SACCSIV – blog ortodox

Video: MUGUR ISARESCU – CRIZA inceputa in 2008 va sfarsi cu AL TREILEA RAZBOI MONDIAL si NOUA ORDINE MONDIALA

Posted in Uncategorized by saccsiv on octombrie 22, 2015

Declaratia de mai sus a fost facuta in 2008 si am scris despre ea la:

Ce spunea MUGUR ISARESCU in 2008 …

Inregistrarea era mult mai lunga si fusese postata pe http://www.money.ro/ dar a disparut:

http://www.tmctv.ro/articol_50121/mugur_isarescu___exista_ceva_ce_va_schimba_definitiv_lumea_in_aceasta_criza.html

Daca imi trecea prin cap ca va dispare, rugam fratii s-o salveze. Daca o are totusi cineva, rog sa dea un semn, caci e importanta.

Cititi va rog si:

MUGUR ISARESCU va conduce Guvernul printr-un Comitet. Comitetul nu poate fi controlat de nimeni. Cine il conduce pe Mugur Isarescu?

 

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. ROmanul said, on octombrie 22, 2015 at 2:49 am

    „Ministrul Sebastian Vladescu sugereaza riscul unui razboi care sa stinga criza”

    Video-ul a disparut de pe youtube cu stergerea contului celui care l-a pus motiv pentru care eu nu-l pun dar il puteti descarca de la:

    http://www.roboweb.ro/Ministrul Sebastian Vladescu sugereaza riscul unui razboi care sa stinga criza2.flv

    E in format flv ce se poate reda cu VLC Media Player de exemplu.
    Cine doreste il poate pune din nou pe youtube nu sunt sigur insa daca youtube il accepta in acest format.

    Stirea apare pe unele site-uri si forumuri cautand pe internet dupa expresia:

    „Ministrul Sebastian Vladescu sugereaza riscul unui razboi”

    Apreciază

    • saccsiv said, on octombrie 22, 2015 at 3:01 am

      Iata si transcriptul:

      „Ce se intampla in Europa in primul rand ne arata ca traim o perioada de timp extrem de ingrijoratoare. Cred ca metodele obisnuite de a trata criza, cred ca transferurile obisnuite de resurse devin din ce in ce mai complicate si cred ca ceea ce trebuie inventat in acest moment, asa cum spunea antevorbitorul meu, este un sistem nou. O economie noua. Sunt multe studii care spun ca, de fapt, criza din `29-`33 nu s-a stins decat prin al doilea razboi mondial. In mod cert, asa cum in diverse… (nu mai spune), dupa cortina cabinetelor, se fac astazi analize privind datoria publica si criza datoriei publice, cred ca, la fel, se fac scenarii despre ajustari de consum prin violenta. Scenarii care se fac si in Romania, si aud lucruri de genul asta, si aud aproape instigari. Violenta nu este utila nimanui si, finalmente, violenta le face cel mai mare rau celor pe care astazi li se spune ca incearca sa-i protejeze. Riscul pe care omenirea il translateaza [sic! – voia sa zica traverseaza] astazi de a ajunge in zona de violenta este destul de mare. Analizele care se fac ne arata ca acest lucru e posibil. Si cred ca una din marile noastre obligatii in momentul de fata este aceea de a fi suficient de inventivi pentru a crea resursele necesare care sa ne permita mentinerea pacii. Am trait o perioada extrem de lunga de pace din punct de vedere istoric: 70 de ani pentru continentul european este inimaginabil…”

      Apreciază

  2. RomeoB said, on octombrie 22, 2015 at 7:33 am

    Avocatul Gheorghe Pipera catsiga procesul impotriva mafiei BCR (Rotschildt) – Isarescu (BNR).
    Pe Digi TV acuzatiile la adresa Isarescu BNR au fost mai dure. Aici e un fragment „periat”. Moderartoarea a incercat sa se delimiteze, sugerand lipsa probelor. Avocatul si-a mentinut punctul de vedere.

    Banca Comercială Română (BCR) a pierdut un proces colectiv în care peste 200 de clienți ai băncii au cerut eliminarea din contract a dobânzii de referință variabilă. Astfel, Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) a dat dreptate petenților, iar 207 români vor plăti rate mai mici la bănci, potrivit Digi 24.

    Instanța a decis că dobânda de referinţă variabilă este nulă şi că nu ar trebui să existe pentru că a fost stabilită de bancă după propria voinţă, netransparent.

    Totodată, prin decizia instanţei au mai fost eliminate comisionul de administrare şi o clauză de garanţie suplimentară. Decizia instanţei este definitivă şi irevocabilă.

    „Au fost foarte siguri că vor câştiga, au avut alături şi Banca Naţională şi cu toate astea au pierdut. Trebuie să se ştie că începând de mâine vor fi consecinţe şi faţă de Banca Naţională care a susţinut în aceşti cinci ani BCR…era clar încă de pe atunci că această dobândă este ilegală. Şi-au dat seama abia acum că această dobândă nu trebuia să existe în contracte. Sunt cel puţin 360 de oameni care au anticipat acest deznodămând, cei care au rămas alături de mine până la capăt, plus eu şi echipa mea. I-am şi avertizat pe cei de la BCR că ar fi mai bine să cadă la o înţelegere cu noi, pentru că în afară de sumele care trebuiau plătite până în 2010, s-au adăugat 5 ani de zile de sume plus dobânzi. Sunt 50.000 de inşi care au aşteptat acea ofertă a BCR, din ei aproximativ 10.000 au acceptat această ofertă. În loc să obţină această reducere ar face bine să facă acţiuni în justiţie pentru a obţine reduceri şi de 70%”, a declarat avocatul.

    http://www.romanialibera.ro/economie/finante-banci/bcr-a-pierdut-procesul-privind-dobanda-de-referinta-variabila–ce-a-decis-iccj-397039

    Apreciază

  3. RomeoB said, on octombrie 22, 2015 at 7:51 am

    Conform unei decizii a lui Isarescu-BNR, romanii tzepuitzi de banci, nu se pot grupa si sa dea in judecata bancile ca persoana colectiva in conditiile in care au fost inselati prin aceeasi metoda: fiecare personal va trebui sa deschida un proces. Broma de economii, dobandita cu multa sudoare si durere, a ajuns la mafia corporatist-bancara si la mafia recuperatorilor, cu largul concurs al mafiotului globalist Mugur Isarescu, instalat in fruntea BNR in 1989 de guvernul iudeo-mason codus de Burcan, Roman si Iliescu.
    Intr-o tara democrata, unde s-au schimbat oameni politici de toate felurile, Mugur Isarescu e de neclintit.
    De 25 de ani sta in fruntea BNR. La 1 aug 2015 a implinit 66 de ani. Ori la 65 de ani, angajatii la stat devin pensionari… https://ro.wikipedia.org/wiki/Mugur_Is%C4%83rescu
    Avocatul Gheorghe Pipera, s-a luat la tranta cu mafia bancara si a castigat. CAZ EXTREM DE IZOLAT IN ROMANIA DE DUPA 89. UN ADEVARAT ROMAN !

    Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului a câştigat în premieră un prim-proces colectiv împotriva OTP Bank pe tema clauzelor abuzive, iar banca va fi obligată să elimine din contractele sale de credit clauzele considerate abuzive.
    Avocatul Gheorghe Pipera a vorbit la Apel matinal despre efectele pe care le-ar putea avea decizia instanţei în cazul clauzelor abuzive practicate de OTP Bank.
    Procesul deschis de ANPC a fost pe tema clauzelor abuzive din contractele de credit pentru nevoi personale garantate cu ipotecă.
    Decizia nu este definitivă, ea poate fi contestată.

    Intrebat ce efecte ar putea produce? avocatul şi profesorul de drept Gheorghe Pipera a declarat:
    „Este extrem de important pentru, mai întâi, efectul de persuasiune, un manager rezonabil al unei astfel de societăţi ar trebui să ia aminteri şi să corecteze de bună voie contractele acestea, pentru că altfel urmează nişte acţiuni în despăgubire făcute de reclamanţi în toată ţara cu costuri logistice extrem de mari. Şi al doilea efect şi mai important este efectul de descurajare”.
    „Toate celelalte bănci care au astfel de situaţii în contracte, clauze abuzive, ar trebui să ia aminte şi să corecteze aceste contracte, să elimine clauzele abuzive înainte ca Autoritatea să aibă încă o dată câştig de cauză, de fapt încă de 33 de ori, pentru că sunt 33 de procese pe rol„, a spus Gheorghe Pipera.

    Subliniid efectele pe care le-ar putea avea decizia instanţei în cazul clauzelor abuzive practicate de OTP Bank, Gheorghe Piperea a îndemnat instituţiile finaciare să corecteze contractele care conţin astfel de clauze înainte ca ANPC să câştige procesele intentate.

    http://infobrasov.net/gheorghe-pipera-bancile-sa-corecteze-contractele-cu-clauze-abuzive/

    Apreciază

  4. scribu said, on octombrie 25, 2015 at 12:40 pm

    basilica.ro/deschiderea-lucrarilor-celei-de-a-v-a-conferinte-panortodoxe-presinodale-chambsy-elvetia-109939.html

    Apreciază

  5. […] Video: MUGUR ISARESCU – CRIZA inceputa in 2008 va sfarsi cu AL TREILEA RAZBOI MONDIAL si NOUA ORDI… […]

    Apreciază

  6. […] Video: MUGUR ISARESCU – CRIZA inceputa in 2008 va sfarsi cu AL TREILEA RAZBOI MONDIAL si NOUA ORDI… […]

    Apreciază

  7. […] Video: MUGUR ISARESCU – CRIZA inceputa in 2008 va sfarsi cu AL TREILEA RAZBOI MONDIAL si NOUA ORDI… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.