SACCSIV – blog ortodox

Meriam Ibrahim va fi eliberata

Posted in SUDAN by saccsiv on iunie 1, 2014

sudan4

   Dupa cum stiti:

Meriam a nascut. EXECUTIA S-A AMANAT pentru doi ani

Ei bine, iata ce putem citi in articolul INUMAN. A fost OBLIGATĂ să NASCĂ în ÎNCHISOARE, legată cu LANŢURI de pat. Femeia era condamnată la MOARTE:

Meriam Yahia Ibrahim Ishag, femeia din Sudan codnamnată la moarte pentru apostazie, va fi eliberată ”în zilele următoare”, a anunţat sâmbătă un responsabil din Afacerile Externe, în timp ce acest caz a provocat un scandal în străinătate.
[…]
Marți, Meriam a născut o fetiță, însă autoritățile nu i-au schimbat regimul de detenție. Femeia a născut în timp ce era imobilizată și legată cu lanțuri de pat.

”Femeia va fi eliberată în zilele următoare în conformitate cu procedurile legale luate de sistemul judiciar şi Ministerul Justiţiei”, a declarat Abdullah Al-Azraq, un responsabil din ministerul sudanez, contact prin telefon la Londra de AFP.

Primul ministru britanic David Cameron a cerut guvernului sudanez să anuleze condamnarea la moarte a tinerei, iar guvernul britanic l-a convocat pe însărcinatul cu afaceri sudanez la Londra în legătură cu acest caz.

Despre “traditii” si obiceiuri la NUNTA

Posted in Uncategorized by saccsiv on iunie 1, 2014

   E bine asa?

   Iata comentariul sorei aniush postat la articolul Va avea loc vreodata un SINOD ECUMENIC IMPOTRIVA ECUMENISMULUI? Predica la Duminica Sfintilor Parinti de la Sinodul I Ecumenic (Despre pastrarea dreptei credinte):

Am o intrebare. De ce oamenii respecta tot felul de traditii?
Eu am nunta in iulie si tot timpul tot felul de persoane mi-au facut capul calendar cu traditiile si obiceiurile…ba ca vor sa ma ascunda cand sunt mireasa, ba sa nu vad alta mireasa ca cred ei ca nu stiu ce se intampla, ba ca la ora nu stiu care sa-mi iau basma si oglinda (o tampenie), ba ca trebuie sa vina alaiul cu lautarii sa ma ia (eu nu vreau circoteca), sau asteptatul cu paharul de parca ai spune “bine ati venit la betie” (eu cred ca o strangere de mana si o vorba buna ar fi mai bine venita decat paharul cu sampanie sau lichior sau orice altceva)…ultima gaselnita, cu jarteaua (mi se pare un gest vulgar).
Eu stiu ca nunta e de fapt una din cele sapte taine Sfanta Taina a Cununiei. Cred ca toate prostiile astea te indeparteaza de adevar; eu cred ca “traditiile” acestea tot oamenii le-au inventat. A facut unul cate o chestie si peste noapte a devenit traditie (toti au copiat-o).
Culmea e ca multi incearca sa ma forteze macar sa respect ceva din ele. Ce as zice eu…Don’t try to control me, my spirit is free…(imi cer scuze cunoscatorilor de limba engleza in cazul in care am facut greseli de ortografie).
Pentru mine altceva e important.

 

Tagged with:

Comentariul zilei (01.06.2014): Nu participati la HOLI – MARATONUL CULORILOR (Holi Festival)

Posted in draci, PAGANISM by saccsiv on iunie 1, 2014

Obligatoriu: DOSAR ELECTRONIC DE SANATATE de la 1 iunie, INDIFERENT DACA ESTI ASIGURAT SAU NU. Refuzul inseamna amenda

Posted in Uncategorized by saccsiv on iunie 1, 2014

   Iata ce putem citi in articolul Dosarul electronic de sănătate al pacientului devine obligatoriu

Medicii de familie şi unităţile sanitare vor avea obligaţia de a deschide, din iunie, un dosar electronic pentru fiecare pacient, în care să fie trecut istoricul medical al acestuia, util la urgenţe. Cei care refuză să folosească dosarul vor putea primi sancţiuni, de la avertisment până la amenzi.

Dosarul electronic este obligatoriu din 1 iunie, prin noul Contract-cadru privind acordarea asistenţei medicale, pentru toţi furnizorii de servicii medicale.

Acesta este folosit din aprilie, în perioada de verificare a sistemului, de către unii medici de familie şi de către spitale, într-o lună de utilizare fiind iniţiate 300.000 de dosare.

Din 1 iunie, fiecare român, indiferent dacă este asigurat sau nu, va avea un astfel de dosar electronic.

Iniţializarea dosarului se face cu ocazia unui prim consult. Dosarul electronic de sănătate va conţine toate informaţiile medicale care, în mod normal, sunt în fişele de observaţie, foile de observaţie şi registrele de consultaţii ale pacienţilor.

(more…)

Ce fac astia in HALATE DE BAIE la intrunirea BILDERBERG?

Posted in Bilderberg by saccsiv on iunie 1, 2014
Tagged with:

Va avea loc vreodata un SINOD ECUMENIC IMPOTRIVA ECUMENISMULUI? Predica la Duminica Sfintilor Parinti de la Sinodul I Ecumenic (Despre pastrarea dreptei credinte)

Posted in PRIMUL SINOD ECUMENIC by saccsiv on iunie 1, 2014