SACCSIV – blog ortodox

Ora de vara. HARTA: Ce tari nu schimba ora? Cum ar arata insa o HARTA A TARILOR CE REFUZA DOCUMENTELE BIOMETRICE?

Posted in Uncategorized by saccsiv on martie 27, 2015

Romania trece in noaptea de sambata spre duminica la ora oficiala de vara, ceasurile urmand sa fie date inainte cu o ora, astfel ca ora 3.00 va deveni ora 4.00.

Ora de vara. Când dăm ceasurile înainte

Iata si o harta:

oradevaraglob_66911900

Foto: Ce ţară nu schimbă ora pentru a nu-şi stresa cetăţenii.
Ţările colorate în albastru reprezintă ţările în care se observă ora de vară, cele în portocaliu sunt ţări care au renunţat la acest sistem, iar cele în roşu nu l-au folosit niciodată.

E bine si asta cu neschimbarea orei sau renuntarea la schimbarea orei, caci:
ORA DE VARA: desi influenteaza negativ sanatatea, SISTEMUL o iubeste
Adica asta cu tari ce nu vor sa-si streseze cetatenii. Pare asa, ca un soi de opozitie. Adevarata opozitie ar rezulta insa din altceva si pentru a constata cum de fapt stam ar fi utila o harta a tarilor ce au implementat sau vor implementa documentele biometrice, comparativ cu cele care refuza sau au renuntat la asa ceva.

Daca primele ar fi colorate in albastru, ar ramane ceva necolorat in albastru pe acea harta?

 

30 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Partizanu said, on martie 27, 2015 at 7:14 am

    Asteptam o harta si cu MANASTIRILE care tin slujbele dupa ora veche. Poate ne-o face RADUCU.

    Apreciază

  2. john said, on martie 27, 2015 at 7:30 am

    Campia Turzii caini microcipati
    http://turdanews.net/articole/administratie-locala/34599-rezultatele-campaniei-de-microcipare-a-cainilor-din-campia-turzii-prezentate-saptamana-viitoare-mediei-locale.html

    All People in America Will Get A Microchip Implant In 2017
    Toate persoanele din America vor obține un microcip Implant în 2017
    http://truthalerts.com/nbc-reports-all-people-in-america-will-get-a-microchip-implant-in-2017/

    Apreciază

  3. geo said, on martie 27, 2015 at 8:15 am

    Patriarhia si a facut Serviciul Monahal de Informatii!???

    Nu mai este niciun secret pentru nimeni ca in Romania zilelor noastre functioneaza cele mai multe servicii secrete pe metru patrat din intreaga Uniune Europeana. De altfel, de acest lucru sunt pe deplin constienti si profesionistii din sistem pentru ca, sa nu uitam, inainte de demisia sa, George Maior a avansat un subiect de dezbatere de mare actualitate: fuzionarea unora dintre structuri, pentru mai buna lor eficientizare.

    Numai ca, pana sa se realizeze acest deziderat, in loc sa se concentreze structurile de informatii, apar altele noi! Iar membrii serviciilor gata consacrate si care functioneaza la vedere, conform legislatiei in vigoare, aproape ca pot acuza de concurenta neloiala noua structura recent aparuta si care activeaza sub cea mai stricta acoperire. Este vorba de asa-numitul Serviciu Monahal de Informatii, structura aflata sub tutela Patriarhiei Romane si care imbina, nu se stie inca in ce proportii, perceptele religioase cu pragmaticele regulamente laice.

    http://www.enational.ro/dezvaluiri/patriarhia-si-a-facut-serviciul-monahal-de-informatii-466971.html

    Apreciază

  4. geo said, on martie 27, 2015 at 8:19 am

    Comisia Europeana a deschis, joi, proceduri de infringement impotriva Ungariei, Bulgariei, Slovaciei si Lituaniei, pentru ca impun restrictii la cumprarea terenurilor agricole de catre cetateni sau rezidenti ai altor state membre ale Uniunii Europene.

    Comisia a trimis celor 4 tari scrisoari de punere in intarziere, prima etapa a procedurii de sanctionare a tarilor membre UE pentru incalcarea Tratatului de Functionare a Uniunii. Statele membre in cauza au la dispozitie doua luni pentru a raspunde.

