SACCSIV – blog ortodox

Stricarea Romaniei prin studentii ei. Cazul FLORIN ZAMFIRESCU si HOMOSEXUALITATEA

Posted in Uncategorized by saccsiv on iunie 4, 2015

Treaba a inceput cam asa:

Florin Zamfirescu îl acuză pe Andrei Rus de faptul că ar condiţiona calificativele pe care le acordă studenţilor de orientarea sexuală a acestora. „Eu am fost, mărturisesc, şocat de hotărârea Comisiei de Etică, dar acum sunt de acord cu desfacerea contractului de muncă lui Andrei Rus. Mi se pare că nu are ce căuta în şcoală un asemenea individ distructiv, care îşi terorizează studenţii, pentru că, mai nou, am aflat că îşi terorizează studenţii dacă nu sunt cel puţin de acord cu orientarea sexuală pe care o propune el. Sunt oameni care au pierdut burse, oameni care au primit nota 3 pe linie pentru că şi-au exprimat părerea liber şi au spus: «Dom`le, eu nu îi înţeleg pe ăştia!». Sunt oameni care se plâng pe Facebook că au fost ostracizaţi de această gaşcă care vine în şcoală cu alte scopuri”, a încheiat artistul.

Cititi va rog mai multe la:
http://www.ziarulring.ro/stiri/bucuresti/259574/2015/PROPAGANDA-HOMOFOBIE-si-REFORMA-la-UNATC-Florin-Zamfirescu-Ei-spun-ca-noi-care-suntem-heterosexuali-suntem-anormali-

   Dupa care studentii indoctrinati de stricatorii umanitatii au iesit la protest:

tot-ce-voiai-sa-stii-despre-scandalul-unatc-dar-ti-a-fost-lene-sa-citesti-365-body-image-1433346242

Foto: http://www.vice.com/ro/read/tot-ce-voiai-sa-stii-despre-scandalul-unatc-dar-ti-a-fost-lene-sa-citesti-365

Iata si detalii conform Protv:

Scandal deschis la Universitatea de Teatru si Film. Recenta decizie a unei comisii de etica, de a demite un tanar profesor, a starnit un protest masiv al studentilor.

Membrii comisiei au hotarat ca acesta a adus atingere imaginii institutiei pentru ca a comentat public anumite probleme interne. Studentii sustin ca de fapt sunt ascunse sub pres comportamente incorecte ale profesorilor din vechea garda. Printre cei acuzati de declaratii homofobe si antisemite se numara si actorul Florin Zamfirescu, fost rector al UNATC.

Actorul Florin Zamfirescu, fost rector si in prezent profesor la Universitatea de Teatru si Film, a fost primit de peste o suta de studenti adunati in curte cu huiduieli si acuzatii directe. In timp ce doi tineri desfasurau in spatele sau un steag al minoritatilor sexuale, un altul ii pune alaturi un afis pe care profesorul nu il observa (n.r. homofob).

Zamfirescu: Poti demonstra? Ca eu pot demonstra ca nu e asa.
Student: Dar acuzatiile antisemite?
Zamfirescu: Poti demonstra?
Student: Exista postari pe Facebook, comentarii de ale dvs.

Protestul din incinta UNATC a aratat mai degraba a confruntare lipsita si de respect, si de substanta, intre vechea garda de mentori ai cineastilor incepatori si sustinatorii a doi tineri profesori, Andrei Rus si Andrei Grozo. Pentru primul, comisia de etica a hotarat recent demiterea. Motivul, cum ca ar fi reclamat public false probleme din institutie, a fost contestat de studenti.

„Se dau meditatii de catre profesori care sunt in comisiile de admitere. Studenti care nu isi permit aceste meditatii nu au sansa sa intre in facultate”, spune Mihai Colea, student.

Acestia sustin ca de fapt cei doi sunt persecutati pentru dezvaluirea unor practici incorecte ale colegilor din conducere.

„Vorbeau despre cum tiganii ar trebui arestati la aeroporturi, despre cum Holocaustul nu exista, si cu toate acestea Universitatea nu face nimic in privinta acestor profesori, in schimb considera ca e bine sa sanctioneze un lector care atrage atentia asupra unor probleme care exista in facultate”, spuneRaluca Durbaca, studenta.

