SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: AEROPORTUL INTERNATIONAL DIN DENVER – picturi ce descriu instaurarea NOII ORDINI MONDIALE. Plus tot soiul de simboluri

Posted in aeroportul international din DENVER by saccsiv on august 9, 2013

   Lucrez la un material despre posibile practici sataniste (cu sacrificii de copii) ale unor marionete de rang inalt, in zona Denver. Si amintindu-mi de aeroport, am dorit sa revad materialele ce le postasem in trecut despre acesta. Si cand colo …

   Acum 4 ani postasem un filmulet de pe youtube. A disparut. Am mai pus acum 1 an altul. A disparut si acela. Asa ca mai pun unul:

   Vizionati va rog si fotografiile de la:

VIDEO: Simboluri ale NOII ORDINI MONDIALE pe aeroportul international din DENVER

   Cititi va rog si traducerea facuta de fratele STOP RFID 666 la filmuletul in limba spaniola:

VIDEO: Noi imagini cu AEROPORTUL INTERNATIONAL DIN DENVER

   Daca mai gasiti si alte filme ce prezinta simboluri din acest aeroport, va rog sa postati la rubrica de comentarii.

   Cititi va rog si:

GOOGLE MAPS: Pentagrama si denumirea „Lucifer” intr-o tabara de copii din Kazakhstan

VIDEO: Ce se intampla la ASTANA, capitala Kazakhstanului, plina de SIMBOLURI ale NOII ORDINI MONDIALE?

 

21 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  • Maria said, on august 10, 2013 at 12:29 am

   Acesta-i aeroportul satanei ! Antihrist il va folosi cu toti adeptii lui .
   Puterea lui va fi numai atat cat Dumnezeu va voi , dupa care , va fi legat in lanturile iadului pe veci , impreuna cu toti satanistii lumii .

   Apreciază

 1. pcmouse said, on august 9, 2013 at 8:20 am

  cine a scris legea asta noua este sanatos la cap?cum adica nu mai am voie sa trec pe la trecerea de pietoni?dar pe jos am voie.adica trebuie sa cobor dupa bicicleta sau las bicicleta le gata si trec?:)si inca ceva.buletin sa am la mine pt ce?
  pt cartela de telefon daca vrei sa cumperi sa ai buletin si tot asa..
  fratilor observati peste tot in ultimul timp buletin se cere..se intinde plasa..se pregateste pt cei care nu vor sa mai accepte buletinele noi.ca pe unde te duci daca nu ai buletin sa fi amendat.sau neprimit..ne indreptam clar spre stat totalitar..
  http://adevarul.ro/news/societate/biciclisti-1_51f25306c7b855ff5675cbef/index.html

  Bicicliştii vor avea şi ei de respectat câteva reguli noi de circulaţie. Mai exact, odată ce vor intra în vigoare noile reglementări rutiere, ei vor fi obligaţi să meargă într-un singur rând pe banda de circulaţie, nu au voie să folosească trecerile de pietoni?! şi nu au voie să înveţe mersul pe bicicletă pe drumuri intens circulate. Mai mult, bicicliştii sunt obligaţi să aibă asupra lor un act de identitate. Iată ce spune legea:„(2) Pe timpul circulaţiei pe drumurile publice, conducătorii de biciclete sunt obligaţi să aibă asupra lor actul de identitate.” Important! – Toţi posesorii de vehicule au interzis de acum înainte să mai circule pe acostamentul drumului – aşa numita bandă de urgenţă. Excepţie fac bicicliştii,care pot folosi acostamentul dacă nu dispun de piste special amenajate şi nu pun în pericol circulaţia.

  Apreciază

  • tataia said, on august 9, 2013 at 2:03 pm

   Nu stiu de ce te enervezi asa, nu a fost niciodata voie sa treci cu bicicleta pe la trecerea de pietoni (decit dupa ce ai coborit de pe ea) doar ca pina acum nu s-au prevazut niciodata sanctiuni. Nu lasi domnle nici o bicicleta legata…o iei de coarne si o duci cu tine…dar mergi PE JOS. Deoarece este trecere de PIETONI nu de BICICLISTI. Nu ti se pare normal? Buletinul trebuia sa il ai la tine si ca pieton…nu doar ca biciclist, deci nu vad ce restrictie in plus iti introduce noua lege.

   Sigur ca nu sint insa de acord ca trebuie sa prezinti buletinul, pentru cumpararea unei cartele telefonice…Eu am cumparat o BORMASINA, o bormasina de 250 lei de la Dedeman si nemernicii mi-au cerut buletinul! Cica pentru garantie! Sa fim seriosi! Cind a fost vreodata garantia nominala? Ca daca te duceai cu obiectul si hirtia de garantie dupa el nimeni, dar absolut nimeni nu verifica ca numele de pe hirtia de garantie sa corespunda cu persoana care prezinta obiectul la garantie.