    Comisia reclama ca cele 4 state membre au in vigoare legi care ar pune piedici cetatenilor din alte state UE sa cumpere terenuri agricole pe teritoriul celor 4 tari in cauza, incalcand astfel libera circulatie a capitalurilor si libertatea de stabilire.

    http://www.hotnews.ro/stiri-esential-19753083-comisia-europeana-deschis-procedura-sanctionare-ungariei-bulgariei-pentru-restrictiile-cumpararea-terenurilor-agricole-catre-strainii-din.htm

    Apreciază

    • Radu said, on martie 27, 2015 at 2:17 pm

      Uite tari care sunt suverane si se pisa in fata boilor de la Bruxelles bravo lor nu carpe ca ale noastre de la conducere.

      Asta e o lucratura de a lor cu pretextul de libera circulatie e o scuza sa acapareze vesticii terenuri agricole bune si recolta sa o ia ei la ei sa aibe mai mult control

      Apreciază

      • Maria Ionete said, on martie 27, 2017 at 11:16 am

        Da, asa este .Romanii trebuie tinuti in saracie pentru ca pamanturile sa le cumpere strainii.

        Apreciază

  5. geo said, on martie 27, 2015 at 8:20 am

    Un raport clasificat strict secret datand din 1987 si care continea informatii despre programul nuclear al Israelului a fost declasificat, intr-o miscare fara precedent din partea administratiei americane, scrie cotidianul israelian israelnationalnews.com, care se intreaba daca nu cumva este vorba despre razbunarea lui Barack Obama pentru discursul sustinut de premierul Netanyahu in fata Congresului american.

    Declasificarea documentului a avut loc la inceputul acestei luni, dar a scapat presei mainstream. Raportul ofera informatii despre programul nuclear al Israelului, in conditiile in care statul evreu a mentinut tot timpul o politica ambigua asupra acestui subiect, refuzand sa confirme sau sa infirme detinerea de arme nucleare. Pana in prezent, administratiile americane au respectat aceasta politica, pastrand tacerea.

    http://www.hotnews.ro/stiri-international-19751882-gest-fara-precedent-administratiei-americane-pentagonul-declasifica-document-care-confirma-programul-nuclear-israelului.htm

    Apreciază

  6. geo said, on martie 27, 2015 at 8:27 am

    Buna dimineata,

    Astazi este o zi mare, frumoasa si trista totodata: frumoasa pentru ca Basarabia revenea la Tara mama dupa 106 ani de la ocuparea de catre Imperiul Tarist. Trista pentru ca dupa 22 de ani va fi din nou ocupata de urmasa Imperiului – Uniunea Sovietica…si nici acum nu a revenit la Tara mama…mai mult, cei care au reusit minunea au fost arestati, torturati, schingiuiti, deportati si ucisi…

    http://www.agerpres.ro/externe/2015/03/26/97-de-ani-de-la-unirea-basarabiei-cu-romania-conferinte-marsuri-hore-ale-unirii-si-o-mare-adunare-tricolora-la-chisinau-18-24-17

    http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/97-de-ani-de-la-unirea-basarabiei-cu-romania–mobilizare-generala-in-tara–in-diaspora-si-in-republica-moldova–pentru-manifestatii-unioniste-372671

    „ Poporul român n-a venit din afară, aici s-a născut. Aici s-au fiert diferitele elemente din care s-a creat poporul român. Noi nu avem unde pleca și nimeni nu are dreptul să ne gonească din țara noastră. Un veac întreg, supuși și tăcuți, am purtat jugul, de un veac întreg limba noastră este oprită, un veac întreg cartea în limba natală a fost persecutată ca o otravă revoluționară…” .

    Cuvinte rostite de Constantin Stere la deschiderea ședinței Sfatului Țării din 27 martie 1918

    „Ignoranța a salvat Basarabia de la rusificare”. Așa să fie oare? În 1918, în mod cu totul miraculos, moșia lui Ștefan cel Mare se reîntregește, Bucovina și Basarabia revin în trupul patriei românești. A urmat o perioadă înfloritoare pentru asupritul popor de dincolo de Prut. Școlile și-au recăpătat limba maternă, administrația a revenit la modelul național. Păcat însă că dușmanul nu doarme niciodată. România a rămas neatinsă destul de puțin timp, iar cel de-al doilea Război Mondial îi rupe din nou din trup Basarabia istorică. Comunismul care s-a instaurat în Moldova ciopârțită, rămasă orfană dincolo de apele Prutului, a fost unul dur pe care oricât au încercat unii a-l reforma, a-l adapta sau a-l machia, a rămas o „religie” a urii, a nedreptății și a inumanității.”

