SACCSIV – blog ortodox

De ce tace mass-media cu privire la crucificarea crestinilor de catre jihadistii radicali?

Posted in creştini, musulmani, NIGERIA, Siria by saccsiv on mai 7, 2014

   Iata ce putem citi in articolul Why Is The Media Silent About The Crucifixion Of Christians By Radical Jihadists?:

Vă puteți imagina scandalul pe care l-am vedea în mass-media dacă un membru al unei clase sociale favorizate politic ar fi crucificat pentru cine sau pentru ce este? Ar exista titluri de primă pagină timp de săptămâni. Dar, pentru că membri ai unei clase favorizate politic (adică musulmanii) fac aceasta membrilor unei clase nefavorizate politic (creștinii), nu constituie deloc o ştire, conform cu mass-media.
În multe cazuri, creștinii sunt crucificaţi de jihadiști, care sunt astăzi asistaţi şi finanţaţi de guvernele Statelor Unite și Arabiei Saudite. Da, taxele noastre fiscale sunt folosite pentru a ajuta cu arme şi provizii pe jihadiştii radicali care decapitează şi crucifică creştini. Și totuși, niciunul dintre trusturile mari de mass-media nu consideră că acest lucru este o ştire.
Cât de bolnav și de nebun trebuie să fii pentru a crucifica un copil mic doar pentru că-i creștin? Desigur, n-ai auzit acest lucru din media de masă, dar asta este exact ceea ce s-a întâmplat în Siria recent
Sora Raghida, fosta directoare a unei şcoli creștine din Damasc, a povestit oribilul eveniment. “Islamul sau moartea”, a fost alegerea dată multor creștini din Siria, marți, în timpul escaladării conflictului din Siria. Ea a spus că mulți creștini sirieni au fost afectaţi de atrocitățile care au loc în rândul populația creștine a țării din Orientul Mijlociu, o zonă cunoscută odată pentru coexistența armonioasă între musulmani și creștini.
Conform spuselor Sorei Raghida, musulmanii au venit la cei doi tineri și au spus: “Deci vreţi să muriţi asemenea unui invatator în care aveați încredere? Vă rugăm să alegeți: fie să renunțaţi (la credință), fie veţi fi răstigniţi! ”
Amândoi băieţii au refuzat să renunțe la credința în Iisus Hristos și au fost martirizați din această cauză. Unul dintre ei a fost crucificat în fața tatălui său, care a fost apoi ucis. Călugărița a continuat să spună postului de radio că jihadiștii au intrat în orașul Maaloula și au început să ucidă bărbați, femei și copii.
Acest tip de brutalitate este absolut fără precedent!
Cine a mai auzit să se facă aşa ceva cu femeile gravide și cu copii?
Aţi putea crede că crime de o asemenea anvergură ar ţine prima pagină a ştirilor de pe tot globul.
Dar, în schimb, este doar tăcere.


Singura agenţie de ştiri cu difuzare în S.U.A care a atins acest subiect este Fox News. Și chiar şi ei nu au tratat subiectul pe prima pagină. De obicei, trebuie să sapi adânc să descoperi un scurt articol despre masacrarea creştinilor pe care o vedem peste tot pe planetă.
Ceea ce urmează este un fragment dintr-o poveste de pe Fox News despre un alt incident de răstignire care s-a întâmplat recent …
Jihadiștii care sprijină Al Qaeda atârnă cadavrele duşmanilor executaţi pe cruci sub formă răstignită într-un oraș din nordul Siriei, susţine un grup de opoziție sirian.
Execuțiile au avut loc, conform relatărilor, marți în Raqqa, unde grupul extremist „Statul islamic din Irak și Levant”, sau ISIS, o rețea strâns legată de Al Qaeda, a preluat orașul, după spusele lui Abu Ibrahim Alrquaoui, care susţine că este fondator al unui grup numit „Raqqa este sacrificat în tăcere”.
Așa cum am menționat mai sus, jihadiștii care fac acest lucru au sprijinul Arabiei Saudite și al Statelor Unite ale Americii. Administrația Obama și Arabia Saudită sunt disperate să răstoarne guvernul sirian, și Obama pare să nu aibă nici o problemă în a se alia cu unele dintre cele mai josnice grupări jihadiste de pe întreaga planetă, pentru a-şi atinge scopul.
Brutalitatea împotriva creștinilor manifestată de cei sprijiniţi de S.U.A. are loc lună de lună, fiind foarte puţin observată de lumea exterioară. Doar observaţi ce se întâmplă într-un mic sat, în mijlocul zonei de război…
O mare parte din timpul anului trecut, a fost ocupat de rebelii sirieni islamişti asociaţi cu Al-Qaida care au profitat de poziția sa dominantă din Maaloula pentru a ajuta la menţinerea controlului asupra acestui sat creștin. În timpul ocupației asupra satului de către rebelii susţinuţi de S.U.A. şi Arabia Saudită, doar legea islamică a fost aplicată. Acei creștini care nu au putut să fugă au fost tratați ca sclavi. Mai mulți bărbați creștini au fost decapitați, iar multe dintre femei au fost forțate să se căsătorească “temporar”, cu mai mulţi luptători islamici.
Și, desigur, Siria este departe de a fi singurul loc unde vom vedea acest tip de brutalitate pe scară largă. De exemplu, creștinii sunt sacrificaţi în mod regulat de către jihadiștii radicali din Nigeria. Ceea ce urmează este doar un exemplu recent
In timp ce mulți dintre noi se bucurau de seara de vineri, un masacru avea loc în Nigeria, care a ucis între 100 și 150 de creștini și aproximativ 200 de case au ars din temelii.
În jurul orei 22.00 după ora Nigeriei, noaptea trecută, în timp ce sătenii dormeau, mai mult de 40 de păstori fulani au atacat satele Ungwan Gata, Me-Sankwai și Tekum din Manchok (administraţia locală Kaura), care se află în sudul ţinutului Kaduna, Nigeria. Sudul ţinutului Kaduna este predominant creștin.
Aceşti atacatori jihadişti au tras primele focuri asupra caselor și atunci când creștinii au încercat să fugă, ei au fost împușcați sau măcelăriţi cu macete. Cei care nu au putut ieşi din case au fost arşi de vii.
Nimeni dintre cei atacaţi nu au fost cruţaţi, inclusiv femeile și copii. Un pastor, soția și copiii lor, locuitori ai unuia dintre sate, s-au numărat printre cei măcelăriţi.
Ați auzit despre incident până acum?
Probabil că nu.
Vedeţi, adevărul este că elita controlează “matricea” cunoscută sub numele de mass-media și elita nu consideră aceste întâmplări ca fiind importante.
Probabil că nu aţi auzit nici despre tânăra femeie creștină care a fost târâtă afară din mașină și bătută până la moarte de către o gloată de musulmani în Egipt. Din fericire, există unele difuzări de mic trafic care acoperă această carenţă.
Martorii oculari au povestit cu detalii sfâşietoare uciderea în Cairo a unei tinere creștine copte, târâtă afară din mașină, bătută și înjunghiată până la moarte de către o gloată de musulmani, aparent vizată din cauza unei cruci agăţate de o oglindă retrovizoare.
Și a spune că a fost “bătută până la moarte” nu redă oroarea deplină a ceea ce s-a întâmplat cu ea …
     Protestatarii au urcat pe masina ei, au prăbuşit acoperișul, apoi tras-o din vehicul, în timp ce o băteau şi o maltratau astfel încât porțiuni ale scalpului ei s-au rupt. A fost înjunghiată de mai multe ori, gâtul ei a fost tăiat și, după ce a murit, gloata i-a incendiat mașina.
Acesta este răul la cel mai înalt nivel.
Dar chiar și aşa, media de masă nu va scrie nimic despre astfel de subiecte.
Există o ezitare extremă în lumea occidentală în a reclama ceva care ar pune musulmanii într-o lumină proastă sau pe creștini într-o lumină bună.
În timp ce creștinii sunt măcelăriți de musulmani pe tot globul, lumea occidentală face tot ce poate pentru a închide gura celor ce critică Islamul.
De exemplu, liderul unui partid politic din Marea Britanie ar putea executa până la doi ani de închisoare pentru “infracţiunea” de a-l cita pe Winston Churchill
Liderul de partid politic Paul Weston a fost arestat de poliție și riscă până la doi ani de închisoare pentru că a criticat religia Islamului in timpul unui discurs public ţinut în Regatul Unit.
Infracţiunea de „ură de rasă agravantă” comisă de Weston constă în faptul că l-a citat pe Winston Churchill.
Arestarea lui Weston dezvăluie implementarea rece a crimei de gândire în Marea Britanie și modul în care corectitudinea politică este folosită ca o armă cu care să se distrugă edificiul libertății de exprimare din întreaga lume de vest.
Următoarele cuvinte sunt cele care se pare că sunt citate şi i-au făcut probleme lui Weston:
     “Faptul că în legea mahomedană fiecare femeie trebuie să aparțină unui bărbat ca proprietate a sa absolută, fie că este copil, soție sau concubină, întârzie dispariția definitivă a sclaviei, până ce credința islamică încetează să fie o mare putere în lume. Musulmanii ca indivizi pot avea calități splendide – dar influența religiei paralizează dezvoltarea socială a celor care-o urmează. Nici o forță retrogađă mai puternică nu există în lume. Departe de a fi muribund, mahomedanismul este o credință militantă și prozelită. ”
Și în SUA, se depun mari eforturi pentru a-i face pe musulmani să se simtă cât mai confortabil posibil în școlile noastre. Chiar dacă rugăciunile creștine sunt interzise, camere întregi de rugăciune sunt puse la dispoziţie pentru elevii musulmani din școlile din toată țara. În plus, multe sisteme școlare dau acum cursanţilor zile libere în timpul sărbătorilor musulmane majore. De fapt, aceasta se va întâmpla în curând şi în oraşul New York
Orasul New York este pe cale să inchidă școlile pentru două sărbători musulmane și a Anului Nou Lunar – dar primarul de Blasio nu este atât de sigur cu privire la festivalul hindus Diwali.
Apărând la WNYC “Brian Lehrer Show”, luni, primarul a spus că nu a luat o hotărâre cu privire la Diwali, dacă festivalul luminilor celebrat în India și alte țări din Asia de Sud, ar trebui să fie zi liberă de școală.
Dar el a spus că face mai departe demersuri pentru închiderea şcolilor cu ocazia Anului Nou Lunar şi pentru Eid al-Fitr și Eid al-Adha, zilele sfinte musulmane.
Dar aceasta nu e nimic în comparație cu ceea ce s-a întâmplat la un liceu din Colorado. Pe măsură ce elevii au recitat Jurământul de credință, cuvintele “sub Dumnezeu” au fost înlocuite cu “sub Allah”
Directorul liceului Rocky Mountain din Fort Collins, Colorado, se confruntă cu o furtună de proteste din partea unor părinți și rezidenți foarte supăraţi.
Școala recită Jurământul de credință săptămânal, în zilele de luni. Lunea trecută, un membru al clubului “Cultural Arms Club” a înlocuit cuvintele “sub Dumnezeu” cu “sub Allah.”
Directorul Tom Lopez neagă orice incercare de a promova islamismul, spunând: “Acești elevi iubesc această țară. Ei nu au fost ne-americani, în încercarea de a face asta. Ei au crezut că au accentuat sensul cuvintelor, cum s-ar fi spus normal în limba engleză. ”
În Statele Unite, oamenii se dau peste cap pentru a face minoritatea musulmană să se simtă mai confortabil.
Dar în țările musulmane, creștinii sunt bătuți până la moarte, decapitaţi și crucificaţi și foarte puțini oameni din lumea occidentală doresc chiar numai să vorbească despre asta.
A devenit societatea noastră atât de “corectă politic”, încât nu mai putem denunţa un mare rău chiar când acesta se întâmplă în faţa ochilor noştri?

 

Reclame

48 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. mircea.v said, on mai 7, 2014 at 9:55 am

  Apreciat de 1 persoană

 2. as said, on mai 7, 2014 at 10:00 am

  Apreciază

 3. Irina said, on mai 7, 2014 at 10:01 am

  Normal ca masonii au grija sa controleze prin arma lor mass-media aceste informatii. Sa nu uitam ca pana nu demult si la noi in tara se ascundeau informatii despre chinurile si martiriul celor din tamnitele comuniste.

  Apreciază

 4. Irina said, on mai 7, 2014 at 10:03 am

  Sia sta pentru ca intotdeauna lucrurile intunericului s-au facut in mare tacere si daca se poate nu la lumina zilei. Le este frica cu siguranta de o reactie in masa a oamenilor, si de asta tac ca porcii in popusoi.

  Apreciază

 5. as said, on mai 7, 2014 at 10:24 am

  Asemănările dintre grecescul „666” și simbolul islamic „în numele lui allah” de pe steagurile arabe:

  Apreciat de 2 persoane

 6. geo said, on mai 7, 2014 at 10:25 am

  The worst of the shocking footage out of Odessa is not even the photos of the charred corpses in the House of Trade Unions, but rather the video (http://www.youtube.com/watch?v=Yv9J3OYlaoA) of frenzied neofascists hacking off a young man’s leg right in the middle of the street (9:00 onwards). They did not hide their pleasure at the sound of the victim’s screams and the crunch of bones, as they slathered their hands in his blood with cries of exultation. These are no longer human beings, these are NON-HUMANS. Yes, if “Ukraine” now consists of animals like this, then the country it once was truly no longer exists.

  It is already clear that the junta has failed to achieve its goals. The citizens of Odessa have now decided to move from peaceful protests to guerrilla attacks. And they are right to do so – the residents of the occupied territories have no other way to prove anything to the fascists there – this was true even during WWII.

  Instead of extinguishing the flames of this smoldering civil war in Ukraine, the junta has thrown gasoline on it.

  The supporters of a federalized country have been incinerated – beyond this brink there is no longer any possibility of Ukraine continuing to exist within its current borders.

  Of course the West is interested in establishing a neo-Nazi Ukrainian state on the border with Russia. The only question is about the perimeters of this state, and this involves more than just its boundary with Russia, since obviously neither the Romanians, Hungarians, or Poles will be pleased to find themselves saddled with such a neighbor.

  What conclusions can be drawn after the tragedy in Odessa?

  First, the provocation committed by the Right Sector-linked gunmen with the red arm-bands agaisnt visiting football fans was carried out with the assistance of local police, loyal to Kievan authorities.

  Second, there can no longer be any question about whether the people of Crimea made the correct decision about reuniting with Russia.Several million people there were given a promise of security, prosperity, and a clear, straightforward, and comprehensible vision of their new lives as Russian citizens.