Adrian Titieni, actualul rector, nu a luat inca o pozitie publica in privinta scandalului. In schimb, regizorul Radu Jude, recent castigator al Ursului de Argint si scenarista Ada Solomon au comentat pe Facebook neregulile din universitatea de teatru si cinematografie.

   Edificatoare sunt si figurile celor din video de la:

Scandal la UNATC. Actorul Florin Zamfirescu, primit de studenti cu huiduieli si acuzatii dure, dupa demiterea unui profesor

  Iata si ce putem citi la UNATC, scandal. Florin Zamfirescu, replică pentru Andrei Rus:

Andrei Rus, un profesor care este posibil să-i fie desfăcut contractul de muncă pentru că a criticat conducerea UNATC, a avut un schim de replici cu Florin Zamfirescu.

Andrei Rus, chemat de către Comisia Etică de la UNATC la şedinţă, a relatat ce i-a spus un membru al comisiei în ultima parte a discuției avute. „Undeva în ultima parte a discuției, un membru al comisiei a făcut referire la o postare a mea din luna aprilie a anului curent, unde, conform domniei sale aș fi făcut «propagandă homosexuală» pe pagina mea de Facebook.

„Domnia sa susținea că «devine periculos» când dau niște nume de cineaști importanți care au fost (sau sunt) homosexuali, lesbiene sau bisexuali, mai ales atunci când închei spunând «fiți ca ei». De asemenea, domnia sa susținea că pentru a nu fi «propagandă homosexuală», ar fi trebuit să susțin că e bine să fim «și așa și așa», adică și heterosexuali și homosexuali. Întrebându-l de ce e relevantă acea postare fără niciun fel de legătură cu UNATC, mi-a răspuns că fiind un cadru didactic în această instituție, orice afirmație a mea poate afecta «imaginea școlii». Iar în acest punct trebuie să recunosc că sunt de acord cu domnia sa”, a scris lectorul universitar, pe un site de socializare.

Iată mesajul transmis de Florin Zamfirescu:

Dragul meu prieten de pe Facebook, Andrei Rus,

Citesc postarea ta si nu-mi vine sa cred! Vasăzică despre orientare sexuală este vorba? Eu discutam despre ce discuta orice profesor universitar, adică problemele reale ale Facultății de film – meditații, admitere, acte întocmite superficial, cheltuieli ilegale, posibile furturi, deontologie profesională si in general tot ce poate deregla bunul mers al învățământului artistic, iar tu vorbeai de fapt despre libertatea de a face sex cu orice partener dorești?

După cum arați, bine făcut si inteligent, admis fără nici o problema la UNATC, nu mi-am închipuit sa ai asemenea complexe! Fac parte dintr-o generație de vârf, care a trăit intr-o vreme plină de interdicții, dar si atunci s-a putut evolua pe baza calităților artistice. Dar acum?

(…)

Fiți homosexuali fără Rușine, spui tu. Sesizez ca de fapt te revolți contra „rușinii”. Dacă îți e Rușine e problema ta, nu a noastră. Tipi când nimeni nu te lovește! Ești in stare sa arunci gunoi pe o breasla care te-a primit in sânul ei, vrei sa-i transformi pe toți după chipul si asemănarea ta? Fii cum simți, dar apuca-te totuși de ceeace fac si colegii tai – caută o cale noua in arta, fii revoltat contra a ceeace este șablonat si prăfuit, altfel nu inteleg ce le predai studenților din UNATC. Fiindca dacă le predai ce clamezi, ne putem trezi cu părinții lor la poarta școlii si atunci sa te ții!!!

Iar nopțile tale, așa rușinos cum ești, crede-ma, nu interesează pe nimeni!

PS cu regret te anunț ca termenul homofob nici nu exista in dictionar. In schimb exista cuvinte ca perversiune, corupere, etc., care descriu lucruri interzise unui cadru didactic…

Comentariu saccsiv:

   Prea multe despre Florin Zamfirescu nu cunosc si nici n-am sapat caci nu el e subiectul temei de mai sus. L-am auzit cu atitudini impotriva cedarii pe nimic a aurului de la Rosia Montana si am gasit la o cautare pe fuga pe youtube o filmare despre daci:

Dar n-am vizionat-o, deci nu stiu daca dacismul sau e pe filiera new age.

