SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: In timp ce unii risca puscaria daca au grija de copii vecinilor, iata ce ABUZURI SEXUALE MONSTRUOASE fac unii din angajatii SISTEMULUI

Posted in abuzuri sexuale, copii by saccsiv on octombrie 2, 2009

   Conform articolului Nursery worker admits sex abuse

   O angajata de la o cresa din Plymouth si 2 alte personae pe care le-a intalnit on-line au admis o serie de acuzatii privind abuzuri sexuale. 

   Vanessa George, Angela Allen, din Nottingham, si Colin Blanchard, din Rochdale, toti in varsta de 39 de ani, nu s-au intalnit niciodata fata-n fata inainte de a aparea in fata tribunalului. Abuzul a fost inregistrat pe telefoane mobile si imaginile schimbate prin e-mail si text.  

   Politia, care a descries abuzul ca fiind “groaznic”, continua sa incerce identificarea victimelor de la cresa unde lucreaza George. Cei trei isi vor primi sentinta luna viitoare.

   Secretarul Copiilor, Ed Balls, a declarat ca este “un caz extreme de tulburator si socant” si ca el se asteapta la o ancheta serioasa care sa fie gata cat mai repede cu putinta.

   “Este vital sa ne dam seama cum un adult poate sa abuzeze de increderea ce i se acorda intr-o maniera atat de diabolica, si sa facem tot ce putem pentru a preveni acest tip de abuz pe viitor” a spus el. 

   “O forma diabolica”

   George, Allen si Blanchard s-au intalnit pe website-ul de socializare pe internet Facebook, desi nu se stie cu exactitate cand. Detectivul-sef Adrian Pearson, de la Politia Nottinghamshire, a spus ca cei 3 se fac vinovati de abuzarea copiilor in “forma cea mai groaznica si diabolica”. “Cei trei au impartasit intre ei de buna voie imagini, texte, fantezii la cel mai serios nivel pe care vi-l puteti imagina”, a spus el.  

   Ann Reddrop, de la Serviciul de Procuratura Crown, a spus ca aceste crime sunt dincolo de puterea de intelegere. “Acesti trei indivizi au actionat intr-o maniera greu de inteles pentru oamenii de rand”, a spus ea. “Au manifestat o totala nepasare fata de vietile victimelor lor, ale propriilor lor familii si ale celor cu care lucreaza, toti fiind devastati de aceste crime.”  

   Suspine in tribunal

   Galeria publica de la Curtea Bristol Crown a fost plina ochi miercuri, cu aproape 30 de parinti care au inceput sa suspine pe masura ce intrau vinovatii.

   Un barbat l-a amenintat pe Blanchard si a trebuit sa fie linistit de catre aprod. Allen a suspinat in timp ce se declara vinovata, in timp ce Blanchard nu a manifestat nici o reactie, iar George si-a lasat in jos capul in boxa acuzatilor.  

   “Ea a cauzat traume masive unui numar mare de victime” Detectiv-sef Michele Slevin  

   Abuzul a inceput in Septembrie anul trecut, iar cei trei au fost arestati in iunie, in urma unei investigatii a politiei, ce a implicat agenti din Devon si Cornwall, Nottinghamshire si Great Manchester. Cei trei au pledat “vinovat” pentru 37 din cele 38 capete de acuzare.  

   George, care a lucrat la cresa Little Ted in zona Efford a tinutului Plymouth timp de 3 ani, a admis 13 acuzatii, incluzand abuzul sexual asupra copiilor si distribuire de imagini indecente cu copii. Ea a pledat nevinovata pentru un singur asalt sexual ce fusese trecut in dosar la ordinul judecatorului. Arestul ei a declansat oprobiul public si scene de furie in timpul primelor aparitii in tribunal.  

   Un gest “decent”

   Allen, din Nottingham, a admis 5 capete de acuzare de asalt sexual si distributie de imagini indecente cu copii.

   Angajatul IT Blanchard, din Smallbridge, langa Rochdale, a admis 19 capete de acuzare de asalt sexual si distributie de impagini indecente cu copii.

   Ei au facut schimb de mii de e-mailuri si mesaje-text continand imagini de abuzuri asupra copiilor, dupa cum s-a auzit in tribunal.

   Blanchard a fost arestat in 6 iunie, dupa ce unul din colegii sai a gasit imagini obscene pe un computer de la serviciu.

   Examinarea laptopului sau a dus la arestarea lui George si Allen. Se crede ca nimeni altcineva n-a mai fost implicat.

   Judecatorul John Royce, ce a suspendat sentinta dupa ce va studia rapoartele, a prevenit pe cei 3 abuzatori ca risca o sentinta cu ani grei de puscarie.

   El a spus ca un gest “decent” pe care George ar putea sa-l faca ar fi sa coopereze cu politia pentru ai dentifica toate victimele abuzurilor ce apar in fotografii.

   Adresandu-se avocatului lui George, judecatorul a zis: “Clienta dumitale mi se pare ca stie exact pe cine a abuzat si pe cine nu. Daca as fi parinte, as vrea sa stiu daca copilul meu a fost abuzat sau nu.” 

   “Natura scabroasa”

   Detectivul-sef Michele Slevin, din Politia Devon si Cornwall, a spus ca expertii nu au reusit sa identifice nici unul din copiii filmati de George.

   Ea a spus ca George a fost interogata de 5 ori si nu a dat nici un nume, dar ca identificarea copiilor ramane prioritatea lor.

   “Este clar ca ea a cauzat traume masive unui numar mare de victime, nu doar copiilor implicati, ci si familiilor si comunitatii din Plymouth” a spus ea.

   Detectivii au fost avertizati ca exista o mare probabilitate ca acei copii sa nu fie niciodata identificati.

   Nu se stie cand cei trei s-au intalnit pentru prima data, dar Detectivul Inspector Tony Creely, de la Unitatea de Crime Sexuale de la Politia Greater Manchester a declarat ca “toti trei sunt la fel de rai

 “Blanchard, George si Allen au trimis mii de mesaje unul altuia. Blanchard si-a exprimat dragostea pentru ambele femei, iar ele au raspuns prin reciprocitate” a spus el.

    “Ei au discutat chestiuni sexuale de o natura scabroasa si cruda, la fel si despre abuzurile copiilor, in textele si mailurile schimbate

   “Toti trei simteau satisfactie de pe urma textelor si din a vedea care dintre ei avea cea mai groaznica idée.”   

   Si acesta este doar cel mai recent exemplu. Voi grupa intr-un viitor articol mai multe informatii legate de ticalosiile sexuale a din ce in ce mai multi angajati ai SISTEMULUI.

   Iar toate acestea in conditiile in care:

Ai grija de copiii vecinilor? S-ar putea sa mergi la puscarie …

SISTEM TICALOSIT: La doua politiste prietene li s-a interzis sa mai aiba grija una de copilul celeilalte

 

 

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] VIDEO: In timp ce unii risca puscaria daca au grija de copii vecinilor, iata ce ABUZURI SEXUALE MONS… […]

    Apreciază

  2. momo said, on ianuarie 14, 2010 at 4:05 pm

    dar oare s,a intrebat cineva prin ce abuzuri, poate, au trecut si acesti 3 indivizi, in copilarie?

    Apreciază

  3. […] VIDEO: In timp ce unii risca puscaria daca au grija de copii vecinilor, iata ce ABUZURI SEXUALE MONS… […]

    Apreciază

  4. rastoaca olivia said, on februarie 11, 2010 at 5:16 pm

    sexul este ceva imoral si de joasa speta.
    vrei asceza, renunta la sex si pofte, asa vei reusi in viata!
    nu suport sa aud despre aceasta mizerie numita s….

    Apreciază

  5. […] VIDEO: In timp ce unii risca puscaria daca au grija de copii vecinilor, iata ce ABUZURI SEXUALE MONS… […]

    Apreciază

  6. […] VIDEO: In timp ce unii risca puscaria daca au grija de copii vecinilor, iata ce ABUZURI SEXUALE MONS… […]

    Apreciază

  7. […] VIDEO: In timp ce unii risca puscaria daca au grija de copii vecinilor, iata ce ABUZURI SEXUALE MONS… […]

    Apreciază

  8. […] VIDEO: In timp ce unii risca puscaria daca au grija de copii vecinilor, iata ce ABUZURI SEXUALE MONS… […]

    Apreciază

  9. […] VIDEO: In timp ce unii risca puscaria daca au grija de copii vecinilor, iata ce ABUZURI SEXUALE MONS… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.