SACCSIV – blog ortodox

Articolul zilei (29.09.2011) – Mitropolitul Serafim de Pireu: DOAR SANGELE MUCENICIEI POATE SPALA RUSINEA SI CADEREA PATRIARHULUI DANIEL si a Episcopilor participanti la intalnirea pentru pace de la Munchen

Posted in Mitropolitul Serafim de Pireu, PATRIARHUL DANIEL by saccsiv on septembrie 29, 2011

Iata ce aflam din articolul MITROPOLITUL SERAFIM DE PIREU: DOAR SÂNGELE MUCENICIEI POATE SPĂLA RUŞINEA ŞI CĂDEREA PATRIARHULUI DANIEL ŞI A EPISCOPILOR PARTICIPANŢI LA ÎNTÂLNIREA PENTRU PACE DE LA MUNCHEN (11-13 SEPTEMBRIE 2011):

MITROPOLITUL SERAFIM DE PIREU:

DESPRE MANIFESTĂRILE INTERRELIGIOASE
ALE ECUMENISMULUI SINCRETIST
SUB PRETEXTUL PĂCII

În Pireu, 28 septembrie:

COMUNICAT

„Nu vă înjugaţi la jug străin cu cei necredincioşi, căci ce însoţire are dreptatea cu fărădelegea? Sau ce împărtăşire are lumina cu întunericul? Şi ce învoire este între Hristos şi Veliar sau ce parte are un credincios cu un necredincios? Sau ce înţelegere este între templul lui Dumnezeu şi idoli?” (II Corinteni 6: 14-16)

Între 11-13 septembrie 2011, a avut loc la München, în Germania, cea de-a 11 – a Întâlnire pentru „pace”, care este derulată de Organizaţia comunităţii romano-catolice Saint Egidio şi de comunitatea religioasă locală, unde se desfăşoară întâlnirea. La respectiva întâlnire au luat parte reprezentanţi ai Bisericii Ortodoxe şi ai comunităţilor creştine, precum şi reprezentanţi ai altor religii din lume.

Conform comunicatului reprezentanţei Bisericii Eladei la Uniunea Europeană: „O întâlnire interesantă a reprezentanţilor bisericilor şi ai religiilor, a politicienilor, a dascălilor academicieni şi a unor distinşi membri ai diferitelor sectoare sociale a avut loc la München, în Bavaria”. Responsabilitatea organizării a avut-o comunitatea „Saint Egidio”, mişcare care a început din 1986 la Assissi, în Italia, când precedentul „ighemon” al Vaticanului – din punct de vedere canonic inexistent – Ioan Paul al II – lea, a convocat o întâlnire mondială a liderilor religioşi, pentru a se ruga pentru „pace”. Invitat la întâlnirea de la München a fost Preasfinţitul Mitropolit de Ahaia, kir Athanasios, Directorul Biroului Reprezentanţei Bisericii Eladei în UE, Preafericitul Patriarh al României, kir Daniel, Înaltpreasfinţitul Mitropolit al Germaniei, kir Augustinos (Patriarhia Constantinopolului), Înaltpreasfinţitul Mitropolit de Zimbabwe, kir Serafim (Patriarhia Alexandriei), Înaltpreasfinţitul Mitropolit de Halepi, kir Pavlos (Patriarhia Antiohiei), Înaltpreasfinţitul Mitropolit de Minsk, kir Filaret (Patriarhia Moscovei), Preasfinţitul Mitropolit de Constantia – Ammohost, kir Vasilios (Biserica Ciprului) şi Preasfinţitul Episcop de Kruga, kir Antonie (Biserica Albaniei).

În anul 2012, congresul va avea loc la Sarajevo. Anunţarea locaţiei următoarei întâlniri au făcut-o la fel de „emoţionaţi” „Episcopul” romano-catolic al actualei capitale a Bosniei – Herţegovina şi „Marele” Muftiu.
Pe perioada întâlnirii, care s-a deschis în prezenţa preşedintelui Republicii Federale Germania, domnul Christian Wulff, a vorbit cancelarul Germaniei, doamna A. Merkel, care a cerut rugăciunea tuturor religiilor pentru „a fi ajutate” toate guvernele europene.

Puţin mai la nord, în oraşul suedez Fisksätra, din districtul Nacka, lângă Stockholm, imamul Aguan Olguan împreună cu reprezentanţii comunităţii romano-catolice şi ai comunităţii luterane din Suedia, şi cu lozinca „Avem un Dumnezeu comun – De la intoleranţă la panreligie”, iniţiază o construcţie mixtă Guds Hus, care înseamnă „casa lui Dumnezeu”, ce va fi gata în anul 2015, care va adăposti sub acelaşi acoperiş – pentru credincioşii celor trei comunităţi religioase ale lor, o biserică creştină şi un templu musulman, având un centru comun pentru tineret şi un spaţiu comun pentru copii.

Nu există un succes mai mare al vicleanului balaur, al abjectului duşman al adevărului şi al mântuirii, al vechiului demon, ce ne loveşte acolo unde suntem vulnerabili, ca tragicele manifestări de mai sus ale ecumenismului sincretist, care, sub pretextul aşa-numitei păci, subminează şi anulează cu totul adevărul Revelaţiei în Hristos a Unicului şi Adevăratului Mântuitor al lumii. Cu măreţie, dumnezeiescul Pavel „prooroceşte” şi stigmatizează ruşinea şi crima canonică a ecumenismului sincretist, care constituie ultima rătăcire şi abjectul înaintemergător al lui Antihrist. Prin urmare, au perfectă dreptate cei care protestează, stau împotrivă şi au semnat şi semnează Mărturisirea împotriva ecumenismului izgonitor de Dumnezeu [antiteist], hidos şi criminal, această pan-erezie demonică.

Orice om cu capul pe umeri se întreabă: Oare există pace şi mântuire fără Hristos? Se poate ajunge la o societate irenică între oameni, atunci când în chip demonic ei neagă Înţelepciunea şi Iubirea Întrupată a lui Dumnezeu-Tatăl, elogiind demonica bătaie de joc a aşa-numitei înţelegeri reciproce în minciună şi rătăcire? Cum este posibil ca episcopii creştini să accepte rugăciunile în comun cu diabolicii adepţi ai falselor religii scornite de oameni, al căror mentor, inspirator şi lider autoritar este diavolul?

Şi-l imaginează măcar o dată vreunul dintre ierarhii ortodocşi participanţi pe dumnezeiescul Grigorie Teologul, rugându-se în comun ,,pentru pacea lumii” şi dialogând cu reprezentanţii ereziei ariene, care cuprinsese atunci întreg Constantinopolul? Cu ce se deosebeşte reprobabilul şi răufăcătorul Arie de falsul profet al islamului – Mahomed sau de nou-arătatul ereziarh Charles Russell al Companiei de broşuri ,,Turnul de veghere”, de vreme ce toţi trei au fost unelte demonice pentru subminarea Persoanei divino-umane a Fiului şi Cuvântului lui Dumnezeu Întrupat şi deformarea şi distrugerea mesajului Lui evanghelic.

Cum poţi să te rogi împreună şi mai ales unui aşa-zis dumnezeu comun inexistent, când mărturisirea principială a falsei religii a islamului este că nu există Dumnezeu Treimic şi că Fiul şi Cuvântul lui Dumnezeu cel Întrupat este o creatură şi un simplu vestitor al mesajului Lui? (Coran, Femeile 4:156-169). Cum poţi să te rogi împreună cu ticăloşii de rabini ai evreismului, care au transformat credinţa în Dumnezeul Vechiului Testament în luciferism şi satanolatrie, introducând în iudaism cabalismul şi talmudismul, care cu încăpăţânare şi îndărătnicie hulesc pe Preaneprihănitul Fiu al lui Dumnezeu Întrupat, aşteptând ca fals Mesia al lor pe Antihrist ce va să vină? Cum poţi să te rogi împreună cu comunitatea protestantă post-reformată din Olanda, al cărei preot paroh din Gorinchem, Klaas Hendrikse, a scris cartea cu titlul: ,,Crezând într-un Dumnezeu inexistent”?

Încălcarea nedisimulată, evidentă şi demonstrabilă a Dumnezeieştilor şi Sfintelor Canoane ale Bisericii celei Una, Sfinte, Universale şi Apostolice a lui Hristos constituie pentru cei de mai sus o ruşine şi o cădere pe care doar sângele muceniciei poate să o spele, pentru că în cunoştinţă de cauză şi în mod conştient trădează şi dispreţuiesc cuvântul Întemeietorului şi Mântuitorului lumii: „Cel ce nu cinsteşte pe Fiul, nu cinsteşte pe Tatăl care L-a trimis” (Ioan 5: 23).

Indiferent de falsele flecăreli demonice despre falsa pace şi falsa coexistenţă ale groaznicei panerezii a ecumenismului sincretist, veşnicul, imuabilul şi inegalabilul cuvânt al Dumnezeului în-Trei-Sfânt, precum şi Ortodoxia şi ortopraxia martirilor şi eroilor neprihănitei noastre Credinţe ne cheamă să ne aliem nu cu slugarnicii şi de bună voie sclavi falsificatori ai adevărului, ci cu vitejii la cuget mărturisitori şi părtaşi ai căii crucii-învierii Începătorului şi Plinitorului Credinţei. Să nu uităm că pe perioada celor cinci secole de sclavie a neamului au existat conducători religioşi şi conducători ai neamului, dar şi ceata cea dumnezeiască şi slăvită şi de Dumnezeu-vestitoare a neomartirilor .

+ Mitropolitul Serafim de Pireu

(traducere: Frăţia Ortodoxă Misionară „Sfinţii Trei Noi Ierarhi”)

Comentariu saccsiv:

   Cititi va rog si:

Video – ECUMENISM TOTAL: Papa vrea in 2011 un ASSISI 2, adica o adunatura de reprezentanti ai tuturor religiilor (inclusiv yoghini si samani) care sa se roage pentru pace …

ECUMENISM TOTAL in Suedia: „CASA LUI DUMNEZEU”

VIDEO: Charles Taze Russell, fondatorul sectei “MARTORII LUI IEHOVA”, a fost MASON, iar la mormantul sau este o … PIRAMIDA

   Asadar, sa fie limpede pentru Patriarhul Daniel:

Încălcarea nedisimulată, evidentă şi demonstrabilă a Dumnezeieştilor şi Sfintelor Canoane ale Bisericii celei Una, Sfinte, Universale şi Apostolice a lui Hristos constituie pentru cei de mai sus o ruşine şi o cădere pe care doar sângele muceniciei poate să o spele, pentru că în cunoştinţă de cauză şi în mod conştient trădează şi dispreţuiesc cuvântul Întemeietorului şi Mântuitorului lumii: „Cel ce nu cinsteşte pe Fiul, nu cinsteşte pe Tatăl care L-a trimis” (Ioan 5: 23).

Mitropolitul Serafim de Pireu se dovedeste a fi un curajos adevarat stalp al ortodoxiei:

Mitropolitul Serafim de Pireu despre GUVERNUL MONDIAL, luciferism, Rothschild, Rockefeller, Soros … VREAU SA AUD UN IERARH ROMAN VORBIND ASEMENEA

Mitropolitul Serafim de Pireu: “EVREII sunt de vina pentru situatia actuala din Grecia si din lume”

CONGRESUL EVREIESC EUROPEAN cere guvernului grec PEDEPSIREA iar Bisericii Ortodoxe a Greciei INDEPARTAREA IMEDIATA a Mitropolitului SERAFIM DE PIREU caci a vorbit despre GUVERNUL MONDIAL, luciferism, Rothschild, Rockefeller, Soros …

A INCEPUT CERNEREA – aparatorii masoneriei, ai ecumenismului, a cipurilor si ai sionismului fac pe fata front comun impotriva IPS SERAFIM DE PIREU. Raspunsul Mitropolitului. DE CE MITROPOLITUL ARE DREPTATE, dar nu in intregime?

RAZBOI INTRU CUVANT si Razvan Bucuroiu ATACA PE CEI CE DEMONSTREAZA ca Mitropolitul Serafim de Pireu are dreptate …

Mitropolitul Serafim de Pireu: Faimosii guru orientali, papa si cardinalii NU POT FI SFINTI

Mitropolitul Serafim de Pireu: MESIA ASTEPTAT DE RABINI ESTE ANTIHRIST

Pe cand Patriarhul Daniel …

AUDIO (si transcriptul) – Parintele ADRIAN FAGETEANU despre PATRIARHUL DANIEL: „acest diavol care e Patriarhul ecumenismului”

VIDEO: Parintele ADRIAN FAGETEANU a fost la un pas de moarte dupa ce PATRIARHUL DANIEL L-A LOVIT IN CAP cu carja de otel …

DOCUMENT: Un mesaj al PATRIARHULUI DANIEL adresat MARELUI MAESTRU AL MARII LOJI NATIONALE A ROMANIEI

Patriarhul DANIEL CATRE RABIN: Un om intelept, promotor al credintei si al pacii … INTREB: Credinta in ce?

PATRIARHUL SATANIC interzice citirea in biserici a Molitfelor Sfantului Vasile cel Mare la inceput de an …

Sinod eretic anglican tinut la Manastirea ortodoxa Cernica cu binecuvantarea Patriarhului Daniel …

Patriarhul DANIEL BINECUVANTEAZA adunatura de la “MĂNĂSTIREA INTER-CONFESIONALĂ” BOSE

VIDEO – EXTREM DE GRAV: Dupa rugaciunea comuna, EXAGERAT DE FERICITUL Daniel LE-A DAT CATOLICILOR MOASTE ale Sfintilor Epictet si Astion

31 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on septembrie 29, 2011 at 10:24 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. cezar said, on septembrie 29, 2011 at 10:39 am

    foarte periculoase aceste intalniri.Poate gresesc , dar observ ca sunt si din ce in ce mai dese…probabil pentru a ne obisnui mai repede cu ideea unei noi religii comune…lucrurile se precipita din ce in ce mai mult…e trist

    Apreciază

  3. un pacatos said, on septembrie 29, 2011 at 10:42 am

    Faina poza de grup. daniel (cu d mic) pus intre un ninjalau saolin si un guru indian.
    Pe extrama dreapta vaz ca joaca o vrajitoare …, se umfla apa sare stropi ….., in scapatul de soare.
    Ce intalnire dra … pardon, frateasca, era sa zic draceasca. Ptiu drace
    Si binenteles, nelipsitul cur.cubeu

    Apreciază

    • fanu said, on septembrie 29, 2011 at 11:56 am

      excelente constatări, aia cu curcubeul este foarte realistă; doar la manifestări gay am văzut o

      Apreciază

      • fanu said, on septembrie 29, 2011 at 11:57 am

        adică imaginea acelui curcubeu doar la gay am văzut o afişată…

        Apreciază

  4. Pr. Vasile said, on septembrie 29, 2011 at 10:56 am

    offtopic
    In aceasta seara la TVR 1 ora 21.30 Povestea sovietelor. Daca este documentarul de pe net inseamna ca merita vazut.

    Pr. Vasile

    Apreciază

  5. STOP RFID 666 said, on septembrie 29, 2011 at 11:54 am

    FANATISMUL MARTORILOR LUI IEHOVA – INAINTEMERGATORII LUI ANTIHRIST

    http://www.adevarul.ro/locale/baia_mare/Femeie_in_coma_dupa_un_grav_accident_de_circulatie_0_563343702.html

    Apreciază

  6. MIhaela said, on septembrie 29, 2011 at 11:56 am

    Oare chiar nu putem protesta in nici un fel?
    Daca ierarhii nostri tac (rusine sa le fie!,le este caldut si bine acolo unde slujesc ), macar credinciosii sa spuna ceva!

    Apreciază

    • fanu said, on septembrie 29, 2011 at 11:58 am

      nu putem, fiindcă dacă o facem ne dau ierarhii în judecată pt că nu le convine protestul sau ne vor numi fundamentalişti…

      Apreciază

      • STOP RFID 666 said, on septembrie 29, 2011 at 12:12 pm

        fanu

        Prigoana a inceput. Bucurati-va!

        Apreciază

      • fanu said, on septembrie 29, 2011 at 12:24 pm

        o fi început ea prigoana DAR ESTE DEJA CAZUL SĂ ÎNCEPEM ŞI NOI DISTRACŢIA cu ei şi să aplicăm crieriile normalităţii în ceea ce i priveşte fiindcă prea au sărit calu şi alţii dintre ei care ar cam tb să cuvânte tac… o fi tăcerea bună DAR a vorbi doar când ai deja ştreangu pus la gât deja acolo nu mai poţi decât să suspini, fiindcă vor avea ei grijă să te acopere cu ţipetele lor de şerpi vechi … curând am să reiau scriitura pe blog DAR de data asta va fi altfel… voi avea îndrăznire mult mai multă… mai ales după ultima mea experienţă cu un şef bisericesc … sunt foarte DETERMINAT SĂ NU MAI TAC… nici la nivel societal, nici la nivel politic şi mai ales la nivel bisericesc… cum aflu ceva cum scriu fiindcă văd că nu se mai poate altfel

        Apreciază

  7. Dorin said, on septembrie 29, 2011 at 12:57 pm

    Inaintemergatorii lui Antihrist fac recesamant vor sa vada cati merg spre Iad……http://stirileprotv.ro/stiri/social/recensamant-cu-cnp-iata-ce-te-vor-intreba-recenzorii-peste-3-saptamani.html

    Cititi Profetia Sfantului Lavrentie de Cernigov-Vor fi multi surzi si multi orbi.

    http://www.razbointrucuvant.ro/2007/08/04/sf-lavrentie-de-cernigov-vor-fi-multi-surzi-si-multi-orbi/

    Apreciază

  8. nea Anderthal said, on septembrie 29, 2011 at 1:03 pm

    ..tare fotografia !Uitati-va ce a ajuns ziarul „Romania libera”..Rusineeeeeeee

    http://www.adevarul.ro/international/foreign_policy/europa_fp/Avatarurile_federalismului_european_0_563343896.html

    Apreciază

  9. ionel said, on septembrie 29, 2011 at 2:59 pm

    Poate ati vazut deja, nu stiu cat e de adevarat, dar minuni sunt multe asa ca eu tind sa cred ca este adevarata…..cititi va rog pana la final….e foarte interesant……te lasa cu fiori
    http://www.jurnalul.ro/special/special/cocalarul-si-vinul-sfintit-540904.html

    Apreciază

  10. Aurora said, on septembrie 29, 2011 at 4:34 pm

    Se pare ca noi nu avem nici un episcop ca atata curaj ca mitropolitul Serafim de Pireu. Ai nostri tac chitic. Rusine !!!
    Umerase !!!

    Apreciază

  11. fanu said, on septembrie 29, 2011 at 4:52 pm

    http://www.antena3.ro/romania/baia-mare-femeie-lasata-sa-moara-in-spital-din-cauza-religiei-138432.html

    cu ăştia vor unii ecumenism????????

    Apreciază

  12. dante said, on septembrie 29, 2011 at 6:11 pm

    Daniel este o RUSINE pentru neamul nostru ortodox…………RUSINE!!!!

    Apreciază

  13. VIO 333 said, on septembrie 29, 2011 at 6:29 pm

    Oare , nu cumva merităm o asemenea conducere la cât de păcătosi suntem ?!
    Ajuta-ne DOAMNE , să ne îndreptăm , întâi noi , că suntem mai păcătosi !N.N.R.M.P. nicolae .

    Apreciază

  14. ionut said, on septembrie 29, 2011 at 9:02 pm

    ce liniste si pace se citeste pe chipul Mitropolitului Serafim de Pireu!

    Apreciază

  15. ionut said, on septembrie 29, 2011 at 9:04 pm

    ce liniste si pace se citeste pe chipul Mitropolitului Serafim de Pireu !

    Apreciază

  16. trandafir said, on septembrie 29, 2011 at 9:41 pm

    Hai sa vedem lucrurile si din partea cealalta, sa vedem ce inseamna bune relatii cu alte biserici:
    1 In Germania ortodocsii sunt acceptati de foarte multi ani sa tina slujbe in biserici catolice si protestante. E drept ca bisericile respective nu mai erau folosite, insa pentru comunitatile romanesti e mare lucru.
    2. Ortodoxia e recunoscuta oficial in Bavaria si Baden-Wuttemberg – asta e important, pentru ca pot sa adune cateva procente de la salariati, care se scad din impozit. Adica pot sa strange ceva bani si se pot finanta. Evident ca bunele relatii cu catolicii au ajutat. Pentru ca politicienii germani sunt nationalisti, si daca au miscat ceva au facut-o la cererea catolicilor.
    3. Se construiesc biserici si se „construiesc” comunitati cu eforturi foarte mari din partea clerului ortodox. Si asta conteaza enorm, pentru ca biserica este prin excelenta spatiul romanesc pentru toti cei plecati. Si cand se duc la biserica, se duc la ei acasa, in orasul si satul de unde au plecat.
    Iar daca biserica e si ortodoxa (constructia) cu atat mai mult esti ACASA, si nu pierdut intr-o mare de straini.
    Sa va mai spun ca vin si nemti la biserica, si unii dintre ei fac si donatii substantiale?
    Cam astea sunt castigurile romanilor din prietenia ierarhilor cu catolicii si protestantii, intr-o tara civilizata si ordonata. Sunt ajutati sa-si faca biserici, iar ortodoxia e ajutata sa se dezvolte.
    Nu ma dau in vant dupa ecumenism iar rugaciunile in comun cu alte biseri/culte mi se par o pierdere de timp. In plus nu cred ca cineva isi va inchipui ca ortodoxul o poate lua pe alte cai.
    Insa, daca-i aducem in biserica noastra la liturghia cea adevarata, se va bucura „cu negraita bucurie” si sufletul lor de putina mangaiere de la atingerea ingerilor care vin si ei acolo. Din pacate nu vor intelege Crezul nostru – si chiar daca ar fi in limba lor, aproape nimeni nu ar pricepe.
    Suntem prea mici ca sa-l urmam fara abatere pe Mantuitor. Domnul nostru a fost sever dar de o mare bunatate si intelegere. Tot severi dar de o mare bunatate au si iubitii nostri parinti Cleopa si Arsenie, care te mustrau cu niste vorbe atat frumoase, ca-ti dadeau lacrimile. Sa ne ajute Domnul sa fim si noi asa: de neclintit incredinta, cat mai prietenosi si optimisti.

    Apreciază

  17. Ioan C. said, on septembrie 30, 2011 at 2:30 pm

    Din cuvântul Domnului ( 3)
    Despre ierarhii nesilitori spre cele bune

    ” 1. Fost-a cuvântul Domnului către mine şi mi-a zis:
    2. „Fiul omului, prooroceşte împotriva păstorilor lui Israel, prooroceşte şi le spune: Aşa grăieşte Domnul Dumnezeu: Vai de păstorii lui Israel, care s-au păstorit pe ei înşişi! Păstorii nu trebuia ei oare să păstorească turma?
    3. Dar voi aţi mâncat grăsimea şi cu lâna v-aţi îmbrăcat; oile cele grase le-aţi junghiat, iar turma n-aţi păscut-o.
    4. Pe cele slabe nu le-aţi întărit; oaia bolnavă n-aţi lecuit-o şi pe cea rănită n-aţi legat-o; pe cea rătăcită n-aţi întors-o şi pe cea pierdută n-aţi căutat-o, ci le-aţi stăpânit cu asprime şi cruzime.
    6. De aceea rătăcesc oile Mele prin toţi munţii şi pe tot dealul înalt; împrăştiatu-s-au oile Mele peste toată faţa pământului şi nimeni nu îngrijeşte de ele şi nimeni nu le caută.
    7. De aceea, ascultaţi păstori, cuvântul Domnului:
    8. Precum este adevărat că Eu sunt viu, zice Domnul Dumnezeu, tot aşa este de adevărat că voi face dreptate; pentru că oile Mele au fost lăsate pradă şi fără păstor, oile Mele au ajuns mâncarea tuturor fiarelor câmpului, iar păstorii Mei n-au purtat grijă de oile Mele, ci păstorii s-au păscut pe ei înşişi şi oile Mele nu le-au păscut.
    9. De aceea ascultaţi, păstori, cuvântul Domnului.
    10. Asa zice Domnul Dumnezeu: Iată Eu vin la păstori; le voi cere înapoi oile Mele din mâna lor şi îi voi împiedica să nu mai pască oile Mele şi nu se vor mai paşte păstorii pe ei înşişi şi voi smulge oile Mele din gura lor şi ele nu vor mai fi pentru ei o pradă de sfâşiat.”
    ( Ezechiel 34: 1- 10).

    Apreciază

  18. Împotriva Ecumenismului Papalităţii said, on octombrie 1, 2011 at 6:35 pm

    Slava Tie Doamne ca ne-ai lasat preamilostive stapane pe acest pastor sfant serafim

    Apreciază

  19. Împotriva Ecumenismului Papalităţii said, on octombrie 1, 2011 at 6:39 pm

    Fratia voastra am imputernicire sa iau si eu sa postez pe blogul meu si acriu de unde am sursa va rog frumos daca ma lasa-ti va dau id meu d meseenger si putem vorbi acolo radalucian_stelian@yahoo.com

    Apreciază

    • saccsiv said, on octombrie 1, 2011 at 7:32 pm

      Împotriva Ecumenismului Papalităţii

      Scrie frate.

      Apreciază

  20. Adi said, on octombrie 4, 2011 at 8:06 am

    Ce multi slujitori are satana azi pe pamant. Si Daniel „preafericitul” se ingesuie sa prinda loc mai in fata printre ei. Eu nu stiu chiar nu se rusineaza toti acesti episcopi dusi cu pluta? Chiar e asa greu sa-si vada de borsul lor si sa ignore invitatiile ecumeniste care li se fac? Oare mandria e asa mare? Chiar se rusineaza mai mult de fetele puternicilor lumii decat se tem de Dumnezeu? Eu sunt prea mic ca sa ma bag dar ei sunt intr-un mare rahat dupa parerea mea. Daca nu se trezesc mai repede ma tem ca vor da de dracu’. Doamne ajuta ca sa scapam din furtuna precum au scapat cei de pe aceeasi corabie cu Sf. Pavel. Tare ma tem ca sunt si episcopi care fac parte din organizatii secrete satanice si le slujesc in taina mai mult pe acelea decat Sfanta Biserica Ortodoxa. Cu alte cuvinte lupi… Dar acestea fiind stiute va trebui sa ne salvam pielea cum putem, sa deosebim pe lupii infiltrati in turma, sa ne pazim de ei si sa stam langa cainii pastorului pt a fi protejati. Daca esti caine latra, musca, fa-ti datoria; daca esti oaie pazeste-te. Daca esti berbec poti rani lupul dar fii cu mare bagare de seama ca n-ai colti, nici gheare. O timida comparatie am facut sperand ca ar putea folosi cuiva. Doamne ajuta si sa fie totul bine! Eu sunt oaie si am mici cornite, mai impung si eu putin dar ma retrag repede ca am gatul sensibil. 🙂

    Apreciază

  21. Maria said, on octombrie 19, 2011 at 6:23 am

    Astea-s vremurile din urma ,ingaduite de Dumnezeu.Nu sunt intamplatoare aceste evenimente ,scrie despre ele in Apocalipsa si totul se intampla ca la carte .oamenii trebuie sa fie pregatiti in sensul ca trebuie sa se roage ,tinand in acest fel legatura cu Dumnezeu ,si sa nu uram pe nimeni,in viata.Atunci Dumnezeu ne va lumina sa stim cum sa rezistam ,sa nu cadem in capcanele lui Antihrist .Si sa ne rugam pt biserica noastra si pt cei care o conduc.Doamne ajuta!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.