SACCSIV – blog ortodox

Video: NOI „INVATATURI” DESPRE CIPURI cu Pr. Eugen Tanasescu, Directorul Media al Arhiepiscopiei Tomisului

Posted in CIPURI, RADIO DOBROGEA by saccsiv on iunie 3, 2012

Ascultati va rog, incepand cu minutul 7, inregistrarea emisiunii “Cuvânt Dobrogean” – Întrebări, răspunsuri, opinii şi afirmaţii, în dialog cu ascultătorii – 30 mai. 2012.
Realizator: Pr. Eugen Tănăsescu.

http://www.radiodobrogea.ro/6347-cuvant-dobrogean-dialog-cu-ascultatorii-37/

Iata si articolul la care se refera acel ascultator:

Bogdan Manolea, directorul Asociaţiei pentru Tehnologie şi Internet: Decât să încalce drepturile omului cu legea Big Brother, Germania a preferat să plătească amenda!

Ce înseamnă această lege Big Brother?

Înseamnă practic că toate datele de trafic informaţional ale tututor cetăţenilor României – numărul de pe care sunaţi, numărul la care sunaţi, durata convorbirii , locaţia, datele tehnice ale telefonului – se vor păstra pe o durată de şase luni de zile de către fiecare operator. În rândul furnizorilor de internet e vorba despre adresa de IP a utilizatorului de internet, data şi durata conectării, numărul de kilobyţi traficaţi şi alte detalii prevăzute în lege. Oricum, vorbim despre date de trafic, şi nu despre conţinutul comunicării.

Consideraţi că este o încălcare a drepturilor omului?

Fără doar şi poate! Curtea Constituţională deja s-a pronunţat cu privire la acest aspect. Noul proiect de lege care s-a adoptat nu rezolvă niciuna din problemele pe care Curtea le-a ridicat şi care sunt legate în special de dreptul la viaţă privată a celui care iniţiază convorbirea, a celui care primeşte convorbirea, apoi vorbim de îngrădirea libertăţii de exprimare şi despre prezumţia de vinovăţie, prin faptul că toată lumea este considerată vinovată ”ab initio”, fără începerea unei investigaţii penale în cazurile respective. Datele tuturor cetăţenilor sunt păstrate pentru că s-ar putea vreodată ca ele să fie de folos într-o anchetă penală. Retenţia tuturor datelor, pentru toţi cetăţenii, pentru o perioadă de şase luni, este o măsură excesivă faţă de dreptul la viaţă privată şi inutilă în mare parte.

Suntem şantajaţi cu plata a 30.000 de euro pe zi, adică zece milioane pe an, o vilă ceva mai răsărită a vreunui abonat la contractele cu statul. De ce fac parlamentarii din nou sluj?

Pentru că nu le pasă. Simplu! Pentru că din 2009, de când a fost decizia Curţii, până în ziua de astăzi, niciunul din guvernele României nu a reacţionat în faţa Comisiei Europene cu privire la acest subiect. Şi nicio reacţie publică! Adică noi trei ani am stat şi-am dormit şi bineînţeles că vine Comisia şi ne spune: ’’Ce faci, implementezi directiva aia sau ce faci?’’. Pe de altă parte, nu suntem singurii în situaţia asta: în Germania şi în Cehia există decizii ale Curţilor Constituţionale care au declarat legile respective neconstituţionale. Germania a anunţat public că nu va implementa directiva, deci în cazul lor s-a putut să se decidă că preferă să plătească amenda respectivă decât să se încalce drepturile omului.

Ce urmează? Care sunt căile de atac?

Mai sunt câteva zile în care un număr minim de parlamentari sau instituţii, precum Avocatul Poporului, pot cere Curţii Constituţionale să se pronunţe cu privire la constituţionalitatea legii; dacă lucrul acesta nu se întâmplă, legea ajunge la preşedinte, care ori o promulgă, ori o retrimite Parlamentului pentru modificări.

Există posibilitatea unor excese având în vedere faptul că suntem într-o campanie electorală prelungită?

Mi-e greu să apreciez. Ceea ce este neclar prin prisma acestei legi şi ridică o mare problemă este modul în care se păstrează aceste date, cine are acces la ele şi în ce împrejurări. Pe legea veche era o procedură destul de clară prin care doar judecătorul putea să dea dreptul la acces, pe când acum lucrurile sunt mult mai vagi. Iarăşi rămâne semnul de întrebare cu privire la modul în care instituţiile care au atribuţii în domeniul securităţii statului pot avea acces la aceste date.

Probabil va urma în curând şi implantarea cipurilor de control total…

Nu cred că mai e mult. Este clar că acum avem de-a face cu o măsură aplicată tuturor cetăţenilor. În mod normal, dacă avem ceva cu o persoană şi trebuie să fie începută o investigaţie, trebuie anchetată persoana respectivă, şi nu toţi cetăţenii.

Comentariu saccsiv:

Referindu-se la documentele cu cip, Preotul Eugen Tănăsescu indemna anul trecut:

VIDEO – Radio Dobrogea: LUATI CIPURILE …

Si iata ca si acum, cand lucrurile au avansat, cand se vorbeste oficial din ce in ce mai clar despre e-Guvernare, internetul obiectelor, documentul biometric total (toate in unul: act de identitate, card bancar, carnet auto, abonament pe mijloacele de transport in comun, etc.), cip implantat, tatuaj, el tot se indarjeste sa sminteasca ascultatorii spunandu-le ca nu crede ca toate acestea se vor implementa.

Si chiar daca se vor implementa, el nu vede „nici o relevanta in raport cu Hristos” … Si nu vede deoarece el „invata” ca nu va exista nici macar antihristul:

Pr. Eugen Tanasescu, Directorul Media al Arhiepiscopiei Tomisului: NU VA EXISTA nici SEMNUL FIAREI 666, nici ANTIHRISTUL …

Cititi va rog si:

Video: IPS TEODOSIE ESTE PRO CIP. Iata cum lucreaza dracul la o conferinta a parintelui Ambrozie Iurasov: GUVERNUL MONDIAL SE INSTAUREAZA, DAR … SFARSITUL LUMII NU ESTE APROAPE

Video: ORESTE la RADIO DOBROGEA

23 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Glasul Ortodoxiei said, on iunie 3, 2012 at 10:25 am

    multe sau implementat…cipurile sunt peste tot…le vede oricine
    …diavolul racneste cu putere ca sa insele pe oricine…
    …mare de tot este INSELACIUNEA DRACEASCA ca ameteste si pe unii foarte credinciosi la prima vedere
    …sa fii orb sa nu vezi chiar nimic
    …ramane doar ca VITEZA DE IMPLEMENTARE SI CONTROL sa CREASCA la toate nivelurile
    …metoda cu broasca stand in apa calduta este valabila…ea NU SIMTE ca cu cat creste temperatura vine MOARTEA….asa este si cu cei caldicei in ale credintei…

    Apreciază

    • saccsiv said, on iunie 3, 2012 at 10:53 am

      Broasca la fiert si cei care accepta cipul

      https://saccsiv.wordpress.com/2012/03/28/broasca-la-fiert-si-cei-care-accepta-cipul/

      Apreciază

      • oarecare said, on iunie 3, 2012 at 6:18 pm

        Hristos S-A Inaltat! vreau sa vorbim in legatura cu ajutorul de care ai nevoie pt redactarea articolelor de pe blog. scrie-mi pe mail. am intrebat duhovnicul daca sa ma ofer sa te ajut, si mi-a spus sa ma interesez despre ce este vorba. as avea timp cateva ore bune pe zi. scrie-mi, sa stiu cum sa imi planific timpul si orele de munca. nu mi se pare prea in regula sa discutam despre detali pe blog, dar cum crezi tu.

        In caz ca nu raspunzi am sa iti mai scriu, nu ca sa insist dar stiu ca e posibil sa treci cu vederea unele mesaje.
        Doamne ajuta!

        Apreciază

      • saccsiv said, on iunie 3, 2012 at 7:53 pm

        oarecare

        Doamne ajuta!

        Multumec, te voi contacta.

        Apreciază

  2. Partizanu said, on iunie 3, 2012 at 10:41 am

    @ Saccsiv’s Intreb si eu oare cum e cu putinta ca sa fii martor „intimplator” la aceasta emisiune sau alte stiri si fluxuri informationale. Adica sa te aflii in momentul respectiv racordat la un flux informativ, vizual, virtual sau transcedental. E o intrebare ce ma framinta de multa vreme. Cred in bunul dumnezeu ca imi v-a arata calea spre a afla un raspuns satisfacator. DOAMNE AJUTA.

    Apreciază

    • saccsiv said, on iunie 3, 2012 at 10:55 am

      Partizanu

      Nu inteleg.

      Apreciază

      • Partizanu said, on iunie 3, 2012 at 3:35 pm

        Hai sa detaliez putin in linii mari. Pe scurt as spune „omul potrivit la locul potrivit”. Sau cu alte cuvinte in ziua respectiva miercuri zi de post negru asa cum facea(respecta) si CAPITANUL (si eu la rindul meu) puteam sa nu fiu cu radioul deschis pe radio Dobrogea avind alte indeletniciri(activitati). Sau despre accidentul nefericit al PREOTULUI IUSTIN PARVU. Am avut tot timpul o mare neliniste avind in vedere ca IPS Teodosie incearca sa dreaga imaginea sa in fata enoriasilor (care a distrus livada de la NOUA CULME Nazarcea sau ….) apelind la sfera politicului (ne)iubitor de neam si tara ci de interese. Si astea sunt doar un crimpei din viata de zi cu zi.

        Apreciază

  3. Mălin said, on iunie 3, 2012 at 11:04 am

    130 de ani de la nasterea Maresalului Ion Antonescu:

    Apreciază

  4. STOP RFID 666 said, on iunie 3, 2012 at 11:15 am

    ,,Parintele” Eugen acum o scalda, vrea sa fie cu fundul in doua carute, dar cand va venii pecetea va spune ca nu e nici o lepadare.

    Cica elitele nu vor decat sa ne ia banii. Dar de ce Sfintilor inchisorilor nu le ,,cereau” banii ci credinta?

    Ce atitudine si gandire simpliste. Vai, vai, vai………..

    PS. SA NE UITAM MAI SUS DE ,,PARINTELE” SI SA VEDEM CE GASIM.

    Apreciază

  5. Mălin said, on iunie 3, 2012 at 11:17 am

    Apreciază

  6. STOP RFID 666 said, on iunie 3, 2012 at 11:47 am

    http://www.ziare.com/magazin/inedit/de-ce-simbolul-medical-universal-este-un-sarpe-incolacit-pe-un-baston-1084621

    http://ro.wikipedia.org/wiki/Caduceu

    http://www.google.com/search?tbm=isch&hl=ro&source=hp&biw=800&bih=487&q=clubul+camerelor+de+comert&gbv=2&oq=clubul+camerelor+de+comert&aq=f&aqi=&aql=&gs_l=img.3…3304.10831.0.11516.26.10.0.16.16.0.108.852.9j1.10.0…0.0.ZumfkXJ3Hq0#hl=ro&gbv=2&tbm=isch&sa=1&q=caduceul&oq=caduceul&aq=f&aqi=g2g-S1&aql=&gs_l=img.3..0l2j0i24.2001.5515.0.6746.8.8.0.0.0.0.144.897.1j7.8.0…0.0.0ltzNIwt6hs&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&fp=21eacb01d0818170&biw=800&bih=487

    EMISIUNEA CLUBUL CAMERELOR DE COMERT IL PROMOVEAZA PE RATACITUL DE ORESTE – SIGLA CLUBULUI CAMERELOR DE COMERT – SERPI INCOLACITI – minutul 17,30

    DE LA SECUNDA UNU – IN MONITOR – STEAUA IN CINCI COLTURI – promovare yoga la greu

    PACE, LUMINA SI IUBIRE CU GRUPUL PARACELSUS – SIMBOL STEAUA IN CINCI COLTURI, FOLOSITA IN RITUALURI SATANICE

    http://grupulparacelsus.blogspot.ro/

    Apreciază

    • STOP RFID 666 said, on iunie 3, 2012 at 11:52 am

      am vrut sa pun asta

      http://www.google.com/search?hl=ro&gbv=2&q=grupul%20paracelsus&psj=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&biw=800&bih=487&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=Hk7LT6DsLKn-4QSV88g2#um=1&hl=ro&gbv=2&tbm=isch&sa=1&q=caduceu&oq=CADUCE&aq=0&aqi=g4g-S6&aql=&gs_l=img.1.0.0l4j0i24l6.1182.11111.0.16365.21.13.0.0.0.3.214.1666.0j9j2.13.0…0.0.bRTefnAQ0ng&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&fp=21eacb01d0818170&biw=800&bih=487

      Apreciază

      • STOP RFID 666 said, on iunie 3, 2012 at 11:55 am

        nici asta nu e, sunt cu capu

        http://www.google.com/search?tbm=isch&hl=ro&source=hp&biw=800&bih=487&q=caduceu&gbv=2&oq=caduceu&aq=f&aqi=g4g-S6&aql=&gs_l=img.3..0l4j0i24l6.2946.4952.0.7843.7.7.0.0.0.0.218.900.3j2j2.7.0…0.0.KPjjwbe0RdI

        Apreciază

      • danutza said, on iunie 3, 2012 at 1:20 pm

        intotdeauna oreste a fost un ratacit, care a promovat paganisme, dracisme ( samani, reincarnare, energii cosmice,masonerie, etc). de cand l-am vazut la tv, numai prostii a spus, a amestecat valorile crestine cu dracisme si a incercat sa sminteasca.
        nu pot crede ca ai fost fanul lui…(?)

        Apreciază

      • STOP RFID 666 said, on iunie 3, 2012 at 1:30 pm

        pcmouse

        A fost pe aratura dintotdeauna. Si satana se transforma in inger de lumina.

        Incerc de mult timp sa ii tot spun unui prieten ca Oreste este ratacit dar el sustine ca spune adevarul. Cea mai buna minciuna este atunci cand spui 99% adevar si 1% minciuna. Separa-le daca poti.

        Sunt multi care sunt fani ai acestui Oreste, ceea ce dovedeste ca inselaciunea are forme din ce in ce mai subtile. Vorba Parintelui Arsenie Boca……..inSECTARII se vad de la o posta pentru ca pe corabia lor nu se afla Sfanta Cruce. Asa si cu nefericitul de Oreste, are ca steag pe corabie pentagrama. Sa mai zica cineva ca simbolurile nu reprezinta nimic. Evident ca daca nu intelegi taina simbolurilor te trezesti ca hulesti fara sa vrei.

        Apreciază

      • nea Anderthal said, on iunie 3, 2012 at 2:49 pm

        @stop
        Uite ce am gasit pe link’ul pus de tine:

        http://www.rosacruz.org.ar/isol/tetragrammaton.htm

        ps:daca vei citi cartea dr.Cathy Burns despre simbolistica „ascunsa’ atunci vei vedea ca totul pleca de la perciunati iar numarul ala blestemat este de fapt simbolul lor(steaua cu 6 „coarne”) iar multe simboluri, pe care lumea le crede obisnuite,sutn de fapt ale „intunericitilor”

        Apreciază

    • nea Anderthal said, on iunie 3, 2012 at 2:58 pm

      @stop
      Sa nu uitam ca si cuvintul ‘farmacie” vine din grecescul ‘farmakon”(am scris corect?..,unde-i „megaklo-pakatosu” sa ma corecteze?) care are sensul si de vrajitorie.Tot in lb. romana avem si cuvintele „fermecat’,”farmece”,etc, care provin din acelasi cuvint…

      Apreciază

  7. lenalina said, on iunie 3, 2012 at 12:56 pm

    Reblogged this on lenalina.

    Apreciază

  8. nea Anderthal said, on iunie 3, 2012 at 2:54 pm

    @pcmouse
    Mai trebuie sa citesti despre simbolistica ascunsa altfel te duc aia cu presul.Oreste este un dusman a lui Dumnezeu prin gandirea lui si prin ideile care le promoveaza.Te vad de mult pe acest blog si ma asteptam sa stii astea deja! Saccsive, mai pune-i niste link’uri la acest om sa se lamureasca!

    ps;cartea pe care am amintit-o in raspunsul meu catre „stop rfid” este foarte buna dar numai s-o gasesti in tara.

    Apreciază

    • STOP RFID 666 said, on iunie 3, 2012 at 4:08 pm

      nea Anderthal

      Cei mai multi nu stiu nimic despre simboluri si cred ca aceste lucruri nu conteaza, dar daca le-am recunoaste am putea sa scapam din multe rele. Ignoranta noastra, puterea lor.

      Apreciază

  9. STOP RFID 666 said, on iunie 3, 2012 at 4:34 pm

    ORESTE – ELOGIU MASONERIEI

    Apreciază

  10. STOP RFID 666 said, on iunie 3, 2012 at 5:00 pm

    DECLARATIE PE BLOGUL CODUL LUI ORESTE – CURCUBEUL – SIMBOL NEW – AGE SI AL COMUNITATII HOMOSEXUALE – toti suntem egali – minciuna francmasonica – libertate, egalitate, fraternitate
    DECLARATIE DE UNIRE SUB FORMA ECUMENISMULUI

    Unitate in diversitate

    Noi toti suntem voci de egala importanta intr-un unic cerc. In fata curcubeului, fiecare din noi este unicat dar toti suntem egali. Fiecare persoana are o relatie unica cu Divinitatea. Toti suntem copiii acestei Planete, si impartim aceeasi biosfera in care traim cu totii. Respiram acelasi aer, folosim aceeasi apa si acelasi pamant, ne incalzim cu acelasi sacru foc; de aceea trebuie sa traim in pace, armonie si iubire ca fii ai aceluiasi popor numit Umanitate!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.