   Dar acuma degeaba te enervezi tu ca biciclist ca legea te obliga sa cobori de pe bicicleta daca vrei sa treci pe la trecerile de pietoni…pe mine, care nu circul cu bicicleta ci cu masina ma enerveaza biciclistii care traverseaza pe la trecerea de pietoni calare pe bicicleta…

   Apreciază

   • Teo said, on septembrie 30, 2013 at 8:36 pm

    Prietene,lucrez la o firma care vinde electrocasnice..Cei de la Dedeman nu sunt nemernici,ca ti-au cerut buletinul.Asa cere legea,,daca vrei garantie trebuie sa prezinti un act de identitate.Ce fac ei apoi cu datele tale asta nu mai este treaba mea..Cei de la Dedeman nu sunt nemernici..Si-au facut meseria.Nemernici sunt cei,care au dat legea asta.
    Sper ca am facut putina lumina!

    Apreciază

  • blue said, on august 10, 2013 at 11:40 am

   @pcmouse
   Dacă ai fi şofer, ai inţelege. Când iţi apare un om brusc in faţă pe trecerea de pietoni, contează dacă e pe jos sau pe bicicletă, căci în primul caz ai timp să îl eviţi. Asta ar putea face difereneţa între viaţă şi moarte. Din câte ştiu eu nu e voie nici să alergi pe trecerea de pietoni, din acelaşi motiv, iar mulţi nu respectă asta. În ceea ce priveşte buletinul, eu ştiu ca şi pe vremea lui Ceauşescu erai obligat să-l porţi la tine pentru legitimare, în caz că ţi se întâmplă ceva să poţi fi identificat, în caz că ai semnalmentele unui răufacator căutat de poliţie să poţi fi scos de sub bănuieli şi tot aşa.
   A, sunt de acord că ni se cer buletinele sau datele personale pentru alte tâmpenii şi nu e normal, de ex la bancă atunci când depui bani, sau la cumpărături… am văzut o fătucă cu un catastif în mână care cerea date personale pentru nu ştiu ce promoţii la ţigări şi erau destui spălaţi pe creier care le dădeau, inclusiv cu numere de telefon, l-am auzit pe unul care dadea şi numărul de telefon al soţiei…. disperat după un pachet de tutun în plus… 🙂

   Apreciază

 2. STOP RFID 666 said, on august 9, 2013 at 8:41 am

  Apreciază

 3. STOP RFID 666 said, on august 9, 2013 at 8:42 am

  Apreciază

 4. john said, on august 9, 2013 at 9:17 am

  Confesiunile unui agent CIA despre lagarele FEMA

  Apreciază

 5. acelas said, on august 9, 2013 at 5:41 pm

  gandire a responsabililor unor neamuri pagane, spre deosebire de cei ale unor neamuri crestine ..

  http://www.cotidianul.ro/premierul-turc-indeamna-femeile-sa-aiba-cel-putin-trei-copii-219902/

  .

  Apreciază

  • Maria said, on august 10, 2013 at 12:23 am

   Crezi ca din prea mult respect pt Crestinism , indeamna turcul sa se inmulteasca neamul lui ? Nu .
   Vrea sa creasca natalitatea la el in tara , sa nu scada populatia , sa stapaneasca , ca pe vremuri , cand erau puzderie si cucereau popoare .

   Apreciază

 6. danutza said, on august 9, 2013 at 6:17 pm

  http://www.realitatea.net/caz-socant-in-judetul-iasi-preotul-nu-ingroapa-mortul-daca-acesta-are-datorii_1244662.html
  Sa-mi fie iertat, dar nu inteleg ce se intampla cu preotii, ca din ce in ce mai multi o iau pe aratura. Se indeparteaza de esenta crestinismului, de misiunea lor ca parinti.
  Daca sunt antiecumenisti, sunt procip.Daca sunt anticip, le e frica sa marturiseasca sau accepta ecumenismul, etc.
  Unde o sa ajungem? Incep sa se implineasca profetile, sa mergem zeci de kilometrii ca sa gasim un duhovnic bun?

  Apreciază

  • Maria said, on august 10, 2013 at 12:14 am

   Este un caz izolat si sunt sigura ca acest preot isi va primi pedeapsa pentru aceste fapte , deoarece mitropolitul Teofan este foarte sensibil la asemenea abateri de la Ortodoxie .

   Apreciază

 7. aniush said, on august 9, 2013 at 8:59 pm

  Medicul din imagine se bucura ca vor fi exterminati crestini? Sa ma ierte bunul Dumnezeu…cata rautate sta ascunsa in acesti oameni?
  PS: Este vorba de filmul despre inchisorile FEMA postat pe site de john.
  Dumnezeu sa ne ajute! Sa fim uniti, sa fim cu Hristos in duh si adevar orice s-ar intampla.

