SACCSIV – blog ortodox

TRAIAN BASESCU le explica ieri romanilor ca TREBUIE SA VINA LA VOT, chiar doar PENTRU A ANULA BULETINE DE VOT, caci trebuie sa demonstreze ATASAMENTUL ROMANIEI LA UE

Posted in Traian Basescu by saccsiv on mai 26, 2014

Iata ce declara ieri Traian Basescu, dupa ce a votat:

Dacă nu au nicio opţiune pentru vreun partid, tot trebuie să vină la vot şi să anuleze tot buletinul de vot, dar să demonstreze că românii, prin prezenţă, sunt interesaţi de UE. La alegerile trecute cifra noastră a fost foarte slabă şi ani de zile, ori de câte ori se vorbea de ataşamentul României la valorile UE se scotea în evidenţă participarea la vot. De aceea participarea este cel mai important semnal pe care România poate să îl dea UE

Cititi va rog mai multe la:

Traian Băsescu: Prezenţa la urne contează. Dacă nu aveţi o opţiune, veniţi şi anulaţi buletinul de vot

Cititi va rog si:

MASS-MEDIA: Absenteismul pune sub semnul intrebarii legitimitatea Parlamentului European

 

28 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Cosmin said, on mai 26, 2014 at 9:30 am

    Da, tocmai ceea ce era demonstrat aici:

    http://nuvotati.wordpress.com/2012/11/26/sa-ne-amintim-ce-reprezinta-votul/

    Apreciază

    • safimvigilenti said, on mai 26, 2014 at 7:48 pm

      am inteles ca Romania are dreptul sa trimita 32 de parlamentari la UE, distributia pe partide se face proportional cu numarul de voturi, dar ce se intampla daca independentul Diaconu lua 100% din voturi? de unde proveneau restul de 31 de europarlamentari? si de ce UDMR care a luat acelasi procenatj ca el trimite 2 parlamentari iar el merge singur?
      stie sa ma lamureasca cineva

      Apreciază

      • Alexandru said, on mai 31, 2014 at 4:55 pm

        @safimvigilenti: Diaconu merge singur pentru ca e singur :)), iar de ce trimite UDMR-ul doi candidati, vei constata ca 6.29%*32=2.0128. Restul voturilor care au apartinut candidatilor sub linia de 5% + plus 3% din voturile lui Diaconu (adica mandatul in plus primit de el) se distribuie celorlalte partide de care au obtinut peste 5 procente.

        De asta e greu sa intri ca independent in PE, ca trebuie sa obtii voturi cat pentru doi, desi esti un singur om.

        Apreciază

  2. AKRITAS said, on mai 26, 2014 at 9:41 am

    iata de ce nu trebuie sa participam la constructia babiloniei anticristice satanice iudeomasonic : ue. slugile vasalii javrele, tradatori, in 25 de ani nefericiti de „valori” ue: desfrau homosexuali pedofili droguri eutanasie lacomie bani……fara natiune cultura familie, omenie, fara resurse petrol gaze aur, fara economie fara pamantul agricol pentru care stramosii nostri si-au varsat sangele,iata si declaratia tradatorilor potrivit cuvantului : „fiecare pasare pre limba ei piere” !

    Apreciază

  3. Liliana said, on mai 26, 2014 at 9:50 am

    Hristos a inviat!
    Si-a dat arama pe fata.Asa e ,romanii n-au pentru ce sa aiba atasament pentru UE.Basescu & companz sint rupti de noi.
    Adica,sa-i ajutam pe ei sa se propulseze,sa se aranze pe viata si banii nostri si sa ne jefuiasca legal-ca i-a vrut poporul.Sa se deranjeze romanul sa mearga la vot ca sa-i legitimeze pe ,,alesii. Oricum ,am vazut ca au fost,,alesi cine treabuia (!) sa iasa -tot aceiasi,ai lor.
    Acum vor trece la fapte.Tratatul Transatlantic ii asteapta cu nerabdare.

    Apreciază

  4. Catalin said, on mai 26, 2014 at 10:06 am

    Hm, eu am fost si am mazgalit foaia aia, n-am vrut sa-i votezi, eu am fost la vot gandindu-ma la partea cu ungurii c-or sa se ajunga apoi s-aiba prezenta mare inclusiv voturi. Am facut o greseala? Daca da, sa ma ierte Dumnezeu!

