SACCSIV – blog ortodox

Broasca la fiert si cei care accepta cipul

Posted in BULETIN BIOMETRIC, CARD NATIONAL DE SANATATE, CIPURI by saccsiv on martie 28, 2012

Stiti desigur ca unii mananca broaste. Stiati insa si ca sunt puse la fiert de vii? Dar nu oricum …

Daca e pusa in apa fierbinte, ea sare automat din oala. Asa ca bucatarul o pune in apa rece, pe care o incalzeste treptat. La inceput broasca se simte bine si inoata fericita de colo colo. Mai apoi insa, cand apa devine prea calda, ea simte pericolul si ar vrea sa scape, dar nu mai poate. A stat deja prea mult. A amortit si nu mai poate sari. Dar mai poate inca simti …

Ei bine fratilor, acelasi lucru se va intampla si cu cipurile. Si nu fac referire in cele ce urmeaza la spalatii pe creieri ce si-ar implanta cu bucurie cipul si in cap. Ci la cei ce recunosc ca cipul nu e bun, dar subliniaza imediat ca nu e lepadare, ca mai e mult pana acolo, ca pana nu apare antihristul nu-i o problema chiar asa de mare daca mai iau si cate un cipulet in cardul de sanatate sau carnetul auto sau buletinul biometric. Ca vor stii ei sa refuze cipul final. Dar vor pati ca broasca …

Si mai au si tupeu dracesc in ei. Zic ca nu dau dovada de credinta tocmai cei ce indeamna sa sarim din oala cat e inca apa rece si putem s-o facem. Zic ca cei ce sar din vreme nu-si pun nadejdea in bunul Dumnezeu. Ca fug inainte de vreme. Incredibil … Adica nu e bine sa refuzam cardul de sanatate sau buletinul cu cip, fazele de inceput ale teribilei situatii finale cand fara semnul fiarei nu vom mai putea cumpara sau vinde. Si ne prezinta ei situatii teribile, prin care vor sa-i infricoseze pe cei ce le-ar trece prin gand sa refuze totusi cipul. Si le zic povesti cu tavaliri in chinuri pana la moarte daca nu iau cardul de sanatate sau ii pun sa-si imagineze pe cei ce refuza buletinul: familii murdare cu copii in zdrente traind la gura pesterii si asteptand moartea prin inanitie. Asa cum fac de exemplu cei de la razboi intru cuvant, care iata cum prezinta situatia:

oamenii de buna credinta sunt sfatuiti sa isi lase sotiile si familia pentru a refuza cardurile de sanatate, ca si cum ar fi pecetea, bolnavilor gravi li se recomanda sa moara lipsindu-se de ingrijire medicala pentru a iesi din sistemul sanitar; se fac scenarii cu refuzul de a inscrie copii la scoala si la medic si cu scandalul aferent facut de Protectia Copiului; exista oameni care isi ofera terenul, proprietatea, etc. oricui, oricum, si, in orice caz, public, pe internet, ca sa se primejduiasca total!

Toate acestea duc la un singur deznodamant: la precipitarea unor fapte necugetate, savarsite inainte de vreme si nu dupa voia lui Dumnezeu, ca dupa aceea sa se sesizeze autoritatile si sa acuze, in bloc, intreaga crestinatate!”

Dovezile ca RAZBOI INTRU CUVANT A DEZBINAT MISCAREA ORTODOXA ANTI CIP si ca ei au inceput atacurile furibunde impotriva celor ce indeamna la a nu fi acceptate documentele cu cip

Astfel de personaje se bat cu caramida in piept de cat de evlaviosi, rugatori si traitori sunt ei si ca vor putea sa iasa din sistem la final. Poate citind povestea broastei, se vor trezi. Sau poate se vor trezi macar o parte din cititorii unor astfel de bloguri. Si vor baga la cap ca in momentul in care apa s-a incalzit, adica dupa ce deja au stat natangi si fericiti in apa rece acceptand buletine si carduri, cand se va impune documentul unic sau implantul sau tatuajul, degeaba vor mai dori ei sa scape.

Aceasta comparatie cu broasca pusa la fiert mi-a prezentat-o un frate cititor al blogului. O consider utila. Nu m-am mai gadit la ea. Am mai facut comparatii cu plasa de paianjen si musculita sau cu pasii desfranarii: daca nu te trezesti cand esti in faza in care te saruti si mangai cu fata inca imbracata, atunci esti nauc sa crezi ca vei putea sa nu ajungi la marele final, dupa ce deja te tavalesti cu ea goala prin pat.

