SACCSIV – blog ortodox

DISTRUGEREA TARII, RROMII DIN TOFLEA SI MASONERIA. Printre sponsorii Galei Premiilor MLNR se afla si GFR, noul acţionar majoritar al CFR marfa. Cine e GRUIA STOICA si cum a facut avere? Jocurile cui le face?

Posted in Gruia Stoica, MASONERIE by saccsiv on iunie 23, 2013

_-_poza-crop-650x390-upl_-_photos_-_-gruia_stoica_are_44_de_ani_si_este_pe_locul_10_in_top_300_capital_cu_o_avere_de_530_de_milioane_de_euro

Foto: http://www.dolce-sport.ro/fotbal/fotbal-intern/gruia-stoica-rapid-george-copos-top-300-capital-19842/

  Evenimentul a fost transmis în direct pe TVR 2. Iata inregistrarea:

Gala Premiilor Marii Loji Naţionale din România

   La minutul 1:02:10 aflam ca printre sponsorii Galei se afla si Grup Feroviar Roman, proaspatul posesor al CFR Marfa, fix din aceeasi zi.

   Vizionati va rog si:

VIDEO – Ilie Şerbănescu: Privatizarea CFR Marfă e o tragedie

   Stie el batranul mai multe, dar nu spune …

   La licitaţia pentru cumpărarea CFR Marfă a participat un singur ofertant. Poate ca se va reveni:
Grup Feroviar Român, RISC DE MONOPOL: Nu poate prelua CFR Marfă

   Sau poate ca nu … Compania GFR este parte a Grampet Group, infiintata in 1999, avandu-i ca principalii acționari pe Gruia Stoica si Vasile Didila. Cititi va rog si:

Gruia Stoica a preluat de la arabi Electroputere Craiova

   Iata ce putem citi in articolul Gruia Stoica, fierarul din Toflea cu o avere de 450 de milioane de euro:

Gruia Stoica are 43 de ani și e născut și crescut în comuna Toflea din județul Galați, acolo unde, se știe, este teritoriu țigănesc, populația de etnie rromă apropiindu-se de procentul de 100%.

Miliardarul Gruia Stoica este fierar, ducînd cumva mai departe tradiția familiei. Stoica iese însă din tiparul etniei rromilor, pentru că are studii superioare.

Este un mister cum dintr-un fierar care a afirmat că în tinerețe a făcut dălți, cu doar 300.000 de lei în buzunar în 1990 (bani dați de tatăl său, conform propriilor sale declarații) și fără nici un fel de relații, Gruia Stoica a prosperat inclusive pet imp de criză, ajungînd în 2011 printre primii 10 miliardari ai României, cu o avere de 450 de milioane de euro, potrivit topului întocmit de revista Forbes, care va apărea zilele următoare pe piață. Nu de puține ori s-a insinuat că Gruia Stoica ar fi de fațadă în afacerile pe care le derulează în România, el nefiind decît un pion folosit de serviciile secrete sau de organizațiile masonice.

   Iata si ce mai aflam din articolul Ţiganii din Toflea au distrus Semenicul:

La scurt timp după preluarea celor 40% de la FPS, în firmă au apărut ca acţionari alţi tovarăşi şi parteneri de afaceri de-ai lui Stoica: Vasile Didilă şi Vasile Răducan, ambii din satul Toflea, comuna Brăhăneşti, judeţul Galaţi. Toflea este cunoscută drept capitala neoficială a romilor din România. A romilor bogaţi. În Toflea sunt înregistrate foarte multe firme pe care Stoica, Didilă, Răducan şi compania le deţin. Didilă şi Gruia au intrat în afaceri cumpărând şi vânzând fier vechi.
Unul dintre oamenii de nădejde şi angajat al acestora este Ion Garoseanu care anul trecut în iunie a fost numit director general la CFR fiind propus de PSD. Garoseanu a stat în funcţie câteva luni, dar după retragerea PSD de la guvernare în octombrie 2009 a fost demis.
Jurnalul Naţional a arătat în 2008 care erau interesele acestui trio de romi din Toflea pentru privatizarea CFR Marfă. Răducan a cumpărat acţiunile lui Didilă şi pachetul de acţiuni deţinut de SIF Transilvania. Afacerea pare să fi fost încheiată pe sub preş, pentru că SIF Transilvania s-a lăudat de-a lungul timpului cu toate tranzacţiile pe care le-a făcut, cum ar fi vânzarea acţiunilor pe care le-a deţinut la Sulina Estival, Eforie Nord sau Transilvania Turism. Nimic nu am găsit însă despre preţul de vânzare al acţiunilor către Răducan.
De ce e ciudată această tranzacţie?
Pentru că şi Răducan la rându-i s-a ferit să o facă publică. În iulie 2009, Agenţia Naţională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi pentru efectuarea de cercetări legate de fals în declaraţii faţă de Vasile Răducan. Acesta, în calitate de consilier local Brăhăşeşti a uitat să treacă în declaraţia de avere faptul că este asociat la două firme: Turist Semenic şi Poiana Ciucaş SA.  

Infractori, Investitori, Patrimoniu

În 2008, un nou administrator tot gălăţean a fost numit la Turist Semenic: Viorel Negruţ. Numele lui Negruţ a apărut în 2004 când de la vila lui Ceauşescu din Deva a dispărut mobilier din lemn masiv în valoare de 200.000 de euro. Acum patru ani, Săptămâna Financiară scria că: „Vasile Răducan e un rom cu o condamnare la activ de 14 ani pentru omor şi de 4 ani şi 10 luni pentru înşelăciune, fals şi uz de fals”, iar Didilă fusese amendat penal pentru infracţiuni la Legea contabilităţii şi nereguli legate de societăţile comerciale care au fost privatizate de stat.

În 2002, Grup Feroviar Român, parte a Grampet, a câştigat o licitaţie la o lună după ce fusese anunţat câştigătorul. Mai mult, nu avea licenţele de transport necesare pentru a participa la licitaţie. Licenţa a fost semnată de fostul ministru al Transporturilor Miron Mitrea la aproape o lună după desfăşurarea licitaţiei. Este cunoscut, de altfel, că afacerile grupului condus de Stoica au înflorit în perioada lui Mitrea. Grampet, firma amiral a grupului Stoica-Didilă-Răducan-Negruţ era preferata fostului preşedinte al CJ Hunedoara, pesedistul Mihail Rudeanu care se încuscrise la un moment dat cu un baron expirat al Gorjului, Nicolae Mischie.

   Conform articolului CFR Marfă, în ghearele ţiganilor din Toflea. După vapoare, neantul economiei româneşti mai înghite şi mii de vagoane de marfă (e foarte lung, dar merita citit pentru a vedea imensa ticalosita increngatura):

Aventura economică a ţiganilor din satul Toflea (judeţul Galaţi) devine afacere de mare anvergură în zona materialului rulant şi este gata, în acelaşi timp, să lege un bolovan de gâtul economiei naţionale. Ajunşi la Bucureşti, fraţii Gruia Stoica şi Vasile Didilă dau lovitură după lovitură. Povestea lor seamănă cu un episod din bancurile proaste sau din minciunile gogonate.

[…]

Despre afacerile lui Gruia Stoica şi Vasile Didilă ştie aproape toată lumea. Şi din Ministerul Transporturilor, şi din guvernele Boc, Ungureanu şi Ponta I (Victor Ponta a fost sponsorizat pentru raliuri de acelaşi Gruia Stoica prin firmele sale). Gruia şi Didilă sunt apropiaţi de toate partidele. Şi de PDL, şi de PSD, şi de la liberali. Gruia Stoica se laudă peste tot cu prietenia sa trainică pe care i-o poartă tânărul premier. Şi-a făcut şi vacanţe şi cu Sorin Blejnar. Cu Elena Udrea şi cu Cocoş este la cataramă. Cu directorii de la Ministerul Transporturilor, la fel. El îi pune, el îi dă jos. Şi pe cei care l-au servit i-a angajat mai apoi la GFR, Grampet şi celelalte firme ale sale. De isprăvile lui Gruia ştiu inclusiv serviciile secrete româneşti. Dar nimeni nu a reacţionat la modul ferm. Adică nu a dispus declanşarea unor anchete şi identificarea neregulilor şi aranjamentelor care au dus CFR Marfă la situaţia de acum.

   Citez acum din Gruia Stoica a fost desemnat președintele Consiliului de Afaceri România-Kazahstan:

În prezența Excelenței Sale Talgat Kaliyev, Ambasadorul Republicii Kazahstan în România, președintele Grampet Group, Gruia Stoica a fost desemnat, Joi, 4 Octombrie 2012, președintele Consiliului de Afaceri România-Kazahstan.

[…]

Prof.dr. Anton Caragea , Directorul Institutului de Relații Internaționale și Cooperare Economică,  a declarat: „Ne aflăm în fața unui important moment în relația bilaterală, Consiliul de Afaceri România-Kazahstan este o dovadă a unei relații economice care funcționează, Kazahstanul fiind principalul contributor la bugetul României, prin compania Rompetrol, cu o sumă de peste 1,5 miliarde euro anual. Totodată, Kazahstanul oferă investitorilor români o piață în plină dezvoltare fiind a treia economie ca rată de creștere mondială și între primele 50 recomandate pentru investiții de Banca Mondială ”. 

   Ca o paranteza, astia sunt cu capitala aia Astana:

VIDEO: Ce se intampla la ASTANA, capitala Kazakhstanului, plina de SIMBOLURI ale NOII ORDINI MONDIALE?

18 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. gerica64 said, on iunie 23, 2013 at 11:48 pm

    Regionalizare este clar facuta pentru destructurarea tarilor, faramitarea ,pierderea suveranitati a puteri armate de aparare.Exista un plan al ocultei mondiale de impartire a lumii printre care zona Olteniei sa fie tara rromilor .Nici daca facea pact cu diavolul nu avea cum sa se imbogateasca asa repede sigur in spatele lui se afla interesele francmasoneriei.Francmasoneria de varf folosesc musulmani,turci,rromi,chinezi si alte natii infiltrandui in Europa pentru a distruge credinta crestina si nationalismul popoarelor.Nu mai poti sa tii o cruce la gat sau sa mananci carne de porc ca se supara musulmani si-ti dau in cap in tara ta.Ciorile daca le spui intr-un anume fel iti iei amenda ca asa vrea UE sa nu deranjam nici poponari ca la fel patim.Daca zici cioara nu iei amenda banuiesc.Ma rog la Dumnezeu sa cada odata Babilonul asta nou cu stele pe fond albastru ca nu mai se poate trai in umilinta care ne-a adus.Au rasturnat valorile acum nimicurile au ajuns sa conduca si hoti negustori cinstiti.

    Apreciază

    • numaiortodoxia said, on iunie 24, 2013 at 12:19 pm

      Buna Saccsiv , am o rugaminte – de cand a murit parintele Iustin , ma gandeam cati preoti au mai ramasi in tara care atat in cuvant cat si in suflet sa fie Anti=Cip . Multi oameni cauta un duhovnic care sa ii ajute in aceste vremuri apocaliptice , preoti fara frica care sa spuna lucrurile pe fata .

      Avand in vedere ca zeci de mii de oameni iti citesc blogul si isi impartasesc opiniile , sfaturile ,etc ; ar fi foarte util sa faci un articol in care acesti adevarati duhovnici sa iasa din anonimat prin intermediul cititorilor . Nu cred ca le-ai face un rau lor , pentru ca ce ar fi fost daca Pr Iustin ar fi vorbit doar in secret si nu s-ar fi adresat tarii intregi ?

      Drumul muritorilor spre mantuire este foarte anevoios si imposibil fara un parinte duhovnic adevarat .Si ca sa incep eu – in Botosani la Biserica Sf Ilie era un preot in 2012 ( nu am mai fost demult pe acolo ,sper sa mai fie si acum ) care vorbea cu un foc in glas despre toate mizeriile acestei lumi , despre tot ce e „cool” pt spalatii pe creier din prezent si pe care il consider un parinte vrednic .
      Doamne ajuta !

      Apreciază

    • Maria said, on iunie 24, 2013 at 10:59 pm

      Dar de ce te-ai conformat asa repede si le zici rromi , ca sunt tigani toata ziua ?
      Sa le zica rromi , cei care i-au „botezat „asa si care au dat lege , ca cel putin pt mine , sunt aceeasi tigani din totdeauna .

      Apreciază

  2. STOP RFID 666 said, on iunie 24, 2013 at 12:07 am

    FRATII DIN TOFLEA

    Apreciază

  3. gerica64 said, on iunie 24, 2013 at 12:38 am

    In sprijinul la cea ce am spus fata de politicianismul multiculturalist si infiltrarea in Europa a paganilor si etniilor cu lipsa de moralitate si mod de viata anti-crestin:

    http://dangrosu.wordpress.com/2013/06/19/agresiune-islamica-in-romania-1/

    Apreciază

    • Silviu said, on iunie 24, 2013 at 1:57 am

      Frate, iarta-ma ca iti spun dar acest tip ” dan grosu” este un evreu ce acuza poporul roman de holocaust si sa numai spun cum considera el miscarea legionara sau patriotismul romanesc. Il poti citi cu atentie si iti dai seama ce fel de persoana e . El nu face alceva decat sa extraga articole din revistele evreiesti.

      Apreciază

    • Ioan Pelasgul said, on iunie 24, 2013 at 5:27 pm

      Deci incetati o data cu propaganda asta cu musulmanii. Nu v-ati prins ca e un „false flag” pus de evrei ca sa controleze tabara Nationalista? As putea scrie articole intregi despre asta!
      Nu ati vazut cati evrei sustin EDL? Si Gert Wielders si Marine Le Pen si Nigel Farage vorbesc despre mulsumani de parca ei ar fi problema. Dar nu spun ca evreii sunt cei care au invadat Europa de non-albi( fie ei musulmani sau nu). Si tot ei sunt cei care vorbesc despre pericolul Imigrantilor Romani = Romi. Nu pentru ca ar tine la noi sa la etnicii Francezi, ci pentru ca:
      – asa pot sterge din constiinta colectiva faptul ca pe acestea meleaguri a trait candva un popor roman, asa cum il stim noi astazi, alb, european, trac, eventual si crestin( daca tiganii vor ramane pagani)
      – asa pot sa bage ura intre popoarele europene, intre francezi si romani.
      Evreii combina si despart, dezbina si cuceresc.

      Pana la urma tu Gerica, faci( PROBABIL FARA SA VREI) exact ceea ce vor evreii sa faci, sa fii anti-musulman, la fel ca ei.

      Daca vreti sa atacati problema multiculturalismului si a diversitatii, nu mai folositi tema religiei, ci pe cea a rasei.

      Iar daca ortodoxia nu are nici o problema cu mixarea raselor atunci problema in sine nu prea exista.
      INSA daca are atunci practic este distrusa insasi creatia lui Dumnezeu si diversitatea pe care a lasat-o pe pamant.

      Apreciază

  4. studentperole said, on iunie 24, 2013 at 9:03 am

    offtopic: O minune a Maicii Domnului care a tulburat lumea musulmană:

    http://acdecojocullumii.wordpress.com/2013/01/14/o-minune-a-maicii-domnului-care-a-tulburat-lumea-musulmana/

    (articolul e mai vechi, insa merita citit cu atentie, cica respectivul bogatas musulman si-a anuntat minunea in presa, televiziune si internet)

    Apreciază

    • Maria said, on iunie 24, 2013 at 4:35 pm

      Mare minune a Maicii Domnului , asa vor fi minuni de la Dumnezeu , in aceste vremuri si multi dintre pagani ,vor veni la Dreapta Credinta .

      Apreciază

  5. deveghepatriei said, on iunie 24, 2013 at 3:23 pm

    Gruia Stoica este mason si omul generalului mason Florian Coldea, adevaratul sef al SRI-ului !

    http://deveghepatriei.wordpress.com/2013/06/12/narcis-daju-din-gorj-fost-ofiter-sri-amenintat-cu-inchisoarea-mafia-din-gorj-colonelul-catalin-peptan-si-viorel-caragea-seful-ipj-gorj/

    Apreciază

  6. deveghepatriei said, on iunie 24, 2013 at 3:25 pm

    Stoica nu are niciun ban care sa fie al lui, in spatele sau sta gasca masonica a SRI-ului: Gheordunescu, Maior, Coldea, Visan, etc.

    Apreciază

  7. Ioan Pelasgul said, on iunie 24, 2013 at 5:13 pm

    Ati devenit politic corecti? Nu exista romi, exista doar tigani!
    Sau va e frica de amenda? Atunci cine va opreste sa le ziceti INDIENI macar.
    Asa a fost si in SUA cu cuvantul „nigger”, un cuvant uzual acum 100 de ani a ajuns azi sa fie considerat insultator iar albii ii zic „N word” in loc de „nigger”.
    Sunt curios cati crestini zic in loc de „diavol”, „d word” dat fiind faptul ca nu e bine sa-i invocam numele.
    Corectitutinea politica e o religie cu adepti mai fanatici decat musulmanii,

    Apreciază

    • Marius Barbu said, on iunie 24, 2013 at 11:44 pm

      „nici rachita nu-i ca
      pomul,nici tiganul,nu-i
      ca omul „era o vorbă la Grajduri care acum a cam devenit comună de ţigani

      Apreciază

  8. petru-iustin said, on iunie 24, 2013 at 7:25 pm

    astia is penticostali nu? tiganii din toflea

    Apreciază

  9. […] DISTRUGEREA TARII, RROMII DIN TOFLEA SI MASONERIA. Printre sponsorii Galei Premiilor MLNR se afla si… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.