SACCSIV – blog ortodox

ASA SA FIE? Oamenii de rand albi scornesc, aplica si promoveaza toate ticalosiile de care sunt pe nedrept invinovatite ELITELE. Guvernele doar legifereaza vointa norodului …

Posted in antihrist, EVREI, GUVERN MONDIAL, NOUA ORDINE MONDIALA, stricarea societatii by saccsiv on septembrie 22, 2013

   Iata comentariul cititorului pictorulamator postat la articolul STIRILE ZILEI (20.09.2013): Suedia – masturbarea in public este permisa. Pro TV dat in judecata pentru nunta gay. Cea mai rece iarna din ultimii 100 de ani. Medias – cetatea masonilor?:

Ce se-ntampla in suedia e strigator la cer. Mai dureros este ca avem de-a face cu un popor alb european cu religie derivata din crestinism. Pacat, crestinismul european cade pe rand in mai toate tarile. Pina si tarile Asiei indepartate se ingrozesc de ceea ce a ajuns Europa alba. Pacat, pina nu demult eram suparat pe invazia negrilor si a asiaticilor pe pamantul european crestin. Acum nu mai zic nimic.
Ce fac nordicii nu are nimic in comun cu planurile evreiesti. Pur si simplu le place teribil ceea ce fac iar statul nu face decat sa dea frau liber imaginatiei bolnave a propriului popor .

Iata si raspunsul cititorului calatorul ortodox:

@pict. amator
Adevar graiesti. Comentariul tau ar fi pertinent daca nu ar fi putin rasist. Dar in rest asa este, nu evreii si nici oculta nu obliga pe suedezi sa se masturbeze in public si sa faca toate lucrurile blestemate pe care am auzit ca le fac popoarele nordice. Daca stam sa judecam drept, toate lucrurile rusinoase si antihristice pleaca in general din America si Europa propagandu-se in restul lumii. Europenii nostrii albi sunt primii la a scorni si a pune in practica lucruri greu de imaginat. Oamenii de rand le scornesc, le aplica le promoveaza si ele se extind la scara europeana pina ajung sa fie legiferate de guverne. Oamenii de rand il cheama pe antihrist si lucrurile lui spurcate.

Iata si raspunsul meu:

   saccsiv:

calatorul ortodox

Zici:

Oamenii de rand le scornesc, le aplica le promoveaza si ele se extind la scara europeana pina ajung sa fie legiferate de guverne. Oamenii de rand il cheama pe antihrist si lucrurile lui spurcate.

Nu-i asa. Intr-adevar, deseori omul de rand are tendinta de a se strica, citim si in Sfanta Scriptura, de exemplu cand poporul a facut un vitel de aur cat timp Moise a fost doar oleaca plecat.

Si are tendinta asta cand e lasat de capul lui sau i se pare ca e lasat de capul lui. Dar conducatorii au obligatia de a restabili ordinea, cum a facut Moise cand a revenit.

Daca insa conducatorii sunt primii grabiti sa se strice si sa strice, cum a fost in vremea lui Ilie, atunci situatia devine dramatica.

Treaba asta cu restabilirea ordinii pare cu totul nedemocratica, insa este benefica. De ce insa a fost creata democratia moderna? Pentru a crea impresia ca lucrurile merg precum ai scris tu, adica de jos in sus. Dar e doar o impresie, caci, de exemplu, in ceea ce priveste stricarea societatii, a distrugerii traditiei sanatoase, a rasturnarii scarii de valori, factori determinanti (mass-media, educatia institutionalizata, carti, reviste, filme, analisti, organizatii) strica in prealabil voit dar facil un om de rand predispus la stricare cu mult mai mult decat cei din vremea lui Moise. Apoi vin guvernantii (in fapt niste marionete, ale cui oare?) si declara: implementam caci este vointa poporului. Iar starea asta a omului de rand (de predispunere la stricare) este determinata tot de catre aceiasi factori ce deja si-au facut treaba prin indepartarea individului de invatatura crestina. Caci un om ce-i intoarce spatele lui Dumnezeu sau neaga existenta Sa, automat e victima sigura spre a imbratisa tot soiul de inovatii si schimbari.

Si cine e in spatele tuturor acelor factori si cine ii finanteaza? Acea, cum ii zici tu, oculta …

In anumite chestiuni insa, lucrurile stau chiar cu mult mai rau. Un bun exemplu este ceea ce se petrece acum in problema homosexualitatii.

