SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: De ce atat de multe SIMBOLURI MASONICE in clipurile revistei VANITY FAIR – Vanity Code?

Posted in SIMBOLURI by saccsiv on septembrie 10, 2013

Iata si cateva imagini:

vanitycode1

vc3

vanitycode5

vanitycode6

vanitycode7

Foto: http://vigilantcitizen.com/latestnews/much-occult-symbolism-vanity-fairs-video-land-hollywood-agent/

Ultimele imi amintesc de:

FOTO: Baroneasa Marie-Hélène de Rothschild la o petrecere din 1972

Este vorba despre:

http://en.wikipedia.org/wiki/Vanity_Fair_(magazine)

Stapanita de Condé Nast ce detine si Vogue magazine.

Cititi va rog si:

VIDEO – cand deja nu mai vorbim doar de simboluri: CIARA si HERMETIC ORDER OF THE GOLDEN DAWN

VIDEO: Ke$ha – marioneta satanistilor dar idol al adolescentilor. ELITELE se folosesc de vedete pentru a promova simboluri. Dar la ce le foloseste?

VIDEO (desene animate): SIMBOLURI in TOM & JERRY “The Fast & the Furry”. De ce atat de pe fata?

10 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Vali said, on septembrie 10, 2013 at 11:06 am

    Se schimba macazul.
    Oamenii incep sa se trezeasca. De la problema vaccinelor, alimentelor si pana la conflictele internationale, din ce in ce mai multi observa pe propria piele nereguli care ii conduc logic la adevarul real din spatele scenei. Cel mai bine se observa pe generatia tanara care traieste o razvratire crunta impotriva a orice.

    Mass media bate pasul pe loc, pentru ca a ajuns la apogeul maxim istoric al manipularii in masa si incepe sa isi piarda incet din influenta in randul populatiei. Cu alte cuvinte incep sa i se toceasca dintii. Din cauza asta e nevoie de o „revigorare” internationala a momelii. Cine stie ce „gust” va capata.

    Apreciază

    • safimvigilenti said, on septembrie 10, 2013 at 6:56 pm

      de acord, tot mai multi se trezesc, insa nu se trezesc inspre Hristos ci tot inspre lumea asta cu infinitele si rafinatele ei capcane, baietii destepti care regizeaza totul stiau ca asta se va intampla si totul merge cf planului lor; se trezesc oamenii, inteleg ca cineva le distruge vietile, mintile, planeta, insa prea putini inteleg ca miza finala, scopul ultim este ruperea oamenilor de Hristos, distrugerea Bisericii Ortodoxe.
      aceeasi lupta ca si acum 2000 de ani, sa ne amintim ca nici atunci Hristos nu a vrut sa se implice in viata cetatii ci a indemnat oamenii sa caute Imparatia Tatalui, care nu este din lumea asta; asa ca oamenii se trezesc, inteleg ca li se pune la cale decimarea si in loc sa caute Imparatia, ei cauta tot salvarea in aceasta lume: revolte, mitinguri si atat, provizii, buncare, tehnici de supravietuire etc
      nu vreau sa spun ca toate astea sunt inutile insa daca nu sunt insotite si de intoarcerea deplina catre Hristos, sunt in van. fara Har, nimeni nu va supravietui celor ce vor veni.iar cei ce vor supravietui, vor fi salvati de ingerii pe care Iisus ii va trimite sa ii salveze pe acei drepti, ultimii supravietuitori ai apocalipsei si ma indoiesc ca ingerii vor putea fi indusi in eroare cumva.

      Apreciază

  2. dariana33dari said, on septembrie 10, 2013 at 1:40 pm

    vasile te rog sa-mi publici comentariul ca este foarte important pentru mine.
    va rog pe cei din bucuresti sa se gandeasca foarte bine cum vor ei sa traiasca in propria lor tara respectiv capitala si aceea sa solicite autoritatilor la mitingul cu cainii vagabonzi.
    veti cere eutanasierea lor veti primi eutanasierea voastra si sincer nu voi avea mila de voi. imi este mila de mine caci nu doresc sa impart soarta voastra a celor care sunteti imbecili.

    Apreciază

    • saccsiv said, on septembrie 10, 2013 at 2:14 pm

      dariana33dari

      O fi important, dar nu inteleg ce vrei sa faci.

      Apreciază

    • dariana33dari said, on septembrie 10, 2013 at 5:07 pm

      vreau sa mai scriu ceva. cainii nu stiu ca ucid copii dar copiii mai mari si adultii stiu caa ucid caini. au constiinta omorului. este ingrozitor sa va si ganditi la eutanasierea cainilor sincer va spun ca eu pe voi v-as eutanasia pe toti cei care cer eutanasierea cainilor vagabonzi.
      mie mi-a fost ucis un caine prin otravire. in cazul meu de ce nu se face miting pentru uciderea ucigasului? ca despre om putem zice ca este ucigas dar despre caine nu.
      voi toti care vreti asta vreau sa fiti eutanasiati si sa nu mai urlati pe bloguri ca masonii va omoara si ca extermineaza populatia. ca si eu as face laa fel cu criminalii.
      poate.
      am citit un coment despre soareci ca de si soarecii ii omoram. si sobolanii. deci si cainii ar trebui ucisi ca si ei omoara copii cum soarecii strica recolte. strangeti topti soarecii si ii domesticiti. dati-le de mancare ca sa nu va mai strice recoltele daca nu va convine asa cum ati facut cu cainii. nu eu am adus caini in bucuresti si nu eu tin caini in bucurestii si ii scot la plimbare prin parc fara lesa tot bucurestenii au facut-o. responsabilitatea pentru ei si copii vostri voi o purtati. cereti sa vi se faciliteze grija fata de copii si cainii pe care voi bucurestenii i-ati adus si inmultit in bucuresti nu eu sau altu. fereasca-va sfantu sa votati eutanasierea cainilor pe care voi insiva i-ati nascut ca cred ca va bombardez pe toti si va sucesc gaturile pana ce va ies matele pe gura si vi se prelinge creieru pe nas.

      Apreciază

      • saccsiv said, on septembrie 10, 2013 at 5:28 pm

        dariana33dari

        Iti las comentariul ca sa se inteleaga ce ai dorit sa scrii in celalalt.

        E oribil si trebuie sa schimbi multe in gandirea ta.

        Nu pot sa-ti mai las si alte comentarii asemenea.

        Apreciază

  3. Iones said, on septembrie 10, 2013 at 2:41 pm

    Exorcizari contra cost:
    Adolescentele din SUA „specialiste” în exorcizări
    http://ro.stiri.yahoo.com/adolescentele-din-sua-specialiste-n-081351581.html

    Apreciază

  4. STOP RFID 666 said, on septembrie 10, 2013 at 3:46 pm

    TEMPLUL SOBOLANULUI IN INDIA – IN ALB NEGRU MASONIC

    Apreciază

  5. […] VIDEO: De ce atat de multe SIMBOLURI MASNONICE in clipurile revistei VANITY FAIR – Vanity Code? […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.