    Nicolae Iorga

    27 martie unire basarabia romaniaActul Unirii Basarabiei cu Tara, votat de Sfatul Ţării la 27 martie 1918

    În numele poporului Basarabiei, Sfatul Ţării declară: Republica Democratică Moldovenească (Basarabia) în hotarele ei dintre Prut, Nistru, Dunăre, Marea Neagră şi vechile graniţe cu Austria, ruptă de Rusia acum o sută şi mai bine de ani, din trupul vechii Moldove.

    În puterea dreptului istoric şi dreptului de neam, pe baza principiului ca noroadele singure să-şi hotărască soarta lor de azi înainte şi pentru totdeauna se uneşte cu mama sa România.

    Trăiască unirea Basarabiei cu România de-a pururi şi totdeauna!

    Preşedintele Sfatului Ţării, Ion Inculeţ;

    Vice-preşedinte, Pantelimon Halippa;

    Secretarul Sfatului Ţării I. Buzdugan

    Basarabia Pământ Românesc

    Basarabia a fost prima provincie care s-a unit cu patria-mamă. Unirea a survenit pe fondul dezmembrării Imperiului Rus, odată cu proclamarea principiului autodeterminării până la despărţirea de imperiul multinaţional în care provincia româneasca a fost înglobata forţat in 1812…

    Lupta de eliberare naţionala a luat amploare in aprilie 1917 odată cu constituirea Partidului National Moldovenesc, sub preşedinţia lui Vasile Stroescu, printre membrii de frunte aflându-se Paul Gore, Vladimir Herţa, Pantelimon Halippa şi Onisifor Ghibu. Partidul avea ca organ de presă ziarul Cuvânt moldovenesc.

    Cu prilejul Congresului ostaşilor moldoveni de la Chişinău, din 25 septembrie/8 octombrie 1917, s-a constituit ca organ legislativ Sfatul Ţării. Au fost aleşi 44 de deputaţi din rândurile soldaţilor, 36 de deputaţi din partea ţăranilor, 58 de deputaţi fiind aleşi de comisiile comunale şi ale ţinuturilor şi de asociaţiile profesionale. Din totalul de 156 deputaţi, 105 erau români, 15 ucraineni, 14 evrei, 7 ruşi, 2 germani, 2 bulgari, 8 găgăuzi, 1 polonez, 1 armean şi 1 grec. Preşedinte al sau a fost ales lon Inculeţ.

    În condiţiile primejdiei reprezentate de pretenţiile Ucrainei de a anexa teritoriul dintre Prut şi Nistru şi folosindu-se de prevederile Declaraţiei drepturilor popoarelor din Rusia, în decembrie 1917 s-a proclamat Republica Democratică Moldovenească.

    Tulburările provocate de bolşevici în condiţiile destrămării unităţilor militare ruse odată cu lovitura de stat bolşevică din 25 octombrie/7 noiembrie 1917, au creat noi agitaţii în Basarabia. Conducătorii Republicii Democratice Moldoveneşti au cerut sprijinul armatei române, care a pătruns, în aceste condiţii, în provincie. La 13/26 ianuarie 1918, guvernul Rusiei sovietice a întrerupt relaţiile diplomatice cu România iar la 24 ianuarie 1918 Republica Moldovenească şi-a proclamat independenţa.

    La 27 martie 1918, Sfatul Ţării, care cuprindea reprezentanţi ai tuturor naţionalităţilor, a votat în favoarea Unirii Republicii Democratice Moldoveneşti (Basarabiei) cu România, dupa cum urmează: din cei 135 de deputaţi prezenţi, 86 au votat în favoarea Unirii, 3 au votat împotrivă, iar 36 s-au abţinut, 13 deputaţi fiind absenţi. Citirea rezultatului a fost însoţită de aplauze furtunoase şi strigăte entuziaste „Trăiască Unirea cu România!”