 

40 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. salutari said, on iunie 4, 2015 at 2:43 pm

    intrebare pt geo.

    geo,
    te rog sa imi spui de ce tii mortis sa blochezi unele articole cu comentarii interminabile pline linkuri si cinci mii de video ? mai ales ca ceea ce postezi este off topic si obsesiv cu ucraina!!!
    Am incercat sa citesc si eu articolul despre rovina si m-am dus cu curaj, vazand ca sunt numai 4 comentarii, dar surpriza. Ai bagat in numai doua comentarii atata spam, incat mi s-a blocat calculatorul si a m fost nevoita sa il inchid de la power buton. Nu stiu, oare al cui joc il faci? Cred ca nu alegi intamplator nici articolele.

    Apreciat de 1 persoană

    • saccsiv said, on iunie 4, 2015 at 2:52 pm

      salutari

      La ce articol s-a intamplat?

      Apreciază

    • geo said, on iunie 4, 2015 at 6:13 pm

      @salutari: nu e vina mea ca se intimpla astfel de lucruri…nu e vina mea ca pc-ul este depasit…si eu postez de pe unul similar…interesant…acum sint acuzat ca fac jocurile nustiu cui…pur si simplu caut, gasesc si impartsesc si altora…cum am mai spus ai alte dati: or fi fost postarile off topic la articole dar on topic la tema forumului, ca blogul a deventi forum…iar forumul asta inseamna – schimburi de idei, pareri, opinii…daca supar pe cineva sau deranjez iertare…eu ma retrag…

      dar voi continua sa citesc blogul/forumul…cum o fac de prin 2009…

      Apreciază

      • saccsiv said, on iunie 4, 2015 at 8:04 pm

        geo

        Poti sa pui in continuare dar cand pui fotografii s-o faci pe grupe mai mici in cate un comentariu si nu toate comentariile la un singur articol.

        Apreciază

      • curelusa said, on iunie 4, 2015 at 8:19 pm

        eu citesc blogul doar de un an iar postarile tale mi-au fost de mare folos, o parte din acele informatii le aflam si eu inainte insa dupa ore de cautari si citit o gramada de balarii
        consider ca postarile tale nu doar ridica nivelul blogului, dar sunt foarte utile

        Apreciază

      • salutari said, on iunie 4, 2015 at 8:24 pm

        geo,
        multumesc pentru raspuns. Nu te supara, nu trebuia sa fac asa o acuzatie. Si nu e cazul sa te retragi. E blogul lui saccsiv. Oricum, prezenta mea aici nu e necesara, asa ca mai bine ma retrag eu.

        Apreciat de 1 persoană

      • mihai444 said, on iunie 5, 2015 at 12:50 am

        geo@ continua cu postarile .merci!

        Apreciat de 1 persoană

      • Ion said, on iunie 5, 2015 at 10:26 am

        @ geo – nu te retrage

        Saccsiv – dl Florin Zamfirescu s-a remarcat in 2012 cand erau protestele contra regimului Basescu, vorbind in spirit national, impotriva clasei politice anti-romanesti, impotriva instrainarii resurselor si asa mai departe si prezicand o iesire masiva in strada. Nu s-a intamplat. Mie mi se pare ca are o pozitie corecta, patriotica, nationala, si de aceea este lovit.
        Ce e aia „homofob” ? Daca esti pentru normalitate si pentru a pastra legea firii, esti homofob ? Pai atunci e de bine si firesc sa fii homofob. Toata natura,. tot regnul animal este „homofob” din moment ce viata se perpetueaza pe pamant prin existenta a doua sexe diferite, masculin si feminin. Cine neaga asta este ori nebun de legat ori indracit complet. Homosexualitatea este doar accidentala si foarte rara. peste tot, de la insecte la pasari la mamifere, exista mascul si femela si asa se perpetueaza speciile. Ce e e demonstrat aici ? Cei care fac propaganda homosexuala sunt impotriva vietii, a normalitatii, a legii firii, sunt pentru moarte.

        Apreciază

      • Ion said, on iunie 5, 2015 at 10:31 am

        Cine nu crede in Dumnezeu si nu vrea sa auda de Biblie (de altfel homosexualitatea fiind considerata o uraciune in toate religiile, dovada ca omului normal i-a repugnat asa intotdeauna) sa ia manualul de zoologie, sau de botanica. Peste tot exista principiul masculimn si feminin pentru perpetuarea vietii, si la plante si la toate fiintele vii.

        Apreciază

      • Radu Iacoboaie said, on iunie 5, 2015 at 9:44 pm

        Răspunsul lui Florin Zamfirescu către Andrei Rus este absolut genial… L-ați citit mai sus?…

        Apreciază

  2. mihai said, on iunie 4, 2015 at 7:14 pm

    ce studentii?!, astia sunt o generatie de imbecilizati, pacat de acest mare actor, parerea mea ar fi ca sa plece din acea cloaca, acest ,,U.N.A.T.C”, ESTE O rampa de lansare pt. sodomiti si prostituate, caci vedem la ora actuala ce fel de,, vedete” apar in prim plan

    Apreciat de 1 persoană

    • George said, on iunie 4, 2015 at 8:03 pm

      SUBSCRIU

      Apreciat de 1 persoană

    • Ioio said, on iunie 4, 2015 at 8:23 pm

      astia sunt o generatie de imbecilizati

      Cand faci aceasta afirmatie la cine te referi ?
      La cei din imaginea de mai sus sau la toata tanara generatie ?

      Apreciat de 1 persoană

      • mihai said, on iunie 8, 2015 at 3:22 pm

        nu la toata generatia ci la marea majoritate, a se veda cu ochii liberi, asta daca nu suntem legati la ochii

        Apreciază

    • Ion said, on iunie 5, 2015 at 10:36 am

      Se creeaza o generatie spalata pe creier si cu valori „europene, tolerante, de diversitate” dar si cu ura maxima fata de tot cde inseamna crestinism, biserica, morala traditionala. Veti vedea peste 10 – 15 ani ce dezastru va fi.

      Apreciat de 1 persoană

      • el said, on iunie 5, 2015 at 4:24 pm

        nu le da idei ca vin cu exemplul cu melcii care sunt hermafroditi si intresexuali, se schimba dupa nevoi cand in parte femeiasca cand barbateasca… in fine asa am citit si eu nu stiu daca este adevarat! …ihhhhh beurk
        Asa ca lasa-i cu „zoologia” omului ca in regnul animal gasesc ei ceva ambiguu sa ne dea de exemplu.

        Apreciază

    • geo said, on iunie 5, 2015 at 12:07 pm

      Avem exemplul „celebrrrului” Singer, decorat de Universitatea Bucuresti cu titlul de Doctor Honoris Causa, la care au asistat citeva sute de studenti fara sa ii treaca prin cap vreunuia ca individul la ale carei elcubratii cascau gura este promotorul unora dintre cele mai josnice curente filosofice??? contemporane…

      Nu putem generaliza totusi: exista si copii muncitori, seriosi, care fac performanta…

      Apreciază

    • Radu Iacoboaie said, on iunie 5, 2015 at 9:46 pm

      Probabil că o parte dintre aceștia au participat la o conferință recentă la Facultatea de Filosofie din cadrul Universității București, când a venit celebrul zoofil Peter Singer și prieten de nădejde al comunității LGBTI.

      Apreciază

  3. Radu Iacoboaie said, on iunie 4, 2015 at 7:40 pm

    Florin Zamfirescu este un adevårat intelectual si un om deosebit, curajos si cu mult spirit critic. Un patriot. Un actor de excepție. S-a remarcat mai recent în emisiuni pe Realitatea TV, în special în confruntårile pentru alegerile prezidenţiale cu actorul psd-ist Dorel Visan.

    Apreciază

  4. minionita said, on iunie 5, 2015 at 6:48 am

    @mihai nu toata generatia tanara e ratata. Oricum, indiferent cum o dam ei nu au crescut in copac. Responsabilii pt educatia lor ii vedem in general cand ne uitam in oglinda. Daca mama si tata au educat copilul cu televizorul si internetul, la ce te poti astepta?

    Apreciat de 1 persoană

  5. Adevaruri despre dacisti said, on iunie 5, 2015 at 7:49 am

    Domnu Saccsiv,nu mai postati videclipuri ale emisiunii,abuziv numita,”Adevaruri tulburatoare”.Realizatorul ei,Daniel Roxin,e un neo-pagan foarte parsiv.Pe langa emisiunile astea unde minte de sta soarele-n loc despre daci,mai are o serie de emisiuni in care vorbeste despre tot felul de magarii religioase ne-creştin ortodoxe.A mai facut niste filme artistice cu pretentie de documentare in care recomanda practicarea cultului crestin-ortodox in paralel cu meditatia spirituala individuala,adica amestecarea graului cu neghina.Parca in miscarea new-age se practica treaba asta,nu?Site-ul lui musteste de new-age prin muzica,filme,scrieri si bineinteles daci.Omul se foloseste de simpatia lumii fata de daci pentru a strecura pe sub usa cat de bine ar fi sa revenim la zamolxianism.Eventual sa mai facem si ceva sacrificii umane.
    Nu-l mai promovati pe individul asta perfid.La gunoi cu propaganda lui necurata.

    Apreciat de 1 persoană

  6. geo said, on iunie 5, 2015 at 8:16 am

    Buna dimineata,

    Am inteles…multumesc tuturor…in legatura cu incetinirea calculatorului: platforma wordpress, cind identifica in link-uri imagini le deschide automat…plash pleyar-ul este cel care blocheaza memoria…ati observat si link-uri simple…si, pina la urma, nu e nevoie de nici o retragere…in fine…

    Ieri 4 iunie ungurii au sarbatorit Tratatul de la Trianon…evident cu suparare…dar ceea ce uita ei este acel act le-a dat pentru prima data in istorie o Tara…in care ei, maghiarii, sint majoritari…chiar omogeni…

    http://www.istoria.md/articol/29/Tratatul_de_la_Trianon

    http://www.historia.ro/exclusiv_web/general/articol/tratatul-trianon-92-ani-batalia-transilvania

    http://ebooks.unibuc.ro/istorie/istorie1918-1940/2-7.htm

    http://ziarulfaclia.ro/diplomatia-romaniei-si-tratatul-de-la-trianon-4-iunie-1920-ii/

    http://www.art-emis.ro/istorie/375-tratatul-de-pace-de-la-trianon-4-iunie-1920.html

    Mai grav a fost pentru Romania a carei granita cu Ungaria a fost stabilita la limita cea mai putin extinsa a romanitatii, cartea lui Milton Lehrer, Ardealul, pamant romanesc, evreu american, fiind o dovada in acest sens:

    http://www.curentul.net/2010/02/22/un-american-sustine-cauza-romaniei/

    http://www.mesagerul.ro/2011/11/10/ardealul-pamant-romanesc-de-milton-g-lehrer-o-carte-tot-mai-actuala

    http://www.ziaruldegarda.ro/ardealul-pamant-romanesc-americanul-milton-lehrer/

    La Trianon, i s-a atribuit României un teritoriu mai mic decât acela la care ea avea dreptul conform principiului etnicităţii, decretat de preşedintele Wilson. Adevărata frontieră etnică şi lingvistică dintre România şi Ungaria a fost trasată în Tratatul încheiat în 1916 între români, pe de o parte şi Puterile Aliate, pe de altă parte. Frontiera de la Trianon este situată mai la est de adevărata frontieră a etnicităţii româneşti; ea lasă deci, în teritoriul ungar enclave româneşti. La Conferinţa păcii din Paris, Ion I. C. Brătianu, primul delegat al României, a susţinut cu dârzenie drepturile României, cerând să se respecte fruntariile stabilite de Aliaţi în 1916, după îndelungate şi minuţioase tratative. Delegaţia românească la Conferinţa Păcii nu s-a mulţumit, însă, să ceară pur şi simplu respectarea tratatului de alianţă din 1916, ca pe un drept acrosanct izvorât din litera Convenţiei, ci şi-a sprijinit fiecare revendicare teritorială pe studii şi memorii extrem de documentate, însoţite de hărţi etnografice întocmite cu multă grijă pentru respectul
    adevărului. Mai mult încă, Ion I. C. Brătianu, în interesul păcii, al liberei dezvoltări a popoarelor şi al progresului economic al Europei (expunerea din 1 februarie 1919), a renunţat să mai revendice teritoriile locuite de români în sudul Dunării, precum şi cele din regiunea Tisei.

    http://www.nationalistul.com/wp-content/uploads/2013/06/Lehrer-G-Milton-Ardealul-pamant-romanesc.pdf pag. 260

    Apreciat de 1 persoană

    • geo said, on iunie 5, 2015 at 11:05 am

      Legata de Tratatul de la Trianon, este si celebra Decalaratie de Budapesta, din 16 iunie 1989, difuzata propmt de bbc, la 18 iunie 1989:

      https://www.google.ro/search?q=declaratia+de+la+budapesta&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=vFZxVcOODcz0UvezgKgO

      Declaratia venea dupa Scrisoarea celor 6, din martie 1989, adresata lui Ceausescu.

      Semnatarii infamei declaratii:

      Dinu Zamfirescu, membru al Ligii pentru Apararea Drepturilor Omului in Romania, si membru al Partidului National Liberal(PNL);
      Stelian Balanescu (Cercul Roman din RFG);
      Mihnea Berindei (Vicepresedinte al Ligii pentru Apararea Drepturilor Omului in Romania);
      Ariadna Combes (Vicepresedinte al Ligii pentru Apararea Drepturilor Omului in Romania);
      Mihai Korne, director al revistei „Lupta”;
      Ion Vianu, reprezentant al Ligii pentru Apararea Drepturilor Omului in Romania din Elvetia;

      Au mai fost si alti semnatari: Neagu Djuvara, Monica Lovinescu, Eugen Ionescu, Virgil Ierunca, Paul Goma, Theodor Cazaban, Marie-France Ionescu, Matei Cazacu, Alexandru Niculescu, Adrian Niculescu, Bujor Nedelcovici, Alexandru Missirliu, Doru Braia, Dan Alexe, Daniel Boc, Antonia Constantinescu, Sofia Cesianu, Florica Dimitrescu, Alain Paruit, Alex. Sincu, Sanda Stolojan, Vlad Stolojan, Ileana Vrancea, George Barbul, Ileana Verzea, Dina Braitianu- Missirliu, Vladimir Tismaneanu.

      Dupa ce Regele Mihai a aprobat DECLARATIA de la BUDAPESTA din 16 iunie 1989, a fost publicat in „Stindardul Romanesc” o dezavuare : ”Cum isi permit acesti IMPOSTORI sa vorbeasca in numele Poporului Roman, sa semneze o declaratie, care certifica TEZA MAGHIARA ca romanii si ungurii au venit in Transilvania in acelasi timp !? despre ce autonomie politica isi permit sa vorbeasca inconstientii umanitaristi…”, iar Ion Ratiu (Uniunea Mondială a Românilor Liberi) a dezavuat (textul declaratiei si semnatarii) in ziarul Romanul Liber , spunand: ”Declaratia a facut un mare deserviciu istoriei si chiar viitorului poporului roman. E PRIMA DATA CAND UN GRUP DE ROMANI A RECUNOSCUT IMPLICIT CA Transilvania nu este pamant romanesc, ca ne-am format acolo impreuna cu ungurii”.

      http://www.universulromanesc.com/ginta/threads/2187-Declaratia-de-la-Budapesta-din-16-iunie-1989-Cei-ce-au-facut-o-sa-si-ceara-iertare!

      Apreciază

  7. geo said, on iunie 5, 2015 at 8:21 am

    Tot ieri, s-au imlinit 26 de ani la evenimentele de la Beijing, din Piata Tien an men…privind retrospectiv, tinind cont si de ce s-a intimplat in ultimii ani, cred cu tarie ca a fost mina sorosista…parerea mea…s-a incercat o actiune gen euromaidan la care comunistii chinezi au rectionat dupa cum se stie…

    Apreciază

    • saccsiv said, on iunie 5, 2015 at 8:31 am

      geo

      Ajungandu-se pana la urma tot unde s-a vrut.

      Mai toti colosii si-au descis fabrici acolo.

      Apreciază

      • geo said, on iunie 5, 2015 at 9:44 am

        @saccsiv: au inteles ca nu se mai putea ca inainte si au gasit o supapa de eliminare a tensiunii de pina atunci…nu zic ca acum e altfel dar e un progres…

        Apreciază

  8. acelas said, on iunie 5, 2015 at 2:14 pm

    F. Zamfirescu e mason. Am mai vazut luptatori de genul..

    Apreciază

  9. Radu said, on iunie 5, 2015 at 5:51 pm

    Eu cred ca unu ori studentii mint cu nerusinare pentru anumite interese sau doi e posibil si acel domn sa fi fost lipsit de tact si sa ii fi discriminat.

    Problemele legate de religie, orientare sexuala mai ales astea doua trebuiesc tratate cu diplomatie cu inteligenta nu cu bata cu toporul ca nu rezolvi nimic.

    Daca e adevarat ca i-a discriminat i-a nedreptatit la note sau altceva asemanator e o problema.

    E nevoie insa de multa rabdare si atentie cum se pune problema…trebuie ca profesorii universitari sa zica lucrurilor pe nume legat de homosexualitate si alte asemenea aberatii dar cu DIPLOMATIE si cu ARGUMENTE tinerii sunt receptivi dar e nevoie de logica si coerenta ei nu cunosc multe aspecte negative din ignoranta daca ar stii altfel ar sta problema.

    Apreciat de 1 persoană

  10. rozalia p. said, on iunie 5, 2015 at 11:51 pm

    mi se pare caraghios sa explicam ce se intampla. Trist de vazut chipul lui Florin Zamfirescu… cata neputinta si amaraciune transpare… Iar studenta cu tricou dungat care poarta pancarta ”noi semnam petitii…” il sfideaza cu infatuare… De fapt ea se adreseaza noua – tuturor romanilor; ne arata ea cum e cu democratia si cu drepturile… Imi este rusine! Respect pentru Florin Zamfirescu, roman bun!

    Apreciat de 1 persoană

  11. Ioana said, on iunie 6, 2015 at 7:47 pm

    Sunt perfect de acord cu Radu: „Problemele legate de religie, orientare sexuala mai ales astea doua trebuiesc tratate cu diplomatie cu inteligenta nu cu bata cu toporul ca nu rezolvi nimic.”

    Trebuie sa aratam aproapelui dragoste si intelegere, sa ne doara daca e ratacit, sa ii intelegem suferintele, sa ii apreciem calitatile. Tinerii sunt flexibili, trebuie sa stii sa le modelezi aluatul, nu sa ii respingi si sa ii tratezi cu aroganta. Sabina Balan a scris si un articol despre aspiratiile lor, ale tinerilor studenti din U.N.AT.C. http://agenda.liternet.ro/articol/19881/Sabina-Balan/Ce-a-vrut-sa-spuna-autorul.html

    Sunt si eu studenta la master si ma doare tot ce se intampla in jur. Lupta apriga impotriva coruperii tinerilor. In U.N.A.T.C. sunt atatea ispite… Mi-e mila de cei care au protestat in acel fel, dar sunt indoctrinati cu iluziile stricatorilor occidentali. Cum spunea parintele Ioan Cojanu in conferinta despre ascultare, cei in varsta ar trebui sa ofere adevarate modele pentru tineri, sa dea dovada de intelepciune, sa investeasca in viitorul lor, sa-i asculte, sa-i inteleaga. Pe de-o parte sunt corupti de ideologii straine, pe de alta parte cei mai in varsta, cei consacrati, ii resping. E tare greu pentru tineri.

    Doamne ajuta! Sa aratam dragoste pentru aproapele, cum ne invata parintii nostrii dragi, Parintele Irineu Curtescu si Parintele Savatie Bastovoi.

    Parintele Savatie Bastovoi – Seara de dialog despre iubirea aproapelui https://www.youtube.com/watch?v=ExNfOkhVrqE

    Protos. IRINEU CURTESCU – Predică 15.03.2015 la Mănăstirea Florești

    De la minutul 47 vorbeste despre cum omul curat, bun si pasnic transmite sfintenia celor din jur. Spre sfarsit, la minutul 52 vorbeste despre tinerii care se pot pierde daca nu au modele de urmat.

    Apreciază

  12. […] Stricarea Romaniei prin studentii ei. Cazul FLORIN ZAMFIRESCU si HOMOSEXUALITATEA […]

    Apreciază

  13. […] Stricarea Romaniei prin studentii ei. Cazul FLORIN ZAMFIRESCU si HOMOSEXUALITATEA […]

    Apreciază

  14. Aurelia Serban said, on octombrie 23, 2020 at 6:31 am

    Libertatea la opinie este un aspect și mizeria homosexualitații devine deranjantă.Nu vâ mai exchibiționați in public, pastrați-vă mizeriile sexuale pentru voi,nu distrugeti copii , familia firească și tradiția ortodoxă! Nu- mîniați pe Dumnezeu!!!!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.