ca, dupa cultura ta ai „argumente” sa pretinzi asemnea ELUCUBRATII dracesti ca cele citate de mine mai sus de la textul tau.

    Omul Chipul Lui Dumnezeu e PERFECT creat de Hristos in functile lui si de NE”inbunatatit” in ONTOLOGIA sa ALTFEL decat prin intermediul HARULUI !

    cyborgul este CARICATURA omului induhovnicit/indumnezeit ajuns la masuri si daruri duhovnicesti !

    dracul care NEAVAND nici HAR si nici ORICE PUTINTA de a „modifica” omul ontologic a INNEBUNIT sa creada ca va reusi cu ajutorul jalnicelor chestii materiale/LUMSTI7OMENESTI sa accedeze la ontologia/structura sade om.
    dracul e NEBUN , ILOGIC si ABSURD! Asa devine si omul fara Dumnezeu care CREDE diavolui !
    Ai MARE grija : MINCIUNA e lumea lui ! Din ea te adapi tu acum, si daca nu iti revii NU va ramane fara urmari duhovnicesti. NICIO MINCIUNA la care ADERA mul liber NU ramane fara urmari duhovnicesti in el si destinul lui, de unde NECESITATEA IMPERIOASA, pentru care s-au chinuit Toti Sfintii sa ne invete a dobandirii de la Dumnezeu a : TREZVIEI/ATENTIEI si…discrenamantului ca forma finala ai ei.

    sa va iasa din cap ca e posbil asa ceva…. e o INSELARE sa crezi ca omul poate face ceva hibrid din viu_masina( materie moarta)…

    Dumnezeu SINGURUL a creat Lumea Vazuta cu omul ca COROANA a ei din viu ( duh/suflet) si materie moarta =PAMANT ( adica trupul singur alcatuit din elemente lui MATERIALE si care FARA legatura lui cu sufletul e MORT ca PAMANTUL din care a fost luat )

    Apreciază

   • el said, on martie 26, 2016 at 9:46 pm

    ozana

    „Aceste entitati non-biologice vor imita in totalitate anatomia corpului uman, vor avea singe, doar ca totul va fi sintetic”______ NU entitati ci MASINI, cu functii de robot. Ceea ce spui aici e DELIR, e ca si cum ai pretinde ca Robotul Terminator e POSBIL. Vine din rezultatul DEOCHERII mintii tale de literatura EZOTERICA si science-fiiction, de IMAGINAR BOLNAV !

    „capabili de autoperfectionare nelimitata, „____INCAPABILI DE NIMIC fara om si control omenesc ca orice masinarie, capabili de taskuri LIMITATE in granitze precise

    „nu cer salarii , nici pensii, nu au nevoie de casa, nu se inmultesc necontrolat, muncesc fara intrerupere, executa fara comentarii”_____ desigur pentru ca „creaturile descrise de tine ma sus sunt DOAR MASINI si inca MULT inferioare delirului pe care il preziti tu aici, COPII IMPEREFCTE DEPARTE de prototip al unor realiati biologice umane sau animale. MASINI pe scurt. si NICI MACR NU vor ajunge vreodata sa-si poata pune asemenea probleme ( salar,etc) pe care numei cineva cu CONSTINTA DE SINE le poate imagina

    „Asta pina cind vor fi capabili sa aiba pina si emotii , sentimente.”_____ aici nici macar nu mai comentez te las singura sa realizezi ENORMITATEA pretinsa (macar ca Sentimente/emotiile sunt doar niste functii INFERIOARE ale omului )

    SINGURUL Cyborg real (viu+componente masina implantate) pe care il pot obtine e omul cipat. dar care ramane OM si e schimonosit de masinaria implantata sa capete niste „puteri” „haruri” dinafara starii ingaduite lui normal.

    singurul „cyborg” care il intereseaza pe diavol e omul cu pecetea lui anticrist, care a semnat in alb RENUNTAND la libertatea lui IREVERSIBIL si s-a dat in puterea cipului ( si a celor care-l controleaza)

    vino-ti in fire ce fac ei e NIMIC, STIU ce vorbesc, JALNICE masinarii ATAT si alea ca sa functioneze la parametii pentru care au fost dezvoltate NECESITA MUNCA INFINTA a MULTOR legiuni de oameni SUPERCALIFICATI care stau indaratul lor de la stadiul plan pe hartie la cel efectiv ….. astia sunt „cyborgii” tai ! si ai mult de atat NU SE VA PUTEA.

    astia fac DOAR masini performante care VESNIC raman masini/ROBOTI si care fara om sunt DOAR FIER VECHI care se „gripeaza” /deterioreaza/defecteaza repede

    notiunea de cyborg e o UTOPIE (IMPOSBILIA efectiv) si o HULA inspirata omului de catre diavol atunci cand se aseamana si el diavolului in pretentiile lui NEBUNESTI de „creator”… iar tu te temi de scurosrile mintii lo bolnave si neputincioase.

    cyborgul lor e omul pecetluit, acela va primi comenzi dinafara lui si va functiona ca un teleghidat…insa FARA PRETENTIILE de performanta descrse in maculatura lor cup-papier science-fiction

