SACCSIV – blog ortodox

Video: ATAC TERORIST LA BRUXELLES la aeroport si metrou. Revendicat de ISIS. Zeci de morti

Posted in Uncategorized by saccsiv on martie 22, 2016

 

 

   Iata si ce putem citi la Atac terorist la Bruxelles. Explozii pe aeroport și la metrou: 34 de morți și numeroși răniți de pe Realitatea:

Cel puțin 34 de persoane au murit, într-un dublu atac terorist petrecut, marți dimineață, în capitala Belgiei. Două explozii au avut loc pe aeroportul Zaventem, unde au murit cel puțin 14 oameni. O a treia deflagrație s-a produs la metrou, în stația Maelbeek, unde alte 20 persoane au decedat. Gradul de alertă teroristă în Belgia a fost ridicat la cea mai înaltă treaptă, iar Bruxelles-ul este, în aceste momente, complet paralizat. Potrivit unor surse citate de Reuters şi AP, atentatele au fost revendicate de ISIS.
UPDATE: Atentatele de la Bruxelles au fost revendicate

Potrivit unor surse citate de Reuters şi AP, atentatele au fost revendicate de ISIS. Aceştia susţin că în aeroport au folosit centuri cu explozibil şi, înainte de a le detona, au tras mai multe focuri de armă.

UPDATE: Ministrul de Interne belgian, Jan Jambon, a anunţat trei zile de doliu naţional.

Centrul belgian de criză a anunţat că oamenii pot ieşi din nou din case. 

UPDATE: O centrală nucleară din Belgia, din regiunea Liege, a fost evacuată de urgență pe fondul unor presupuse amenințări teroriste.

Bilanț sumbru

Un atac terorist care a lovit întreaga Europă a avut loc marți dimineață în capitala Belgiei. Trei explozii au zguduit Bruxelles-ul, două în aeroportul Zaventem și una la metrou, bilanțul provizoriu indicând numeroși morți și răniți.

Bruxelles-ul este acum sub stare de asediu, armata a fost scoasă pe străzi, sistemul de transport în comun oprit, școlile închise, iar lumea sfătuită să rămână în case. Forțele de securitate belgiene sunt în alertă maximă și verifică alte potențiale ținte. Cel puțin o altă explozie a avut loc în Bruxelles, presa locală indicând că este vorba despre o detonare controlată de autorități.

Panică la aeroport

Aeroportul din Bruxelles, Zaventem, a fost zguduit marți dimineață în jurul orei locale 8.00 de două explozii puternice.

Cel puțin 14 persoane au murit și 85 au fost rănite, a anunțat televiziunea publică belgiană VRT. Procurorul federal belgian a anunțat ulterior că cel puțin una dintre explozii a fost provocată de un atentator sinucigaș.

Achetatorii belgieni au găsit o puşcă Kalașinkov în terminalul plecări al aeroportului din Bruxelles, confom postului de radio RTBF. Tot acolo a fost găsită o centură cu explozibili nedetonată.

Potrivit Het Laatste Nieuws, exploziile au avut loc la biroul de check-in al American Airlines și la Brussels Airlines. Agenția de presă Belga spune că la fața locului, înainte de explozii, s-au auzit focuri de armă și strigăte în arabă.

Un fum negru putea fi văzut deasupra clădirilor aeroportului la puțin timp după ce martorii au auzit deflagrațiile, care au avut loc la câteva secunde una după cealaltă. Pe rețelele de socializare au putut fi văzute imagini cu terminalul afectat de explozii, cu persoane rănite și cu mulțimea disperată alergând din clădire.

Explozie și la metrou

La o oră de la incidentele de pe aeroport, o nouă deflagrație a avut loc la metroul bruxellez. Explozia s-a produs la stația de metrou Maelbeek, care este situată aproape de sediile mai multor instituții europene.

Conform martorilor oculari, explozia s-a produs într-o garnitură de metrou care tocmai pleca din stație în timpul orei de vârf. Potrivit primelor informații, 20 persoane au murit în această explozie și alte 55 au fost rănite. 

Întreaga rețea de metrou a fost oprită în urma exploziei, au anunțat autoritățile.

De fapt, întregul oraș a fost plasat în stare de alertă, iar sistemul de transport în comun, oprit complet.

Adrian Slavnicu, un român stabilit în Bruxelles şi care locuieşte în apropierea aeroportului, a povestit pentru Realitatea TV că oamenii sunt foarte panicaţi.

Stau la cinci minute de aeroport. Eram acasă când s-a petrecut, exploziile nu s-au auzit, dar au început la un moment dat să sune multe sirene de salvare şi trupe de intervenţie şi atunci mi-am dat seama că ceva s-a întâmplat”, a explicat Adrian Slavnicu pentru Realitatea TV.

„Apoi am deschis televizorul şi am văzut ce se întâmplă. În continuare se aud sirene de salvare şi asta înseamnă că se desfăşoară o mare activitate acolo la aeroport. Oamenii sunt panicaţi, mulţi se aşteptau şi şi eu mă aşteptam la represalii după ce s-a întâmplat în ultimele zile la Bruxelles. Ne-am învăţat să trăim aşa… Autorităţile şi ele se aşteptau să se mai întâmple ceva. După arestarea teroristului (Salah Abdeslam, n. red), nu au mai fost emise alerte, dar autorităţile se aşteptau să mai existe represalii. Mai sunt suspecţi ascunşi în Bruxelles, aşa spun autorităţile”, a adăugat bărbatul.

„Am auzit două explozii foarte puternice. Am simțit cum clădirea s-a mișcat. M-am îndreptat spre locul de unde s-au auzit exploziile și de acolo veneau oameni confuzi și șocați”, a relatat un reporter Sky News.

Ministerul român de Externe, în contact cu Bruxelles-ul

Ca urmare a exploziilor înregistrate în cursul dimineţii de astăzi la aeroportul din Bruxelles, Ambasada României în Regatul Belgiei a întreprins în regim de urgenţă demersurile legale pe lângă autorităţile locale, inclusiv pe lângă autorităţile aeroportuare şi reprezentanţii biroului TAROM de la Bruxelles, în vederea obținerii unor informaţii suplimentare cu privire la circumstanțele producerii incidentului şi cetăţenia persoanelor afectate.

Ambasada României în Regatul Belgiei menţine contactul cu autorităţile locale şi este pregătită să acorde asistenţă consulară de specialitate în limita competenţelor legale.

Stare de alertă și operațiuni anititero

Bruxelles-ul este un oraș aglomerat care găzduiește sediile NATO și ale instituțiilor UE.

Capitala Belgiei a fost tulburată în ultimele luni de operațiunile antiteroriste care au vizat celulele jihadiste ce își găsiseră adăpost la Bruxelles.

Ultima operațiune de acest gen a avut loc sâmbătă. Teroristul considerat a fi ultimul în viață din grupul de autori ai atacurilor multiple din Paris soldate cu 130 de morți, de acum patru luni, Salah Abdeslam, a fost arestat după ce a fost rănit.

 

Tagged with: , , ,

34 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. cca70 said, on martie 22, 2016 at 6:20 pm

  Oameni buni

  Voi nici acum nu stiti ca in zilele de 11 sau 22 ale lunii masoneria ( satanistii) organizeaza crime ritualice?( ex 11 septembrie..etc..cautati si veti gasi o multime de crime in masa savirsite in 11 sau 22)

  Chestia asta cu isis si cu islamul putea fi credibila dar nu intr-o zi de 11 sau 22….:)
  deci hai sa nu fim naiavi ( macar azi)…. si sa nu atribuim jertfa catre diavol savirstita astazi …altora decat celor cu sortulet

  Apreciat de 3 persoane

  • nikodim said, on martie 22, 2016 at 7:54 pm

   cca70,
   Taietorii de capete tot la „gradinita” celor cu sortulete sunt „educati”. Si de acolo isi primesc regulat „cornul si laptele”.

   Apreciat de 2 persoane

  • templier's blog said, on martie 22, 2016 at 10:04 pm

   Vezi ultima postare: 3/22 steag fals!

   Apreciază

   • Alin said, on martie 22, 2016 at 11:16 pm

    Dimitrie Cantemir, domn al Moldovei (martie-aprilie 1693 şi 1710-1711), autor, cărturar, enciclopedist, etnograf, geograf, filozof, istoric, lingvist, muzicolog, compozitor, om politic şi scriitor român:

    Această carte (Coranul) este o îngrămădire de împletituri mincinoase, o culegere de basme şi o adunătură de poveşti în cel mai înalt grad caraghioase(…) Simokatta, Gheorghe Kedrenos şi alţi autori creştini, (…) au dezvăluit şiretenia muhammedană parţial şi superficial în scrierile lor istorice. Voi trece sub tăcere şi pe împăratul Ioan Cantacuzino care într-o mare carte şi prin îndelungată vorbire ridiculizează şi combate cu bună evlavie şi cu înţelepciune împletiturile de minciuni şi cuvintele deşarte ale Curanului. (…)comentariul făcut de Porfirie, filosoful peripatetic, un elin, la Cartea lui Moise, la Sfînta Evanghelie, la Curan(…) despre legea muhamedană spunea că este o „Lege porcească“(…) în legea muhammedană sînt îngăduite foarte multe — chiar dacă nu toate — oarecum animalice, lipsite de orice pricepere şi sens, dar poruncite drept lucruri foarte necesare, aşa încît dacă animalele cele necuvîntătoare ar fi avut capacitatea de a grăi şi modul de a-şi arăta intenţiile, cu adevărat şi-ar fi bătut joc de un astfel de legislator, iar legea lui ar fi declarat-o mîrşavă şi vrednică de batjocură.

    (…)Căci cine dintre cei cu înţelegere ar socoti că e un merit, ca pe fiecare om — afară de muhamedan — să-l lipseşti de agonisita lui, să-i jefuieşti pe toţi de toate fără nici o teamă, să propovăduieşti că cea mai bună faptă şi de mai mare merit este să ucizi? Totuşi, legea muhamedană nu numai că îngăduie ci şi porunceşte, şi nu numai că porunceşte ci, dacă cineva nu face aceasta, îl socoate că a păcătuit de moarte.

    Legea Curanului, dimpotrivă, proclamă că nimeni în lume n-are stăpînire asupra vreunui lucru, afară de cei ce urmează Curanului. Cu un cuvînt, toate şi le atribuie lor, nimic nu este îngăduit altora, nimic nu aparţine altora, nimic altceva nu socotesc a fi drept. Aceasta, deci, este partea din legea Curanului care, fiind lipsită de orice raţiune şi sens, ca o piatră ruptă din marginea prăpastiei se prăbuşeşte vertiginos în adîncul ignoranţei.

    (…)După ce le-a slăbit discipolilor săi (în lumea aceasta) toate frînele destrăbălării, îmbuibării, plăcerii pîntecelui şi a celor de sub pîntece, el le făgăduieşte şi în viaţa viitoare (unde oricine care s-a nevoit după lege nădăjduieşte să-şi ceară de la preadreptul judecător adevărata fericire şi cunună) plăcerile trupului cele fără de osteneală: lupte amoroase, fapte vitejeşti, victorii, domnia lui Bachus şi orice desfătare şi gîdilare a tuturor simţurilor ca pe un lucru prea dulce, precum porcilor celor buboşi noroiul şi mocirla prea împuţită. (1722, extrase din Sistemul sau întocmirea religiei Muhamedane)

    Manuel al II-lea Paleologul, împărat bizantin din 1391 până în 1425
    “Arată-mi ce aduce nou credinţa lui Mahomed şi vei vedea că vei găsi numai lucruri rele şi neomeneşti, aşa cum e porunca de a răspîndi credinţa cu sabia.” – Cuvinte rostite în 1391 de Manuel al II-lea Paleologul şi citate în septembrie 2006 de Papa Benedict, prilej cu care a fost ostracizat de islamiştii din lumea întreagă şi de presa şi mediul academic occidental, ambele sufocate şi hipersensibilizate pînă la isterie de corectitudinea politică cînd vine vorba de islam (1391 – 2006 Istoria Raţiunii,de la Manuel la Benedict)

    Apreciază

 2. […] Sursă: Video: ATAC TERORIST LA BRUXELLES la aeroport si metrou. Revendicat de ISIS. Zeci de morti […]

  Apreciază

 3. Iones said, on martie 22, 2016 at 7:25 pm

  V-ati intrebat de ce ISIS NU a atacat Israelul pana in prezent? Spunea un terrorist ISIS ca „e mai bine sa ucizi un siit decat un evreu”. Au mai fost declaratii ca ISIS inseamna „Israel Secret Intelligence Service”

  Rudy Giuliani: ISIS este creatia lui Barack Obama

  Putin spune cine a creat ISIS

  Apreciază

 4. Iones said, on martie 22, 2016 at 7:28 pm

  OFF0TOPIC
  Lista organizatiilor sponsorizate de Soros si fundatia lui:
  http://www.discoverthenetworks.org/viewSubCategory.asp?id=1237

  Pentru lista ONG-urilor cu activitatea in Romania sponsorizate de Soros vizitati:
  http://www.fundatia.ro
  http://www.fdsc.ro

  1. ORGANIZAŢII NON-GUVERNAMENTALE

  ONG-uri locale

  Asociaţia Alburnus Maior – Eugen David, Preşedinte

  Fundaţia Culturală Roşia Montană – Ioan Piso, Preşedinte

  ONG-uri naţionale şi internaţionale

  Fundaţia SOROS

  G R E E N P E A C E

  Organizaţia Europa Nostra

  Asociaţia HERITAGE, partener UNESCO

  Pro Patrimonio

  Asociaţia RPER Franţa – Rencontres du Patrimoine Europe-Roumanie

  Asociaţia RPER România

  Asociaţia Ad Astra

  Les Amis de la Terre International

  Terra Mileniul III

  Asociaţia Roşia Montană Verde

  Asociaţia Dor de Ducă

  Asociaţia pentru Conservarea Ariilor Protejate BioCultural “Salvaţi Vama Veche”

  Asociaţia Sighişoara Durabilă

  Fundaţia pentru Parteneriat – Laszlo Potozky

  GeoMMed Professional Association

  Centrul de Resurse Juridice

  Asociaţia de Mediu Rhododendron

  CULTOURS – Centrul de Turism Cultural, Timişoara

  Asociaţia Română a Iubitorilor Naturii

  Asociaţia Salvaţi Bucureştiul

  Asociaţia Culturală Reener Landchen, Reghin

  Green Hours & Teatrul LUNI

  Asociaţia Pro Urbe Arad

  Centrul pentru Arii Protejate şi Dezvoltare Durabilă Bihor

  Clubul de Turism şi Ecologie – Trans mont Făgăraş

  Clubul Ecologic Transivania

  Organizaţia Naţională Cercetaşii României – Centrul Local Sibiu

  Fundaţia ExtrAArt – Luminiţa Dejeu, Preşedinte

  Organizaţia Naţională Cercetaşii României – Centrul Local Oradea

  Asociaţia BATE ŞAUA SĂ PRICEAPĂ IAPA

  Societatea Ecologică AquaTerra, filiala Iaşi

  Asociaţia turistică sportivă civică şi ecologistă CLUBUL DE CICLOTURISM NAPOCA”

  Asociaţia Ecouri Verzi din Cluj-Napoca

  Fundaţia Eco-Civica

  Asociaţia Speologică Exploratorii, Reşiţa

  Asociaţia Generaţia Verde

  Societatea Astronomică Română de Meteori

  Clubul Alpin Roman Secţia Deva

  Asociaţia “Salvaţi Delta”

  Asociaţia Bucureşti

  Asociaţia studenţilor şi doctoranzilor români în Franţa

  2. INSTITUŢII şi ORGANIZAŢII din România

  Academia Română

  Academia de Ştiinţe Economice (ASE)

  Ordinul Arhitecţilor din România

  Uniunea Arhitecţilor din România

  ICOMOS România

  ICOMOS (Consiliul Internaţional al Siturilor şi Monumentelor) – consilier UNESCO

  Raport Icomos – Hope for Roşia Montană?

  3. PERSONALITĂŢI, CERCETĂTORI, EXPERŢI din diferite domenii

  Alteţa sa Principesa Margareta a României şi Familia Regală

  Edward Goldsmith, directorul revistei Ecology

  Ioan Piso, istoric şi arheolog, Catedra de istorie veche a Universiţă­ii “BabesBolyai” Cluj, fost director al Muzeului Naţional de Istorie a Transilvaniei din Cluj Napoca;

  Aurel Sântimbrean, geolog

  Horia Ciugudean, istoric şi arheolog, Universitatea “Lucian Blaga” Sibiu,

  Muzeul Unirii din Alba-Iulia;

  Mircea Babeş, Membru al Comisiei Naţionale de Arheologie (CNA), Director al Seminarului de Arheologie al Universităţii Bucureşti, Cercetător principal la Institutul de Arheologie “Vasile Pârvan” al Academiei Române.

  Ioan Rădulescu, inginer geolog, fost director al Institutului Geologic al României, expert ONU în minerit

  Ioan Mârza, geolog UBB

  Mircea Babeş – cercetător la Institutul de Arheologie “V. Pârvan”

  Valentin I. Vlad, vicepreşedintele Academiei Romane

  Afrodita Iorgulescu, Academia de Studii Economice

  Ioana Bogdan Cătăniciu, istoric şi arheolog, Institutul de Arheologie şi Istoria Artei al Academiei Române

  Raul C. Mureşan, neuroştiinţe experimentale şi teoretice

  Anthony Hammond, directorul Muzeului minier de la Great Orme, Ţara Galilor

  Francoise Heidebroek, economistă din Belgia

  Lavinia Andrei, inginer energetician

  4. OAMENI POLITICI

  Renate Weber, europarlamentar

  Daciana Sârbu, europarlamentar

  “Oamenii din Roşia Montana au nevoie de protejarea comunităţii locale, a identităţii sociale şi culturale şi a ecosistemului în faţa ameninţării exploatării miniere cu cianuri.”

  Victor Boştinaru, europarlamentar

  Monica Macovei, europarlamentar

  Carmen Moldovan

  Eckstein Kovacs Peter

  Attila Korodi

  Gheorghe Funar

  5. PUBLICAŢII ŞI OAMENI DE PRESĂ

  PUBLICAŢII

  Formula AS (Ion Longin Popescu)

  Cotidianul (Cornel Nistorescu)

  Kamikaze (Mircea Toma)

  Revista Eco Magazin (Ionuţ Părăuşanu)

  Ziarul Bursa (Viviani Mirică)

  Adevărul (Ruxandra Hurezean)

  Ziarul Gândul (Dragoş Boţa)

  Green Report (Mihaela Pavnutescu)

  Ziarul Făclia (Monica Tripon)

  Gazeta de Cluj (Tudor Borşe)

  Bistriţa News, (Marius V. Chiuzan)

  OAMENI DE PRESĂ

  Ion Longin Popescu, jurnalist Formula As

  Horea Ţurcan, jurnalist Formula As

  Mircea Toma, jurnalist, director Kamikaze, preşedinte Active Watch, Agenţia de Monitorizare a presei din România

  Mihai Goţiu, jurnalist Vox Publica

  Cornel Nistorescu, jurnalist, director Cotidianul

  Veronica Marinescu, jurnalist Jurnalul Naţional

  Ruxandra Hurezean, jurnalist Adevărul

  Andreea Ofiţeru, jurnalist Adevărul

  Viviani Mirică, jurnalist Ziarul Bursa

  Monica Tripon, jurnalist Ziaru Făclia

  Ovidiu Petrovai, jurnalist

  Sânziana Pop, director Formula As

  Peter Imre, director general Adevărul Holding

  Apreciază

  • tom beron said, on martie 23, 2016 at 3:00 am

   @Iones
   Multzam de informatii dar trebuie adaugat ce-i mai important: ACTUALUL GUVERN TEHNO-CRAP AL ROMANIEI! Nu stiam ca Gyury Funar a primit si el 30 de shekeli.De Monika „elgitibista” Maka-bey stiam dar nu o vad pe Pipi-Balena(aia cu gusa cit balena)..hmmm

   Apreciază

 5. tom beron said, on martie 22, 2016 at 7:42 pm

  …o fi si faptul ca l-au prins pe harapul ala( nu mai retin cum il cheama dar e ceva e genul „Ash hali salam da’nam”) si putea sa ciripeasca asa ca ce era pregatit a fost executat acum.Din imaginile cu cei 3 de la aeroport nu va d nimic deosebit,doar „3 belgieni” multiculturali asa cum vrea (b)ELITA.Cineva a scris ca azi este si 22 ,ziua ‘fatidica”(ideele?) si poate ca s-au folosit si de asta.Un lucru e sigur: se vor inaspri masurile de securitate/supraveghere in TIMP CE SUTE DE MII DE HARAPI SI BABUINI VOR INTRA IN EUROPA LINSITITI ,NECONTROLATI,etc.
  ps: sunt curios totusi de faptul ca NU AU ATACAT SEDIUL NOULUI EURO-VAVILON care era aproape,cind harapii spun ca urasc „demonocratia ioropeneasca’. AICI MIROASE! Daca mergeti pe fir..ajungeti la NISTE FIRE DE PAR..CARE SE TRANSFORMA IN ZULUFI/PERCIUNII DE LA URECHILE PAPU$ARILOR..

  Apreciat de 2 persoane

  • mircea.v said, on martie 22, 2016 at 9:08 pm

   nea Anderthal ?

   Apreciază

   • tom beron said, on martie 23, 2016 at 3:02 am

    @mircea v
    Eu sau aia cu turbane sunt oameni de grota?Buncar inca nu am dar poate scap sa ma ascund in vreo grota..

    Apreciază

  • Aurora said, on martie 22, 2016 at 10:59 pm

   Sediul Noului Vavilon l-au menajat. Stapanii le-au zis „de asta nu v-atingeti, dar la metrou puteti sa faceti macel profesionist, important e sa piara cat mai multi”. Treaba asta o sa grabeasca pasii spre cardul unic via implantul RFID. Si eu cred ca firele de par provin de la niste perciuni.

   Apreciază

 6. intruder117 said, on martie 22, 2016 at 8:52 pm

  Cand au luat foc amaratii aia de la Colectiv, Ponta si-a dat demisia in urma presiunilor interne si a celor externe care ca niste mari invatati si mari sfetnici stie tot ai Europei, ne sugerau amenintand ca este imperuos necesar ca Guvernul Ponta sa-si ia talpasita> Apoi ca sa vedeti cat de prosti si manipulati sunteti, la Paris au avut loc atentatele de la Charlie Hebdo, nu si-a dat nimeni demisia. Apoi au loc iar, atentatele de la Paris asupra cafenelelor si magazinelor, soldate cu 130 morti. Nu si-a dat demisia nimeni, chiar daca conducerea Frantei pupau in cur, multiculturalismul musulman, si sustineau vehement invazia orcilor musulmani . Astazi, au loc atentate in Belgia, tara satanista unde toti liderii vanduti sufleteste , fac si desfac din scaulele lor daruite in Turnul Babel. Nimeni nu si-a dat demisia. Nici presedintele CE, nici Baba Merkel, sustinatoare acestui scenariu dictat si impus din umbra de a impanzi Europa cu orci criminali pentru treaba aceasta. Acum aveti raspunsul adevar- adevarat: PENTRU ASTA I_AU ADUC AICI. Pentru ce ati vazut la Bruxelles, pentru asta i-au adus aici, pentru a face ce au facut, in toate capitalele si orasele mari ale Europei. De ce? Pentru a semana teroare, pentru ca oamenii sa nu-si mai afiseze credinta crestina de teama sa nu i se puna o bomba in casa sau sa fie decapitati, pentru ca vezi Doamne au fost ofensate „comunitatile” musulmane de orci criminali. Si astfel prin teroare se impune minimalizarea Crestinismului, pana la interzicerea lui prin lege. Si bineinteles ca in paralel cu aceasta eu au pregatite alte legi pentru a fi implementate, si le trebuie cauza: TERORISMUL, pentru a ingradi 100% libertatile noastre care au mai ramas..! Baba Merkel, nu a iasit pana acum deloc sa zica si ea cat de vaca si manipulata este, si cat a f….ut Europa, ascultand idioata de stapanii cei sufla in ceafa..! Va iesi maine, cu un discurs la comanda satanista sa ne spuna ca un pic de tantam nu va face sa ne speriem si primirea orcilor cu bratele deschise ramane prioritatea Europei in a-si arata cu aceasta ocazie ospitalitatea .

  Apreciat de 2 persoane

  • tom beron said, on martie 23, 2016 at 3:08 am

   @intruder
   Sa inteleg ca esti nostalgic dupa puscariabilul VV Tonta? Ai uitat ca mascariciul ala,printe alte rele, a dat osmanlailor pamant in Bukale sa-si faca spurcaciune de moscheie si „centru cultural”?
   EU CRED CA „ASTIA” PREGATESC SFARSITUL HARAPILOR SI ASTA V-A INCEPE DIN EUROPA APOI LA EI ACASA. ASTEPTATI DOAR SA VINA VARA..

   Apreciază

  • Radu said, on martie 23, 2016 at 4:11 pm

   FOARTE BINE PUNCTAT

   NIMENI NU SI-A DAT DEMISIA asa este oare de ce?

   Sefii serviciilor din Franta si Belgia dupa parerea mea ar trebui sa raspunda penal pentru incompetenta sau rea vointa in a preveni aceste atacuri teroriste.

   Apreciază

 7. john said, on martie 22, 2016 at 9:13 pm

  3/22 Steag fals!
  Sarbatori satanice in inima Europei dedicate unor zeitati egiptene si asiro-babiloniene
  https://templierblog.wordpress.com/2016/03/22/322-steag-fals/

  Apreciază

 8. Alin said, on martie 22, 2016 at 10:36 pm

  Daniel Ghiță, mesaj tranșant după atentatele din Bruxelles: „Merkel, ia-ți ”refugiații” analfabeți în Germania!”

  Dna Merkel, luati va ” refugiatii” analfabeti in Germania!
  Noi avem identitate religioasa, si nu vrem acte teroriste pe teritoriul Romaniei.Noi suntem crestini ortodocsi!
  Nu vom acceptam niciun refugiat pe pamantul Romaniei!
  Facem un marș, fara violenta, in Bucuresti? Organizam ceva?
  Cu o Icoana in mana, asta este „arma ” noastra: credinta! Suntem un popor cu identitate si vrem sa ramanem asa.
  Dumnezeu sa ii ierte pe mortii de azi…
  Nihil Sine Deo!”, a scris daniel Ghiță pe pagina lui de Facebook.

  Citește și: Daniel Ghiţă dă de pământ cu ministrul Sănătăţii şi cu Alina Gorghiu. Ce mesaj le-a transmis conducătorul „Patrulei lui Vlad Ţepeş”

  http://www.voceatransilvaniei.ro/daniel-ghita-mesaj-transant-dupa-atentatele-din-bruxelles-merkel-ia-ti-refugiatii-analfabeti-in-germania/

  Apreciază

 9. Claudia said, on martie 23, 2016 at 8:59 am

  …Si alta forma de atac asupra persoanelor in varsta: neobrăzarea. (http://adevarul.ro/news/societate/batrana-78-ani-batjocurita-statia-autobuz-doi-tineri-neobrazati-8_56ec41b55ab6550cb8fcd1f6/index.html )

  Apreciat de 1 persoană

  • Radu said, on martie 23, 2016 at 4:07 pm

   e valabil si viceversa
   am cunoscut in Bucuresti niste batranii nesimtiti de nu iti vine sa crezi
   nu toti sunt asa evident dar si cand dai peste unii de genul asta nu iti vine bine

   au nu au treaba ei trebuie sa fie la ora 7 ora 8 in mijloacele de transport in comun cand toata lumea are treaba se duce la servici etc
   ei ce treaba au la ora aia?
   nu pot sa se plimbe sau sa se duca la piata mai incolo?

   Apreciază

 10. geo said, on martie 23, 2016 at 9:15 am

  Georgian Pop: Am cerut SRI să ne spună de ce legi mai au nevoie pentru o prevenţie antitero mai bună. Am convocat miercuri o şedinţă a comisiei de control asupra activităţii SRI

  http://www.mediafax.ro/politic/georgian-pop-am-cerut-sri-sa-ne-spuna-de-ce-legi-mai-au-nevoie-pentru-o-preventie-antitero-mai-buna-am-convocat-miercuri-o-sedinta-a-comisiei-de-control-asupra-activitatii-sri-15134677

  „Ceea ce s-a intamplat in Belgia nu are cum sa nu ne afecteze. Astazi vorbim de un terorism global”, a declarat directorul Serviciului Roman de Informatii, Eduard Hellvig precizand insa ca sistemul national de alerta terorista se mentine la nivelul precaut-albastru.

  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20883233-eduard-hellvig-sri-ceea-intamplat-belgia-nu-are-cum-nu-afecteze-nu-vad-exagerate-anumite-masuri-prevenire-ale-oricaror-actiuni.htm?nomobile=

  Mi se pare sau actiunile astea sint provocate chiar de servicii, servicii care ii au in lucru pe autori, numai pentru a primi si mai multa putere impotriva libertatilor civile? Si prin ele cineva din umbra sa puna stapinire pe intreaga umanitate?

  Apreciază

  • geo said, on martie 23, 2016 at 1:21 pm

   Da, vad ca si Patraru emite o ipoteza similara…

   Apreciază

   • geo said, on martie 23, 2016 at 1:54 pm

    hmmm…”aflati in atentia politiei” ca toti teroristi ce au produs atentate, erau monitorizati, se aflau in atentia politiei dar in acelasi timp ei isi procurau arme si isi fabricau bombe…

    Daca Abdeslam ar fi fost ucis, nu mai vedeam niciun atentat. Dar celula(le) terorista a intrat in panica de teama ca ar fi Abdeslam ar putea sa o deconspire. Si atunci au lansat atacurile cat mai aveau timp.

    Respectivul a fost sacrificat pentru a fi evitata desconspirarea cuibului de viespi. Toata lumea se intreba cum de a iesit singur sa se predea/fuga catre politisti.

    Abdeslam s-a predat cu buna stiinta din 2 motive: unul sa nu fie impuscat in schimbul de focuri si al doilea pentru a da timp restului celulei sa actioneze pana scot baietii de la el tot…

    Najim Laachraoui, al treilea suspect din atentatele de la aeroportul din Bruxelles, singurul care a scapat cu viata, este considerat artificierul celulei teroriste care a organizat atacurile din Bruxelles si care ar fi avut legaturi si cu atentatele din Paris, din noiembrie 2015.

    Najim Laachraoui este nascut pe 18 mai 1991 in cartierul Schaerbeek si provine dintr-o familie de imigranti. El a fost in Siria. El si-a luat numele de razboinic Abou Idriss dupa ce a aderat la o celula de jihadisti apropiati de ISIS, in 2012.

    El este deja judecat intr-un alt dosar de terorism, fiind acuzat ca a furnizat armament si munitie catre alti membri ISIS.

    Najim Laachraoui era deja cautat de politia belgiana pentru legaturile cu celula terorista implicata in atacurile din Paris. El ar fi calatorit in Siria in 2013 si ar fi unul dintre personajele-cheie in crearea celulei teroriste in Belgia, dat fiind rolul sau major in recrutarea de adepti.

    In 2014, un mandat international de arestare a fost emis pe numele sau, dar acesta nu l-a impiedicat sa se intoarca in Belgia, scrie The Guardian. ADN-ul sau a fost gasit in doua ascunzatori ale teroristilor care au participat la atacurile de anul trecut din Paris si pe materialul exploziv folosit in capitala Frantei. Potrivit La Derniere Heure, Najim Laachraoui ar putea fi artificierul celulei teroriste, omul care pregatea bombele artizanale.

    Mai ramine varianta ca politia belgiana capturindu-l pe Abdeslam sa se fi bucurat prea devreme si sa fi lasat garda jos…de care au profitat acolitii lui…

    Apreciază

 11. geo said, on martie 23, 2016 at 9:31 am

  http://www.fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=538597&title=multiculturalismul-a-esuat-si-totusi-el-continua-sa-fie-folosit-ca-arma-politica-care-e-realitatea-crunta-in-cartierele-islamice-din-europa-politico-marturie-din-molenbeek-ce-a-cenzurat-presa-progresista-din-motive-ideologice-ca-sa-nu-afle-romanii

  http://www.fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=679276&title=-hasotti-pnl-a-recitat-versuri-de-radu-gyr-in-plenul-reunit-al-parlamentului-aurel-vainer-comunitatea-evreiasca-regreta-aducerea-in-prim-plan-a-lui-radu-gyr-lider-al-miscarii-legionare-

  http://www.fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=678405&title=unde-e-politia-un-cort-al-coalitiei-pentru-familie-a-fost-vandalizat-in-centrul-bucurestiului-de-un-grup-de-activisti-lgbt-gruparea-indeamna-si-la-alte-acte-de-vandalism-strada-e-a-noastra-foto

  http://www.fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=676503&title=criza-refugiatilor-exista-o-parte-secreta-a-acordului-a-ajuns-soros-la-o-intelegere-cu-merkel-dupa-6-ani-de-dispute-care-e-de-fapt-planul-secret-incheiat-intre-soros-merkel-si-turcia-cati-imigranti-vor-fi-trimisi-in-ue-

  http://www.fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=678415&title=propaganda-ong-ista-sorosista-progresista-pentru-inchiderea-minelor-si-a-centralelor-de-carbuni-greenpeace-de-asa-zisa-ziua-mondiala-a-apei-toate-centralele-pe-carbune-consuma-impreuna-apa-cat-un-miliard-de-locuitori-ai-planetei-

  http://www.fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=679336&title=ce-rol-au-jucat-dobrogenii-in-miscarea-legionara-din-romania-episoadele-sangeroase-omagiate-de-garda-de-fier

  http://www.fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=677765&title=ucraina-intre-scylla-si-caribda-inca-un-an-de-reforme-impuse-de-fmi-pib-ul-s-a-prabusit-cu-9-9-in-2015-oficial

  http://www.fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=677524&title=dupa-manipularea-de-la-liceul-tudor-vianu-inca-o-manipulare-a-ong-urile-lui-soros-si-a-presei-progresiste-a-fost-demontata-profesorul-din-vaslui-care-a-prezentat-la-ora-un-film-despre-avort-gasit-nevinovat

  http://www.fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=672261&title=s-a-facut-lumina-in-cazul-nadas-testamentul-prin-care-familia-colteu-mostenise-o-avere-colosala-a-fost-falsificat

  http://www.fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=572215&title=de-ce-maghiarii-au-ajuns-sa-si-declare-falsa-propria-lor-cronica-care-vorbeste-ca-ardealul-era-condus-de-gelu-dux-blachorum-in-jurul-anului-900-la-venirea-ungurilor-in-ardeal

  http://www.fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=669531&title=articolul-de-propaganda-pro-moscovit-pe-activenews-lectia-moscovei-pentru-americani-avioanele-rusesti-se-retrag-din-siria-primele-imagini-cu-decolarea-aeronavelor-la-ordinul-lui-putin-cititi-adevaratul-motiv-pentru-care-rusia-s-a-retras-din-siria

  http://www.fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=672613&title=video-letoni-care-au-luptat-in-randurile-legiunii-letone-parte-a-waffen-ss-impotriva-armatei-sovietice-in-timpul-celui-de-al-doilea-razboi-mondial-si-simpatizanti-ai-acestora-au-defilat-miercuri-in-centrul-istoric-al-capitalei-tarii-riga

  http://www.fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=675658&title=norvegia-pentru-prima-data-in-istoria-tarii-numarul-ateilor-l-a-depasit-pe-cel-al-credinciosilor-vedeti-de-ce-a-putut-sa-apara-o-monstruozitate-ca-barnevernet-in-norvegia-ce-stat-vom-avea-un-stat-progresist-sau-un-stat-prietenos-

  http://www.fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=664777&title=paranoia-barnevernet-a-ajuns-in-sua-parlamentul-local-din-statul-mississippi-urmeaza-sa-aprobe-proiectul-de-lege-prin-care-profesorii-de-la-scoala-vor-da-note-parintilor-daca-isi-cresc-bine-copiii-si-daca-sunt-buni-parinti-

  http://www.fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=671945&title=mircea-toma-vesnicul-sponsorizat-de-george-soros-si-fondatorul-asociatiei-salvati-vama-veche-despre-venirea-refugiatilor-sa-ne-deschidem-bratele-si-sa-armonizam-cu-refugiatii-la-vama-veche-

  http://www.fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=672677&title=sovinism-maghiar-la-adresa-romanilor-videoclip-viral-cu-o-adolescenta-de-etnie-maghiara-ardealul-apartine-doar-ungariei-mari-

  http://www.fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=675987&title=buzau-asezare-veche-de-aproape-sase-milenii-la-gruiu-darii-descoperita-sub-ruinele-unei-cetati-dacice

  http://ziarulunirea.ro/foto-zidul-de-incinta-vestica-a-castrului-roman-de-la-apulum-descoperit-in-cladirea-viitorului-muzeu-de-arta-religioasa-de-la-alba-iulia-366934/

  Apreciază

 12. octavpelin said, on martie 23, 2016 at 10:17 am

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

  Apreciază

 13. Ana Maria said, on martie 23, 2016 at 10:43 am

  Ca sa vedeti ca defapt este vorba despre controlul omului! Cum puteau altfel sa amprenteze atatia oameni? http://www.realitatea.net/ce-se-intampla-in-centrul-pentru-migranti-musulmani-din-vama-veche_1911294.html

  Apreciază

 14. acelas said, on martie 23, 2016 at 11:28 am

  „probleme de securitate” – neglijenta, ori buna stiinta?

  http://www.evz.ro/emil-hurezeanu-am-plecat-exact-de-la-poarta-a-care-a-fost-aruncata-in-aer-si-nu-mi-a-cerut-nimeni-actul-de-identitate.html

  .

  .

  Apreciază

 15. petru said, on martie 23, 2016 at 11:30 am

  Dragos Patraru
  22 de minute ·
  Nu-s eu pe teoria conspirației, dar nu prea înțeleg asta. Așadar, aflăm că trei atentatori de la Bruxelles le erau ”cunoscuți” serviciilor din Belgia și din Franța, fiind urmăriți și pentru implicarea în atentatele de la Paris. Cunoscuți în sensul că erau prietenii lor și aveau încredere în ei sau cum? Mai beau câte o cafea din când în când? Le mai vindeau ofițerilor genți, curele?
  Deci, ca să înțeleg mai bine: la câte resurse se alocă luptei împotriva terorismului, la câte drepturi cetățenești sunt încălcate în numele acestei lupte, la câtă presă a trecut de partea instituțiilor statului și se manifestă împotriva cetățenilor, mai există posibilitatea ca trei teroriști monitorizați de autorități să se afle în același timp pe unul dintre cele mai circulate aeroporturi din Europa, într-un oraș aflat în alertă maximă? Serios?
  Nici în cele mai proaste filme nu se întâmplă așa ceva!

  Apreciază

 16. Radu said, on martie 23, 2016 at 4:04 pm

  Serviciile din Belgia dorm pe ele in loc sa protejeze lumea.
  Oare chiar nu aveau agentii care sa ii avertizeze de un iminent atac terorist?

  Pentru ce mai sunt platiti?

  Chestiile astea mi se par prea aiurea sa le cred.
  Nu cred ca daca ar fi vrut nu ar fi putut sa ii opreasca pe asa zisii teroristi isis daca sunt ei sau sunt altii care se dau drept ei…

  Apreciază

 17. geo said, on martie 23, 2016 at 8:14 pm

  Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa comuna cu presedintele Klaus Iohannis, ca autoritatile romane au oferit Muftiatului Cultului Musulman din Romania un teren in Bucuresti pentru construirea unei moschei. La randul lor, autoritatile turce au stabilit si ele cateva terenuri in Istanbul unde vor putea fi construite o capela si un loc de cazare pentru pelerinii ortodocsi.

  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20886538-erdogan-fost-oferit-teren-bucuresti-pentru-construirea-unei-moschei.htm

  Unul dintre cei trei kamikaze care au participat marti la atacurile mortale din Bruxelles a fost arestat in iunie 2015 in sudul Turciei, expulzat si trimis in Belgia, apui pus in libertate de belgieni, a declarat miercuri presedintele turc Recep Tayyip Erdogan, citat de AFP. Un responsabil turc a declarat pentru agentia de presa franceza ca este vorba despre Ibrahim El Bakraoui, unul dintre cei doi frati care s-au aruncat in aer in aeroportul Zaventem.

  http://www.hotnews.ro/stiri-international-20886606-erdogan-unul-dintre-teroristii-kamikaze-bruxelles-fost-arestat-iunie-2015-turcia-expulzat.htm

  Apreciază

 18. Gege said, on martie 24, 2016 at 7:16 am

  Apreciază

 19. geo said, on martie 24, 2016 at 8:11 am

  Cotidianul belgian De Standaard informeaza, citand o sursa neidentificata, ca cel de-al doilea atentator sinucigas de pe aeroportul international din Bruxelles a fost Najim Laachraoui, dat deja in urmarire in legatura cu atacurile teroriste din noiembrie de la Paris, informeaza Reuters.

  http://www.hotnews.ro/stiri-international-20886834-atacurile-bruxelles-najim-laachraoui-doilea-kamikaze-aeroportul-din-bruxelles-presa.htm

  …l-au facut scapat…si-a facut datoria acum asteptam alte bombe…

  Unul dintre cei doi kamikaze care s-a aruncat in aer la aeroportul din Bruxelles, Ibrahim El Bakraoui, a aruncat „intr- pubela” un computer care continea testamentul sau, unde afirma ca „nu mai stie ce sa faca” deoarece este „cautat peste tot”, a afirmat miercuri procurorul federal belgian, citat de AFP.

  Acest „testament” a fost gasit intr-un computer, abandonat intr-un cos de gunoi din comuna bruxelleza Schaerbeek, unde politia a efectuat o serie de perchezitii marti, descoperind „15 kilograme de explozibil TATP, 150 litri de acetona, 30 litri de apa oxigenata, detonatoare, o valiza plina de cuie si suruburi”, a precizat procurorul, Frederic Van Leeuw, intr-o conferinta de presa.

  Acest sofer de taxi a povestit ca i-a dus marti dimineata pe cei trei suspecti la aeroportul international Bruxelles-Zaventem. Unul dintre ei este in continuare cautat, dupa ce a abandonat in sala de plecari a aeroportului un sac in care se afla „dispozitivul exploziv cel mai important”, dar care nu a explodat, a precizat procurorul.

  http://www.hotnews.ro/stiri-international-20886210-politia-belgiana-gasit-testamentul-atacatorului-sinucigas-ibrahim-bakraoui-15-explozibil-tatp.htm

  ..da’ nu erau deloc slab aprovizionati…si daca ar fi detonat si ultimul dispozitiv…ce hecatomba ar fi fost…

  Apreciază

 20. […] Iata comentariul cititorului petru postat la Video: ATAC TERORIST LA BRUXELLES la aeroport si metrou. Revendicat de ISIS. Zeci de morti: […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<span>%d</span> blogeri au apreciat: