SACCSIV – blog ortodox

Protest urias in Franta: Aproape 1.500.000 de persoane se impotrivesc casatoriilor din homosexuali

Posted in Uncategorized by saccsiv on martie 24, 2013

Preiau articolul Manif pour tous : une forte mobilisation, quelques heurts

Potrivit organizatorilor, 1,4 milioane de oameni au iesit in strada in aceasta duminică la Paris. Jandarmeria a folosit gaze lacrimogene pentru a contracara pe unii manifestanti mai virulenti.

Chiar daca strada Avenue de la Grande Armée devenise foarte aglomerata, adversarii căsătoriei pentru toți , nu au dezarmat. La două ore după începerea raliului, Barjot Frigide estima la 500.000 numărul de demonstranți. „Aceasta nu este o cifră finală. Nu a fost suficient spatiu. Toată lumea este foarte inghesuita. La scurt timp după ora 17, organizatorii au afirmat că au ajuns la cifra impresionantă de 1,4 milioane de persoane.

Dupa-amiaza, mulțimea s-a adunat din nou pentru a solicita eliminarea textului ce acorda dreptul la casatorie persoanelor de acelasi sex. Insa Parlamentul votase deja asa cum anuntasera si organizatorii protestului. Potrivit informațiilor de la Figaro, Jandameria a folosit gaze lacrimogene pentru a contracara pe demonstranți, chiar si impotriva copiilor.

În ciuda interdicției data de Prefectura si de Poliția din Paris, de defila in Place de l’Etoile si bulevardul Champs-Élysées, un potop de manifestanți a început să se reverse în jurul Arcului de Triumf, strigând „François nu vrem legea ta!” si ” vrem un loc de muncă, nu căsătoria gay. ”

„8 kilometri de bulevard umplut complet”

Aproximativ o sută dintre ei au fluturat steaguri de culoare roz și albastru pentru a revendica victoria dupa un razboi al nervilor, in care oficiali ai Primariei s-au opus acestei manifestatii.

Ultimul eveniment al adversarilor căsătoriei gay a reunit pe 13 ianuarie 340.000 de persoane, potrivit poliției, sau aproape un milion potrivit organizatorilor.

23 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. STOP RFID 666 said, on martie 24, 2013 at 8:05 pm

    saccsiv 2

    Corecteaza titlul…

    Apreciază

  2. ortodoxiacatholica said, on martie 24, 2013 at 8:46 pm

    Episcoțiii(inclusiv patriarhul Bartolomeu) ortodocși care au participat la “intronizarea papei” nu reprezintă Ortodoxia ci se arata pe ei inșiși a fi APOSTAȚI!

    http://ortodoxiacatholica.wordpress.com/2013/03/22/episcotiiiinclusiv-bartolomeu-ortodocsi-care-au-participat-la-intronizarea-papei-nu-reprezinta-ortodoxia-ci-se-arata-pe-ei-insisi-a-fi-apostati/


    (la minutul 2:8:12 episcotul Bartolomeu merge sa se sarute liturgic cu ereziarhul papa)

    Am urmarit cu totii „sarutul pacii” din pseudo liturghia papista la care credinciosii papistasi si papa s-au impartasit cu o pseudo impartasanie, deci cu un hristos mincinos, iar papa a dat „binecuvantari” poporului „crestin”. Am vazut de asemenea si cum, la „sarutul pacii”, a venit si patriarhul Bartolomeu ca sa se sarute cu papa. Sinodul de la Constantinopol ar trebui sa ia masuri confom canoanelor Bisericii si sa il cateriseasca pe patriarhul Bartolomeu, pentru acest gest de apostazie. Desigur ca nu decidem noi caterisirea lui Bartolomeu, ci Sinodul din care face parte, dar, daca Sinodul nu il va pedepsi, o va face cu siguranta, Dumnezeu, punandu-l pe Bartolomeu alaturi de patriarhul Athenagora (cel care a „ridicat” „anatemele, anateme ce nu pot fi ridicate de un om, indiferent de functia sa harica) si de Meletie Metaxakis (care a schimbat calendarul, facand schisme intre crestini). Gestul sau nu este lipsit de gravitate. Sarutul pacii in Liturghie este un act liturgic: preotii rostind: „Hristos in mijlocul nostru, iar ceilalti raspund: Este si va fi!” Sarutul pacii se da intre coliturghisitori, de aceea gestul Patriarhului Ecumenic de a merge la altarul papistas pentru a da sarutul pacii este condamnat de Biserica. Cei care isi dau sarutul pacii marturisesc aceeas credinta. Dar in cazul de fata este un sarut mincinos pentru ca ortodoxia nu marturiseste aceeas credinta cu papismul. Ii iubim si ne rugam pentru toti acestia, dar spunem lucrurilor pe nume, conform Sfintilor Parinti.

    In filmuletul de mai sus vedem pe apostatii „ortodocsi” cum se inclina in fata unui incepator al eresului(ereziarh), adica in fata papei.
    Bineinteles ca nu puteau lipsi de acolo nici episcotii romani din zona, episcotul Siluan si episcotul Iosif, dar si episcotul Ziziulas si episcotul Bartolomeu, dar si episcotul(1) Ilarion Alfeev.
    Acestia toti au venit ca sa il recunoasca pe papa ca episcot al Romei, adica sa ii recunoasca Succesiunea Apostolica si autoritatea. Desigur ca aceasta adunatura „ortodoxa” nu reprezinta Biserica Ortodoxa, ci se arata pe ei insisi APOSTATI.
    Vom spune in Duminica Ortodoxiei in Biserica: „Lui Francisc I ereziarhul papa ANATEMA! ANATEMA! ANATEMA!” Desigur ca il iubim pe Bergolio (Francisc I) si ii dorim sa ajunga la cunostinta Adevarului, sa lepede erezia si sa intre in sanul Bisericii celei Una, Sfanta, Catolica si Apostolica, adica in Biserica Ortodoxa prin Taina Botezului.
    Cu mult entuziasm il salutam si noi cu Anatema(2)asa cum se cuvine salutat un eretic si il asteptam in Biserica.

    Cu drag,
    preot Matei Vulcanescu

    1. episcot= provine din grecescul epi skotos(cel care sta in intuneric) denumire pe care o dadea Sfantul Ioan Damaschin episcopilor apostati

    2. Anatema= nu insemna blestem, asa cum gresit este inteles acest termen patristic, grecescul anathema este compus din ana si thema, themele fiind cetatile de granita ale Imperiului Roman(Bizantin), ana thema insemnand inafara granitelor, iar in cazul de fata insemna „inafara granitelor Adevarului, inafara Bisericii lui Hristos, ereticul se scoate pe sine inafara Bisericii, Biserica doar confirma aceasta scoatere, atunci cand este definitiva. Anatema are si rol pedagogic, de a feri pe credinciosi de lupii rapitori anatematizati, de a nu cadea in ghearele lor. Sub anathema se afla si Martorii lui Iehova si Baptistii si Papistasii si Greco catolicii si Coptii, etc, toti cei care se afla inafara granitelor credintei Ortodoxe.

    Apreciază

  3. john said, on martie 24, 2013 at 9:23 pm

    Focul dacic, stavilă de neclintit în faţa sodomiei
    „Există la români o legendă care spune că, atunci când o primejdie de moarte ameninţă această ţară şi poporul său, se aprinde „focul dacic” şi înlătură această primejdie. De fapt, acest „foc dacic” se pare că este un cumul de energii pozitive, emanate din mai multe centre situate pe teritoriul României, cu precădere în Carpaţi, Bucovina, Dobrogea şi în alte locuri pline de frumuseţe, de care se ştie mai puţin. Aceste energii se transmit oamenilor, mai mult sau mai puţin, în funcţie de deschiderea spirituală şi gradul de credinţă al acestora. A nu se uita faptul că românii sunt în mare parte ortodocşi, ca de altfel toate popoarele din răsăritul Europei. Este lucru ştiut că aceste două elemente la care am făcut referire au permis supravieţuirea de-a lungul vremii a fiinţei acestui neam, prin limbă şi tradiţii, în ciuda tuturor încercărilor la care a fost supus.

    Din păcate, aceste încercări continuă în ziua de azi, inamicul fiind „globalizarea” şi „noua ordine mondială”. În locul forţei brute se folosesc mijloace sofisticate, ca: dictatura banului, manipularea prin mass-media, răsturnarea sistemului de valori. Evident, cu scopul de a crea „omul de tip nou”, cu creierul spălat, fără personalitate, numai bun de a fi „sclavul perfect” în noul sistem. Pentru atingerea acestui scop, este necesar a se distruge elementele tradiţionale creştine: credinţa, familia, respectul faţă de valorile tradiţionale, faţă de semenii în vârstă… Unul din elementele de atac folosite cu deosebire de propaganda occidentală este homosexualitatea. Spre deosebire de celelalte elemente de atac folosite, homosexualitatea întâmpină o rezistenţa îndârjită, mai ales în lumea ortodoxă.

    În România, rezistenta faţă de acest flagel este puternică. Spre deosebire de Rusia, Grecia, Bulgaria, Serbia, unde respingerea acestui fenomen a fost dură, în România este o respingere tăcută şi extrem de încăpăţânată. Cu toate încercările repetate ale Occidentului, aceasta „virtute” se lipeşte de români ca apa de gâscă, aşa cum spune un vechi proverb. Ce-i drept, au fost şi la noi respingeri „zgomotoase”, manifestate de câte ori s-a organizat la Bucureşti acel „marş gay” anual.

    Pentru a preîntâmpina incidente nedorite în stradă, organizaţiile şi fundaţiile ce promovează acest flagel, susţinute de ambasadele Olandei şi SUA (nici nu-i de mirare!) au pus la cale o acţiune perversă: organizarea, în urmă cu câteva zile, a unei acţiuni denumite „luna istoriei LGBT”, precum şi prezentarea filmului „The kids are alright” nicăieri altundeva decât la Muzeul Ţăranului Român! Adică într-un loc încărcat de spiritualitate românească, creştin ortodoxă! Această mizerie a fost posibilă datorită lui Virgil Niţulescu, directorul muzeului. Până la urmă, acţiunea a fost împiedicată prin protestul unui grup de protestatari; cu toate că agenţii de poliţie erau prezenţi, nu au intervenit. Atitudine demnă de toată lauda!

    Cu toate că mass-media a păstrat tăcerea asupra acestui eveniment, ziarul”România Liberă” a postat un articol amplu:
    http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/scandalul-de-la-muzeul-taranului-roman-continua-organizatiile-crestine-cer-demiterea-directorului-mtr-nitulescu-condamna-reactiile-homofobe-ale-protestatarilor-ortodocsi-294019.html

    De remarcat faptul că articolul a prezentat punctul de vedere al tuturor părţilor implicate. Astfel, în punctul de vedere al organizaţiilor creştine s-a precizat, între altele: „O instituţie publică ce depozitează ethosul ţăranului român nu poate să fie folosită discreţionar în propaganda homosexuală şi nici nu i se poate da o altă direcţie, improprie, care ţine de corectitudinea politică. Daca globalismul se sprijină pe astfel de valori, noi avem dreptul de a ne apăra identitatea naţională. În aceasta cheie trebuie văzut protestul nostru”. Tendinţa de uzurpare a valorilor moral-creştine româneşti a reieşit clar din următoarele rânduri: „Faptul că filmul s-a dorit să fie proiectat NEAPĂRAT în Studioul „Horia Bernea” arată dorinţa de a uzurpa valorile la care facem referire şi la premeditarea provocării pe care cei în cauză, cu complicitatea directorului Virgil S. Niţulescu, au dorit-o”.

    S-a demonstrat clar că acest „eveniment” constituie contravenţie: „Filmul, care prezenta viaţa a două lesbiene care creşteau copii, contravine chiar Codului Civil al României, în care, la articolul 258, paragraful 1, se stipulează: „Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între soţi, pe egalitatea acestora, precum şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea şi educarea copiilor lor”; la paragraful 4: „În sensul prezentului cod, prin soţi se înţelege bărbatul şi femeia uniţi prin căsătorie.”

    Bineînţeles, punctul de vedere al Ambasadei SUA este diametral opus: „Ambasada SUA la Bucureşti este foarte dezamăgită de protestul care a avut loc în seara de 20 februarie la Muzeul Ţăranului Român şi a împiedicat proiecţia unui film furnizat de Ambasadă pentru sărbătorirea lunii istoriei comunităţii lesbienelor, homosexualilor, bisexualilor şi transsexualilor (LGBT)”. Să vă spun eu de ce sunteţi dezamăgiţi, yankeilor: „În momentul în care una din reprezentantele Ambasadei Statelor Unite în România a luat cuvântul înainte de proiecţie, mai multe persoane din sală s-au ridicat în picioare şi au început să intoneze imnul României, „Deşteaptă-te, române!”. Şi de faptul că protestatarii v-au spus: „Noi nu avem nimic cu voi, puteţi să proiectaţi filmul oriunde, numai la Muzeul Ţăranului Român nu. Dacă aţi cunoaşte istoria României aţi înţelege de ce nu vrem să se întâmple asta aici”. Plecaţi înapoi la voi în State”!

    Nu are rost sa comentez punctul de vedere al organizaţiei Accept, iniţiatoarea acestui „eveniment”, deoarece este plin de afirmaţii tendenţioase. Nu poţi denumi „neonazişti” protestatarii care au intonat „Deşteaptă-te, române” şi au cântat în cor „Miluieşte, Doamne, poporul tău”. Sau afirmaţia lui Mircea Toma că „Atunci nu intervine, statul român este un partener neonazist al acestei grupări”, afirmaţie ce poate intra sub incidenta Codului Penal. Mircea Toma, poate nu-ţi convine faptul că poliţia şi jandarmeria, în comunicatul dat, precizează că: „miercuri seara nu a fost nici o problemă de natură penală sau contravenţională” la Muzeul Ţăranului Român, de ordinea publică ocupându-se Jandarmeria”.

    Cei de la organizaţia Accept, una din numeroasele ONG care se „hrăneşte” şi cu bani de la bugetul de stat, să fie conştienţi de faptul că banii pe care îi cheltuieşte cu asemenea manifestări antiromâneşti provin din taxele şi impozitele aberante plătite de foarte mulţi cetăţeni români din sudoarea muncii lor! În condiţiile în care o persoană fizică autorizată(PFA) trebuie să plătească 32% din venitul net pentru asigurări sociale plus 16% din acelaşi venit net impozit la bugetul de stat! Cât vor mai accepta aceşti truditori anonimi acest jaf la buzunarele lor pentru ca aceşti „intelectuali”, obosiţi de atâtea „creaţii” cu homosexuali şi lesbiene, să „rupă în două” DN1 la fiecare week-end, pentru a se distra la munte pe pârtiile de ski şi de a se îmbuiba cu „produse tradiţionale” la hoteluri şi pensiuni?
    Un lucru este clar: românii nu se vor rupe de credinţa ortodoxă străveche şi nu vor îmbrăţişa aceste „valori
    europene şi euroatlantice”! Nici acum, nici în vecii vecilor! Iar „focul dacic”, de va deveni vâlvătaie, va arde din temelii noile Sodoma şi Gomora! Definitiv!
    http://romanian.ruvr.ru/2013_02_25/Focul-dacic-stavila-de-neclintit-in-fata-sodomiei/

    Apreciază

    • Verde Verde said, on martie 25, 2013 at 12:42 am

      Acuma aici stim cu totii ca acei „yankei” sunt de fapt „evrei”. Nu cred ca e idee buna sa dam vina pe americani. Americanii care isi iubesc tara sufera acum ca o vad in mainile jidanilor, Parintele Seraphim Rose e American, Brother Nathanael e American, nu Obama, nu Gitenstein, nu Lauder, nu Rockefeller. Daca i-am considera americani atunci sa-l consideram si pe Ponta, pe Basescu si pe Nastase romani. Nu vedeti ca ne-au dus de nas? Noi ne batem cu ungurii si rusii si ei cu noi dar in fruntea ambelor tabere se afla fie evrei( cum a fost asta vara la Balti, cand rusii erau manati de un evreu) fie slugi ale evreilor, iar la televizor amebele tabere sunt facute extremiste( cum zicea aseara Maria Roman ca noua constitie a Ungariei este extremista)? Suntem fraieri dar ce e drept si ungurii sunt nu sunt normali, ca de la ei a pornit scanteia.

      Si inca ceva, nu toti americanii sunt eretici. Parintelui Seraphim Rose tot cu apelativul „yankeu” i te-ai adresa?

      Apreciază

    • danutza said, on martie 25, 2013 at 4:31 pm

      mie imi miroase a new age asta: „cumul de energii pozitive, emanate din mai multe centre situate pe teritoriul României, cu precădere în Carpaţi, Bucovina, Dobrogea şi în alte locuri pline de frumuseţe, de care se ştie mai puţin. Aceste energii se transmit oamenilor, mai mult sau mai puţin, în funcţie de deschiderea spirituală şi gradul de credinţă al acestora.”
      n-are nici o legatura cu ortodoxia. focul sacru este cel trimis noua de Hristos in sambata Mare, la mormantul Domnului.

      Apreciază

      • timisorean1 said, on martie 27, 2013 at 11:18 am

        E new age pe fata(nu doar miroase) asa cum sunt mai toate subiectele cu dacii

        Apreciază

  4. […] Sursa: lefigaro.fr via saccsiv.wordpress.com […]

    Apreciază

  5. Dan said, on martie 25, 2013 at 12:29 am

    In Franta a aparut o miscare a tineretului, la inceput doar impotriva islamizarii tarii apoi pentru sustinerea valorilor morale si crestine. Majoritatea sunt studenti si elevi dar a luat amploare mare si fenomenul s-a raspandit si in alte tari. Se numesc „Generatia identitara” – http://www.generation-identitaire.com/
    Bravo lor!

    Apreciază

  6. crestinul ortodox said, on martie 25, 2013 at 7:21 am

    „defilarea ” spurcatilor ca , film de vizionare la Muzeul taranului Roman ESTE O MARE JIGNIRE si O SCUIPARE Pe trecutul si sangele acestui popor , Mosii si Stramosii nostri , Acest Neam romanesc nascut si botezat in Credinta Sfanta din apa si foc- ORTODOXIA ;
    sa Ne Aparam Neamul Acesta asa cum l-a Harazit DUMNEZEU ADEVARAT pe Acest pamint , caci din Neam Crestin Ortodox ne am nascut , Iubitor de Cele Sfinte si de Sfanta CRUCE Inaltata pentru Acest pamint ;
    sa Iubim Aceasta Sfanta CRUCE Inaltata pe sangele Lor , al Sfintilor si Martirilor Acestui Pamint si sa nu lasam spurcatii , paganii si apostatii sa scuipe pe Neamul Nostru Cel Crestin Ortodox
    sa Ne Aparam Credinta SFANTA Drept Maritoare ce foc are sa fie ce va mistui tot raul si spurcaciunea de pe Acest pamint ;
    sa ne Aparam Neamul Crestin Ortodox din mama si tata , mosii si stramosii ce ne-au nascut caci din Neam Drept si Sfant am rasarit
    sa ne Aparam Aceasta Tara de pe acest pamint de la Nistru pin’la Tisa
    iar ce este rau si spurcaciune sa piara de pe acest pamint cum neghina se alege de grau curat si in foc se arunca asa sa se aleaga spurcaciunea , raul si minciuna de ce este Sfant , Curat in Adevar si Lumina Aratat
    sa iubim Lumina anume Ce este SFANT si Cele SFINTE
    „ca intunericul nu va putea cuprinde Lumina ”
    Amin !

    Apreciază

    • pcmouse said, on martie 25, 2013 at 1:20 pm

      chiar ma gandeam cand mai apari cu strofele tale..te-ai gandit mult cum sa le compui?chiar nu poti sa spui la obiect ce ai de spus fara sa devina poezie continutul?

      Apreciază

      • crestinul ortodox said, on martie 26, 2013 at 11:23 am

        uite iti raspund scurt si la obiect , insa tot printr-o poezie
        Ai Mila DOAMNE si de noi
        ca lupul paznic a fost pus la oi …
        voi nu intelegeti Acest ADEVAR anume
        atunci cand preotii de Mir si Toti preotii din Sfintele Manastiri si Sfintele Lacasuri de pe Acest Pamint se vor lepada de comuniunea cu lupul paznic pus la oi si vor da anatema mucilagiul ce trebuie scos afara din SFANTA BISERICA , pentru ca acest mucilagiu a cazut dar stricaciunea se vrea a se intinde peste tot …
        pina nu Ne Vom Uni Toti Cei ce suntem Inchinati Lui HRISTOS si La Sfanta CRUCE A ORTODOXIEI prin Botezul Sfant Crestin Ortodox asemeni si Pastorii Adevarati A Fi Cu Noi
        atunci cand SFINTII SI MARTIRII Acestui pamint Vor fi Canonizati si Cu Cinste Asezati de acest popor
        pina atrunci spre indeplinirea acestui Adevar vom fi tradati si vanduti de lupii in piei de oaie
        s-a facut acest miting , s-a aprins o flacara dar Scanteia Cea Mare trebuie a Porni de la Pastorii Cei Mici si ADEVARATI pentru ca „cei mari ai BISERICII sunt vanduti ”
        Preotii sa Strige din Fata Sfintelor Altare impotriva fiarei antihristice si a semnului acestei fiare ce voieste a ne inghiti pe acest pamint pentru ca este Timpul ca Acestia SA FIE PRECUM SFANTUL IOAN BOTEZATORUL altfel lupi in piei de oaie sunt si PLATA OSANDEI VESNICE VOR AVEA
        Atat noi , mirenii crestini ortodocsi cat si Preotii sa incetam a ne inchina spurcaciunii ce a intrat peste tot in Institutiile Acestui Stat si voieste a ne obliga sa aducem inchinare fiarei antihristice si a lua blestemul iadului asupra noastra ..
        credeam ca sunteti informati si stiti de acestea sau nu stiti ce vor spurcatii sau antihristii ce conduc Romania a face recensamint anume primariile au dat ordin ca preotii sa mearga in fiecare casa si familie sa fie intrebati cati crestini ortodocsi sunt si care sunt aceia
        pentru a se intocmi actele cu cip , carduri identitate cu semnul fiarei respectiv , card sanatate si cele holografice …
        vor ca banii fizici sa fie scosi si totul se vrea a se introduce pe acest card holografic cu semnul fiarei pentru a se determina cu viclenie diabolica tot muritorul de rand sa se lepede de DUMNEZEU ADEVARAT , de Botezul Crestin Ortodox ca sa se inchine lui sarsaila si sa ia blestemul iadului asupra sa
        DE ASTA AM SPUS UNITATE INTRUI HRISTOS SI SFANTA CRUCE
        MISCARE DE REZISTENTA A ORTODOXIEI CU SFANTA CRUCE IN FATA SA INCEAPA pentru ca spurcaciunea cea mare si slujitorii sai lucreaza la foc continuu
        VOR FI OPRITI DE DUMNEZEU ADEVARAT Prin Ceea ce va Veni Peste Acest pamint Dar Ce Avem de spus trebuie a Spune , a Marturisi si A Apara Dreapta CREDINTA ORTODOXA si a nu ne inchina la mamona sau la fiara antihristica ,
        trebuie a ne descotorosi de lupul pus paznic la oi …ca altfel NU SE VA MAI PUTEA STA IN ORASE
        si vom fi impartiti cei dea stanga hidosi , urati schimonositi cei multi care vin din apus si cei dea dreapta dinspre rasarit cu capul plecat dar cu Privirea spre SFANTA CRUCE Drept Inaltata pe Acest pamint de la Nistru Pin’la tisa
        va fi izbanda celor din dreapta , caci Acea SFANTA CRUCE Inaltata din Dreapta ii va reteza pe cei schimonoisiti si urati din stanga ii va reteza pe loc, precum focul si fulgerul din LUMINA SFANTA Ce porneste de la Acea SFINTA CRUCE
        si ii va culca la pamint ii va topi topi ca si cum nu ar fi fost niciodata IAR hotarul Acestei Tari Va Fi strasnic Pazit de Stefan Cel Mare si SFANT
        nu ma luati in seama acum Dar acestea Se vor intampla pentru ca asa mi-au fost aratate si spuse de Acel Cineva din dreapta
        Amin !

        Apreciază

      • simina said, on martie 26, 2013 at 1:02 pm

        crestin (?) ortodox
        De cate ori decid sa risc sa te citesc, fug la baie sa fac un dus ca sa-mi revin. Cine o fi Acel Cineva care era in dreapta ta si-ti arata toate astea :)) . Daca era in dreapta ta inseamna ca tu erai in stanga lui. Interesant este ca in Apocalipsa, sf.Ioan Teologul si chiar Mantuitorul au spus ca toti cei vrednici vor sta de-a dreapta Tatalui, iar cei din stanga vor merge in focul vesnic. Si mai am o intrebare foarte simpla : de ce te-a ales pe tine Acel Cineva sa-ti arate nu stiu ce, si nu m-a ales si pe mine sau pe Lastun ? Esti tu mai vrednic decat toti si meriti sa ti se arate vedenii ? postesti mai mult, ai ajuns la contemplatia lui Dumnezeu, te-ai descotorosit de toata zgura lumeasca ? ai pustnicit ani multi si Dumnezeu te-a trimis printre oameni sa proorocesti ? Sau daca dimpotriva te consideri un nevrednic , totusi Dumnezeu alege nevrednici prin care sa vorbeasca ?
        Aratarea de vise si de tot felul de vedenii unora, poate indica o stare a acelui suflet destul de decazuta din pricina pacatelor. De obicei diavolul ataca cu asa vedenii pe cei rapusi de boala mandriei si a slavei desarte.
        Sfintii din vechime respingeau ferm tot felul de vise si aratari. Citeste din scrierile parintelui Cleopa referitor la vise si vedenii. Sunt calugari care au innebunit din cauza vedeniilor si a viselor si asta arata de fapt starea lor decazuta din pricina dracului mandriei. Tu ai nevoie urgenta de spovedanie si canon.

        Apreciază

      • crestinul ortodox said, on martie 26, 2013 at 2:55 pm

        pentru cine semneaza simina
        NU ARE SENS SA MA REPET
        Ce A TREBUIT SA SPUN AM SPUS
        si inca ceva sa Fim UNITI Intru HRISTOS si SFANTA CRUCE a ORTODOXIEI si nu dezbinati pentru ca intr-adevar rasul si batjocura dracilor vom fi ;
        POST CU FOLOS pentru cei care tin ADEVARATUL POST si Sunt Adevaratii Crestini Ortodocsi
        DOAMNE AJUTA !
        Amin !

        Apreciază

      • crestinul ortodox said, on martie 27, 2013 at 5:39 pm

        pe simina
        DUMNEZEU sa Te ierte pentru ceea ce spui si sa iti dea intelepciunea unui POST CU FOLOS
        si
        mai draga Simina fiara aceasta cu trei capete numita internet foloseste-o SA SPUI SI SA MARTURISESTI ADEVARUL IN CREDINTA DREAPTA Numita ORTODOXIE ca altfel nu vei avea folos ci multa paguba sufleteasca
        DOAMNE AJUTA
        Amin !

        Apreciază

  7. danutza said, on martie 25, 2013 at 4:34 pm

    noi n-am fi in stare sa ne strangem nici macar 1000 de persoane. ce am facut cand a fost magaria de la MTR? in afara de 2-3 care au strigat pe ici, pe colo, nimic.
    dar in apararea maicutelor de la varatec ce am facut????
    la marsul pt viata, impotriva avortului, americanii au fost cam 500 000. noi, in constanta, cel putin, am fost cca 150.

    Apreciază

  8. […] căci comunitatea gay din România nu atinge nici măcar 1%. Să nu ne lăsăm rușinați de francezi, care s-au adunat peste 1 milion și în mai multe rânduri, protestând față de legalizarea căsătoriilor și a adopțiilor […]

    Apreciază

  9. […] căci comunitatea gay din România nu atinge nici măcar 1%. Să nu ne lăsăm rușinați de francezi, care s-au adunat peste 1 milion și în mai multe rânduri, protestând față de legalizarea căsătoriilor și a adopțiilor […]

    Apreciază

  10. […] căci comunitatea gay din România nu atinge nici măcar 1%. Să nu ne lăsăm rușinați de francezi, care s-au adunat peste 1 milion și în mai multe rânduri, protestând față de legalizarea căsătoriilor și a adopțiilor […]

    Apreciază

  11. […] Aproape 1.500.000 de persoane se impotrivesc casatoriilor din homosexuali- https://saccsiv.wordpress.com/2013/03/24/protest-urias-in-franta-aproape-1-500-000-de-persoane-se-imp… […]

    Apreciază

  12. […] căci comunitatea gay din România nu atinge nici măcar 1%. Să nu ne lăsăm rușinați de francezi, care s-au adunat peste 1 milion și în mai multe rânduri, protestând față de legalizarea căsătoriilor și a adopțiilor […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.