 

 

165 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Cosmin M said, on martie 28, 2012 at 8:02 pm

    Eu as propune sa cautam in Constitutia Romaniei, in legile existente, in legile europene unele articole de care ne-am putea servi pentru a deschide procesul si a le da avocatului, ca un fel de pledoarie, mai exact sa strangem dovezi atat de natura sociala cat si de natura al Credintei Ortodoxe prin care cerem alternativa. Conducatorii nostrii sunt corupti si asculta de mai marii din piramida, nu o sa dea inapoi cu implementarea lor dar eu cred ca putem obtine cu instanta si avocatul potrivit o alternativa la aceste acte.
    Nu va fie frica caci avem cel mai puternic aparator, pe Dumnezeu.
    „Unde sunt doi sau trei adunati in Numele Meu, sunt si Eu in mijlocul lor (Matei 18:20)

    Apreciază

  2. Cosmin M said, on martie 28, 2012 at 8:10 pm

    @ Dante, bine punctat eu cred ca avem intrusi care deviaza de la subiect. Poate daca acest blog ar fi de exemplu de tipul unui forum si dau aici exemplu daciaclub.ro in care sa fie create niste subiecte de discutii si in momentul cand intri sa iti arate la care subiecte sa mai postat recent si tot ce sa postat pe langa sa se stearga ar fi foarte util si orice subiect oricand si la orice ora ar fi adus la actualitate.
    Saccsiv poate iai in considerare propunerea asta, eventual sa te ajutam cu bani sa cumperi un server cu back-up cu tot ca atacuri sigur vei primi.

    Apreciază

  3. kosk said, on martie 28, 2012 at 8:19 pm

    „mai sa stii ca Godel asta e mistic rat de tot” Gogle sa traiasca si noi sa fim sanatosi. pai nu? ..e „mistic” de-al vostru va apartine .angi, te mai astept cu intrebari din astea „existentiale”.

    Apreciază

  4. mircea said, on martie 28, 2012 at 8:25 pm

    Valentin,

    In Bibliile recente e „numar de om” iar in cea din 1688 e „numarul omului”.
    E o diferenta.

    Apreciază

  5. VELA GHEORGHE said, on martie 28, 2012 at 8:29 pm

    Sunt total de accord cu ultima idee din acest articol…”daca nu te trezesti cand esti in faza in care te saruti si mangai cu fata inca imbracata, atunci esti nauc sa crezi ca vei putea sa nu ajungi la marele final, dupa ce deja te tavalesti cu ea goala prin pat.”. Cineva spunea ca „lupta” cu o femeie mai intotdeauna se sfarseste in pat…!
    Problema este ca nu numai de trezit nu-ti arde, dar nici de dormit…ci iti place TRANSA in care te gasesti cu …fata…!

    Fata de actele cu cip…nu stiu daca „atractia” este la fel de mare…

    Apreciază

  6. Cosmin M said, on martie 28, 2012 at 8:44 pm

    Mai putem face ceva. Multi inca avem masini si poate mai vrem sa cumparam pana nu vor scoate banii masini noi, de exemplu.
    Putem sa scriem la dealerul respectiv ca deoarece guvernul a impus permisul cu cip eu ca si potential cumparator deoarece refuz acest document si ramanand fara dreptul de a conduce nu voi mai cumpara o alta masina in anii urmatori iar in decursul vietii mele tinand seama ca as fi cumparat o masina la fiecare 5 ani vanzarile d-vs vor fi in mica masura afectate.
    In Romania dacia-renault au un cuvant greu de spus. Daca mai sunt aici pe forum persoane care au, sau au avut masini dacia sau reno cumparate de noi haideti sa facem o adresa catre vocea clientului de la dacia. La fel pot vace si cei care detin masini cumparate din alt grup de exemplu VW.

    Apreciază

  7. nea Anderthal said, on martie 28, 2012 at 9:43 pm

    ..poate nu ma credeti dar „la noi” unele companii au inceput sa introduca scanarea ochilor(retina) la inceputul si sfarsitul zilei de munca!Se strange latul pe zi ce trece si nu prea este scapare pe „calea lumeasca”.Daca BOR tace ce vom face noi astia putini?Vor bate pastorul(pe saccsiv,in cazul de fata) si se va imprastia turma?Hmm,nu stiu ce sa mai zic dar e foarte grav.Ascult ,aproape zilnic,unele programe radio la „@merloci” si nu aud nimic imbucurator!Se pare ca si rusnacii sunt de partea lor,iar opozitia lor este doar vrajeala asa cum au mai facut-o pina acum!

    Apreciază

    • lucian said, on martie 28, 2012 at 10:34 pm

      Poti sa zici ce firme sunt acelea care au ajuns in halul sa SCANEZE RETINA ????Astai deja MAGARIE,libertatea noastra este pusa in ghilimele rau de tot,in priciuri nu ghilimele

      Apreciază

      • nea Anderthal said, on martie 28, 2012 at 11:50 pm

        @lucian
        Sunt firmele „bubulior” care sunt subcontractori la marile companii petroliere,(eg. Imperial Oil)etc.Vrei mai mult?
        ps:eu stau intr-u fel de lagar de munca acum..

        Apreciază

  8. crestinul ortodox said, on martie 28, 2012 at 10:31 pm

    NU INTELEG DE CE VA INVARTITI IN CERC, CEI CE NU SUNT CONVINSI PE DEPLIN SI TOT CERCETATI ; NU CREDETI CE VEDEM ,CU OCHII NOSTRI ,CE TOT E DE CERCETAT CU RATIUNEA ASTA CARE INCLINA SPRE TOT CE ESTE MATERIAL
    SA VEDEM E ” NUMAR DE OM SAU NUMARUL OMULUI”OARE NU STITI CA 6 ESTE NUMARUL IMPERFECTIUNII PENTRU CA DUMNEZEU CARE ESTE PERFECTIUNEA INTRU TOTUL,ATOTTIITORUL ATOATE A FACUT LUMEA IN 7 ZILE SI NU IN 6 ZILE,IAR ACEST NUMAR AL IMPERFECTIUNII REPETAT DE TREI ORI ARATA FIARA ARUNCATA PE PAMANT CARE SE RIDICA IMPOTRIVA DUMNEZEIRII TREIMEA SFANTA :TATAL,FIUL SIDUHUL SFANT SI DE CE NU LUATI AMINTE LA SLUJBA IPS SERAFIM DE PIREU CARE A DAT ANATEMA PE JIDOVII SIONISTI CARE VOR SA INSTALAZEZE LA IERUSALIM PE ANTIHRIST CU PRACTICILE TALMUDEI SI CABALEI OARE CE MAI ESTE DE CERECETAT ,DE VAZUT SI DESPICAT IN NU STIU CATE PARTI; CAND ADEVARATII SPINTI PARINTI SI ARHIEREI SE RIDICA SI CONDAMNA TOT CE SE INTAMPLA LA ORA ACTUALA CU RAZBOIUL RIDICAT DE SIONISTI, EVREO-FRANC-MASONI,VRAJITORI,IEHOVISTI,PAPA CARE SE CUNOASTE SI DUPA FATA CA ESTE VICLEAN SI TOTI ERETICII IMPOTRIVA BISERICII ORTODOXE ,A NOASTRA A CRESTINILOR ORTODOXI CARE NOI SUNTEM DE FAPT BISERICA VIE , HRISTOS ESTE IN NOI SI NOI IL AVEM PE HRISTOS CARE REPREZINTA SI ESTE MIELUL DIN APOCALIPSA CEL CARUIA I S-A DAT PUTEREA DE A DESCHIDE CARTEA VIETII CAND NIMENI NU A PUTUT DE A DESFACE PECETILE SI A DESCHIDE ACEASTA CARTE .VZ APOCALIPSA
    IAR REFERITOR LA CELE MATERIALE MASINI,CASE ,TINETI PREA MULT LA ELE ,PARCA INIMA VA ESTE LIPITA DE ELE CE SPUNE DUMNEZEU NU VA INGRIJITI DE CELE TRECATOARE SI NU VA LIPITI INIMA DE CHESTII CARE SUNT FACUTE DE MANA OMULUI CI LIPITI-VA INIMA DE CELE SFINTE CARE SUNT VESNICE DIN MAINILE LUI DUMNEZEU SI SUNT AUR CURAT ADICA SA MERGEM LA BISERICA LA SFANTA LITURGHIE CAT SE VA MAI PUTEA TINE SA NE IMPARTASIM CAT HARUL LUI DUMNEZEU INCA SE MAI POGOARA PE AST PAMINT INTRUCAT VOR VENI TIMPURI CAND NU VOM MAI AVEA CELE SFINTE SI VOM FI PRIGONITI MA REFER AICI LA CRESTINII CARE NU SE VOR LEPADA SI CARE VOR REFUZA INCHINACIUNILE ADRESATE FIAREI ,ACEA FIARA ‘THE BEAST’ DE LA BRUXELLES CARE URLA PE CINE SA MAI INGHITA SI NU VA TEMETI CI SA STAM DREPTI IN CREDINTA NOASTRA STRABUNA CEA ORTODOXA .
    ASTAZI SE POATE VEDEA CINE ESTE CU CREDINTA VIE ADEVARATA SI CAM ESTE TIMPUL CA GRAUL CURAT SA SE ALEAGA DE NEGHINA SI PLEAVA SI PERMITETI-MI SA REVIN LA UN MESAJ DAT ANTERIOR DE UN CRESTIN MAI SUS ANUME CA AR PUTEA SA TINA TOATE ACTELE BIOMETRICE LANGA EL SI CREDINTA NU SI-O VA PIERDE INTRUCAT SUFLETUL VA RAMINE PUR
    DRAGA FRATE DA-MI VOIE SA TE CONTRAZIC NU STII CE INSEAMNA SA TII SPURCACIUNE PE CORPUL MATA !CEI CARE S-AU LOVIT DE CHESTII DE ASTEA ADICA VRAJI ,ATEISM,VICII MARI,ETC DISTING FOARTE BINE CE INSEAMNA LUMINA CURATA DE INTUNERIC SI SINCER DACA VREI SA INCERCI SA ACCEPTI ACTELE BIOMETRICE N-AI DECAT ! DAI UN FEL DE ZAPIS SATANEI CA MATA TE PUI ZALOG SI INTRU TOTUL DE ACORD CU ACEST NUMAR ,SA AVEM IERTARE! OARE CE PUTERE AI MAI PUTEA SA AI SA LUPTI IMPOTRIVA ANTIHRISTULUI CAND TU DE FAPT IL ACCEPTI PRIN SEMNATURA SI PRIN ACORD DE A FI IN SLUJBA LUI.
    AICI INSA ESTE INSA SI O MARE VICLENIE, CEI CARE MERG SA ACCEPTE ACTELE VOR FI OARECUM INFORMATI ERONAT CUM CA CA ACEL NR AL FIAREI AR FI DOAR IN CIP SAU IN CODUL DE BARE CE RAU POATE SA FACA UN NUMAR FIINTEI UMANE SI VOR FI INVITATI SA FACA POZA PT BULETIN,PT PERMIS,PT PASAPORT EI ,ATUNCU CAND LI SE VA FACE POZA -RETINA,IRISUL VA FI SCANAT SI PRIN LASER SE VA APLICA NR 666 FARA CA TU SA STII DRAGA FRATE CA AI DEJA IMPLANTAT PE CORPUL TAU NR FIAREI TRAIND PE PREMISA CA PE MANA SAU PE FRUNTE ESTE PECETEA ;ASTFEL NU DEGEABA NE SPUN PARINTII ALESI AI BISERICII NOATRE IN ACEST TIMP APOSTAZIC PARINTELE JUSTIN PARVU,PARINTELE PROCLU,PARINTELE GAVRIIL UCENICUL LUI AVVA PAISIE AGHIORITUL,PARINTELE TEODOSIE,IPS SERAFIM DE PIREU SA NU ACCEPTAM ACTELE BIOMETRICE INTRUCAT INSEAMNA INCHINACIUNI LA FIARA SI CONTROLUL ASUPRA CELUI CARE ACCEPTA A TOT SISTEMUL OCULT EVREO- MASON,SIONIST ,PAPAL SI TOATA EREZIA PREZENTA LA ORA ACTUALA SI CA PARANTEZA ACEST SISTEM INCEPUT DE LA AMERICANI (ROCKFELLER) PREGATIT CU MINUTIOZITATE IN TRECUT PENTRU A ATACA INDEPENDENTA LASATA DE DUMNEZEU OMULUI ,LIBERUL ARBITRU VALABILA PANA SEMNEZI CAND AI SEMNAT NU MAI AI LIBERUL ARBITRU ESTI CONTROLAT EXACT CA UN SCLAV
    DREAPTA CREDINTA SI BIRUITOARE SA AVEM IN HRISTOS SI MAICA DOMNULUI !

    Apreciază

  9. mihai4 said, on martie 28, 2012 at 11:04 pm

    http://chevrontoxico.com/

    Apreciază

  10. nea Anderthal said, on martie 28, 2012 at 11:52 pm

    ..pentru cei care nu cred in ortodoxie:

    http://www.independent.co.uk/news/world/europe/hippies-head-for-noahs-ark-queue-here-for-rescue-aboard-alien-spaceship-7584492.html

    ps:nu pierdeti trenul, poate va salveaza „dansii”..etc

    Ptr. ortodocsi: este o gluma si am vrut sa arat ratacirile din lumea de azi…

    Apreciază

    • Valentin said, on martie 29, 2012 at 3:58 am

      Mai sus intr-o postare m-ai numit sectant…Pentru ca asa ai vrut tu. Nu-i nimic. Eu nu ma voi certa cu tine, pentru nimic in lume. Doar o vorba iti spun: sa ne judece pe noi Dumnezeu. Pe mine, pentru vorbele pe care le-am spus si pe tine, pentru ca m-ai facut sectant. Amin.

      Apreciază

  11. analfabetul said, on martie 29, 2012 at 9:25 am

    Reblogged this on Romania 2014 – Un nou Inceput.

    Apreciază

  12. Smaranda said, on martie 29, 2012 at 3:38 pm

    Nu este nici o noutate. In mediile universitare (publicate si pe internet) au existat semnale/avertizari de acum 2-3 ani in acest sens. Nu va faceti griji in plus fata de cele pe care le aveti in mod real. Cu voia sau fara voia voastra, ce s-a hotarat asa va fi. Cine hotaraste in numele vostru??? Eh, abia asta este problema care ar trebui sa ne preocupe. Cred ca nu ati fost intrebati niciodata daca (de ex.) Irakul trebuia atacat. Sau daca Libia trebuia atacata. Sau (acum) daca Iranul sau Coreea de Nord trebuie atacate. Sau… Ne-a ramas doar (oare?) libertatea de exprimare. Deci, liber la cugetare. Si atat.

    Apreciază

  13. agerstress said, on martie 29, 2012 at 7:50 pm

    Nu va certati fara rost in privinta numarului 666. N-ar trebui sa fim surprinsi de faptul ca toate uneltele antihristului vor face intr-un mod mai evident sau mai subtil aluzie fie la numarul sase sute saizeci si sase, fie la insiruirea de simboluri alfanumerice „666”.
    „Numarul” papei vinde, de exemplu, din acest calcul (mai mult sau mai putin exact -vezi simbolul”U”):

    Ce ziceti de „www” de pilda?
    http://www.nyx.net/~dwashbur/wwwfaq.html
    Sau de vedetele si personalitatile care isi arata ochiul inconjurat de semnul „666” facut cu degetele maini?
    Nu mai intreb de codul de bare. Nu mai intreb de vodafone si orange s.a.m.d.
    Un sambure de adevar este in toate aceste asocieri.

    Apreciază

  14. mircea said, on martie 29, 2012 at 9:35 pm

    angi,

    eu daca as avea o nelamurire, as merge pe mana Sfintilor Inchisorilor. Ei au trait si experimentat pe viu spusele Mantuitorului Iisus Hristos. Si nu o zi, o luna, un an. Ci chiar un sfert de secol unii. Iti dai seama? Realizezi grozavia?
    Doar un exemplu: daca spune parintele Arsenie Papacioc:”Singura ortodoxia”, ce sa mai comentez eu…

    Apreciază

  15. STOP RFID 666 said, on martie 30, 2012 at 2:26 pm

    Si luther si calvin a venit cu fel de fel de teorii omenesti si si-au intemeiat fel de fel de secte. Pai daca e SOLA SCRIPTURA de ce mai aveti si alte carti? Si daca e SOLA SCRIPTURA de ce nu cantati psalmi si cantati numai cantece d’ale voastre? Stii ce inseamna SOLA? SOLA vine din latina si inseamna singura. Pai daca e SINGURA SCRIPTURA de ce mai adaugati voi peste ea? Si daca veniti cu habauceala ca Scriptura se interpreteaza singura de ce mai veniti cu alte carti? Daca intrebi sectarii de ce mai au si alte carti spun……..ca sa intelegem mai bine. Concluzia………..SECTARII sunt mincinosi, ei neputand sa raspunda la multe intrebari elementare.

    Apreciază

  16. […] Broasca la fiert si cei care accepta cipul […]

    Apreciază

  17. […] Broasca la fiert si cei care accepta cipul […]

    Apreciază

  18. […] Broasca la fiert si cei care accepta cipul […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.