SACCSIV – blog ortodox

RUSIA ar castiga un RAZBOI NUCLEAR?

Posted in BOMBA ATOMICA, RUSIA by saccsiv on noiembrie 27, 2014

nuke

   Iata ce putem citi la 10 SIGNS THAT RUSSIA IS PREPARING TO FIGHT (AND WIN) A NUCLEAR WAR WITH THE UNITED STATES:

10 semne că Rusia se pregătește să lupte (și să câştige) un război nuclear cu Statele Unite ale Americii

În cazul în care Statele Unite și Rusia s-ar înfrunta într-un război nuclear, care ar câștiga? S-ar putea să te surprindă răspunsul. Sub administrația Obama, arsenalul nuclear strategic american depăşit tehnologic s-a micşorat. Între timp, rușii au dezvoltat o generație complet nouă de bombardiere, submarine și rachete, care au capacitatea de a lansa o primă lovitură devastatoare.
În acest moment, majoritatea americanilor consideră că un război nuclear pe scară largă este de neconceput. Dar, în Rusia, atitudinile sunt complet diferite. Pentru ruși, Statele Unite ale Americii constituie inamicul numărul unu în aceste zile și se pregătesc febril pentru o posibilă confruntare militară. Desigur rușii nu doresc de fapt să fie nevoiţi să recurgă la un război nuclear. Un astfel de eveniment ar fi o oroare de nedescris pentru întregul glob. Dar dacă se va întâmpla într-o zi, rușii doresc să se asigure că ei sunt cei care câştigă.
O mulțime de americani sunt încă sub influenţa greşitei ipoteze conform căreia se aplică doctrina “distrugere reciproc asigurată”. Ideea se referă la faptul că ambele părți ar avea atât de multe rachete nucleare încât lansarea dintr-o parte garantează distrugerea ambelor părți.
Dar, din acel moment, atât de multe s-au schimbat.
Pentru una dintre părţi, arsenalul nuclear american este de departe mult mai mic decât era atunci. În 1967, armata SUA poseda mai mult de 31.000 de focoase nucleare strategice. Acum, avem doar 1642 gata de lansare și numărul lor este programat să fie redus la aproximativ 1.500.
Din păcate, reducerea dimensiunii arsenalului nostru nuclear cu aproximativ 95 % nu este suficientă pentru antinuclearul cruciat Barack Obama. El a pledat pentru reducerea unilaterală a mărimii arsenalului nostru nuclear strategic până la doar 300 de focoase.
În aceeași perioadă de timp, rușii au dezvoltat sisteme foarte impresionante de atac care au capacitatea de a lovi ținte din interiorul Statelor Unite în doar câteva minute după un ordin emis. Acest lucru este valabil mai ales în cazul rachetelor lansate de submarine.
Cele mai noi submarine rusești au capacitatea de a se apropia de coastele noastre fără ca noi să aflăm că ele sunt acolo. În cazul în care rușii ajung la concluzia că războiul cu Statele Unite e inevitabil, un prim atac copleșitor, folosind rachetele de pe submarine, ar putea să neutralizeze întregul nostru arsenal înainte să știm măcar ce ne-a lovit. Și dacă rușii au un sistem antibalistic care poate intercepta un număr limitat de rachete pe care le putem lansa, în schimb, ei pot fi în măsură să scape relativ neatinşi.
Pentru ca “distrugerea reciproc asigurată” să fie valabilă, trebuie să vedem rachetele rusești că vin și să avem suficient timp pentru a comanda lansarea rachetelor noastre. Mulţumită tehnologiilor emergente, balanța de putere s-a schimbat fundamental. Vechiul mod de gândire pur și simplu nu se mai aplică și rușii înțeleg acest lucru.

Urmează 10 semne că Rusia se pregătește pentru a lupta (și a câștiga) un război nuclear cu Statele Unite …

# 1 Rusia cheltuie o sumă enormă de bani pentru a dezvolta bombardierul strategic PAK DA. Nu se cunosc multe lucruri despre acest bombardier misterios în acest moment. Următorul rezumat a ceea ce știm vine dintr-o sursă de știri australiană
Conceput ca răspuns la B-2 “Spirit”, acest bombardier strategic de ultimă generație este destinat a fi aproape invizibil la radar şi capabil să transporte o gamă foarte mare de rachete convenționale și nucleare. Se cunoaşte puţin despre el, altceva decăt data punerii în funcţiune: 2025.

# 2 bombardiere nucleare rusești au fost auzite în mod regulat în zone din nordul Europei și de-a lungul coastei Alaskăi. Rușii par a testa în mod cinic apărarea NATO. Iată doar un exemplu recent
Bombardiere nucleare strategice ruse efectuează incursiuni în zona de apărare aeriană in apropiere de Alaska și în Europa de Nord în această săptămână ca un ultim zăngănit nuclear de sabie venit de la Moscova.
Șase avioane ruseşti, incluzând două bombardiere nucleare Bear H, două avioane de luptă MiG-31 și două cisterne de alimentare cu combustibil IL-78 au fost interceptate de luptătorii F-22 miercuri în vestul și nordul Alaskăi în zonele identificate pentru apărare aeriană, a declarat cpt. de marină Jeff A . Davis, un purtător de cuvânt al Comandamentului de Nord din SUA și Comandamentului Apărării Spaţiului Aerian Nordamerican . Alte două avioane Bear au fost interceptate de aparate canadiene joi.

# 3 Ministrul rus al apărării, Sergei Shoigu, spune că bombardierele nucleare rusești vor efectua acum patrule regulate “în vestul oceanului Atlantic si în estul Pacificului, precum și în Caraibe și Golful Mexic”.

# 4 Rusia construieşte un sistem antirachetă care se presupune a fi superior oricărei tehnologii pe care SUA o are în prezent
În prezent în curs de dezvoltare, racheta S-500 este destinată să fie capabilă a intercepta rachete balistice intercontinentale atunci cand se combină cu interceptările radar ale noii aeronave A-100 AWACS. Se presupune a fi capabil de a urmări și de a trage în până la 10 obiective supersonice o dată la înălțimi de până la 40 km.

# 5 Rusia recent a testat o lansare cu succes a unei noi rachete balistice intercontinentale de pe un submarin
Un submarin nuclear rusesc al Flotei de Nord, miercuri, a testat o rachetă intercontinentală de la Marea Barents către estul îndepărtat al ţării Kura Range pe Peninsula Kamchatka, a declarat ministrul rus al Apărării miercuri.
“În cadrul testării fiabilității forțelor nucleare strategice marine, Tula [submarinul nuclear] a lansat o rachetă balistică intercontinentală Sineva din Marea Barents la Kura Range [în Kamchatka]”, se spune în declarație.
Racheta intercontinentală balistică Sineva RSM-54 (nume de cod NATO SS-N-23 Skiff) este parte a sistemului de lansare D-9RM.
Sistemul de lansare D-9RM echipat cu rachete RSM-54 a fost pus în funcțiune în 1986. Producția RSM-54 a fost oprită în 1996, dar, după trei ani, guvernul rus a reluat producția cu o versiune modernizată a rachetei.

