SACCSIV – blog ortodox

S-a dispus sistarea lucrarilor de prospectiuni in Neamt

Posted in MIHAI SILVIU CHIRILA by saccsiv on martie 20, 2014

   Aflam ca:

S-a dispus sistarea lucrarilor de prospectiuni in Neamt

Mai e de lucru, insa ii felicit pe toti cei care au actionat pentru a se ajunge pana aici.

Ma bucur ca printre ei s-a aflat si fratele Mihai-Silviu Chirila.

Ma intristez ca in afara de localnicii direct interesati sa-si apere glia de oamenii cu dinamita, ceilalti care s-au implicat au fost doar oleaca mai multi decat degetele de la o mana.

 

10 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Pitt said, on martie 20, 2014 at 6:44 pm

    PROSPECTIUNI = DISTRUGEREA PAMANTULUI ROMANESC SI A PANZEI FREATICE, FARA PERMISIUNEA PROPIETARULUI , FACUTA ABUZIV DE CATRE TRADATORII DE NEAM SI DE TZARA DIN TOATE CLASELE POLITICE…

    VENEA SI ITI PUNEA STEAGURI PE PAMANTUL TAU, FARA SA TE INTREBE NIMIC, FARA SA-TI CEARA PAREREA, TU ERAI PE POST DE „PIELEA PULII” NU TE BAGA DELOC IN SEAMA…

    BAGAU DINAMITA SI DINAMITAU PAMANTUL !!!!!

    PRIMARUL DIN COMUNA „STEFAN CEL MARE” CEARTA MASS-MEDIA: „DIN CAUZA VOASTRA S-A AFLAT DE PROSPECTIUNI, DACA NU DESCHIDEATI VOI GURA NIMIC NU SE AFLA”…!!!!!!!!

    DECI NOI NICI MACAR NU MAI AVEM VOIE SA NE APARAM PROPIETATEA SI SA DAM ALARMA DESPRE VANZATORII DE TZARA, SCLAVII UMILI AI SIONISTILOR CE VOR NOUA ORDINE MONDIALA!!!

    P.S: OBSERV CA IN APOCALIPSA DUPA IOAN ZICE DESPRE DISPARITIA APEI POTABILE DE PE PAMANT, PRIN FRACTAREA HIDRAULICA SE PRODUCE DISTRUGEREA PANZEI FREATICE. OARE O FI VREO SIMPLA COINCIDENTA?

    Apreciază

    • Iacoboaie Radu said, on martie 20, 2014 at 10:48 pm

      Eu cred că această contaminare a apei prin exploatarea gazelor de șist, în ciuda protestelor unor grupuri de români, face parte dintr-un război care se duce împotriva României și românilor. Războiul acesta este unul atipic, neconvențional. Noi știm acum cine ne urăsc de moarte. Cu atât mai mult, trebuie să ne mobilizăm în a-i informa și a-i trezi și pe ceilalți români.
      Economic, ne-au ruinat. Politic, ne-au înrobit. În plan cultural și spiritual, avem o criză profundă, inclusiv identitară. Sistemul de învățământ și cel sanitar sunt la pământ. Mass media evită în general toate problemele vitale pentru România.
      Frați români, se lucrează într-adevăr și temeinic la distrugerea noastră pe toate planurile!
      Cât timp vom mai asista nepăsători cum România se îndreaptă spre prăpastie: dezmembrarea statului, înstrăinarea aproape în întregime a avuției naționale (ceea ce este un jaf), sărăcirea populației, disoluția familiei?…

      Apreciază

      • Pitt said, on martie 21, 2014 at 3:23 pm

        Si eu cred la fel.

        Multumesc Lui Hristos Dumnezeu in Treime Slavit ca mai exista oameni care gandesc ca tine.

        Apreciază

      • Iacoboaie Radu said, on martie 21, 2014 at 8:54 pm

        PITT

        Eu sunt un păcătos. Nu sunt un lider. Ce soluții crezi că am putea găsi? Ce trebuie făcut?

        Apreciază

  2. Alin said, on martie 20, 2014 at 9:54 pm

    Gigantul Shell renunta sa produca gaz natural in Marea Neagra

    Gigantul anglo-olandez al hidrocarburilor Shell a anuntat miercuri ca a decis sa stopeze negocierile cu autoritatile ucrainene si americanii de la ExxonMobil care vizau extragerea de gaze naturale dintr-un zacamant situat in nord-vestul Marii Negre, scrie AFP.

    http://economie.hotnews.ro/stiri-companii-16857288-criza-din-ucraina-gigantul-shell-reunta-produca-gaz-natural-marea-neagra.htm

    Apreciază

  3. Iacoboaie Radu said, on martie 20, 2014 at 10:27 pm

    Mulțumesc frate Vasile pentru link-ul cu roșu (Mihai Silviu Chirilă). După ce am vizionat filmul cu părintele Iustin, am putut viziona și altele extrem de interesante: Războiul de distrugere a României (moderatoare: Monica Ghiurco, istoricul Larry Watts, istoricul Cristian Troncotă și alții), Conturile lui Ceaușescu.

    Apreciază

  4. Iacoboaie Radu said, on martie 20, 2014 at 10:57 pm

    Cine va putea sa spuna la Infricosatoarea Judecata ca n-a stiut ?
    Apologeticum, 19 martie 2014

    Sunt creştini ortodocşi care nu mărturisesc şi nu apără Ortodoxia, temându-se că vor avea necazuri, că vor fi daţi afară de la serviciu, că işi vor pierde averea şi libertatea. Dar Domnul Hristos ne spune că pentru Adevăr trebuie să te jertfeşti şi la nevoie să şi mori. Dacă nu mărturisim, ne aşteaptă o veşnicie îngrozitoare, chinuitoare în focul cel veşnic. Pentru că de moartea trupească, de Judecată şi veşnicie nu putem scăpa. Teama de această moarte trupească este o mare greşeală. Murim în câteva clipe, dar ce urmează este mai important. Cum ne ia moartea? Unde ne duce?

    Iar dacă pentru orice cuvânt în plus vom da răspuns, cu atât mai mult pentru orice cuvânt ruşinos şi „cu atât mai mult pentru orice cuvânt ucigător de suflet”, spune părintele Arsenie Papacioc. Dacă mărturisim, suntem vii duhovniceşte şi-n această viaţă şi în viaţa cea veşnică. Iar dacă nu mărturisim, este o suferinţă teribilă, se îndepărtează harul Duhului Sfânt de la noi şi suntem morţi duhovniceşte în această viaţă, iar după Judecata Înfricoşată, vom merge în chinurile cele veşnice.

    Cine va putea să spună la Înfricoşata Judecată că n-a ştiut? Dacă n-a ştiut de ce n-a întrebat, de ce nu s-a informat? Cât timp am pierdut şi câte lucruri deşarte am căutat, am citit şi am aflat în această viaţă? Hristos ne-a spus tot ce ne este necesar pentru mântuire. Dar iată ce este mai înfricoşător între toate temeiurile de frică pentru cei care, în viaţa aceasta, nu se tem de păcat şi se ruşinează să mărturisească…

    Doamne ajută!

    Apreciază

  5. […] S-a dispus sistarea lucrarilor de prospectiuni in Neamt […]

    Apreciază

  6. gabi said, on martie 27, 2014 at 10:41 pm

    sint de acord cu partidul crestin ortodox trebuie sa luptam pentru libertatea noastra .fara cip si fara card sa nu ne fie frica sa marturisim cu totii adevarul ca fricosii si iubirea se slava desarta omul nu se mantuieste trebuie sa marturisim pe sfinta treime cu curaj siadevar

    Apreciază

    • Iacoboaie Radu said, on martie 27, 2014 at 11:20 pm

      GABI

      Frica vine de la diavol, ca și întristarea, descurajarea, deznădejdea. Părintele Mihai Valică spune în interviurile și conferințele sale, că cei fricoși nu se mântuiesc, și chiar sunt primii lepădați de Dumnezeu. Creștinul adevărat este curajos și un erou prin excelență, adică prin însăși firea lui.
      Doamne ajută!

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.