Sistemul lucreaza intr-adevar de zor pentru promovarea acestui cumplit pacat:

STIRILE ZILEI (03.08.2013): Cine sunt PRIMII HOMOSEXUALI CE S-AU CUNUNAT „RELIGIOS” IN ROMANIA pentru show-ul ProTV. Ponta promite FMI TAXA PE NEVASTA. Ziarul Adevarul ataca invataturile Bibliei

Insa nu mai are rabdare pana cand s-o coace o miscare de jos in sus, ci impune o regula de sus in jos:

Comentariul zilei (02.08.2013): Scoala in FRANTA si DICTATURA IDENTITATII DE GEN. Copiii la gradinita nu se vor mai juca cu masinute si papusele iar in ciclul primar vor invata despre „TEORIA GENULUI” …

De ce e importanta homosexualitatea pentru ELITE?

DISTRUGEREA FAMILIEI: legalizarea casatoriilor intre homosexuali si adoptia de copii de catre acestia este folosita de catre ELITE pentru bifarea inca unui punct din doctrina viitoarei NOI ORDINI MONDIALE

   In concluzie, omul de rand are vina sa, insa mai vinovati sunt stapanii din varful piramidei. Ei se straduie de zor cu instaurarea GUVERNULUI MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE, ei sunt cu ecumenismul, cu cipurile, cu distrugerea lumii vechi si formarea omului de tip nou, imbeciloidul dat cu smirghel pe creier …

 

29 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. pictorulamator said, on septembrie 22, 2013 at 8:04 pm

    Saccsiv
    Am vrut sa dau raspunsul la articolul anterior dar acum am vazut ca ai postat un articol nou si imi spun punctul de vedere aici.
    Ceea ce sustii tu in privinta impunerii spurcaciunilor antihristice de sus in jos, de la varful piramidei in jos, este adevarat pina la un punct si putem spune ca este un efect nu o cauza. Deoarece cauza principala asa cum spunea si calatorul ortodox este stricarea individului in primul rand, a comunitatii, a neamurilor, de jos in sus. Cei de la varf ( administratii, guverne, elite) nu fac decat sa profite de stricarea celor de jos, a neamurilor , de decaderea lor spre a le legifera pacatele ridicandu-le la rang de virtuti . Ba mai mult, profitand de stricarea neamului, cei din varf infecteaza si mai mult (de sus in jos) prin instrumentele specifice (mass-media, educatie, presa, tv, publicatii etc.). Dar principala cauza este fara nici un dubiu, stricarea indivizilor si asa cum chiar tu spuneai, indepartarea lui de Dumnezeu. Si atunci cand te indepartezi voit de Dumnezeu, mintea, inima si sufletul se intuneca si-l cheama pe cel rau. Parerea mea este ca are dreptate calatorul ortodox.
    Daca nordicilor le place atit de mult sa se masturbeze in public, guvernul controlat de elite le-a pus pe tava un cadou minunat. La fel cum s-a intamplat si cu prostitutia, daca oamenilor le-a placut atit de mult prostitutia, curvele si curvia, statul olandez le-a facut cadou legiferarea prostitutiei. Daca oamenilor le place homosexualitatea si multi o accepta ca pe ceva normal, statul vine si o legifereaza. Oamenii fug de cruce si de suferinta in boli si vor sa-si ia viata mai repede, atunci statul legifereaza eutanasia.
    Si tot asa cu sodomia in grupuri, cu pedofilia si alte rautati pina ajungem la legiferarea omorului . La fel cum diavolul profita de caderea noastra prin pacate tot asa si varfurile omenirii profita de caderea neamurilor. Cand individul cade din credinta pacatuind ce face diavolul ? vine si spune ca nu e nimic rau pentru ca mai apoi cand omul se naraveste in rele, diavolul il umileste si il schimonoseste, ajungand sa-i impuna , sa-l controleze total. Asa si cu neamurile si varfurile mondiale, cand neamurile decad de la credinta si principii, guvernele si elitele spun ca nu e problema. Pentru ca mai apoi, odata cu naravirea neamurilor in rele, elitele ajung nu numai sa legifereze caderile poporului dar ajung sa manipuleze si sa impuna cu forta lucruri si mai rusinoase sau infricosatoare pina se ajunge la dictatura.
    Pina la urma chestiunea este simpla : cine ingaduie elitelor sa controleze si sa manipuleze neamurile cu reguli antihristice ? Dumnezeu. Si de ce ingaduie Dumnezeu ca elitele sa manipuleze si sa chinuie neamurile ? pentru caderea neamurilor in nesimtire , impietrire si fapte de rusine impotriva lui Dumnezeu.
    Si daca spui ca cei de sus ar trebui sa educe poporul de sus in jos in spiritul crestin, raspunsul este ca cei de sus provin tot dintre cei de jos, din marea masa stricata. Asa cum suntem noi, asa avem si preoti si educatori si conducatori .
    Despre cine poarta vina asa cum te intrebi tu in articol, eu pot spune ca vina o poarta in primul rand individul, comunitatea si neamul decazut. Abia apoi vina o poarta elitele care de mult asteptau caderea neamurilor si intervin cu masuri drastice de sus in jos. Aceasta este pedeapsa neamurilor pentru caderea lor. Elitele cu masurile lor antihristice sunt pedeapsa neamurilor pentru decaderea lor. Insusi Mantuitorul nostru spune clar in Apocalipsa sfantului Ioan Teologul din Biblie despre urgiile cu care vor fi pedepsite neamurile pentru caderea si hulele lor. O spune atit de clar Mantuitorul incat nomineaza limpede bisericile (neamurile pamantului) carora se adreseaza : „Spune Bisericii din Tiatira, Spune Bisericii din Tesalonic, din Philadelphia etc”.

    Apreciază

  2. pictorulamator said, on septembrie 22, 2013 at 8:18 pm

    Cat despre oamenii albi si toate nebuniile promovate si propagate in toata lumea, hai sa nu fim ipocriti . Ce a facut omul alb de-a lungul istoriei acestui pamant nu are rost sa insiruim acum. Pe linga lucrurile bune pe care le-a scornit, a facut de doua si de trei ori mai multe rautati . Ne intrebam de ce africanii si asiaticii invadeaza Europa alba crestina si pun stapanire incetul cu incetul pe regiuni intregi. Ne miram si ne ingrozim cand vedem negrii pe strazile franceze sau suedeze ca fac revolte incendiind masini si magazine , ca vorbesc urat bastinasilor, fura si tilharesc. Dar Europa a uitat ce a facut in trecut cand a invadat teritoriile negrilor si asiaticilor, i-a colonizat, i-a asuprit, i-a torturat si ucis, a vrut sa-i increstineze cu forta ucigandu-i, facandu-i sclavi si jefuindu-le toate bogatiile cu care acum tarile europene civilizate se mandresc nevoie mare. Dar dupa cum vedem, pentru toate vine vremea platii.

    Apreciază

    • tataia said, on septembrie 22, 2013 at 11:26 pm

      Io cred ca tu confunzi crestinarea cu crimele odioase facute de catolici…nu e aceeasi treaba…Crestinismul nu este de doua feluri…crestini sint doar ortodocsii!

      Apreciază

    • Ioan Pelasgul said, on septembrie 23, 2013 at 10:53 pm

      Scuza-ma pictore amator…aparent ai ramas amator si la istorie universala.
      Imperiul Persan? Arabii? Maurii? Mongolii? Turcii? Chinezii? Baietii astia simpatici ce crezi ca au facut?

      Si ca fapt divers? Romanii, Irlandezii, Finlandezii ce imperii coloniale au avut pe alte continente? Noi de ce avem negri si arabi din ce in ce mai multi si vedeti prea bine ca nu o sa scapati. in 10 ani vor fi mult mai multi decat sunt astazi si tot asa pentru ca planul Kalergi e pentru toate tarile albilor!

      SA VA FIE RUSINE!
      Aveti acelasi discurs ca evreii stangisti Tim Wise, Barbara Spectre, Noel Ignatiev!

      Apreciază

    • Irina said, on septembrie 25, 2013 at 1:50 pm

      Nu cred ca popoarele sunt singurele vinovate. Cine oare a promovat aceste idei anticrestine, imorale sau cine a promovat globalismul si a distrus nationalismul in mai toata Europa? Oare nu mass media condusa de iude-masoni? Tot impunundu-le aceste mizerii oamenii in mare parte au inceput sa accepte aceste lucruri, ba mai mult acum au inceput sa le si indrageasca pentru ca asta este mersul firesc al manipularii si indobitocirii popoarelor. Poate ca in Occident desacralizarea a avut mai mult si mai rapid succes pt ca ei nu au dreapta credinta si deci nu au decat harul chemator si nu pe cel sfintitor cum il are Biserica Ortodoxa. De aceea cred ca acum isi indreapta cu mai multa ardoare influenta nociva asupra tarilor Ortodoxe care sunt totusi mai greu de supus. Asta nu inseamna ca trebuie sa ne culcam pe o ureche, ci cu mult mai mult trebuie sa luptam pentru mantuirea noastra si a neamului ca sa nu cadem cu totii in aceasta cloaca apocaliptica.

      Apreciază

  3. Ion Roman Popescu said, on septembrie 22, 2013 at 8:39 pm

    Este confortabil sa tintesti mereu in elite. Vorba populara ” De la cap se-npute pestele. (Dar de la coada se curata pestele!)”

    Eu cred ca acele elite mult blamate, ma refer la elitele politice, sunt niste incapabili care ajung prea usor in varful piramidei. Eu cred ca raul global se implineste nu neaparat cu multa inteligenta, ci mai ales cu mult prostie.

    Si cata vreme oamenii vor migra spre urban, mereu va fi multa idiotenie in varful piramidei puterii. Unde este ingarmadeala este si multa prostie.

    Daca vorbim de elita financiara, aceasta poate cumpara dar nu tot. Si aici este lupta intre opinia civica si ei. Dar cred ca Internetul dezavantajeaza mult acele ” elite ” datorita platformelor libere. Ei mereu vor tatona cat pot sa ingradeasca din drepturile maselor. Mereu ramane viabil 1984 by George Orwell .

    Per total elitele toate este ok sa nu ne placa: Consiliu UE, Presedentie, Guvern, Patriarhie, Academie, toate institutiile. Este un mod paranoic dar singurul eficient de a fi critici cu toti cei care detin pozitii publice.

    Apreciază

    • saccsiv said, on septembrie 22, 2013 at 8:49 pm

      Ion Roman Popescu

      Ceea ce ai insirat tu nu sunt ELITE, ci marionete de rang inalt, cel mult locotenenti. Ei nu sunt in varful piramidei, ci cateva trepte mai jos.

      Apreciază

  4. mircea.v said, on septembrie 22, 2013 at 8:42 pm

    Nu e chiar asa cu „albii”.
    Daca se cauta explicatia ultima pt orice rau din lumea asta, se ajunge la lupta lui satan pt a-l desprinde pe om de Dumnezeu. Planul cel rau e al lui satan, iar ceilalti sant doar slugile lui.
    Spune Staretul Antonie in viziunile sale:
    „Inseamna ca trebuie sa ne inchipuim caile ispitei, orientarile sale de baza. Dar ele sunt neschimbate de la facerea lumii, pentru ca diavolul nu este creator. Alta e ca, pe parcursul a mii de ani, el a acumulat experienta, iar acum propunerile lui pentru omenire de a se cobori la el in iad au devenit mult mai viclene; in esenta, lumea actuala e toata o propunere a lui. Propunere, pentru ca el nu te poate obliga, nu-i sta in puteri, dar sa inveleasca pacatul intr-un ambalaj atragator pentru om, aceasta da, poftiti, slugile intunericului va stau mereu la dispozitie: “Ce poftiti?””

    Nu e nimic nou sub soare in privinta pacatelor. Sodoma si Gomora au mai fost, pe timpul sfantului Ioan Gura de Aur erau teatre pornografice in care totul se desfasura pe scena…

    Pentru zone diferite ale globului, satan vine cu propuneri diferite. Sau oamenii sant atrasi de propuneri diferite in functie de specificul zonei.

    Asia: hinduism, budism, yoga… in care astia se inchina clar diavolului. Aici lucrarea e terminata. Se pot ei ingrozi de homosexualitate si alte perversiuni cat vor. Degeaba.
    Afirca: vrajitori, magii de tot felul… Parca in Nigeria parlamentul a zis ca homosexualitatea nu e pt ei, si nu intra in traditia lor asa ceva, si ca e o aberatie… Degeaba, daca ei sant cu vrajitorii…
    Arabii: islamul, religie inspirata de satan, Poligamie, omorarea „necredinciosilor”… Problema rezolvata.
    Europa: de crestinism european se poate vorbi doar in tarile ortodoxe. Catolicismul, protestantismul si toate celelalte nu sant crestine. Iisus a spus ca nimic nu trebuie schimbat din invatatura lasata de El. Un cuvant sa nu fie schimbat. Si a stiut foarte bine din ce cauza a zis asta. Daca ar fi crestini, tainele lor ar fi valide, aghiasma lor nu s-ar strica… Parca Parintele Arsenie Papacioc a zis ca Iisus e ortodox, pt a accentua si mai mult ceea ce e f clar, adica ca toate celelalte religii asa zis zis crestine sant apa de ploaie. Adica, ori esti crestin adica ortodox, ori nu esti. Nu sant grade de comparatie pt acest termen; mai putin crestin, mai mult crestin, 99% crestin, 50% crestin. Sau chiar 99,99%. Si aici e vorba de asumarea invataturii, nu de respectarea ei in aceste procente, ca asta e alta discutie; nimeni nu e perfect si sa fii sfant e foarte greu, si chiar sfintii gresesc. Cina nu isi asuma 100% invatatura Fiului, nu mai intra in categoria „europa crestina”.

    A se vedea si reactia asiei, arabilor, africii in privinta insemnarii. Pai ei sant bebelusi, dorm foarte linistiti. Religiile lor i-a anesteziat total in privinta asta, in sensul ca nu se zice nimic. Victorie totala a lui satan.

    Apreciază

    • pictorulamator said, on septembrie 22, 2013 at 9:31 pm

      mircea
      Este foarte adevarat, cel rau vine cu ademeniri specifice fiecarei zone si neam de pe glob in functie de inclinatiile acelui neam spre slabiciuni. Nu sunt de acord insa cu ultima fraza a comentariului tau. Nu, nu este victoria totala a celui rau in tarile arabe si asiatice. Acolo inca trebuie sa se propovaduiasca, crestinismul ortodox si vei vedea ca foarte multi asiatici vor veni la credinta ortodoxa. Chiar in religiile in care se afla ei acum tin in majoritatea lor cu dintii de credinta lor fata de noi care oscilam si cadem foarte des. Dupa parerea mea de exemplu arabii, daca ar trece cu totii la credinta ortodoxa, am avea credinciosi marturisitori si curajosi asa cum sunt in general arabii, popoare cu coloana vertebrala carora nu le este frica nici de evrei nu le-a fost nici de rusi si nu le este nici de americani sau europeni.
      Mai repede as crede ca cel rau a castigat teren relativ usor aici in Europa si America (ce fie vorba intre noi si in America tot omul alb i-a condus destinele spre stralucirea civilizatiei dar si spre decadere si desfrau).
      Cred ca atunci cand se vorbeste in profetii despre prigoana adevaratilor crestini , se face de fapt referire la faptul ca noii si ultimii increstinati ai acestor vremuri ce vor imbratisa credinta ortodoxa, vor fi prigoniti de vechii crestini cu numele pentru ravna si bucuria lor de a fi gasit adevarata credinta.
      Si cand vorbim despre evrei , ar trebui si ei inclusi tot in rasa omului alb pentru ca evreii fac parte tot din rasa alba. Am citit pe diferite situri texte care spun ca rasa omului alb si evreii sunt diametral opuse, antagonice ceea ce este o mare greseala, evreii fiind tot albi.

      Apreciază

      • mircea.v said, on septembrie 22, 2013 at 11:05 pm

        @pictorul,

        in ultima fraza era vorba strict de cum e tratata problema insemnarii in acele religii, de faptul ca aceasta pr nu exista dpdv al acestor religii.

        Apreciază

  5. amonmiss said, on septembrie 22, 2013 at 9:05 pm

    Nu ma mai mira nimic. Se implinesc vremurile. O sa vina vreme cand, pentru conducerea tarii vor candida reprezentanti ai minoritatilor ,,g” (imi e rusine sa si scriu acea prostie) si ne vom uimi cand se va infiinta partidul betivilor, prostituatelor, lenesilor, etc. Si ei ne vor conduce! Atunci, vom sti ca sfarsitul este aproape (al lumii noastre). In vremea aceea, pentru marturisirea credintei ortodoxe omul va intra sub incidenta legilor corecte politic. Si vom vedea biserici si manastiri talharite, arse, preoti si monahi ucisi. Zonele publice vor fi impanzite de ecrane mari, care prezinta violenta si pornografia explicit. Asa vad. Numai postul, rugaciunea si viata curata ne poate salva. Dumnezeu sa ne ajute, sa nu ne smintim in acele zile de pe urma.

    Apreciază

    • NIMENI said, on septembrie 22, 2013 at 10:46 pm

      amonmiss,
      Adauga si partidele pedofililor, zoofililor, gerontofililor, scatofililor, drogatilor, ce mai …o lume „democratica” unde se respecta „drepturile omului” in mod „corect politic”.

      Apreciază

    • Maria said, on septembrie 22, 2013 at 11:00 pm

      Urat scenariu ai ales , poate n-o fi chiar asa ,”biserici arse , preoti si monahi ucisi ,”etc.

      Apreciază

      • amonmiss said, on septembrie 23, 2013 at 7:41 am

        Uratenii si spurcaciuni se vad in zare si imprejur, semnele si lucrurile vorbesc fara cuvinte, doar sa deschizi ochii si urechile si mintea. Omul vrea sa auda numai de bine, pentru linistea lui si refuza adevarul si Adevarul.

        Apreciază

      • Ion Roman Popescu said, on septembrie 23, 2013 at 11:10 am

        Filmul postapocaliptic The Book of Eli insatiseaza o lume fara crestini si fara Biblii. Are loc o mare explozie care modifica total climatul Terrei si raman foarte putini oameni. Se insinueaza ca ar fi fost o vanatoare a tuturor Bibliilor. Ramane decat o Biblie. Care si aia scrisa in braille. Capturata de un ins malefic.

        Apreciază

  6. Ion Roman Popescu said, on septembrie 22, 2013 at 9:16 pm

    Este si un sambure de adevar in titlu.. acum se tinde de catre elitele politice sa „nediscrimineze” marginalii. Problema e ca acordand atentie exagerata marginilor, pierzi din grija sau lezezi centrul/normalul/firescul. Poti la limita sa intelegi ca autoritatile suedeze au vrut sa fie tolerante ( toleranta-toleranta, dar pana unde?!) si sa-l absolve pe masturbatorul solitar exhibitionist. Dar va fi foarte singular. Este caz izolat, pana la urma daca sunt cetatenii lezati, or sa sara careva inaintea unui astfel de exemplar si o sa se considere ca era in culpa si nu mai era un act solitar, deci condamnabil. Este o sfortare penibila de a dovedi iubirea de aproape prin toleranta extinsa fata de toate degenerescentele.

    Intrebarea este daca la lectia de sexualitate li se va preda elevilor si autostimularea. Acolo daca vor ajunge…

    Si alta intrebare este daca vor admite si cazurile „acceptabile” de bestialitate.. daca vor inventa aparate de masurare a relaxarii si fericirii animalului in cazul raportului sexual.. ca in cazul aluia cu delfinul, vad ca deja publica manual de know how:
    http://www.bluelight.ru/vb/threads/586097-How-to-have-sex-with-a-dolphin-and-why-you-should

    Vom ajunge ziua in care sa se dreseze animale special pentru raporturi sexuale?

    Deci da, rasa alba este aparent cea mai degenerata, dar suntem departe de rasa neagra si cea galbena. Conducatorii pentru a se dovedi „iubitori” de aproape, vor deschide portite populiste si aberante. La chestii penibile dicteaza periferiile maselor, la chestiuni esentiale dicteaza conducatorii.

    Oamenii propun chestii, iar conducatorii pentru glorie si reputatie in drăcii, legiferează. Este dictatura minoritatilor asupra majoritatilor.

    Apreciază

  7. gerica64 said, on septembrie 22, 2013 at 9:36 pm

    Oameni albi in general au fost si sunt crestini.Cu cine are dracu treaba multa… bineinteles cu crestini.Nu comparati ispitele care le are un crestin cu ispitele care le are un pagan.Diavolul uraste cel mai mult pe crestini ortodocsi apoi pe cei romano-catolici chiar acum isi face de cap pe la Vatican si urmarile se vor vedea curand.Simpaticul lor papa este profetul mincinos el este prietenul tuturor inclusiv al extraterestrilor (diavoli) daca ar mai fi nevoie.Da si indulgente pe twitter mai nou.

    Apreciază

    • tataia said, on septembrie 22, 2013 at 11:30 pm

      Doar o foarte mica parte din albi sint crestini…Adica romanii, bulgarii, rusii, sirbii, grecii si cam atit…Restul sint CATOLICI = papistasi, sau protestanti, a se vedea Olanda, SUA, etc…care protestanti sint mult mai aproape de a fi satanisti decit crestini…

      Apreciază

    • pictorulamator said, on septembrie 23, 2013 at 6:19 pm

      gerica
      Asa este. Dar nu stiu cati dintre oamenii albi mai sunt crestini cu adevarat.

      Apreciază

  8. Ion Roman Popescu said, on septembrie 22, 2013 at 9:45 pm

    Vorbind de rase: albi, galbeni si negri:
    Asians account for 1/3 of the Earth, or about 34%. Caucasians account for about 1/2 of the Earth, about 51%. Africans therefore account for 15% of the Earth.

    Apreciază

    • Ioan Pelasgul said, on septembrie 23, 2013 at 11:00 pm

      Romane….. Tu stii ca in „Caucasian” de acolo intra si Arabii si tiganii?
      Europoizii sunt numai vreo 13%, 600 de millionae din 700 in Europa, vreo 250 in America de Nord si Australia, vreo poate in jur de 100 de milioane in America de Sud,,unde oicial populatia alba e mai mare insa in realitate multi non-albi se declara albi pentru ca „da mai bine”.

      Nu stiu de unde apareti pe blogul asta, nu-mi vine sa cred cate elucubratii pe inch patrat imi este dat sa vad.

      Apreciază

      • Ion Roman Popescu said, on septembrie 24, 2013 at 9:54 pm

        Ioane …. Multumesc pentru rabdarea crestina manifestata.
        Am cautat destul de mult o statistica clara, dar foarte greu am gasit pe rase. Probabil se tem sa nu fie acuzati de rasism.
        Nu, nu am date statistice despre structura intregii populatii. Cu tot respectul dar nu se intelege mare lucru din ce elucubrati dumneavoastra. In titlu se pomenea „albii”, deci am cautat strict pe rase dupa culoare. Felicitari pentru cunostintele detinute, pareti expert, inclusiv cele de masurare a suprafetelor din Sistemul International.

        Apreciază

  9. gerica64 said, on septembrie 22, 2013 at 9:47 pm

    Cica Bill Clinton a declarat ca sotia lui este si lesbiana, bisexuala mai bine zis.Acum se aude ca dupa Obama primul presedinte american de culoare ar fi timpul sa apara si o femeie la conducerea SUA si daca este lesbiana constituie probabil un avantaj asa ca nu-i exclus sa vedem presedinte american femeie chiar pe Hillary Clinton.

    Apreciază

  10. Emanuel said, on septembrie 22, 2013 at 10:37 pm

    Rugaciunea elitelor ( masonii fac parte din elite ) :

    «Vino, Lucifere, vino. Tu, pe care preoţii te-au clevetit. Tu, cel condamnat de împăraţi. Vino, vino să te îmbrăţişăm, să te strângem în braţele noastre!… Numai prin tine se pot explica toate din univers. Fără lucrarea ta, O Satan, universul ar fi fără de înţeles. Tu singur dai viaţă, tu singur pui în mişcare tot ce se face, tu dai nobleţe bogăţiei vulgare. Tu pecetluieşti virtutea. Al tău este începutul. Al tău este tronul. Iar tu Adonai (SS este adevăratul dumnezeu), Dumnezeu Hrăpăreţ, Dumnezeu nedrept, te renegăm!… Tu urăşti ştiinţa, noi însă am dobândit-o spre pizma ta. Tu urăşti fericirea însă noi prin ştiinţă o vom dobândi spre necazul tău. Fiecare progres al nostru este un triumf sub care va fi zdrobită la pământ dumnezeirea ta. Duh mincinos şi înşelător, împărăţia ta a luat sfârşit. Să ceri de acum victime din rândul animalelor. Eşti deja detronat şi zdrobit. Numele tău care până de curând, era în gura înţeleptului, al judecătorului ce împărţea dreptatea, şi era puterea celui ce conducea, speranţa săracului, limanul celui vinovat ce se pocăia… Ei! Acest nume de nerostit de acum încolo va fi batjocură şi blestem pentru om, se va şterge cu totul şi se va uita. Va rămâne sinonim ipocriziei, minciunii, identificat cu superstiţia, cu tirania, cu ticăloşia… Atâta timp cât umanitatea îşi va pleca genunchiul în faţa jertfelor tale monstruoase, O Adonai, ea va fi roaba împăraţilor şi preoţilor, va suferi şi va decade… Cât timp umanitatea va jura pe numele tău mizerabil, călcarea jurământului va fi temelia societăţii. Dispari călăule al raţiunii noastre, fantomă a conştiinţei noastre…»

