SACCSIV – blog ortodox

STIRILE ZILEI (29.04.2012)

Posted in STIRI by saccsiv on aprilie 29, 2012

Gandul: INFOGRAFIC. Cele zece corporaţii care controlează TOT ce cumpărăm din magazine



Pro TV: Englezii se tem de atentate TERORISTE la Jocurile Olimpice de la Londra. Ce masuri extreme au luat

Financiarul: Acordurile cu Chevron: iată ce NU SE POATE spune fraierilor!

Am avut şi eu curiozitatea să studiez puţin textele celor trei acorduri petroliere de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare semnate de Agenţia Naţională a Resurselor Minerale cu Chevron Romania Holdings B.V. pentru zona de litoral, proaspăt date publicităţii. Numai că parţial. Unele chestiuni au fost protejate cu grijă de ochii vulgului, nu cumva să aflăm ce nu […]

Financiarul: Documentele desecretizate din acordul pentru gazele de şist. Investiţiile obligatorii ale Chevron nu sunt pomenite nicăieri!

Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale a publicat acordul petrolier încheiat între statul român şi Chevron, însă documentele postate pe site-ul instituţiei nu conţin investiţiile obligatorii pe care compania s-a angajat să le efectueze în perimetrele concesionate în Dobrogea. Documentele publicate nu aduc informaţii în plus faţă de datele prezentate ulterior în ceea ce priveşte concesiunea […]

Vocea Rusiei: Creşte tensiunea în Marea Chinei de Sud

Navele americane şi vietnameze vor organiza timp de cinci zile aplicaţii comune. Pe 23 aprilie nava de comandă din Flota a şaptea a Forţelor Marine Americane, „Blue Ridge” şi nava de salvare „Saveguard” au intrat în portul Da Nang. Potrivit Pentagonului, navele vor efectua aplicaţii comune de navigaţie şi vor elimina defecţiunile.

Ziare com: A nascut gemeni, desi era in moarte cerebrala

EVZ: Reportaj de la bordelul homosexualilor. Vecinii sunt înnebuniți: „Au câte 10 clienți odată”

EVZ: Ce cred românii despre homosexuali

Un sondaj realizat în primăvara acestui an arată că 45% dintre români nu vor să aibă, de exemplu, un coleg homosexual. Studiul, axat pe discriminare, a relevat, printre altele, care este percepţia populaţiei privind minorităţile sexuale.

Astfel, la întrebarea „Cât de mult v-ar deranja dacă o persoană de acelaşi sex v-ar face avansuri”, 82% dintre respondenţi răspuns „Mult” şi „Foarte mult”. 72% dintre cei intervievaţi ar fi deranjaţi dacă ar afla că un membru al familiei este homosexual, iar 65% s-ar supăra să afle că unul dintre profesorii de la şcoala unde învaţă copilul are această orientare sexuală. 57% ar fi deranjaţi dacă medicul de familie aparţine unei minorităţi sexuale şi 52% au spus că nu acceptă să vadă două persoane de acelaşi sex ţinându-se de mână pe stradă.

Yahoo: Pe cine mai discriminează românii

Nu mai puțin de 43% dintre persoanele intervievate au o părere proastă și foarte proastă despre romi.

Fianciarul: Carrefour pleacă? Adio şi n-am cuvinte!

Se apreciază în presa centrală că gigantul francez al retail-ului, Carrefour, e pe cale să ne facă din mână a rămas bun. Şi asta după ce s-a apucat de-a construit nu mai puţin de 52 de supermarketuri şi 25 de hypermarketuri în România. Dar asta nu e nimic: se aude că francezii vor să plece […]