# 6 Rusia deține deja submarine nucleare de atac super-silenţioase care sunt practic nedetectabile în stare de submersie. Într-un articol precedent, am discutat despre modul în care Marina SUA se referă la aceste submarine practic nedetectabile ca numindu-le “găuri negre” …
Știați că Rusia construieşte submarine care sunt atât de silenţioase, încât armata SUA nu le poate detecta? Aceste submarine numite “găuri negre” se pot apropia liber de coastele Statelor Unite, fără teama de a fi detectate, ori de câte ori doresc. De fapt, “un submarin de atac nuclear armat cu rachete de croazieră cu rază lungă de acţiune” a navigat în jurul Golfului Mexic timp de câteva săptămâni, fără a fi detectat în 2012. Și acum Rusia lansează o nouă clasă de submarine, cu o “tehnologie avansată secretă “. Marina SUA recunoaște deschis că nu poate urmări aceste submarine atunci când sunt în submersie. Asta înseamnă că rușii sunt în măsură să navigheze până la coastele noastre și să lanseze bombe ori de câte ori doresc.

# 7 Mass-media rusă informează că 60 % din totalul de rachete nucleare rusești vor fi nedetectabile de radar până în 2016
Ministrul Apărării ruse intenționează să finalizeze reînnoirea forțelor de rachete strategice în termen de șase ani. “Până în 2016, ponderea sistemelor de rachete noi va ajunge aproape de 60%, iar până în 2021 cota lor va crește la 98%. În același timp, sistemele de comandă pentru trupe și arme şi tehnică de luptă vor fi îmbunătățite calitativ, în primul rând – capacitățile de suprimare a apărării antirachetă vor fi construite “, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului Apărării al RVSN, colonelul Igor Yegorov pentru ITAR-TASS vineri.

# 8 Pentru prima dată, Rusia are mai multe focoase nucleare strategice în funcţiune decât au Statele Unite
Pentru prima dată, Rusia, care este în mijlocul unei modernizări strategice nucleare majore, are mai multe focoase nucleare în funcţiune decât Statele Unite, în conformitate cu cele mai recente cifre publicate de Departamentul de Stat.
Rusia are acum 1643 de focoase desfăşurate pe rachete balistice intercontinentale, rachete balistice lansate de pe submarine și bombardiere grele. Statele Unite au 1642, s-a declarat într-un jurnal publicat miercuri.
Numărătoarea focoaselor ruseşti, în baza raportului de la 1 septembrie cerut în temeiul Noului Tratat de reducere a armelor strategice din 2010 (START), arată o creștere de 131 de focoase de la ultima declarație de la 1 martie. SUA a raportat o creştere de 57 focoase în aceeași perioadă. Nu este clar de ce numărul de focoase crescut.

# 9 Rusia are un avantaj masiv asupra Statelor Unite și NATO atunci când vine vorba de arme nucleare tactice
În ceea ce privește armele nucleare tactice, superioritatea Rusiei moderne în faţa NATO este mult mai mare.
Americanii sunt conștienți de acest lucru. Ei au fost convinși înainte că Rusia nu va crește din nou. Acum e prea târziu.
Până în prezent, țările NATO au doar 260 de arme nucleare tactice în ETO. Statele Unite ale Americii au 200 de bombe cu o capacitate totală de 18 de megatone. Acestea sunt situate pe șase baze aeriene din Germania, Italia, Belgia, Olanda și Turcia. Franța are cu 60 mai multe bombe atomice. Asta este destul de mult. Rusia, potrivit unor estimări prudente, are 5.000 de piese din diferite clase de TNW – de la focoase Iskander la torpile, focoase aeriene și de artilerie! SUA are 300 de bombe tactice B-61 pe teritoriul său, dar acest lucru nu schimbă situația pe fondul unui astfel de dezechilibru.

# 10 Președintele rus Vladimir Putin a inițiat un “program uriaş de modernizare a armelor” care este proiectat sa coste echivalentul a 540 miliarde de dolari
Putin a spus că programul de modernizare a armelor Rusiei pentru 2016-2025 ar trebui să se concentreze pe construirea unei noi game de arme ofensive pentru a oferi o “descurajare nucleară garantată”, reînarmarea aviație strategice și cu rază lungă de acţiune; crearea unui sistem de apărare aerospațială și dezvoltarea armelor convenționale de înaltă precizie.
El nu ar investi în alte viitoare arme, dar el și alți oficiali au lăudat în repetate rânduri capacitatea noilor rachete nucleare ruse de a pătrunde în orice potenţial scut antirachetă.
Kremlinul a consolidat cheltuielile de apărare în ultimii ani în cadrul unui program ambiţios de modernizare a armelor care ajunge până în 2020 și costă echivalentul a 540 miliarde dolari.
Între timp, chinezii au investit de asemenea foarte mult în acest tip de tehnologie.
De fapt, doar zilele trecute chinezii au testat cu succes o nouă rachetă balistică intercontinentală lansată de pe un submarin …
Racheta balistică intercotinentală lansată de pe submarin China-JL 2 de a doua generație, care are capacitatea de a ajunge la SUA continentală, este deja considerată a fi dislocată pentru Armata de Eliberare a Poporului, declară Huanqiu, site-ul in limba chineză a tabloidului naționalist Global Times.
Julang-2 – denumit “Giant Wave 2″ – a atins un nivel preliminar de profesionalism, în conformitate cu US-China Economic and Security Review Commission în raportul său către Congresul SUA de pe 20 noiembrie.
Majoritatea americanilor nu crede că oricare dintre acestea este un motiv de îngrijorare.
Majoritatea americanilor doar presupune că un război nuclear pe scară largă este practic imposibil.
Dar adevărul este că un prim atac de succes împotriva Statelor Unite este mai posibil astăzi decât a fost vreodată înainte.
Sperăm că poporul american se va trezi la această realitate înainte de a fi prea târziu.

Comentariu saccsiv:

   Papausarii vor razboi mondial, vor si reducerea populatiei, totusi nu stiu daca un razboi nuclear le este solutia. Dar poti sa stii ce-i indeamna dracul?

Oricum, chiar daca invinge Rusia intr-o conflagratie nucleara, va fi un soi de victorie a la Pirus.

Pe de alta parte, cum necum  razboiul va avea si o importanta componenta conventionala pe o vasta arie avand ca punct central Asia Mica si Orientul Apropiat.

 

Tagged with: , ,

37 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

    • Ionut said, on noiembrie 27, 2014 at 11:29 am

      Citind descrierea manualului respectiv nu am gasit nimic nociv. E posibil sa fie totusi un soi de publicitate mascata, exact ca in cazul companiilor de tigari care fac, zice-se, campanii anti-fumat. E posibil, dar nu-mi dau seama.

      Apreciază

    • nimeni said, on noiembrie 27, 2014 at 9:34 pm

      Pai parintele Teodot parca a spus ca in 4 ani si jumatate, maxim 5 ani va fi razboi cu arme nucleare pe glob. Aflase treaba asta din iarna 2013, probabil ca are o sursa pe care noi nu o cunoastem.

      Apreciază

      • nimeni said, on noiembrie 27, 2014 at 9:39 pm

        Spunea parintele Hristofor din Tula, in Sarea Pamantului 2 ca daca va fi razboi se vor mantui multi iar daca nu va fi razboi nu se vor mantui.

        Apreciază

  1. Ionut said, on noiembrie 27, 2014 at 11:25 am

    Daca se intampla asa ceva, nu castiga nimeni. Vor ramane doar cei din buncare, adica exact cei ce vor fi declansat razboiul, sa se bata intre ei cu batele. Asa ca ar fi mai bine sa faca acum chestia asta si sa ne lase pe noi, ceilalti, in pace.

    Apreciază

  2. Ion Moldovan said, on noiembrie 27, 2014 at 12:41 pm

    Este clar ca WW3 nu-l va castiga nimeni.