  Third, the Southeast will never consent to living under a single government with fascists. The flames in Odessa signaled the cremation of not only the Geneva Agreement, but also the idea of federalizing the country of Ukraine.

  Fourth, the decision made by the leaders of the Donetsk People’s Republic to go ahead anddistribute weapons to the public in advance can now been seen as entirely sound, because the junta in Odessa has shown it has no intension of conducting any sort of dialog with the southeastern regions, and that it is ready to kill and burn anyone who thinks differently.

  Fifth, the leaders in Russia now have the option of postponing all decisions about whether to deploy troops to rescue the ethnic Russians there, since the militia forces are now able to manage the junta’s troops on their own. Russia’s task will be to provide humanitarian assistance to the southeastern regions of Novorossiya, where there will be great need, given the widespread hunger and destruction.

  Sixth, any presidential election would be out of the question amidst this civil war in Ukraine. Thus,the junta cannot hope for any sort of legitimacy after May 25, despite all the speeches made by Obama and Merkel.

  * * *

  On the same day we saw a demonstration of exactly how Russians differ from those who call themselves Ukrainians. Ethnic Russians in Lugansk shot down one of the junta’s helicopters, but the Ukrainian soldiers who responded to its distress signal from the wounded pilot arrived just to take his gun and leave him to die! It was the local Russian-speaking militia forces who took him to the local hospital, where doctors saved the life of the very man who was about to kill them.

  http://www.globalresearch.ca/ukraine-massacre-in-odessa-so-called-pro-russian-masked-gunmen-coordinated-by-local-police/5380666

  Just in case sarin gas, barrel bombs and public amputations were not harsh enough, Islamist rebels are now reportedly crucifying people in the Syrian province of Raqqa.

  Reports emerged on social media on Tuesday and today that the extremist Islamist group ISIS (the Islamic State in Iraq and Syria) crucified two people in a public square in the main town of Raqqa.

  The Syrian civil activists group “Raqqa Is Being Slaughtered Silently” published images of the crucifixion on their Facebook page. The group is not affiliated with ISIS.

  The pictures were quickly circulated by both pro- and anti-ISIS groups but could not be independently verified.

  https://news.vice.com/article/islamist-rebels-are-allegedly-crucifying-people-in-syria

  Apreciază

 7. G-man said, on mai 7, 2014 at 10:29 am

  Apreciază

 8. Gabriel said, on mai 7, 2014 at 10:37 am

  Mai grav este ca preotii din bisericile ortodoxe nu vorbesc despre asta, sau vorbesc la genul: „crestinii din Siria trec prin momente grele”.. e de ajuns??? Insa au grija sa ne aminteasca de „cheta” pe care a impus-o patriarhul Daniel pentru ajutorarea crestinilor din Siria. Oare banii aia ajung unde trebuie? Cum ii ajuta banii pe sarmanii crestini care sunt crucificati?

  Apreciază

  • NIMENI said, on mai 7, 2014 at 1:09 pm

   Gabriel,
   Hezbollah’s Leader to Christians: ‘Where are your Churches, Crosses, & Nuns?’ – English Subtitles
   Liderul Hezbollah catre Crestini: „Unde va sunt Bisericile, Crucile si Calugarii?”

   sacsiv,
   Nu este vorba despre „islamisti radicali” ci pur si simplu despre teroristi criminali printre care se afla si vest-europeni (700 din Franta etc), si cel mai probabil, si est-europeni, fiind platiti sunt de fapt mercenari.

   Apreciază

 9. geo said, on mai 7, 2014 at 11:00 am

  Traian Basescu: Victor Viorel Ponta nu poate fi viitorul presedinte al Romaniei.

  Cel care va fi ales preşedinte, anul acesta, ar putea guverna, într-o formă sau alta de tandem, până în 2024.

  http://www.bursa.ro/presedintele-ales-in-acest-an-va-guverna-intr-un-fel-sau-altul-pana-in-2024-234817&s=politica&articol=234817.html

  http://www.stratfor.com/weekly/borderlands-new-strategic-landscape

  Apreciază

  • qwert said, on mai 7, 2014 at 4:11 pm

   Daca ar fi unul dintre noi (cei care frecventam acest blog) in emisiune cu Cioroianu, ar face spume la gura despre „eculubratiile” pe care le spunem despre masonerie,finantele internationale,complexul militar industrial.Din aceasta cauza cei care vor sa infrunte asemenea indivizi trebuie sa aiba un discurs coerent, activ prin care sa elimine perdeaua neagra de minciuna in care este invaluita istoria oficiala.

   Apreciază

 10. bi2 said, on mai 7, 2014 at 11:06 am

  A tacut media, si inca mai tace, dar nu chiar de tot. Chiar in ziua cand a aparut articolul original (1 mai) a aparut si asta (cu link de pe prima pagina a editiei international CNN): http://edition.cnn.com/2014/05/01/world/meast/syria-bodies-crucifixions/index.html

  Apreciază

 11. geo said, on mai 7, 2014 at 12:20 pm

  The crisis in the Ukraine is almost a carbon copy of the civil war in Syria

  http://themadjewess.com/2014/03/08/brilliant-synopsis-re-ukraine-ukraine-almost-carbon-copy-of-syria-by-brandon-smith/

  After Losing In Syria, Saudi Takfiri Mercenaries (Al Qaeda) Now Relocated To Ukraine Against ‘Pro-Russian’ Civilians?

  http://themadjewess.com/2014/05/06/after-losing-in-syria-saudi-takfiri-mercenaries-al-qaeda-now-relocated-to-ukraine-against-pro-russian-civilians/

  When Muslims Burn People Alive, It’s Called Terrorism. When Ukrainians Do It, It’s Called “Russia’s Fault”

  http://themadjewess.com/2014/05/06/odessa-when-muslims-burn-people-alive-its-called-terrorism-when-ukrainians-do-it-its-called-russias-fault/

  Since Crimea Voted To JOIN Russia, Nobody Dead. FACT: US/EU Installed Puppet Govt In Ukraine, MANY Dead

  The death toll from the massacre in Odessa’s House of Trade Unions is said to be 116, not 46, as it was reported earlier. Some were burned alive, others suffocated in toxic smoke, some others jumped to their deaths out of the windows of the burning building, or were shot in the head. On May 6th, Odessa held the first funeral ceremony for the victims of the terrible tragedy.

  http://themadjewess.com/2014/05/06/facts-since-crimea-voted-to-join-russia-nobody-dead-fact-useu-installed-puppet-govt-in-ukraine-many-dead/

  http://www.sott.net/article/278522-The-truth-about-what-happened-in-Odessa-Ukraine-How-Bandera-psychopaths-murdered-raped-and-burned-people-alive-with-the-blessing-of-the-Western-powers

  http://voiceofrussia.com/news/2014_05_05/Kiev-concealed-deaths-in-Odessa-fire-116-killed-Ukrainian-lawmaker-6461/

  Photos Of Dead Ukrainians, Murdered By The West’s Installed “Freedom” Nazis

  See these horrible photos: http://ersieesist.livejournal.com/813.html

  http://themadjewess.com/2014/05/04/photos-of-dead-ukrainians-murdered-by-the-wests-installed-freedom-nazis/

  USA & EU Responsible For The Rise Of The 4th Reich In Ukraine. Period. End Of Story.

  http://themadjewess.com/2014/05/04/usa-eu-responsible-for-the-rise-of-the-4th-reich-in-ukraine-period-end-of-story/

  Chaos In Ukraine Is The Fault Of Western Powers Says Moscow. Russia Is RIGHT.

  http://themadjewess.com/2014/05/03/chaos-neo-nazis-in-ukraine-is-the-fault-of-western-powers-says-moscow-russia-is-right/

  SenJohnMcCain’s NAZI Enabling ‘Right’ Sector In Ukraine Murdered Many Fellow Ukrainians Today

  http://themadjewess.com/2014/05/02/senjohnmccains-nazi-enabling-right-sector-in-ukraine-murdered-many-fellow-ukrainians-today/

  Apreciază

 12. nikodim said, on mai 7, 2014 at 12:29 pm

  Baietii radicali au devenit exponentii lumii „civilizate”, „politic corecte”. Ei sunt misionarii demo(no)cratiei in toata lumea. Ca sunt radicalii islamistii din Siria care rastignesc sau decapiteaza crestini si oponenti sub binecuvantarea directa a unor potentati psihopati ca senatorul american John McCain care viziteaza Siria hoteste, sau ca sunt radicalii euromaidanezi din Ucraina care incinereaza si macelaresc inclusiv femei si batrani fiind serviti cu gogosi din sacosa de catre Victoria Nudelman Nuland, exact ca niste javre maidaneze pe EuroMaidan, ei toti sunt vestitorii „democratiei” si a noii „ordini” mondiale.
  Sau altfel spus ei sunt „randunelele” care vestesc pe fata pamantului o noua „primavara a mortii”.
  Sa nu ne facem iluzii ca pacea ne este garantata de acum incolo de stapanii acestor calai prin nu stiu ce articol 5 NATO. Dealtfel pentru ei intelegerile scrise sau verbale nu au valabilitate decat atat timp cat le aduc profit. Cand interesul lor va cere sacrificul nostru, vom fi sacrificati fara scrupule. Nu se pune problema daca vom fi sacrificati ci se pune problema cand. Daca nu va fi nevoie de noi ca si carne de tun sau sclavi murdari, pur si simplu vom fi exterminati din placere, prin tot felul de experimente farmaceutice,medicale, sociale, economice ca intr-un mare si sinistru lagar de exterminare. Noi nu suntem incadrati in miliardul lor de aur, nu avem drepturi de existenta, nu suntem decat niste aborigeni de categorie inferioara, ca dealtfel si idiotii macelari de unica folosinta amintiti mai sus.

  Apreciază

 13. nikodim said, on mai 7, 2014 at 12:35 pm

  Si repet ce am mai scris cu alte ocazii. Noi, prin prezenta statului nostru care ne reprezinta in structurile care promoveaza manifestarile „pasnice” ale radicalilor demonocrati, suntem partasi la crimele acestora. Dumnezeu sa ne ierte!

  Apreciază

  • Irina said, on mai 7, 2014 at 2:31 pm

   Iata cum, Nikodim, ne facem vinovati prinalegere pe care o facem cand votam, nu numai pentru tot raul ce se intampla in aceasta tara ci si de ceea ce se intampla in plan mondial. Caci iata politicienii nostri vanzatori sprijina atentatele la adresa crestinilor din Siria.

   Apreciază

 14. stef said, on mai 7, 2014 at 1:03 pm

  Transport masiv de armament greu spre partea de est a Ucrainei – S-au pregatit si lansatoare de rachete GRAD…

  Apreciază

 15. lastunnegru said, on mai 7, 2014 at 1:09 pm

  Saccsiv

  Daca astea sant videoclipurile pe care le cauti, te rog gandestete bine, bine, de tot daca aceste videoclipuri sant de folos sau nu, daca sant de folos pune linkul asta pe blog, daca nu crezi ca este de folos nu publica acest link.

  Au postat pe internet EXECUȚIILE unor separatiști din Ucraina

  http://stareanatiunii.com/au-postat-pe-internet-executiile-unor-separatisti-din-ucraina.html

  Apreciază

  • qwert said, on mai 7, 2014 at 2:25 pm

   Foarte brutala a doua inregistrare,diavolul e prezent acolo in sufletele calailor,il poti simti.Incredibil!

   Apreciază

 16. geo said, on mai 7, 2014 at 1:30 pm

  It looks like somewhere between the time the order to return to Iraq was given and before it was executed al-Zawahri decided it would be more fun to help Obama’s “Good” Ukrainian Government than to go fight ragheads in Iraq.. Guess it’s because there’s a lot more Christian and Jewish women to rape and kill in Ukraine than there are in Iraq..

  Just like in Libya, Egypt and the Obama Administration’s CIA played a key role in starting the violence in Ukraine. In Libya, Egypt and Syria he’s supported the Muslim Brotherhood, and although he denies it, by extension he’s supported their Al Qaeda allies..

  Now Obama’s created the perfect environment for Islamic Jihadists to move back into Ukraine- a country they’d once before conquered but were forced to abandon in 1699

  http://grumpyelder.com/2014/05/al-qaeda-moving-forces-to-help-obama-backed-ukrainian-government/

  http://en.shiapost.com/2014/05/05/s-arabia-relocating-takfiri-fighters-from-syria-to-ukraine/

  http://jafrianews.com/2014/05/05/terrorists-agree-on-terms-with-asads-forces-to-leave-homs-zawahiri-orders-complete-withdrawl-of-isil-from-syria-presidential-election-in-full-swing/

  http://themadjewess.com/2014/02/20/instructions-for-protesters-gearuniform-in-tahrirmaidan-in-arabic-ukrainian-languages-are-identical/

  http://english.farsnews.com/newstext.aspx?nn=13930214000824

  Apreciază

 17. nikodim said, on mai 7, 2014 at 1:46 pm

  Tot referitor la radicalii de unica folosinta utilizati in acest gen de razboaie moderne.
  O categorie aparte si importanta in tulburarile „democratice” o joaca suporterii ultrasi ai echipelor sportive. Am avut ocazia cu mai multi ani in urma sa fiu pe un stadion la un meci de fotbal, unde am fost uimit de pofta pentru violenta extrema si pentru a crea dezordine si haos a acestor „suporteri” zombati. Atunci am realizat ca un om cu psihicul relativ normal nu s-ar putea acomoda cu comportamentul lor caracterizat de racnete animalice si violenta verbala si fizica extrema fata de oricine le sta in fata, spectatori, soldati jandarmi, femei, copii, garduri, sarma ghimpata, sportivi, dupa care urmeaza dupa caz: autocarele sportivilor, autoturismele cetatenilor, trecatori care nu au nicio legatura cu „sportul” lor, vitrine de magazine si asa mai departe… nimic nu le sta in fata si nimic nu mai conteaza pentru ei cand se dezlantuiesc. Ne amintim ce ravagii au facut prin Bucuresti acum cativa ani acesti suporteri teleghidati si de ce sunt capabili daca sunt diabolic orientati. Culmea este ca numitii „suporteri sportivi” sunt ORGANIZATI…in asa numite „cluburi de suporteri”…in mod clar DIABOLIC. CINE ii ORGANIZEAZA, si cine ii RECRUTEAZA si dupa ce criterii??? Deoarece este clar ca oameni cu psihicul normal nu se pot preta la comportamentul lor subuman si chiar subanimalic. Deci sunt recrutati brute fara mult creier. Consider ca aceste cluburi de fanatici sunt cu buna stiinta intretinute si asta este inca o dovada ca autoritatile care permit asa ceva sunt anti-sociale si anti-omenesti. La momentul potrivit, acesti „pittbulli bipezi” demonizati si drogati vor actiona la comanda si vor crea atmosfera dorita de stapanii lor…pogromuri, incendieri, maceluri, orice li se va cere, iar mass-media subordonata va da nuanta si text „politic corecte” acestor monstruozitati, prezentadu-le ca „protest pasnic al unor cetateni pasnici” care au fost „atacati” de cine stie ce asociatie sau organizatie Ortodoxa, sau de cine stie ce enoriasi care stateau la vreo coada la moaste.
  Nu am vazut pana acum in mass-media sa se ia vreo pozitie publica din partea autoritatilor in privinta existentei acestor viespare de psihopati violenti. Doar se discuta din cand in cand pe marginea faptelor lor dar in niciun caz ca ar trebui luate masuri de interzicere, pentru ca in realitate „cluburile de suporteri” au devenit defapt structuri de forta paralele si greu de controlat la un moment dat si care pot duce la zdruncinarea serioasa a stabilitatii statului.

  Apreciază

  • NIMENI said, on mai 7, 2014 at 3:38 pm

   nikodim,
   probabil sunt „vietasi” eliberati de unde?, asta e intrebarea!

   Apreciază

 18. nikodim said, on mai 7, 2014 at 2:01 pm

  Referitor la videoclipurile de mai sus cu executiile. Nu va grabiti sa trageti concluzii pentru ca este foarte dificil de vazut adevarul si adevaratii faptasi. Sunt niste mascati care ii executa pe altii mai mult sau mai putin mascati si pe acest gen de imagini se „lipesc” tot felul de simboluri si se spun texte care convin celui care difuzeaza. Este genul de situatie kabalistico-talmudica de asmutire a unora impotriva altora cu ura de moarte. Mass-media isi face bine treaba in sensul asta. Maine-poimaine poate o sa vedem imagini cu mascati care omoara sau schingiuiesc oameni si cu titluri de tipul ” crestini ultraortodocsi ( sau ultraconservatori) care se razbuna pe nu stiu ce ecumenist pasnic si civilizat”. E din ce in ce mai greu pentru omul „caldut”, fara multa rugaciune si post, de a deosebi duhurile lucrurilor care ne sunt prezentate.

  Apreciază

  • Irina said, on mai 7, 2014 at 2:39 pm

   Eaxc Nikodim, sa nu uitam ca si in primele veacuri crestinii au fost acuzati ca au incendiat Roma sau ca omoara oameni si chiar copii. Asa ca nimic nou sub soare, si istoria se poate repeta si in acest sens al invinovatirii crestinilor cu siguranta istoria se va repeta.

   Apreciază

  • aha said, on mai 7, 2014 at 9:11 pm

   corecta observatia, nikodim

   Apreciază

 19. Romeo said, on mai 7, 2014 at 2:15 pm

  Exista o carte extrem de importanta careia a ramas oarecum neluata in seama: «Zeul tolerantei» si descrestinarea crestinismului. O perspectiva ortodoxa http://www.librariasophia.ro/carti-%C2%ABZeul-tolerantei%C2%BB-si-descrestinarea-crestinismului.-O-perspectiva-ortodoxa–so-4418.html

  O remarca: rabinii umanisti, si-au pus problema pozitiei „corecte” fata de goimi. Oricat ar parea de ciudat, mahomedanii sunt considerati „monoteisti” si prin urmare acceptabili in cadrul statulului mondial in conditiile in care se aliniaza unui minim standart „corect politic” – legile noahice. Acest standart este impus de ideologia masoneriei care in diverse momente istorice se prezinta in forme diferite, dar mereu anti crestina. Crestinii trinitari – (ortodcsii catolicii) sunt considerati „idolatrii” iar idolatria trebuie starpita de pe fata pamantului.

  Islamul este tolerat in europa crestina ca factor de combatere a idolatriei.

  Din aceasta perspectiva, islamul va fi tolerat si incurajat, atata timp cat isi infraneaza antisemitismul.

  PS: Masacrele impotriva crestinilor vor continua cum s-a intamplat in perioada recenta(genocidul armean, grecii din Asia Mica in 1920, cel comunist, cel impotriva crestinilor din Liban (1975-1980), Irak iar acum Siria, din Sudan, Bosnia, Kosovo, Nigeria, Ghana, Timorul de est, putin Filipine, Kenia).
  Exista si o purificare etnica „pasnica”: Iordania, Egipt, Siria (pana acum 3 ani). S-a vorbit de ea la TV Trinitas (pe ocolite), de catre reprezentanti ai ortodocsilor din Siria.

  Apreciază

  • Irina said, on mai 7, 2014 at 2:44 pm

   Pai pana la urma evreii si arabii sunt frati dupa tata, dupa Avraam, asa ca este normal pentru ei sa actioneze impreuna. Cine stie ce promisiuni le fac jidanii si lor, de pilda ca pot incepe razboiul sfant impotriva crestinilor din toata lumea.

   Apreciază

 20. Romeo said, on mai 7, 2014 at 2:25 pm

  Asa cum Martin Luther a fost sfatuit incurajat si sprijinit sa dezbine „biserica” catolica, pt ca in final sa distruga crestinismul dogmatic, asa si Mahomed a avut mult timp un sfatuitior evreu, care i-a insuflat adanc conceptii eretice ariene, si anticrestine – a se vedea relatare Sf Maxim Grecul despre tineretea lui Mahomed, bazata probabil pe documente istorice bizantine. Mahomedanismul reprezinte o religie artificiala elaborata de catre evrei si apoi scapata de sub control.

  A se vedea: Martin Luther si cauzele secrete ale reformei lui – Pr. Gheorghe Calciu
  http://www.odaiadesus.ro/luther.html

  Cum a fost la Luther asa a fost si la Mahomed…

  PS: Nicolae Paulescu afima ca in spatele tuturor marilor erezii crestine din istorie sunt evreii…

  Apreciază

 21. nikodim said, on mai 7, 2014 at 3:10 pm

  lastunnegru,
  In primul videoclip cu mascatii care spanzura alt mascat, se pare ca intradevar este vorba de maidanezi care spanzura un pro-rus, se pare un jandarm care a refuzat sa participe la masacrarea pro-rusilor din Odessa.
  In al doilea videoclip se pare ca este vroba despre pro-rusi care au „condamnat” la moarte un lider maidanez din Sectorul Dreapta, participant direct la masacrarea pro-rusilor din Odessa. Pro-rusii fi pus mana pe o baza de date personale a maidanezilor organizatori ai masacrului si se pare ca au inceput razbunarea lichidandu-i unul cate unul la domiciliu. Cateva sute din maidanezii care au incendiat cladirea Bursei de marfuri si-ar fi sters conturile de pe saiturile de socializare si ar fi fugit din Odessa pentru ca acolo s-ar fi dedat si la alte grozavii si se tem de razbunare:

  Paradoxal este ca la o analiza mai atenta a situatiei si a nuantelor se poate constata ca infruntarea din Ucraina nu este strict intre ucraineni si rusi asa cum se prezinta in mass-media noastra si occidentala ( probabil se vrea inocularea acestui lucru de catre vest pentru subminarea imaginii Rusiei, ca agresor). O mare parte din maidanezi sunt clar rusofoni, iar majoritatea populatiei din regiunile estice pro-ruse care cer federalizare este ucraineana cca.60-70% si doar 25-30% rusi. Cred ca in realitate este o confruntare intre conceptiile despre lume si viata diferite intre Est si Vest, indiferent de factorul etnic, dar acest punct de vedere nu cred ca va fi exprimat clar de mass-media pentru ca nu este „politic corect”. Ar putea naste in viitor intrebari si implicit alternative la „raiul sistemului democratic” in mintea multor tineri zombati incomplet.Comanda a fost data pentru un conflict Ucraina+Occident vs. Rusia
  Oricum, demonii au fost sloboziti de „magicienii noi ordini mondiale” si a inceput baia de sange…mult sange ortodox pentru starpitura antihristica.

  Apreciază

 22. geo said, on mai 7, 2014 at 4:12 pm

  Santaj udemerist pe fata la statul roman si nimeni nu ia masuri:

  UDMR este disperată că nu va trece pragul electoral la europarlamentare, de vreme ce a scos din arsenal armele grele. Trei lideri importanţi ai Uniunii Demolării Maghiarilor din România vântură ca exemplu conflictele etnice din Ucraina pentru a cere drepturi colective pentru minoritatea maghiară şi cer Europei să adopte o superlege pentru maghiari dacă vrea să evite retrasarea graniţelor şi războiul în Transilvania! Să luăm declaraţiile pe rând. Sogor Csaba, locul doi pe lista UDMR la europarlamentare, spune (AICI) că „ţelul nostru este ca aşa cum există o decizie privind capitolul agricultură, sa existe o legislaţie europeană şi în privinţa drepturilor minorităţilor”. Aşadar, europarlamentarii UDMR vor susţine în Parlamentul European o lege extensivă a minorităţilor care să stipuleze norme obligatorii pentru toate ţările membre exact cum sunt cotele stabilite de UE în agricultură: câţi maghiari la hectar instituie dreptul la autonomie! Vor avea, desigur, sprijinul tuturor europarlamentarilor Ungariei în acest sens. Dar Sogor Csaba nu se opreşte la a anunţa că această legislaţie trebuie adoptată în viitorul mandat al PE, ci aruncă şi o ameninţare voalată: ”În Ucraina, problemele ar fi puţin altfel dacă Uniunea Europeană ar fi putut da un exemplu mai bun în privinţa asigurării drepturilor minorităţilor, respectării limbii, culturii, tradiţiilor minorităţilor din Ucraina”, avertizează el, ca şi cum conflictul din ţara vecină ar avea vreo legătură cu minorităţile şi nu ar fi un conflict geo-politic global între Est şi Vest. Dacă în Ucraina războiul civil a plecat de la minorităţi, cum ne spune Sogor Csaba, atunci trebuie să fim atenţi, ridică miza însuşi liderul UDMR Kelemen Hunor, într-un interviu acordat unui post de radio din România, dar preluat imediat de mass-media ungară (AICI). Este responsabilitatea Europei să soluţioneze şi să prevină conflictele etnice, spune ritos Hunor, care se preface îngrijorat că în apropierea României se desfăşoară un conflict etnic în timp ce UDMR pregăteşte terenul ca în România să se repete aceeaşi nenorocire. Şi, adaugă Hunor, conflictul din Ucraina este un semn îngrijorător pentru toţi cei care au crezut că lucrurile au fost decise în mod clar, că în regiune evoluţiile sunt ireversibile şi că nu pot fi generate conflicte etnice. Culmea ipocriziei, ”noi, maghiarii din Transilvania, susţinem cu consecvenţă, prin intermediul UDMR, că sarcina şi responsabilitatea Europei sunt soluţionarea şi prevenirea conflictelor”, mai spune apostolul păcii Kelemen Hunor, în contradicţie cu toate acţiunile sale. Aşadar, i se spune Europei şi nouă tuturor să nu ne culcăm pe o ureche că vom evita conflictele etnice dacă nu le dăm maghiarilor ceea ce pretind, că nimic nu e bătut în cuie, nici măcar graniţele, dacă Europa nu ia măsuri pentru minorităţi (a se înţelege cea maghiară, e singura minoritate cu probleme din Europa, după cum se poate vedea!)

  http://adevarul.ro/news/politica/udmr-ameninta-romania-sieuropa-transformarea-transilvaniei-ucraina-1_5368e0580d133766a8686519/index.html

  Salt politic spectaculos pentru un fost anarhist din Ungaria. Ales deputat pe listele partidului extremist Jobbik, Tamas Sneider a devenit vicepreşedinte al Parlamentului de la Budapesta.
  El a fost sprijinit pentru a accede în această funcţie de către partidul conservator Fidesz al premierului Viktor Orban. Extremistul nu a negat că ar fi făcut parte din mişcarea anarhistă în anii ’90.

  Parlamentul de la Budapesta a avut prima sesiune după alegerile legislative din 6 aprilie, câştigate de partidul premierului Viktor Orban, în timp ce extremiştii au obţinut aproape acelaşi număr de mandate ca şi socialiştii.

  http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Extern/Europa/Fost+anarhist+la+putere+in+Ungaria

  Apreciază

  • aha said, on mai 7, 2014 at 10:48 pm

   am auzit azi de la radio romania actualitati, la o emisiune electorala, cum un candidat la parlamentul european, roman de altfel, a spus urmatoarele: ca in acest sfarsit de an ungaria va cere autonomie pentru transilvania! nu stiu cum il cheama pe acest candidat. doar am auzit vorbele lui. emisiunea a fost , cred, in direct azi , 07.05.2014 la ora 18 si ceva. deci se stie la un nivel ceva mai inalt ( nu chiar asa de inalt) ca vor veni vremuri grele pentru noi. bineinteles ca in momentul in care a spus acele vorbe, moderatorul emisiunii a inchis gura respectivului pe motiv ca tema emisiunii era alta: independenta energetica. care, in paranteza fie spus, toti sunt impotriva gazelor de sist….dar, in realitate, la pungesti a inceput forarea! nu am vazut asa oameni ipocriti!!! toti, de la toate partidele!

   Apreciază

 23. andu said, on mai 7, 2014 at 5:40 pm

  Societatea nu este atat corecta politic ci mai curand indiferenta.
  Omul modern este egoist, daca el o duce bine nu-i mai pasa de ceilalti.
  Dar noua daca ne pasa ce facem?
  Este suficient sa comentam?

  http://revistapresei.hotnews.ro/stiri-revista_presei_business-17183900-rise-project-zacamant-urias-cupru-mana-unor-afaceristi-fugari.htm

  Apreciază

 24. nikodim said, on mai 7, 2014 at 6:31 pm

  geo,
  Societatea maghiara si in particular comunitatea maghiara din Tara Noastra cu UDMR-ul, sunt demne de admiratie (nu respect, pentru ca nu pot respecta hienele politice) din punctul meu de vedere. Nu poate sa nu fie demn de admirat modul cum se organizeaza si cum isi sustin maghiarii interesele nationale, ca un bloc comun, tinand cont si dand pondere si substanta prin fapte concrete UNITATII NATIONALE!
  La noi, acest concept de UNITATE NATIONALA este din pacate amintit doar in discutii, si atunci doar in scopuri strict demagogice pentru capitalul politic ocult-obscur al vreunui politician „de frunte”. UNITATEA NATIONALA este un concept si o strategie care functioneaza doar in cadrul unei doctrine nationale, a unui tel al intregului popor, care este inteles de acesta si care realizeaza o coeziune de traire sufleteasca indiferent de clasa politica din care face parte cetateanul de rand sau „alesul” sau. Din pacate, dupa 1989 am aplaudat fara sa gandim schimbarea oculta a Constitutiei, al carei text conceput dupa soaptele „eliberatoare” ale consilierilor americani care in sfarsit venisera dupa ce „i-am asteptat 50 de ani” si in care se specifica ca este interzisa formarea oricarei doctrine nationale, alfel zis NE ESTE INTERZISA ORICE IDEE NATIONALA DE UNITATE SI DEZVOLTARE. Ungurii nu stiu ce fel de constitutie au, insa ideea si doctrina lor nationala este scrisa in sufletele lor este unirea tuturor maghiarilor. Si asta e cel mai important pentru ca ei chiar traiesc intens asta.
  La noi in Tara este exact un fenomen invers UNITATII NATIONALE. Daca privim harta electorala a Ardealului in timpul unor alegeri, mai ales locale, cu toate ca romanii reprezinta majoritatea etnica, vedem faramitarea romanismului in cioburi antagoniste fara nicio putere decizionala deosebita, iar maghiarii devin putere de decizie locala. Romanii voteaza cu „n” partide politice antagoniste, in care domina interesele obscure ale baronetului local si care macina practic natiunea de la omul de rand pana la nivel de presedinte-premier, iar maghiarii voteaza nu politic ci etnic, voteaza unicul lor partid etnic si obtin o mare putere locala.
  La noi in Tara, „alesii”, de la interlopii politici provinciali pana la rechinii de la centru nu au nicio coerenta in ceea ce priveste unitatea constiintei nationale si formarea unei idei nationale de dezvoltare, ei fiind preocupati doar de interesele si ambitiile lor strict personale si ca atare sunt gata sa rupa Tara in euroregiuni.
  Sa fiti constienti, CAND VOR LUA FIINTA EUROREGIUNILE, ATUNCI VA FI SFARSITUL ISTORIC AL ROMANIEI! Dupa o singura generatie in euroregiuni nu va mai exista nici macar urma de FIINTA NATIONALA!
  Asa ca la alegeri, pentru viitorul „luminos” votati cu spor clasa politica, care este foarte „nationala”.

  Apreciază

 25. nikodim said, on mai 7, 2014 at 6:51 pm

  geo,
  Repet cu convingere ca ceea ce se intampla in Ucraina nu este strict un conflict etnic. Acolo este o confruntare intre doua conceptii despre lume si viata diferite, una estica si una vestica. Degeaba declara Kelemen Hunor ca „se preface îngrijorat că în apropierea României se desfăşoară un conflict etnic în timp ce UDMR pregăteşte terenul ca în România să se repete aceeaşi nenorocire”. O face demagogic, perfid ( ca o hiena), pentru ca ma indoiesc ca de la nivelul lui sa nu vada realitatea din Ucraina unde miscarea pro-rusa din regiunile de est are suportul majoritatii populatiei acelor regiuni, care populatie ea insasi, este in majoritate ucraineana in proportii de 60-70%. Verificati in manualele de geografie datele demografice din regiunile respective. In Crimeea au votat pentru alipirea la Rusia aproape toata populatia ucraineana care este acolo de cca. 20 % si chiar si cea tatara care este de cca. 10-15 %
  Deasemenea in randul euromaidanezilor sunt multi rusofoni, care nici nu stiu dialectul ucrainean dar sustin autoritatile de la Kiev si lupta impotriva pro-rusilor. Sunt realitati care se pot dovedi la o verificare a materialelor video.
  Deasemenea daca verificam numele reprezentantilor celor doua tabere antagoniste, vedem multe nume de familie rusesti in randul reprezentantilor de la Kiev cat si nume autentic ucrainene in randul pro-rusilor.
  Deci domnul Hunor ca si altii de-o potriva cu dansul, simt miros de gheseft la varsarile de sange…adica arata exact ce sunt, niste hiene care se ingrasa din cadavre, la propriu.

  Apreciază

 26. […] Singura agenţie de ştiri cu difuzare în S.U.A care a atins acest subiect este Fox News. Și chiar şi ei nu au tratat subiectul pe prima pagină. De obicei, trebuie să sapi adânc să descoperi un scurt articol despre masacrarea creştinilor pe care o vedem peste tot pe planetă.Ceea ce urmează este un fragment dintr-o poveste de pe Fox News despre un alt incident de răstignire care s-a întâmplat recent …Jihadiștii care sprijină Al Qaeda atârnă cadavrele duşmanilor executaţi pe cruci sub formă răstignită într-un oraș din nordul Siriei, susţine un grup de opoziție sirian.Execuțiile au avut loc, conform relatărilor, marți în Raqqa, unde grupul extremist „Statul islamic din Irak și Levant”, sau ISIS, o rețea strâns legată de Al Qaeda, a preluat orașul, după spusele lui Abu Ibrahim Alrquaoui, care susţine că este fondator al unui grup numit „Raqqa este sacrificat în tăcere”.Așa cum am menționat mai sus, jihadiștii care fac acest lucru au sprijinul Arabiei Saudite și al Statelor Unite ale Americii. Administrația Obama și Arabia Saudită sunt disperate să răstoarne guvernul sirian, și Obama pare să nu aibă nici o problemă în a se alia cu unele dintre cele mai josnice grupări jihadiste de pe întreaga planetă, pentru a-şi atinge scopul.Brutalitatea împotriva creștinilor manifestată de cei sprijiniţi de S.U.A. are loc lună de lună, fiind foarte puţin observată de lumea exterioară. Doar observaţi ce se întâmplă într-un mic sat, în mijlocul zonei de război…O mare parte din timpul anului trecut, a fost ocupat de rebelii sirieni islamişti asociaţi cu Al-Qaida care au profitat de poziția sa dominantă din Maaloula pentru a ajuta la menţinerea controlului asupra acestui sat creștin. În timpul ocupației asupra satului de către rebelii susţinuţi de S.U.A. şi Arabia Saudită, doar legea islamică a fost aplicată. Acei creștini care nu au putut să fugă au fost tratați ca sclavi. Mai mulți bărbați creștini au fost decapitați, iar multe dintre femei au fost forțate să se căsătorească “temporar”, cu mai mulţi luptători islamici.Și, desigur, Siria este departe de a fi singurul loc unde vom vedea acest tip de brutalitate pe scară largă. De exemplu, creștinii sunt sacrificaţi în mod regulat de către jihadiștii radicali din Nigeria. Ceea ce urmează este doar un exemplu recent …In timp ce mulți dintre noi se bucurau de seara de vineri, un masacru avea loc în Nigeria, care a ucis între 100 și 150 de creștini și aproximativ 200 de case au ars din temelii.În jurul orei 22.00 după ora Nigeriei, noaptea trecută, în timp ce sătenii dormeau, mai mult de 40 de păstori fulani au atacat satele Ungwan Gata, Me-Sankwai și Tekum din Manchok (administraţia locală Kaura), care se află în sudul ţinutului Kaduna, Nigeria. Sudul ţinutului Kaduna este predominant creștin.Aceşti atacatori jihadişti au tras primele focuri asupra caselor și atunci când creștinii au încercat să fugă, ei au fost împușcați sau măcelăriţi cu macete. Cei care nu au putut ieşi din case au fost arşi de vii.Nimeni dintre cei atacaţi nu au fost cruţaţi, inclusiv femeile și copii. Un pastor, soția și copiii lor, locuitori ai unuia dintre sate, s-au numărat printre cei măcelăriţi.Ați auzit despre incident până acum?Probabil că nu.Vedeţi, adevărul este că elita controlează “matricea” cunoscută sub numele de mass-media și elita nu consideră aceste întâmplări ca fiind importante.Probabil că nu aţi auzit nici despre tânăra femeie creștină care a fost târâtă afară din mașină și bătută până la moarte de către o gloată de musulmani în Egipt. Din fericire, există unele difuzări de mic trafic care acoperă această carenţă.Martorii oculari au povestit cu detalii sfâşietoare uciderea în Cairo a unei tinere creștine copte, târâtă afară din mașină, bătută și înjunghiată până la moarte de către o gloată de musulmani, aparent vizată din cauza unei cruci agăţate de o oglindă retrovizoare.Și a spune că a fost “bătută până la moarte” nu redă oroarea deplină a ceea ce s-a întâmplat cu ea …Protestatarii au urcat pe masina ei, au prăbuşit acoperișul, apoi tras-o din vehicul, în timp ce o băteau şi o maltratau astfel încât porțiuni ale scalpului ei s-au rupt. A fost înjunghiată de mai multe ori, gâtul ei a fost tăiat și, după ce a murit, gloata i-a incendiat mașina.Acesta este răul la cel mai înalt nivel.Dar chiar și aşa, media de masă nu va scrie nimic despre astfel de subiecte.Există o ezitare extremă în lumea occidentală în a reclama ceva care ar pune musulmanii într-o lumină proastă sau pe creștini într-o lumină bună.În timp ce creștinii sunt măcelăriți de musulmani pe tot globul, lumea occidentală face tot ce poate pentru a închide gura celor ce critică Islamul.De exemplu, liderul unui partid politic din Marea Britanie ar putea executa până la doi ani de închisoare pentru “infracţiunea” de a-l cita pe Winston Churchill …Liderul de partid politic Paul Weston a fost arestat de poliție și riscă până la doi ani de închisoare pentru că a criticat religia Islamului in timpul unui discurs public ţinut în Regatul Unit.Infracţiunea de „ură de rasă agravantă” comisă de Weston constă în faptul că l-a citat pe Winston Churchill.Arestarea lui Weston dezvăluie implementarea rece a crimei de gândire în Marea Britanie și modul în care corectitudinea politică este folosită ca o armă cu care să se distrugă edificiul libertății de exprimare din întreaga lume de vest.Următoarele cuvinte sunt cele care se pare că sunt citate şi i-au făcut probleme lui Weston:“Faptul că în legea mahomedană fiecare femeie trebuie să aparțină unui bărbat ca proprietate a sa absolută, fie că este copil, soție sau concubină, întârzie dispariția definitivă a sclaviei, până ce credința islamică încetează să fie o mare putere în lume. Musulmanii ca indivizi pot avea calități splendide – dar influența religiei paralizează dezvoltarea socială a celor care-o urmează. Nici o forță retrogađă mai puternică nu există în lume. Departe de a fi muribund, mahomedanismul este o credință militantă și prozelită. ”Și în SUA, se depun mari eforturi pentru a-i face pe musulmani să se simtă cât mai confortabil posibil în școlile noastre. Chiar dacă rugăciunile creștine sunt interzise, camere întregi de rugăciune sunt puse la dispoziţie pentru elevii musulmani din școlile din toată țara. În plus, multe sisteme școlare dau acum cursanţilor zile libere în timpul sărbătorilor musulmane majore. De fapt, aceasta se va întâmpla în curând şi în oraşul New York …Orasul New York este pe cale să inchidă școlile pentru două sărbători musulmane și a Anului Nou Lunar – dar primarul de Blasio nu este atât de sigur cu privire la festivalul hindus Diwali.Apărând la WNYC “Brian Lehrer Show”, luni, primarul a spus că nu a luat o hotărâre cu privire la Diwali, dacă festivalul luminilor celebrat în India și alte țări din Asia de Sud, ar trebui să fie zi liberă de școală.Dar el a spus că face mai departe demersuri pentru închiderea şcolilor cu ocazia Anului Nou Lunar şi pentru Eid al-Fitr și Eid al-Adha, zilele sfinte musulmane.Dar aceasta nu e nimic în comparație cu ceea ce s-a întâmplat la un liceu din Colorado. Pe măsură ce elevii au recitat Jurământul de credință, cuvintele “sub Dumnezeu” au fost înlocuite cu “sub Allah” …Directorul liceului Rocky Mountain din Fort Collins, Colorado, se confruntă cu o furtună de proteste din partea unor părinți și rezidenți foarte supăraţi.Școala recită Jurământul de credință săptămânal, în zilele de luni. Lunea trecută, un membru al clubului “Cultural Arms Club” a înlocuit cuvintele “sub Dumnezeu” cu “sub Allah.”Directorul Tom Lopez neagă orice incercare de a promova islamismul, spunând: “Acești elevi iubesc această țară. Ei nu au fost ne-americani, în încercarea de a face asta. Ei au crezut că au accentuat sensul cuvintelor, cum s-ar fi spus normal în limba engleză. ”În Statele Unite, oamenii se dau peste cap pentru a face minoritatea musulmană să se simtă mai confortabil.Dar în țările musulmane, creștinii sunt bătuți până la moarte, decapitaţi și crucificaţi și foarte puțini oameni din lumea occidentală doresc chiar numai să vorbească despre asta.A devenit societatea noastră atât de “corectă politic”, încât nu mai putem denunţa un mare rău chiar când acesta se întâmplă în faţa ochilor noştri? https://saccsiv.wordpress.com/2014/05/07/de-ce-tace-mass-media-cu-privire-la-crucificarea-crestinilor… […]

  Apreciază

 27. aha said, on mai 7, 2014 at 11:36 pm

  problema e partiala. de ce tace presa e clar. problema e de ce noi, ceilalti, nu vrem sa vedem adevarul. poate tu sau eu il vedem…sau intrezarim. dar nu facem nimic, sau aproape nimic sa ii trezim si pe ceilalti. facem? eu cred ca nu. pentru ca si noi, la randul nostru avem familii, ne-ar place sa castigam mai multi bani ca se ne desfatam in concedii, sa mergem la restaurant unde sclavii ne servesc bucate alese, sa mergem sa petrecem pastele in bucovina unde nu ne intrebam cum si cat muncesc servitorii aia ca noi sa fim serviti regeste ( ca doar de aia am dat bani….si asta pare ca e corect dar nu e). nu facem asta pentru ca daca vorbim sau spunem asa ceva la munca suntem considerati retardati, habotnici sau „pocaiti” ( termenul asta deja e folosit la noi ca sa jicneasca omul….cam asa cum e folosit si cel de mironosita). si tacem. asta facem. trebuie sa vorbim neincetat de Dumnezeu si sa Il marturisim neincetat. chiar daca mai avem caderi!

  Apreciază

 28. ORTODOXIE said, on mai 8, 2014 at 11:46 pm

  Reblogged this on CREDINŢĂ DREAPTĂ ORTODOXĂ!!!.

  Apreciază

 29. […] De ce tace mass-media cu privire la crucificarea crestinilor de catre jihadistii radicali? […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: