SACCSIV – blog ortodox

Video – MUGUR VASILIUl: Romania in europubela. Facem ceva sau murim

Posted in Uncategorized by saccsiv on februarie 8, 2016

Cititi va rog si:

VIDEO – Vladimir Bukovsky: Uniunea Europeana, Noua Uniune Sovietica

Familia MOSCOVICI. Un exemplu, ca sa intelegem mai bine …

KALERGI a fondat PANEUROPA cu banii evreilor ROTHSCHILD si WARBURG. Cum zice el ca va arata rasa europeana si cine o va conduce?

STATELE UNITE ALE EUROPEI – un ideal al MASONERIEI din secolul XIX

STITI CE-A FOST American Committee on United Europe? E ESENTIAL SA STIM, ca sa intelegem mai bine …

VIDEO – Barbara Lerner Spectre: EVREII sunt vazuti rau deoarece AU ROL CONDUCATOR …

Video – KLAUS JOHANNIS: “Mai bine sluga americanilor decat a rusilor”

ALINA MUNGIU PIPPIDI: Rusii sunt in spatele celor anti refugiati si anti rapirea copiilor in Norvegia. Si vrea ca SRI si SIE sa ia masuri

„Cartea neagră a Revoluţiei franceze”. 1789 – INCEPUTUL COMUNISMULUI

Documentar: Revolutia Franceza, matrice a viitoarelor genocide – Vendée (1793)

 

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. energein7 said, on februarie 8, 2016 at 12:04 pm

    Reblogged this on energein7's Blog.

    Apreciază

  2. acelas said, on februarie 8, 2016 at 12:27 pm

    si-a facut mugur vasiliu cu acestea incalzirea pt televiziunea online pe net? Va fi unul din realizatori? Asteptam numai unvitati pe spranceana, monahi si monahii din manastirile autetice si marturisitoare care sa spuna adevarul despre credinta si ortodoxie, de la Petru Voda, Diaconesti etc (evident, daca li s-or da voie), monahul Teodot. Ramane cu s-a stabilit, 10 ?

    .

    Apreciază

    • saccsiv said, on februarie 8, 2016 at 1:50 pm

      acelas

      Da.

      Ne straduim cu data de 10, dar e greu tare. Realizatorii n-au decat treaba emisiunilor. Restul o facem doi sarantoci, ca de aia e greu. De exemplu sa-i de-a bunul Dumnezeu doar bine fratelui care ne-a ajutat cu niste banuti pentru un domeniu. Si mai sunt o gramada de cheltuieli, dar incet incet, cu ajutorul bunului Dumnezeu, le-om face pe toate. Poate nu asa cum ne-am dori inca de la inceput, dar cu timpul vom ajunge si acolo.

      Apreciază

  3. blue said, on februarie 8, 2016 at 1:53 pm

    Cu privire la UE… mulţi sunt cei ce spun acum, după aproape 10 ani, că poporul n-a fost întrebat atunci dacă vrea în comunitate sau nu. Şi n-a fost întrebat, Dar cine a trăit atunci ştie că, şi dacă ar fi fost întrebat, curentul era clar de entuziasm, oamenii fuseseră deja îndoctrinaţi să creadă că, dacă azi se pune parafa de aderare, de mâine li se vor înzeci pensiile şi salariile, la chiuvetă va curge lapte pasteurizat din ăla de la văcuţe mov din Alpi, va ploua cu bucăţi de ciocolată învelite în staniol de marmote şi cu tigăi cu interior neaderent, se va crea o busculadă cu străini care se vor înghesui să investească, adică să arunce cu bani peste tot şi să ne construiască gratis autostrăzi, doar aşa, pentru că noi suntem români şi le facem o favoare să intrăm în comunitate. Să presupunem că se făcea un referendum şi că poporul român ar fi zis : nu, nu intrăm! Crede cineva că acum nu ar fi existat război civil în România??? Şi până la urmă ce e de dorit? Ca noi sau ca ucrainienii? Sau ca sârbii în anii trecuţi?
    Pe de altă parte… naivitatea celor ce credeau că ne pune Dumnezeu mâinile în cap dacă ne asociem cu antihriştii se transforma încet încet în agresivitate dacă le atrăgeai cu bun simţ atenţia că noi n-avem economie competitivă cu care să intrăm pe pieţele lor de desfacere, ci e clar că vom deveni piaţă de desfacere pentru ei, adică de la noi vor pleca bani, nu vor intra. Eu zic că zarurile au fost aruncate, dar n-au fost zarurile noastre. Singura scăpare este să fim în orice împrejurare de partea binelui şi să ne rugăm fierbinte la Dumnezeu. Şi să ne ţinem tare de ale neamului şi de credinţa strămoşească, să mai lăsăm alergatul după himere şi închinatul la bani, eventual prin alte ţări în timp ce copilaşii rămân prada sistemului şi bătrânii jertfa lui. Sunt copiii şi bătrânii noştri cei pe care îi abandonăm, şi pentru asta vom da socoteală în faţa lui Dumnezeu. Si de asta va depinde şi dacă El va considera că neamul nostru mai merită o şansă sau nu.

    Apreciază

  4. trovant said, on februarie 8, 2016 at 3:22 pm

    ce e de facut ?
    de salvat ceea ce e important : credinta si neamul, dupa cum spunea Sf Iustin Popovici.
    Nu incercati sa salvati statul, este doar un instrument ( putred in cazul nostru ) la ale carui butoane acum se afla cei cu coarne, prin intermediari.
    Dreapta credinta si neamul se pot salva numai cu ajutorul lui Dumnezeu, putem face fiecare dupa puteri.
    Cate state nu s-au facut si s-au distrus in timp ? Chiar si imperiile puternice care se credeau vesnice .
    Apropos de migratori: statele vecine au fost create de popoare migratoare: slavi, bulgari, maghiari, huni, etc.
    State ca SUA, Australia, Canada au fost create prin migratori (sau emigranti daca e mai acceptabil).
    Putem sa o numim inginerie sociala dar de fapt asta este Voia Domnului.
    Noi ne primim pedepsa, suntem robi in fosta noastra tara sau ne ducem de buna voie robi in Egipt.
    Si alti „europeni” isi primesc pedepsele, chiar si prin migratori.

    Daca vom fi vrednici, vom tine dreapta credinta, ne vom pocai, vom implini poruncile Domnului poate ne va da Dumnezeu alt stat romanesc, daca mai este timp.

    Apreciază

  5. Mary said, on februarie 8, 2016 at 5:45 pm

    Este adevarat asta?
    http://www.recentnews.ro/romania-a-pierdut-cea-mai-valoroasa-carte-din-lume-codex-aureus-manuscrisul-a-ajuns-la-unguri/#comment-97
    Eu nu inteleg cu functioneaza „europarlamentarii”, nu sunt ca si senatorii in USA spre exemplu, trebuie sa raspunda in fata poporului pe care-l reprezinta? Cum poate un europarlamentar sa dea in judecata statul pe care-l reprezinta?

    Apreciază

  6. Adrian said, on februarie 8, 2016 at 6:48 pm

    Domnule Vasiliu, mulțumesc mult pentru acest dialog (sub formă de monolog) pe care-l aveți cu cei care ”îl mărturisesc în limba română pe Hristos și Sfânta Treime” cum foarte frumos vă place dumneavoastră să definiți românul care ține la credința și neamul său.

    Mă bucur mult că aveți evlavie la dragul Părinte Arhimandrit Justin Pârvu, care pentru mine este unul dintre Sfinții Români Mărturisitori din închisorile comuniste ! (prin asta nu vreau să dezvolt și eu vreo isterie gen pr. Arsenie Boca – după mine nu se poate face comparație / apropiere !), părinte care mie mi-a creat o senzație, că parcă ne vorbește ”bunicul neamului românesc” așa de blând, bun și îngăduitor se purta cu toți cei aflați în necaz și care primeau sfat și povață de îndreptare de la sfinția sa !

    Aceste postări ale dvs. îmi creează din nou senzația că îmi vorbește un ”frate mai mare” – cu sensul de ”bădica” (NU cu sensul de ”big brother” – sensul ăsta-i pentru cei spălați / ce vor să fie spălați pe creier !).

    Nădăjduiesc că veți continua să stați de vorbă cu noi ”frățiorii mai mici”, că poate așa ne vom trezi și unii, ca mine, care suntem mai slabi în credință !

    Oricum, eu vă mulțumesc mult pentru tot cuvântul scris / vorbit pe care ni-l împărtășiți !

    Doamne ajută !
    (îmi place tare mult cum vă însemnați cu semnul Sfintei Cruci !)

    Apreciază

  7. alextatulea said, on februarie 8, 2016 at 7:38 pm

    Putini prieteni au fost anti aderare atunci când începuse frenezia cu UE. Spuneau euroentuziasmatii ca vom fi si noi o tara normală ca Germania. De parca un fiu de împărat jecmanit si adus la stadiul de cerșetor va reveni la bogăție angajandu-se sluga la palat. Daca vroiam sa fim puternici dupa 90 trebuia adus tezaurul nostru inapoi. Dar cine ar fi îngăduit sa se ridice conducători crestini si drepți dupa 89? Am fost trădați din nou asa cum si după război ni s-a luat totul de sovietici. Acum desi avem resurse ele sunt jecmanite. cat încă o mai fi rămas nejecmanit. Cred ca singura perioada când românul nu a fost jecmanit din vointa conducerii romane fost pana la Brâncoveanu. De la uciderea lui incoace s-a dat startul jafului prin inalta trădare de neam, nu prin tribut de vasal cum plateam la turci. De la Constantin vodă nimeni nu a mai condus ca lider de stat aici din dragoste de neam, avand formare duhovniceasca autentic romaneasca, avand o coroana binecuvântată pe cap.

    Apreciat de 1 persoană

  8. cca70 said, on februarie 8, 2016 at 9:20 pm

    bine spus
    Brancoveanu a fost ultimul conducator roman
    dupa el au urmat doar gunoaie impuse de straini, pana in ziua de azi…..

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.