SACCSIV – blog ortodox

PROTOCOALELE ÎNŢELEPŢILOR SIONULUI se aplica actualmente cu presedintele Traian Basescu in forma lor cea mai clara …

Posted in Protocoalele inteleptilor Sionului, Romania, Traian Basescu by saccsiv on august 24, 2011

Citez din PROTOCOALELE ÎNŢELEPŢILOR SIONULUI:

Într-un viitor apropiat vom întemeia responsabilitatea preşedinţilor de republică.

Atunci vom putea introduce fără teamă anumite schimbări, de care nu va răspunde decât această creatură a noastră. Ce ne pasă nouă dacă rândurile celor ce aleargă după putere vor deveni mai rare, dacă se vor produce, în lipsă de preşedinţi, încurcături capabile de a dezorganiza în întregime ţara?…

Pentru a ajunge la acest rezultat, vom unelti alegerea de preşedinţi care au în trecutul lor o pată ascunsă, vreo „panama” oarecare. Teama de descoperire, dorinţa proprie fiecărui om ajuns la putere de a-şi menţine privilegiile, foloasele şi onorurile legate de condiţia lor, vor face din ei servitori credincioşi ai poruncilor noastre. Camera deputa­ţilor va acoperi, va apăra, va alege preşedinţi, dar îi vom retrage dreptul de a propune legi, de a le schimba; acest drept va fi dat preşedintelui responsabil, care va fi o jucărie în mâinile noastre.

[…]

Vom restrânge prin noua Constituţie numărul reprezentanţilor la minimum, lucru care va avea urmarea de a micşora cu atât mai mult pasiunile politice şi pasiunea pentru politică. Dacă, în contra oricăror aşteptări, ele se trezesc chiar în acest mic număr de reprezentanţi, le vom reduce la nimic, printr-un apel la majoritatea poporu­lui…

[…]

Preşedintele va interpreta după dorinţa noastră legile existente, care pot fi interpretate în mai multe feluri; el le va anula când îi vom spune noi că trebuie; va avea dreptul de a propune legi provizorii şi chiar o nouă schimbare a Constituţiei, sub pretextul binelui suprem al Statului.

Aceste măsuri ne vor da putinţa de a nimici încetul cu încetul, pas cu pas, tot ceea ce vom fi fost siliţi să intro­ducem în Constituţiile statelor, înainte de a apuca frânelor puterii; vom trece astfel pe nesimţite la suprimarea oricărei Constituţii, când va fi sosit timpul de a grupa toate guvernele sub autocraţia noastră.

Recunoaşterea autocraţiei noastre poate sosi şi înainte de suprimarea Constituţiei, dacă popoarele, obosite de neorânduielile şi caracterul uşuratic al conducătorilor lor, vor ajunge să strige: „Alungaţi-i şi daţi-ne un rege univer­sal, care să ne poată uni împreunăşi să distrugă cauzele neînţelegerilor noastre: graniţele naţiunilor, religiile, calculele statelor; un rege care să ne dea acea pace şi acea odihnă pe care n-o putem obţine de la conducătorii şi reprezentanţii noştri”.

Ştiţi foarte bine că pentru a face posibile asemenea dorinţe, trebuie să tulburăm în mod neîntrerupt, în toate ţările, legăturile dintre popor şi guvern, pentru a ajunge să obosim întreaga lume prin dezbinare, duşmănie, ură şi chiar prin martiriu, foame, răspândirea bolilor, mizerie, -pentru ca creştinii să nu vadă altă scăpare decât de a recurge la suveranitatea noastră absolutăşi întreagă.

Dacă dăm popoarelor timp să răsufle, momentul priel­nic nu va sosi poate niciodată.

   Comentariu saccsiv:

Se aplica sau nu actualmente aceasta schema cu Romania si Traian Basescu?

Consider ca da. Desigur, nu doar in Romania, insa la noi prea se aplica in forma sa cea mai clara …

8 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on august 24, 2011 at 8:10 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. stef said, on august 24, 2011 at 9:08 pm

    Diversiunea NATO din Libia – Jurnalist amenintat de catre staff-ul CNN si impuscat in hotel de mercenari(„rebeli”):

    Apreciază

  3. stef said, on august 24, 2011 at 9:16 pm

    Jigodiile astea au un tupeu fara margini – cum e posibil un asemenea consens international in infaptuirea acestor crime?
    O imagine mai clara asupra situatiei:
    http://libya360.wordpress.com/2011/08/22/tripoli-nato-is-not-winning-m16-cia-threatening-to-murder-journalists-trying-to-report-the-truth/

    Apreciază

    • mihailandrei said, on august 26, 2011 at 5:45 am

      Cutremur in Bisericile Penticostale din America!

      Acum cateva zile, a circulat pe internet niste acuze foarte grave la adresa pastorului Florin Cimpean din Chicago si a pastorului Ionica Buia din Detroit. In urma acestor acuzatii , pastorul Cimpean a raspuns aici, iar pastorul Ionica Buia s-a retras temporar din slujba, la recomandarea conducerii “Church of God”.Ca si cum nu ar fi fost de ajuns “magnitudinea ” acestui “cutremur”, ca astazi un nou “soc” puternic vine din Arizona.

      Iata ce spune prezbiterul Ioan Basa : “Nu cu mult timp in urma am avut un alt pastor rau – Ovidiu Dorin Druhora – care a dezbinat si-a jefuit biserica Elim si care a adus Politia in sanctuarul bisericii, de 7 ori, si a dus si citat la tribunal mai multe familii din cadrul Bisericii, deoarece fratii ii cereau acelasi lucru care i se cere astazi si domnului Petre Lascau: sa renunte la modul dictatorial si comunist de-a conduce si de-a dezbina biserica lui Hristos….si sa justifice sumele imense de bani care au disparut in mod fraudulos din casieria bisericii (suma estimata intre 500,000 si 700,000 de dolari). Cineva care-si insuseste banii care nu-i apartin se numeste HOT…..
      Ce zici domnule Lutu Rivis-Tipei ??? Pomul se cunoaste dupa “frunze” sau dupa “roade” ???
      Ioan Basa, prezbiter si rob al lui Isus Hristos
      Arizona, la 22 august, 2011″
      Cam asa arata Cultul Penticostal…

      http://mihailandrei.wordpress.com/2011/08/25/%e2%80%9ccutremur%e2%80%9d-in-bisericile-penticostale-din-america/

      Apreciază

  4. Elena said, on august 24, 2011 at 9:31 pm

    Va recomand sa cititi EHUMENISMUL FARA MASCA. Este pe intelesul tuturor, sionistii cum au parcurs pas cu pas lupte sub diferite forme impotriva crestinilor, de aproape 2000 de ani.

    Apreciază

  5. Sită Deasă said, on august 25, 2011 at 5:43 am

    100% adevarat

    Apreciază

  6. un ortodox said, on august 25, 2011 at 10:41 am

    desigur ca base e unealta satanei,iar sfantul Nilus e cel ce a fost martir pentru ca a publicat protocoalele,cititi cartea cu viata acestui sfant si a sfintei sale sotii,este nevoie sa citim aceasta viata a lui ca sa intelegem ce binecuvantari a avut acest cuvios sa faca publice aceste planuri ale diavolului cu oamenii care i se supun cu placere

    Apreciază

  7. Alexandru(Fulger) said, on august 25, 2011 at 2:37 pm

    ,,Vom restrânge prin noua Constituţie numărul reprezentanţilor la minimum, lucru care va avea urmarea de a micşora cu atât mai mult pasiunile politice şi pasiunea pentru politică. Dacă, în contra oricăror aşteptări, ele se trezesc chiar în acest mic număr de reprezentanţi, le vom reduce la nimic, printr-un apel la majoritatea poporu­lui…”

    Are legatura cu promisiune pe care ne-a facut-o Basescu legata de reducerea numarului de parlamentari la ,,300″ .

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.