  Apreciază

  • Maria said, on august 10, 2013 at 12:20 am

   Cum sa nu se bucure daca a fost membru la iluminati , asa cum spune in comentariul din video ?
   Ce medic? Acesta face parte dintre acei criminali .

   Apreciază

   • tataia said, on august 10, 2013 at 4:03 am

    Pai si dupa tine medicii fac cumva lucrarea lui Dumnezeu? Chiar si aceia care se cred crestini…cum sa indopi tu omul cu medicamente (otravuri)? Sau mai ales cum sa il operezi crezind ca in acest fel il salvezi? Doar Dumnezeu salveaza vieti…deci probabil ca daca acel om a avut un accident inseamna ca Dumnezeu a vrut ca respectivul sa moara (sa se intilneasca cu El). Deci un medic crestin este un non-sens…toti fac lucrarea satanei. Pai eu unul nici nu imi pun centura cind merg cu masina si am circulat toata Europa…ar insemna sa cred in centura in loc sa cred in Dumnezeu. Si pina acum nu am avut nici un accident!

    Evident ca unii se bucura ca vor fi exterminati crestinii deoarece ei cred ca cei care se numesc crestinii nu sint nimic altceva decit niste inapoiati, niste fundamentalisti, niste fanatici, care au creat inchizitia si cruciadele, care au ucis in numele religiei lor si asa mai departe…in momentul in care tu esti spalat pe creier de ateismul stiintific evident ca nu vei sti altceva…

    Apreciază

 8. mihai said, on august 9, 2013 at 11:13 pm

  oricum pt. crestini se anunta vremuri tulburi, vedem ce se intampla in siria

  Apreciază

 9. john said, on august 10, 2013 at 9:06 am

  Romania, un stat totalitar
  Libertatea este sclavie… Big Brother te urmareste!
  Tehnologia informatiei sau talpa iadului?
  Este interesant si infricosator in acelasi timp sa urmarim evenimentele din ultimii ani. Stiu, unii vor sari ca e vorba de “teoria conspiratiei” (a se citi: baliverne), dar ii rog cel putin sa aiba rabdare si sa citeasca ce am de spus. Pentru mine e destul de clar in ce directie ne indreptam: o societate controlata total cu o structura de conducere piramidala, in care marea masa e redusa la nivelul de sclavie. Fiecare om va fi “cipat”, adica i se va implanta un microcip RFID (peRFID) de identificare ce va contine toate datele personale: nume, varsta, sex, date biometrice, situatie profesionala, permis auto, date medicale, cont bancar (nu vor mai exista bani cash) etc. Aceste date vor putea fi accesate si modificate de catre autoritati si, probabil, de hackeri. Departe de a fi o lume mai sigura, furtul de identitate va deveni o crima extrem de frecventa si periculoasa. Sigur, de cipare va fi scutita o anumita “elita”.
  Absolut totul va fi controlat. Dealtfel, deja sunt inregistrate TOATE convorbirile noastre telefonice, tot ce facem pe internet (e-mail-uri; ce scriem in blog; ce site-uri accesam). Cu ajutorul telefonului mobil, o persoana poate fi monitorizata non stop (adica se va stii exact in ce pozitie este). E posibil ca multi oameni sa fie obligati sa poarte bratari de monitorizare (care permit localizarea posesorului pe principiul telefoniei mobile); dar chiar si fara asemenea metode, camerele video “inteligente” plasate peste tot ne pot identifica automat pe baza datelor biometrice. La fel, se pot plasa cititoare de microcip rfid in toate zonele “sensibile”: la intrarea in metrou sau in autobuz, de exemplu. Pe de alta parte, fiecare om va avea o fisa electronica in care se vor inregistra absolut toate datele relevante (din punctul de vedere al lui Big Brother) despre el. Orice revolta impotriva sistemului va putea fi astfel rapid inlaturata!

  Cum va arata orasul viitorului? Cititi aici: http://hristofor.wordpress.com/2009/01/26/primul-oras-in-care-totul-va-fi-supravegheat-new-songdo-city/ E drept, acolo nu se vorbeste de microcip implantat, “doar” de un card universal de identitate cu microcip(rfid). Efectul e acelasi insa. Si, la o adica, dupa cum spunea cineva – cardul poate fi pierdut sau furat. Asa ca, se va spune ca e mai “sigur” sa fii implantat cu un microcip. Nu? Esti retrograd si te opui”progresului tehnologic”? (Stiti foarte bine: deja avem pasapoarte biometrice cu microcip in Romania si permise auto cu microcip. Si carduri bancare cu microcip! Si de peste 2 ani, vom avea buletine cu microcip.). Asa ca naivii care isi inchipuie ca lucrurile despre care vorbesc sunt plasate intr-un viitor indepartat, ar fi bine sa-si deschida ochii!!!

  De cativa ani, oamenii sunt fortati sa-si implanteze animalele cu microcipuri. S-a inceput cu vacile, porcii, caii, oile etc. Gainile si alte pasari de curte au fost scutite (insa exterminate cu ocazia tepei numita “gripa aviara”). De microcipuri implantate n-au scapat nici pisicii si cainii de casa. De exemplu, in Bucuresti primaria a decis ca toti cainii si pisicile de casa sa fie castrati – uite asa! – asta pe langa microcipare, vaccinuri, pasapoarte si alte formalitati costisitoare. Nu o zic eu, e o stire de presa: http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/119374/Bucurestenii-obligati-sa-si-sterilizeze-cainii-si-pisicile.html. De ce toate aceste masuri? Pentru control, evident! Uitati ce teapa si-au luat taranii! Acum nu mai au voie sa vanda lapte si branza in piete! Nici oua macar! Sunt obligati sa predea laptele firmelor mari de procesare; pe un pret de nimic, bineinteles! Vor sa cracneasca? Pai nu stim totul despre cate vaci/oi au? Vor sa ne triseze? Sa vanda lapte pe ascuns? Ii plesnim imediat peste bot! Asta asa, in paranteza fie spus…

  Stiu ca si in conditiile unei societati complet orwellizate, vor fi multi prosti care vor canta litania: “daca n-ai nimic de ascuns, de ce sa-ti fie frica?“. “Big Brother ne urmareste pentru a ne proteja! Numai infractorilor le e frica de el.“. S-o credeti voi, tampitilor! Nu ma mai feresc de cuvinte. “Big Brother” nu vrea sa va protejeze, ci sa va EXPLOATEZE. Si pentru a va exploata cat mai bine, vrea sa va controleze complet vietile! SCLAVILOR! Deja sunt in studiu microcipuri implantate, in creier, care pot controla direct mintile oamenilor – in mod clar sa lucreaza masiv la asta si cine stie la ce se va ajunge in viitor! Vrei sa protestezi; sa-ti ceri drepturile? Pai, pur si simplu, nu vei fi capabil sa te gandesti asa ceva! Are grija Big Brother de asta – sa fii un sclav multumit si iubitor!

  Cum s-a ajuns in situatia asta? Eh, povestea e lunga. Scriitori SF si nu numai au prevazut de mult timp ceea ce urma sa se intample. Romanul 1984 al lui Orwell e poate cel mai cunoscut. Tot faimos e si romanul “Minunata lume noua” al lui Huxley. Sunt si alte contrautopii clasice interesante. O societate orwellizata e descrisa, foarte bine dupa parerea mea, in romanul Dayworld al lui Phillip Jose Farmer (cu mentiunea ca lumea de acolo pare idilica fata de realitatea curenta). Dar nu numai scriitorii SF au scris despre “vremurile noastre” (daca imi permiteti aceasta sintagma).

  Apocalipsa a fost scrisa cu aproape 2 milenii in urma, si iata multe lucruri de acolo se dovedesc extrem de actuale! Cati oameni sunt constienti ca in casele lor numarul 666 e prezent (sub o forma codificata) de zeci poate sute de ori? Si totusi, fiecare cod de bare are un 666! E limpede ca buna ziua! Cele doua bare subtiri – care apar de 3 ori in codul de bare, pe post de separatori – sunt citite de calculator sub forma numarului 6 (SASE). O gluma proasta a inventatorilor acestui sistem de codificare a produselor, ar putea spune unii. Dar mi se pare ca e mai mult decat proasta “gluma” asta; e de-a dreptul diabolica! Initialele T.I. pot insemna atat “tehnologia informatiei”, cat si TALPA IADULUI! Nici o legatura? Mai ganditi-va! Si urmariti: http://nucatuselorelectronice.ning.com/video/video/show?id=2777339%3AVideo%3A3870

  Apreciază

 10. […] VIDEO: AEROPORTUL INTERNATIONAL DIN DENVER – picturi ce descriu instaurarea NOII ORDINI MONDIALE. … […]

  Apreciază

 11. […] Scriam eu in articolul VIDEO: AEROPORTUL INTERNATIONAL DIN DENVER – picturi ce descriu instaurarea NOII ORDINI MONDIALE. … din 2013 ca “acum 4 ani postasem un filmulet de pe youtube. A disparut. Am mai pus acum 1 an […]

  Apreciază

 12. […] VIDEO: AEROPORTUL INTERNATIONAL DIN DENVER – picturi ce descriu instaurarea NOII ORDINI MONDIALE. … […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: