SACCSIV – blog ortodox

SISTEM SATANIC – primul pas: Crestinilor li se interzice sa ia copii in plasament, deoarece considera ca homosexualitatea este un pacat … Al doilea pas: CRESTINILOR LI SE VOR LUA COPII, din acelasi motiv?

Posted in HOMOSEXUALITATE, Marea Britanie by saccsiv on martie 5, 2011

Citez din articolul Creştinii lezează vocaţia homosexuală a copiilor:

Unui cuplu britanic de penticostali i se interzice să ia copii în plasament, din cauza concepţiilor lor privind homosexualitatea.

Creştinii lezează vocaţia homosexuală a copiilor

Pentru că sunt creştini, soţilor Johns li se interzice să ia copii în plasament. Foto: Daily Mail

Drepturile homosexualilor ar trebui să prevaleze asupra principiilor religioase, li s-a spus celor doi la tribunal.

Owen şi Eunice Johns au fost informaţi că valorile lor morale intră în conflict cu datoria autorităţilor locale de “a proteja şi promova bunăstarea” celor luaţi în plasament, scrie Daily Mail.

Cei doi au avut până acum în plasament 15 copii şi au fost elogiaţi de lucrătorii sociali ca fiind “oameni buni şi primitori”, “sensibili în relaţia cu copiii”.

La ieşirea din tribunal, domnul şi doamna Johns, în vârstă de 65, respectiv 62 de ani, au declarat că sunt “extrem de îndureraţi” şi că “au vrut doar să ofere un cămin plin de dragoste unui copil nevoiaş”.

Ei cred că homosexualitatea este “împotriva legilor lui Dumnezeu şi a moralei”, dar spun că nu sunt homofobi şi că “ar accepta şi iubi” orice copil.

Cuplul de penticostali, care a luat copii în plasament încă din 1992, a făcut o cerere la Consiliul din Derby County, în 2007, pentru a-şi relua munca după o perioadă de pauză.

Dar lucrătorii sociali şi-au exprimat îngrijorarea că atitudinea lor faţă de homosexualitate ar putea intra în conflict cu noul Equality Act (Sexual Orientation) Regulations, legislaţie intrată în vigoare în 2007.

Owen şi Eunice a cerut o clarificare expresă pentru a afla dacă legea le interzice ca, din cauza credinţelor lor religioase, să ia copii în plasament.

Cazul lor, ajuns anul trecut în instanţă, a fost sprijinit de Arhiepiscopul de Canterbury, Lord Carey, care într-o scrisoare deschisă a avertizat că drepturile homosexualilor sunt puse înaintea drepturilor celorlalţi.

La audieri, Comisia pentru Egalitate şi Drepturile Omului a argumentat că copiii riscă să fie “infectaţi” de principiile morale creştine.

Luni, cererea cuplului de pesionari, ca o decizie judecătorească să statueze că credinţa nu trebuie să fie o piedică pentru luarea în plasament, a  fost respinsă de Înalta Curte de la Londra.

Lordul Judecător Munby: creştinii lezează vocaţia homosexuală a copiilor

Lordul Judecător Munby: copiii nu trebuie descurajaţi să devină homosexuali. Foto: Daily Mail

Cazul a fost judecat de unul dintre cei mai importanţi membri ai Curţii, Lord Judecător Munby, secondat de judecătorul Beeston.

Tribunalul a stabilit că nu este nici o discriminare împotriva lor în calitate de creştini, dar că principiile lor asupra moralităţii sexuale ar putea fi “dăunătoare” copiilor. “Principiile egalităţii privind orientarea sexuală trebuie să prevaleze.”

Doamna Johns, asistentă medicală pensionară: “Este o zi tristă pentru creştinism. Judecătorii au sugerat că principiile noastre fac rău copiilor. Nu este aşa. Suntem gata să primim şi să iubim orice copil. Singurul lucru pe care nu putem să-l facem este să spunem unui copil mic că practicarea homosexualităţii este ceva bun”.

Ea a spus chiar că, de curând, împreună cu soţul ei şi-a vizitat nepotul, care e homosexual, la San Francisco, unde locuieşte cu partenerul lui. Familia Johns are patru copii şi şase nepoţi.

Domnul Johns a adăugat: “Am vrut să oferim iubire, stabilitate şi siguranţă unui copil neajutorat. Copiii de opt ani pe care i-am avut în grijă înainte voiau să ne jucăm, nu să discutăm despre sexualitatea lor”.

Cititi va rog si:

Stiti ca SISTEMUL va poate lua copii si ca acestia pot ajunge la un cuplu de homosexuali?

EDUCAREA voit gresita a copiilor, componenta esentiala in formarea OMULUI DE TIP NOU, cetateanul cimentat in material, fara idealuri, consumatorul-unealta pefect

29 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on martie 5, 2011 at 2:39 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Ioan C. said, on martie 5, 2011 at 2:43 pm

    ” Nu ştiţi, oare, că nedrepţii nu vor moşteni împărăţia lui Dumnezeu? Nu vă amăgiţi: Nici desfrânaţii, nici închinătorii la idoli, nici adulterii, nici malahienii, NICI SODOMIŢII,
    Nici furii, nici lacomii, nici beţivii, nici batjocoritorii, nici răpitorii nu vor moşteni împărăţia lui Dumnezeu.”
    ( I Corinteni 6, 9- 10).

    Apreciază

    • Ioan C. said, on martie 5, 2011 at 2:44 pm

      Malahie= masturbare.

      Apreciază

      • Eu said, on martie 5, 2011 at 3:59 pm

        Apropo si va rog sa ma scuzati ca scriu asa ceva, dar si eu am avut o astfel de problema
        Eu stiu ca pentru asa ceva se dadea un canon. Eu cand m-am spovedit nu am primit nici un canon. Asta inseamna ca spovedania mea nu mai are nici o valoare. Ca dupa am inceput sa am scurgeri noaptea.

        Apreciază

      • Ioan C. said, on martie 5, 2011 at 4:26 pm

        Daca te-ai spovedit sincer ai fost iertat de Domnul Iisus.

        Apreciază

  3. Stam Voiosu said, on martie 5, 2011 at 2:55 pm

    Penticostalii sint crestini?

    Apreciază

    • Ioan C. said, on martie 5, 2011 at 4:25 pm

      Stimate, samariteanul milostiv ( Vezi Luca 10, 25- 37) nu credea drept, ca nu era iudeu, dar prin fapta sa buna s-a dovedit mai bun in ochii lui Dumnezeu decat preotul nepasator fata de aproapele sau.

      Apreciază

      • Eu said, on martie 5, 2011 at 4:34 pm

        Dar scurgerile respective se considera malahie? Mai ales daca au fost cu imagini specifice in timpul somnului?

        Inca o data imi cer scuze pentru ce scrie, sper sa nu fie si altcineva ispitit daca vede ceea ce scriu.

        Apreciază

      • Ioan C. said, on martie 5, 2011 at 4:39 pm

        NU!

        Apreciază

      • Ioan C. said, on martie 5, 2011 at 4:54 pm

        Pentru ca a fost fara voia ta, in vis.

        Apreciază

  4. Ioan C. said, on martie 5, 2011 at 3:05 pm

    Ia uitati ce lege era in Vechiul Testament:
    ” De se va culca cineva cu bărbat ca şi cu femeie, amândoi au făcut nelegiuire şi să se omoare, că sângele lor asupra lor este.”
    ( Levitic 20, 13).

    Apreciază

  5. IOAN said, on martie 5, 2011 at 3:42 pm

    SPUNEA CINEVA CĂ…
    ….LUMEA A AJUNS SĂ SE ÎNTREACĂ ÎN CURVII…CU CÂT SE SUIE UNII MAI SUS CU ATÂT ÎI FAC MAI ÎNVERȘUNAȚI PE CEILALȚI CARE DORESC MAI SUS…ȘI MAI SUS…ȘI NU SE VOR OPRI…CĂCI POFTELE NU ȘI LE POTOLESC…DIN CONTRĂ…
    DEVINE TOTUL FOARTE COOL…
    O ZICALA MASONICĂ spune așa…
    ….DĂ-LE DREPTURI CÂT MAI MULTE ȘI AȘA FACEM CE VREM DIN EI….
    ….

    Apreciază

  6. Ioan C. said, on martie 5, 2011 at 4:00 pm

    ” Pentru aceea, Dumnezeu i-a dat unor patimi de ocară, căci şi femeile lor au schimbat fireasca rânduială cu cea împotriva firii;
    Asemenea şi bărbaţii lăsând rânduiala cea după fire a părţii femeieşti, s-au aprins în pofta lor unii pentru alţii, bărbaţi cu bărbaţi, săvârşind ruşinea şi luând cu ei răsplata cuvenită rătăcirii lor.
    Şi precum n-au încercat să aibă pe Dumnezeu în cunoştinţă, aşa şi Dumnezeu i-a lăsat la mintea lor fără judecată, să facă cele ce nu se cuvine.”
    ( Romani 1, 26- 28).

    Apreciază

  7. Mos Ioan said, on martie 5, 2011 at 4:29 pm

    @ionut ignat

    Homosexualii sunt victimele acestei Societati de Consum Satanice………..adevaratii vinovati sunt cei care legifereaza aceste legi împotriva lui Dumnezeu. Homosexuali au existat înca din negura vremurilor, dar îsi traiau „viata” în ascuns………
    Acum nu mai poti face un pas fara sa dai de ei………mass-media ticalosita face apologia homosexualitatii pe toate canalele de televiziune, radio, cinema, literatura, etc..
    Sclavii fericiti lucreaza, platesc impozite iar homosexualii au cluburile lor private, doctorii lor, etc. si toate acestea platite cu banii amarâtilor care se zdrobesc muncind pe un salariu de mizerie……..
    Astazi slugoii Satanei ( cei care guverneaza popoarele) executa ordinele „elitelor” care conduc lumea……….mai devreme sau mai târziu aceste satane pe doua picioare vor fi aspru pedepsiti de Domnul nostru IISUS HRISTOS. Câta bucurie va fi pe satana când îi va strânge la piept pe toate aceste iude care l-au tradat pe Dumnezeu.

    La ora actuala exista vaccinuri care predispun copiii la homosexualitate.
    Parintilor aveti grija de copiii vostri, împotriviti-va tuturor vaccinurilor!

    Apreciază

  8. GABRIEL din Canada said, on martie 5, 2011 at 4:47 pm

    http://www.astaeromania.ro/poll/romania-nu-are-viitor/
    AS VREA SA MA LAMURITI, CEI CARE STITI, ce e cu astia care au impanzit bucurestiul cu mesaje anti-romani si anti-Romania.

    Apreciază

  9. agerstress said, on martie 5, 2011 at 4:57 pm

    Poza judecatorului nu seamana cu un lup in piele de oaie?

    Apreciază

  10. GABRIEL din Canada said, on martie 5, 2011 at 4:58 pm

    http://emilia-corbu.blogspot.com/2011/03/campania-de-demoralizare-romaniei.html
    mai ,astia vor sa scoata in strada romanii, ne jignesc demnitatea nationala si autoritatile nu iau atitudine. e stategie clara aici, e punctul terminus al umilirii.

    Apreciază

  11. GABRIEL din Canada said, on martie 5, 2011 at 5:24 pm

    Frati romani, mie mi se pare incredibil cum romanii trec nepasatori pe langa afisele antiromanesti din bucuresti .oare chiar am ajuns o natie lipsita de orice ideal, de orice speranta care sa nu poata sa riposteze acestui atac fara precedent la adresa ei?Daca autoritatile nu reactioneaza la aceste afise, chiar este ceva incredibil. suntem umiliti in propria noastra tara. aSA CEVA NU SE POATE TOLERA, E UN AFRONT ADUS ROMANIEI care nu va ramane nepedepsit. Eu nu pot sa cred ca nu mai sunt romani in tara care sa ia atitudine prin distrugerea acestor afise si atacarea acestui site infect care le propaga. aCEST GUVERN SI ACEST PRESEDINTE SI PARLAMENT trebuie aduse la judecata pentru tradare nationala. Romani, TREZITI-VA!

    Apreciază

  12. Radu said, on martie 5, 2011 at 5:26 pm

    Saccsiv, te rog sa intri aici:
    http://www.onlyus.ro/downloadfilme/zeitgeist-moving-forward-2011/

    Toti puteti downloada filmul. O sa urc undeva o subtitrare buna pentru filmul asta.
    Dupa vizionarea filmului devine foarte clar conflictul nom si fnom. Practic pasii sunt foarte clar explicati.

    Consider ca e necesar pentru preoti si oameni cu credinta puternica sa vada filmul, ca sa inteleaga pericolul.
    AVERTIZEZ!
    Cine nu are credinta puternica poate fi zdruncinat in urma vizionarii acestui film. Cat despre atei sau satanisti, vor imbratisa intru totul acest concept.

    Ce e foarte interesant la acest film e ca incepe cu idei crestine. Practic construieste teoria pe valorile crestine, apoi elimina credinta!!!
    Consider ca filmul dezvaluie o parte din mecanismele pe care se va instaura regimul antihristului. Primul este evident o REVOLUTIE MONDIALA.

    Nu pot sa spun vizionare placuta!
    Voi spune ATENTIE MARE. Semnele sunt din ce in ce mai clare.

    Apreciază

  13. Dan Tanasescu said, on martie 5, 2011 at 5:57 pm

    @GABRIEL din Canada: Ceea ce ai văzut pe site-ul ăla cred că este o campanie publicitară lansată de postul Radio 21 FM. Uite aici: http://www.iqads.ro/Analize_Reclame_read_13325/revealing_cu_5_zile_mai_devreme_pentru_campania_radio_21___asta_e_romania.html

    Apreciază

  14. Lupta Anticapitalista said, on martie 6, 2011 at 1:09 pm

    Foarte bine! Asteptam sa se impuna si in Romania astfel de reguli si nu numai aici ci si in mai multe domenii!

    Apreciază

  15. Fulger said, on martie 6, 2011 at 1:41 pm

    ,,Lord Carey, care într-o scrisoare deschisă a avertizat că drepturile homosexualilor sunt puse înaintea drepturilor celorlalţi,,

    Foarte adevarat ce a spus , desfranati sunt protejati mai mult decat oameni normali de parca ar proteja aur.

    Apreciază

  16. Anca said, on martie 6, 2011 at 2:41 pm

    Dragii mei , de ce sa ne miram de astfel de fapte cand , din ce in ce mai des, chiar la televizor, apar tot mai multi homosexuali. Ni se explica ca ar fi ceva genetic si ca ei , saracii nu ar avea nicio vina. Actori , cantareti celebri aduc omagii homosexualitatii ca si cum ar fi ceva natural si firesc. Sa ne fereasaca Dumnezeu!!!! Am si eu trei baieti, cu varste intre 22 si 30 de ani. Cand erau adolescenti ma rugam fierbinte sa nu cumva sa o apuce pe cai gresite. Daca nu aveau prietene, intram in panica. Cred ca as fi fost distrusa daca unul dintre baietii mei ar fi fost homosexual si nu l-as fi putut intelege niciodata . Numai cand ma gandesc mi se pune un nod in stomac, si sa ma iertati, imi vine sa vomit. Sfarsitul e aproape. Homosexualii intemeiaza familii, adopta sau fac copii, vai noua si vai de copiii aia.

    Apreciază

    • tataia said, on martie 6, 2011 at 11:32 pm

      De obicei tatii sint mult mai distrusi sa afle ca fii lor sint homosexuali decit mamele. Asta poate datorita faptului ca femeile sint ceva mai susceptibile la propaganda mass-media, desi desigur nu vreau sa generalizez. Daca se simte cineva ofensat imi cer scuze. Faptul ca un baiat sau un tinar nu are prietena consider totusi ca nu este un motiv de ingrijorare, dupa cum nu inseamna citusi de putin ca ar fi homosexual. Dar homosexualitatea NU ESTE GENETICA. Este o minciuna de 2 bani asta. Este o alegere homosexualitatea. O alegere facuta mai mult sau mai putin constient dar totusi o alegere. Si evident in ziua de azi este favorizata de foarte multi factori cum ar fi faptul ca multe din alimentele pe care le consumam contin hormoni feminini care micsoreaza potenta barbatilor si induc un comportament efeminat, de promovarea homosexualitatii pe toate canalele media etc…

      Apreciază

  17. Fratele Ioan said, on martie 6, 2011 at 5:04 pm

    Asa este Anca, cred ca toti cei care avem copii, de pe acest site, ne facem griji pt ei sa nu fie influenta-ti de aceste „curente”urate in fata lui Dumnezeu, dar noi trebuie sa ne rugam chiar zilnic pt ei , ca sa devina niste buni crestini si niste buni oameni ai societatii.

    Apreciază

  18. […] SISTEM SATANIC – primul pas: Crestinilor li se interzice sa ia copii in plasament, deoarece consid… […]

    Apreciază

  19. […] SISTEM SATANIC – primul pas: Crestinilor li se interzice sa ia copii in plasament, deoarece consid… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.