    Au votat pentru Unire: •Nicolae Alexandri •Elena Alistar •Ion Buzdugan •Ilarion Buiuc •Constantin Bivol •Ignaţie Budişteanu •Vasile Bârcă •Nicolae Bosie-Codreanu •Ştefan Botnarciuc •Gheorghe Buruiană •Teodosie Bârcă •Vladimir Bogos •Vladimir Budescu •Alexandru Baltag •Ion Valuţă •Nicolae Grosu •Vasile Gafencu •Simeon Galiţchi •Vasile Ghenţul •Andrei Găină •Alexandru Groapă •Dimitrie Dragomir •Felix Dudchievicz •Dimitrie Dron •Boris Epure •Pantelimon Erhan •Vitalie Zubac •Ion Ignatiuc •Ion Inculeţ •Teofil Ioncu •Anton Crihan •Ion Creangă •Afanasie Chiriac •Dimitrie Cărăuş •Ion Corduneanu •Grigorie Cazacliu •Anton Caraiman •Pavel Cocarlă •Ion T. Costin •Vladimir Ciorescu •Grigorie Cazacliu •Vladimir Cazacliu •Vasile Lascu •Nicolae Mămăligă •Mihail Minciună •Anatolie Moraru •Alexandru Moraru •Dimitrie Marţa •Gheorghe Mare •Mihail Maculeţchi •Dimitrie Marghitan •Teodor Neaga •Gheorghe Năstas •Constantin Oşoian •Gherman Pîntea •Vasile Mândrescu •Ion Pelivan •Efimie Palii •Ion Pascăluţă •Petru Picior-Mare •Elefterie Siniclie •Nicolae Suruceanu •Timofte Silitari •Chiril Sberea •Nicolae Sacară •Andrei Scobioală •Chiril Spinei •Gheorghe Stavro •Teodor Suruceanu •Gheorghe Tudor •Ion Tudose •Grigore Turcuman •Teodor Uncu •Pantelimon Halippa •Teodor Herţa •Leonida Ţurcan •Vasile Ţanţu •Nicolae Cernăuţeanu •Nicolae Ciornei •Vasile Cijevschi •Vasile Cerescu •Nicolae Cernof •Nicolae Soltuz •Constantin Stere •Zamfir Munteanu •Iacov Sucevan

    S-au opus Unirii: Ştefan Balmez (bulgar), Arcadie Osmolovski (ucrainean) şi Mihail Starenski (ucrainean).

    În toamna anului 1919, au fost convocate alegeri parlamentare în Basarabia. Au fost aleşi 90 de deputaţi şi 35 de senatori. Pe 20 decembrie 1919, aceştia au votat, alături de reprezentanţii altor regiuni româneşti, ratificarea Actului Unirii aprobat de Sfatul Ţării.

    Tratatul de la Paris (1920) a confirmat unirea Basarabiei cu România.

    http://www.agentia.org/opinii/27-martie-1918-unirea-basarabiei-cu-rom-nia-8821.html

    Sa ne rugam Marelui si Bunului Dumnezeu sa ne ajute sa ne reunim inca o data de data asta de-a pururi!

    Apreciază

  7. eu said, on martie 27, 2015 at 9:08 am

    Nazitul CTP: Să producă Patriarhia niște spray-uri cu mir anti-DNA. Nu știu cum de nu i-a venit ideea asta boss-ului Godporației, Daniel.
    http://www.b1.ro/stiri/eveniment/ctp-sa-produca-patriarhia-niste-spray-uri-cu-mir-anti-dna-nu-stiu-cum-de-nu-i-a-venit-ideea-asta-boss-ului-godporatiei-daniel-106637.html

    Apreciază

  8. Irina said, on martie 27, 2015 at 10:25 am

    E o mare tampenie schimbarea orei. Dar am observat ca oamenii sunt oarecum stresati de acest lucru. Si apoi pana se obisnuiesc cu noua ora sunt obositi.

    Apreciază

  9. aniush said, on martie 27, 2015 at 10:42 am

    Eu nu am avut probleme. Ma adaptez foarte repede. Asta este de zeci de ani.