Catholica: Moaştele Sfântului Mare Mucenic Gheorghe la Oradea

Cu această ocazie, au avut loc o serie de slujbe religioase. Astfel, sâmbătă, 21 aprilie, au fost celebrate slujbele: Paraclisul Maicii Domnului (părintele arhimandrit Ovidiu Horea Pop), urmat de Vecernia cu Litie (oficiată de părintele arhimandrit Cornel Dârle), Acatistul Sfântului Gheorghe (celebrat de părintele ortodox Marin Miheş), Adoraţie Euharistică (responsabil părintele Mihai Vătămănelu OFMConv), Sfântul Maslu (părintele protopop Gavril Buboi împreună cu şapte preoţi) şi Moliftele Sfântului Vasile cel Mare, oficiate între orele 02:00 şi 03:00 de către părintele ieromonah stareţ Tarciziu Roman. Programul a continuat duminică dimineaţă cu Sfânta Liturghie (ora 9.00 celebrată de preotul ortodox) şi Sfânta Liturghie Arhierească, oficiată de Episcopul greco-catolic de Oradea, PS Virgil Bercea. Evenimentul a fost prilejuit de sărbătorirea Hramului Bisericii Sfântul Gheorghe şi de împlinirea a zece ani de la sfinţirea acesteia. Credincioşii parohiei au pregătit, cu acest prilej, peste 270 de caserole cu sarmale pe care le-au distribuit oamenilor prezenţi la slujba de duminică. De la Oradea, moaştele Sfântului Mare Mucenic Gheorghe au fost duse la Beiuş, la biserica greco-catolică “Sfinţii Trei Ierarhi”, iar de la Beiuş la Şimleu Silvaniei şi la Zalău luni, 23 aprilie 2012.

Antena 3: Incident bizar în China! O fată a fost „înghiţită” de o gaură formată în trotuar chiar sub ea

Fianciarul: Controlul populaţiei prin glutamatul de monosodiu

– “Suntem martorii unui „război împotriva populaţiei” fără precedent, unul în care omului i se cere o atenţie sporită faţă de ceea ce se întâmplă în jur, pentru a evita ceea ce altfel i-ar putea distruge viaţa, fără ca măcar să-şi dea seama de ce a ajuns atât de neputincios şi lipsit de vlagă. Ajungem […]

Fianciarul: “Becul” care durează 20 de ani va fi pus în vânzare în SUA

–         Guvernul SUA va lansa un bec revoluţionar care este cel mai eficient energetic de până acum şi care durează 20 de ani. Singurul dezavantaj al său este preţul: 60 de dolari (200 de lei). Competiţia Bright Tomorrow, organizată de Departamentul Energiei din SUA, a avut ca scop identificarea unei alternative a becului incandescent de […]

Antena 3: Adio, fizică şi matematică. Uite cum arată viitorul în educaţie

Capital: Cum ajunge internetul în România

Libertatea: A murit pentru că asculta muzică

O tânără de 18 ani din Câmpulung, judeţul Argeş, a murit vineri, după ce a fost pur şi simplu tăiată de un tren marfar în timp ce traversa calea ferată. Fata era în drum spre şcoală şi nu a observat că barierele sunt lăsate, iar din cauză că avea căşti pe urechi şi asculta muzică, nici nu a auzit trenul.
Swedish Firm Pushing Eye-tracking Technology:

49 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on aprilie 29, 2012 at 6:28 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. ines said, on aprilie 29, 2012 at 7:57 pm

    Laureat al premiului Nobel:”Europa este intr-o situatie cumplita. Austeritatea e calea spre suicid”
    http://www.romanialibera.ro/actualitate/europa/stiglitz-europa-este-intr-o-situatie-cumplita-austeritatea-este-calea-spre-suicid-262159.html

    Apreciază

    • agerstress said, on aprilie 30, 2012 at 6:43 pm

      Eu zic totusi sa nu cadem in extrema aberatiei ca ne compromitem fara rost. Or fi yoghinii dusi cu pluta dar spirala nu are nici o legatura cu 666, mai mult, este destul de des intalnita in toata creatia Lui Dumnezeu. Faptul ca o gasesc si ratacitii pamantului interesanta nu inseamna ca este ea insasi ratacire.
      Apropos de 6, stiai ca apa cristalizeaza intotdeauna intr-o steluta cu sase colturi sau fulg cu sase ramificatii? Si NU E INTAMPLARE! Acest fenomen se datoreaza constructiei moleculei de apa.
      http://www.its.caltech.edu/~atomic/snowcrystals/
      Sa deducem de aici ca fiecare om contine 90% „666”? Nu e o concluzie aberanta? 🙂
      „Sase sute saizeci si sase” din Apocalipsa se refera la cu totul altceva. In orice caz, nu este un simbol alfanumeric (grafic, conform unui alfabet anume) ci un numar.

      Apreciază

  3. STOP RFID 666 said, on aprilie 29, 2012 at 8:20 pm

    ATI INTRA INTR-O ASEMENEA BISERICA?

    Apreciază

    • crestinul ortodox said, on aprilie 30, 2012 at 3:15 am

      aceasta-i biserica ortodoxa !!! pai ce au inebunit popii !!! nu ca nu se mai poate ,asta-i blasfemie , cum sa pui crucea jos si sa calci pe ea ? la penticostali , vezi asa ceva ! aia sunt degeaba crestini ortodoxi cei care stau acolo si apartin de aceasta biserica ???sa faca bine sa scoata cruce si sa o puna la loc de cinste in biserica sa nu vina pedeapsa lui DUmnezeu cum a venit la Catedrala din Moscova cand au montat acel candelabru cu hexagrama si alte insemne masonice lund foc turla Bisericii !!!

      Apreciază

      • STOP RFID 666 said, on aprilie 30, 2012 at 9:46 am

        E cu ,,binecuvantarea” maestrului Daniel din deal.

        Apreciază

      • Maria said, on mai 1, 2012 at 10:05 am

        Ei , acum unde sunt aparatorii patriarhului sa comenteze aceasta blasfemie ?Patriarhia o sa ajunga „casa a lui antihrist” si nimicmai mult !

        Apreciază

  4. STOP RFID 666 said, on aprilie 29, 2012 at 8:46 pm

    Apreciază

  5. Iones said, on aprilie 29, 2012 at 8:55 pm

    Blasfemie sau opera de arta. „Falusul” din cimitirul Ploiesti starneste controverse in biserica
    http://ro.stiri.yahoo.com/blasfemie-sau-opera-arta-falusul-din-cimitirul-ploiesti-182600550.html

    Apreciază

  6. un_mare_pacatos said, on aprilie 29, 2012 at 9:02 pm

    Apropo despre stirea „Creşte tensiunea în Marea Chinei de Sud” ,azi am fost la cineva apropiat unde din curiozitate m-am uitat la televizor ca sa privesc putin unele stiri de la posturile de stiri straine pe care nu le prind acasa. Am dat pe CCTV ,canalul chinezesc in limba engleza unde am vazut o stire apoi o analiza extrem de interesanta despre relatiile chinezo-americane care m-au uimit enorm de mult mai ales din cauza agresivitatii de care au dat dovada chinezii invitati in studio in legatura cu relatiile diplomatice. Acolo erau invitati un analist militar si un profesor universitar care au atacat in termeni extrem de duri exercitiile militare pe care le fac americanii in Marea Chinei,dar nu numai aceste exercitii ci toata politica dusa de americani in lume. Pur si simplu am ramas cu gura cascata cand am vazut cata agresivitate exista in acele discutii intr-un canal de stiri atat de important,intr-un CNN chinezesc.

    Pe celelalte canale straine,France24,Russia Today,CNN,Euronews,BBC World,dar si CCTV se dadeau in permanenta stiri cu Siria,iar la posturile noastre romanesti de stiri nu am vazut absolut nicio stire cu Siria.Absolut nicio stire!

    Apreciază

    • cristian said, on aprilie 30, 2012 at 6:33 am

      un_mare_pacatos

      Consemn general ptr. Romanica:
      CU SACU’ IN CAP!
      Schimbarea guvernului ar putea avea si o componenta geopolitica.
      FRATILOR MAI DESTEPTI CA MINE, daca aveti informatii de aceasta natura postati-le …

      Apreciază

    • Cronos said, on aprilie 30, 2012 at 11:00 am

      Sunt foarte interesante linkurile tale. De cate ori vad nickul tau citesc cu atentie comentariul.
      Ar trebui sa ai un blog sau raspunsurile tale pe acest blog sa fie cumva ingrosate sa sara in evidenta.

      Am verificat stirile puse de tine si asa sunt. Mi se par foarte importante mai ales ca presa noastra le ignora.

      Sa ne tii la curent te rog.

      Apreciază

      • un_mare_pacatos said, on aprilie 30, 2012 at 11:40 am

        Bine Cronos,cand o sa am timp si o sa gasesc informatii cu adevarat importante si reale o sa le scriu neintarziat aici. Te rog sa citesti si comentariile fratelui Marian,dar si a celorlalti care sunt cu mult mai bune decat ale mele.

        Apreciază

  7. Ioan Pelasgul said, on aprilie 29, 2012 at 9:42 pm

    @Saccsiv
    Am vazut ca ai inclus un articol despre viitorul in educatie.
    Poate o sa ti se pare interesant faptul ca mai multe universitati din SUA au inceput sa dea de toamna trecuta cursuri gratis pe internet. Erau si inainte dar erau numai inregistrari si transcripturi. Nu era ceva facut special pentru cei care nu sunt studenti ai universitatilor respective.

    https://www.coursera.org/

    Bine. Si de ce zic de asta?
    Pentru ca acele cursuri sunt la subiecte importante gen Computer Vision, Machine Learning, Inteligenta Artificiala( iti mai aduci aminte de clipul cu acel pusti care a facut o aplicatie care iti recunostea fata si o punea intr-un chenar rosu pe o camera video?, sau de profesorii americani care au descifrat acel text masonic german vechi de cateva secole. Astea sunt aplicatii ale materiilor de mai sus.)
    Si mai au subiecte in medicina si multi profesori sunt evrei.

    Oare de ce s-au facut asa de darnici acum?
    Nu cumva au nevoie de mana de lucru? Medici pentru a ne tortura? Oameni sa le faca sistemele lor de urmarire a oamenilor.
    Am vazut ca e si un curs despre vaccinuri, si unul despre Istoria lumii( si am impresia ca profesorul e evreu).

    Apreciază

    • Ioan Pelasgul said, on aprilie 29, 2012 at 9:43 pm

      Hmm.
      Mai bine sa-mi stergi comentariul dupa ce il citesti.

      Apreciază

      • Ioan Pelasgul said, on aprilie 30, 2012 at 9:07 am

        Nu inteleg?
        Nu e numai pentru romani…e pentru toata lumea… Si cursurile sunt date de ei…nu de noi…
        Si oricum sa stii ca romanii s-au cam lenevit rau de tot. Eu urmaresc evolutia noastra la olimpiadele internationale…si mai nou nu mai suntem in stare sa luam medalii de aur si asta se intampla cam la toate materiile. In anii ’90 Romania inca mai era in stare sa iasa prima in clasamentul general la matematica, acum am ajuns sa fim batuti de tari care au fost mereu sub noi( Italia).
        China e in frunte cand vine vorba de inteligenta si evreii ii vor folosi din greu.
        Si la cursuri Chinezii, Rusii, Indienii participa in numar mare.
        Noi am putea face multe dar nu vrem.

        Apreciază

      • agerstress said, on aprilie 30, 2012 at 7:25 pm

        Nimic nu e gratis. Sunt doar lucruri cu costurile la vedere si lucruri cu costurile ascunse. In general, cele din urma sunt cele mai paguboase.
        Prin cursurile acestea se ofera o „platforma” gratuita fara costuri deosebite de implementare (investitie neglijabila) si se culeg in mod gratuit si subtil roadele (idei valoroase) acestea fiind cu adevarat profitabile. Ideile sunt intotdeauna mult mai pretioase decat teoria generala pe care se bazeaza. La teorie poate avea acces oricine, unii devenind chiar profesori universitari maestri ai teoriei dar geniul nu e la-ndemana oricui. In lumea noastra „vanatoarea” de geniu aduce profituri fabuloase smecherilor. Daca geniul este un naiv visator sau ganditor fara scopuri pragmatice (Eminescu, N. Tesla, Einstein, etc.), smecherul este prin definitie antreprenor si profitor cu scopuri precise, materiale.
        Daca actiunea este initiata de cercurile oculte ne putem astepta la scopuri mult mai murdare.
        Singura modalitate de a-i pacali este sa culegi informatia pe care o ofera „gratuit” (oricum, tot omul simplu plateste costurile alea mici) fara sa interactionezi, adica fara sa le dai in schimb ceea ce se asteapta sa primeasca. Aici intervine insa ispita faimei. Daca ajungi sa faci o descoperire stiintifica importanta apare graba de a o breveta, de a o face publica legata de numele autorului ca nu cumva sa o breveteze alt :”norocos” mai tarziu si sa pierzi toata „gloria”. Dar odata brevetata o pui exact in mainile celor care o asteptau si primesti in schimb un sut undeva anume… (vezi cazul Dr. Paulescu si insulina asa, ca un exemplu din multe altele).

        Apreciază

    • Maria said, on mai 1, 2012 at 10:21 am

      Daca musulmanii vin si se inchina la icoana Sf Mare Mucenic Gheorghe ,Purtatorul de Biruinta , inseamna ca Sfantul a facut minuni cu ei si i-a „cucerit „!
      „Nestiute sunt caile Domnului „

      Apreciază

  8. Davout said, on aprilie 30, 2012 at 10:11 am

    Interesant ce titluri de carti si ce coincidenta.. http://www.ghimpele.ro/2012/04/inventator-carduri-microcip-murit-varsta-66-ani/

    Apreciază

  9. Iones said, on aprilie 30, 2012 at 10:49 am

    Mark Passio – What On Earth Is Happening – May 29, 2011

    Apreciază

    • Iones said, on aprilie 30, 2012 at 10:57 am

      Despre „Epoca Varsatorului” ( New age) – Epoca Raului

      Aquarius – The Age Of Evil (Full Movie)

      Apreciază

      • Iones said, on aprilie 30, 2012 at 10:59 am

        Secretele limbajului gesturilor : de la Putin la Obama

        Apreciază

  10. un_mare_pacatos said, on aprilie 30, 2012 at 12:25 pm

    O stire din Noua Zeelanda foarte interesanta despre pasarile migratoare pe care am citit-o acum cateva minute.

    Populatia pasarilor din Noua Zeelanda e in continua scadere din cauza radiatiilor de la Fukushima si doar 66% din pasari s-au intors inapoi in Noua Zeelanda, dupa ce au avut un sezon de imperechere in Japonia in vara anului trecut. Mai rau de atat,pe langa faptul ca 66% reprezinta o cifra igrijoratoare,mai ales ca pasarile erau dupa imperechere,se prezentau in cele mai proaste condititii: pene imbatranite in tot corpul,nehranite,slabite.

    Va redau mai jos cele mai importante paragrafe din stire :

    Muttonbirds affected by Fukushima – researcher

    The meltdown of the Fukushima Daiichi nuclear power plant may be responsible for a decline in New Zealand’s muttonbird population.

    A Department of Conservation study found only two-thirds of birds returned to an area near Auckland , after spending the northern summer in Japan – some only 20km from the plant, which was crippled in Japan’s earthquake and tsunami in March last year.

    The birds return to New Zealand in November to mate, but DOC seabird researcher Graeme Taylor told Radio New Zealand the ones that returned were in poor condition.

    „We won’t know if they’ve died up there in the north Pacific until another year goes by, because sometimes these birds skip a breeding season- where if they are in a poor condition they don’t attempt to breed, and so they may turn up again and breed.

    But if the birds never turn up again then you have to start to wonder what’s gone on with the population.”

    Mr Taylor said the research only looked at a small sub-sample of the breeding population,but it was the drop in numbers was the „MOST UNUSUAL EVENT” in 20 YEARS OF STUDIES OF THE BIRDS’ NUMBERS.

    He said many of the birds which arrived back had old feathers on their tails, wings and body.

    „I’ve never seen birds in that poor of a condition come back to New Zealand.”

    stirea completa : http://www.nzherald.co.nz/environment/news/article.cfm?c_id=39&objectid=10802442

    Apreciază

    • un_mare_pacatos said, on aprilie 30, 2012 at 1:46 pm

      O alta stire despre Fukushima, de data asta e ceva DE SPERIAT.

      Rata nodulilor tiroideni este de 20 de ori mai mare decat cea de la Cernobal !!!

      Thyroid nodules rate in Fukushima is 20 time higher than in Chernobyl

      In March, Fukushima government conducted thyroid test for under 18 in 13 cities and towns such as Minamisoma city, Namiemachi, Iidatemura, Tomiokamachi etc..

      The result shows thyroid nodules (≦5.0mm) or cyst (≦20.0mm) were seen in 13,460 from 38,114 people (35.3%).

      Compared to their pre-test result of January, it increased from 29.7% to 35.3%. (↑ 5.6%)

      By the way, Yamashita Shunichi conducted thyroid test for 120,000 people in Chernobyl from 5.1991 to 4.1996, when was 5 years ~ 10 years after Chernobyl.

      According to the research of Yamashita, in Homyel, the most contaminated city in Belarus, the thyroid nodules ratio (*) was 1.74%, which is only one in twenties of that 35.3%. !!!

      The statistics of Chernobyl was taken 5~10 years later than the accident where it has been only 1 year since 311 in Fukushima.

      stirea completa:

      http://fukushima-diary.com/2012/04/thyroid-nodules-rate-in-fukushima-is-20-time-higher-than-in-chernobyl/

      Ca si nivelul radiatiilor ,rata imbolnavilor creste pe luna ce trece.

      Apreciază

    • un_mare_pacatos said, on aprilie 30, 2012 at 2:24 pm

      O alta stire de pe acelasi site despre rata imbolnavirilor din Japonia.

      90% din oameni japonezi testati din prefectura Iwate aveau substante radioactive in urina,in special cesium!

      119 of 132 people positive from sampling survey of radioactive substances in urine in Iwate

      Iwate prefecture conducted sampling survey of radioactive substances in urine in Ichinoseki city and Oshu city.

      The result published on 3/2/2012 shows cesium was measured from 119 of 132 people (90.1%). The highest reading was 6 Bq/L.

      stirea completa :http://fukushima-diary.com/2012/04/119-of-132-people-positive-from-sampling-survey-of-radioactive-substances-in-urine-in-iwate/

      Apreciază

      • saccsiv said, on aprilie 30, 2012 at 6:23 pm

        un_mare_pacatos

        Poti face te rog traducerile articolelor despre pasari si tiroida? Doresc sa le postez.

        Apreciază

      • marian said, on aprilie 30, 2012 at 9:54 pm

        Excelente trimiterile tale, un_mare_pacatos. E bine ca lumea sa stie, sa inteleaga aceea ca, NI SE VREA MOARTEA, sub o forma, sau, sub alte forme. Adaug necesara afirmatie ca, MULT MAI MULT DECAT MOARTEA, ni se vrea sa fim rupti de Dumnezeu.

        @saccsiv: tu, ce parere ai, daca un duhovnic cere sa „il invingi pe Hristos in inima ta”, -intre semnele de citat, se afla cuvintele preotului care au fost repetate de 2 ori-, acel, preot mai poate fi considerat duhovnic?

        Un profesor, Takeda, de la o universitate nipona, bazandu-se pe datele furnizate de catre un colaborator(?), aflat la vreo 500Km de Fukushima, a estimat superficial si nu s-a retinut sa anunte faptul ca, daca s-ar mentine actualul ritm de crestere a iradierii, la sfarsitul lui Martie 2015, viata in Japonia ar fi, nici mai mult nici mai putin decat… imposibila!

        Cat o fi adevar si cat o fi minciuna in aceasta asertiune, se va afla de catre cei care vor mai fi printre cei vii in 2015.

        http://revolutionradio.org/?p=29625

        @un_mare_pacatos: cred ca, in unele cazuri, cuvantul, tonul, informatia, pot avea un efect apropae la fel de letal ca si gloantele, cu precizarea ca, nu curge sange si nu se face vreun zgomot, insa, mutatia petrecuta in constiinta celui care recepteaza mesajul manipulator, poate fi enorma. E bine ca tot mai multi stim aceea ca, EXISTA MANIPULARE MENTALA si asta nu e putin si nu e nici vreun fleac. Mind control, e unul din motoarele cele mai importante prin care sistemul a supus omenirea.

        Ma rog sa ma ierte si pe mine Dumnezeu!

        Apreciază

      • un_mare_pacatos said, on mai 1, 2012 at 8:42 am

        Sigur ca da frate Saccsiv! Nu garantez ca am tradus 100% corect la ambele articole.

        Muttonbirds afectate de Fukushima – cercetator.

        Explozia centralei nucleare Fukushima Daiichi poate fi responsabila pentru scaderea populatiei de muttonbird din Noua Zeelanda.

        Un studiu al Departamentului de Conservare(DOC) a constatat ca doar doua treimi din pasari s-au intors inapoi in zona de langa Aukland,dupa ce si-au petrecut vara nordica in Japonia – la numai 20 km de centrala,care a avut de suferit in urma cutremurului si tsunami-ului din Japonia in luna Martie a anului trecut.

        Pasarile s-au intors in Noua Zeelanda in noiembrie ca sa se imperecheze ,dar Grame Taylor cercetatorul DOc-ului a spus la Radio-ul Noua Zeelanda ca ele s-au intors in conditii proaste.

        NU vom putea sti daca au murit in Pacificul de Nord decat dupa ce trece anul urmator,intrucat aceste pasari trec uneori peste un sezon de imperechere -in cazul in care ele se afla in conditii proaste ele nu incearca sa se imperecheze,insa ele isi pot face aparitia din nou sa se imperecheze.

        In cazul in care acestea nu vor aparea niciodata atunci chiar trebuie sa ne intrebam ce s-a intamplat cu populatia.

        Domnul Taylor spune ca cercetarea a privit doar un mic sub-esantion din populatie ,dar a existat o scadere a numarului ce reprezinta „cel mai neobisnuit eveniment” din ultimii 20 de ani de studii ale numarului de pasari.

        El a mai precizat ca multe din pasarile care au venit inapoi aveau pene vechi pe cozi,aripi si corp.

        „Nu am mai vazut niciodata pasari in asa proasta conditie, care vin inapoi in Noua Zeelanda”

        El declara ca starea pasarilor sugereaza faptul ca ele nu au obtinut mancare in Pacificul de Nord asa cum de regula fac.

        Dezastrul Fukushima ar putea fi responsabil,spune el,cu toate acestea fenomenul La Nino care a acoperit anul trecut Noua Zeelanda ar putea fi si el un factor.

        Intre timp,un al doilea studiu sub indrumarea lui Ngai Tahu si Te Papa a gasit 30 de pui de muttonbird din insululele Ti Ti,de langa insula Stewart,ce nu nu aveau nici o urma de radioactivate si erau bune de mancat.

        notificare : muttonbird e o specie de pasari inrudite cu pescarusii

        Apreciază

      • un_mare_pacatos said, on mai 1, 2012 at 8:52 am

        Al doilea articol :

        Rata nodulilor tiroideni in Fukushima este de 20 de ori mai mare decat in Cernobal.

        In Martie ,guvernul de la Fukushima a efectuat testul de tiroida pentru cei cu varsta sub 18 ani,in 13 orase precum Minamisoma,Namiemachi,Idatemura,TomioKamachi etc.

        Rezultatul arata ca nodulii tiroideni(≦ 50 mm) sau chisturile (≦ 20 mm) au fost observate la 13.460 din 38.114 oameni(35,3%)

        Comparabil cu rezultatul pre-testului din Ianuarie,acesta a crescut de la 29,7% la 35.3%( mai mare cu 5,6%)

        Intre timp,Yamashita Shunichi a facut testul de tiroida la 120.000 de oameni din Cernobal de la 5.1991 la 4.1995(probabil reprezinta intervalul dimensiunii nodulilor ) dupa 5-10 ani de la dezastrul Cernobal.

        Potrivit cercetarii lui Yamashita in Homyel,cel mai contaminat oras din Belarus ,coeficientul nodulilor tiroideni (*) era de 1,74% ceea ce reprezinta numai 1 din acele 35.3%.

        (*) Chiar daca excludem coeficientul chistului,coeficientul nodului exclusiv in Fukushima este de 1,0%,care e aproape acelasi cu procentul din Balarus de 1.74%.

        Statistica Cernobalului a fost facuta la 5-10 de la dezastru,insa cel de la Fukushima la 1 an de la evenimentul 311.

        Apreciază

      • Cronos said, on mai 1, 2012 at 9:10 am

        Un detaliu important: Statistica Cernobalului a fost facuta la 5-10 ani de la dezastru, insa cel de la Fukushima la 1 an de la evenimentul 311.
        E normal ca la 1 an efectele sa fie mai puternice decat la 5-10 ani. Dar ce mi se pare ciudat e ca e scris ca statistica Cernobalului a fost facuta la 5-10 ani. Cum vine asta? A fost facuta in 5 ani?? Gen cincinal?
        O statistica se face pe loc. Pana si prelucrarea datelor de la recensamant se face mai rapid.
        Mi se pare ciudat pentru ca in cazul accidentului de la Cernobal e clar ca au inceput sa numere victimele de la prima explozie. Deci numeri din momentul producerii accidentului. Asta inseeamna ca in orice moment ai datele dezastrului. Evident pot fi scapari, a mai murit cineva si nu apare in statistica, dar oricum ai un tablou general al evenimentului.

        Apreciază

  11. acelas said, on aprilie 30, 2012 at 1:46 pm

    poate parea o gluma, dar ma tem ca nu prea este pe viitor …

    intrebarea despre crestini nesupusi la SISTEM, cand va aparea ?

    http://capitalismpepaine.wordpress.com/2012/04/25/a-aparut-lista-neagra-a-angajatilor-hr-blacklist/

    .

    Apreciază

  12. Vagabond said, on aprilie 30, 2012 at 4:52 pm

    Mai mult decat corporatiile, legaturile celor din grupul Bildenberg si influenta lor in politica si corporatii: http://i.imgur.com/sFEpp.jpg

    Apreciază

    • marian said, on aprilie 30, 2012 at 10:10 pm

      Azi, in metrou mi-a trecut pe sub ochi, pe net, titlul, „OCCUPY BILDERBERG!”. Priveste si treci mai departe ar spune unii din italienii mai cinici.
      Tot azi, sau, mai bine zis, ieri, pe 30 Aprilie 2012, citeam ca, se pregateste CONFERINTA NATO, la Chicago si ca anumiti rezidenti, vor fi stramutati impotriva dorintei lor.
      Ce a pus capac, e aia cu rachetele pregatite de londonezi pt apararea J.O. din londra. E veche amenintarea ca se va incerca sa se detoneze o bomba nucleara in toiul festivitatilor de deschidere, sau, de inchidere, pt ca sa se poata justifica mai repede si mai clar, mai pe fata si fara politeturi pretins-diplomatice, declansarea pe viu, a razboiului mondial, partea a treia. Daca m-as gandi la blestematele carti de joc din jocul ILLUMINATI, aparut in america, la vanzare, catre cine vroia sa isi ia o asemenea productie satanica, ma tem ca, inca nu am vazut totul si ca greul, de anul asta, s-ar putea sa inceapa. Nu stiu nimic sigur. Simt doar ca, lucrurile au luat-o la vale ca un metrou scapat de sub control.
      Scuze pt excesul de cuvinte, poate, negandite suficient de bine.

      Apreciază

  13. Mihai said, on mai 2, 2012 at 5:57 pm

    Doamne ajuta!!Se ofera cineva sa asigure traducerea la documentarele de mai sus:)))Doar daca este posibil Deasemenea as dori sa le descarc pe calculator …cum as putea.Doamne ajuta!!!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.