    Insa eu din cate am inteles este ca, in primii 3 ani jumate de falsa prohovaduire a lui Antihrist, guvernatorul mondial, timp in care va fi smerit, generos, omul de geniu care va darui foloase materiale tuturor pentru a le capata increderea si pentru a se pecetlui cu identitatea electronica – microcipul implantat pe mana dreapta sau pe frunte – timp in care se va lupta cu cei doi Maslini, Sf. Ilie si Enoh, vor fi 3 puteri care nu se vor alatura lui Antihrist si care vor incerca sa-si mentina independenta. Seceta foarte mare datorita faptului ca cei doi Maslini vor inchide cerurile si vor bate pamantul cu urgii ori de cate ori vor, dupa cum insusi mantuitorul spune, va duce in cele din urma la razboiul dupa apa, mancare, resurse, etc.

    Dupa acesti 3 ani jumatate si dupa ce ii va omora pe Sf. Ilie si Enoh si dupa invierea acestora dupa 3 zile, din cate am inteles eu, Antihrist isi va arata adevarata fatza satanica, transformandu-se intr-un tiran satanic si pornind razboiul nuclear pentru a fi pus de catre sionisti drept guvernator mondial peste tot globul.

    Este foarte posibil ca atunci sa fie se porneasca WW3 care, va fi lasat de Hristos Adevaratul Dumnezeu, pentru cei slabi care, daca nu ar fi existat razboiul, ar fi picat in plasa tiraniei inselatoare a lui antihrist.

    E posibil sa fie un pic diferit, asta e doar ce am inteles eu din Apocalipsa Dupa Ioan.

    Multi sfinti parinti zic ca lui antihrist ii va fi frica doar de Tzarul Rusiei. Cum Rusia nu mai are tzar de mult, e clar ca e vorba despre conducatorul – presedintele – Rusiei.

    Ca va fi asa sau va altera intr-o oarecare masura viitorul, asta numai Bunul Dumnezeu Hristos o stie.

    Clar este ca, globalizarea sub „guvernatorul mondial” sionist, antihrist, va fi de 3 ani jumate (1290 zile – 1335 zile dupa unii sau dupa cum zic altii) – insa va fi ca un mormant nuclear. Cei morti sunt morti insa cei vii sunt de asemenea morti.

    Ajuta-ne Doamne Iisuse Hristoase Fiul Lui Dumnezeu sa capatam mantuire prin rabdare si credinta, prin fapte bune si smerenie. Amin!

    Apreciază

    • slava said, on noiembrie 27, 2014 at 1:47 pm

      Tarul in rusia va fi numadecit, si anume tar=rege. despre asta sunt multe prorocii(ex sarea pamintului), lui i se vor alatura toti ortodoxii adevarati(din toata lumea) care nau primit cipurile si altele acte, el ii va stringe pe toti sub domia sa si va fi 100 procente condus de Dumnezeu, in orice hotarire a lui va fi voia Domnului, acest Rege nu se alege la alegeri, pentru el se roaga Domnului, si Domnul nil va da, si poporul rus trebuie sa se pocaiasca ca nu la aparat la timpul sau pe marele sfint Tarul Nicolai al 2-lea si familia regala, un lucru se stie precis ca Tarul care are sa fie se trage tot din dinastia Romanov

      Apreciază

      • Radu said, on noiembrie 27, 2014 at 8:25 pm

        Inseamna ca mai exista urmasi din dinastia Romanov poate sau daca nu va fi cineva ales de Dumnezeu fie ca are sange albastru sau nu…
        Inseamna ca pe viitor se va restaura monarhia in Rusia.
        Asta presupune ca Putin indiferent cum este el cu adevarat va fi dat la o parte…

        Daca e intelept lucru nu ar strica pe viitor sa imi mut domiciliul la ei in afara ariei de control a nemernicilor din vest.
        Siberia e mare de tot nu te gaseste daca nu ai la tine aparatura moderna. Si acum traiesc triburi antice uitate de lume prin unele zone.

        La noi va fi usor sa te gaseasca doar in munti sa te refugiezi poate.

        Apreciază

    • cristi o. said, on noiembrie 27, 2014 at 6:04 pm

      @Ion Moldovan
      Presedintele rus actual, Putin, e KGB-ist si slugoi al elitelor iudeo-masonice, oricat s-ar preface ca nu-i asa. Chiar daca el sau ceilalti oligarhi KGB-isti din jurul sau isi dau aere imperiale, nu sunt si nu vor fi vreodata unsii lui Dumnezeu! Tronul martirilor Romanovi nu poate fi ocupat de nepotii si stranepotii ucigasilor lor! Functia de presedinte e o inventie masonica opusa vointei divine. Un popor are drept cap un monarh, un uns al lui Dumnezeu. Asa e de cand lumea. Presedintele e reprezentant antihristic, monarhul/tarul/imparatul e reprezentant divin; nu se poate pune semnul egal intre cei doi. Sunt de acord, o Rusie condusa de un tar are sanse mari sa zadarniceasca planuri globaliste. Faptul ca azi rusii sunt condusi tot de comunisti/KGB-isti (Putin&Comp.) nu inseamna nimic. Daca Dumnezeu hotaraste restaurarea monarhiei, cine se va putea opune?! Sa ne rugam in continuare pentru conducatori dupa voia lui Dumnezeu si nu a noastra.

      Apreciază

      • Radu said, on noiembrie 27, 2014 at 8:28 pm

        Sa speram ca si la noi se va restaura dar in conditii favorabile noua si cu conditia ca membrii Casei Regale sa nu uite cine au fost Regii Romaniei si modelul lor.
        M-as intrista daca as vedea ca urmasii M.S. Regele Mihai I nu protejeaza tara,religia noastra si interesele noastre.

        Apreciază

  3. mircea.v said, on noiembrie 27, 2014 at 1:29 pm

    Iubire >>> Incredere >>> Libertate

    Parintele Savatie Bastovoi – din „Singuri in fata libertatii”

    „Omul a fost gandit si facut de Dumnezeu in deplina libertate si i s-au asigurat conditiile pentru a-si implini si trai libertatea. Libertatea este darul minunat pe care l-a facut Dumnezeu omului. Poate ca prin nimic altceva Dumnezeu n-ar fi putut sa-Si arate dragostea pe care ne-o poarta decat prin faptul ca ne-a daruit deplina libertate de gandire si actiune.
    Prin nimic altceva nu putem ilustra mai bine dragostea decat prin increderea pe care o acordam celui pe care il iubim. Si aceasta incredere i-o aratam atunci cand ii oferim deplina libertate. Acest principiu, aceasta conditie a raportarii noastre la Dumnezeu ne trezeste tuturor o mare admiratie fata de Acest Ziditor atotputernic, atotbun, atotstiutor, Care ne ofera, iata, din belsugul si prisosul intelepciunii si al iubirii Sale dumnezeiesti, libertatea, atat de placuta si de apropiata noua.”

    Si cand omul renunta de bunavoie si pt totdeauna la libertate – mai ales la libertatea interioara, la libertatea de decizie, la liberul arbitru – prin cipuire, atunci si Dumnezeu se supara pt totdeauna pe om si omul „Va bea şi el din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat, în potirul mâniei Sale, şi se va chinui în foc şi în pucioasă, înaintea sfinţilor îngeri şi înaintea Mielului. Şi fumul chinului lor se suie în vecii vecilor.”

    Apreciază

  4. Valentin said, on noiembrie 27, 2014 at 1:30 pm

    un război nuclear nu mai poate avea câștigători – numai distrugere totală.

    Apreciază

  5. RomeoB said, on noiembrie 27, 2014 at 1:33 pm

    Niciodata in timpul razboiului rece, urss nu a fost in situatia de a castiga un razboi atomic. Arsenalul nuclear american a fost de cateva ori mai mare decat cel rusesc.
    Criza rachetelor din Cuba a fost castigata de Kennedi: Hrusciov propusese ca in schimbul retragerii rachetelor din Cuba, americanii sa-si retraga rachetele din Turcia. Kennesi a zis NU si rusii au trebuit sa accepte; pierdeau in toate variantele…

    La cate resurse finaciare au din jefuirea lumii a 3a, americanii pot castiga lejer un raboi contra Rusia+China+…

    Rusii maraie si vorbesc de razboi nuclear ca sa intimideze; nu le-a mai ramas nimic in afara de asta.
    Un razboi pur conventional l-ar pierde (sunt doar 160 milioane – cu 20% musulmani)

    Ultimele 2 decenii: americanii au preluat in Africa tot ce a fus controlat de urss.
    India e tot sub masonerie.
    Pactul ASEAN contrabalanseaza puterea Chinei… In prima etapa, China s-ar lupta cu satelitii sua, care nu vor duce lipsa de tehnologie performanta. Dupa ce se vor fi epuzat va intra in razboi si sua, ca in 1918, 1943-44

    PS: Rusii pot produce mari stricaciuni; dar victoria in nici un caz; chiar impreuna cu chinezii…

    Apreciază

    • slava said, on noiembrie 27, 2014 at 1:55 pm

      din prorocii se spunea ca toata lumea se va ridica contra Rusiei, si stiti de ce pentru ca e cea mai puternica tara din cele ortodoxe, raboiul contra Rusiei este deoarece este aparatoarea valorilor crestine si a poporului sau crestin, da Rusia singura nu poate rezista, dar tot in prorocii se spunea ca ingerii vor darma avioanele Nato, vor fi minuni mari, si cind toata lumea va crede ca cu Rusia e gata, atuncea de sub darmaturi se va ridica poporul ortodox rus, si va fi pus rege, si insusi antihrist se va teme de acest rege, daca urmaresti istoria intotdeauna pina la urma poporul Domnului iese invingator, cite ori au fost tarile romine ocupate de imperiul otoman, dar poporul si credinta au rezistat, fiara ateist-comunista a fost 70 de ani la putere, dar credinta a rezistat, si acuma tot cei credinciosi vor iesi invingatori, inclusiv cei care nu primesc acte biometrice si altele

      Apreciază

    • Ion Moldovan said, on noiembrie 27, 2014 at 3:41 pm

      RomeB

      nu inteleg de unde ai tu acele informatii. Este total fals ceea ce zici tu.

      O simpla privire aruncata pe: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_states_with_nuclear_weapons
      in zona „U.S. and USSR/Russian nuclear weapons stockpiles, 1945–2006” ne arata clar ca rusii au fost NET SUPERIORI din punct de vedere al numarului de foacoase termo-nucleare in timpul razboiului rece.

      La ora actuala Rusia este SINGURA tara din lume care isi modernizeaza repede si foarte foarte bine tot arsenalul nuclear care poate distruge INTREG PAMANTUL de cateva ori la rand.

      Rusii sunt singurii care au:

      1. Rachete nucleare mobile, care mereu sunt in miscare, fiind astfel imposibil de prezis unde se vor afla
      2. Focoase nucleare MIRV cu „decoys” si care isi pot schimba traiectoria intr-o forma inteligenta
      3. Submarine ultra-silentioase, avand tehnologie de ultima generatie, fiecare din acestea avand la bord destule rachete cu focoase care ar putea distruge cele mai mari orase de pe glob
      4. Cele mai multe tipuri de arme care folosesc focoasele termo-nucleare tactice (de la rachete iskander la aruncatoare de racheta cu explozii mici dar nucleare)
      5. Singura tara care ara aparare anti-aeriana ce foloseste arme atomice pentru a contra-ataca focoasele nucleare. Atunci cand o racheta isi termina traiectoria si plaseaza in spatiu focoasele, acele focoase sunt insotie de zeci de false focoase („decoys”). Este imposibil de prezis, dupa faptul ca isi schimba singure traiectoria, care e focoasa adevarata si care falsa. Insa printr-o explozie atomica la mare altitudine, acestea pot fi distruse toate.

      … Si multe altele.

      Imagineaza-ti ca un submarin nuclear din clasa Borei este la tarmul vestic al SUA, altul este in oceanul atlantic la tarmul estic. Altul este in marea baltica, altul este in marea chinei, altul in oceanul indian si altul in vestul marii mediterane.

      Cateva zeci de torpide nucleare sau rachete nucleare cu raza medie de actiune (deci nu armamentul principal al submarinelor, adica ICBM bulava), si cele mai importante state nucleare de pe glob nici nu vor sti ce le-a lovit. Nici nu vor avea timp sa isi dea seama ce s-a intamplat. Zone importante din SUA, Marea Britanie, Franta, Israel, Pakista, India si China vor fi evaporate in 2-3 minute.

      Dupa care, submarinele se indeparteaza inspre largul marilor si oceanelor si pun in aplicare ICBM-urile Sineva si Bulava, fiecare cu 10 focoase termo-nucleare de mare explozie fiecare.

      Crezi ca mai trebuie sa mai vorbim despre focoasele nucleare pe care rusii le au plasate in cosmos?

      Crezi ca trebuie sa mai vorbim de ICBM-urile ingropate si sigilate bine in subteran?

      Crezi ca mai trebuie sa mai vorbim de ICBM-urile mobile?

      Crezi ca mai trebuie sa vorbim de cele aproximativ 10.000 de focoase tactice montate in arme de tot felul?

      Crezi ca trebuie sa mai vorbim despre bombardierele care pot da lovituri de megatone?

      … si nu in ultimul rand, caci ai vorbit de razboiul rece… Stii ce-i aia „tsar bomba?”… Sunt sigur ca habar nu ai.

      Apreciază

      • cosminmatiu said, on noiembrie 27, 2014 at 4:46 pm

        Si sa nu uitam ca Dumnezeu va fi alaturi de ortodocsi. Sfarsitul trebuie sa vina, e prea mult rau in lume si fiecare trebuie sa mearga la cel pe care l-a slujit, la Dumnezeu sau diavol. A devenit deja un chin sa traiesti drept in aceasta lume.

        Apreciază

      • RomeoB said, on noiembrie 28, 2014 at 7:36 am

        La propaganda americanii sunt mult peste rusi !
        Forta economica si tehnologia amercana sunt coplesitoare ! Nu au cum sa nu produca efecte.

        Criza rachetelor din Cuba a demonstrat cine e stapanul.
        Sf Lavrentie din Cernigov, in anii 50, in plina era a inarmarii a avertixzat: Cand va fi distrusa moscheia lui Omar di Ierusalim pt a se constru al 3 lea templu, sa stiti ca sunt vremurile lui antihrist.

        PS Inanite de 1989, in plina cursa a inramarilor, scoala de matematica rusa era cu mult peste cea americana. Am intrebat pe cineva: in cazul asta, rusii sunt peste americani in domeniul tehnologiilor militare.
        Mi-a raspuns: in nici un caz; algoritmii de calcul rusesti ajung mai rapid la solutie, dar procesoarele americale sunt cu cateva clase peste cele rusesti. Americanii au investin in nano-tehnologii imens; in conditiile acestea rachetele rusesti abia pot tine pasul cu cele americane.

        In perioada razboiului rece, se observa pe imaginile de la lansari de rachete, ca motoarele de rachete rusesti sunt net superioare celor americane (cum e demaraluj la masini: suta de km in 10 secunde)
        In perioada Eltin, secretele motoarelor de racheta rusesti (rezultate din imensele celtuieli de resurse umane si materiale; munca experimentala) au ajuns la americani in cadrul unui proiect de colaborare. Americanii au spus ca tehnologiile erau revolutionare si ca performanta venea din imensa munca de experimentare – nu proiectare pe calculator. Americanii au recunoscut ca prin programele lor de cercetare, nu ar fi avut cum sa ajunga prea curand la asa ceva (Discovery TV).
        E de astepta ca SUA sa fi avut acces si la alte tehnologii militare rusesti, mai ales ca tot in anii 90 o parte din fabricile de armament, au fost inchise sau transformate in fabrici de bunuri civile – n-au mai foat banii veniti din fostele colonii.

        PS: Mai mult de o treime din matematicienii rusi care performau (cercetare), au ajuns in SUA si Canada in perioada1992-2000.

        O mai fi ramas ceva…dar lovitura a fost napraznica. Omul rusde rand traieste rau; inclusiv inginerul. Acum 3 ani la Sank-Petersbug existau taximetristi (al 2 lea job) care ca prim job erau ingineri, doctori,… Or fi fost si sub-acoperire..
        In Rusia doar militarii o duc mai bine. La Opera, teatru … rusii beau in pauze ceai nu ‘sucuri de fructe’.

        Apreciază

    • Radu said, on noiembrie 27, 2014 at 9:01 pm

      Cred ca ii subestimezi Federatia Rusia si RPC… cel putin din anii 2000 incoace au facut progrese uimitoare in mai multe domenii
      Santierele navale din Rusia lucreaza la capacitate maxima sa mareasca flota militara cu noi modele de ultima generatie de diferite nave.
      La capitolul avioane de vanatoare cu reactie stau bine, noul model este Sukhoi PAK FA va fi introdus din decembrie 2016.
      ESTE PROIECTAT CA RIVAL AL CELUI AMERICAN F22 SI F-35 LIGHTNING II.
      Deja au 10 avioane iar dupa 2016 se vor mai adauga vreo 60 de avioane.

      Din cate stiu americanii inca de pe vremea lui Reagan au inceput proiect SDI – STRATEGIC DEFENCE INITIATIVE – INITIATIVA STRATEGICA DE APARARE pentru construirea de arme in spatiu sau pe pamant pentru apararea impotriva ICBM – Intercontinental Ballistic Missile. Acum sunt aproape sigur ca au capacitatea sa se apere impotriva ICBM au trecut 31 de ani de cand a inceput proiectul.

      Deocamdata eu cred ca sunt cam la egalitate sau poate ma insel dar nu cred ca ar castiga cineva un asemenea razboi si nici nu cred ca ii va trece cuiva prin minte sa fac asa ceva.
      Nimeni nu are in interes un asemenea tip de razboi pentru ca efectele sunt dezastruoase mai mari decat potentialele castiguri rezultate de pe urma razboiului.
      Exista alte arme la fel de periculoase dar ale caror efecte se pot remedia repede sau care pot fi tinute sub control. Meteorologice, Tectonice, Biologice, Psihotronice etc etc.

      Noi ce stim este doar ceva la suprafata e posibil ca efectele sa fie mai grave sau sa existe arme mult mai periculoase de care nu stim si ale caror efecte nu avem cum sa le simtim

      Daca s-ar investi la fel de mult in tehnologiile civile sunt sigur ca in nicio parte sau in nicio tara de pe Pamant nu ar mai exista foamete si seceta sau analfabetism cu sumele alea gigantice de euro dollari lire etc.

      Apreciază

      • tobias said, on aprilie 28, 2015 at 1:05 pm

        da chiar nu ne intereseaza dice vreti sa ne nimiciti romania

        Apreciază

    • iosif said, on aprilie 1, 2015 at 6:57 pm

      asa este ,americanii tac si-i lasa pe rusi sa latre,cred ca sua doar lasa impresia ca-s mai slabi.

      Apreciază

  6. RomeoB said, on noiembrie 27, 2014 at 1:39 pm

    ># 8 Pentru prima dată, Rusia are mai multe focoase nucleare strategice în funcţiune decât au Statele Unite…

    Cine le-a numarat ?
    In perioada Eltzin Rusia a fost devastata economic si nu numai de casta oligarhilor, care nu erau nici rusi nici crestini. Hororkovsky (Yukos) e liber ca pasarea cerului dupa numai 10 ani de puscarie; si cere la Haga cel putin 40 miliarde nici nu conteaza ($ sau euro), pt nationalizarea ‘proprietatilor’ pe care le dobandise, ‘prin sudoarea fruntii’, pornind de la 0, in perioada Eltin.
    In Rusia au ramas multi Hodorkovsky din periada Eltin in tot felul de functii – incusiv economice.
    Asteapta ‘schimbarea’, ca la noi in 1989…

    Apreciază

  7. artion said, on noiembrie 27, 2014 at 2:14 pm

    parerea mea ca da, ar castiga rusii.. dar cu siguranta elita oculta va fi protejata fie in buncare fie in alta parte.. ma intreb oare ce facem noi in caz de razboi nuclear? ne ascundem in paduri? fugim in munti? ce se va intampla cu ortodoxia dupa razboi?

    am gasit un articol cu o profetie a parintelui Elpidie, in care vorbeste de cele 3 imparatii inaintemergatoare antihristului : imparatia ursului (Rusia) , a dragonului (China) si a Sarpelui ultima si totodata cea a antihristului..

    http://oiaggeloitoufwtos.blogspot.ro/2014/03/blog-post_9748.html

    daca stie cineva greaca, sa ne ajute cu traducerea..

    Apreciază

  8. pongogonzo said, on noiembrie 27, 2014 at 3:56 pm

    Reblogged this on pongogonzo.

    Apreciază

  9. dralexmd said, on noiembrie 27, 2014 at 4:46 pm

    Putin este pus de masoni anume pentru a incurca Rusia in razboi nuclear. A fost pus, cand Eltin deja a inceput sa muste mana USA, care il hranea, anume dupa razboi in Serbia.

    Putin a iesit pe scena 9.08.1999 – tot in ziua asta, 9.08.1945 USA a fost bombardata Nagasaki. Dupa cum a iesit Putin pe scena, sa inceput razboi al doilea cu Cecenia – stapanii in USA, pur si simplu au facut o repetitie inainte de introduce armata in Irak. Fix asa scenariu – a fost explodate dou cladiri in Moscova (pe 9.09.1999 – trageti atentie, ce interesante date), si dupa asta Rusia a intrat cu armata in Cecenia.

    Scopul razboiului nuclear, care sa pregateste acuma – nu este sa castigi Rusia ori USA… SA NIMICEASCA CU CAT MAI MULT POPULATIA PAMANTULUI.

    Acuma… este o mica problema pentru a incepe razboi mondial…
    problema mica, da strica toata treaba… OMUL! Cum a zis un specialist in USA – in Rusia nu va zbura nici o racheta din eroare, caci la buton sta omul. Ultima hotararea depinde de OMUL. (Scenariul deja este aratat de masoni in filmul artistic „War games” 1983.

    Acum cu de hotarat problema asta mica? Foarte hatru! In anii 90 sa face o panica mondiala in privinta, asa numita problema „Y2K” – „gresala anului 2000” – cand a veni anul 2000, toate sistemele electronice nu vor putea trece (sa schimbe ceasul) la anul urmator. „Si cel mai grav este, ca din cauza „Y2K”, pot fi pornite rachetele ruse (fost sovietice).

    Sub pretextul acest USA strange toate tarile (si Rusia inclusiv) si ofera la toti ajutor pentru a face niste schimbari in programele aparatajului (BIOS). Si (!)… in sistemul (rachetele) nuclear apararii Rusiei! Incredibil!

    Eltin a fost intai de acord, cum am spus mai sus, da pe urma sa intors cu spate, si a stopat toate conlucrarile. Si atunci a aparut Putin, care brusc, intr-o luna schimba decizia precedenta si USA primeste un „drum verde” incredibil de a se baga in sistemul nuclear, cum si militar, asa si civil.

    Amanunte: http://dralexmd.livejournal.com/210156.html

    Apreciat de 1 persoană

    • Ion Moldovan said, on noiembrie 27, 2014 at 6:32 pm

      dralexmd

      OMUL = ?

      Tu ce vrei sa zici ca rusii sunt chiar asa de prosti incat sa-i lase pe occidentali sa umble la sistemul operativ al sistemelor lor nucleare?

      Si despre toata aparatura care nu este centralizata ce mai zici? Ma refer la submarine sau la bombardiere… La zecile de mii de arme atomice tactice? Ce vrei sa zici ca americanu o sa-l comande pe cel care apasa pe butonul care lanseaza un proiectil nuclear de 1kt?

      Esti comic…

      Da sunt de acord, WW3 va fi pentru distrugere, insa singura problema este ca unii vor sa supravietuiasca, si le e frica sa nu moara chiar si ei…

      Apreciază

      • dralexmd said, on noiembrie 27, 2014 at 11:15 pm

        Omul, ti-am dat datele – mergi si vezi. Esti naiv.

        Apreciază

    • Valentin said, on noiembrie 27, 2014 at 7:29 pm

      frica de Dumnezeu, așa a zis părintele Cleopa. Atât timp cât va mai fi această frică sfântă nu se va declanșa războiul cel mare.
      că este o frică bună. singura frică bună.

      Apreciază

    • ETRN said, on noiembrie 27, 2014 at 9:00 pm

      Sunt de acord cu tine pe fond. Războiul viitor, ORICARE VA FI EL ȘI ORICÂND VA ÎNCEPE, nu va fi între state dușmane – decât de fațadă; SINGURUL LUI SCOP VA FI REDUCEREA POPULAȚIEI. În acest moment, eu SUNT SIGUR că nu mai există forțe oponente de natură să genereze un război mondial, pentru că toate forțele importante sunt ÎNFRĂȚITE prin francmasonerie.

      Apreciază

  10. cristi o. said, on noiembrie 27, 2014 at 6:33 pm

    Un razboi nuclear va fi castigat doar de cei care-l provoaca. Rusia, SUA, UE, etc sunt doar unelte. Nu prea conteaza ce tara are arme puternice, cate are etc. Conteaza cine le controleaza! Cu totii banuim cine tine „telecomanda” in mana si de ce…

    Apreciază

  11. gerica64 said, on noiembrie 27, 2014 at 6:55 pm

    http://prosistemhaha.wordpress.com/2014/11/09/cele-trei-imparatii-inainte-de-antihrist/

    Pentru a doua oară, copiii mei spirituali și prieteni, m-am intors pentru a repeta pledoaria pentru a construi și dezvolta un lanț de rugăciune pentru Grecia și lumea noastră. Am spus-o să vă fac atenti si sa puteți asculta despre planurile rele ale lui Satan, care prin intermediul Pentarhiei controlate de el va aduce intunericul si va face ravagii în omenire pana la sosirea satanicului fals Mesia.
    Cer tuturor să participe la rugăciune intensă a inimii, ca singura soluție dovedită din cer, pentru a slăbi sau chiar anula multe posibilități și efecte ale executantilor deciziilor lui Lucifer care intentioneaza sa faca ravagii lume.
    Întreaga lume înainte de a fi timpul pentru a vedea „urâciunea pustiirii” va trece prin trei faze ale ultimelor trei regate majore ale lumii. Vor fi scurte, dar unice în putere de distrugere și punerea în aplicare.
    Aceste trei regate ar fi:

    Împărăția Ursului(Rusia)

    Împărăția Dragonului(China)

    Taramul Șarpelui(antihristul falsul Mesia)

    Împărăția Ursului
    În împărăția Ursului, care va fi condus de Rusia și va urma unor state puternice, cu o mare putere în economie și militar va încerca să schimbe frontierele la nivel mondial, prin războaie sau fuziuni diplomatice.
    Conflictele artistic ralizate și programate de superputeri, prin diplomație perspicace al Uniunii Europene și Americii, vor împinge unele state sa se ciocneasca pentru probleme dubioase cu rezultat dezastruos care favorizeaza aparitia imparatiei Ursului(Rusia)
    Ca raspuns spectaculos Rusia (va vedea aceste proștii ale șefilor de state convinsi de cei care se presupune că le sunt aliați, dar sunt vicleni) le va utiliza pentru propriile sale proiecte, distrugerea totală a națiunilor din jur. Apoi mai este faptul că unele state vor disparea dupa hartă.
    Sa nu se odihnească statele de la nord de prosperitate economică aparentă și relațiii ce presupune neutralitate în războiul deja proiectat. Prostia liderilor dumneavoastră, , va fi cauza distrugeri voastre. Un dezastru surprinzator de o mare magnitudine va crea teroare și temeri la nivel mondial si va apare în etapa următoare.
    Membri ai Nordului , Finlanda, Norvegia, Suedia, ati lasat inima voastră să părăsească pe adevăratul Dumnezeu, care-L cinstiti numai cu buzele și a-ti rămas nefortificati spiritual. Lasa-ti îmbrățișare părintească și afecțiune lui Dumnezeu sa va acopere de satana care va urăște si vrea sa va răneasca. Dacă te intorci inapoi la inima binevoitoare a lui Dumnezeu cu compasiune si adevărată pocăință, nu vei avea nimic de ce să se temi. Dacă ați neglijat si ati luat în derâdere chemarea Sa divină și vrei să te expui la subtilitățile lui satana, atunci în curând veți vedea ce alegere proasta ati facut si cat veti fi de umiliti. Împărăția Ursului este gata de a va zdrobi. Pe unii dintre voi iremediabil.
    Ucraina nu vezi cum mulțimea sfinților Tăi dau mărturia sfânta plâng și se roagă pentru tine? Pui la îndoială credința adevărată, lăsând un profan ipocrit din dinastia franca pentru a va diviza? Credințe ortodoxa, viața sfântă a sfinților au binecuvântat pământul tau, iar acum a ajuns peste tine un inamic real al fiecărei ființe umane care vrea să te rănesc fatal. Dacă ai putea vedea sfinții tăi cum cerșesc lui Dumnezeu mila ai îngenunchea cu ei și te-ai ruga cu penitenta și umilita pentru mântuirea ta.
    Mă opresc să mă gândesc cât de mulți vor fi cei care vor primi acest mesaj și lanțul de rugăciune va crește, aceasta va împiedica răul cel mai mare. Vestea proastă este ca va fi un act de distrugere într-un alt stat din apropiere cu Rusia, din cauza egoismului si arogantei liderilor.
    Georgia este un stat cu probleme. Este ca un soarece care vrea sa se lupte cu ursul. Gândiți-vă in adevăr si înțelepciune. Nu poti plange pentru un stat care isi creaza probleme singur.Cei care doresc să se opună Ursului și cauzei sale va fi vai de ei.Vai de cei care îndrăznesc să-i spună ceva caci atunci isi vor pierde existența lor. Acesta este un alt stat, care va disparea de pe hartă.Puterea Ursului va culmina atât de mult încât frică și teroare din întreaga lume va crește. Și Persia(Iran) va suferi dupa ce mai intai Turcia in unic si jalnic fel se va disipa(dezmembra).
    Împărăția Dragonului
    Regele diavol va fi liderul acestui regat din China. Aliat credincios în principiu cu Rusia va exploata relatia cu ea și va câștiga prea mult in aceste etape se va ridica la superputere in viitor.
    China va beneficia de rănile incurabile din Japonia pentru a stabili pas cu pas militar viitoarea dominatie în întreaga regiune.
    Nu va ezita, să-și trădeze prietenia cu Rusia și să contribuie la spirala ascendentă si distructiva. Până atunci, însă, isi va ascunde pe furiș orice dorință ascunsă și exploatează inteligent îmbrățișarea amicala cu Rusia.
    Acum se răspândeste peste tot, aproape peste tot în lume. A început cu economia ca un prim pas, inundă lumea cu bunuri, în scopul de a se ajunge la domeniu militar si la nivel mondial cu Ursul. Atunci când acest lucru este realizat, nu va dura mult timp să -si manifeste și propriile ambiții expansioniste.
    În lumea va domina frica absolută și anxietatea. Într-o lume divizata și distrusa va impune foc și convingeri ateiste din oțel, care caută ascultare absolută și punere în aplicare.
    Respirația fierbinte a Dragonului Rosu se va simți atât în Europa cât și în America.
    Ele vor suferi foarte mult. De unde va trece și ea la cucerire, cu metodologie comunistă teribila si va face pe oameni sa geama și sa suferă. Creștinii vor trăi cele mai grele persecuții de la dragonul cel rău rolul acestei împărății, as putea cu un cuvânt să-l descriu ca pe un coșmar.Vai de acei oameni in care viata lor nu este înclinata la inima divina a dulcelui nostru Domn Iisus Hristos.Oamenii se vor comporta la fel ca robotii dupa dictate si mandate de stat nu vor avea mai multe drepturi decât animale de companie.Viața și moartea nu vor avea nici o valoare pentru om. Acesta va fi ideologia satanica al acestui regat.Aceste două împărății vor fi aproape simultane dar va provoca răsturnări majore la nivel mondial în urma lor. Vor stigmatiza prezența lor prin faptul că vor reacționa nuclear. Pacea va dispare ciuma ,foametea la nivel mondial va aduce un cosmar.
    Taramul Șarpelui
    Ultimul regat al singurului lider din istoria omenirii ne va învăța cu „urâciunea pustiirii”.
    Satana cu aceasi otrava a iluziei se va folosi de om frumoasa creație a lui Dumnezeu pentru a distruge liderii națiunilor pe care ia ridicat la putere după care întreaga omenire o va supune sub fiul întunericului antihrist.
    Domnia acestui șarpe va fi unic în istoria vieții umane.
    Toate regatele până în prezent din lume ar fi dorit să supună pământul, partea materială a omului.Regatul Șarpelui va ataca si dori sufletul și trupul. Și materie și spirit. De aceea, metodele folosite va fi unice în felul lor, cu puterea cea mai perfectă de tehnologie și nanotehnologie.
    Liderul antihrist va avea puterea și autoritatea de a controla fizic și psihic orice om
    Va convinge pe toți oamenii, cei care au supravietuit experiențelor de război si de coșmar din state și au testat teribil agonia supraviețuirii din cauza lipsei de hrană și apă, că este doar un prinț al păcii adevăratul Mesia, ii va obliga în mod voluntar de al accepta ca unic rege.
    Acest lucru este atunci când va pune pe toti sa accepte cipul cu numere de cod. Cu acest cip ultra -nanotehnologic poate vedea și controla aproape în întregime oamenirea.
    Pentru al treilea și ultimul lider alî mpărățiilor s- a proorocit ca fiind fiu al intunericului.. Totul în jurul nostru este pregătit și va începe să se întâmple.. Omenirea epuizata din cele trei relele majore ciuma, foamete și război, ii este imposibil de a rezista. Eliminarea adevărului din Evanghelie va duce la măsuri rapide pentru a imbratisa pe acest lider si a aduce Judecata de apoi.
    Noul guvern global va deveni mai puternic și mai evident imprimat în conștiința întregii omeniri. Chiar si războaiele împotriva sa, va fi folosit în mod fraudulos și viclean . Intunericul care înconjoară lumina constintei nu lăsa pe oameni să vadă cu ușurință ceea ce se apropie iar sufletul uman este iremediabil rănit.
    Chiar oamenii ce se presupun a fi spirituali vorbesc doar liniștitor, evitând părinții spirituali autentici care au rol de a destepta
    Dragi mei copii și prieteni, perioada actuală este una dintre cele mai dramatice a umanității.
    Aparitia fiului întunericului, antihristul este iminentă.
    Marionetele din teren la nivel mondial cat si liderii națiunilor lucrează neîncetat pentru venirea sa. Prin tot felul de strategii mass-media, pregătirea si conștientizare globală se face pentru a fi acceptat.Chiar și războaiele împotriva Împărăției vor fi utilizate pentru dominația globală.Singura modalitate de a rezista a crestinilor si armele noastre sunt Tainele Bisericii noastre.
    Taina Spovedaniei este scutul nostru.
    Rugăciunea inimii, cu încredere deplină în Dumnezeu, puterea noastră.
    Euharistia, antidotul final a intervențiilor psihosomatice rele.
    Să creasca puterea lanțului nostru de rugăciune. Haideți să-l transformam într-un lanț global de rugăciune. Să facem baze puternice spirituale cu rugăciunile noastre, care va ingrozi și descurajează lucrările întunericului.
    Evenimente militare directe care au loc la nivel global prin rugăciunile copiilor credincioși ai lui Dumnezeu pot fi un factor de atenuare sau eliminare a consecintelor lor
    Toate sufletele noastre se pot baza cu incredere deplina ca pruncii în brațele și inima lui Dumnezeu Tatăl nostru. Dragostea și mila a adevăratului Mesia, Domnul nostru Iisus Hristos este atât de infinita că nu trebuie să ne temem că nu o vom primi. Noi credem în jertfa Sa răstignirea și harul Duhului Sfânt care ne înconjoară cu lumina strălucitoare si care va alunga întunericul sufletului nostru și ne va îmbraca cu puterea de viață.
    Ferice de cei care, în confuzia spirituală mai mult și mai mult vor crede în dulcele nostru Iisus Hristos și să-L mărturisească că El este într-adevăr, „Calea, Adevărul și Viața.”
    Teama că nu vor avea pace și vor suferi de foame ii va domina pe oameni
    Dar mai presus de toate, nici unul dintre noi nu trebuie să uităm că din această viață trecatoare casa noastră reală este în cer, pentru că există Regatul Ceresc făcut pentru noi de Dumnezeu.
    Și acum prieteni și frați, să ne unim cu încredere absolută în Dumnezeu și regele nostru, pentru lucrarea sfântă a rugăciunii sa slabim lucrarea satanei.
    Dumnezeu ascultă întotdeauna copiii Săi care sunt în concordanță cu voia Lui, pentru binele lor. Amin.

    Apreciază

    • Emanuel said, on noiembrie 28, 2014 at 9:19 am

      Cred ca aceste profetii sunt adevarate. Rusia va distruge Sua in razboi nuclear, apoi va fi invinsa in razboi conventional in europa ( dar dupa ce va provoca mari pierderi in europa si orientul mijlociu, fiind tradata si de china ), apoi va urma cativa ani de pace, dupa care o ascensiune a unui imperiu chinez dar care nu va reusi sa distruga imperiul rus. Toate acestea vor fi orchestrate de masoni si sionisti. Imi pot pune intrebarea : daca masonii orchestreaza de ce vor permite rusiei sa distruga nuclear america si nu vor ca sua sa distruga rusia ortodoxa ? Cred ca masonii nu se tem de nici o putere nucleara, pentru ca ei le controleaza pe toate, si rusia si sua sunt la indemana masonilor. Insa ei vor sa stigmatizeze poporul rus mai mult decat pe cel american care nu e ortodox, ei vor sa stigmatizeze ortodoxia si vor spune : iata ca cea mai mare distrugere nucleara din istorie a fost provocata de un popor ortodox. Astfel toti oamenii din afara ortodoxiei vor da vina pe rusi si ortodoxie. De asta vor permite ca america sa devina o victima si rusia statul care a distrus america in razboi nuclear. Masonii ii vor indeparta prin asta pe oameni de ortodoxie si ii vor orienta astfel spre anticrist. Anticristul nu va veni decat daca oamenii il vor primi cu bratele deschise, inclusiv daca se vor lasa pecetluiti. Apoi masonii, care acum imping rusia in razboi nuclear cu sua, vor impinge si china spre acelasi gen de ascensiune mondiala distrugatoare, cu scopul de a stigmatiza si china. Deci dupa cum zice si profetia de mai sus, in final si rusia si china vor atrage ura intregii lumi, care nu vor mai crede ca mai poate veni vreo salvare de la aceste doua state. Astfel se va pregati terenul ascensiunii lui antihrist. Si prin comunism s-a urmarit acelasi scop : de a stigmatiza rusia si china, concomitent cu promovarea ideii precum ca salvarea vine din europa si america, adica din tari care nu sunt profund religioase, ci atee. Caci chiar daca conducerea rusa si chineza comunista au fost atee, totusi popoarele ruse si chineze au ramas popoare profund religioase, si probabil ca tocmai acest aspect ii deranjeaza pe masoni. Caci antihristul nu ar putea fi primit de un popor care are o traditie religioasa puternica. Ei vor sa distruga traditiile religioase ale acestor popoare. Fac pe plan mondial sa para ca ateismul rece si tehnologizat e salvarea, iar religia e de vina pentru pieirea umanitatii. Chiar si marii manipulatori ai popoarelor spun ca traditia religioasa si culturala a unui popor e principalul lor dusman. Deci dupa ce vor stigmatiza rusia si china, va fi pregatit terenul unei noi religii mondiale sicretiste, antitraditionale, religia lui antihrist. La asta vor masonii si sionistii sa se ajunga, siasta urmaresc prin toate cate le fac ei.

      Apreciază

  12. IOAN said, on noiembrie 27, 2014 at 7:47 pm

    cert este ca numaratoarea inversa pentru al TREILEA RAZBOI MONDIAL A INCEPUT

    intrebarea este suntem noi pregatiti sufleteste pentru moartea aceasta !? adica spovediti, impartasiti, rugaciuni si fapte bune, citirea cartilor sfinte etc…

    stim bine ca razboiul acesta care vine este tot mai iminent iar moartea planeaza deasupra tuturor

    nu stim cine scapa viu si cine nu

    Apreciază

  13. aha said, on noiembrie 27, 2014 at 10:18 pm

    poate e doar o stire ca sa ne adoarma pe noi cei care ne spunem ortodocsi. vai ce tari si mari suntem, cate arme si cata tehnologie are rusia cea ortodoxa!! asa ca nu va mai rugati, lasati-o mai incet ca sunteti tari. niciodata nu ati fost asa tari! imi vin in minte cuvintele unui Sfant Parinte ( imi cer iertare dar nu stiu acum care…dar pot cauta daca cineva vrea detalii- cred ca e din Filocalie) care spunea ceva de genul: atunci cand cineva te lauda, negresit sa te astepti la o ocara! eu zic sa fim linistiti si sa ne vedem de pacatele noastre si de rugaciune si de post.
    Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ne pe noi, pacatosii!

    Apreciază

  14. aha said, on noiembrie 27, 2014 at 10:27 pm

    apropo, am auzit la stiri ca zilele astea (nu stiu exact cand) e la americani o mare sarbatoare : thanksgiving se numeste sau ziua recunostintei. mi-a picat „fisa” ca sa zic asa ca am auzit la tv asta si am observat ca :1. in postul ortodox se tot baga pe gat astfel de sarbatori…doar doar nu om mai tine post si sa mancam carne si 2. cica presedintele american „iarta” 2 curcani si ii scapa de la moarte….ha…pai si pe oameni cand ii mai iarta? ca timp sa ierte animalele ( care fac intotdeauna voia Domnului) are ( desi ele nu au gresit cu absolut nimic) dar pentru oameni nu are timp . ce pervertire fratilor! eu asa o vad. astept sa ma injurati! dar e anormal! nu exista o zi a recunostintei de asta pentru oameni care fac multe prostii si care nu fac voia Domnului dar exista o zi a recunostintei pentru …animale ( ma rog…pasari in cazul de fata)!

    Apreciază

  15. Ionut said, on noiembrie 28, 2014 at 11:49 am

    „Rubla rusească a coborât astăzi la un nou minim istoric în raport dolarul, apropiindu-se de pragul de 50 de ruble pentru un dolar”, scrie AFP, citată de Agerpres.
    „În 2014, Rubla s-a depreciat cu peste 30% în acest an pe fondul scăderii prețului petrolului dar și al aversiunii investitorilor față de activele rusești în urma sancțiunilor impuse Moscovei de statele occidentale.”

    „Prețurile la petrol au atins joi un minim record, sub 75 de dolari pe baril, cel mai mic din septembrie 2010, după ce ministrul de resort din Kuweit a anunțat decizia OPEC de a nu reduce producția.
    Motivul oficial invocat pentru menținerea producției la 30 de milioane de barili pe zi este încercarea OPEC de a câștiga competiția cu petrolul de șist american. Sub 100 de dolari pe baril, petrolul din gaze de șist nu mai este rentabil pentru a fi exploatat.”
    „Economia rusească este într-o mare foame de bani: sancțiunile economice ale comunității internaționale îi aduc pagube anuale de 40 de miliarde de dolari, în vreme ce prețul scăzut al petrolului, pagube de 100 de miliarde de dolari anual.
    De notat că bugetul Rusiei pe 2015 este ia în calcul un preț al barilului de petrol de 95 de dolari, așadar cu 20 de dolari peste prețul actual. În vreme ce Vladimir Putin își arată intențiile belicoase în exterior, el se vede confruntat în interior cu un inamic teribil: Foamea. În fața catastrofei economice interne, apar zvonuri tot mai insistente despre grupări din serviciile secrete rusești care plănuiesc debarcarea lui Putin.” (conform EvZ)

    S-ar putea ca Putin sa aiba „prieteni”, nu prieteni.

    Apreciat de 1 persoană

  16. Reality said, on decembrie 8, 2016 at 8:47 pm

    Putin trebuie sa evite orice confruntare agresiva .de orice fel cu americanii si cu orice tara ca nu e Dumnezeu sa comande el alta tara.merita prins si pedepsit cu moartea de milioane de ori sa moara incet incet cit de incet posibil sa sufere intr una zi si noapte ani intregi pina va muri ranit suferind numai in dureri groaznice animalul asta nenorocit blestemat

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.