    Apreciază

    • cristi o. said, on martie 27, 2015 at 11:14 pm

      De asta sistemul antihristic avanseaza rapid – ca oamenii se adapteaza la nou mult prea usor… Si nu tot ce e nou e bun… De ce mosii si stramosii au trait mii de ani fara nicio problema cu schimbatul orelor si doar n-aveau curent electric. Cu atat mai mult azi (cand avem lumina electrica si aproape toate procesele productive nu mai tin cont de iluminarea naturala), utilizarea „inventiei” asteia a devenit un nonsens…

      Apreciază

    • tataia said, on martie 28, 2015 at 2:52 am

      Nu este vorba de a te adapta sau nu….in mod normal persoanele fara probleme de sanatate (fizica sau psihica) ar trebui sa se adapteze fara nici o problema. Cu cit mai in virsta sau mai bolnava persoana cu atit mei greu. Ideea este ca ora de iarna este ora naturala, ora Lui Dumnezeu daca vrei in timp ce ora de vara este o creatie artificiala.

      Ora 12.00 este miezul zilei nu este asa? De aceea s-a ales ca ora 12.00 sa fie atunci cind soarele s-a ridicat in cea mai inalta pozitie pe cer (indiferent de anotimp). Dar in momentul in care trecem la ora de vara acest lucru nu mai corespunde realitatii. Soarele este in cea mai inalta pozitie pe cer la ora 13.00. De aceea ora de vara nu este normala, nu este agreata de Dumnezeu, nu este naturala, etc, etc. Si toata tevatura asta cu ora de vara doar pentru ca un dobitoc s-a gindit ca nu este cazul ca vara lumea sa mai leneveasca in pat din moment ce soarele deja straluceste pe cer. Iar asta a gindit-o unul care nu a muncit o zi in viata lui!

      Apreciază

  10. octavpelin said, on martie 27, 2015 at 11:16 am

    Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

    Apreciază

  11. Alx said, on martie 27, 2015 at 11:59 am

    Apreciază

  12. Radu said, on martie 27, 2015 at 2:14 pm

    Nu cred ca toata harta chiar si cu documentele biometrice va ramane toata la fel.
    Exista si vor exista si tari care la sfarsitul lumii vor lupta impotriva sistemului.
    Oricat de puternici sunt sau se cred ei nu au sub control toata lumea ca ar fi un dezastru de ar fi asa.
    Nu lasa Dumnezeu sa se intample asa ceva trebuie sa existe un echilibru o balanta.

    Apreciază

  13. ora exacta said, on martie 27, 2015 at 9:33 pm

    Rusia, a renuntat la schimbarea orei, multe state au renuntat la ora de vara, de fapt e clar ca e tt un moft al occidentului pe care l-am imbratisat poate prea repede.

    Apreciază

    • Irina said, on aprilie 1, 2015 at 11:25 am

      Chestia cu schimbarea orei a aparut pentru ca muncitorii sa munceasca mai mult pentru cresterea materialismului

      Apreciază

  14. ines said, on martie 27, 2015 at 10:14 pm

    Identitatea personală nu mai este sigură în Moldova.Escrocii îţi pot folosi datele pentru crime. Urmariti acest video

    http://www.aparatorul.md/identitatea-personala-nu-mai-este-sigura-in-moldova-escrocii-iti-pot-folosi-datele-pentru-crime-2/

    Apreciază

  15. Marius Ianuș said, on martie 28, 2015 at 1:11 am

    O „hartă” a cardurilor de identitate se găsește aici: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_national_identity_card_policies_by_country

    Apreciază

  16. tataia said, on martie 28, 2015 at 3:23 am

    Oricum harta este realizata in mod tendentios..si aici ma refer in general la folosirea culorilor. Dar mai intii putina teorie:

    Pamintul este rotund. Hartile sint plate. Oricum ai incerca sa reprezinti o suprafata curba pe o suprafata plata, de fiecare data vor aparea erori. Nu ai cum sa reprezinti o suprafata curba pe una plata fara a aparea erori de forma sau de suprafata a respectivelor forme de relief. De-a lungul istoriei s-au folosit diverse tipuri de proiectii pentru a aproxima suprafata curba a pamintului cu una plana. Fiecare tip de proiectie prezinta avantaje si dezavantaje. De-a lungul timpului popoarele au incercat sa foloseasca exact tipul de proiectie care le avantajeaza pe ele. De exemplu cind Germania era o mare putere mondiala toate hartile aveau Centrul exact in Germania. In ziua de azi marea majoritate a hartilor lumii prezinta o America de nord mai MARE sau cel putin egala cu Africa. In realitate Africa are o suprafata dubla fata de ce a Americii de nord.

    Subconstientul uman are un mod foarte interesant de a asocia marimea cu importanta. Daca America de nord pare mai mare decit Africa pe harti lumea ii si acorda o importanta mai mare decit Africii. Pina si africanii vor gindi in acest fel. De aceea America de nord are nivelul de trai cel mai ridicat iar Africa nu s-a ridicat niciodata din stadiul de lumea a III-a. Ma rog acesta este doar unul din motive…..dar sa stiti ca programarea subconstientului colectiv este chiar mai importanta decit s-ar putea crede la prima vedere.

    Si in cele din urma v-ati pus vreodata problema de ce nordul este mai dezvoltat decit sudul? Acest lucru este valabil atit la nivel national, cit si la nivel continental sau mondial. Exceptie poate fac cele doua Corei. I-am pus aceasta intrebare tatalui meu si nu a gasit un raspuns mai bun decit acela ca in nord este mai frig….deci oamenii sint mai activi, mai cerebrali, etc…nu sint lenesi si putori ca mediteraneenii, care nu au parte de frig si ger asa ca pot lenevi tot anul. Evident ca acest raspuns nu este valabil….in emisfera sudica este la fel de frig ca in cea nordica (asta daca te duci suficient de in sud) doar ca anotimpurile sint inversate. La ei in iulie e mijlocul iernii. Si i-am dat exemplu….In Argentina sau Chile este la fel de frig ca si in Canada…desi situatiile economice ale celor doua tari nu se compara.

    Raspunsul este la fel de simplu….Pentru ca de cind exista harti acestea au fost reprezentate cu nordul orientat in partea de SUS. Si subconstientul uman asocieza notiunea de SUS cu notiunea de bine….de prosperitate. Dar nu ne impiedica nimic, dar absolut nimic pe lumea aceasta sa reprezentam hartile cu SUDUL in sus si nordul in jos. Este adevarat ca niciodata nu a fost reprezentata o harta in acest fel dar pina la urma faptul ca NORDUL este SUS este doar o conventie. Daca hartile ar fi fost reprezentate cu SUDUL in sus alta ar fi fost situatia economica si politica la ora actuala.

    Revenind la cazul de fata….tarile care folosesc ora de vara sint trecute cu albastru….cele care au renuntat cu galben iar cele care nu au folosit niciodata cu rosu…Cu totii stim ca albastrul sau verdele reprezinta binele…reprezinta permisivitatea etc…in timp ce rosul reprezinta raul, singele, comunismul interdictia, etc Deci incerca sa ne conditioneze in subconstient faptul ca este bine sa folosesti ora de vara…cei care nu o folosesc gresesc. Oricum tarile care nu au folosit-o niciodata sint in mare parte tari din Africa centrala care nici macar nu aveau nevoie sa o foloseasca intrucit sint tari cu clima ecuatoriala/tropicala in care exista diferente foarte mici sau deloc cu privire la durata zilei in comparatie cu noaptea de-a lungul unui intreg an…

    Apreciază

  17. artion said, on martie 29, 2015 at 4:22 am

    o harta a tarilor cu pasaport biometric ar fi asta

    http://en.wikipedia.org/wiki/Biometric_passport

    o harta cu tarile care au renuntat sau vor sa renunte la documentele biometrice n am gasit, insa nu inteleg de ce oare iran, china sau rusia vor propriul sistem de plati bancare ?

    Apreciază

  18. artion said, on martie 29, 2015 at 4:26 am

    cu verde inchis sunt cele care au adoptat deja pasaportul biometric, cu verde deschis e india care urmeaza sa adopte..

    Apreciază

    • tataia said, on aprilie 1, 2015 at 8:34 am

      Tot in Africa este cel mai liniste….iar Africa este leaganul vietii. Vad ca nici macar Africa de Sud nu a implementat asa ceva, iar Africa de Sud este o tara „civilizata” cu un nivel de trai apropiat de cel al Europei de Vest..Apropos de ce spuneam. Vedeti ca pe harta Africa si America de nord au aproximativ aceeasi suprafata? In realitate Africa are o suprafata de trei ori mai mare decit America de nord.

      Apreciază

  19. […] Ora de vara. HARTA: Ce tari nu schimba ora? Cum ar arata insa o HARTA A TARILOR CE REFUZA DOCUMENTEL… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.