    Apreciază

 9. john said, on martie 25, 2016 at 1:46 pm

  Este foarte interesant,cum de fiecare data scapa unul?Sau acel „unu” este acoperitul care are misiunea de-a indica obiectivul apoi dispare ca prin farmec..Evreii spun ca au avertizat,turcii spun ca au avertizat,rusii spun ca au avertizat…francezii nu mai spun,doar belgienii aveau niste dureri crancene in cur, care pana la urma s-au dovedit a le fi fatale.
  http://www.debka.com/article/25316/Abdelsalem-capture-laid-red-herring-for-double-terror-attack-in-Brussels

  http://www.news.ro/externe/moscova-rusia-a-avertizat-belgia-asupra-riscului-producerii-unor-atentate-1922412122002016031615411774

  http://stirileprotv.ro/stiri/explozii-in-bruxelles/au-fost-identificati-doi-dintre-atacatorii-de-la-bruxelles-cine-sunt-fratii-el-bakraoui-cunoscuti-politiei-pentru-talharii.html

  „Umanitatea însăşi se află sub asediu, în aceste ore. Ca şi 11 septembrie 2001, 13 noiembrie 2015,22 martie2016 este un moment de inflexiune. Nimic nu mai poate fi la fel. Ceva se schimbă, sub ochii noştri. Democraţiile şi oamenii au datoria de a reacţiona şi de a rezista. Fantasmele terorii nu pot fi viitorul nostru.”
  Raman la parerea ca a fost un „false flag”,prin care se urmareste ingradirea si restrangerea unor drepturi si libertati civile, si mai mult. O sa vedem in perioada urmatoare pe formatorii de opinie urland pe toate televiziunile si incercand sa ne convinga cat de necesara este siguranta noastra prin acceptarea actelor biometrice si a celor cu cip.
  https://templierblog.wordpress.com/2016/03/22/322-steag-fals/

  Mărturii din atentatul de la Bruxelles
  http://www.lapunkt.ro/2016/03/24/marturii-din-atentatul-de-la-bruxelles/

  Apreciază

 10. octavpelin said, on martie 25, 2016 at 4:33 pm

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

  Apreciază

 11. energein7 said, on martie 25, 2016 at 11:08 pm

  Reblogged this on energein7's Blog.

  Apreciază

 12. ozana said, on martie 27, 2016 at 5:57 pm

  @el
  Iti multumesc mult. Au fost pe deplin edificatoare precizarile. Doamne ajuta.

  Apreciază

 13. Mirela said, on martie 31, 2016 at 11:32 pm

  Ozana

  De destulă vreme se încearcă inducerea ideii atotputerniciei „ştiinţei”, din dorinţa ca aceasta şi cel care o inspiră (Lucifer) să ia locul lui Dumnezeu în sufletele oamenilor. Acum vreo jumătate de secol se vorbea despre cum nu vor mai fi perioade de secetă, căci omul va produce ploi artificiale, despre cum nu vom mai avea nevoie de hrană, căci vom mânca o pastilă, ce va conţine chintesenţa a tot ceea ce ne este de trebuinţă etc.
  Vedem asta?
  Dar, vrăjiţi de palide scamatorii de invenţii sataniste, mulţi oameni plini de sine/ignoranţi/suficienţi au crezut că se vor putea lipsi de Dumnezeu şi că ştiinţa le va da tot ceea ce voiau să obţină fără să-I ceară lui Dumnezeu.
  Acum, tot mai des, se încearcă inocularea ideii că implanturile cu cip ne vor aduce o mulţime de avantaje: ne vor face culţi, inteligenţi, slabi, performanţi, sănătoşi etc. etc. şi că fără ele vom fi nişte imbecili/handicapaţi. Oare e aşa? Sau e o altă minciună satanică, asemenea celei din rai, când strămoşilor noştri li s-a spus că vor fi ca Dumnezeu?
  „Ştiinţa” oficială e plină de minciuni şi de false dovezi/promisiuni. De câte ori am tot auzit despre cât e de grozavă o descoperire, pentru ca apoi să aflăm că e nocivă/falsă? Aselenizarea, OMG nu sunt din acelaşi registru?
  Dacă ştiinţa umană ar fi aşa de avansată încât să creeze fiinţe care să „imite in totalitate anatomia corpului uman”, „cu singe, doar ca totul va fi sintetic”, „capabile de autoperfectionare nelimitata” etc., nu am fi văzut deja aplicate în medicină aceste roade?
  Dacă oamenii de ştiinţă nu se pricep nici măcar să asigure compatibilitatea reală a unui organ furat de la un „mort” cu un alt trup, chiar or fi putând ei să facă un om întreg, „de milioane de ori mai inteligent decit noi”,?
  Nu ar fi mai uşor/logic să facă ei un organ compatibil, decât să fure unul care oricum e incompatibil?
  Ce om să facă ei, când le este imposibil să creeze în laborator chiar şi cea mai simplă formă de viaţă (din matrie nevie)? Chiar şi o celulă are o structură uluitor de complexă (încă necunoscută!), ADN-ul prezintă informaţie în cantitate uriaşă, pe care nu poate să o explice vreun evoluţionist… Ce om creat de om?!!!

  Apreciază

 14. […] Pareri despre ATENTATUL TERORIST din BRUXELLES […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<span>%d</span> blogeri au apreciat: