SACCSIV – blog ortodox

PREOTII lui ANTIHRIST – MATEI VULCANESCU zice: Sfantul PAISIE AGHIORITUL a fost INFLUENTAT de NEOPROTESTANTI sa vorbeasca despre ANTIHRIST si ACTELE CU CIP / Iar CALISTRAT CHIFAN zice la fel despre Parintele JUSTIN PARVU …

Posted in Uncategorized by saccsiv on martie 1, 2016

Sfantul Nil Athonitul:

Si toate acestea le vor face oamenii, traind in tihna, necunoscand ca acestea sunt inselaciunile lui Antihrist.

Ba mai rau, sunt preoti care si indeamna la a se face toate acestea.

hqdefault (1)

Foto: https://www.google.ro/search?q=Matei+Vulcanescu&es_sm=93&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAcQ_AUoAWoVChMIgcTJvZqhxwIVq51yCh0OsAIv&biw=1024&bih=559#imgdii=XWo8dIsE6icBPM%3A%3BXWo8dIsE6icBPM%3A%3BFV16QTPpOHNlhM%3A&imgrc=XWo8dIsE6icBPM%3A

Iata ce putem citi la Semnul fiarei. Preot, informații despre buletin și card de pe DC News:

Protoprezbiter Matei Vulcănescu, preotul comunității românești din Pireu, Atena, a transmis pentru DC News un text important despre semnul fiarei și Apocalipsă.

„Sunt actele cu cip semnul fiarei?

În limba greacă, limba apocalipsei, numărul 666 este asocitat cu literele ΧΞΣ adică avem monograma lui Hristos ΧΣ care este spartă de Ξ, deci este monograma lui Hristos spartă.

Cu alte cuvinte semnul fiarei însemna lepădarea de bunăvoie şi în mod liber-conştient de Hristos. Aceasta nu se poate face în ascuns, printr-un cip, ci numai în mod deliberat, conştient. Dacă omul primeşte semnul 666 în ascuns, fără să cunoască ce a primit, el nu este vinovat, nu s-a lepădat de Hristos şi nu poate fi judecat de Hristos că s-ar fi lepădat de El. Când cineva inconştient primeşte ceva rău nu îl afectează decât exterior, nu îi afectează libertatea interioară. Sunt mulţi îndrăciţi, care deşi au demoni în trupul lor, Hristos îi mântuieşte şi chiar îi consideră mucenici, pentru că nu cu voia lor au fost demonizaţi.

De aceea nu există lepădare inconştientă de Hristos, ci numai lepădare conştientă, voită. Atâta timp cât cineva primeşte un buletin cu cip sau card etc şi nu i se cere să se lepede de Hristos atunci nu îl afectează în viaţa lui cu Dumnezeu. Aşa cum spune IPS Serafim de Pireu, ca cineva să fie vinovat pe timpul lui Antihrist, trebuie să colaboreze cu el şi cu organele sale (în mod conştient). Iar Sfântul Porfirie Kapsokalivitul spune că dacă noi am trimite portocale cu semnul crucii în ele la turci, turcii nu devin în mod magic ortodocşi, nu se sfinţesc, pentru că nu devin credincioşi în mod conştient. De aceea Sf Porfirie îl ceartă pe Sfântul Paisie care fusese influenţat de unii monahi influenţaţi de neoprotestanţii din America pe acest subiect”, a transmis preotul Matei Vulcănescu prin intermediul DC News.

Comentariu saccsiv:

Despre aceeasi influenta neoprotestanta, dar referindu-se la parintele Justin Parvu, vorbeste si Calistrat Chifan, intr-o conferinta in care se lauda ca are pasaport biometric, card de sanatate si ca ii va lasa sa-i puna si cip pe mana stanga:

Despre lepadare am scris aici:

666 si LEPADAREA

   Asa ca nu mai reiau.

A spune ca parintele Justin Parvu a fost influentat de eretici intr-o chestiune atat de importanta este o badaranie produsa de o minte fudula.

A spune insa acelasi lucru despre Sfantul Paisie Aghioritul este deja aproape o hula.

La rubrica de comentarii a articolului APOCALIPSA A INCEPUT. Dar asta pricep doar cei ce inteleg PROFETIA Sfantului Nil Athonitul puteti citi o foarte interesanta discutie intre fratii cosminmatiu, mircea.v si el. Iata o postare a lui mircea.v:

Daca tot am pomenit de Sfanta Mucenita Eufimia, toata intamplarea mai jos, povestita chiar de Sfantul Paisie. Se vede cum sfantul isi ia toate masurile de precautie pt a se convinge ca nu e inselare diavoleasca.

„Stareţul se afla în curtea colibei lui, atunci când l-a vizitat un fiu duhovnicesc de-al său şi spunea mereu cu toată inima: „Slavă Ţie, Dumnezeule!” La un moment dat, Stareţul i-a spus:
– Se poate netrebnici cineva şi în înţelesul cel bun.
– Cine, Gheronda?
– Stăteam liniştit în chilia mea când a venit şi m-a uluit. Ce frumos petrec ei acolo sus!
– Ce se întâmplă, Gheronda?
– Iţi voi spune, dar să nu spui la nimeni.
Atunci Stareţul i-a povestit următoarele: „Tocmai mă întorsesem din lume, unde ieşisem pentru o problemă bisericească. Marţi, pe la ora 10 dimineaţa, stăteam în chilie şi făceam Ceasurile. Deodată am auzit o ciocănitură în uşă şi o voce de femeie spunând: „Pentru rugăciunile Sfinţilor Părinţilor noştri…” Atunci m-am gândit: „Cum de a intrat o femeie in Sfântul Munte?” Cu toate acestea am simţit o dulceaţă dumnezeiască înlăuntrul meu şi am întrebat:
– Cine este?
– Eufimia.
„Care Eufimia? m-am întrebat în sinea mea. Nu cumva vreo femeie a făcut vreo nebunie şi a venit în Sfântul Munte îmbrăcată în haine bărbăteşti? Acum ce să fac?” Aceea a bătut din nou la uşă, iar eu iarăşi am întrebat:
– Cine este?
– Eufimia.
Mă aflam în îndoială şi de aceea nu am deschis. Când a bătut a treia oară, uşa, care era zăvorâtă pe dinăuntru, s-a deschis singură. Apoi am auzit paşi pe hol. Am sărit ca să deschid uşa chiliei şi am văzut înaintea mea o femeie cu capul acoperit. O însoţea cineva care semăna cu Evanghelistul Luca şi care a dispărut îndată. Cu toate că eram sigur că aceasta nu era o nălucire de la cel viclean, pentru că avea o strălucire deosebită, am întrebat-o cine este.
– Muceniţa Eufimia, mi-a răspuns aceea.
– Dacă eşti Muceniţa Eufimia, vino să ne închinăm Sfintei Treimi. Tot ce fac eu să faci şi tu.
Dar când încă se mai afla pe hol, a început să facă metanii, însă nu spre biserică, ci spre chilia mea. La început mi s-a părut ciudat, dar după aceea mi-am amintit că aveam deasupra uşii chiliei mele o iconiţă de hârtie cu Sfânta Treime.
Apoi am intrat în biserică şi am făcut o metanie spunând: „In numele Tatălui.” A repetat şi ea după mine, făcând o metanie. „Şi al Fiului”. „Şi al Fiului”, a repetat ea cu o voce subţire.
– Mai tare, ca să aud şi eu! Iar ea a repetat mai tare.
După ce ne-am închinat şi a treia oară, rostind: „Şi al Sfântului Duh”, i-am spus: „Acum să mă închin şi eu la tine”. M-am închinat ei şi i-am sărutat picioarele şi vârful nasului, căci a o săruta pe faţă am consi¬derat că este o necuviinţă. După aceea sfânta s-a aşezat pe scăunel, iar eu pe cufăr şi mi-a dezlegat nedumerirea pe care o aveam (în legătură cu un subiect bisericesc). Apoi mi-a povestit viata ei. Ştiam că există o Sfântă Eufimia, dar viata ei nu o cunoşteam. Când mi-a povestit mucenicia ei, nu numai că o auzeam, dar parcă o vedeam, o trăiam. M-am înfricoşat.
– Cum ai răbdat astfel de chinuri? am întrebat-o.
– Dacă aş fi ştiut ce slavă au sfinţii în cer, aş fi făcut tot ce aş fi putut ca să îndur chinuri şi mai mari.
După această întâmplare, timp de trei zile nu am putut să fac nimic. Tresăltam de bucurie şi slăveam neîncetat pe Dumnezeu. Nu puteam nici să mănânc, nici nimic altceva să fac… doxologie neîncetată.”
Intr-o epistolă de a sa scria: „în toată viaţa mea nu-mi voi putea plăti marea mea datorie faţă de Sfânta Eufimia care, deşi îmi era necunoscută şi fără să aibă vreo îndatorire faţă de mine, mi-a făcut această mare cinste…” După ce a povestit acest fapt dumnezeiesc, Stareţul a adăugat cu smerenie că Sfânta Eufimia i s-a arătat „nu pentru că aş fi fost vrednic, ci fiindcă în acea vreme mă preocupa un subiect care privea situaţia Bisericii în general. Dar şi pentru alte două motive”. Stareţul a fost foarte impresionat şi se minuna cum de o femeie cu trup atât de firav a putut răbda atât de multe chinuri. „Să fi spus că era una… (voia să spună una voinică şi puternică), dar era o mână de om”.

