SACCSIV – blog ortodox

STIRILE ZILEI (03.08.2013): Cine sunt PRIMII HOMOSEXUALI CE S-AU CUNUNAT „RELIGIOS” IN ROMANIA pentru show-ul ProTV. Ponta promite FMI TAXA PE NEVASTA. Ziarul Adevarul ataca invataturile Bibliei

Posted in STIRI by saccsiv on august 3, 2013

media_137546011848862800

WOW Bizz: Incredibil! Ei sunt primii homosexuali care s-au casatorit pe teritoriul Romaniei! PRO TV vrea sa faca din ei superstaruri! Si-au adus pastor american si si-au jurat iubire vesnica pe malul lacului

Daniel Ionescu si Mihai Vantu sunt numele celor doi barbati care vor sa apara in show-ul produs de PRO TV. 

[…]

Cu doua saptamani in urma, cei doi au devenit primul cuplu de homosexuali care si-a oficializat relatia pe teritoriul tarii noastre. Evenimentul a avut loc la Buftea, pe malul lacului si a fost oficializat de pastorul Diane Fisher, care a venit tocmai din Florida, Statele Unite. Tocmai de aceea, slujba s-a desfasurat in limba engleza, iar celebra sintagma „acum poti saruta mireasa” s-a transformat in „now, you may share a kiss” (acum va puteti saruta).

   Comentariu saccsiv:

   Cititi va rog si:

STIRILE ZILEI (02.08.2013): PRO TV a adus pentru emisiunea „PATRU NUNTI SI-O PROVOCARE” o preoteasa din Marea Britanie care a CUNUNAT UN CUPLU DE HOMOSEXUALI. Arhivele KGB: RASPUTIN a prezis SFARSITUL LUMII pe 23 august 2013

Revista 22: Noi BIRURI. Guvernul va pune taxă pe nevasta casnică

Prin scrisoarea de intenţie pe care Executivul o va trimite Fondului Monetar Internaţional, guvernul Ponta se angajează să introducă o serie de noi biruri asupra contribuabililor români. În schimb, va creşte venitul minim garantat, informează România TV.
Documentul prevede introducerea unor noi taxe, cu data de 1 ianuarie 2014.
Astfel, cei care au venituri din chirii vor plăti contribuţii la sănătate şi pensii din aceste câştiguri de la 1 ianuarie 2014. Mai mult, nevestele sau copiii majori ai oamenilor cu venituri mari, care nu lucrează, vor aduce costuri suplimentare pentru cei care îi întreţin. Mai exact, cel care aduce banii în casă va plăti pentru aceştia contribuţii la pensii şi sănătate.

Adevarul: Biblia şi poveţele ei depăşite:

Să nu consulți vrăjitoare și medii: Leviticul, capitolul 19, versetul 31 – „Să nu alergaţi la cei ce cheamă morţii, pe la vrăjitori să nu umblaţi şi să nu vă întinaţi cu ei. Eu sunt Domnul Dumnezeul vostru.
Să nu bârfeș
ti: Leviticul, capitolul 19, versetul 16 – „Să nu umbli cu clevetiri în poporul tău şi asupra vieţii aproapelui tău să nu te ridici. Eu sunt Domnul Dumnezeul vostru.
Să nu te tatuezi: Leviticul, capitolul 19, versetul 28 – „Pentru morţi să nu vă faceţi tăieturi pe trupurile voastre, nici semne cu împunsături să nu faceţi pe voi. Eu sunt Domnul Dumnezeul vostru.
[…]

Antena 3: SUA, ţinta unor ameninţări serioase. Ambasadele din mai multe ţări vor fi închise duminică

Revista 22: SUA au emis o avertizare de călătorie la nivel global: Al-Qaida şi organizaţiile afiliate continuă să pregătească atacuri teroriste

Capital: Pământul stă să explodeze. Harta revoluţiilor în lume.

Dar, pentru moment, asistăm mai degrabă la o occidentalizare a culturilor, purtătoare a principiului de libertate. Atunci când se revoltă tinerii, în Piaţa Tahrir sau în Piaţa Taksim, o fac în numele unor valori care, să o spunem în treacăt, provin din vechea Europă şi din secolul Luminilor: individualism, laicitate, primatul legii… Chiar reacţia violentă a Islamului fundamentalist trebuie privită ca ultima tresărire a unei culturi care nu a ştiut să se adapteze la lumea modernă.

Ghimpele: Traian Băsescu a decorat un torţionar din perioada regimului comunist

Ȋn ediţia de joi seară a emisiunii Sinteza Zilei, Mihai Gâdea a prezentat cazul lui George Homoştean, unul dintre cei mai temuţi torţionari ale închisorilor comuniste.

Acesta a fost declarat vinovat pentru coordonarea mai multor asasinate comise împotriva protestatarilor anticomunişti în cadrul operaţiunii „Autobuzul”.

Chiar şi în aceste condiţii, Homoştean a fost decorat de preşedintele Traian Băsescu cu Ordinul Virtutea Militară în grad de Cavaler.

Pro TV: Vizitata de politie dupa ce a cautat pe internet informatii despre o oala sub presiune

Adevarul: Cele mai libertine ţări din lume. Statele care acceptă consumul de droguri, prostituţia şi paradisurile fiscale

 

19 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. adi said, on august 4, 2013 at 12:18 am

    Aceasta asa-zisa emisiune face propaganda mascata si nu prea la casatoriile poponarilor si lesbienelor.Evident dupa ce poporul incepe sa accepte asa ceva la emisiuni urmeaza propaganda furibunda in parlament ca sa oficializeze legal treaba asta.Nu cred ca va dura mult pina cind va fi impusa de fiara UE cu complicitatea celor de la noi indiferent ca sint politicieni,asa zise institute de sondare a opiniei publice,mass-media jidovita etc ,iar Preotii ortodocsi de la noi vor fi obligati sa oficializeze religios aceste „casatorii” .Nici atunci nu va fi oare momentul sa se trezeasca Preotii ? Cugetul meu imi spune ca cei care vor accepta sa faca asa ceva(Doamne fereste!) nu vor mai avea Har Apostolic,asa ca adio Sfinta Impartasanie,Sfintul Maslu etc. Incredibil cit de repede se deruleaza lucrurile cu ecumenistii,cipurile si legile sodomite.Off topic:am vorbit cu citiva Preoti de la mine din oras si ma sustin in privinta marturisirii credintei anti-ecumeniste pina la nivel de Mitropolie, mi-au zis ca si ei urmeaza ca faca acest pas chiar cu riscul caterisirii.Ma(ne) voi(m) ruga pentru ei sa fie cu inima dirza si mintea luminata pentru ca avem nevoie de Preoti marturisitori. Cu adevarat sintem ultimii,semnele vremurilor sint cit se poate de clare,profetul mincinos al apocalipsei acest iezuit fatarnic ii deschide drumul antihristului, asa ca avem o singura cale : Ortodoxie sau moarte!

    Doamne ajuta si mintuire!

    Apreciază

    • Ciprian said, on august 4, 2013 at 8:08 pm

      site-ul lor merge numai din afara ro incercati cu TOR Browser… inr-adevar strigator la cer, sa ne pregatim pedeapsa…

      Apreciază

  2. Prip said, on august 4, 2013 at 1:27 am

    „Acuma ori niciodata”, „vom muri dar vom fi liberi”, „cu televizorul(protv, antene, media) ati mintit poporul”, „vom lupta pana la capat”
    Nu istig la violenta, dar un copil va mai putea spune mama unui barbat ?! si tata altui barbat ?! ATUNCI.
    TARA n-a fost a strămoşilor mei, n-a fost a mea şi nu e a voastră, ci a urmaşilor voştri ş-a urmaşilor urmaşilor voştri în veacul vecilor…AMIN
    Doamne ajuta

    Apreciază

  3. daniel said, on august 4, 2013 at 1:29 am

    Azi m-am intalnit cu niste prieteni. Si din diverse in diverse am abordat tema cipurilor.
    I-am intrebat:
    -Acolo, la voi la Biserica la care voi mergeti, ce zice preotul despre cipuri.

    Raspunusl lor a fost ceva in genul:
    -Vrei varianta oficiala sau neoficala.?

    -Oficial, zic ca daca nu iti afecteaza gandurile poti sa il iei fara probleme.
    (Culmea acest lucru mi-a zis si preotul la care eu ma spovedesc)

    -Neoficial….am aflat cu greu , intrebandu-l sub spovedanie si a zis asa…..PREGATESTE-TE.
    Nu au voie sa vorbeasca….trebuie sa faca ascultare.

    Nu stiu daca o sa ma credeti sau nu…dar v-a dau cuvantul meu ca asa mi-au zis.

    Eu nu prea comentez pe site-uri, dar de data asta m-am decis sa v-a zic ce am aflat. Sincer, nu am putut sa mai tac acum mai ales cu atacul protv asupra site-urilor de acest gen. E destul de probabil ca in vitorul apropiat sa nu mai fie nimeni curajos sa arate toate inselaciunile vrajmasului.

    Dumnezeu sa ne intareasca pe toti.

    Apreciază

    • tataia said, on august 4, 2013 at 4:52 am

      Ei….astea le stim demult…

      Apreciază

    • mihai said, on august 4, 2013 at 9:05 am

      da prietene ma tem ca ai ft. mare dreptate, acest fenomen al cipuiri va lua amploare, iar in ce priveste preotimea ft rar vorbesc despre acestea, eu de pilda merg la o biserica din cartierul bucurestean berceni iar preotul de acolo vorbea enoriasilor cam prin 2009 despre acestea si la pericolele care vor urma insa de la un timp nu a mai prea vorbit, iar in urma cu aprox. 1an biserica respectiva a luat foc si sa nu vorbesc cu pacat dar tare ma tem ca acel incediu sa nu fi fost pus intentionat, iar referitor la acei preoti la care faci tu referire ei nau nici in clin nici in maneca cu cele sfinte iar bine ati face ca tu si prieteni tai sa nu mai calcati pe acolo ci sa va indreptati catre duhovnici care trateaza problema cu ft. mare precautie, din fericire inca mai sunt mai putini dar sunt. Sa ne aducem aminte ce scrie despre acestia in sf. scriptura citez: aveti grija ca sa nu va amageasca careva caci in timpurile din urma vor aparea multi proroci mincinosi care vor vorbi in numele meu si sa nu va lasati amagiti de catre acestia: aici se face refrire la ”preoti” care siau ales aceasta nmesrie din cu totul alte motive, la sectele care sau prasit pe intreg mapamondul ca ciupercile dupa ploaie, la dregatori si prezicatori de gen nostradamus, baba vanga etc, de exemplu am avut un coleg de prin suceava care era student la facultatea de teologie si am ramas uimit la ce fel de conceptii avea acel baiat si la cei invata la facul;tatea respectiva, si nu cred ca mai are rost ca sa intru in detaliu ca poate ati dai si tu seama despre ce este vorba, iar in ce priveste televiziunile cel putin aste depe la noi acestea nu sunt altceva decat niste molime si niste holere si sunt ft. multi care le curg bale din gura uitanduse la ele de dimineata pina seara

      Apreciază

  4. crestinul ortodox said, on august 4, 2013 at 2:34 am

    TREBUIE sa Luam Atitudine , sa fim uniti nu dezbinati , Uniti in SFANTA CRUCE si dati toti jos -toata caracatita aceasta imensa numita mafia jidano-masonica intinsa cu toate legaturile peste tot in aceasta Tara ca altfel spurcaciunea cea mare va face ravagii pe acest pamint …
    ….
    „PREGATESTE-TE.
    Nu au voie sa vorbeasca….trebuie sa faca ascultare. ”
    si atunci cine este oare mai mare sluga sau Stapinul ?
    sluga numita preot , arhiereu sau STAPINUL HRISTOS
    Oare nu Lui HRISTOS Trebuie A Sluji ? DUMNEZEU Nu este Oficial este DUMNEZEU ADEVARAT in Sfanta TREIME , este DUH si ADEVAR si nu oficial cu slujire la mamona
    Cui Slujiti dvstra , lucratori intocmiti in Via Stapinului , pentru STAPINUl Viei avand grija ca rodul sa fie bun sau pentru voi aveti grija si via este lasata de izbeliste ?
    Cui Slujiti , caci pe DUMNEZEU nu-l minte nimeni si nimic nu poate fi ascuns de la SFANTA Fata Sa
    Cui Slujiti ,Lui HRISTOS sau lui mamona ?

    intrebare pentru pastorii Care Nu au curajul de sluji lui HRISTOS caci sunt lupi in chiei de oaie si slujesc lui mamona sau fac ascultare de mamona iar turma o risipesc si o duc la pierire
    Cui Slujiti sau pe cine iubiti mai mult ,
    pe HRISTOS sau pe mamona ?

    Apreciază

  5. aniush said, on august 4, 2013 at 8:31 am

    Saccsiv,
    Multumim pentru articolele pe care le scrii, si ca tragi semnale de alarma. Cat despre aceasta chestiune sincer lucruri de genul asta nu mai doresc sa vad ca se intampla. VREAU NORMALITATE. Doamne ajuta!

    Apreciază

  6. Cami said, on august 4, 2013 at 12:48 pm

    Iti multumesc pentru toate articolele pe care le scri. Imi plac si am ce invata. Dumnezeu sa fie cu noi.
    PROTV pentru mine nu mai exista de 10 ani .

    Apreciază

  7. Geo said, on august 4, 2013 at 12:56 pm

    Daca fac ascultare acum cand nu sunt cu moartea deasupra capului,ce vor face pe vremea anticristului?Nu mai este chiar asa de mult pana atunci…Mirenii obisnuiti(unii nestiutori de carte)de la cine vor lua invatatura?Vai de ea sarmana tara,vai de el sarman popor!

    Apreciază

  8. tataia said, on august 4, 2013 at 4:27 pm

    Doamne ce scirbosenii ne este dat sa vedem…Au vazut ca romanii nu privesc cu ochi prea buni chestia cu homosexualitatea si acum vor sa ne-o bage pe git prin intermediul tembelizorului. Ca la un moment dat, daca o vedem de mii de ori nu o sa ni se mai para scirbos..o sa ni se para normal.

    Si asta imi aduce aminte de faptul ca imediat ce a fost abrogata legea care incrimina homsexualii (articolul 200 din codul penal care a fost abrogat in 2001) timp de citeva saptamini ne-au dat la televizor numai filme cu homosexuali…

    Apreciază

  9. calugareni 3 said, on august 4, 2013 at 6:56 pm

    PRO TV si cei de acolo sunt niste spurcati!

    Apreciază

  10. john said, on august 4, 2013 at 9:16 pm

    O ecuație care prezice ritmul în care oamenii ar deveni zombie, inventată de un canadian
    http://www.curentul.ro/2013/index.php/2013080289466/Life/O-ecuatie-care-prezice-ritmul-in-care-oamenii-ar-deveni-zombie-inventata-de-un-canadian.html
    Starea de teroare trebuie mentinuta permanent:
    21 de ambasade SUA din tarile musulmane, inchise. Al-Qaida ar pregati un atac in luna august
    http://stirileprotv.ro/stiri/international/21-de-ambasade-sua-din-tarile-musulmane-inchise-al-qaida-ar-pregati-un-atac-in-luna-august.html

    Apreciază

  11. Ab said, on august 5, 2013 at 12:07 pm

    Fratilor, trb neaparat sa luam atitudine!!
    Nu se poate asa ceva!!!! La emisiunea asta se vor uita si copii..

    Trebuie gasita o cale urgent. Nu putem sa bagam capul in pamant ca strutul !!

    Emisiunea asta nu trebuie sa apara !

    Apreciază

  12. […] STIRILE ZILEI (03.08.2013): Cine sunt PRIMII HOMOSEXUALI CE S-AU CUNUNAT „RELIGIOS” IN ROMANIA p… […]

    Apreciază

  13. […] STIRILE ZILEI (03.08.2013): Cine sunt PRIMII HOMOSEXUALI CE S-AU CUNUNAT „RELIGIOS” IN ROMANIA p… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.