SACCSIV – blog ortodox

Documentar: CONSPIRATIA UZURII MORALE PLANIFICATE – produsele sunt special fabricate sa se strice repede …

Posted in CONSUM by saccsiv on octombrie 29, 2011

22 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on octombrie 29, 2011 at 5:22 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. STOP RFID 666 said, on octombrie 29, 2011 at 6:10 pm

    Nimic nu mai e durabil. Totul e planificat sa dureze cat mai putin. Idealul lor este sa castigi cat mai putin, sa cumperi produse scumpe care se strica repede.

    Apreciază

  3. STOP RFID 666 said, on octombrie 29, 2011 at 6:22 pm

    O VIATA MIZERABILA POATE FI UN EXEMPLU PENTRU COPIII DE AZI?

    http://www.gandul.info/magazin/steve-jobs-o-noua-biografie-omul-care-gandea-diferit-cartea-pentru-copii-si-adolescenti-8916242

    Apreciază

  4. costel said, on octombrie 29, 2011 at 6:26 pm

    Recensamant 2011 : Azi a venit cu politia la poarta, a mai venit zilele trecute de doua ori, singura insa, si i-am spus sa plece… Am refuzat si azi si la un moment dat erau 3 masini de la politia locala in fata casei mele! Mi-au spus ca voi merge la sectie pentru a le da datele din buletin in vederea amenzii, prefectul i-a mandatat pe ei sa amendeze oamenii! Femeia cu recensamantul a plecat, ei si-au luat datele din buletinul meu si astept sa-mi vina amenda acasa. Nu e banc, e purul adevar, se intampla in Romania! Cand au incercat sa-mi sparga casa hotii, la apelul nostru politistii n-au fost nici atat de rapizi si nici atat de multi! Care este acum rolul politiei ???

    Apreciază

    • STOP RFID 666 said, on octombrie 29, 2011 at 6:40 pm

      costel

      Rolul militiei este sa de-a amenzi, sa protejeze infractorii si sa aiba grija ca lumea sa se incadreze in SISTEMUL care duce la iad.

      Apreciază

    • . said, on octombrie 29, 2011 at 7:10 pm

      mai intai de toate, verificati cine anume a intocmit procesul verbal de cotnraventie pe care va sfatuiesc sa-l contestati in baza OG 2/2001. Se aplica aceleasi reguli.
      Apoi, art. 21 din HG 1502/2009 prevede strict care sunt contraventiile-
      Art. 21
      (1) Constituie contraventii urmatoarele fapte:
      a) impiedicarea persoanelor implicate in actiunea de recensamant pentru efectuarea inregistrarilor si controlului datelor ce fac obiectul recensamantului in conformitate cu prevederile prezentei hotarari sau a desfasurarii, in orice mod, a lucrarilor recensamantului;
      b) refuzul furnizarii personalului de recensamant a informatiilor prevazute in programul de inregistrare sau furnizarea de date eronate sau incomplete;
      c) nerespectarea dispozitiilor legale si a instructiunilor privind modul de inregistrare si prelucrare a populatiei si de pastrare a caracterului confidential al datelor personale declarate de cetateni;
      d) nerespectarea de catre personalul prevazut la art. 9 alin. (1) a caracterului confidential al datelor; e) utilizarea de catre personalul de recensamant a datelor obtinute in alte scopuri decat cele statistice.
      (2) Contraventiile prevazute la alin. (1) lit. a) si b) se sanctioneaza cu amenda de la 200 lei la 1.000 lei, iar contraventiile prevazute la alin. (1) lit. c), d) si e) se sanctioneaza cu amenda de la 500 lei la 1.500 lei.
      (3) Constatarea contraventiilor si aplicarea sanctiunilor, prevazute la alin. (1) si (2), se fac de catre persoanele imputernicite de prefect, primar, precum si de alte persoane anume imputernicite in acest scop de catre Comisia centrala pentru recensamantul populatiei si al locuintelor.
      (4) Dispozitiile privind contraventiile prevazute la alin. (1) se completeaza cu prevederile Ordonantei Guvernului nr. 2/2001 privind regimul juridic al contraventiilor, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 180/2002, cu modificarile si completarile ulterioare.
      Daca ma gandesc mai bine pana la un punct s-ar putea face si o plangere penala.
      Doamne ajuta !
      juristu bucovinean

      Apreciază

    • ionut said, on octombrie 29, 2011 at 9:26 pm

      in baza carei legi iti da amenda?