––––––––––––––

Cam asa primea raspuns Sfantul Paisie cand se framanta in privinta vreunei probleme. Bineinteles, dupa post aspru, rugaciune, nevointe…; sfant, ce sa mai.

Comentariu saccsiv:

Insistenta cu care Matei Vulcanescu si Calistrat Chifan promoveaza din ce in ce mai des documentele cu cip dovedeste faptul ca nu vreo dezbatere pe tema “e sau nu e lepadare” ii mana pe ei in lupta. De fapt acesti preoti nu stiu ce sa mai faca pentru a-i determina pe cat mai multi sa accepte aceste acte.

Dincolo de tema lepadarii, ei se dovedesc astfel a fi unelte, constiente sau nu, ale unui sistem ce nu mai are mult pana la implementarea sinistrului angrenaj cip – disparitia banilor cash – eGuvernare – internetul obiectelor. Componenta esentiala pentru instaurarea NOII ORDINI MONDIALE. Care NOM vrea orice, doar binele omenirii nu. Care NOM va reprezenta o dictatura in comparatie cu care ororile bolsevismului sunt un sirop de trandafir. Deci dincolo de orice discutie pe tema antihrist si semnul fiarei, eu nu inteleg cum doi preoti pot fi activisti ai unei asemenea ticalosii. De fapt actioneaza mult mai mult decat niste simpli activisti. Caci n-am auzit pana acum nici ministrii si nici macar membrii organizatiilor de tip Soros promovand atat de des aceasta napasta. Si cel mai grav e ca o fac din interior. O fac in biserici si conferinte, o fac folosindu-se de denumirea de preoti si o fac imbracati in hainele celor ce ar trebui sa apare credinciosii.

Cititi va rog si:

Preotul MATEI VULCANESCU este un ANTI ECUMENIST sincer? Caci iata ce parere are despre ROCK …

TRASEUL Parintelui CALISTRAT CHIFAN de la Barnova: Oprit de la slujirea Sfintei Liturghii, apoi scos de sub caterisire, dupa care ACTIVIST PRO CIP – eGuvernare – internetul obiectelor – eliminarea banilor cash …

   UPDATE

Cititorul Tiatira1986 ne atrage atentia asupra minutului 3:54 din inregistrarea cu Calistrat Chifan.

Priviti cum tine Sfanta Cruce …

 

120 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] PREOTII lui ANTIHRIST – MATEI VULCANESCU zice: Sfantul PAISIE AGHIORITUL a fost INFLUENTAT de NEOP… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.