SACCSIV – blog ortodox

CE NE PREGATESTE papa Francisc I? Cica va sustine un discurs important cu privire la primul contact cu viaţa EXTRATERESTRA

Posted in EXTRATERESTRI, papa Francisc I by saccsiv on iulie 28, 2014

Extraterrestrial_Wallpaper_jjopa

Foto: http://www.scenicreflections.com/download/189622/Extraterrestrial_Wallpaper/

În timpurile lui antihrist oamenii vor aştepta salvarea din cosmos. Aceasta va fi cea mai mare înşelare (momeală) a diavolului: omenirea va cere ajutor de la extratereştri, neştiind că aceia sunt demoni.

Cititi va rog mai multe la:

Profetiile Arhim. Gavriil: despre EXTRATERESTRII, despre CUM VOM REZISTA IN MUNTI SI PADURI, despre ANTIHRIST si adeptii sai fara fapte bune dar care „vor umbla la biserica, se vor boteza si vor predica poruncile evanghelice” …

Iata ce putem citi la Ni se pregăteşte CEVA? Voxxi News: Papa Francisc va susţine un discurs important cu privire la primul contact cu viaţa EXTRATERESTRĂ:

Jurnalista Rosana Ubanell de la Voxxi News susţine că Vaticanul se pregăteşte pentru a da o declaraţie despre viaţa extraterestră şi implicaţiile teologice pe care le are existenţa unor fiinţe în afara Pământului. Ea a declarat că, în urma progreselor în metodele de detectare ştiintifice pentru descoperirea vieţii extraterestre, Papa Francisc este gata să ofere o declaraţie cu privire la „First contact”.

Ubanell spune că detaliile nu au fost încă anunţate oficial, dar interesul Vaticanului asupra vieţii extraterestre este bine documentat de conferinţe recente pe astrobiologie organizate de Observatorul Vaticanului şi Universitatea din Arizona. „Papa Francisc pregăteşte o declaraţie importantă la nivel global cu privire la viaţa extraterestră şi implicaţiile sale teologice. S-ar putea să nu fie o sarcină uşoară pentru biserică de a interpreta Sfânta Scriptură, în cazul în care se va găsi viaţă pe alte planete şi omul nu va fi singura creatură făcută după chipul lui Dumnezeu”.

În cazul în care

Preotul iezuit Guy Consolmagno, doctor în astronomie la Observatorul Vaticanului a primit pe 18 iulie medalia Carl Sagan de la Societatea Astronomică Americană (ASS) şi este unul dintre cei mai importanţi susţinători în descoperirea vieţii extraterestre. Papa Francisc se consultă regulat cu Consolmagno şi cu alţi astronomi de la Vatican pe probleme ştiinţifice.
Potrivit voxxi.com/2014/07/23/vatican-prepares-aliens/, în cazul in care Papa Francis pregăteşte o declaraţie cu privire la viaţa extraterestră, probabil că el va sublinia faptul că nu există nici o incompatibilitate între învăţătura creştină şi credinţa în viaţa extraterestră, aşa cum a propus părintele Funes în 2008.

Comentariu saccsiv:

Probabil ne va zice ceva mai mult decat pana acum:

Papa Francisc I vrea sa boteze extraterestri

Astronomul Papei: “Aş fi încântat să botez un extraterestru”

VATICANUL cauta DRACII cu TELESCOPUL

Si altii asteapta extraterestrii:

DALAI LAMA: VIN EXTRATERESTRII. „Forma fizica a acestor fiinte inteligente poate fi una traumatizanta”

IN ASTEPTAREA DRACILOR: ONU va desemna un responsabil pentru primirea EXTRATERESTRILOR

VIDEO: Deja se vorbeste mult mai serios despre UFO (OZN). 120 de fosti militari acuza guvernul SUA, afirmand ca rachetele nucleare au fost urmarite si compromise de EXTRATERESTRII. CUM INTERPRETAM?

TARE: Un cercetator al guvernului bulgar afirma ca EXTRATERESTRII “exista deja pe pamant”. Interesant este ca mesajul lor este identic cu programul NOII ORDINI MONDIALE

Video – FARSA SAU A VORBIT SERIOS? Dimitri Medvedev: extraterestrii sunt printre noi, serviciile ii monitorizeaza iar presedintele Rusiei este informat

   Noi sa nu uitam insa ca:

EXTRATERESTRII sunt DRACI. NEW AGE ii numeste SEFI SECRETI …

 

35 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. energein7 said, on iulie 28, 2014 at 4:57 pm

    Reblogged this on energein7's Blog.

    Apreciază

  2. Hiperboreus said, on iulie 28, 2014 at 6:06 pm

    Ce seamana cu Basescu extraterestrul asta din poza. sau invers!

    Apreciat de 1 persoană

  3. aniush said, on iulie 28, 2014 at 6:11 pm

    Papa Francisc I e un neserios, pe langa faptul ca e eretic.
    Si poza cu „fiinta” cu fata de crocobaur e dupa o statueta construita de el? I-a mai pus si luminite stralucitoare. Insa facatura de par a acelei chestii indefinite seamana cu serpii care formeaza parul Medusei, iar luminitele sunt puse in asa fel incat sa semene cu aurele Sfintilor din icoane. Dumnezeu sa ma ierte ca vorbesc astfel, dar a pune impreuna aceste lucruri e chiar infricosator. Ce urmareste papa de fapt?

    Apreciază

    • ayeaye20 said, on iulie 29, 2014 at 2:10 am

      @aniush
      Buna dezvoltare a copiilor
      28 Iul

      Educaţia copilului începe încă din perioada sarcinii. Dacă mama care poartă în pântece se supără şi se mâhneşte, atunci şi fătul se tulbură în ea. Iar dacă mama se roagă şi trăieşte duhovniceşte, copilaşul din pântecele ei se sfinţeşte. De aceea, femeia atunci când este însărcinată trebuie să rostească Rugăciunea lui Iisus, să citească puţin din Evanghelie, să psalmodieze, să nu-şi pricinuiască nelinişti, dar şi ceilalţi să caute să nu o mâhnească. Făcând astfel, copilul care se va naşte va fi sfinţit, iar părinţii nu vor avea probleme cu el, nici când este mic, nici când va creşte mare. Apoi, după ce se va naşte copilul, mama trebuie să-l alăpteze cât poate mai mult. Laptele mamei dă sănătate copiilor ei. Prin alăptare copiii nu sug numai lapte, ci şi dragoste, afecţiune, mângâiere, siguranţă, dobândind astfel un caracter puternic. Dar şi pe mamă o ajută alăptarea. Atunci când mamele nu-şi alăptează copiii, se creează anomalii în organismul lor, care pot duce chiar şi la extirparea sânului.

      http://luminapentrucandeladinsuflet.wordpress.com/2014/07/28/buna-dezvoltare-a-copiilor/

      Apreciază

      • Iacoboaie Radu said, on iulie 29, 2014 at 11:18 am

        Fraților, a văzut vreunul din frățiile voastre documentarele de pe manolescubd? Le-am descoperit ieri. Sunt de-a dreptul excepționale. Nu sunt chiar toate perfect în regulă, trebuie selectate. Trebuie copiate pe DVD-uri și răspândite cele care merită. Vorba fratelui Vasile, SUNT AUR. Părintele Iustin Pârvu ne îndemna să nu-i uităm și să-i cinstim cum se cuvine pe sfinții închisorilor comuniste, dar ne mai îndemna să fim IINFORMAȚI și VIGILENȚI. Pentru că mulți lupi în blană de oaie au ieșit să amăgească oamenii și îndeosebi pe cei care cred cu adevărat în Dumnezeu. Pentru că în jurul nostru MANIPULAREA ȘI MINCIUNA AU AJUNS LA COTE NEMAIÎNTÂLNITE VREODATĂ.
        ÎN FILMELE DOCUMENTARE MENȚIONATE MAI SUS SUNT INFORMAȚII DIN INTERIOR, DATE FOARTE PREȚIOASE OFERITE DE CĂTRE UNII EVREI TINERI ȘI ONEȘTI, CARE AU SCORMONIT DUPĂ ADEVĂR. Dacă descărcați programul KMPlayer (al doilea fișier când accesați pe Google), titrarea este asigurată în foarte bune condiții la toate.

        Mulțumesc mult fraților de pe blogurile saccsiv, apologeticum, danielvla, bucovina profundă și discerne pentru deschiderea față de tratarea acestui subiect delicat și tabu în mass media românească și internațională, care este MASONERIA. Doamne ajută!

        Apreciază

  4. Valentin said, on iulie 28, 2014 at 6:20 pm

    despre asta e vorba în comuniunea pe care vor ierarhii să o realizeze , de fapt o anomalie, un blestem – să primim viața extraterestră ca „un dar” de la ereticii catolici.
    de asta nu știm ce să credem despre Teofan cel care s-a dezis în ascuns de ce-a semnat cu monofiziții sau de declarațiile de la tvr2 ce admit taina euharistiei și erezia catolică ca biserică, Necunoscuții ierarhi muți și patriarhul „nemason” Daniel, pentru că ei nu au luat nici o atitudine pentru apărarea turmei de valul acesta al satanismului global, noua formă de comunism, răspândit pe toate căile media, prin mișcarea ecumenică pe care o frecventează și menite să perimeze valorile ortodoxiei.

    Apreciat de 1 persoană

  5. geo said, on iulie 28, 2014 at 6:31 pm

    The U.S. has been caught in a lie again. Missiles launchers, heavy artillery which allegedly shelled Ukrainian territory are Ukrainian, not Russian.

    Jeffrey Payette, US ambassador in Ukraine published map, in which allegedly was shown positions of Russian missiles launchers Grad and heavy artillery, which shelled Ukrainian territory. This map as evidence is very uncomfortable and looks like a typical fake creating by a graphical editor.
    Let us assume map is real, another thing of map is interesting. The heavy artillery and „Grad” which shelling areas in Ukraine, really located on the territory of Ukraine, which under control of Kiev junta.
    It was discovered by independent blogger, who don’t publish fakes instead of US Dep. He just draw by red line boarder between Russia and Ukraine in the „evidence” of Jeffrey Payette. He draw real boarder, he is not good painter, but we forgive bad quality of draw to him. Because important is another, Grad missile launchers and other heavy artillery located in the territory of Ukraine. For sure they don’t shell another positions of Kiev junta troops, they shelling civilians and civilian infrastructure.

    Source, publication of researcher
    http://shrek1.livejournal.com/675934.html

    Ukraine crisis: video there were collected videos about situation of Ukraine. Part of videos were done by members of fascists troops and media of Ukraine, part by independent bloggers and local citizen. This video show events from 2nd July to 24th July 2014, video have English subtitles.

    In the picture shot from video, it is city Slavyansk , after „liberation” by Kiev junta. I want to remind what troops of Donetsk republic left Slavyansk before.
    Tank by two shots destroyed and burned civilian car with people inside. This remain actions of USA in Iraq.

    Ukrainian parliament changed 37 laws to legalize mass murder of civillians in a „non-military” operation

    The Verkhovna Rada of Ukraine had to strenuously work to legitimize the massacres in the East of the country as part of the punitive operation. Head of «Batkivshina» party Sergey Sobolev told TV channel «24» that Parliament changed 37 laws, so that in the future those taking part in the armed conflict would not fall under criminal liability.

    „You know that we have been forced to change the 37 laws and the Parliament spends most of it’s time on bringing the Anti-terrorist operation in line with martial law, so that (God forbid) the soldiers, the officers, who are now in the area, would not be held responsible,” he said.

    Why martial law is not desirable

    The fact of the matter is that, despite the fighting, the deaths of local residents as a result of the shelling, Ukraine is now officially at „peacetime”. And each murder must be appropriately investigated. Ukrainian authorities do not want to impose martial law, because they are afraid of losing the promised assistance from the West.

    The International Monetary Fund, under the rules of the organization, does not give money to countries that are in a state of war. The other day, this was openly acknowledged by the President of Ukraine Petro Poroshenko: „To countries at war, the IMF does not give money. Nobody thinks about that, when discussing the issue of today’s martial law,” – he said. Ukraine currently is in economic crisis, as openly admitted by the government, and therefore, any aid is desperately needed.

    Vladimir Putin’s Warnings

    Earlier, the Russian President expressed his opposition to the West funding Ukraine, while there is ongoing military action. On July 17, Vladimir Putin said during his visit to Latin America: „In a country at war, money is usually given for one purpose, but spent on the other. The money is given to support the economy and social needs, but is directed to the fighting and, as a rule, ends up in someone’s pockets. In Ukraine, after the issuance of the first tranche, in my opinion, this is what happened, ” – said the President of the Russian Federation.

    „For example, a large part of the resources should have been directed to the support of the banking financial center of the country. As far as I know, a large part of these funds was transferred to the private banks of Ukrainian oligarchs. Where is this money, what happened to it, which pockets did it end up in, the IMF needs to investigate, as well as the public of Ukraine and those countries that are trying to support Ukraine. So you need to stop the fighting, and then give out money,” – said Vladimir Putin.

    Other cause

    There are other reasons for the reluctance of the Ukrainian authorities to introduce martial law. Poroshenko said, when you declare martial law, Ukraine will be deprived of the right for arms support. In addition, the authorities will have to officially recognize its „enemy”.

    „Martial law is a situation where there is a second party in the conflict. And the party with which we are fighting, has the appropriate rights. It can get support, including from other states, it is protected by international law,” – Poroshenko said.

    The „Batkivshina” fraction in the Verkhovna Rada, meanwhile, continues to insist on the imposition of martial law to legalize actions of security forces in the East of the country at once. But there is another reason. Martial law will give pro-government parties leverage against the opposition. During martial law, the activities of some political organizations can be banned without any difficulties. Among the first in this case may prove to be the Communist Party of Ukraine, which already is under pressure.

    The results of punitive operations

    „Non-military” operation of the Ukrainian army and the National Guard in the East of the country has already resulted in hundreds of casualties among civilians. According to the OSCE, expressed the other day, for June and July 2014 in Luhansk region, already 250 civilians were killed, more than 850 were injured – states the report of the OSCE observers to Ukraine.

    Now the military is asking the authorities 9 billion UAH (more than $750 million) to continue the fighting. Washington declares its readiness to support the army and the Ministry of Internal Affairs of Ukraine. On July 25th Russia’s Defense Ministry said that the Ukrainian army has used banned phosphorous bombs in the shelling of residential areas in the southeast of the country.

    Pentru rusi inaltimile Saur au o conotatie aparte – aici, pe frontul Mius au murit, au fost raniti sau dati disparuti aproape 800.000 de soldati…

    Apreciază

  6. Radu said, on iulie 28, 2014 at 6:58 pm

    Reblogged this on radupopescublog.

    Apreciază

  7. Iones said, on iulie 28, 2014 at 7:40 pm

    Mesajul şocant al guvernatorului regiunii Cernăuţi pentru românii care refuză mobilizarea: „Dacă nu vă convine, plecaţi din Ucraina!”
    http://adevarul.ro/locale/suceava/mesajul-socant-guvernatorului-regiunii-cernauti-romanii-refuza-mobilizarea-daca-nu-convine-plecati-ucraina-1_53d653980d133766a8cf597b/index.html

    Apreciază

  8. Iones said, on iulie 28, 2014 at 7:44 pm

    De ce România i-a uitat pe românii din Cernăuţi? România trebuie să înveţe de la Ungaria cum să îşi sprijine conaţionalii din jurul României
    http://adevarul.ro/news/politica/de-romania-i-a-uitat-romanii-cernautiu-romania-trebuiesa-invete-ungaria-isi-sprijine-conationalii-jurul-romaniei-1_53d6011c0d133766a8cd20c3/index.html

    Apreciază

  9. Alexandru(Fulger) said, on iulie 28, 2014 at 8:11 pm

    Cel mai mare spital al Gazei a fost bombardat de israel:

    http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/israel/10995958/Gaza-Strips-biggest-hospital-hit-by-Israeli-missile.html

    Apreciază

  10. minionita said, on iulie 28, 2014 at 9:00 pm

    Problema nu e Romania ci papitoii care ne conduc. Sincer, eu cred ca ar trebui sa votam o lege prin care statul sa acorde protectie oricui are nationalitate romana, indiferent de cetatenie. Si cum in Romania sunt o multime de emigranti care au gasit un camin mai primitor decat propria lor casa, asa saraci si puturosi cum suntem, ar indrazni cineva sa dea afara un roman care vine sa caute un camin?

    Apreciază

  11. cristi o. said, on iulie 28, 2014 at 9:04 pm

    Acest papa antihristic vrea sa ne prezinte dracii la care se inchina el… „Civilizatia extraterestra” pe care o asteapta papa, e aia de fuge manancand pamantul cand se citesc Moliftele Sfantului Vasile cel Mare. Daca ii mai si stropesti cu agheasma pe „extraterestrii” aia, se evapora cu un pocnet puternic si lasa in urma o putoare de nedescris…

    Apreciază

  12. ORTODOXIE said, on iulie 28, 2014 at 9:18 pm

    Reblogged this on CREDINŢĂ DREAPTĂ ORTODOXĂ!!!.

    Apreciază

  13. cca70 said, on iulie 28, 2014 at 10:31 pm

    am o intrebare in afara subiectului:

    e adevarat ca evreul Radu Berceanu s-a calugarit?
    daca s-a calugarit a facut-o intr-o manastire ortodoxa sau le papistasi?

    Apreciază

  14. aniush said, on iulie 29, 2014 at 6:58 am

    minionita,
    Ce sa acorde protectie strainilor, statul nu ne acorda nici noua protectie, ne trage la cap de cate ori are ocazia. Le pasa lor de soarta oamenilor. Nu. Dar si noi avem partea noastra de vina, pentru ca nu intelegem ca daca suntem unuiti ne vom descurca. Noi romanii ne mancam unul pe altul intre noi.

    Apreciază

  15. aniush said, on iulie 29, 2014 at 7:01 am

    cca70,
    Nu ma intereseaza subiectul prea mult. E treaba lui.

    Apreciază

  16. aniush said, on iulie 29, 2014 at 9:26 am

    Vorbind de „extraterestri” haideti sa ne descretim un pic fruntile.

    ha, ha, ha, ha, ha Haideti sa radem.

    Apreciază

  17. Raluca said, on iulie 29, 2014 at 10:48 am

    Ce nu inteleg este de ce atat preotilor catolici din intreaga lume, cat si credinciosilor catolici nu li se pare complet aiurea atitudinea papei in legatura cu „extraterestrii”. Li s-a spalat atat de mult creierul incat nu mai pot judeca normal?
    Ori lepadarile succesive si din ce in ce mai mari facute de catre papii anteriori, au pregatit atat de bine terenul, incat acum nu mai exista nici o reactie, indiferent de ciudatenia careia ii vine randul sa fie sustinuta?
    Este oare atat de pregatita lumea catolica pentru acceptarea antihristului? Pare incredibil, dar realitatea cam asta reflecta.

    Apreciază

    • aha said, on iulie 30, 2014 at 12:57 am

      @Raluca. cred ca si o parte dintre ortodocsi li se pare normal o intalnire de gradul III cu extraterestrii! din pacate! m-am intrebat mereu de ce nu au fost interzise cartile SF pe timpul comunistilor sau de ce in anii 80 era in cinematografe filmul „Razboiul stelelor” ! acum stiu de ce!

      Apreciază

  18. cristytepes said, on iulie 29, 2014 at 1:35 pm

    Reblogged this on mUFOn ROMANIA.

    Apreciază

  19. aniush said, on iulie 30, 2014 at 8:43 pm

    E romanilor nostri li se pare mai normal sa fure cu doua maini, decat sa aiba „intalniri de gradul III”. Asa s-au invatat dupa caderea regimului comunist…au scapat la „libertate” si au zis ce-ar fi sa luam unii de la altii, in frunte cu statul. Asta e trista realitate. La noi nu se gandeste omul la „extraterestri” se gandeste cat sa ciupesc mai mult sa fac o treaba pe care oricum trebuia s-o fac.
    L noi problema nu e ca oamenii se uita dupa OZN-uri, ci e ca oamenii nu stiu sa fie corecti si asta este o realitate.

    Apreciază

  20. Saccsiv - Weblog said, on aprilie 13, 2017 at 11:19 am

    […] CE NE PREGATESTE papa Francisc I? Cica va sustine un discurs important cu privire la primul contact … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.