    Apreciază

  5. Pitt said, on mai 26, 2014 at 10:10 am

    Eu asa vad:

    1. Daca mergi la vot, indiferent pe cine votezi sau daca e anulat votul, inseamna ca PLECI CAPUL IN FATZA SATANISTILOR DE LA BRUXELLES CARE DICTEAZA TOTUL („NOUA SI SUBLIMA POARTA”)….
    2. Daca nu mergi la vot, inseamna ca NU ESTI DE ACORD CU U.E (IMPLICIT DACA NU AI VOTAT INTRAREA IN ORGANIZATIA SATANISTA)

    …respect…

    Se te ia zbenga mama lu’ walter zenga’ chiorpecule!

    Apreciază

  6. Cosmin said, on mai 26, 2014 at 10:33 am

    Nu stiu daca ati remarcat felul cum presa pune problema: adica se priveste partea plina a paharului si nu cea care-i ustura: partidul x a castigat, partidul y a obtinut un numar mai mic de voturi, etc etc.

    Realitatea trebuie sa sune astfel:

    „Elita politica a primit sanctiunea din partea populatiei prin neprezentare la vot. Prezenta la vot a fost umilitor de mica, ca de altfel la toate scrutinurile din ultimii ani. Astfel, elita politica devine NELEGITIMA, iar orice decizie luata de catre aceasta e neavenita, ilegala, neconstitutionala si este pasibila tragerii la raspundere.”

    Nemergand la vot, nu te legi nici moral si nici etic, de respectarea legilor de orice fel si prin urmare nu poti fi tras la raspundere, constitutional vorbind.

    Bombardamentul mediatic, din nou a fost unul cumplit.

    Ca fapt divers, dintre toti cunoscutii mei, si nu sunt putini, doar unul a mers la vot. Dintre cunoscutii vostrii cati au fost ?

    Oare chiar a fost 25% prezenta la vot sau doar vreo 10-15%. Indiferent cat, elita politica a devenit demult, nelegitima.

    Apreciază

    • Liliana said, on mai 26, 2014 at 4:15 pm

      A fost foarte slaba,din putinele date pe care le am de la cineva care a fost membru in comisia de vot si a numarat corect;uimitor este ca ,intr-adevar,prea multi, au votat cu psd-etc.Intr-un oras mare din vest…Concluzia-se intelege.
      ,,Mesele ma iubeste”-!…

      Apreciază

    • valentin said, on mai 26, 2014 at 5:19 pm

      si televiziunea e o ramură a politicii

      Apreciază

  7. nuteunicuicoanafiarei666 nuteunicubiometricul said, on mai 26, 2014 at 12:36 pm

    jos ue.afara din ue ue nu este un stat ci o creatie masonica.jos basescu jos ponta.nu votati.eu am recomandat la cunoscutii mei sa nu voteze niciunul

    Apreciază

  8. Iani said, on mai 26, 2014 at 12:36 pm

    Cat a luat Capsali ? Stie cineva ? Am inteles ca pragul minim era de 5%.

    Iata un articol proaspat din Catavencu:

    http://www.academiacatavencu.info/stiri/dumnezeu-suparat-pe-romani-ca-iulian-capsali-a-pierdut-alegerile-europarlamentare.html

    Cat trebuie sa sufere acum nu doar Capsali, dar si parintele Aldea….. of, of….. La cat s-au zbuciumat de luni de zile, cu portavoce pe facebook, cu tot tacamul, cu somarea ca daca nu votezi cu Capsali nu esti ortodox…… si pentru nimic….. Iata cum zadarniceste Dumnezeu planurile care nu sunt de folos ale unora.

    Apreciază

  9. G-man said, on mai 26, 2014 at 12:48 pm

    Apreciază

  10. cca70 said, on mai 26, 2014 at 6:11 pm

    pana la urma care a fost prezenta la vot?

    ca se vehiculeaza niste procente extrem de mari fata de realitate…am inteles ca ar fi fost peste 30 % la vot?

    asa ceva este exclus…doar daca ar fi votat si cimitirele cu mortii de acolo…ceea ce e de inteles la nenorocitii astia care nu accepta nici o infrangere evidenta

    marja de furt la vot e insasi „populatia cu drept de vot de circa 18 milioane” zic ei…

    pai nu au cum sa fie 18 milioane cand suntem 20 de milioane cu totii….nimeni nu vrea sa clarifice cat au drept de vot in tara asta tocmai ca sa se poate mintii cu nerusinare

    doar niste indivizi rupti de realitate mai pot merge la vot in tara asta…cand astia ar fi in stare sa pompeze orice cifra numai sa le convina lor si sa se „legitimeze „ei in ochii poporului

    Apreciază

    • Cosmin said, on mai 27, 2014 at 9:53 am

      Ma-ndoiesc ca prezenta la urne in toata Romania ar fi fost mai mare de 10%.

      Nu a castigat absolut nici un partid, as acum tot zbiara in disperare mass-media vanduta.

      Toata clasa politica a fost penalizata prin neprezentare la vot, astfel devenind nelegitima. Pentru tradatori(toti politicienii), a fost important ca lumea sa mearga la vot , fie si pentru a acorda un vot nul, au ei grija la numaratoare sa iasa bine.

      Din acest moment putem spera in ajutorul lui Dumnezeu, care in nemarginita lui mila, ne-a respectat pana acum, alegerea de a numii in fruntea tarii hoti si tradatori. Acum, prin neprezentarea electoratului la urne, mania lui Dumnezeu va cadea peste clasa politica. E doar o chestiune de timp.

      De altfel, istoria ne-a invatat care e soarta tradatorilor. Nu exista exceptii.

      Doamne ajuta!

      Apreciază

  11. geo said, on mai 26, 2014 at 8:19 pm

    It is time for no ‘more Europe’.

    The latest European elections ought to mark a turning point in the increasingly unaccountable European project but outgoing President Van Rompuy has already made it clear the misgivings of the Euroskeptic minority will be ignored. Thus the two faces of the EU are apparent – democratic platitudes on one side while on the other: dictating an outmoded big government top down approach (which is clearly failing the people).

    The EU is now the preserve of the 21st century’s DINOsaurs: Brussels’ oligarchs who are ‘Democrats in Name Only’, with a distinctly archaic approach to growth, as demonstrated by their desire to expand the ‘empire’ east (into Ukraine and beyond), despite being unable to deliver coherent prosperity in their own back yard.

    Thus the European People’s Party (EPP) alongside the Socialist and Democrat (S&D) parties will maintain their longstanding grand coalition agreement despite the upsurge in Euroskeptic votes. Their ‘grand coalition’ is a variant of electoral dictatorship: ramming through more regulations and above all, ‘more Europe’, at every turn.

    That the people of Europe are clearly losing their enthusiasm for the EU is irrelevant to the rather archaic structure of the European politburo, busy dictating daft centralized approaches to tractor production while competing economies are driven by high tech innovation. (In a marvelously absurd outburst last week at a Brussels conference, President Barroso gave a speech on the topic of developing a more entrepreneurial Europe, wondering aloud why so many Europeans emigrants are developing new technology in silicon valley, without bothering to consider that his Jurassic Park of central planning cannot replicate the dynamic freedom from bottom up technological innovation dominant around Palo Alto.)

    Adding insult to injury in their contempt for European voters’ concerns, the DINOsaurs will soon further endorse their self-imposed democratic deficit. After lavish dinners’ at taxpayers’ expense, EU leaders’ summits will fudge candidates for the various presidencies and commissioner posts. Voters will, as always, be an afterthought in a process where only those pledging blind allegiance to the Europhile mania can be considered for high office.