      Apreciază

    • marlen said, on octombrie 29, 2011 at 9:52 pm

      @costel…da’ ce erai, cel mai mare infractor???? O, Doamne…

      Si acum referitor la problema ta…dupa ce iti vine acasa procesul verbal de contraventie, contesta-l…Si asteapta-l acasa, ca banuiesc ca or ti-l trimit prin posta ori il afiseaza la domiciliu, si se poate contesta in 15 zile de la data primirii lui…

      Am studiat problema cu sanctiunile prevazute pentru recensamant, stiu actele normative care le prevede si crede-ma, amenzile prevazute nu au temei legal desi sunt stabilite de un act normativ…sunt multe aspecte, nici nu iti imaginezi cat de multe, de care te poti lega la contestare si astfel sa se anuleze amenda…

      Trebuie vazut intai cine a imputernicit politia locala sa dea amenzi…primaru sau prefectul…la mine in oras este imputernicita printr-o dispozitie a primarului…prefectul a imputernicit sa dea amenzi ipj si jandarmeria…ordinul prefectului l-am vazut si este vai mama lui, actul in baza caruia se dau amenzi care este precizat in respectivul ordin…denota muuuulta incompetenta din partea prefectului judetului meu…

      Apoi mai sunt aspecte legate de viciile de procedura care fac anulabil orice proces verbal de contraventie indiferent de fapta…mai sunt aspecte legate de fond, adica fapta descrisa, care la fel pot anula procesul verbal…

      Ai refuzat de fata cu politia??? Sau recenzoarea a venit la tine cu politia dupa ce ai refuzat-o?? Ea e posibil sa fie si martor in procesul verbal respectiv si daca vei contesta, o poti chema ca martor in instanta ca sa nu-i mai arda data viitoare de recenzat!

      Ti-as da eu mai multe amanunte, numai ca sunt multe tare…si ai sanse mari sa castigi la contestare…plus ca mai este un aspect, de care daca te legi si e foarte probabil ca politia locala sa nu detina un anume document…daca nu il detin si tu soliciti in instanta sa fie prezentat, este o lovitura sub centura pentru politia locala…

      Contestarile sunt scutite de taxa de timbru…

      scrie-mi pe marylena_24[at]yahoo[dot]com

      Apreciază

    • Toma said, on octombrie 30, 2011 at 6:38 pm

      Amenda se poate contesta si nu trebuie sa semnezi procesul verbal. 😉

      Apreciază

    • Anti Recensamant 2011 said, on octombrie 30, 2011 at 10:20 pm

      Costel, te rog sa vii pe sit (ai adresa mai jos) si sa ne dai cateva detalii despre tine intr-un comentariu (nume, orasul de unde esti si o adresa email). Vom face un articol cu un apel la unitate in numele tau facand publica adresa email pentru a te sprijini. Noi te vom sprijini in demersul tau. Esti probabil al II-lea amendat din cate stim. Este o rusine ce ti s-a intamplat si evident un abuz.
      Dar trebuie sa stii ca nu esti singur in aceasta incercare.

      http://antirecensamant2011.wordpress.com

      Apreciază

  5. STOP RFID 666 said, on octombrie 29, 2011 at 6:31 pm

    DACA BOLNAVUL O SA-SI DE-A CEASUL JOS LA FEL O SA FACA SI CU PANTOFII. ASA CA LE PUNEM UN GPS IMPLANTABIL IN MANA FARA SA STIE.

    http://www.gandul.info/international/pantofii-cu-gps-pentru-bolnavii-de-alzheimer-urmeaza-sa-fie-pusi-in-vanzare-in-sua-8913153

    Apreciază

  6. costel said, on octombrie 29, 2011 at 7:45 pm

    @juristu’ bucovinean
    Cand voi primi amenda, o voi contesta, deja ma gandesc serios sa caut un avocat, multumesc pentru sfaturi. Ref plangere penala, n-am nimic cu nimeni, le-am spus si politistilor ca rolul lor e sa ma protejeze, nu sa ma amendeze…

    Apreciază

    • . said, on octombrie 29, 2011 at 7:59 pm

      ma gandeam la faptul ca atata timp cat nu s-a savarsit o fapta antisociala, prevazuta strict in vreun act normativ sau cod, NU PREA AVEAU CE CAUTA IN SPATIUL PROPRIETATE PRIVATA. o posibila tulburare de posesie combinata cu abuz in serviciu – functie. Depinde. Va va sfatui , imi doresc mult, corect, un avocat. Chiar si de amorul artei, dar tot le-as spune macar imbecililor ca e dreptul meu de a tine usa inchisa !.
      Aveti mare grija la termenul de a formula plangerea.
      Oricum, e premiera militia la domiciliu !
      Doamne ajuta !

      Apreciază

  7. ovidiu said, on octombrie 29, 2011 at 8:47 pm

    Multumesc!

    Apreciază

  8. un_mare_pacatos said, on octombrie 29, 2011 at 11:40 pm

    In urma cu cateva saptamani am citit o stire despre niste prognoze meteo pentru iarna urmatoare ,facute de niste meteorologi pe care nu le-am bagat in seama din cauza ca „suna” apocaliptic. Dar azi din curiozitate mi-am propus sa aflu ultimele noutati ale meteorologilor pe mai multe site-uri de specialitate.Am dat de o informatie extrem de interesanta care m-a suprins mult.

    Se pare ca la noi iarna ar putea fi destul de friguroasa daca ne uitam la prognozele facute de celebrul serviciu meteo Accuweather.:

    http://www.accuweather.com/blogs/newsstory/news/56653/winter-forecast-europe.asp?partner=accuweather

    Sa nu uitam ca pretul la gigacalorie e de cel putin de 3 ori mai mare si plus ca stocurile de carbune si de gaz sunt mici.

    Apreciază

  9. rocco said, on octombrie 30, 2011 at 6:45 am

    Scopul acestui sistem materialist,este de a ne ocupa mintea si timpul,pentru a nu vedea ce se ascunde in spatele cortinei.Dumnezeu ne-a creat dupa chipul si asemanare sa, in interiorul nostru se afla o putere pe care daca ne-o descoperim,dispare frica si nu mai putem fi controlati,iar ei au nevoie de sclavi.

    Apreciază

  10. infiniteladder said, on octombrie 30, 2011 at 8:43 am

    Uitati-va ce inseamna un jurnalist corect: http://www.youtube.com/watch?v=v8YKFRrB06Y&feature=related

    Apreciază

  11. Alexandru(Fulger) said, on octombrie 30, 2011 at 1:48 pm

    Saccsiv ai vrea te rog sa mai faci o noua lista cu toate documentarele de pe blog pe care sa o postezi intr-un articol ?

    Apreciază

  12. emilian said, on octombrie 31, 2011 at 11:08 am

    Bun filmul. Un prieten electronist, caruia ii trecuse multe electronice prin mana, imi spunea de prin anii 90 ca aparatura electronica e din ce in ce mai prost facuta in mod intentionat, bazandu-se pe niste integrate la care nu mai ai ce face decat sa cumperi alt aparat. Ce nu se spune in film e ca in actuala paradigma economica in care aproape orice stat merge pe deficit e nevoie de banci pentru a-ti plati dobanzile. E imposibil sa fii pe zero atata timp cat ai imprumuturi si ai de platit dobanzi si din aceasta cauza e criza cand nu e crestere economica de la an la an. In evul mediu, cel atat de hulit de anticrestini, atunci cand creditorii se lacomeau, seniorul le aplica o corectie binemeritata. Atunci insa seniorii erau crestini, azi nu mai e cazul.

    Apreciază

  13. ovidiu said, on noiembrie 3, 2011 at 7:47 am

    Ati vazut ca a disparut filmuletul de pe you tobe ?

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.