SACCSIV – blog ortodox

Video: IPS NIFON al Targovistei – lucratorul ANTIHRISTULUI

Posted in CONSILIUL MONDIAL AL BISERICILOR, ECUMENISM, Mitropolitul Nifon Mihăiţă by saccsiv on noiembrie 17, 2013

Pentru cei mai incepatori ce inca nu stiu, ecumenismul este fundamental pregatirii terenului inscaunarii ANTIHRISTULUI, alaturi de GUVERNUL MONDIAL si sinistra combinatie CIP – EGUVERNARE – INTERNETUL OBIECTELOR:

O carte exceptionala: ECUMENISMUL FARA MASCA

Consiliul National al Bisericilor lui Hristos din SUA finantat de … ROCKEFELLER

De aceea marturisitorii se si straduie sa scoata poporul din aceasta mocirla:

Graiul Ortodox: PATRIARHUL BARTOLOMEU TRADEAZA ORTODOXIA DIN INTERIOR. Ce spune Mitropolitul Serafim de Pireu? Ziarul Orthódoxos Týpos: A FOST ALES PENTRU A ELIMINA SFINTELE CANOANE si pentru a servi religiei universale. Concluzia: PREGATESTE TERENUL ANTIHRISTULUI

163) O nouă intervenție a Sinaxei Clericilor și Monahilor Ortodocși din Grecia – SE CERE CONVOCAREA UNUI SINOD PANORTODOX ȘI CONDAMNAREA ECUMENISMULUI

Din pacate, slugoii dracului se straduie taman pe dos. Iata-l de exemplu pe IPS Nifon la mascarada CMB din 4 noiembrie 2013, incepand cu minutul 1:35:00:

Si nu e prima sa actiune in acest sens … Cititi va rog si:

26 august – 2 septembrie, Geneva: intrunirea CONSILIULUI MONDIAL AL BISERICILOR. BOR este reprezentata de Mitropolitul Nifon Mihaita

VIDEO Elogiu ECUMENISMULUI in discursurile conferinței prilejuite de aniversarea a 10 ani de la vizita Papei Ioan Paul al II-lea în România

9-11 decembrie 2009: Familia, în atenţia Grupul Ecumenic de Rugăciune din Parlamentul României

26 august – 2 septembrie, Geneva: intrunirea CONSILIULUI MONDIAL AL BISERICILOR. BOR este reprezentata de Mitropolitul Nifon Mihaita

A VENIT DOAR CA SA SE PLIMBE? Secretarul general al Consiliului Mondial Bisericilor in vizita la Basescu si Patriarhul Daniel

22 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. john said, on noiembrie 17, 2013 at 3:40 pm

    Suntem bombardati de catre sistem cu Apocalipsa dupa Apocalipsa,poate in final cine stie…..o nimeresc:

    ĂSTA ESTE ADEVĂRUL: Gazele de șist, pregatesc terenul pentru ANTIHRIST !!!
    http://marturisim.ro/asta-este-adevarul-gazele-de-sist-pregatesc-terenul-pentru-antihrist/

    100 de zile până la Apocalipsă? Iată cum se va sfârși lumea conform mitologiei nordice
    http://www.efemeride.ro/100-de-zile-pana-la-apocalipsa-iata-cum-se-va-sfarsi-lumea-conform-mitologiei-nordice

    Îl ştie cineva pe Lucian Apollo Zalmoxe Lumina? Acesta crede că pe 16 decembrie 2013, planeta Nibiru va omorî 2,78 miliarde de oameni, iar Soarele va răsări de la vest!
    http://www.godlikeproductions.com/forum1/message2397686/pg1

    “Vor fi anumite schimbări pe această planetă albastră frumoasă. Nibiru va trece în apropiere de Lumină pe 16 decembrie 2013, anul acesta. Axa planetei va fi modificată. Lungimea zilelor va fi modificată. Lungimea anului va fi mai mare. Noua perioadă de revoluţie va fi de 405 zile în jurul Pământului. 26,1 grade sud va fi noua axă de înclinare. Vom avea două veri în emisfera nordică. În decembrie, temperaturile vor atinge -50 de grade în România şi în Europa. Australia va fi noul pol sud, iar Canada noul pol nord”.
    Mesajul lui Lucian nu se încheie aici şi continuă apocaliptic:
    “Se va schimba, de asemenea, şi rotaţia. Soarele va răsări din vest şi apune în est. Aproximativ 2,78 de miliarde de oameni vor muri. Restul vor fi evacuaţi de către alcorieni, alfardieni, zegetinieni, sirusieni şi arcturieni.”

    Apreciază

  2. Maria said, on noiembrie 17, 2013 at 4:09 pm

    Dar si anul trecut pe vremea asta erau peste tot avertizari ca se sfarseste lumea in 22 decembrie 2012 si nu s-a intamplat nimic .Iar Soarele niciodata nu va rasari de la apus si sa apuna la rasarit , pentru ca este asezat de Insusi Creatorul in aceasta pozitie , Rasaritul si Apusul , aceste doua puncte cardinale avand o semnificatie biblica sacra , in toata viata pamanteana cat si in Cer .
    Steaua care a condus magii spre pestera unde s-a nascut Domnul , a fost spre Rasarit , Iisus va veni pe norii cerului la a doua venire , de la Rasarit , noi construim casele cu fata spre Rasarit , Bisericile ortodoxe sunt construite cu Altarul spre Rasarit , noi avem in casa icoane pe peretele dinspre Rasarit , deci Rasaritul parca ar fi „drumul „spre Cer si in Rai , iar si sufletul atunci cand se desparte de trup , cred ca este dus de ingeri , tot spre Rasarit .Iar „Rasaritul cel de Sus „, este insusi Domnul .

    Apreciază

  3. amonmiss said, on noiembrie 17, 2013 at 8:28 pm

    Am ramas masca! Stiam ce e si cine e, dar asta e dovada clara! Am tot sperat sa il indrepte Dumnezeu. La fiecare slujba duminicala preotul il pomeneste si ma inchin pentru el sa il trezeasca Tatal ceresc! La noi in biserica este poza lui pe peretele din stanga, deasupra diaconului. V-am mai spus, are in mana un toiag cu coarne. Doamne, cui ne inchinam?????

    Mai am o intrebare, pentru fratii si surorile imbunatatiti: la Sfanta Slujba, cand se canta ,,…bine este cuvantat, cel ce vine, intru numele Domnului…” nu inteleg aici nimic – de ce nu iL bunecuvantam pe Domnul Hristos??? De ce pe cel care vine intru numele Domnului?????

    Apreciază

    • Maria said, on noiembrie 17, 2013 at 11:16 pm

      Asa se spune „Bine este cuvantat cel ce vine intru numele Domnului ,Dumnezeu este Domnul si s-a aratat noua „.
      Cel ce vine intru numele Domnului este binecuvantat de Dumnezeu , se refera la crestinii botezati care fac parte din Biserica lui Hristos , de aceea se si spune ca „Sa aratat noua” , Mantuitorul .

      Apreciază

    • marian said, on noiembrie 18, 2013 at 12:55 am

      Cand Mantuitorul a intrat in Ierusalim (cand sarbatorim Floriile), atunci multimea a strigat astfel

      „7. Si au adus manzul la Iisus si si-au pus hainele pe el si Iisus a sezut pe el.
      8. Si multi isi asterneau hainele pe cale, iar altii asterneau ramuri, pe care le taiau de prin gradini.
      9. Iar cei ce mergeau inainte si cei ce veneau pe urma strigau, zicand: Osana! Bine este cuvantat Cel ce vine intru numele Domnului!
      10. Binecuvantata este imparatia ce vine a parintelui nostru David! Osana intru cei de sus!
      11. Si a intrat Iisus in Ierusalim si in templu si, privind toate in jur si vremea fiind spre seara, a iesit spre Betania cu cei doisprezece.”

      (Evanghelia dupa Marcu, cap.11):

      Apreciază

      • Maria said, on noiembrie 18, 2013 at 3:01 pm

        Da , si de doua mii de ani , s-a introdus aceasta urare de binecuvantare in Sf Liturghie , unde sunt binecuvantati crestinii botezati si nu ereticii , adaugandu-se ‘Dumnezeu este Domnul si S-a aratat noua „.

        Apreciază

      • amonmiss said, on noiembrie 18, 2013 at 7:31 pm

        Multumesc marian, multumesc Maria, acum am inteles. Sunt ortodox incepator, doar de sapte ani practic ortodoxia adevarata, pana atunci am fost ortodox lumesc. Va multumesc ca imi raspundeti la intrebari!

        Apreciază

    • STOP RFID 666 said, on noiembrie 18, 2013 at 3:34 pm

      amonmiss

      Tu nu esti sectar?

      Apreciază

      • amonmiss said, on noiembrie 18, 2013 at 7:32 pm

        RFID, chiar nu ma asteptam sa pui asemenea intrebare, doar ma cunosti, sti cine sunt…sau poate nu esti tu pe cont…

        Apreciază

    • Ionut said, on iulie 5, 2021 at 2:16 pm

      Pai cine a venit intru numele Domului? Iisus Hristos a venit in numele Domului a Tatalui , a şi spus: ” Eu am venit in numele Celui ce m-a trimis şi nu ma-ti primit, va veni altul in numele lui , pe acela il veti primi”

      Apreciază

  4. aha said, on noiembrie 17, 2013 at 9:06 pm

    ce seaca e plenara aia a CMB. imi aduce aminte de intalnirile organizatiei de pioneri. exact acelasi stil era. seci, fara pic de dragoste , fara nimic omenesc. atunci, la pioneri, mereu ma gandeam de ce merg acolo ca oricum tot nu pot spune nimic. acum am aflat si raspunsul.

    Apreciază

  5. Extremismul ortodox e la vedere | said, on noiembrie 17, 2013 at 10:50 pm

    […] intervievat de Danion Vasile, cu care a făcut o carte sau Saccsiv, vede în „ecumenism” „terenul înscăunării Antihristului”. Iar „slugoii dracului” sunt teologii sau episcopii care se duc la întruniri […]

    Apreciază

  6. blue said, on noiembrie 18, 2013 at 9:38 pm

    Poate era bine să te uiţi puţin pe el.

    Apreciază

  7. […] intervievat de Danion Vasile, cu care a făcut o carte sau Saccsiv,vede în „ecumenism” „terenul înscăunării Antihristului”. Iar „slugoii dracului” sunt teologii sau episcopii care se duc la întruniri […]

    Apreciază

  8. […] Video: IPS NIFON al Targovistei – lucratorul ANTIHRISTULUI […]

    Apreciază

  9. […] Video: IPS NIFON al Targovistei – lucratorul ANTIHRISTULUI […]

    Apreciază

  10. […] Video: IPS NIFON al Targovistei – lucratorul ANTIHRISTULUI […]

    Apreciază

  11. […] Video: IPS NIFON al Targovistei – lucratorul ANTIHRISTULUI […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.