SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Statele Unite, Marea Britanie si Israelul au folosit arme chimice in ultimii 10 ani dar condamna Siria si vor invazie. Oare Siria chiar e vinovata sau se aplica schema cu rachetele lui Sadam Hussein ce n-au fost de fapt vreodata gasite?

Posted in Siria by saccsiv on august 28, 2013

   Iata ce putem citi in articolul The U.S., Britain and Israel have Used Chemical Weapons within the Last 10 Years:

Statele Unite, Marea Britanie si Israelul au folosit Arme Chimice in ultimii 10 ani

Aceia care condamna Siria au folosit ei insusi Arme Chimice

Noi condamnam in totalitate folosirea armelor chimice.

Insa Statele Unite au folosit arme chimice impotriva civililor in Irak in 2004. Dovezile aiciaici,aiciaiciaici, si aici.

Israelul de asemenea a folosit phosphor alb in 2009 in timpul operatiunii “Operation Cast Lead” (si poate ulterior). Israelul a ratificat Protocolul III al Conventiei despre Arme Conventionale Specifice (“Protocol III”) – care considera ilegala folosirea echipamentelor incendiare in razboi – in 2007. Deci aceasta a fost o crima de razboi.

Mai mult de atat, Protocolul de la Geneva din 1925 (care este diferit de Protocolul III) interzice “utilizarea in razboi a gazelor asfixiante, otravitoare sau alte gaze”

Utilizarea Phosphorului Alb poate fi de asemenea o crima de razboi sub alte tratate internationale si legi din America . Spre exemplu, cartea Battle Book, publicata de Comandamentul SUA și General Staff College de la Fort Leavenworth, Kansas, contine urmatoarea propozitie: „Este impotriva legii razboiului terestru folosirea Phosphor-ului Alb impotriva tintelor umane.”

Consiliul de siguranta a Statelor Unite afirma ca “Phosphorul Alb este o otrava…daca are loc combustia intr-un spatiu inchis, phosphorul alb va inlocui oxigenul din aer si va face aerul nepotrivit sa sustina viata…Este considerat un pericol de dezastru pentru ca emite fumuri foarte toxice. EPA a inclus pe liste Phosphorul Alb ca un Poluant Primejdios al Aerului.

Intr-adevar, este interesant de subliniat ca Statele Unite a numit inainte phosphorul alb o arma chimica atunci cand Saddam a folosit-o impotriva Kurzilor. Interesant, tocmai a iesit la iveala ca Statele Unite au incurajat folosirea armelor chimice de catre Saddam.

Mai mult de atat, Statele Unite si Marea Britanie au aruncat uranium saracit practic in fiecare tara in care au luptat, ceea ce a condus la probleme severe de sanatate. Vezi astaastaasta si asta.

Universitatea California ii scrie profesorului de Istorie a Orientului Mijlociu, Mark LeVine:

Nu numai ca USA a inlesnit folosirea armelor chimice de catre fostul guvern irakian, dar au folosit si arme chimice la scara larga in timpul invaziilor din Irak din 1991 si 2003 sub forma de munitie cu uraniu-saracit.

Asa cum rapoartele lui Dahr Jamail pentru Al Jazeera au aratat ca folosirea uraniului-saracit de catre USA si UK a fost foarte probabil cauza nu doar a multor cazuri de Sindromul Razboiului din Golf suferite de veterani ai razboiului din Irak, ci si cauza a mii de defecte de nastere, cancer si alte boli – provocand un “dezastru in sanatatea publica pe scara larga” si cea mai mare rata de defecte genetice din orice populatie studiata vreodata” – suferita de Irakieni in zonele tintite mai des si mai intens de atacurile USA si a fortelor de ocupatie aliate.

Si Israelul a fost acuzat de folosirea uraniului-saracit in Siria.

Doua lucruri gresite, nu fac un lucru bun. Dar este doar ipocrit din partea USA, Marea Britanie si Israel sa spuna ca ar trebui sa bombardam Siria pentru ca guvernul se presupune ca a folosit arme chimice.

Nota: Statele Unite au pulverizat aproape 20,000,000 gallons de material continand ierbicide chimice si defolianti amestecate cu combustibil de avion in Vietnam , estul Laos-ului si in zone din Cambodia . Vietnamul estimeaza ca 400.000 de oameni au fost ucisi sau mutilati si 500.000 copii s-au nascut cu defecte de nastere ca rezultat al folosirii lor. Crucea Rosie a Vietnamului a estimat ca pana la 1 milion de oameni sunt cu disabilitati sau cu probleme de sanatate datorate Agentului Portocaliu. Asta insa s-a intamplat vreo 50 de ani in urma.

   Cititi va rog si:

Rapoarte CIA: SUA l-au ajutat pe Saddam să folosească gazul sarin. Agentul chimic, casus belli pentru NATO în Siria

VIDEO: Bombe cu uraniu impotriva Libiei?

DIN SIRIA VA INCEPE AL TREILEA RAZBOI MONDIAL? Sau Papa Francisc I va aduce pacea in nefericita tara?

 

49 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. cristytepes said, on august 28, 2013 at 8:47 pm

    Reblogged this on Stop war ,make love ..

    Apreciază

    • Maria said, on august 28, 2013 at 11:33 pm

      Ponta , acest cretinoid , trebuie atentionat printr-o scrisoare , ca terfeleste Romania prin recunoasterea Kosovo si condamnarea Siriei , cand inca nu s-a dat un verdict clar , cu privire la folosirea armelor chimice , nici de catre invadatori , acestia fiind constienti ca nu-i crede lumea ,s-a gasit mucosul asta fara cap , sa faca declaratii iresponsabile , in numele Romaniei .
      Oare Ponta este Romania ?

      Apreciază

    • Vranceanu said, on august 29, 2013 at 3:56 am

      O sluga a occidentului, a „iluminatilor” ca si Basescu. Un papagal care repeta ce latra stapanii lui. Biet popor roman, ce gunoaie au ajuns sa te conduca ! Ne-am intors la epoca fanariota

      Apreciază

  2. abc Marin said, on august 28, 2013 at 9:11 pm

    să nu uităm când cu sprijinul jiautorităților noastre , frații noștri sârbi au fost bombardați de jiamericani cu rachete radioactive și mai mult au bombardat un convoi de civili care se retrăgeau din bătaia armelor , au confundat tractoarele și mașinile mici pline cu oameni și bagaje cu tancuri , vă dați seama ce piloți imbecili au jiamericani , i-au luat din internetcafe unde se luptau virtual cu mutanții și au fost puși să ucidă oameni nevinovați .

    Apreciază

    • NIMENI said, on august 29, 2013 at 3:13 pm

      abc Marin,
      inclusiv doza injectata in vena si una in cap ….

      Apreciază

    • pcmouse said, on august 28, 2013 at 10:13 pm

      plaja din costinesti e plina de draci!numai sa incerci sa te rogi cand esti la plaja..am fost recent..

      Apreciază

  3. dante said, on august 28, 2013 at 9:14 pm

    Mai mult ca sigur este o gaselnita americana cu care ne-au obisnuit de citiva ani, pe Sadam l-au omorit ca cica ar fi fabricat arme nucleare, arme pe care victorioasa armata americana nu le-a mai gasit niciodata, dar intre timp pe Saddam l-au spinzurat.
    Turnurile gemene si le-au dat jos, ca sa aiba motiv sa porneasca vestitul razboi antiterorist, iar pe Milosevici l-au otravit in puscarie la Haga si cica s-ar fi dopat cu medicamente, ca si cind acesta mergea singur pe strazile din Haga si si-ar fi cumparat barbiturice sa se otraveasca, si lista cu exemple poate continua mult.
    Acestia sint „peacemakerii” moderni, care ne spun ca negrul e albl si albul e negru, ignorind toate evidentele.
    Cum sa mai crezi asemenea satanisti? si chiar daca s-au folosit arme chimice in Siria, acestea au fost tot o diversiune americana menita sa-l discrediteze pe Assad.
    Pai cit de idiot sa fie presedintele sirian, sa foloseasca arme neconventionale, stiind ca occidentul abia astepta lucrul asta?
    Mai bine americanii s-ar uita prin propriile depozite de armament, sa vada daca nu cumva le lipsesc ceva substante chimice…
    Si peste toate aceste vasnice armate se gasi ….hop, ditamai armata romana, gata sa intervina pentru binele mondial, rusinea si slugarnicia ridicata pe cele mai inalte culmi ale prostiei.

    Doamne ajuta!!

    Apreciază

    • pcmouse said, on august 28, 2013 at 10:16 pm

      sorin ovidiu balan masonul?a fost azi la b1tv si a spus pe fata;..vor ataca siria.asa cum a facut si cu irakul adica fara sa fie dovezi.cica s-a dat deja ok ul pt atacarea siriei.si probabil vom fi nevoiti sa ne implicam si noi romanii.

      Apreciază

    • Maria said, on august 28, 2013 at 11:40 pm

      Conflictul din Siria va intoarce pe dos , toata Europa privind economia , moneda nationala si moneda europeana , se vor scumpi nu numai carburantii .

      Apreciază

  4. minionita said, on august 28, 2013 at 9:58 pm

    E clar ca nu se cunoaste distinctia dintre crime impotriva umanitatii si victime colaterale. Daca ataca americanii&co alea se cheama victime colaterale, ne cerem scuze da ei sunt de vina ca au stat acolo unde am dat noi cu bomba. Daca ataca ailalti ( care nu sunt nici americani nici co ) aia se cheama masacru, crime impotriva umanitatii, etc.

    Apreciază

  5. mircea.v said, on august 28, 2013 at 10:08 pm

    off

    @Cosmin, ti-am raspuns la articolul cu economisirea in legatura cu motorul si uleiul fast-food

    Apreciază

    • Cosmin said, on august 29, 2013 at 12:29 am

      @ mircea.v

      am vazut, multumesc. am sa iti raspund tot acolo.

      Apreciază

  6. danielvla said, on august 28, 2013 at 10:08 pm

    In orice caz,noi trebuie sa ne rugam pentru pace, pentru crestinii sirieni care sunt martirizati si pentru ceilalti care sunt musulmani si au de suferit din cauza razboiului civil!
    Sa ne rugam ca Siria sa scape de iudeo-americani si de satanistii care vor sa porneasca de aici un conflict zonal sau mondial!
    Daca ne vom ruga mai multi, poate Dumnezeu nu va ingadui…

    Apreciază

  7. STOP RFID 666 said, on august 28, 2013 at 10:20 pm

    „Spune-ne când vor fi acestea? Şi care va fi semnul când toate acestea va fi să se plinească?“
    Iar Iisus a început să le spună: „Luaţi aminte, să nu vă amăgească cineva.
    Că mulţi vor veni în numele Meu, zicând: Eu sunt!, şi pe mulţi îi vor amăgi.
    Iar când veţi auzi de războaie şi de zvonuri de războaie, să nu vă tulburaţi, căci ele trebuie să fie; dar încă nu va fi sfârşitul.
    Şi neam peste neam se va ridica şi împărăţie peste împărăţie; cutremure vor fi pe alocuri, şi foamete şi tulburări vor fi. Acestea sunt începutul durerilor naşterii.
    Luaţi seama la voi înşivă. Că din pricina Mea vă vor da în adunări şi veţi fi bătuţi în sinagogi şi veţi sta înaintea conducătorilor şi a împăraţilor, spre mărturie lor.
    Şi trebuie ca mai întâi Evanghelia să se propovăduiască la toate neamurile.
    Iar când vă vor duce să vă predea, nu vă îngrijiţi dinainte ce veţi vorbi, ci să vorbiţi ceea ce vi se va da vouă în ceasul acela. Că nu voi sunteţi cei ce veţi vorbi, ci Duhul Sfânt.
    Şi frate pe frate va da la moarte, şi tată pe fiu; şi copiii se vor răzvrăti împotriva părinţilor şi-i vor ucide.
    Şi de toţi veţi fi urâţi din pricina numelui Meu; dar cel ce va răbda până la sfârşit, acela se va mântui.
    Iar când veţi vedea urâciunea pustiirii, cea prezisă de profetul Daniel, stând unde nu se cuvine – cine citeşte, să înţeleagă – , atunci cei ce vor fi în Iudeea să fugă în munţi;
    şi cel ce va fi pe acoperiş să nu se coboare, nici să intre să-şi ia ceva din casa sa;
    şi cel ce va fi în ţarină să nu se întoarcă îndărăt să-şi ia haina.
    Dar vai de cele ce vor fi însărcinate şi de cele ce vor alăpta în zilele acelea!
    Rugaţi-vă, dar, ca fuga voastră să nu fie iarna.
    Că necaz va fi în zilele acelea, cum n’a mai fost până acum de la’nceputul zidirii pe care a zidit-o Dumnezeu, şi nici nu va mai fi.
    Şi dacă Domnul n’ar fi scurtat zilele acelea, nici un trup n’ar mai scăpa; dar El a scurtat acele zile de dragul celor aleşi, pe care El i-a ales.
    Şi dacă va zice atunci cineva: Iată, aici este Hristos!, sau: Iată, acolo!, să nu credeţi.
    Că se vor scula hristoşi mincinoşi şi profeţi mincinoşi şi vor face semne şi minuni ca să-i ducă în rătăcire, de se poate, pe cei aleşi.
    Dar voi luaţi seama! Iată, pe toate vi le-am spus de mai’nainte.
    Ci în acele zile, după necazul acela, soarele se va întuneca şi luna nu-şi va mai da lumina.
    Şi stelele vor cădea din cer şi puterile cele din ceruri se vor clătina.
    Şi atunci Îl vor vedea pe Fiul Omului venind pe nori, cu putere multă şi cu slavă.
    Şi atunci pe îngerii Săi îi va trimite şi pe aleşii Săi îi va aduna din cele patru vânturi, de la marginea pământului până la marginea cerului.
    Învăţaţi de la smochin parabola: Când mlădiţa lui se face fragedă şi înfrunzeşte, ştiţi că vara e aproape.
    Tot aşa şi voi, când le veţi vedea pe acestea plinindu-se, să ştiţi că El este aproape, lângă uşi.
    Adevăr vă grăiesc că neamul acesta nu va trece până ce toate acestea nu vor fi.
    Cerul şi pământul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece.
    Iar despre ziua aceea şi despre ceasul acela nimeni nu ştie, nici îngerii din cer, nici Fiul, ci numai Tatăl.
    Luaţi aminte, privegheaţi şi vă rugaţi, că nu ştiţi când va fi vremea aceea.
    E ca un om care a plecat departe, şi-a lăsat casa, a dat puterea pe mâna slugilor, fiecăruia lucrarea lui, iar portarului i-a poruncit să vegheze.

    Aşadar, privegheaţi, că nu ştiţi când va veni stăpânul casei: seara, ori la miezul nopţii, ori la cântatul cocoşilor, ori dimineaţa; ca nu cumva, venind fără veste, să vă găsească dormind.
    Iar ceea ce vă spun vouă le spun tuturor: Privegheaţi!“

    Apreciază

  8. cristina said, on august 28, 2013 at 10:40 pm

    Toti cei care au protestat impotriva politicii SUA au avut de suferit,pt ca adevarul este deranjant si desconspira pe adevaratii teroristi ai planetei.

    Apreciază

  9. […] VIDEO: Statele Unite, Marea Britanie si Israelul au folosit arme chimice in ultimii 10 ani dar conda… […]

    Apreciază

  10. aniush said, on august 29, 2013 at 8:10 am

    Maria,
    Cretinoidul de Ponta stie foarte bine ce face. El serveste, ca sa nu zic alte cuvinte mai urate aceeasi elita pe care o servesc multi. Sluga lor preaplecata…asta este. Vrea sa le faca pe plac. Cu folosirea armelor chimice…e clar ilegala, dar pentru ei ce e ilegal devine „conform legii” si cea care are de suferit e populatia.
    Din pacate la noi nici nu se incearca sa se ia atitudine. Marea majoritate sunt preocupati de televizor si in mare parte de asa-zisele emisiuni de divertisment. Am avut surpriza neplacuta sa le spun unor colegi ca se intampla ceva si raspunsul sa fie „Vezi-ti de treaba” sau „Spui prostii”. Pur si simplu nu le pasa.

    Apreciază

    • NIMENI said, on august 29, 2013 at 3:18 pm

      aniush,
      Vezi Talmud, privitor la goimi …se confirma?

      Apreciază

    • Maria said, on august 29, 2013 at 7:05 pm

      Da, Ponta a fost in America si i s-au urcat la cap aceste vizite care il „scot in evidenta „pe plan international , prostul uita ca va raspunde pt orice fapta facuta impotriva unui Stat , unui popor , pt orice tradare , Dumnezeu il lasa , sa vada pana unde il duce mintea , apoi ii va pune mana in cap , si-l va izbi cu toata forta .
      Te joci cu o natiune asa cum te joci pe un teren sportiv , daca printr-o eroare umana ai ajuns in varful piramidei ???Suntem totusi , milioane de oameni in tara aceasta , si suntem totodata , la mana unor nemernici , fara discernamant , patriotism si bunul simt .
      Ce indicatii dracesti impotriva Romaniei i-au dat americanii , aceea face tembelul .
      Auzi , recunoasterea Kosovo , si condamnarea Siriei !!!

      Apreciază

    • minionita said, on august 29, 2013 at 8:29 pm

      Mai incearca si cu altii. Oamenii se tem sa auda ceea ce nu le convine.

      Apreciază

  11. Cami said, on august 29, 2013 at 1:21 pm

    si in fosta Iugoslavia au folosit arme chimice- sigur stiu

    Apreciază

    • Maria said, on august 29, 2013 at 7:07 pm

      Da , date tot de americani , o diversiune , folosita si repetata , acolo unde se doreste . Bietii sarbi , fratii nostri , cat au suferit !

      Apreciază

  12. […] VIDEO: Statele Unite, Marea Britanie si Israelul au folosit arme chimice in ultimii 10 ani dar conda… […]

    Apreciază

  13. Despre Siria | SACCSIV - blog ortodox said, on aprilie 15, 2022 at 3:23 pm

    […] VIDEO: Statele Unite, Marea Britanie si Israelul au folosit arme chimice in ultimii 10 ani dar conda… […]

    Apreciază

  14. […] VIDEO: Statele Unite, Marea Britanie si Israelul au folosit arme chimice in ultimii 10 ani dar conda… […]

    Apreciază

  15. […] VIDEO: Statele Unite, Marea Britanie si Israelul au folosit arme chimice in ultimii 10 ani dar conda… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.