SACCSIV – blog ortodox

MITROPOLITUL SERAFIM DE PIREU: „Se incearca reducerea mea la tacere”

Posted in Mitropolitul Serafim de Pireu by saccsiv on mai 23, 2012

   Iata ce aflam din articolul http://www.romfea.gr/epikairotita/12585-mitrpopolitis-periaios-epixiretai-i-fimosi:

„Se încearcă reducerea mea la tăcere”

Ascultând de cuvântul mântuitor al Domnului cel întrupat, că mădularele trupului Său, trebuie să fie sarea pământului şi lumina lumii şi prin viaţa lor cotidiană trebuie să dovedească că trăiesc după adevărul Evangheliei ,precum „Nu se poate o cetate așezată pe un munte să nu fie văzută” Matei 5:13-14, la fel şi eu în calitate de păstor al Bisericii sunt dator să fac cunoscute opiniile mele, slujitorilor care sunt sub nevrednica mea oblăduire.

Aşa cum, nu cu mult timp în urmă aşa-numitele asociaţii ” homo erotice” m-au dat în judecată, cu ajutorul domnului Panagiotis Dimitras, reprezentantul Observatorului grec al acordurilor Helsinki (Epse), un ONG pentru apărarea drepturilor minorităţilor, chipurile pentru că le-am insultat, deoarece predic împotriva păcatului de moarte, al homosexualităţi, păcat care desparte pe om de Dumnezeul cel veşnic, pentru că este împotriva firii şi psihologiei umane şi totodată urmăreşte răsturnarea ontologiei fiinţei umane. Tot astfel chiar dacă am fost declarat nevinovat în mod definitiv prin Decizia cu numărul 455/2011 a Judecătorului Curţii de Apel din Atena mai sus numitul ONG, mă cheamă în judecată de data aceasta cu ajutorul domnului Moris Chatzi editorul revistei „Krisara”, care se îndeletniceşte cu activităţi evreieşti şi al domnului Abdulahim Dede, care s-a autonumit în Grecia, încălcând Tratatul de la Lausanne, care nu recunoaşte minoritatea turcă, pentru că nu mai există ca reprezentat al  “Mişcării pentru drepturile omului ale minorităţii turce” sunt chemat înaintea justiţiei pentru pretinsa încălcare a articolelor 1 şi 2 ale legii 927/1929, ” pedepsirea faptelor sau acţiunilor, ce au ca scop discriminările rasiale”, în legătură cu decizia – cadru nr. 913/DEF/28.11.2008 a Consiliului European pentru poziţia pe care am avut-o în publicaţiile mele referitoare la sionismul internaţional şi la islam, interpretând în întregime dispoziţiile Legilor, pe care le invocă, pentru că niciodată cuvântul meu nu a constituit o invitaţie la discriminare, la ură şi la violenţa împotriva persoanelor, ci a evidenţiat că în atribuţia mea Episcopală, sunt dator să spun adevărul lucrurilor şi să exprim în mod liber părerea mea personală, aşa cum se stabileşte prin Constituţia ţării.

Bineînţeles folosesc declaraţii inexacte împotriva publicaţiilor mele, declaraţii ale reprezentantului guvernamental de atunci – domnul Petaloti, ale preşedintei Mobilizării Democratice, doamna Dora Bakoiani, ale Mitropolitului Dimitriadei, kir Ignatie, a Sfintei Arhiepiscopii a Americii, ale preşedintelui AHEPA, dl Nikolaos Karakostas, ale Consiliului israelian central al Eladei, ale Mitropolitului Franţei kir Emanuel, ale domnului Stavros Zumpulachis, editorul, Noii Vetre” etc.

Reclamanţii nevrednicei mele persoane , nu ţin seama în acuzaţiile lor, că ne aflăm într-o ţară liberă şi democrată, în care libertatea de exprimare este un drept al omului dobândit prin constituţie şi prin urmare, dacă sunt în dezacord cu publicaţiile mele au posibilitatea să îşi exprime în mod public opoziţia.

Am postat pe internet studiul meu comparativ între Creştinism şi Islam, în care demonstrez în mod vădit, că Islamul este o religie inventată de oameni şi nu este de origine Dumnezeiască revelată, precum Creştinismul şi niciun reprezentant al Islamului nu a îndrăznit să îl contrazică.

În acelaşi mod, am demonstrat public cu argumente incontestabile din Vechiul Testament şi din Profeţi adresându-mă fostului rabin al Tesalonicului, domnului Frizis, că Fiul şi Cuvântul întrupat al lui Dumnezeu, Iisus Hristos, este singurul şi adevăratul Mesia şi că cel aşteptat în iudaism va fi groaznicul Antihrist.

Nici de data aceasta, nimeni n-a îndrăznit să contrazică textul meu. Ca să se încerce reducerea mea la tăcere prin reclamaţiile nefondate, învechite şi mincinoase este în mod limpede un efort zadarnic.

Cu smerenie şi iubire frăţească recomand prigonitorilor mei să se pocăiască în mod sincer, să-L accepte pe Domnul Iisus Hristos, ca pe singurul Mântuitor pentru că, altfel, se vor pierde în această viaţă, amăgiţi de idolii mincinoşi ai lumii acesteia, şi, cea mai înspăimântătoare va fi continuarea acestei amăgiri fără sfârşit şi în viaţa de apoi.

† Mitropolitul Serafim de Pireu

Tradus de Emanuela D.

Cititi va rog si:

CONGRESUL EVREIESC EUROPEAN cere guvernului grec PEDEPSIREA iar Bisericii Ortodoxe a Greciei INDEPARTAREA IMEDIATA a Mitropolitului SERAFIM DE PIREU caci a vorbit despre GUVERNUL MONDIAL, luciferism, Rothschild, Rockefeller, Soros …

A INCEPUT CERNEREA – aparatorii masoneriei, ai ecumenismului, a cipurilor si ai sionismului fac pe fata front comun impotriva IPS SERAFIM DE PIREU. Raspunsul Mitropolitului. DE CE MITROPOLITUL ARE DREPTATE, dar nu in intregime?

Mitropolitul Serafim de Pireu – amenintat cu moartea?

Mitropolitul Serafim de Pireu: “PAPEI BENEDICT AL XVI-LEA, ANATEMA!”

Video: IPS SERAFIM DE PIREU ROSTIND ANATEMA catre papa Benedict al XVI-lea, monofiziti, musulmani, rabini, iehovisti si ecumenisti

MITROPOLITUL SERAFIM DE PIREU la DUMINICA ORTODOXIEI: Fulminanta marturisire impotriva ecumenismului. Sa trimitem textul ierarhilor nostri. Sa le cerem sa vorbeasca. Daca tac, atunci sunt in tabara antihristului

TUPEU DE MASON SPURCAT: Patriarhul Bartolomeu de Constantinopol ii cere Arhiepiscopului Ieronim al Atenei sa interzica si sa osandeasca citirea de catre Mitropolitul Serafim de Pireu a Anatemelor in Duminica Ortodoxiei

Mitropolitul Serafim de Pireu despre GUVERNUL MONDIAL, luciferism, Rothschild, Rockefeller, Soros … VREAU SA AUD UN IERARH ROMAN VORBIND ASEMENEA

Video (si transcriptul): MITROPOLITUL SERAFIM DE PIREU despre SIONISTII CE PREGATESC DRUMUL LUI ANTIHRIST si despre uneltele Rockefeller si Rothschild din guvernul Greciei …

Mitropolitul Serafim de Pireu: MESIA ASTEPTAT DE RABINI ESTE ANTIHRIST

 

46 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on mai 23, 2012 at 6:33 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

    • LEGIONARUL said, on mai 24, 2012 at 10:03 am

      Basil, oricum nu te iert, pentru ce ai facut! 🙂

      Apreciază

      • ioan said, on mai 24, 2012 at 2:58 pm

        daca raspunzi la bine cu rau e draceste
        daca raspunzi la bine cu bine sau la rau cu rau e omeneste
        daca raspunzi la rau cu bine e ingereste

        Apreciază

    • mishuleu said, on mai 23, 2012 at 6:52 pm

      Argintul, antibiotic natural

      Inginerul Mihaita Toma, cel care se ocupa cu distributia apei cu argint coloidal in Bucuresti, spune ca nobilimea europeana consuma in scopuri terapeutice cantitati mari de argint in stare minerala. Aceasta practica avea ca efect o pigmentare albastruie a pielii, iar astfel s-a nascut sintagma „cu sange albastru”.

      „Stiinta moderna a demonstrat ca argintul poate fi considerat unul dintre cele mai puternice antibiotice naturale. Prelucrat in laborator, acest metal lupta impotriva agentilor patogeni si poate vindeca raceala in cel mult o zi. Rolul argintului in organismul uman poate fi descris ca un «sistem imunitar secundar»”, precizeaza ing. Mihaita Toma. Apa cu argint coloidal este obtinuta prin aplicarea unor tehnologii de ultima ora, care fac argintul total inofensiv pentru organismul uman. Se gaseste in magazinele cu specific naturist si se poate folosi in mod preventiv, dar si in tratamentul infectiilor si al unei game variate de boli: afectiuni ale prostatei, infectii urinare, gastrita, diabet. „Am avut situatii in care persoane cu diabet insulinodependent, in urma tratamentului cu argint coloidal, nu au mai avut nevoie de cantitati mari de insulina, deoarece au prezentat reduceri importante ale glicemiei”, arata specialistul.

      IN MOD PREVENTIV
      Pentru stimularea sistemului imunitar, specialistul recomanda trei-patru lingurite de apa cu argint coloidal pe zi, cu 20 de minute inainte de masa. Pentru ca efectul argintului sa fie maxim, este indicat sa se utilizeze doar lingurite din plastic. Daca folositi lingurite din metal, dupa un timp aceasta se va polei cu argint, iar beneficiile apei scad. „Metoda cea mai eficienta de administrare a acestui remediu este de a tine apa timp de cinci secunde sub limba. Apoi se clateste gura timp de zece secunde, inainte de a inghiti. Apa cu argint coloidal nu are gust, este asemanatoare cu apa obisnuita, iar substantele active sunt absorbite imediat in sange”, precizeaza ing. Mihaita Toma.

      In cazul infectiilor acute este indicat sa beti trei lingurite cu apa din doua in doua ore. Folosirea apei in acest mod este necesara pentru mentinerea unei anumite concentratii de particule de argint in organism. Terapia cu argint dureaza, in functie de afectiune, 24 de ore sau cateva saptamani. Pentru o luna de terapie se utilizeaza o jumatate de litru de apa cu argint coloidal, care costa aproximativ 1.450.000 de lei vechi.

      AVERTISMENT. Terapia cu argint se utilizeaza doar ca remediu adjuvant si nu exclude tratamentul prescris de medicul alopat. Inainte de a apela la acest tip de terapie complementara, este indicat sa va consultati medicul. „La unii bolnavi se poate intampla ca, dupa a treia sau a patra zi de utilizare a apei, sa apara simptome caracteristice gripei. Acestea dispar, daca pacientii beau cantitati mari de lichide”, atrage atentia inginerul Mihaita Toma. Tratamentul cu argint este contraindicat doar in situatia bolnavilor care au suferit un transplant. In rest nu exista restrictii de administrare si nici alte efecte adverse.

      Apreciază

  2. mishuleu said, on mai 23, 2012 at 6:56 pm

    Iranul a făcut o propunere în cinci puncte marilor puteri, cu ocazia negocierilor de la Bagdad, pe tema programului nuclear iranian, afirmă un membru al delegaţiei iraniene.

    http://www.mediafax.ro/externe/iranul-a-facut-o-propunere-concreta-marilor-puteri-in-cadrul-reuniunii-de-la-bagdad-9663646/

    Apreciază

  3. mishuleu said, on mai 23, 2012 at 6:57 pm

    Zeci de eleve din Afganistan au fost otrăvite, în ceea ce pare a fi un atac taliban.

    http://www.mediafax.ro/externe/zeci-de-eleve-din-afganistan-au-fost-otravite-in-ceea-ce-pare-a-fi-un-atac-taliban-9663571/

    Apreciază

  4. mishuleu said, on mai 23, 2012 at 6:59 pm

    Grecia ar avea la dispoziţie pentru o ieşire din zona euro doar o „fereastră” de 46 de ore pe parcursul unui weekend, timp în care marile burse ar fi închise, iar autorităţile ar trebui să desfăşoare armata, să pregătească o nouă monedă, să recapitalizeze băncile şi să oprească exodul capitalului.

    http://www.mediafax.ro/economic/grecia-ar-dispune-de-46-de-ore-pe-parcursul-unui-weekend-pentru-a-iesi-din-zona-euro-9663719/

    Apreciază

  5. mishuleu said, on mai 23, 2012 at 7:06 pm

    Marșul Demnității Naționale. Suspect.

    Apreciază

  6. mishuleu said, on mai 23, 2012 at 7:15 pm

    România deşteaptă – Tu unde te vezi peste 10 ani? De fapt ce vor astia sa zica Romania masonica plina de tineri darwinisti spalati pe creieri prin facultati care sa lupte impotriva ortodoxiei, tineri perfect adaptati pentru introducerea NOM.

    Apreciază

  7. mishuleu said, on mai 23, 2012 at 7:26 pm

    Cip RFID pentru toata lumea.

    Apreciază

  8. Mihail said, on mai 23, 2012 at 7:39 pm

    Ma poate ajuta cineva cu un link catre scrierile la care se face referire in acest articol, respectiv cel cu islamul si cu iudaismul? Multumesc anticipat

    Apreciază

  9. petru said, on mai 23, 2012 at 8:55 pm

    Sf Vasile al zilelor noastre

    Apreciază

  10. antiignorantu said, on mai 23, 2012 at 9:57 pm

    faceti bloguri … ca nu se mai poate cu satanistii ….

    Apreciază

  11. bogdan said, on mai 23, 2012 at 10:24 pm

    HRISTOS s-analtat, cu 145 ron cumperi 1m sarma argint puritate 99,99% 4 baterii alkaline de 9v si 1 rezistor 33 k ohm.Intr-un pahar de sticla de 250 ml pui apa distilata obtinuta prin metoda distilarii si 2 sarme argint a cate 10 cm fiecare , pe atlasnova.com gasiti obtinerea argintului coloidal acasa.Cu 20 cm de sarma argint 99,99 grosimea de 1,6 mm obtii cateva sute de litrii de argint coloidal .Sarma o puteti cumpara din tara de la SAFICHEM. Mihaita Toma vinde cu 90 ron litru de argint coloidal 10 ppm. Obtinut acasa ma costa in jur de 7 ron litrul. Un litru de apa distilata costa 2 ron. O firma din tara care e pusa pe jecmanit lumea vinde un aparat de facut argint coloidal cu 400 ron avand 2 sarme argint de 10 cm . Separat mai vinde sarma argint 99,99 % grosime 1,5 mm de 20 cm cu suma modica de 113 ron.Argintul coloidal s-ar putea sa fie printe putinele remedii impotriva gripei.

    Apreciază

    • valentin said, on mai 24, 2012 at 6:52 am

      safichem.ro are o sigla care mie imi pare dubioasa la fel si sponsorul chemproject de pe pagina lor.
      in rest comentariul tau este interesant, si as vrea sa incerc si eu.

      Apreciază

    • stef said, on mai 24, 2012 at 8:33 am

      Apa distilata de la farmacie ! NU apa demineralizata pentru baterii.

      Apreciază

    • un pacatos said, on mai 24, 2012 at 10:10 am

      Nu ai specificat timpul, adica cat timp ii este necesar volumului de 250 ml de apa distilata sa devina argint coloidal, prin metoda descrisa de tine mai sus.

      Apreciază

  12. cddp said, on mai 23, 2012 at 11:37 pm

    Mitropolitul Serafim de Pireu este unul din putinii care au curajul sa spuna adevarul. Sa ne rugam lui Dumnezeu pentru Mitropolitul Serafim de Pireu ca sa nu il reduca la tacere spurcatii sionisti.

    Apreciază

  13. mircea.v said, on mai 24, 2012 at 6:34 am

    Nici macar nu trebuie baterii sau mai stiu eu ce.
    Pur si simplu o bratara de argint (sau orice obiect din argint) pusa in vasul cu apa si e suficient.

    pt cine vrea sa se convinga, se pune in 2 pahare cam 1cm (pe inaltime) orez si restul apa.
    In unul din ele se pune un inel de argint si se lasa o saptamana.
    Se observa zilnic evolutia fermentarii orezului in cele 2 pahare.
    Concluziile sant evidente.

    Apreciază

    • mircea.v said, on mai 24, 2012 at 6:48 am

      am uitat, si daca mai spui un Tatal Nostru si ii mai faci si Cruce la apa in general (nu in acest experiment),
      s-a terminat.

      Se mai poate face un experiment cu 2 pahare de apa si orez, (fara argint) paharele in camere diferite, nu langa tv, frigider, calculator… La unul se spune Tatal Nostru, sa-l binecuvanteze Dumnezeu (cu voce tare sau in gand), se face Cruce, de 2-3 ori pe zi. Celalat pahar se lasa asa, pur si simplu fara sa „i se spuna” nimic. se observa zi de zi timp de o saptamana sau mai mult, evolutia.

      paharele se pot acoperi cu o hartie ca altfel se evapora apa cam multa din pahar.

      Apreciază

  14. mircea.v said, on mai 24, 2012 at 6:37 am

    Stiinta medicala in actiune

    http://www.bbc.co.uk/news/health-18175707

    „Luati calciu-pilule, ca e bun pt oase.”
    Acum: „nu luati ca e posibil sa favorizeze infarctul.”

    Tot portocala de baza.

    Apreciază

  15. bogdan said, on mai 24, 2012 at 7:19 am

    HRISTOS S-ANALTAT, valentin nu m-am uitat la sigla ,argintul care il vinde e cu certificat de garantie , daca vine pandemia VEI PUTEA AJUTA MULTI CRESTINI CU AJUTORUL ARGINTULUI COLOIDAL, CUMPARA SARMA DE ARGINT INAINTE DE INCEPEREA JOCURILOR OLIMPICE. INAINTE SA SE OBTINA ANTIBIOTICUL DIN ZILELE NOASTRE SE FOLOSEA ARGINTUL COLOIDAL CARE E DAT DE DUMNEZEU.

    Apreciază

  16. bogdan said, on mai 24, 2012 at 7:39 am

    mircea nu e asa de scumpa o baterie de 9v, pot obtine argint coloidal si cu o baterie .Bijuteriile din argint nu au puritatea de 99,99% si risti sa te otravesti cu plumb cupru si altele , nu vand sarma sau argint coloidal .Experimentul cu orezul imi aduce aminte de Masaru Emoto.Calciu il avem deja in organism (sistemul osos) , din cauza alimentatiei moderne pirdem calciul si daca nu stiati laptele fiert sau pasteurizat produce pierderi de calciu organismului.Calciu se gaseste in cerele integrale portocala ajunge cam expirata la noi.

    Apreciază

  17. mircea.v said, on mai 24, 2012 at 7:58 am

    bogdan,
    nu stiu cine e masaru emoto. Cu cativa ani in urma m-a interesat pr asta cu argintul. Si am facut experimentul cu argint si orez descris mai sus. Rezultatul e uimitor. Cred ca am noroc ca inelul repectiv chiar era din argint. E corect ca argintul trebuie sa fie cat mai pur si ca e bine sa avem argint pur in casa. E adevarat si cu laptele si calciul.

    (asta asa ca „fapt divers”: Dumnezeu nu a lasat curentul electric. e inventia omului. si dupa cum se vede, de la electricitate vine sfarsitul. multi prin sec 19 cand vedeau scule electrice in actiune isi faceau cruce si ziceau ca-i necuratul. bineinteles, cei cu scoala si destepti, radeau, cand vedeau asa ceva. Apoi cei care isi faceau cruce au devenit din ce in ce mai putini, si cei destepti si cu scoala s-au inmultit. Si uite acum, ce ne face electricitatea…)

    Apreciază

    • stef said, on mai 24, 2012 at 9:24 am

      Agonia putorilor e tot mai mare – de ceva vreme e panica asta cu retragerile de numerar si inchiderile de conturi – Cunosc pe cineva care lucreaza in interiorul unei banci importante – politica de varf a fost si va fi o campanie de rapt si inselaciune la limita legii si a bunului simt – Managerii romani sunt de o slugarnicie sinistra fata de board-ul central – se fac tot felul de abuzuri si se aplica politici coercitive pe angajati pentru atragerea a cat mai multi romani in plasa satanei financiare .Indoparea cu carduri este deasemenea un obiectiv prioritar – Pe mine ma bazaie de cateva saptamani sa-mi reinoiesc un card mai vechi – intai sms , apoi plic cu scrisoare , apoi telefon direct de la sediul central.

      Apreciază

  18. bogdan said, on mai 24, 2012 at 10:18 am

    stef apa distilata obinuta prin metoda distilarii se vinde la in peturi de 5 l sau mergi la tara pune apa in cazanul de facut rachiu (pui apa nu si borhot) si ai apa distilata , la farmacie se vinde la cativa ml.

    Apreciază

  19. bogdan said, on mai 24, 2012 at 10:29 am

    mircea vroiam sa spun ca argintul coloidal se gaseste in diferite concentratii in unele plante si legume rezulta ca este dat de DUMNEZEU. E adevarat ca in ultimii 100 de ani am fost coplesiti de atatea inventii care se bazeaza pe curentul electric care ne va duce la sapa de lemn vezi posibila furtuna solara care s-ar putea sa ne lase fara electricitate.

    Apreciază

  20. bogdan said, on mai 24, 2012 at 10:31 am

    Am uitat in argila albastra din ROMANIA se gaseste argint si germaniu si alte elemente de care are nevoie organismul.

    Apreciază

  21. Alyssa said, on mai 24, 2012 at 12:54 pm

    Da, argintul coloidal este foarte util in cazul gripei si nu numai. De fapt, cand a fost panica generala in legatura cu virusul H1N1, a aparut pe net un documentar realizat de o italianca in care demasca multe nereguli ale OMS si in legatura cu vaccinul promovat, in plus spunand ca remediul era tocmai acest argint coloidal. Desigur, anul acesta , produsul a fost interzis in unele tari vest europene si nu mai este comercializat…ca orice lucru bun, de altfel.

    Apreciază

  22. […] MITROPOLITUL SERAFIM DE PIREU: “Se incearca reducerea mea la tacere” […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.