SACCSIV – blog ortodox

Iata un CONT BANCAR pentru acel OM AL STRAZII. Multumim Asociatiei „Doamna Stanca”

Posted in milostenie by saccsiv on decembrie 4, 2014

Ati cititi desigur:

CIPRIAN VOICILA: Cum îl putem ajuta pe omul acesta, care îndură frigul? Vă rog mult să difuzați mesajul

   Ei bine, iata si ce putem citi la Asociația „Doamna Stanca” a creat un cont bancar pentru domnul Sandu Dumitru! Vă rog mult să-l dați mai departe:

Asociația „Doamna Stanca” din București a creat un cont bancar pentru ajutorarea domnului Sandu Dumitru. Cine vrea să trimită bani pentru dânsul o poate face în contul RO 11 BRMA 0999 1000 6757 5240 deschis la Banca RomâneascăLe mulțumesc tuturor celor care mi-au trimis diverse ajutoare pentru el, dar și celor care și-au manifestat intenția de a-l ajuta într-un fel sau altul. Vrem să îi găsim, măcar pentru perioada lunilor de iarnă, o cameră sau o garsonieră și să-i plătim din acești bani costul chiriei. Restul i-i vom da pentru celelalte nevoi materiale. Ideal ar fi fost ca dânsul să accepte să stea într-un așezământ social, dar refuză cu tărie asta. Nu sunt în măsură să îl judec. Cu siguranță că în atitudinea sa refractară o pondere apreciabilă o au traumele din trecut. Vă rog să difuzați prietenilor și cunoscuților dumneavoastră mesajul. Măcar să îl ajutăm cu ce putem. Domnul să vă răsplătească dragostea! (Ciprian Voicilă)

Tagged with: ,

8 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. anonim said, on decembrie 4, 2014 at 12:40 pm

    o mare prostie!bate buletinul biometric la usa si ei fac cont bancar(se leaga de sistem)..la banca daca nu ai buletin nu poti trimite bani nimanui+ca ibanul este numar unic global.
    daca nu ziceti neincetat rugaciunea DOAMNE IISUSE o luati pe aratura.e valabil si pt vasile.

    Apreciază

    • saccsiv said, on decembrie 4, 2014 at 1:10 pm

      anonim

      Super tare daca ai ajuns sa-mi dai lectii.

      Prietene, asta le-a dat lor prin cap sa faca ca sa ajute un om.

      Apreciază

    • Irina said, on decembrie 4, 2014 at 3:52 pm

      Daca are cont poate scoate banii si fara card. Bine ca l-a ajutat, asta conteaza.

      Apreciază

  2. dasvik said, on decembrie 4, 2014 at 2:29 pm

    anonim, si cam ce propui, sa-l lasam sa inghete afara, pentru ca „buletinul biometric bate la usa?” Uite, si o imagine care sper sa te puna putin pe ganduri: http://www.goodmeme.net/wp-content/uploads/2014/07/1806_beggar_and_mirror.jpg Nu zic sa-ti pui pecetea pe mana sau pe frunte ca sa-l ajuti pe om, dar hai sa fim seriosi…

    Ca fapt divers, si asta cred ca e o mare problema a noastra, toti ne ingrijoram ca vine buletinul electronic, cipul, antihristul, etc., dar nimeni nu se ingrijoreaza ca poate nu mai prindem nici macar ziua de azi sa o sfarsim, daramite pe aia de maine. Si atunci ce-o sa zicem? „Doamne, nu l-am ajutat pe x fiindca buletin biometric, cip, alea alea urmau sa vina si eu ma pregateam pentru ele?” Iarasi, nu spun nici sa dormim pe noi, ca mai e pana la sfarsit – cum zic altii – dar nici sa nu mai facem nimic de frica sfarsitului.

    Apreciază

  3. Andreii said, on decembrie 4, 2014 at 4:23 pm

    Doamne ajuta! Eu sunt in strainatate si am nevoie si de codul swift pentru a putea trimite bani.Te rog mult intreaba-l pe Ciprian care e codul.Multumesc

    Apreciază

  4. Mihai said, on decembrie 4, 2014 at 8:02 pm

    Buna. Vreau sa-l ajut pe acest domn cu niste banuti , dar mai aveam nevoie de BIC (Swift ),si pe ce nume sa pun banii. Multumesc!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.