    Apreciază

  11. Cosmin S. said, on septembrie 23, 2013 at 9:38 am

    Nu este chiar asa cum sunt prezentate lucrurile, ex. norvegia, suedia.
    Poate o fi acolo nr. de stricati mai mare, dar in general m.media si guvernele trambiteaza si promoveaza toate neroziile, numai ceva bun nu.
    Fapte si virtuti crestinesti nu vezi la TV si ai impresia de parca nici nu ar mai exista astfel de exemple.
    Daca apare un onanist exchibitionist pe strada, m.media il trateaza ca pe un bibelou si il promoveaza intens cum ca ar trebui sa aiba si el drepturi.

    Se organizeaza tot felul de manifestatii publice pentru scelerati cu multa logistica in spate, unde perversii nu sunt chiar perversi dar sunt paltiti sa faca pe nebunii.
    De fapt perversii sunt putini, ar putea fi ignorati, dar m.media are grija sa ni-i scoata in fata ca exemple „de urmat” si pentru a ne da impresia ca sunt multi.

    Cand illuminatii vor sa de o lege stricata, platesc cativa indivizi care sa faca pe perversii, mai aduna si cativa stricati, ii filmeaza cu ajutorul m.mediei si…iata, cica vointa poporului.

    Dar cand un milion de oameni au strigat la Paris ca nu vor casatorii legale pentru homalai, nu i-a bagat nimeni in seama…
    Pai asta e democratie, asta e libertate, asta e vointa poporului respectata?

    Daca apare un ciudat cu mana in chiloti la colt de strada, sau 10 homalai cu gura mare, gata, drepturi pentru stricati si legi pentru ei….

    Apreciază

    • blue said, on septembrie 23, 2013 at 4:00 pm

      Exact asa am spus si eu mai demult, ca personal nu cunosc nici macar o singura persoana gay, si stiu ceva lume, unde-or fi atatia pe care ii trambiteaza sistemul? Parca si Base sustinea la un moment dat enormitatea ca romanii sunt 20% gay. Si nu vreau sa aud explicatia cum ca sunt printre noi dar se feresc ca sa nu fie discriminati, ca e imposibil ca, la un moment dat, sa nu-ti dai seama, sa nu-i banuiesti macar.

      Apreciază

  12. Anda said, on septembrie 23, 2013 at 10:54 am

    Suedezi.olandezi norvegieni etc Sunt la fel prizonieri in propria lor tara din pacate pt ei Sunt atat de indoctrinati ca si daca le demonstrezi ca nu e ok ce se intampla in tarile lor nu deschid ochii . Citeam undeva ca occidentul l-a ucis pe Dumnezeu perfect adevarat Sunt demni de pierzanie ? probabil ca da .Dar noi in loc sa ne uitam in ” curtea ” lor si sa commentam poate ar fi bine sa incercam sa ne educam copii frumos ( ei sunt viitorul nostru )sa ii multumim lui Dumnezeu pt ce ne da ( mult , putin ) sa fim mai buni sa nu ne mai vorbim tara de rau , sa nu uitam ca pt tara si neamul asta a curs mult sange . Ponta , basescu , ue NATO … ce e val ca val ca valul trece .
    In comparatie cu cei din vest noi avem credinta avem manastiri pustnici , il avem pe Arsenie Boca , parintele Justin si oare cati altii suntem bogati , asta trebuie sa stie copiii nostri .

    Apreciază

  13. Emanuel said, on septembrie 23, 2013 at 12:30 pm

    Un studiu foarte complet :

    http://prosistemhaha.wordpress.com/2013/09/21/diavolul-are-in-plan-distrugerea-familiei/

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.