    Welcome to business as usual in the European Union. A once-mighty continent is regulating itself into irrelevance, demoting a once proud trading bloc to being a global also ran. Europe is stagnating under the thumb of a blind dictatorship of dinosaurs. Extremist politics the EU promised to expunge are returning. While the 2014 electoral meteorite has not rendered Europhile dinosaurs extinct, another five years blithely treating voters with contempt will seriously endanger the European project.

    http://rt.com/op-edge/161472-eu-elections-dinos-voters/

    Apreciază

  12. cca70 said, on mai 26, 2014 at 8:50 pm

    apropo..micul pompier ce a patit? ( ala de l-a „stins”pe basescu cu un scuipat in freza)

    am auzit ca astia vor sa il faca martir ( cativa ani de puscarie , pentru o flegma in moaca unui jidov uzurpator,caci, sa fie clar, basescu nu a castigat al doilea mandat de presedinte ci l-a masluit, deci e un uzurpator al statului de drept)

    ar trebui in cazul in care omul acela va fi bagat la puscarie si o singura zi ,sa ne asociem si sa-l sprijinim impotriva sistemului de dictatura si teroare jidaneasca instaurat de base si preluata de alt jidan , ponta

    Apreciază

    • Emi said, on mai 26, 2014 at 10:13 pm

      Pai nu-l sustin pe flegmatic.De ce?Pentru ca e deja sustinut de televiziunea „number 1” Antena 3 .

      Apreciază

      • cca70 said, on mai 26, 2014 at 10:35 pm

        nu e vorba ca aia il sustin, aia vor doar rating pe spatele lui , sa profite de el ptr reclama

        cand am vazut scena cu basescu mi-am adus aminte de un film istoric , cu actiunea in evul mediu, unde talharul era dus spre executie in piata mare a cetatii si poporul il scuipa

        talharul asta care ne-a vandut pe nimica nu merge la executie ( inca) dar poporul l-a tratat asa cum merita, l-a scuipat ca pe talhari ( chiar daca printr-un singur individ)

        aici e vorba de a te soldariza cu un principiu, omul din popor, omul simplu , calcat in picioare si umilit, care intr-un acces de furie scuipa un bandit

        Apreciază

  13. Christian said, on mai 26, 2014 at 10:34 pm

    Presedintele nu e multumit de docilitatea sclavului, pretinde si afectiunea lui… Nu e destul ca acceptam volens nolens situatia si nu ne revoltam, mai trebuie sa participam la vot pentru a ne declara iubirea si atasamentul fata de non-valorile UE…

    Apreciază

  14. Marius said, on mai 27, 2014 at 2:42 am

    Ce mafie ne conduce!Ati vazut ce manipulare ordinara ca de obicei au facut pesedistii cu televiziunile si casele lor de sondaje?Cine ii auzea de curiozitate intra pe net sa vada unde te trimiteau acesti angajati vanduti nu doar mogulilor dar si mamonei ai antenei 3 si rtv-ului si vedeau ca aveau 43%.Ce ar fi zis oricine?N-are rost sa mai merg,iar au castigat vanzatorii si distrugatorii tarii,nu mai conteaza si votul meu,oricum 70% din cei de pe liste nu se prezinta.Apoi numarul de pe liste.Cata minciuna!Desi sunt plecati cel putin 4 milioane,acestora din vest nu li se permite sa voteze acolo totusi ei sunt tinuti pe listele de acasa desi nu voteaza de ani multi.Daca ar fi fost corecti toti care au fost la putere si au cam fost toti ar fi luat masuri sa faca o lege electorala care sa asigure veridicitatea si actualizarea permanenta a celor de pe liste.Din aia 3-4 milioane din vest putini or sa mai revina,dimpotriva o sa-si aduca si rudele sa le scape de saracie.As fi scos de pe liste pe cei care au resedinta in vest si n- au votat in ultimii 5 ani,ca la punctul 5.Bineinteles ca hotii cu gulere albe ar fi redusi drastic si nu se aproba.

    Apreciază

  15. timisorean1 said, on mai 28, 2014 at 8:43 pm

    Irina si nu numai…

    Cred ca e evident acum, nu? Clar si pe fata. E vorba de legitimitatea ue. La fel si in cazul altor alegeri.

    Apreciază

  16. […] TRAIAN BASESCU le explica ieri romanilor ca TREBUIE SA VINA LA VOT, chiar doar PENTRU A ANULA BULETI… […]

    Apreciază

  17. […] TRAIAN BASESCU le explica ieri romanilor ca TREBUIE SA VINA LA VOT, chiar doar PENTRU A ANULA BULETI… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.