SACCSIV – blog ortodox

Basescu, medaliile si jidanii

Posted in EVREI by saccsiv on martie 24, 2013

Preiau articolul Ajunge.

Preşedintele Traian Băsescu a înmânat, luni, decoraţiile unor personalităţi ale minorităţii evreieşti, acordate pentru prezervarea culturii iudaice şi promovarea imaginii României, el adăugând că distincţiile indică şi respectul său pentru “o comunitate care a ştiut să ierte”.

Ce are cultura iudaică cu imaginea României, mă ajută cineva? Apoi să ierte ce, intreb eu? Faptul că România i-a adăpostit, educat și hrănit, în ciuda faptului că mulți dintre aceștia au dovedit clar că suferă de anti-Românism cronic, eeii? Președintele Băsescu cunoaște bine puterea ocultei iudeo-masonice și îi cântă în strună, dar asta nu constituie vre-dovadă de vinovăție a noastră față de ăștia.

Din contră: iertarea poate le-o vom acorda noi, pentru răul făcut mai ales în ultimul secol și doar dacă suntem dispuși. Comunismul nu l-au adus bunicii mei in România…

“Cei pe care astăzi i-am decorat sunt lideri ai comunităţii, sunt oameni care s-au implicat în mod egal în susţinerea cauzei comunităţii, dar şi în susţinerea României. Oameni cărora doresc să le mulţumesc, în numele românilor, pentru ataşamentul pe care îl au faţă de România. Sunt oameni care nu au făcut nimic altceva decât să fie buni cetăţeni ai statului român sau corecţi susţinători ai statului român.

Lideri ai comunității lor, sigur, dar nu și ai comunității noastre. Noi avem nevoie de conducători nepătați, care să ne reprezinte.. Să mai spun ceva de susținerea României în fața bombardamentului propagandistic care-i descrie pe Români ca țigani în fața vestului și îi demoralizează zilnic, constant, tenace, la ei acasă ? Cine a scornit numele “rom” pentru țigănime, nu unu’ Neulander (Petre Român) cumva ? Ale cui sunt Proteveul, Mediafax, Gândul și-atâtea altele – numele Lauder ne spune ceva? Cui aparțin televiziunile și ziarele străine, lui Tata, ei? Or fi având atașament maidegraba față de femeile noastre frumoase și față de bogățiile României, că altul nu s-a prea dovedit. Să nu le confundăm cumva!

Buni cetăteni ai statului, vor fi acestia poate, dacă n-am fi asaltati cu stiri despre trafic cu ovule si organe omenesti, a caror destinatie este statul Israel, despre matrapazlâcuri imense făcute pe spatele copiilor nostri fortati sa părăseasca tara în căutarea unui trai decent si in general de atitudinea lor condescendentă sau de-a dreptul ostilă fată de noi. Un “bun cetatean român” descris atat de bine de către marele Nae Ionescu, este orice dar nu un Român.

Şeful statului a mai menţionat că România este “o ţară care preţuieşte minorităţile, le acordă toate condiţiile pentru a-şi păstra cultura, limba şi pentru a se manifesta fără discriminare în toate zonele de activităţi economice, sociale, culturale”.

Suntem cu mult prea toleranți și caracteristica asta s-a întors împotriva noastră. Minoritățile au întins coarda prea mult, de la murdarul traficant de ovule și de la hrăpărețul subminator al economiei Românești, până la oligofrenii înfierbântați la cap care amenință cu moartea copii Români care “îndrăznesc” să afișeze Tricolorul, pe pământul țării lor. Gata. Ne-am săturat de aerele voastre. Umblați ca pe ouă, de-acum ‘nainte, dacă pricepeți ce e bine pentru voi.

Marele Rabin Elyakim Schlesinger, preşedinte al Comisiei pentru Conservarea Cimitirelor Evreieşti din Europa, unul dintre cei decoraţi, a ţinut să mulţumească preşedintelui Băsescu, precum şi consilierului prezidenţial Cristian Diaconescu, pentru “înţelegerea, atenţia şi sprijinul” acordate.

“Aceasta este o oportunitate să mulţumesc personal şi domnului Cătălin Predoiu pentru dedicarea de care a dat dovadă, ca ministru, pentru a îmbunătăţi sistemul de justiţie din România, dar şi pentru respectul său faţă de tradiţiile religioase şi morale ale comunităţii evreieşti”, a spus Schlesinger, la ceremonie fiind prezent şi fostul ministru al Justiţiei, Cătălin Predoiu.

Bestii vândute, biete marionete tâmpe și hidoase, fără de care supunerea României, nu ar fi posibilă. Păi să nu curățăm odată poieniţa frumoasă de bălegar ?

Elyakim Schlesinger a mulţumit şi poporului român pentru “înţelepciunea şi bunăvoinţa” arătate de-a lungul secolelor evreilor, “care au fost întotdeauna bine primiţi şi şi-au găsit un loc liniştit în România în vremuri de pace”.

Viclenie tipică…Dar în vremuri de război, cine a refuzat să vă dea pe mâinile persecutorilor voștri – nu cumva unul a cărui statuie nu are voie să vadă lumina zilei nicăieri în România din cauza presiunilor voastre ? Cum rămâne cu atitudinea anti-Românească a “Institultui” elie wiesel, care a cerut Primăriei Târgu-Ocna, să îi retragă calitatea de cetățean de onoare al urbei, tocmai Sfântului închisorilor, Valeriu Gafencu ?

Marelui Rabin Elyakim Schlesinger i-a fost conferit Ordinul Naţional “Serviciul Credincios” – în grad de Comandor.

Lui Marcel Fischer, fondator al Operei de Stat din Iaşi şi Antoanetei Ralian, traducător şi publicist, fost redactor la Editura “Univers”, le-a fost conferit Ordinul Naţional “Serviciul Credincios” – în grad de Cavaler.

Ordinul “Meritul Cultural” – în grad de Comandor, Categoria D – “Arta spectacolului” a fost conferit regizorului israelian Andrei Călăraşu şi actorului Nicu (Niko) Nitai, care este şi regizor, traducător şi director-fondator al Teatrului “Karov” de la Tel-Aviv.

Ordinul “Meritul Cultural” – în grad de Comandor, Categoria E – “Patrimoniul cultural naţional” a fost conferit avocatului Warren L. Miller, avocat, preşedinte al Comisiei din SUA pentru Conservarea Patrimoniului Americii peste Hotare.

Economistului Ovidiu Bănescu, membru în Consiliul de Conducere şi în Comitetul director al Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din România, i-a fost conferit Ordinul “Meritul Industrial şi Comercial” – în grad de Cavaler.

Iată cum decorațiile cele mai înalte ale României, s-au transformat în tinichele calpe…

sursa mizeriei: Mediafax

21 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. ionut ignat said, on martie 24, 2013 at 4:19 pm

    marioneta hidoasa pusa in functia de presedinte al statului, a oferit aceste titluri STAPANILOR SAI, ca sa arate inca odata, de data asta PE FATA, cine sunt conducatorii din umbra ai Romaniei.

    RUSINE !

    Apreciază

    • Paul said, on martie 31, 2013 at 3:57 pm

      Traim vremuri confuze si nu mai poti sti cine este de buna credinta si cine nu,indiferent de natia cui ii apartine. Probabil ca persoanele decorate au avut oarece merite (sau interese) fata de tara noastra,dar nu pot uita cu cata vehementa am fost acuzati de antisemitism si holocaust

      Apreciază

  2. acc70 said, on martie 24, 2013 at 4:54 pm

    Betivanul e el insusi jidan….iar ura lui fata de romani e demonstrata cu varf si indesat

    Apreciază

    • Leontin said, on iunie 20, 2013 at 6:09 pm

      Mare mirare ca nu stie lumea ca e jidan (Basescu). Fiind cooptat de mult in filiera jidaneasca, e normal sa tina cu fratii lui de cultura si sange.
      Problema e la noi romanii, ca ii ridicam in slavi pe jidani si votam cu ei (nu e numai Basescu).

      Apreciază

  3. Lastun said, on martie 24, 2013 at 6:06 pm

    Frati crestini ortodocsi va rog si eu ceva.

    Rugati-va Domnului Nostru Iisus Hristos, Maici Domnului si sfintilor sau dati un Acatist pentru fratele nostru
    Apostolescu Gerard (detinatorul a mai multe bloguri ortodoxe ) pentru ca se pare ca el si famila sa sant amenintati cu moartea si haituiti o persoana sau persoane rauvoitoare. ( aceste amenintari dureaza de ceva timp ).

    http://prosistemhaha.wordpress.com/2013/03/23/profetia-este-expresia-cea-mai-inalta-a-iubirii-lui-dumnezeu/

    ( Rog pe cei care nu au stapanire la manie sau la gura sa nu comenteze, daca poate sa il ajute pe el si pe famila sa cu o rugaciune sau un acatist bine daca nu sa taca ca santem in post ).

    Apreciază

  4. safimvigilenti said, on martie 24, 2013 at 6:20 pm

    incredibil cum isi bate joc de tara asta acest individ, cat o sa ne mai umileasca si tradeze???

    Apreciază

  5. Adrian said, on martie 24, 2013 at 6:26 pm

    off topic: http://www.lefigaro.fr/actualite-france/2013/03/24/01016-20130324ARTFIG00090-les-opposants-au-mariage-pour-tous-ne-desarment-pas.php

    Aproape un milion si jumatate de francezi demonstreaza impotriva casatoriei intre homosexuali!

    Apreciază

  6. crestinul ortodox said, on martie 24, 2013 at 7:10 pm

    Basescu se inchina in fata jidanilor , pentru ce ?
    „cu evreii nu am nimic , cu jidanii am ce am „

    Apreciază

  7. STOP RFID 666 said, on martie 24, 2013 at 7:20 pm

    PLATA ELECTRONICA

    Dacă furnizorii îşi vor menţine decizia de a livra doar contra plăţii în numerar, rafturile din supermarketuri vor fi goale, a spus el.

    http://www.mediafax.ro/externe/situatie-dramatica-in-cipru-supermarketurile-in-pericol-sa-ramana-fara-alimente-din-cauza-blocarii-sistemului-bancar-10687294?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+mediafax%2FQddx+%28Mediafax_ALL%29

    Apreciază

  8. cristina said, on martie 24, 2013 at 7:27 pm

    De ce trebuie sa le multumim noi jidanilor;pt ca l-au rastignit si l-au batjocorit pe Mantuitorul nostru IISUS HRISTOS,pt ca ne numesc goym(vite),pt ca ROCKFELLER si ROTSCHILLD,MORGAN,ASTOR,CLINTON,BILL GATES.sunt miliardarii jidani,care au cumparat globul si distrug state,cu crize economice fabricate,pt ca doresc,instaurarea Noii Ordini Mondiale,pt ca vor sa reduca populatia globului si ne otravesc lent,prin vaccinuri,prin alimente,pt ca ne-au transformat in sclavi ?Din partea mea sa-i arda focul GHEENEI,pe toti ,sa nu mai ramana niciunul,sa le piara neamul si samanta !

    Apreciază

    • Mihail said, on martie 24, 2013 at 7:53 pm

      Cristina rugaciune prin iubire si Doamne Ajuta. Post si rugaciune. Dumnezeu sa hotarasca soarta lumii si a fecaruai dintre noi in parte. Doamen Ajuta!!!

      Apreciază

    • aha said, on martie 24, 2013 at 10:43 pm

      @ cristina. adu-ti aminte ca si Sf. Apostol Pavel a fost un om dedicat cu totul distrugerii crestinilor. Dar Domnul IIsus Hristos nu l-a condamnat ci l-a facut Apostolul neamurilor. nu e corecta abordarea ta. denota ura si nu dragoste. ura naste ura. Doamne IIsuse Hristoase, miluieste-ne pe noi, pacatosii!

      Apreciază

  9. Mihail said, on martie 24, 2013 at 7:35 pm

    Eu va spun si va repet. Rugati va la Dumnezeu sa hotarasca soarta Romaniei si a lumii. Postiti si va rugati. Fi ti smeriti si vom afla Adevarul. Cere si ti se va da . Bate si ti se va deschide. Lasati va in mana Domnului. Doamne Ajuta!!!

    Apreciază

  10. dante said, on martie 24, 2013 at 7:46 pm

    De multe poate fi banuit Basescu, numai de romanism nu, acesta este o iuda care-si va lua rasplata cu virf si indesat pentru tradarea tarii, dupa parerea mea,un dictator mai josnic decit Ceausescu. Perceput la inceput ca o solutie salvatoare la vesnicul PSD, s-a dovedit a fi mai rau ca acesta, un lup in piele de oaie. Servilismul lui fata de jidanime ne-a adus grave prejudicii ca neam si tara, pe de alta parte este conducatorul pe care-l meritam, uitati-va pe strada si veti intelege.

    Doamne ajuta!!

    Apreciază

  11. cristina said, on martie 24, 2013 at 9:43 pm

    Apropos,am uitat sa spun ,ca si BASESCU,PETRE ROMAN<ADRIAN NASTASE etc,care au tradat aceasta tara si au vandut-o jidanilor,sa-i urmeze in IAD.Stiati ca de cand Basescu a devenit presedintele Romaniei,peste 800 000 de mii de evrei,au obtinut cetatenia romana;de ce oare ?

    Apreciază

  12. Cosmin M said, on martie 24, 2013 at 10:32 pm

    Citisem undeva ca evrei vor sa ne ia treptat tara, sa vina aici cu diferite motive, in timp prin mijloace combinate si complexe sa trarpeasca romanii si sa ramana ei majoritari.
    Sluji sataniste sfarsitul vostru este aproape, va veni Domnul Slavei si va starpi faradelegea.

    Apreciază

  13. acc70 said, on martie 25, 2013 at 7:16 am

    DIRECTIVA CE. Multumim CE! Statul Israel va detine toate datele noastre personale. Iata de ce atata graba (si bani) cu pasapoartele electronice, cartile de identitate cu cip, cardul electronic de sanatate, sistemul e-Romania,

    Iata ultimul “beneficiu” al apartenentei noastre la noua uniune sovietica, adica UE: absolut toate datele noastre personale, urmeaza sa fie transferate pentru “pastrarea in siguranta deplina”, statului Israel. Fireste, ele vor fi tinute la curent in timp real. De ce se face asta? Iaca’ asa, pentru ca baietii pot sa o faca! Nu se ofera absolut nici o justificare pentru aceasta aberanta masura anti-libertate si nici nu este vorba de vreo reciprocitate. Nu intreaba nimeni dintre “reprezentantii” nostri ce treaba are statul evreu cu numele, chipurile si varsta copiilor nostri, cu parerile noastre politice si cu starea de sanatate a romanilor precum rezultata din fisele de asigurare ale CNAS? Dar cu veniturile noastre si cu numerele de telefon sunate, cu rudele si prietenii nostri, bagati impotriva vointei lor intr-o uriasa baza relationala de date?
    Cand un strain cauta sa afle totul despre tine, nu-i asa ca se erijeaza in pozitia de stapan al tau ? De cand am devenit noi subiectul lor de studiu si de ce ii ajuta “reprezentantii” nostri in acest scop?
    Pai’ de-aceea am intrat noi in UE, ca sa ne dati pe tava unora care nu au nici o treaba cu Europa, in afara faptului ca ne cumpara literalmente tara de sub noi si infaptuiesc in ascuns planuri secrete de colonizare a Romaniei, impreuna cu guvernantii nostri ? (Aflati concret despre ce este vorba, are sa va para rau daca treceti indiferenti! Apoi dati altora mai departe!)
    (cu multumirile datorate vigilentului Clement pentru semnalare).
    “Are cineva idee daca romanii au fost pusi la curent cu faptul ca, pe 31 ianuarie CE a aprobat transferul datelor personale ale cetatenilor tarilor membre, catre Israel ? Decizia adoptata pe 31 ianuarie 2011 prin care se prevede transferul datelor personale ale cetatenilor CE catre Israel explica faptul ca acest Stat raspunde directivei 95/46 privind protectia datelor. Justificarea deciziei nu apare in text.Comisarii nostri au fost de acord cu aceasta decizie? Cum se justifica hotararea?
    Crestinul Becali, patriotul Vadim, IPS Iosif (reprezentantul BOR pe langa Institutiile Europene) v-au spus ceva domniilor voastre sau doar prostii de pe ulita mea n-au habar ca Strulica va fi informat prompt in legatura cu starea varicelor tatei Lenuta?
    “Date personale “inseamna numerele de telefoane, conturile bancare, datele de sanatate, familia, deplasarile.. TOATE datele pe care guvernele statelor membre le colecteaza despre noi.
    Toate Statele trebuie sa puna in aplicare directiva 95/46 in termen de trei luni.
    Nu am gasit nicaieri reciprocitatea acestei masuri. Isi mai pune cineva intrebari legate de stapanii acestei Lumi?”
    Cititi si dati mai departe!
    http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=OJ:L:2011:027:0039:01:RO:HTML
    Sursa: Eufrosin
    NOTA:
    Este deplasat daca ne gandim ca oricare dintre noi ar putea fi, in scurt timp, dat in urmarire internationala pentru terorism in urma unui furt facil de identitate? Nu de alta, dar statul Israel are deja un precedent in acest sens dupa ce a ucis un militant palestinian uzand de furturi de identitate pentru agentii care au dus la indeplinire misiunea?
    Asta, ca sa nu mai vorbim ca cineva in lumea asta stie totul despre voi: unde locuiti, ce va place, ce nu va place, ce boli aveti, cine sunt membrii familiei voastre, ce activitati economice desfasurati, datele biometrice, pe unde va deplasati, etc…Halucinant, nu?!! Orwell era un mic copil!

    Apreciază

  14. Mihai said, on martie 25, 2013 at 8:15 am

    Romania e deja luata de ei ,toate resursele is in mainile lor ,in Bucuresti centrul istoric e al lor ,stiati ca in Bucuresti is catacombe uriase si ei le poseda ,aceste catacombe au fost facute in caz de razboi (stiti ca in Budapesta e o catacomba intinsa pe 10 km unde in al 2-lea razboi mondial a functionat ca spital pentru partizani ),romanii cedeaza orice prea usor ,o sa curga sange mult pana le vom recupera sau poate nu le vom recupera nicodata !?

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.